Învățare în clasă vs. învățare online: Care este mai bine?

Învățare în clasă vs. învățare online: Care este mai bine?

am auzit cu toții învățarea online și distanța aruncată, dar ce înseamnă ei?

și cât de greu sunt de utilizat ca student sau instructor?

platforme de curs online În general, se conferă video, WhiteBoards interactive și alte instrumente digitale pentru a oferi o experiență captivantă atât pentru studenți, cât și pentru profesori.

cu tehnologia bazată pe cloud, facilitând accesul de pe orice dispozitiv, sălile de clasă online revoluționează modul în care învățăm!

Acest articol va compara învățarea în clasă și online, inclusiv avantajele și dezavantajele acestora. Voi discuta, de asemenea, învățarea amestecată și abordarea mea despre educația tradițională.

Beneficiile învățării online

Iată câteva avantaje ale învățării online de luat în considerare.

aplicații online

În ultimii ani, aplicațiile au devenit o parte integrantă a învățării online.

Aceste aplicații permit experiențe interactive care îi ajută pe elevi să se angajeze cu ușurință cu materialul cursului.

în timp ce învățarea în clasă a implicat manuale grele utilizate pentru materialele de curs în trecut, utilizarea aplicațiilor și instrumentelor digitale permite învățarea online pentru a oferi o experiență mai antrenantă.

Universitățile, colegiile și instituțiile de învățământ oferă acum aplicații online care oferă o experiență mai bună decât orice manual trecut.

Mai mult decât atât, învățământul superior devine din ce în ce mai disponibil online prin astfel de aplicații deschide mai multe oportunități pentru ca oamenii să studieze de acasă.

În mediul tradițional de învățare în clasă, telefoanele mobile nu au fost permise, iar educatorii se așteptau ca elevii să scrie note în caietele lor.

cu învățarea online, majoritatea materialelor de curs sunt disponibile digital, iar elevii le pot accesa pe orice dispozitiv.

flexibilitate și comoditate

Unul dintre principalele avantaje ale învățării online este flexibilitatea și comoditatea acesteia.

În sălile de clasă tradiționale, elevii trebuie să ajungă într -un anumit loc la un moment dat pentru a participa la cursurile lor.

Predarea în clasă online devine din ce în ce mai populară, permițând studenților să participe la cursuri de oriunde în lume cu o conexiune la internet.

Toate acestea înseamnă că nu trebuie să se îngrijoreze de a se bloca în trafic sau de a lipsi din cauza bolii.

Cu educația online, studenții pot învăța, de asemenea, în ritmul lor și pot lua cât mai mult timp sau cât mai puțin timp trebuie să completeze misiuni.

implicare crescută

sălile de clasă online (subiectiv) oferă o implicare sporită între profesori și studenți, oferindu -le instrumente și activități mai interactive ca niciodată.

Conferința video permite profesorilor să creeze săli de clasă virtuale unde pot efectua lecții în timp real, în timp ce partajează resurse, cum ar fi prezentări de diapozitive sau videoclipuri cu elevii lor.

instrumente de partajare a ecranului Permite profesorilor să colaboreze de la distanță cu de la distanță elevii lor sau oferă demonstrații de codificare sau design grafic.

Pentru unii studenți, cursurile online pot fi mai antrenante decât prelegerile tradiționale, în persoană,

Mai mult, pentru studenții internaționali, învățarea online este o opțiune excelentă datorită flexibilității și comodității sale.

Având elevii participă la discuții de clasă facilitate de un instructor creează o nouă experiență de învățare, care îi ajută pe elevi să înțeleagă mai bine materialul cursului.

În general, educația online facilitează conectarea studenților cu alți studenți din întreaga lume și explorează eficient diversitatea culturală.

economii de costuri

Pentru studenții cu buget, cursurile online pot oferi materiale de curs, acces la instructori cu experiență și un program flexibil – toate la un preț accesibil.

În timp ce setările tradiționale de clasă necesită spațiu fizic și echipamente, cum ar fi birouri și scaune, acest lucru nu este necesar pentru sălile de clasă digitale.

instituțiile de învățământ (sau chiar instructorii de curs – mai mult în acest sens mai târziu) pot economisi bani pe chiria sau costurile de utilitate asociate cu menținerea acestor spații.

În plus, multe platformele de învățare online sunt costuri reduse în comparație cu materiale tradiționale de manual, care se pot adăuga rapid în timp.

Studenții pot economisi bani optând pentru întâlniri online folosind aplicații gratuite sau cu costuri reduse, cum ar fi zoom (sau una dintre alternativele sale ) pentru o clasă virtuală.

Întrucât costul comunicării în timp real este semnificativ mai mic decât închirierea în mod tradițional un spațiu fizic în clasă, educația online a devenit mai accesibilă persoanelor din toate punctele de viață.

Dezavantaje ale învățării online

În timp ce învățarea online are multe avantaje, există câteva dezavantaje de luat în considerare atunci când evaluați opțiunile de curs online.

Deverlire a tehnologiei

Cu metode de predare online, care se bazează foarte mult pe tehnologie, poate fi dificil să creăm același nivel de conexiune și implicare ca o clasă de persoană.

În plus, studenții au nevoie de acces fiabil la tehnologie pentru a participa la prelegeri sau misiuni introductive.

lipsa interacțiunii umane

Dezbaterea cu privire la învățarea clasei și la distanță se învârte adesea în jurul lipsei interacțiunii umane.

În timp ce sălile de clasă digitale au făcut progrese în furnizarea elevilor cu conexiune în timp real la instructorul lor, unii susțin că cursurile online nu pot înlocui beneficiile sociale de a fi într-o clasă fizică.

În plus, unii susțin că clasele în persoană permit studenților să-și cunoască mai bine instructorii și să faciliteze colaborarea cu colegii.

abilități slabe de gestionare a timpului

În timp ce eLearning a devenit o alternativă populară la învățarea tradițională, unii studenți ar putea avea nevoie de ajutor cu natura autodirecționată a unui mediu virtual.

Pentru a avea succes într -un curs online, elevii trebuie să aibă disciplina și motivația pentru a -și finaliza munca la timp fără prezența fizică a instructorului lor.

montarea unei clase online în programul lor ar putea fi dificilă pentru cei care se luptă cu echilibrarea mai multor responsabilități.

Beneficiile învățării tradiționale în clasă

Acum, să ne uităm la unele dintre avantajele învățării tradiționale în clasă.

interacțiune față-în-față

În timp ce creșterea învățării online a lărgit oportunități educaționale pentru mulți, învățarea față în față oferă încă experiențe neprețuite.

Învățarea în clasă oferă interacțiune socială care completează procesul de învățare.

elevii pot dezvolta relații cu colegii și instructorii lor, făcând experiența mai colaborativă.

Întrucât clasele tradiționale sunt un element principal în educație, mulți studenți preferă în continuare să învețe într -un mediu în care pot pune întrebări și să primească ajutor de la profesorul lor.

oportunități de colaborare

Pe lângă faptul că oferă mai multe oportunități de interacțiune directă între profesori și studenți, sălile de clasă tradiționale oferă, de asemenea, o mulțime de șanse de colaborare de la egal la egal.

De exemplu, în învățarea clasei, elevii pot lucra împreună la proiecte, pot schimba idei și pot cere ajutor de la colegii de clasă.

Activitățile de grup oferă o experiență de învățare în care elevii lucrează împreună pentru a practica abilitățile de rezolvare a problemelor și pentru a-și perfecționa abilitățile de comunicare.

mai bine concentrat

Clasele în persoană pot oferi o experiență de învățare diferită decât clasele online.

Studenții din clasă ar putea avea o concentrare și o concentrare mai bună datorită prezenței fizice a profesorului lor.

învățarea pe campus oferă, de asemenea, un mediu propice studierii, eliminării distragerilor și menținerea elevilor responsabili pentru munca lor.

Dezavantaje ale învățării tradiționale în clasă

Iată câteva dezavantaje de luat în considerare atunci când evaluați învățarea tradițională în clasă.

Acces limitat la resurse

În învățarea tradițională în clasă, resursele online sunt adesea limitate.

fără acces la internet, studenții nu pot profita de site -uri web sau alte materiale care ar putea fi benefice pentru studiile lor.

De exemplu, cu panouri albe online în clase virtuale, profesorii pot crea ajutoare vizuale interactive care ajută la aducerea conceptelor în viață pentru clasele lor.

Multe săli de clasă trebuie să se prindă în acest sens și să faciliteze învățarea studenților.

planificare inflexibilă

Învățarea în clasă a fost de facto de secole, totuși învățarea virtuală oferă o abordare mult mai flexibilă a educației în ceea ce privește planificarea.

Învățarea online oferă flexibilitatea gestionării timpului, deoarece elevii pot accesa materiale de curs oricând și oriunde.

Mai mult, învățarea online permite studenților să lucreze în ritmul lor și să ia examene atunci când sunt gata.

Aceste caracteristici nu sunt în general posibile cu învățarea în clasă.

posibilitatea de a înșela

În timp ce învățarea în clasă și online oferă diverse subiecte, atunci când vine vorba de testare, educația universitară online poate avea politici care nu permit studenților să schimbe filele atunci când fac examene, îngreunând înșelăciunea.

Cu toate acestea, în sălile de clasă tradiționale, elevii care doresc să găsească o modalitate de a înșela.

distracții există încă

sălile de clasă pot fi, de asemenea, distractive, ceea ce duce la dificultăți în concentrarea asupra învățării.

În învățarea tradițională, alți elevi din școală pot provoca distrageri și alți factori externi precum temperatura și iluminarea.

Distragerile tradiționale în clasă nu sunt prezente pentru studenții online care preferă acest tip de învățare.

risc de infecție cu covid-19 în setările clasei

Datorită pandemiei recente, un dezavantaj major al învățării tradiționale în clasă este riscul de infecție.

În ciuda distanțelor fizice și a măsurilor de siguranță în vigoare, sălile de clasă au prezentat un risc mai mare de transmisie Covid-19 decât mediile de învățare online.

Abordarea de învățare amestecată

În mediul de învățare de astăzi, multe instituții și organizații încep să aprecieze avantajele atât ale învățării în clasă, cât și ale metodelor de învățare online.

ca învățare electronică a revoluționat modul în care învățăm, învățarea amestecată (uneori numită învățare hibridă) este o abordare care combină atât instrucțiuni online, cât și antrenamente practice practice.

învățarea online și hibridă combină instrucțiunile tradiționale de clasă cu instrumente și activități digitale, permițând elevilor să obțină cele mai bune din ambele lumi.

Este o modalitate excelentă pentru instituții de a se asigura că le oferă elevilor lor cea mai bună experiență educațională posibilă, păstrând costurile la minimum.

Studenții vor beneficia de flexibilitatea și comoditatea oferite de cursuri virtuale.

De asemenea, obțin experiență reală care îi va ajuta să își aplice cunoștințele în diferite contexte din afara clasei.

fie că elimină nevoile de navetă, reducerea timpului petrecut într -o clasă fizică sau accesarea materialelor de învățare oricând și oriunde, învățarea amestecată oferă elevilor mai multe avantaje.

Merită educația tradițională?

Mulți căutători de carieră se întreabă dacă ar trebui să aleagă avansarea în carieră prin educație tradițională sau să opteze pentru învățare online.

În timp ce clasele online oferă o modalitate eficientă de a dobândi cunoștințe și abilități, educația tradițională poate avea încă avantaje.

Pentru cariere specifice, educația tradițională oferă adesea un mediu de învățare mai structurat, cu interacțiune față în față cu profesorii și colegii.

Cu programe de licență online, este posibil să pierdeți oportunitățile sociale și de rețea ale educației tradiționale.

Întrebarea învățării amestecate vine din nou.

Cu multe universități și colegii care oferă opțiuni de învățare hibridă care încorporează atât instrucțiuni online, cât și experiențe în persoană, studenții se pot bucura în continuare de beneficiile educației tradiționale, reducând în același timp riscurile potențiale.

elevii trebuie să ia în considerare și cât de valoroase vor fi abilitățile lor atunci când vor termina un curs tradițional.

De exemplu, dacă doriți să începe un blog , Construiți o afacere de comerț electronic sau obțineți Un loc de muncă în marketing digital , programele online pot fi mai valoroase decât cele tradiționale. < /P>

Aceste programe vă învață abilitățile necesare pentru a avea succes în aceste industrii.

Obținerea educației specifice cu privire la o abilitate de cerere este mult mai bună decât o înțelegere largă a unui subiect.

Cum să vă atingeți obiectivele educaționale

Iată câteva sfaturi care să vă ajute să vă atingeți obiectivele educaționale.

creează un plan

În această zi și în epoca studiului auto-regizat, cu învățarea în clasă și online ca două căi educaționale primare, autodisciplină și un plan strategic sunt cruciale pentru succes.

Faceți timp pentru a face o partajare a unei foi de parcurs pentru obiectivele dvs. educaționale și determinați ce cale este cea mai bună pentru dvs.

Stilurile noastre de viață s -au schimbat de -a lungul anilor, făcând cursuri și educație mai accesibile și acomodatoare ca niciodată.

Stabilirea obiectivelor clare pentru a vă măsura progresul și a rămâne pe cale.

Profitați de tehnologie

Vă puteți concentra pe ceea ce vă interesează cel mai mult cu lecții offline și online.

utilizați resurse online, cum ar fi videoclipuri și tutoriale pentru a vă îmbunătăți experiența de învățare și pentru a rămâne angajați cu materialul.

În dezbaterea online de învățare vs.

Utilizați oportunitățile de rețea

Atât studenții, cât și profesorii au conexiuni în industria pe care alții le pot folosi.

Pe măsură ce elevii învață, ei pot ajunge și la mentorii și colegii lor pentru sfaturi și îndrumări pe căile de carieră sau alte domenii de interes.

Cunoașterea oamenilor potriviți poate deschide multe oportunități și vă pot crește șansele de succes.

rămâne organizat

Cei care urmăresc învățarea în clasă trebuie să fie auto-motivați și organizați pentru a beneficia la maxim de clasele lor.

Programarea sesiunilor de studiu obișnuite, luând note, urmăriți progresul, stabilirea obiectivelor și termenelor pentru dvs. și aveți un plan pentru momentul în care lucrurile nu merg așa cum este de așteptat sunt cheie.

Pentru învățare online, utilizați instrumente online, cum ar fi calendare, Google Drive și OneNote pentru a urmări progresul dvs.

rămâne concentrat și motivat

în zilele noastre, studenții au nevoie doar de laptopuri și acces la internet pentru a începe călătoria lor de învățare.

cu instrumentele potrivite, vă puteți concentra asupra obiectivelor dvs., creând timp dedicat pentru a face munca.

știind cât de departe ai ajuns și te răsplătești pentru că ai atins repere te poate ajuta să rămâi motivat și inspirat să -ți urmezi obiectivele.

Construirea cursului online

În timp ce mulți se consideră studenți, cei mai mulți ezită să creeze cursuri online.

Dacă sunteți expert în subiect și doriți să vă împărtășiți cunoștințele cu lumea, Crearea cursului dvs. online este o modalitate excelentă de a face asta.

ca statistici de elearning Arată popularitatea în continuă creștere a învățării online, acum ar putea fi momentul perfect pentru a începe.

Vrei să cunoști cea mai bună parte?

Nu aveți nevoie de experiență anterioară în dezvoltarea web sau editare pentru a începe.

Iată câteva sfaturi despre crearea și rularea cu succes a unui curs online:

  • Plan și cercetare : Înainte de a începe să creezi un curs online, asigură -te că îți faci cercetarea și planifici cursul. Gândiți -vă la ce subiecte doriți să acoperiți și câte module să includeți.
  • Alegeți formatul corect : Există diferite formate pentru cursuri online pe care le puteți alege, cum ar fi prelegeri video, cursuri numai audio, cursuri interactive sau o combinație a tuturor celor trei. Alegeți formatul care funcționează cel mai bine pentru dvs. și publicul dvs.
  • Creați conținut de calitate : Conținutul cursului dvs. online ar trebui să fie bine cercetat, de înaltă calitate și antrenant. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a crea conținut antrenant, încercați să utilizați imagini vizuale, videoclipuri și alte elemente multimedia.
  • face -ți cursul să se angajeze : Pentru a -ți menține elevii angajați cu materialele de curs, poți utiliza tehnici de gamificare, cum ar fi teste, provocări sau sondaje pentru a face procesul de învățare mai interactiv și mai distractiv.
  • Promovează -ți cursul : Odată ce ai creat cursul, este timpul să -l promovezi. Construiți un site web sau pagina de destinație unde oamenii pot afla mai multe Despre curs și înscrieți -vă. Utilizați social media, marketing prin e-mail și alte canale pentru a răspândi tes Cuvânt despre cursul dvs. online.

Concluzie

Este o dezbatere veche-clasă fizică vs. învățare online.

În realitate, călătoria educațională a fiecărui elev va arăta diferit.

Pentru a vă atinge cu succes obiectivele și a maximiza oportunitățile educaționale disponibile, este esențial să rămâneți concentrat pe realizarea faptului că concentrarea pe posibilitatea care creează cea mai bună revenire a timpului petrecut este cheia succesului.

cu educația atât de liberă disponibilă, cheia este să vă dați seama că puteți reuși la orice alegeți – dar nu totul.

Alegerea cu înțelepciune și rămasă concentrată este vitală.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Iată cel mai bun mod de a vinde cursuri online anul acesta.

Mai mult, iată o recenzie a Thinkify vs . Kajabi , două platforme populare de curs online.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *