Revizuirea capitalului Lear: prețuri, recenzii și alternative

Revizuirea capitalului Lear: prețuri, recenzii și alternative

În zilele noastre, există o mulțime de opțiuni dacă căutați modalități de a investi în Metale prețioase sau companii ira de aur .

lear capital pare a fi una dintre cele mai importante alegeri pentru mulți investitori datorită accesibilității și a anilor de experiență.

Dar este cea mai bună opțiune pentru tine?

În acest articol, voi analiza serviciile Lear Capital și voi oferi o recenzie onestă a companiei și ce poate oferi.

Ce este capitalul Lear?

 PAPAGE

Fondat în 1997 cu sediul central în Los Angeles, lear capital Oferă servicii și produse care includ aur fizic, argint, monede rare, lingouri și Alte metale prețioase.

urmăresc să păstreze experiența clientului cât mai simplă, companiile ajută clienții să cumpere rapid, să vândă și să tranzacționeze aur fizic online.

Cu prețurile de argint crescând în ultimii ani, Lear Capital oferă, de asemenea, o gamă largă de oportunități pentru investitori care doresc să cumpere lingouri de argint și monede rare.

a făcut mai mult de 3 miliarde de dolari în oferte, compania s -a stabilit ca partener de încredere pentru investitori care doresc să -și diversifice portofoliile cu metale prețioase.

Avantajul prețului Lear

Lear Capital a inventat acest termen pentru a transmite clienților că vor primi întotdeauna cel mai bun preț atunci când investesc în metale prețioase cu ei.

Indiferent de dimensiunea investiției dvs., compania oferă o strategie care ajută clienții să mențină cel mai mic cost-per-uncie și să-și maximizeze randamentul investițiilor.

Lear Capital vă protejează investițiile individuale de pensionare printr -o taxă forfetară rezonabilă.

Această taxă forfetară înseamnă că Lear nu va percepe niciun cost ascuns care să vă ia prin surprindere.

Mai mult, compania folosește un depozitar Delaware pentru a stoca metale în siguranță și în siguranță, oferind clientului liniștea sufletească știind că investiția lor este protejată.

Lear Capital Capital Review

Recenziile Lear Capital sunt în general pozitive și evidențiază serviciul excepțional al clienților companiei.

În plus, clienții au lăudat în general compania pentru tranzacțiile sale rapide și fără probleme.

Personalul serviciului pentru clienți este competent și este întotdeauna disponibil pentru a ajuta la orice întrebări sau probleme care pot apărea.

Ca o companie care educă clienții despre valoarea investițiilor în metale prețioase, Lear Capital oferă multe resurse utile pe site -ul său web.

Compania are 4,9 stele pe Trustpilot , care este un scor impresionant pentru orice afacere de pe piața de metale prețioase.

Mai mult, Business Consumer Alliance (BCA) evaluează compania ca 5-star Service , iar afacerile consumatorilor oferă un 4.7 Rating .

Lear Capital este, de asemenea, un serviciu profesionist de gradare a monedelor ( PCGS ) dealer autorizat și face parte din Consiliul industriei pentru active tangibile .

Este demn de remarcat faptul că nu există o acreditare BUNURI BUNURI BUNURI (BBB) ​​pentru Capital Lear – deși acest lucru nu reflectă neapărat negativ asupra companiei.

Ce servicii oferă capitalul Lear?

lear capital Ajută la gestionarea investițiilor în metale prețioase, monede și conturi de pensionare.

Compania oferă un magazin unic pentru toate nevoile, de la sfaturi financiare pentru înființarea unui IRA la achiziționarea de metale fizice reale.

În plus față de depozitarea și asigurarea lor sigură, clienții pot fi siguri că investițiile lor sunt sigure.

Iată serviciile primare oferte de capital Lear.

investiții metalice

Lear Capital oferă diverse produse pentru achiziții de metale, de la bare de aur și lingouri la monede premium rare.

Pentru cei interesați de colectarea numismatică, inclusiv monede de aur, monede premium rare și monede de argint, Lear Capital este unul dintre cei mai buni dealeri de metale fizice de pe piață astăzi.

Ca dealer de metale prețioase, compania oferă servicii profesionale de clasificare a monedelor pentru monede de toate tipurile și va oferi certificate de autenticitate cu fiecare achiziție.

Mai mult, ca companie de metale prețioase, Lear Capital ajută clienții să gestioneze strategiile de protecție a activelor folosind conturi IRA de aur și alte planuri de investiții avantajate de impozite.

Securitatea financiară la achiziționarea Metalului prețios oferă opțiuni de depozitare și lichiditate la prețuri competitive.

Toate acestea înseamnă că Lear Capital are soluții potrivite pentru nevoile dvs., fie că este vorba de monede rare, platină, argint sau bulion de aur.

Începeți cu lear capital .

monede eligibile

Clienții pot investi într -o serie de active valoroase.

Acestea sunt monede premium, lingouri de aur și argint și monede eligibile IRA.

Conform site-ului lor web, monedele aprobate de IRA care fac parte din linia de produse Lear Capital trebuie să fie aproape în întregime pură.

Iată numerele:

  • Bullion de aur : 99,5+% pur
  • Bullion de argint : 99,9%+ pur.

Cunoașterea acestor prețioase opțiuni de investiții cu metale urmează orientări rigide pot ajuta clienții să ia o decizie în cunoștință de cauză cu privire la investițiile lor.

Conturi de pensionare

Un alt avantaj semnificativ al colaborării cu Lear Capital este expertiza lor în înființarea conturilor de pensionare, cum ar fi IRA -urile de aur și IRA -urile de metal prețioase.

IRA-urile lor autodirecționate oferă o opțiune excelentă pentru cei care caută investiții alternative pentru planificarea pensionării.

Mai mult, întrucât investiția cu metale prețioase este o strategie de investiții pe termen lung, Lear Capital sprijină clienții pentru a se asigura că investițiile lor sunt sigure și sigure.

Când investiți în metale prețioase IRAS cu capital Lear, puteți transfera bani din IRA -urile tradiționale sau Roth existente în cont.

cunoscut sub numele de „ rularea ”, acest proces permite acest proces tu să muti fonduri fără a suporta impozite sau penalități.

Cu ajutorul oferit în timpul acestui proces, clienții pot profita de acest vehicul de economii de pensionare avantajoase fiscale.

Unele dintre aceste investiții oferă, de asemenea, aceleași avantaje fiscale ca un Ira standard

Astfel de avantaje includ amânarea impozitelor până când sunteți gata să vă retrageți, ceea ce vă poate ajuta la maximizarea randamentelor de investiții.

În sfârșit, cu activele stocate în siguranță, clienții pot fi siguri că investițiile lor sunt sigure și protejate.

Resurse de instruire

Am menționat anterior că Lear Capital oferă resurse de formare și educație clienților săi.

De la graficele de piață la o resursă completă de metale prețioase, împreună cu diverse materiale educaționale privind planurile de pensionare, utilizatorii pot profita la maxim de investițiile lor de metal prețioase și pot planifica un viitor financiar mai sigur.

Puteți obține, de asemenea, un kit de investitori gratuit pentru a afla cum să începeți.

depozitare

cu depozitare aprobată de IRS, Lear Capital oferă clienților liniște sufletească atunci când investesc în active valoroase.

O instalație de depozitare sigură într -un depozitar Delaware ajută la asigurarea faptului că activele lor sunt în siguranță de furt sau daune din cauza dezastrelor naturale.

De asemenea, Lear oferă servicii de transport pe deplin asigurate, astfel încât clienții nu trebuie să se îngrijoreze de a suferi pierderi în timpul expedierii.

< /a> Reprezentant de cont personal

Când cumpărați aur de la această companie, primiți un reprezentant al capitalului Lear atribuit în contul dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor cu rolul dvs. sau trebuie să discutați despre starea actuală a pieței de metale prețioase, acest reprezentant poate fi parteneriatul dvs. de investiții în timp real, ajutându-vă să înțelegeți prețurile spot și evoluțiile economice în orice zi.

Există, de asemenea, o echipă de asistență pentru clienți care poate oferi asistență suplimentară ori de câte ori este nevoie.

Cu toate aceste resurse, clienții sunt siguri că vor lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la investițiile lor în metale prețioase.

Ce vine ca parte a unei achiziții de capital Lear?

Garanția de avantaj al prețului Lear promite să ofere clienților cel mai mic preț la orice achiziție de aur sau argint.

Această garanție înseamnă că clienții primesc următoarele atunci când cumpără de la Lear Capital.

Un acord de cont scris

Pentru a asigura costuri ascunse și prețuri transparente, Lear are un acord de cont scris care conține toți termenii și condițiile legate de investițiile clienților.

cu achiziție de aur și argint, Lear se angajează să ofere clienților săi prețuri competitive.

O confirmare a telefonului

După ce cumpărați ceva de la companie, reprezentantul contului desemnat vă contactează pentru a vă asigura că au procesat corect totul și au confirmat comanda dvs.

Puteți, de asemenea, să întrebați despre starea curentă a investițiilor dvs. și să primiți servicii pentru clienți de calitate.

confirmare scrisă

Obțineți, de asemenea, o estimare precisă a valorii deținerilor dvs. de aur atunci când comandați de la Lear Capital.

Această estimare vă va oferi liniște sufletească că primiți ceea ce ați plătit și că merită prețul său în aur.

Dacă doriți cele mai bune rate la investiții, garanția de avantaj a prețului Lear vă asigură că veți obține în orice moment banii dvs.

Taxe de capital de preluare

Ca în orice alt cont de metale prețioase IRA, Capital Lear are taxe asociate pe care trebuie să le plătiți pentru a vă menține contul.

Taxele reale din primul an scad la 260 USD pentru întregul proces de configurare.

atunci, trebuie să plătiți o taxă anuală de 180 USD pentru serviciu.

Multe articole vin incluse cu această taxă, cum ar fi conectarea utilizatorului și tabloul de bord, asigurarea, costurile de livrare, etc.

utilizatorii obțin, de asemenea, un raport la fiecare trei luni, permițându -le să urmărească performanța și progresul investițiilor lor.

Nu există taxe pentru aplicarea și deschiderea unui cont cu Capital Lear.

Cu toate acestea, deschiderea contului dvs. de metale prețioase IRA necesită o investiție minimă de 7.500 USD.

Începerea unui IRA cu capital Lear

Iată cum să începeți contul dvs. de metale prețioase IRA cu Lear Capital.

După completarea cererii dvs. (care durează aproximativ zece minute), departamentul lor de procesare dedicat verifică informațiile dvs.

odată gata (și în 24 de ore), veți primi o confirmare.

Apoi, un reprezentant al clientului vă va activa contul, iar reprezentantul dvs. vă va ghida prin următorii pași, cum ar fi selectarea monedelor sau barelor pentru cumpărare.

Obțineți, de asemenea, descrieri ale diferitelor opțiuni din care puteți selecta, inclusiv produse de aur, argint și paladiu.

După ce ați făcut selecțiile și sunteți gata de cumpărare, primiți o fereastră de 10 minute pentru a confirma achiziția înainte de a trece la checkout.

Odată terminat, puteți completa plata în termen de 48 de ore, fie prin verificare sau transfer de sârmă.

Cu o săptămână de timp de procesare pentru un transfer de sârmă și două săptămâni pentru plățile de verificare, un transfer de sârmă este metoda mai bună pentru cei care doresc tranzacții rapide.

În cele din urmă, va trebui să semnați un acord privind transportul și tranzacția, iar achiziția dvs. va fi completă oficial.

Începeți cu lear capital .

Urmărirea performanței portofoliului dvs.

În calitate de custod IRA, site -ul Lear Capital permite utilizatorilor să verifice progresul investițiilor lor.

cu acces online la contul dvs. de metale prețioase IRA, puteți urmări performanța portofoliului dvs. și vă puteți asigura că totul rămâne pe cale cu obiectivele dvs.

Există, de asemenea, declarații trimestriale care să vă ofere o viziune mai bună a performanței dvs. de investiții.

puteți, de asemenea, contribuții directe la prețioasele dvs. metale IRA, cu un program recurent pentru transferul automat din contul dvs. bancar în Capitalul Lear Ira.

Această contribuție oferă o comoditate suplimentară și vă permite să controlați fluxul de bani în portofoliul dvs.

Îmi va cumpăra capitalul să-mi cumpere monedele dacă decid să vând?

Nu există nicio garanție a unei cumpărături de la Lear Capital.

Cu toate acestea, prețul actual al pieței în momentul în care doriți să vindeți este cel pe care LEAR l -ar folosi pentru a vă valoriza monedele sau barele.

asigurări de capital lear

Cu o poliță de asigurare susținută de Lloyds din Londra, Lear Capital poate garanta siguranța investițiilor dvs.

Această asigurare vă asigură că sunteți protejat de pierderi și aveți liniște sufletească știind că activele dvs. sunt în siguranță.

pro și contra

iată binele și răul de a investi cu Capital Lear.

PROS

  • Taxă fixă ​​- fără costuri sau taxe ascunse prin surprindere.
  • Comanda online este simplă, rapidă și sigură – puteți completa direct achiziția.
  • Deschiderea contului este rapidă și ușoară – puteți deschide un cont cu Capital Lear în doar câteva minute.
  • Îngrijirea profesională a clienților – Obțineți ajutor ori de câte ori aveți nevoie.

contra

  • Volatilitate – Prețurile prețioase ale metalului se pot schimba rapid, așa că este esențial să acordăm o atenție deosebită tendințelor pieței înainte de a investi.
  • Sume mici nu sunt permise – dacă aveți doar o sumă mică de investit, poate fi cel mai bine să căutați în altă parte.

Înfășurați.

Diversificarea investițiilor este cheia succesului în planificarea pensionării și investițiile generale.

Lear Capital este o companie care vă permite să diversificați modul în care investiți resursele dvs.

Fie că sunteți un investitor pentru prima dată sau aveți experiență în investiții în aur fizic și argint, având un cont IRA prin Lear Capital vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele financiare.

De asemenea, investiția în monede metalice prețioase poate oferi avantajul activelor tangibile care nu sunt afectate de fluctuațiile tradiționale ale pieței bursiere.

ca o exonerare, verificați întotdeauna ratele curente înainte de a face investiții, deoarece valoarea metalelor prețioase se poate schimba rapid în timp.

Începeți cu lear capital .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Ar trebui să mergeți pentru un IRA de aur sau să investiți în aur fizic?

Cunoașterea diferenței dintre cele două opțiuni vă poate ajuta să luați decizia corectă.

Asigurați-vă că citiți pe aur ira vs. aur fizic Investiții pentru a afla ce opțiune este cea mai bună pentru dvs.

Iată câteva alte recenzii ale altor companii care oferă servicii similare pentru Lear Capital:

În cele din urmă, ar trebui să vă faceți întotdeauna diligența cuvenită și să înțelegeți riscurile asociate cu diferite tipuri de investiții înainte de a lua decizii.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *