Jasper AI vs. Writesonic: Care este cel mai bun? (2023)

Jasper AI vs. Writesonic: Care este cel mai bun? (2023)

Imaginează -ți o armată de tineri roboți, ocupați scriind la birourile lor.

nu au nevoie de pauze de cafea sau de sărbători.

pot lucra în jurul ceasului, apărând articole, rapoarte și chiar romane.

Această imagine îmi vine adesea în capul meu, deoarece văd că cuvintele apar magic pe ecranul computerului meu prin astfel de software de scriere AI .

Jasper și Writesonic sunt două dintre cele mai importante companii din acest domeniu, iar în acest articol, le voi arunca unul împotriva celuilalt pentru a vedea care este mai bine .

Această luptă Jasper AI vs. Writesonic crește viteza, deoarece mii de utilizatori iau acum aceste instrumente pentru un test drive.

& nbsp;

< /div>

Ce este Jasper AI?

jasper ai este unul dintre cele mai faimoase software de scriere a inteligenței artificiale a pieței AI .

cunoscut anterior ca Jarvis și Conversion.ai, echipa din spatele lui Jasper a construit o soluție pe care o stau complet în urmă, recent Ridicând 125 milioane USD la o evaluare de 1,5 miliarde de dolari .

cu capacitatea sa de a genera contururi, de a face cercetări, de a scrie articole întregi și multe altele, Jasper este un instrument puternic pentru orice scriitor care dorește să -și crească productivitatea.

< /a> Ce este Writesonic?

Un alt asistent de scriere AI care câștigă popularitate este writesonic .

cu posibilitatea de a genera conținut care variază de la extrase specifice redactării la postări de blog unice, Writesonic este un instrument versatil pentru orice scriitor.

În afară de capacitățile sale de generare a conținutului, Writesonic oferă, de asemenea, mai multe caracteristici care îl fac o alegere excelentă pentru scriitorii care doresc să -și crească productivitatea.

Consultați acest lucru revizuire writesonic Pentru mai multe informații despre oferta sa.

Tehnologia din spatele ambelor produse

GPT-3 este forța motrice din spatele Atât Jasper, cât și Writesonic.

oferind utilizatorilor capacitatea de a genera conținut de înaltă calitate, GPT-3 revoluționează modul în care lucrează scriitorii .

contribuind la eliminarea blocului scriitorului și la creșterea productivității unuia, GPT-3 devine rapid standardul pentru software-ul de scriere a inteligenței artificiale.

În plus, această tehnologie evoluează constant, ceea ce ar putea însemna că Jasper și Writesonic se vor îmbunătăți doar cu timpul-mai ales că gpt-4 va ieși în curând.

Caracteristici software

Să luăm în considerare acum Writesonic vs. Jasper cu privire la funcționalitatea lor pentru creatorii de conținut.

Când vine vorba de crearea de conținut, instrumentele de scriere AI trebuie să poată genera conținut de înaltă calitate rapid și eficient.

Cele mai importante aspecte de luat în considerare pentru scrierea conținutului includ gramatică, stil și plagiat.

Ambele instrumente se ocupă de aceste caracteristici – și multe altele.

Aceste instrumente oferă, de asemenea, opțiuni SEO care vă pot ajuta să vă optimizați conținutul pentru o mai bună clasare a motorului de căutare.

Iată toate caracteristicile de care ar trebui să țineți cont.

Reformarea conținutului

Un scriitor de articole AI ar trebui să poată reformula conținutul rapid și ușor.

în timp ce păstrează cuvinte cheie relevante și îmbunătățind gramatica, instrumentul de alegere ar trebui să poată produce noi versiuni ale conținutului existent la aceeași calitate (sau mai bună).

În această luptă Jasper vs. Writesonic, ambele aceste instrumente oferă capabilități de reformare a conținutului .

Writesonic își numește instrumentul A instrument de parafrazare , în timp ce Jasper apelează pur și simplu „Reformrază”.

Ambele fac o treabă relativ bună de a genera rapid noi versiuni ale conținutului existent.

AI Image Generator

O altă luptă în showdown-ul Jasper vs. Writesonic apare cu privire la generatoare de artă AI < /a>.

Writesonic Oferă Photosonic, un generator de text la imaginea bazat pe AI, care poate crea rapid imagini uimitoare pentru articolele tale.

Oferit ca parte a planului său plătit (și, prin urmare, costă credite utilizatorilor pe generarea de imagini), această caracteristică permite utilizatorilor să creeze imagini de calitate profesională la clicurile unui buton.

Jasper oferă, de asemenea, Jasper Art platformă , permițând utilizatorilor să genereze imagini de calitate profesională care își însoțesc conținutul.

În prezent, Jasper oferă acest lucru ca un plan separat de instrumentul său principal de scriere AI.

Articole în formă lungă

Conținutul de formă lungă este pâinea și untul pe care îl interesează orice scriitor de conținut.

Jasper poate genera conținut de formă lungă la comandă, articole care pot ajunge la mii de cuvinte în câteva minute.

Când vine vorba de Writesonic și capacitatea sa de a crea postări pe blog de lungă durată, nu este nici un slouch.

Cu scriitorul său de articole instantanee, viteza de generare a conținutului este una dintre caracteristicile de top .

Copywriting

În timp ce bloggerii nu creează neapărat sau optimizează copia site-ului, nu doare niciodată să ai Instrumente de redactare AI care poate ajuta.

Aceste două instrumente oferă o gamă largă de funcții de redactare care includ:

  • Posibilitatea de a utiliza șabloane de redactare pentru a crea anunțuri digitale
  • Crearea de reclame pentru reclame Facebook și Google ADS
  • Crearea unei copii de comerț electronic extrem de optimizate pentru paginile de destinație
  • și multe altele.

Aceste instrumente software de redactare a AI sunt, în general, găsite ca șabloane (mai multe despre acest lucru în secțiunea următoare), fiecare având un scop și un scop specific.

De exemplu, utilizatorii pot utiliza șablonul AIDA pentru crearea de reclame eficiente, în timp ce șablonul PAS ajută la crearea de pagini de destinație de comerț electronic.

șabloane

de la șabloane bazate pe SEO până la descrieri specifice produsului pentru listări de comerț electronic și cei care produc hashtag-uri și postări de socializare, atât Jasper, cât și Wrietsonic utilizează șabloane pentru a crea conținut.

În timp ce diverse șabloane vă permit să creați conținut care să fie considerat pe scară largă lucruri destul de rulate de moară (cum ar fi generarea unui contur de conținut, venirea cu meta descrieri și multe altele), alte șabloane sunt mai particulare în cazurile lor de utilizare .

De exemplu, instrumentul „Explicați -l unui copil” din Jasper, iar „producătorul de analogie” și „viziunea companiei” în cadrul scrierii sunt toate exemple de șabloane care ajută la crearea de conținut care să fie oarecum din normă.

originalitate

cu un verificator de plagiat încorporat ca parte a writesonic , puteți fi sigur că orice conținut pe care îl creați va fi 100% unic.

Pe de altă parte, Jasper se integrează cu Copyscape, care este o cheltuială suplimentară pentru utilizatori.

Cu toate acestea, costul este minim și vă oferă liniștea sufletească că conținutul dvs. va fi original, fie că creați conținut de formă scurtă pentru social media sau propuneri de valoare LinkedIn.

Fluxuri de lucru

Procesul de creare a conținutului poate fi făcut și mai liniar cu adăugarea recentă a fluxurilor de lucru a lui Jasper.

Să presupunem că utilizați generatorul de articole pentru a vă îmbunătăți eforturile de marketing de conținut și SEO.

În acest caz, un flux de lucru încorporat vă conduce pe întregul proces, progresând conținutul dvs. de la cercetarea cuvintelor cheie până la scrisul real.

cu un flux de lucru pe blog care demonstrează modul în care procesul funcționează pentru a crea conținut optimizat pentru motoarele de căutare și publicul dvs., Jasper scoate ghicitul din crearea de conținut standardizată.

Acestea fiind spuse, vă puteți construi fluxul de lucru cum doriți – fie pentru copie publicitară, postări de social media sau altceva în întregime.

Interfață de utilizator

Ambele software oferă o ușurință de utilizare atunci când generează conținut AI.

Jasper vă permite, de asemenea, să organizați mai multe proiecte în diferite foldere, ceea ce este o atingere plăcută .

Acestea fiind spuse, există o curbă de învățare pentru a obține rezultatele pe care le doriți și trebuie să parcurgeți mai multe iterații de utilizare a oricărui software înainte de a deveni complet priceput cu instrumentul ales.

integrări

Writesonic se integrează cu instrumente precum WordPress și Google Docs, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru marketerii de conținut care doresc să publice conținut rapid.

Cei care creează conținut cu SEO în minte vor fi încântați să știe că Jasper a combinat forțele cu surfer seo , ceea ce îl face un instrument puternic pentru îmbunătățirea jocului lor de trafic organic.

Puteți efectua optimizarea conținutului direct prin interfața instrumentului ca utilizator Jasper.

Comenzi

Ca parte a modului Boss Jasper, puteți emite comenzi asemănătoare omului software-ului pentru a-l face să scoată tipul de conținut pe care îl doriți.

Acest lucru oferă un nivel semnificativ de control pentru cei care doresc să creeze anumite tipuri de conținut.

Writesonic nu oferă același nivel de control.

În același timp, oferă un șablon de postare pe blog unic, care vă va ajuta să creați conținut optimizat rapid și ușor.

Programul de afiliere

În afară de capacitatea de a crea conținut de formă lungă, ambele instrumente AI vă plătesc atunci când le referiți la altele.

Ambele programe oferă, de asemenea, aceeași comisie de viață de 30% pentru orice utilizator pe care îl aduce pe platformă .

Puteți găsi mai multe informații despre Jasper Partners Partners Programul și Afiliați scrieri Dacă doriți să aflați mai multe.

Asistență pentru clienți

cu un Grupul Facebook Din aproape 70000 de persoane, comunitatea Jasper este una dintre cele mai active și de ajutor din industrie.

În plus, echipa Jasper răspunde la întrebări în termen de 24 de ore.

Acest lucru este destul de impresionant pentru o companie de software care crește alarmant de rapid.

și mai impresionant este faptul că asistența clienților scrieri promite să revină utilizatorilor în două ore .

Ambele instrumente oferă asistență excelentă pentru clienți, dar Writesonic are avantajul în ceea ce privește timpul de răspuns.

Resurse de formare și educație

cu tutoriale pe ambele platforme, utilizatorii pot învăța cum să utilizeze software -ul rapid și eficient.

Jasper Academy este un excelent resursă pentru cei care doresc să afle mai multe despre cum să utilizați software -ul, deoarece oferă o varietate de tutoriale video pe diferite subiecte.

Academia de instruire scrisă este instruirea de antrenament contrapartidă, oferind utilizatorilor aceleași resurse pentru a învăța cum să utilizați software -ul în mod eficient.

Cine sunt principii utilizatori ai lui Jasper și Writesonic?

de la începători la experți, unii utilizatori tipici care pot beneficia de Jasper și Writesonic sunt următorii.

agenții de marketing

Cei care trebuie să producă cantități mari de conținut în mod regulat vor constata că Jasper și Writesonic sunt ambele opțiuni grozave.

Agențiile de marketing pot obține clienților conținutul de care au nevoie fără a rupe banca.

Scriitori de conținut

Scriitorii de conținut care se bazează pe conținut generat vor constata că Jasper și Writesonic sunt ambele opțiuni grozave.

Cu diverse șabloane care se ocupă de lucruri de formă scurtă și mai lungi, aceste instrumente facilitează munca scriitorului de conținut.

Copiere

Cei care folosesc cuvinte pentru a vinde (de exemplu, redactorii) vor constata că Jasper și Writesonic sunt ambele opțiuni grozave.

cu capacitatea de a influența răspunsul emoțional al cititorului, aceste instrumente pot ajuta redactorii să vândă mai multe lucruri în timp ce petrec mai puțin timp de elaborare a titlurilor, copiere și altele asemenea.

Planuri de prețuri

Prețul lui Jasper a fost creat atât cu începători, cât și cu utilizatori mai avansați în minte.

Planul de pornire este excelent pentru cei noi pentru generarea de conținut AI, în timp ce planul său de mod Boss este punctul culminant al instrumentului și este adesea planul principal menționat.

Acest lucru vă permite să emiteți comenzi, să scrieți articole în formă mai lungă și multe altele.

Cu toate acestea, există alte două planuri în ofertă:

  • plan de pornire : 40 USD+ pe lună
  • Boss Mode : 82 $+ pe lună
  • business : prețuri personalizate

Jasper oferă o garanție de returnare a banilor de cinci zile dacă nu vă place ceea ce vedeți în timpul testării.

Oferă, de asemenea, 10.000 de cuvinte în credite gratuite pentru a ajuta Începeți.

Începeți cu jasper .

Pe de altă parte, Writesonic oferă un plan gratuit – puteți obține acces fără a introduce detaliile cardului dvs. de credit.

Deși acesta este planul lor de bază, vă permite, de asemenea, să continuați să generați cuvinte lunar pe măsură ce numărul de credite se regenerează.

Acestea sunt planurile scrise oferite:

  • încercare gratuită : $ 0
  • Forma scurtă : 10 USD pe lună
  • formular lung : 13 USD pe lună.

Începeți cu writesonic .

Este bine să rețineți că niciunul dintre instrumente nu oferă credite nelimitate.

În același timp, ambele instrumente oferă abonamente lunare și altele anuale în funcție de nevoile utilizatorului.

Înfășurați.

jasper și writesonic sunt opțiuni excelente pentru cei care trebuie să genereze cantități mari de conținut.

În cele din urmă, decizia se rezumă la nevoile și bugetul dvs.

Jasper este mai prețios în general, dar ar putea merita investiția dacă aveți nevoie de gama de caracteristici pe care le oferă.

Vă sugerez să explorați caracteristicile și să găsiți instrumentul care oferă ceea ce aveți nevoie.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să știi ce alte instrumente sunt disponibile pe piața de scriere AI?

Consultați acest Jasper vs. Rytr Recenzie pentru alta AI Comparație din cap la cap.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *