Jasper AI Trial gratuit: 10.000 de cuvinte gratuite în 2023

Jasper AI Trial gratuit: 10.000 de cuvinte gratuite în 2023

Te -ai trezit vreodată să pierzi timp prețios și energie creând o piesă de conținut captivantă, relevantă?

Ce se întâmplă dacă ai putea scrie proiecte cu o claritate și o precizie îmbunătățite într -o fracțiune din timpul necesar de obicei?

asta este ceea ce jasper trebuie să ofere.

cunoscut anterior sub numele de conversie.ai și jarvis.ai, Jasper este o platformă care vă ajută să creați rapid conținut de înaltă calitate, antrenant.

În acest articol, voi arunca o privire mai atentă asupra caracteristicilor fantastice pe care Jasper AI trebuie să le ofere și să explic cum să începeți cu un proces gratuit, cu 10.000 de cuvinte gratuite.

Table des matières

Ce implică Jasper AI Free Trial?

Introduceți detaliile cardului dvs. de credit și puteți începe cu acest plan, profitând de încercarea gratuită a jasper ai .

În timpul acestei oferte de încercare gratuită de cinci zile, aveți 10.000 de credite în valoare de conținut gratuit, permițându-vă să utilizați software-ul și să vă simțiți o idee pentru capacitățile sale.

jasper ai prețing < /H2>

De la planul său de pornire până la modul său șef, există ceva care să se potrivească nevoilor tuturor.

cu 20.000 de cuvinte pe lună în planul de pornire începând de la doar 29 USD pe lună și 50.000 de cuvinte cu planul Jasper Boss Mode de la 59 USD lunar, nu veți găsi o valoare mai bună în altă parte.

Iată o privire mai aprofundată asupra planurilor de prețuri.

Planul de pornire

Planul de pornire oferă diverse șabloane pentru crearea de conținut de înaltă calitate în jurul diferitelor cazuri de utilizare.

Acest plan ar putea fi suficient pentru cei care nu au nevoie să scrie conținut de formular lung sau nu sunt interesați să folosească comenzi personalizate.

În schimb, este excelent pentru oricine are nevoie de crearea de conținut de bază pentru site -ul sau blogul lor.

îți oferă tot ce ai nevoie pentru a începe fără a rupe banca – valoare excelentă pentru bani.

Boss Mode

Cei care doresc să -și creeze conținut pe o notă pot face upgrade Jasper în modul șef.

Pentru doar 59 de dolari lunar (49 USD anual), pot genera până la 50.000 de credite.

Cu toate caracteristicile incluse, întrebarea nu va fi cum să creezi conținut, ci cât de mult.

2 luni liber

După cum am menționat anterior, Jasper oferă o perioadă de încercare, astfel încât utilizatorii trebuie să se angajeze numai după ce au înțeles că platforma este potrivită pentru ei.

Acest proces de cinci zile vine cu o garanție de returnare a banilor pentru liniște sufletească.

Puteți obține o rambursare completă dacă nu sunteți complet mulțumit de serviciu.

Mai mult decât atât, investiția într -un abonament anual oferă economii valoroase prin obținerea de două luni gratuite (17% reducere).

Toate cele de mai sus fac din Jasper unul dintre cele mai cuprinzătoare instrumente de creare a conținutului pieței.

Începeți cu jasper .

Beneficiile utilizării jasper

Jasper oferă o varietate de beneficii care fac mai ușor ca niciodată să se realizeze treaba. Cu această platformă bazată pe AI, puteți fi cu ușurință:

  • Obțineți asistență în 26 de limbi – Aveți nevoie de ajutor pentru idei de brainstorming pentru proiectul dvs.? Scrieți conținut pentru o anumită industrie? Nici o problema! Cu acces la peste 26 de limbi, puteți găsi cuvintele perfecte pentru următoarea dvs. capodoperă fără a căuta ore întregi. Jasper v-a acoperit, indiferent dacă generați AI Copywriting Conținut, creând următorul dvs. social social Media postează sau scrie o postare despre instrumentele tale preferate de YouTube.
  • conținut de meșteșuguri într -o fracțiune din timp – Să ne confruntăm; Nimănui nu se bucură să petreacă nenumărate ore pentru un singur proiect de scriere. Cu Jasper, cu toate acestea, puteți crea rapid conținut excelent în mai puțin timp ca niciodată. În plus, cu precizia îmbunătățită a conținutului AI, puteți fi sigur că proiectul dvs. va fi antrenant și relevant.
  • Bucurați -vă de un sprijin fiabil – Nu sunteți sigur cum funcționează ceva? Aveți nevoie de ajutor pentru depanarea unei probleme? Nu vă faceți griji – Jasper vine cu asistență dedicată pentru clienți, astfel încât să puteți reveni pe drum cât mai curând posibil. Nu mai aștepți răspunsuri – doar un serviciu rapid și prietenos când ai nevoie cel mai mult.
  • Creați un conținut de calitate mai bună – Spuneți la revedere de la dactilografii și erori gramaticale; Cu tehnologia bazată pe AI a lui Jasper, puteți produce o copie de anunțuri mai bună ca niciodată! În plus, caracteristicile sale utile vă permit să vă optimizați conținutul în scopuri SEO, astfel încât mai mulți oameni să -l găsească online. De asemenea, oferă capacități de procesare a limbajului natural (NLP) care permit automat utilizatorilor să genereze rezumate și categorizări exacte din datele lor.

< /a> Jasper’s Template Library

Biblioteca de șabloane încorporate Jasper facilitează crearea rapidă a conținutului convingător.

trebuie să selectați un șablon din bibliotecă, să completați prompturile furnizate și să lăsați Jasper să facă toată ridicarea grea.

Pentru YouTubers, există generatorul de script YouTube contline; Producător de titlu video; Hook & amp; Introducere creator și un generator de descriere pentru videoclipurile lor.

Marketerii și redactorii vor adora cadrul AIDA (interesul atenției, acțiunea dorinței) care ajută la crearea unei copii de vânzări persuasive rapid și ușor.

și bloggerii au acces la modul Boss, ceea ce îi ajută să scrie articole întregi de la zero.

Există, de asemenea, generatoare, de la idei de subiect până la generatoare de meta descriere.

Instrumentul include, de asemenea, creatori de titlu care vin doar cu modul corect de a conecta pe cineva pentru a -ți citi postările.

și dacă nu există un șablon care să se potrivească nevoilor dvs. specifice, fără probleme.

Folosind declarații obișnuite în limba engleză, puteți crea întotdeauna o rețetă (un set de comenzi care se întâmplă unul după altul).

în acest fel, vă puteți asigura că fiecare conținut pe care îl generați îndeplinește preferințele și obiectivele dvs.

Jasper ai este o soluție excelentă pentru oricine dorește să-și ducă crearea de conținut la nivelul următor.

tehnologia sa bazată pe AI și setul extins de caracteristici fac crearea de conținut puternic, antrenant mai rapid și mai ușor ca niciodată.

editorul de text al lui Jasper < /H2>

Spre deosebire de alte programe automate de creare a conținutului, Jasper vă permite să personalizați fiecare aspect al producției sale – de la formarea opțiunilor la selecția imaginii.

nu trebuie să vă mai mulțumiți niciodată cu rezultatele cu aspect generic.

Această abilitate vă oferă un control complet asupra modului în care arată fiecare piesă și vă permite să optimizați fiecare pentru o vizibilitate maximă pe motoarele de căutare precum Google și Bing (ceea ce va ajuta la conducerea mai multor trafic ecologic).

Interfața de utilizator este intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce o face potrivită chiar și pentru începători, începând cu optimizarea SEO și crearea de conținut.

Plus, o mulțime de tutoriale utile sunt disponibile online pentru a vă ajuta să vă ridicați și să alergați rapid și fără durere cu Jasper AI.

Marketing și vânzare cu jasper

Iată două domenii critice în care Jasper beneficiază pe oricine îl folosește.

marketing

Folosind conținutul de conținut, conținutul dvs. de marketing poate fi editat și optimizat automat pentru a ajunge la mai multe persoane.

În plus, sunt disponibile diverse șabloane de redactare pentru a vă ajuta să creați mesaje convingătoare care vor capta atenția publicului dvs.

Când obțineți Jasper, puteți utiliza instrumentul de scriere a conținutului de formă lungă pentru a crea piese cuprinzătoare rapid și eficient.

Jasper AI are toate instrumentele necesare pentru succesul marketingului, de la crearea de postări de social media până la crearea de articole de blog influente.

jasper.ai este un instrument puternic care vă ajută să depășiți blocul scriitorului și să generați rapid conținut original și creativ folosind șabloane preconfigurate.

cu cadre de redactare precum AIDA (atenție, interes, dorință, acțiune), PAS (probleme cu probleme-agitate) și înainte de pondere, puteți scrie conținut convingător, antrenant, care va conduce conversii și va crește vânzările. < /P>

Cu aceste șabloane, puteți construi rapid piese de conținut convingătoare care obțin rezultate.

Vânzare

Deci, cum poate Jasper să ajute antreprenorii să își vândă produsele sau serviciile?

cazurile de utilizare sunt diferite.

De exemplu, dacă creați reclame Facebook pentru a comercializa produsul sau serviciul dvs., Jasper vă poate ajuta să scrieți o copie antrenantă care va conduce clicuri și conversii.

Folosind Jasper, puteți genera rapid conținut de anunțuri de înaltă calitate, fără a petrece timp la scrierea manuală.

Jasper AI poate ajuta, de asemenea, la crearea de titluri și descrieri care atrag atenția oamenilor.

poate atrage și utilizatorii dacă utilizați contul Google pentru a rula Google ADS.

de la crearea de rubrici care fac pe cineva să dorească să facă clic pe ele, la construirea unei pagini de destinație care ajută la captarea de clienți și la transformarea lor în clienți, cerul este limita.

key jasper caracteristici < /H2>

Să luăm în considerare câteva dintre cele mai importante caracteristici ale acestei platforme AI.

Jasper Comenzi

Acest software de scriere AI acceptă, de asemenea, comenzi pe care utilizatorii le pot introduce pentru a descrie structura și formatarea dorită a conținutului lor.

De exemplu, imaginați -vă că ați vorbit cu un prieten și ați folosit engleza standard dacă doriți să creați un script video.

Puteți introduce comenzi precum „Scrieți un cârlig care introduce subiectul lui X”, „Adăugați o propoziție care explică beneficiul produsului de mai sus”, etc.

Setați tonul vocii și orice cuvinte cheie dorite pe care doriți să le includeți și sunteți gata să apăsați butonul de compunere.

AI va interpreta apoi comenzile dvs. și vă va genera conținut în funcție de acestea, economisindu -vă ore de muncă manuală în timp ce produceți rezultate care se potrivesc cu vocea și stilul dvs. dorit.

Integrări Jasper

Să luăm în considerare acum diferitele integrări pe care le oferă Jasper.

GRAMMARLY este unul dintre instrumentele de top pentru verificări de ortografie și gramatică din întreaga lume.

Folosind această integrare, se poate edita orice articol direct de pe platforma Jasper.

copyscape Strong> este un alt instrument care ajută la asigurarea conținutului fără plagiat folosind Jasper AI.

Acest control de plagiat asigură că conținutul generat este de cea mai înaltă calitate și unic.

Surfer SEO este o altă integrare excelentă care permite utilizatorilor să identifice ce cuvinte cheie să vizeze clasamentele SEO rapide.

asistență pentru clienți

Echipa de asistență de la Jasper este una dintre cele mai bune din industrie.

Doar trimiteți un e-mail la hey@jasper.ai și veți primi adesea un răspuns pas cu pas care răspunde la orice întrebări sau nelămuriri.

Există, de asemenea, tone de întrebări frecvente, videoclipuri și un grup de Facebook util la care utilizatorii se pot alătura pentru mai multă asistență și sfaturi cu privire la modul de utilizare a software -ului.

Cu un asistență excelentă pentru clienți, Jasper va oferi utilizatorilor tot ajutorul de care au nevoie pentru a -și face experiența de scriere AI lină și de succes.

Începeți cu jasper .

utilizatori jasper

Marketingul de conținut este o mare parte din multe companii de astăzi, iar Jasper vă poate ajuta cu acest aspect al oricărei afaceri sau industrie.

În lumea marketingului digital, poate oferi un avantaj atunci când creează campanii bazate pe marketing prin e -mail sau redactare web.

a scriitor de conținut freelance Poate folosi instrumentul pentru a face rapid și ușor rapid și ușor Creați articole optimizate SEO în câteva minute.

pentru acei Începerea unei afaceri de comerț electronic , Jasper poate ajuta la crearea descrierilor produsului bogate în cuvinte cheie și antrenante.

acei bloggeri implicați cu Optimizarea motorului de căutare (SEO) va găsi Acest instrument de neprețuit atunci când optimizați titlurile și descrierile meta și creați conținut care este la punct.

< /a> programul de afiliere al lui Jasper < /H2>

În afară de capacitățile sale de instrumente de scriere AI, oamenii pot răspândi cuvântul despre Jasper și pot fi răsplătiți pentru acest lucru.

creându -și propria revizuire Jasper AI, oamenii pot promova platforma către potențiali clienți prin bloguri, conturi de social media sau alte mijloace.

Apoi, atunci când noii clienți se înscriu la Jasper printr -o legătură specială, persoana care a creat revizuirea va câștiga o comisie.

Atâta timp cât clientul continuă să plătească pentru un cont Jasper, afiliații vor continua să primească comisioane de pe platformă.

jasper și gpt-3

gpt-3 reprezintă un pre- Transformer instruit 3 și este cadrul dezvoltatorilor utilizați pentru a construi Jasper.

GPT-3 este un model de limbaj sofisticat dezvoltat de openai < /a>, care generează text asemănător omului din datele de intrare.

poate lua orice date și le poate transforma în text cu sunet natural, fără niciun efort manual din partea ta.

Având această AI integrată în asistentul de scriere înseamnă că puteți reduce timpul necesar atunci când scrieți conținut de formă lungă, permițându-vă să creați mai mult conținut bogat în mai puțin timp.

apoi, cu folderele de proiect nelimitate, puteți stoca și organiza cu ușurință tot conținutul într -un singur loc.

Înfășurați.

Jasper AI este un software puternic de scriere AI pentru oricine dorește să deblocheze puterea inteligenței artificiale.

cu interfața sa ușor de utilizat, opțiunile de colaborare ușoară și capacitățile automate de economisire a datelor, nu este de mirare de ce atât de multe companii se îndreaptă către Jasper AI pentru nevoile lor de inteligență artificială.

Profitați de Jasper Free Trial împreună cu generația lor de 10.000 de cuvinte.

Începeți cu jasper .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : AI scriere Instrumente software vă ajută să scrieți mai repede.

cu unele dintre cele mai bune work-from-ome , această abilitate vă poate ajuta să creați conținut unic mai rapid ca niciodată.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *