Jasper vs. Copy AI: Care este cel mai bun pentru tine?

Jasper vs. Copy AI: Care este cel mai bun pentru tine?

Când vine vorba de alegerea unui marketing de conținut , există o mulțime de opțiuni acolo.

de la software de scriere AI care creează postări pe blog, la instrumente care vă pot face Copywriting Pentru a vă ajuta să vindeți și să vă comercializați produsele, poate fi greu să decideți care este potrivit pentru afacerea dvs. .

Jasper și Copiere AI sunt ambele platforme AI care oferă o serie de caracteristici care pot fi extrem de utile pentru marketerii de conținut, dar au și puncte forte și puncte slabe unice.

În acest articol de comparație, mă afund adânc în caracteristicile și capacitățile atât ale Jasper, cât și ale AI pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai potrivită pentru afacerea dvs.

Să intrăm corect în ea.

În spatele scenei Jasper AI și Copiați ai

Știind cum funcționează instrumentele este esențial pentru a înțelege modul în care acestea vă pot ajuta în strategia dvs. de marketing de conținut.

Jasper este un instrument de marketing de conținut bazat pe AI care te ajută să creezi mai bine conținut mai bun.

folosește gpt-3 Pentru a genera, printre alte caracteristici, să genereze idei de conținut, să-ți optimizezi titluri și îmbunătățiți -vă scrisul.

Copy ai este un alt instrument care folosește AI pentru a vă ajuta cu redactarea dvs.

cu accent pe scrierea în formă scurtă, copie AI vă poate ajuta să creați postări de social media, să vă îmbunătățiți stilul de scriere și să dezvoltați idei noi pentru afacerea dvs.

Diferențele dintre copie AI și Jasper AI

Modul șef al lui Jasper este unul dintre lucrurile care îl diferențiază de copia AI.

Cu această caracteristică, aveți un control complet asupra conținutului pe care Jasper îl creează.

De exemplu, puteți oferi jasper un subiect folosind engleză simplă, solicitând instrumentului să genereze un contur pentru dvs., completat cu subpoziții și puncte de glonț .

Puteți utiliza acest contur pentru a scrie articolul sau postarea pe blog rapid și ușor.

În plus, Jasper are mai multe caracteristici decât Copyai.

Al doilea dintre instrumentele de scriere AI se concentrează pe sarcini bazate pe redactare, ajutându-vă cu elemente precum copia site-ului dvs., copie digitală de anunțuri , descrieri de produse și multe altele.

Să ne cufundăm acum mai adânc în fiecare instrument și ce poate face.

Pentru ce este Jasper și pentru cine este?

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "366" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" JASPER BOSS MODE "CLASS =" WP-Image-210726 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/jasper-boss-mode.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/jasper-boss-mode-300 x146.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/jasper-boss-mode.jpeg ">

Jasper este un instrument de marketing de conținut bazat pe AI care vă ajută să creați mai bine conținut mai bun.

Jasper este perfect pentru întreprinderile de toate dimensiunile care doresc să creeze conținut de înaltă calitate rapid și ușor.

De la Freelancerul solo care dorește să -și îmbunătățească scrierea pe blog, până la întreprinderea care trebuie să creeze mult conținut pentru site -ul lor , Jasper vă poate ajuta să vă faceți treaba mai rapid și mai eficient. < /P>

Fiecare antreprenor poate beneficia de utilizarea acestui software în strategia lor de marketing de conținut.

Jasper este, de asemenea, excelent pentru întreprinderile care doresc să -și îmbunătățească SEO.

Platforma vă poate ajuta să vă optimizați titlurile și conținutul pentru o mai bună vizibilitate a motorului de căutare.

Acest lucru înseamnă că puteți obține mai mult trafic către site -ul dvs. web, ceea ce poate duce la mai multe vânzări și conversii.

agențiile pot beneficia, de asemenea, de utilizarea lui Jasper.

Diferitele șabloane permit transformarea conținutului dintr -un format în altul fără probleme .

Pentru acei clienți care gestionează multipli, aceasta înseamnă să ai capacitatea de a crea conținut diferit pentru clienți fără probleme rapid.

Platforma vă poate ajuta cu totul, de la idei de brainstorming până la optimizarea titlurilor și scrierea de conținut mai bun.

Începeți cu jasper .

Caracteristici ale lui Jasper

Iată câteva dintre caracteristicile cheie care îl fac pe Jasper să iasă în evidență.

 • Boss Mode Plan : Crearea de conținut de formă lungă poate consuma mult timp. Cu modul Boss al lui Jasper, puteți avea conținut creat pe orice subiect sub soare. După ce a fost instruit la 10% din internet, software -ul poate genera conținut pe diverse subiecte.
 • plagiat Checker : doriți să vă asigurați că conținutul dvs. este unic? Verificatorul de plagiat vă va ajuta să faceți exact asta.
 • Crearea copiilor publicitare : din copie de marketing care vinde produse și servicii către descrierile produselor de comerț electronic, Jasper vă poate ajuta să scrieți o copie mai bună a anunțurilor rapid și cu ușurință.
 • șabloane de conținut cu formă scurtă : Când vine vorba de generarea de conținut, șabloane precum Rephraser, explicați-l unui copil, iar șablonul de comenzi sunt unele dintre Cele mai bune modalități de a crea conținut de formă scurtă.
 • Integrare gramatică : Dacă doriți să vă asigurați că conținutul dvs. este fără greșeli, puteți integra gramaticală cu Jasper. În acest fel, conținutul dvs. va fi verificat pentru erori gramaticale înainte de publicare.
 • Social Media Post Creation : De la postări LinkedIn la anunțuri Facebook, Jasper vă poate ajuta să creați rapid conținut mai bun de social media și cu ușurință.
 • PAS Framework : Cadrul PAS este o modalitate excelentă de a crea conținut care să fie atât persuasiv, cât și interesant. Acest cadru poate fi utilizat pentru conținut, inclusiv postări pe blog, postări de socializare și chiar scrisori de vânzări. Pentru a utiliza cadrul PAS, trebuie doar să completați semifabricatele cu informațiile relevante.
 • AIDA Framework : Cadrul AIDA este un alt mod excelent de a crea conținut informativ și interesant. În urma atenției, interesului, dorinței și ciclului de viață al unui client, acest cadru poate fi utilizat pentru a produce conținut care vorbește cu fiecare etapă a călătoriei.
 • Surfer SEO Integration : Jasper se integrează cu Surfer SEO, o modalitate excelentă de a îmbunătăți optimizarea motorului de căutare a conținutului. Cu această integrare, puteți obține informații despre ce cuvinte cheie să utilizați în conținutul dvs. și cum să vă optimizați titlurile pentru o vizibilitate mai bună.
 • Listarea imobiliară : dacă sunteți în Afacerea imobiliară, știți cât de important este să aveți listări bune. Cu Jasper, puteți crea rapid și cu ușurință înregistrări cu aspect excelent, ajutându-vă să vindeți mai multe proprietăți.

jasper art

 Jasper Art

O altă caracteristică care îi diferențiază pe Jasper este caracteristică art .

Cu această caracteristică, puteți lua orice intrare de text și să o transformați într -o piesă de artă.

Puteți utiliza această caracteristică pentru a creează imagini de social media, imagini pe blog, anteturi de e -mail și multe altele.

Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o anumită personalitate conținutului tău și de a -l face să iasă în evidență.

Începeți cu jasper art .

Curba de învățare cu Jasper

În timp ce majoritatea șabloanelor pot fi utilizate de la începutul creării de conținut de formă lungă, poate dura ceva timp pentru a se obișnui.

Acestea fiind spuse, există o mulțime de antrenamente incluse, iar o comunitate extinsă (peste 70.000 de membri) pe grupul oficial Facebook poate ajuta cu orice probleme cu care te confrunți.

Dacă înțelegeți că, ca orice altă abilitate, crearea de conținut excelent necesită timp și practică, veți fi bine.

Ce este copia AI și pentru cine este pentru?

Copiați ai folosește inteligența artificială pentru a ajuta la eliminarea blocului scriitorului și la crearea de conținut mai bine generat.

Dacă fluxul dvs. de lucru se referă la crearea de o copie de marketing care implică titluri pe Facebook, adăugarea de emoji la text pentru a -l face mai antrenant, având idei de brainstorming Tik Tok sau generarea de legende Instagram , copie AI poate ajuta. < /P>

Tipurile de utilizatori care pot beneficia de copiere AI sunt similare cu Jasper, prin faptul că este excelent pentru creatorii de conținut, managerii de social media, agenții imobiliari și multe altele.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă concentrați conținutul pe scrierea cu formă mai lungă, atunci copiați AI poate să nu fie cel mai bun instrument.

Începeți cu copiați ai .

Caracteristici ale copiei AI

Iată câteva dintre caracteristicile pe care Copiați ai oferă:

 • Accelerator adjectiv : Acesta este unul dintre instrumentele de redactare a AI interesante cu care se poate reda. Vă arată o listă de adjective pe care le puteți utiliza pentru a face copia dvs. mai antrenantă.
 • generator de analogie : Conținutul online poate fi adesea repetitiv și plictisitor. Pentru a combate acest lucru, copie.ai are un generator de analogie care vă poate ajuta să creați modalități mai interesante și unice de a explica lucrurile.
 • Bullet Point către Secțiunea Blog : eliminarea blocului scriitorului și începerea A scrie doar cu o listă cu buletin poate fi dificil. Cu toate acestea, instrumentul vă ajută să faceți acest lucru prin transformarea unei liste în conținutul blogului.
 • punct de glonț la paragraful : cu această caracteristică a asistentului de scriere, puteți crea o introducere, paragraful principal sau concluzia pentru orice articol pe care îl creați.
 • generator de cuvinte cheie : copy.ai poate genera o listă de cuvinte cheie pe care le puteți utiliza în conținutul dvs. ca instrument SEO. În acest fel, puteți crea postări optimizate SEO care vă vor ajuta să clasificați mai sus în motoarele de căutare.
 • Lansați produsul dvs. : De la începători la antreprenori mai avansați care doresc să lanseze un produs , Copie.ai îi poate ajuta să creeze o pagină de destinație, completată cu o copie de vânzări care se convertește.
 • Experiențe relatabile : Scrierea conținutului este adesea despre experiențe personale. Cu caracteristica de experiențe relatabile ale copiei.ai, puteți introduce cu ușurință experiențe relevante în conținutul dvs. pentru a -l face mai relatabil pentru cititorii dvs. Pagini se referă adesea la testarea variațiilor titlului. Cu funcția de copiere a anunțurilor Copy.AI, puteți crea cu ușurință mai multe titluri și descrieri pentru a testa.
 • Titluri Facebook : Copierea digitală potrivită este esențială pentru orice afacere și pentru aceasta Obiective de publicitate. Cu generatorul de titlu Facebook Copy.ai, puteți crea titluri care atrag atenția care îi vor face pe oameni să dorească să facă clic pe anunțul dvs.
 • Descrierile linkului Facebook : pe lângă titlul, Utilizarea cuvintelor potrivite în descrierea linkului dvs. Facebook poate fi diferența dintre cineva care face clic pe linkul dvs. sau nu. Cu generatorul de descriere a link-ului Facebook Copy.AI, puteți găsi cu ușurință cuvintele potrivite de utilizat.
 • Social Media Subtitrări : Venirea cu titluri de socializare inteligente și atrăgătoare de atenție nu este Întotdeauna ușor. Copy.AI GENERATORUL DE SOCILIE SOCIALĂ FĂRĂ face din aceasta o bucată de tort.
 • YouTube Descrieri video : YouTube este o platformă excelentă pentru întreprinderile pentru a -și comercializa produsele sau serviciile. Cu generatorul de descriere video YouTube Copy.ai, puteți crea cu ușurință descrieri care vă vor ajuta videoclipurile să obțină clic. Probabil că oamenii vă vor șterge e -mailul fără să -l citească. Cu generatorul de linii de subiect de e-mail Copy.ai, puteți crea cu ușurință linii de subiect care atrag atenția care îi va face pe oameni să dorească să vă deschidă e-mailul.
 • Google ADS : Euferea Google AD GRABY ONE atenție și forțați -i să acorde atenție. Cu generatorul de anunțuri Google Copy.AI, puteți crea cu ușurință reclame care fac doar asta.
 • Următorul produs : pentru proprietarii de întreprinderi mici care doresc să vină cu idei legate de crearea creării Următorul produs dintr -o secvență, copie.ai vă poate ajuta să dezvoltați diferitele specificații.
 • idei de pornire : învățarea automată poate fi folosită și pentru a genera idei de pornire. Cu generatorul de idei de pornire a lui Copy.ai, puteți genera cu ușurință idei noi și interesante pentru companii.
 • idei virale : Scriitorii de conținut trebuie să vină adesea cu idei care pot fi partabile și care au potențialul de a merge viral. Acest șablon specific vă va ajuta să faceți doar asta.

Numărul de fluxuri de lucru și cazuri de utilizare pe care le puteți completa cu copie.ai este impresionant în comparație cu alte software de redactare AI.

copy.ai integrări

Acesta este un domeniu în care copia.ai trebuie să se îmbunătățească în comparație cu Jasper.

nu există prea multe oferte atunci când vine vorba de integrări.

va trebui să copiați și să lipiți manual conținutul dvs. în alte software pentru a finaliza sarcini specifice.

Jasper vs . Copiați AI: prețuri

Jasper Oferă aceste planuri de prețuri:

 • plan de pornire : 40 USD pe lună
 • Boss Mode : 82 USD pe lună
 • Afaceri : planurile personalizate sunt disponibile

Jasper vă va percepe contul pe baza numărului de cuvinte pe care le generați.

Jasper nu oferă o încercare gratuită, dar oferă o garanție de returnare a banilor de cinci zile .

Pe de altă parte, copiați ai Prețurile sunt următoarele:

 • Plan gratuit : $ 0.
 • Pro Plan : 49 USD pe lună

Versiunea gratuită vă oferă 2000 de cuvinte pe lună.

Puteți continua să utilizați această versiune gratuită pentru totdeauna .

Versiunea Pro începe de la 40.000 de cuvinte pe lună.

veți fi facturat mai mult dacă treceți peste limita dvs.

puteți contactați AI pentru un plan personalizat dacă aveți nevoie de mai mult de 300 000 de cuvinte pe lună.

jasper vs . Copiați AI-FAQ

Ce instrument creează cel mai bun conținut optimizat SEO pentru bloggeri?

Răspunsul depinde de ceea ce doriți într -un software de scriere AI.

copie AI este opțiunea mai bună dacă căutați ceva care este ușor de utilizat și produce conținut de calitate scurtă .

Cu toate acestea, dacă căutați ceva cu mai multe funcții și opțiuni, în timp ce mergeți și pentru conținut de formă mai lungă, atunci Jasper AI este instrumentul mai bun.

Ce este conversia.ai?

conversie.ai este numele original Jasper AI a fost creat sub.

a fost numit și Jarvis AI la un moment dat.

Cu toate acestea, numele instrumentului a fost schimbat în Jasper în 2022.

Cât de importantă este ușurința de utilizare în instrumentele de creare a conținutului?

ușurința de utilizare este un factor foarte important.

Este bine să rețineți că instrumentele de creare a conținutului pot varia în ceea ce privește această caracteristică.

Unii sunt concepuți pentru persoanele care nu sunt tehnologice , în timp ce alții necesită mai mult o curbă de învățare.

totul depinde de nevoile și preferințele dvs.

Care sunt cele mai importante caracteristici atunci când alegeți un instrument de creare a conținutului?

Unele dintre caracteristicile esențiale de luat în considerare atunci când alegeți un instrument de creare a conținutului includ următoarele:

 • Tipul de conținut pe care îl puteți crea (forma scurtă, în formă lungă, etc.)
 • Nivelul de personalizare și control pe care îl aveți asupra conținutului dvs.
 • Ușurința de utilizare
 • Prețul
 • Integrarea cu instrumente terțe precum Google Docs, WordPress, etc.
 • Asistență pentru clienți

Care este cel mai bun instrument de creare a conținutului pentru crearea de scripturi video?

Aceasta este o întrebare dificilă, deoarece depinde de nevoile dvs. specifice.

Atât Jasper, cât și Copy.ai au capabilități de creare a scripturilor video .

copy.ai oferă șabloane pe care le puteți utiliza pentru a crea scripturi video.

Jasper oferă aceleași caracteristici și capacitatea de a da comenzi specifice instrumentului ca și cum ai vorbi cu un asistent uman.

În cele din urmă, depinde de ceea ce căutați și de ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.

wrap up.

Când comparați Jasper AI vs Copy AI, conținutul lor generat de AI este la egalitate unul cu celălalt în ceea ce privește calitatea.

Cu toate acestea, Jasper Oferă mai multe caracteristici cu privire la instrumentul său de scriere AI, făcându -l ideal pentru cele care scrie postări pe blog care sunt mai lungi .

Începeți cu jasper .

Copy ai este mai potrivită pentru cei care doresc să creeze piese mai scurte de conținut, cum ar fi postările sau articolele de socializare.

Începeți cu copiați ai .

Conștientizarea procesului dvs. de scriere dictează modul în care va merge utilizarea instrumentelor AI, așa că asigurați -vă că o analizați înainte de a lua o decizie.

Astfel, veți putea folosi toate funcțiile în avantajul dvs.

citire ulterioară pe Adamenfroy.com: Vrei mai multe informații despre Jasper și diversele sale caracteristici?

[

Puteți vedea, de asemenea, acest Jasper vs. Writesonic Review pentru a compara direct două dintre cele mai multe dintre cele mai multe dintre -demand AI Instrumente.

învățând despre ce puteți face cu un astfel de instrument, veți putea Începeți-vă propriul dvs. Blog și monetizează-l cu succes , ajutându-vă să profitați la maximum de programe de marketing afiliate Câștigați veniturile dorite.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *