14 cele mai bune locuri de muncă de călătorie pentru a câștiga bani în 2023

14 cele mai bune locuri de muncă de călătorie pentru a câștiga bani în 2023

Cele mai bune locuri de muncă de călătorie vă permit să faceți un venit făcând ceea ce vă place, în timp ce nu sunteți restricționat la o singură locație.

Este greu să obții o răscumpărare de la 9 – 5 loc de muncă. Din păcate, majoritatea oamenilor primesc doar două săptămâni libere într -un an, ceea ce nu lasă prea mult loc pentru călătorie. Iar călătoriile de afaceri vă pot ajuta să vedeți locuri noi, dar este greu să călătoriți pentru o perioadă îndelungată de timp.

Cu toate acestea, există o mulțime de oportunități de muncă de călătorie disponibile online, care vă pot ajuta să câștigați un salariu decent în timp ce călătoriți în lume.

În 2019, am lansat acest blog, mi-am lăsat slujba cu normă întreagă în termen de șase luni, am început Călătorind lumea , și acum faceți peste 74.000 USD/lună de pe acest blog, după cum puteți vedea în Rapoarte de venit pe blog .

Vreau să vă ajut să vă găsiți propria cale către călătoria mondială.

Fie că aterizează un loc de muncă la distanță, independent de locație, fie că găsește oportunități în schimbul de cazare-există mai multe opțiuni acum ca niciodată. Depinde de preferințele și abilitățile dvs. în ce tip de job de călătorie găsești succes.

Să începem.

Care sunt cele mai bune joburi de călătorie?

Majoritatea călătorilor încep fără un plan pe termen lung. Este o călătorie lungă și, în cele din urmă, veți descoperi calea cea bună pe parcurs și veți identifica ce tip de job de călătorie aliniază cel mai bine cu obiectivele dvs.

De exemplu, dacă doriți să locuiți într-o țară străină și, în același timp, își dorește siguranța care vine cu un loc de muncă permanent, căutarea unui loc de muncă de călătorie ex-pat ar putea fi cel mai bun.

Iată câteva dintre cele mai bune locuri de muncă de călătorie pentru diferite seturi de abilități, fundaluri și niveluri de confort care vă vor ajuta să faceți bani pentru a călători.

1. Deveniți un blogger de călătorie.

interval de venit: 100 $ până la 30.000 USD+ pe lună.

Bloggingul de călătorie este un loc de muncă de vis pentru mulți. Imaginați -vă că câștigați bani scriind despre aventurile dvs. de călătorie.

există însă o problemă.

Internetul este inundat cu sute și mii de bloguri de călătorie. Aproape toți vorbesc despre aventurile lor de călătorie, au pus laolaltă itinerarii și postează fotografii care sunt suficiente pentru a face toată lumea invidioasă. Acesta este motivul pentru care trebuie să faci ceva diferit pentru a ieși în evidență de mulțime.

Nu vă scufundați în cap, fără cercetări adecvate.

înainte de Începeți blogul dvs. de călătorie , citiți alte bloguri, știri și jurnale pentru faceți o idee despre stilul de scriere de care are nevoie un blogger de călătorie sau un recenzor.

Apoi, găsiți o nișă specifică. Ai de gând să scrii despre călătoriile bugetare? Călătorii de lux? Călătorești cu copii? devine un afiliat pentru călătorie și < un stil = "font-size: revert;" href = "https://adventureforlessblog.com/travel-hacks/best-airline-credit-cards" target = "_ blank" rel = "noopener noraferrer"> carduri de credit aeriene ?

apoi ajungeți la scrierea postărilor de blog în profunzime și acționabile despre subiect.

Majoritatea bloggerilor renunță cu ușurință. Dar consecvența, generarea de backlink-uri prin postarea oaspeților și construirea conexiunilor cu bloggerii celebri de călătorie, promovarea pe scară largă a conținutului vă va ajuta să construiți o audiență pentru blogul dvs.

După ce aveți un trafic decent, puteți câștiga bani prin încorporarea legăturilor de afiliere în conținutul dvs., vânzarea de produse digitale sau lucrul direct cu agențiile de turism. În primul rând, puneți -vă în muncă grea pentru a construi o audiență.

Vezi cuvântul meu de peste 15.000 de ani pe Cum să începi un blog de a face bani anul acesta.

Pentru a începe ca blogger, Înregistrați-vă pentru găzduirea web Și începeți cu o companie ca Bluehost pentru doar 2,95 USD/lună prin intermediul link -ului meu de afiliere.

2. Deveniți profesor de engleză.

interval de venit : 14 până la 22 USD pe oră sau 1.000 $ până la 3.000 $ pe lună

profesorii de engleză sunt întotdeauna la cerere în întreaga lume, deoarece engleza este una dintre cele mai căutate limbi a doua din lume. Aveți o opțiune de a preda limba engleză online sau internațional în țara pe care o vizitați.

Există multe portaluri pe internet care vă permit să găsiți clienți/studenți dispuși să învețe engleza online.

Vă puteți înregistra la vipkid pentru a -ți lua cariera de învățământ în limba engleză online.

cu platforme precum Vipkid, puteți câștiga până la 22 de dolari pe oră împreună cu mai multe stimulente, sesizări și alte oportunități mari.

Dacă doriți să predați engleza online prin Skype sau alte medii, o diplomă de licență sau o diplomă de absolvire este mai mult decât suficientă. Cu toate acestea, pentru a căuta locuri de muncă în limba engleză bazate pe străină ) este adesea o condiție prealabilă.

3. Scriitor independent de călătorie.

interval de venit : 0,10 USD până la 1,00 USD pe cuvânt.

Dacă ați stăpânit arta de a țese povești și de a vă juca cu cuvinte, scrierea independentă de călătorie este o modalitate perfectă de a câștiga bani în timp ce vă îndepliniți rătăcirea.

Este simplu – călătoriți în destinațiile preferate din lume, scrieți despre ele și fiți plătiți în acest proces. Puteți deveni un scriitor fantomă sau puteți contribui ca autor în reviste, panouri de turism, ghiduri și multe altele.

Pentru a obține locuri de muncă mai bune de scriere, creșteți -vă rețeaua folosind social media și forumuri online.

vă puteți înscrie, de asemenea, pentru un serviciu precum FlexJobs Pentru a începe căutarea de locuri de muncă și pentru a găsi locuri de muncă de scriere de călătorie.

Luați în considerare credibilitatea construirii blogului dvs., care va servi, de asemenea, ca portofoliu de scriere de călătorie.

consultați FlexJob s Panouri de locuri de muncă pentru oportunități de scriere care vă pot oferi experiență de călătorie.

4. Site -ul web & amp; Design grafic.

interval de venit : 1.000 la 8.000 USD pe lună.

site-ul web și graficele sunt întotdeauna la cerere. Tot ce ai nevoie sunt abilități de codare solidă (în special HTML, PHP și CSS), cunoștințe despre Photoshop, Dreamweaver, Illustrator etc., și, desigur, computerul și o conexiune la internet adecvată. A avea ochi pentru design și estetică vă va oferi un avantaj în industrie.

Iată câteva dintre cele mai populare platforme online pentru a lua site -ul web & amp; Cursuri de design grafic:

Găsiți locuri de muncă în web și design grafic cu flexjobs .

5. Ghid turistic de călătorie.

interval de venit : 1.000 la 10.000 USD pe lună.

Dacă aveți cunoștințe extinse despre diverse destinații turistice din întreaga lume, atunci puneți -o la utilizarea devenind un ghid turistic de călătorie.

Este o oportunitate excelentă de a călători în întreaga lume în timp ce vă împărtășiți cunoștințele cu oameni mișto și să fiți plătit în timp ce sunteți la ea.

Dacă aveți deja o experiență substanțială de 2-3 ani sau dacă reușiți să obțineți o licență de ghid turistic, atunci accesul la această industrie va fi ușor. Există o mulțime de programe de formare a ghidurilor de călătorie, cum ar fi Institutul internațional de gestionare a turului (ITMI) care Vă va ușura să deveniți un ghid de călătorie. Nu numai că primiți instruire profesională, ci și să vă conectați cu companii turistice viabile.

În caz contrar, puteți începe prin a vă construi blogul și a vă publica ghidurile turistice pentru a crește mai întâi o audiență.

6. Instructor de yoga călător.

interval de venit : 30 $ până la 100 $+ pe oră.

Semnificația yoga continuă să crească în întreaga lume.

aruncați o privire la aceste impresionante statistici despre yoga :

Acestea sunt câteva numere grele.

Nu este de mirare, instructorii de yoga sunt foarte căutați.

Un mare avantaj este că vă plătește o sumă decentă, mai mult decât suficient pentru a vă ajuta în eforturile dvs. de călătorie.

nu trebuie să vă restricționați la predarea yoga. Luați cursuri pe Pilates, Zumba sau deveniți un antrenor personal dacă acesta este lucrul vostru.

pentru a găsi succes în cariera dvs. ca instructor de yoga călător, deveniți instructor sau antrenor certificat. După ce deveniți instructor înregistrat, începeți rețea cu săli de sport, pensiuni sau hoteluri de cinci stele din întreaga lume pentru a-și folosi facilitățile de gimnastică pentru a vă conduce cursurile de antrenament.

7. Locuri de muncă de călătorie cu servicii externe.

interval de venit : 500 la 10.000 USD pe lună.

Locurile de muncă de călătorie cu servicii externe vă permit să vă cufundați într-o nouă cultură și să trăiți ca localnic de luni sau chiar ani.

[ Organizare interguvernamentală (IGO). Trebuie să aveți o diplomă de absolvire, iar cunoștințele de lucru ale limbilor străine vă ajută să aterizați mai ușor acest concert. Competiția este acerbă și s -ar putea să vă așteptați să faceți mai multe teste de aptitudine efectuate de Departamentul dvs. de Stat.

Amintiți -vă, aveți puțin sau deloc spus în locația (locația) veți fi plasate. Dar, pe măsură ce experiența și experiența dvs. crește, s -ar putea să vi se permită să luați astfel de decizii pentru plasarea viitoare.

8. Agent de turism.

interval de venit : 3.000 la 6.000 USD pe lună.

s -ar putea să fiți surprinși să știți câți oameni ură vânătoare pentru cazare, bilete ieftine și făcând alte aranjamente complexe de călătorie. Aici intră în joc agenții de turism.

Dacă aveți un avantaj pentru a face itinerarii, atunci puteți lucra ca agent de turism independent sau puteți lucra pentru o agenție de turism proeminentă. În calitate de agent de turism, veți fi responsabil pentru organizarea destul de mult, inclusiv cazare, transport, sfaturi despre destinații turistice și multe altele.

Rețineți că acest loc de muncă necesită o cunoaștere aprofundată a destinațiilor turistice ale căror pachete pe care le vindeți. De asemenea, trebuie să fiți bine versat în instrumente de gestionare a călătoriilor Deci, tu, tu, așa Poate rezerva excursii și colectează plăți de la clienții dvs. într -un singur loc.

9. Dropshipping.

interval de venit : până la 100.000 USD pe an.

dropshipping este ca și cum ai conduce un magazin tradițional de comerț electronic, dar part-time și fără să-ți faci griji cu privire la gestionarea unui inventar, transport, transport sau depozitare.

Iată un Defalcarea modului în care funcționează dropshipp < /a>:

în primul rând, lucrați ca un terț vânzător sau intermediar între consumator și furnizorul propriu-zis.

Site -uri precum Amazon vă permit să comercializați produsul pe platforma lor și vă aranjați să expediați produsul către client odată ce vor face achiziția finală. Un beneficiu pentru Dropshipping este că nu trebuie să gestionați singur produsele.

10. Fotograf de călătorie independentă.

interval de venit : 1.000 la 10.000 USD pe lună.

Dacă îți place să faci poze, această meserie ar putea fi chiar pe aleea ta. Deși fotografia de călătorie nu este atât de ușoară pe cât pare, dacă sunteți priceput cu o cameră foto, puteți face minuni la acest job.

Folosiți echipamente adecvate pentru a crește calitatea fotografiilor dvs., inclusiv:

  • Un DSLR de bună calitate (Canon și Nikon sunt opțiuni grozave)
  • O gamă largă de lentile, cum ar fi un zoom cu unghi larg și cu putere mare
  • Un trepied pentru o mai bună stabilitate
  • Un obturator de la distanță

În afară de echipament, învață cum să folosești software post-procesare și editare precum Adobe Lightroom pentru a face fotografiile tale și mai atrăgătoare din punct de vedere estetic.

Pentru a câștiga bani din abilitățile dvs. de fotografie, puteți încărca fotografii pe site -uri foto de stoc sau le puteți vinde direct la reviste, campanii de marketing și site -uri de turism.

11. Airbnb Renter.

interval de venit : 100 $ până la 5.000 USD+ pe lună.

Dacă călătoriți mult și dețineți o proprietate, puteți să o închiriați la ocupanți pe termen scurt. Airbnb face decisiv ușor și sigur să vă închiriați proprietatea către chiriași.

O casă confortabilă situată într -o locație turistică aduce în mod natural o mulțime de bani. O lojă ciudată cu facilități de zi cu zi și atmosferă senină ar putea aduce și o mulțime de chiriași, câștigându -vă suficienți bani pentru a vă acoperi următoarea călătorie.

Începeți ca Airbnb gazdă.

12. Programator de computer independent.

interval de venit : 3.000 la 10.000 USD pe lună.

Dacă vă petreceți timpul ca programator profesionist, atunci abilitățile dvs. ar trebui să vă ajute să găsiți cu ușurință clienți la distanță.

Există o mulțime de site -uri web în care puteți găsi clienți dispuși să plătească o sumă decentă pentru serviciile dvs. freelance, inclusiv:

Pe de altă parte, dacă doriți să vă solidificați abilitățile de programare și să învățați noi limbaje de programare, puteți urmări o mulțime de canale YouTube, cum ar fi theNewBoston . Sau v -ați putea înscrie cu platforme precum codecademy , coursera , udacity și multe altele .

Găsiți lucrări independente de programare a computerului cu Flexjobs .

13. Vlogger/youtuber.

interval de venit : 1.000 la 20.000 USD pe lună.

Cei mai de succes vloggeri și YouTubers astăzi împărtășesc trăsături similare. Au o personalitate deosebită în fața camerei, abilități de editare video, că părul plin de gravitate și o urmărire arzătoare a adepților aparent nesfârșite.

Cu toate acestea, cu imensa competiție de astăzi, aceste abilități nu sunt suficiente pentru a vă face un vlogger de succes. În cele din urmă, sunt trei arme secrete – consecvență săptămânală, cercetarea cuvintelor cheie YouTube și faptul că sunt de marketing de intrare în afara YouTube.

Dacă puteți stăpâni aceste trei elemente, trageți mai mult trafic decât stelele cu părul cu părul și construiți un număr de vizualizări reale din Tactical YouTube SEO în 2020.

14. Traveling Medical Professional.

interval de venit : 30 $ până la 40 USD pe oră.

Dacă sunteți asistent medical, medic, medic etc. A prelua acest loc de muncă înseamnă, de obicei, că trebuie să rămâi pus într-un singur loc pentru un timp desemnat, deoarece misiunile internaționale tind să dureze 1-2 ani.

De asemenea, în funcție de destinația dvs. și de tipul de muncă, aceste locuri de muncă vin cu avantaje suplimentare, cum ar fi locuințe gratuite, venituri fără taxe și multe altele. Vă puteți conecta cu agențiile de personal medical pentru a vă ajuta să dețineți un loc de muncă excelent care să se alinieze abilităților și experienței dvs. de muncă.

Ce categorii de locuri de muncă vă permit să călătoriți?

Înainte de a face următorul pas, este crucial să înțelegem diferitele categorii de locuri de muncă disponibile acolo. Adesea vin în patru categorii – locuri de muncă pentru călătorii expat, locuri de muncă pentru backpacker, locuri de muncă nomade digitale și cariere din industria turismului.

1. Locuri de muncă de călătorie pentru expat.

expatriații (sau „expatriații”) trăiesc în afara țării natale și lucrează în străinătate pentru o perioadă îndelungată. Vă veți stabili într -o țară străină luni sau ani la sfârșit și „trăiți ca un localnic”. Joburile de călătorie expat pot dura de la câteva luni la ani.

Locurile de muncă obișnuite de călătorie pentru expatri includ locuri de muncă de servicii externe, profesor de engleză, etc.

2. Joburi nomade digitale.

După cum sugerează și numele, joburile digitale nomade vă permit să veniți să mergeți după cum doriți și să trăiți ca un nomad final. Pentru a deveni un nomad digital, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet fiabilă, un smartphone și un sistem informatic stabil.

Aceste locuri de muncă sunt făcute în întregime online de oriunde în lume.

Exemple: blogging, scriere independentă, comerț C, consultanță în social media, etc.

3. Joburi pentru backpacker.

locurile de muncă pentru backpacker sau locurile de muncă vagabond sunt locuri de muncă de călătorie practice și pot fi făcute în timp ce treceți de la o destinație la cealaltă. În cele mai multe cazuri, nici nu aveți nevoie de o diplomă de absolvire pentru a fi angajat pentru aceste locuri de muncă. Gândiți-vă la locuri de muncă cu guler albastru, artiști, etc.

Exemple: muncă la fermă, voluntariat, lucrători din pensiuni, vânzători de stradă, muzician, etc.

4. Cariere din industria turismului.

În timp ce celelalte trei tipuri de locuri de muncă de călătorie vă solicită să câștigați salariul, făcând un loc de muncă specific, locurile de muncă din industria de turism vă plătesc pentru a călători. Sună ca un vis, nu? Cu toate acestea, există un dezavantaj. Cu locurile de muncă din industria de turism, nu veți fi independent să veniți și să mergeți după cum doriți, iar flexibilitatea de a explora fiecare destinație va fi limitată.

Locurile de muncă din industria de turism includ însoțitori de zbor, agenți de turism, angajați ai navei de croazieră, au perechi, asistente medicale, ghiduri turistice, etc.

5. Ofițeri de călătorie și voluntari.

Dacă banii nu sunt o preocupare și doriți să faceți diferența, voluntariatul internațional este o opțiune excelentă. Te -ai putea alătura Corpului Păcii sau ai găsi un loc de muncă de asistență medicală pentru a avea un impact real în lume.

Dacă a deveni diplomat internațional este mai mult la nivelul dvs., vă puteți bucura de o carieră ca ofițer de servicii externe. Ați lucra în ambasade și consulate „pentru a promova pacea, a sprijini prosperitatea și a proteja cetățenii americani, avansând în același timp interesele SUA în străinătate.”

6. Locuri de muncă turistice.

Indiferent dacă doriți să trăiți în Europa, Australia, Mexic, America sau orice altă țară, locurile de muncă din turism oferă un venit cu normă întreagă în destinații populare de vacanță.

Luați un loc de muncă de bartending la nivel de intrare pe o navă de croazieră sau în Hawaii . Învață lecții de scufundări în Mexic sau lecții private la o stațiune de schi din Colorado. Alăturați -vă unei companii turistice pentru a oferi turiștilor o experiență de călătorie excelentă.

orice alegeți, puteți găsi locuri de muncă în toate tipurile de companii de turism.

Joburi de călătorie în 2020-Tour este în sus!

Toate joburile de călătorie menționate mai sus oferă oportunități excelente de a câștiga bani în timp ce călătorești în întreaga lume. Cu toate acestea, după cum puteți vedea, majoritatea acestor locuri de muncă necesită perseverență, un angajament substanțial și unele abilități și experiență anterioară.

În timp ce mulți călători își câștigă viața pe drum, nu se întâmplă peste noapte.

Deci, fără alte detalii, alegeți un loc de muncă de călătorie care să se potrivească abilităților dvs. și să vă alerge visul de a deveni călător cu normă întreagă.

Resurse recomandate pe adamenfroy.com: consultați articolele mele despre cea mai bună lucrare online de la joburi de acasă , devenind un nomad digital și cele mai bune moduri cum să câștigi bani online .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *