Ghidul pentru instruirea la distanță a angajaților în 2023

Ghidul pentru instruirea la distanță a angajaților în 2023

Odată cu schimbarea pandemiei câte afaceri funcționează, munca la distanță face parte acum și colet din viața de zi cu zi.

Există acum mai multe locuri de muncă de șase figura de la distanță decât oricând până acum , iar tendința este setată să continue.

Deși aceasta este o veste excelentă pentru angajatul căruia nu -i place să se limiteze la un birou fizic , poate prezenta unele provocări pentru angajator , mai ales atunci când acesta este vine la antrenament.

tradițional software de gestionare cel mai bun din echipa ta dacă nu sunt toate într -un singur loc.

Deci, cum vă puteți antrena angajații de la distanță (și cu succes)?

[ > Pentru diverse tipuri de cursanți, Alegerea unui LMS Ajută experiența de învățare sau folosește software de conferințe video Ca parte a lui Metodele de antrenament pe care le folosește echipa dvs., există o mulțime de modalități de a menține antrenamentul, în ciuda faptului că aceste perioade de încercare sunt aruncate în drum.

Este important să ne amintim că pregătirea la distanță nu trebuie să fie complicată și poate fi adesea mai antrenantă pentru angajați, deoarece pot învăța în ritmul lor și în timpul lor.

În această postare, voi parcurge unele dintre cele mai bune metode de a instrui angajați la distanță, asigurându -se că încă mai primesc dezvoltarea de care au nevoie, în ciuda faptului că sunt departe de birou .

Instruirea angajaților de la distanță: pas cu pas Walkthrough

instruirea angajaților la distanță nu trebuie să fie complicată.

Iată pașii pe care trebuie să -i luați în considerare pentru a face treaba bine.

Definiți cum arată succesul

Primul pas în instruirea angajaților la distanță este să definești cum arată succesul pentru organizația ta.

Învățarea la distanță se referă la adaptarea conținutului la nevoile echipei dvs. .

în timp ce dreapta Sistemul de management al învățării Vă va ajuta să creați și să livrați Conținut, definirea a ceea ce speri să obții cu programul tău de formare la distanță este esențial pentru a -și asigura succesul.

elaborați un plan de instruire la distanță

Diverse practici pentru instruirea lucrătorilor la distanță încep cu elaborarea unui plan de instruire la distanță.

Un plan vă va permite să formulați modul în care va arăta programul dvs. de instruire , ce conținut va fi livrat și cum va fi furnizat .

Acest plan poate fi la fel de detaliat, dar recomand să începeți cu elementele de bază și să îl construiți pe măsură ce mergeți.

Instruiți-vă angajații de la distanță

Furnizarea de programe de formare la îndemână la distanță asigură corect ca angajații dvs. să obțină la maxim sesiunile de instruire .

Cu o pregătire virtuală a unei forțe de muncă la distanță fiind mai frecventă ca niciodată, sunt disponibile o mulțime de instrumente și resurse la distanță pentru a vă ajuta să livrați conținut în mod eficient.

de la utilizarea software de turneu virtual care poate duce angajații într-o călătorie Prin facilitățile dvs. până la micro-platforme de învățare care vă permit să vă perfecționați în anumite specificații, Există o mulțime de moduri în care vă puteți asigura că echipa dvs. este păstrată la zi cu cele mai recente informații și evoluții , fără ca acestea să fie nevoite să fie la birou.

Puteți utiliza, de asemenea, software de partajare a ecranului Caracteristici pentru Oferiți angajaților o privire în timp real la ceea ce faceți.

În plus, o mulțime de resurse online pot fi utilizate pentru a suplimenta sesiunile de formare live.

De exemplu, luați în considerare utilizarea oricărui instrument din Google Workspace (Google Docs, Sheets etc.) pentru a crea materiale de formare colaborativă la care angajații pot accesa în orice moment.

Evaluează rezultatele și cursul corect

Măsurarea modului în care au fost sesiunile practice de formare la distanță atunci când vine vorba de livrările reale rămâne unul dintre cele mai importante aspecte ale oricărui program.

Luați în considerare utilizarea software de sondaj Pentru a obține feedback de la angajați după fiecare instruire sesiune.

Puteți, de asemenea, să folosiți date de performanță pentru a urmări progresul angajaților și pentru a identifica zonele unde poate fi nevoie de instruire suplimentară.

În plus, luați în considerare utilizarea instrumentelor precum Slack sau una dintre alternativele sale să încurajați Interacțiunea și colaborarea angajaților în afara sesiunilor de instruire programate.

Vă puteți asigura că programul dvs. de formare la distanță oferă în mod constant cele mai bune rezultate posibile pentru organizația dvs., evaluând rezultatele și corectarea cursului, după cum este necesar.

Clătiți și repetați după cum este necesar

Uneori, programele de instruire la distanță trebuie să fie reglementate, așa cum sunt sau îmbunătățite pe măsură ce sunt adoptate noi tehnologii sau procese.

Mai mult decât atât, cu fiecare iterație a unui program de formare pe care o dă, cu atât mai mult se poate perfecționa o astfel de pregătire și eficientă devine.

Aceasta înseamnă că strategiile de formare la distanță utilizate pentru prima dată ar putea să nu fie aceleași cu cele folosite a doua sau a treia oară.

Reglați-vă strategia pe măsură ce echipa dvs. crește

Un alt factor de luat în considerare este dimensiunea echipei tale.

Cele mai bune practici pentru formarea unei echipe de cinci ar putea diferi de cele pentru formarea unui grup de douăzeci și cinci.

software -ul de instruire la distanță pe care îl utilizați ar putea fi, de asemenea, ajustat pe baza numărului de persoane implicate în sesiuni.

Beneficiile instruirii la distanță a angajaților

Echipele de la distanță care trec prin sesiuni de pregătire regulate de înaltă calitate sunt mai susceptibile să fie productive și angajate cu munca lor.

cu acest tip de învățare care oferă diverse beneficii, iată motivele principale pentru a oferi echipei tale de la distanță pregătirea de care au nevoie și merită.

implicare sporită

* Cel mai bun curs posibil , pentru a încorpora tehnici de microlearning pentru a descompune subiectele complexe în biți gestionabili , instruirea angajaților de la distanță poate ajuta la creșterea implicării cursanților.

cost-effectiv

de la utilizarea software la bord și diverse evaluări pentru a oferi instruire online pentru membrii echipei Ca parte a dezvoltării lor profesionale atunci când se alătură companiei (și nu numai), costurile asociate cu formarea la distanță a angajaților sunt adesea mai mici decât cele ale experiențelor tradiționale de învățare față în față.

Flexibilitate sporită

livrarea unui program de instruire la cerere, auto-ritm, completat doar cu materialele de învățare necesare oferă angajaților flexibilitatea de care au nevoie pentru a să învețe în ritmul lor și într-o manieră care funcționează cel mai bine pentru ei .

se poate întâmpina, de asemenea, la diverse stiluri de învățare, ajutând angajații să -și creeze abilitățile de alfabetizare digitală sau să învețe despre noile tehnologii și aplicații într -un mod care să le potrivească.

Productivitate crescută

Învățarea online poate ajuta atât noul angajat, cât și cel care a fost alături de companie de ani buni să devină mai productivi.

Cu materiale de învățare sincrone care pot fi adaptate în timp, angajații pot să primească instruire la timp care să acopere subiectele despre care trebuie să știe-corect atunci când au nevoie de astfel de informații.

Spre deosebire de materialele asincrone care nu pot fi schimbate odată create, acest tip de învățare ajută la asigurarea faptului că angajații sunt întotdeauna la curent cu cele mai recente informații.

mai mare scalabilitate

Pe măsură ce formarea nevoilor se schimbă din cauza unei companii din ce în ce mai mari sau de a trece printr -o fuziune sau achiziție, scalabilitatea instruirii la distanță a angajaților poate ajuta organizațiile să țină pasul cu aceste schimbări fără a suporta costuri excesive.

rate îmbunătățite de retenție a angajaților

Angajamentul angajaților se leagă și de ratele de retenție.

diferitele formate în care instruirea la distanță a angajaților vă permite să oferiți experiențe de învățare pot ajuta angajații să se simtă apreciați și apreciați , care sunt doi factori critici în motivație și implicare.

De exemplu, aprecierea poate fi arătată prin acordarea de insigne digitale sau puncte angajaților care depășesc și dincolo de ceea ce este necesar.

În mod alternativ, se poate folosi și caracteristici de învățare socială pentru a crea o comunitate de practică în care angajații pot colabora, împărtăși idei și se pot sprijini reciproc.

în comparație cu pregătirea în persoană, în cazul în care elevii ar trebui să-și ia timp liber de la serviciu sau suportă cheltuieli de călătorie în plus față de timpul petrecut în timpul antrenamentului, instruirea la distanță a angajaților este adesea văzută ca un mai convenabil și opțiunea rentabilă.

Această comoditate poate duce la îmbunătățirea satisfacției și loialității angajaților.

Provocările instruirii la distanță a angajaților

În timp ce cele de mai sus pictează o imagine excelentă, nu totul este pozitiv în ceea ce privește furnizarea de instruire la distanță a angajaților.

mai jos sunt câteva provocări cu care te -ai putea confrunta ca organizație atunci când încearcă să ofere această experiență de învățare pentru membrii echipei tale.

Diferențe de fus orar

Având o forță de muncă la distanță bazată pe diferite zone de timp poate face dificilă oferirea de instruire live într -un moment convenabil pentru toată lumea.

va trebui să luați în considerare diferitele zone de timp atunci când planificați sesiuni live online .

Lipsa interacțiunii în persoană

În timp ce pregătirea în clasă a permis interacțiunea personală și conexiunea între antrenor și stagiar, acest tip de învățare este adesea văzut ca mai formal și mai structurat.

Pierderea atingerii personale ar putea face crearea de încredere și raportare cu angajații provocatori , ambele esențiale pentru o experiență de formare de succes.

Pentru a combate acest lucru, încercați să creați oportunități de interacțiune socială și conexiune, fie prin forumuri online, camere de chat de grup sau conferințe video.

Puteți încuraja, de asemenea, angajații să se adreseze direct la întrebări sau cu probleme.

dificultăți tehnice

Dacă trebuie să oferiți instruire în timpul programului de lucru, preluarea timpului de muncă al angajaților pentru a oferi instruire poate fi perturbatoare și poate provoca frustrare.

Acest lucru se încadrează atunci când dificultățile tehnice îi împiedică să finalizeze pregătirea.

Pentru a aborda acest lucru, asigurați -vă că intenționați cum să gestionați astfel de dificultăți dacă se întâmplă.

Acest lucru ar putea include având un plan de rezervă pentru livrarea instruirii sau oferirea angajaților alternative modalități de accesare a materialului (de exemplu, printr -un PDF sau un alt site web).

motivația angajaților

Unii oameni vor prefera întotdeauna interacțiunea la fața locului, față în față, și s-ar putea să nu fie extrem de motivați să participe la instruirea la distanță a angajaților.

Asigurarea că astfel de angajați sunt bine stimulați să participe este esențială pentru succesul instruirii.

Oferirea avantajelor potrivite pentru angajații care finalizează pregătirea ar putea fi ceva de luat în considerare.

Evaluarea rezultatelor/progresului

A fi capabil să urmărească cu exactitate repere și să examineze clasamentele pentru a se asigura că angajații progresează poate fi oarecum complicat cu formarea la distanță a angajaților.

În timp ce diverse instrumente de la distanță oferă funcții care pot ajuta cu acest , nu este întotdeauna nepriceput.

Stabilirea obiectivelor și obiectivelor clare de la început ar putea fi utilă, astfel încât să puteți măsura mai ușor progresul și rezultatele.

s -ar putea să doriți să găsiți modalități creative de a evalua rezultatele și progresul , cum ar fi sondajele sau interviurile cu angajații.

În secțiunea următoare, voi vorbi mai multe despre cum să măsurați succesul instruirii la distanță a angajaților.

Măsurarea rezultatelor unui program de formare a angajaților la distanță

A fi capabil să urmărească repere pentru a se asigura că angajații progresează fără a fi prezenți fizic poate fi dificil.

Acestea fiind spuse, există încă modalități de a măsura succesul programului dvs. de formare a angajaților la distanță.

Iată câteva dintre ideile de top.

Sondaje pre-și post-antrenament

Sondajele administrate înainte și după antrenament pot fi o modalitate utilă de a măsura reacția angajaților la antrenament și la ceea ce au învățat.

diverse aplicații, cum ar fi SurveySsparrow , interogaj , SurveyMonkey , și Formulare Google , vă permit să creați sondaje care pot fi distribuite cu ușurință angajaților prin e-mail sau un link online.

Ratele de prezență și finalizare

Folosind sistemele de management al învățării (LMS), puteți urmări cine participă la formare și cât de mult se completează.

Această informație poate fi utilă pentru a înțelege ce angajați se angajează cu materialul și care ar putea avea nevoie de sprijin suplimentar sau de urmărire.

Sistemul potrivit de management al învățării vă va permite, de asemenea, să urmăriți progresul angajaților în timp și să vedeți cum se întâmplă pe obiective sau obiective specifice.

Chestionare online sau scoruri de examen

Dacă instruirea la distanță a angajaților dvs. include teste sau examene, le puteți utiliza ca o modalitate de a măsura înțelegerea angajaților a materialului.

Luați în considerare stabilirea scorului minim pe care angajații trebuie să le atingă pentru a trece testul sau examenul.

Recenzii privind performanța angajaților

Recenziile de performanță sunt o modalitate excelentă de a obține feedback cu privire la dezvoltarea angajaților în timp .

Când efectuați recenzii de performanță, puteți întreba angajații despre ceea ce au învățat de la instruire și cum i -a ajutat.

metrici de implicare

Dacă instruirea la distanță a angajaților dvs. include elemente de învățare socială, cum ar fi forumuri sau camere de chat, puteți urmăriți valorile de implicare pentru a vedea cum angajații interacționează unul cu celălalt și materialul.

Deși s -ar putea să nu se aplice tuturor, aceasta ar putea include numărul de postări făcute, numărul de aprecieri sau reacții primite și numărul de comentarii rămase.

rate de realizare a obiectivelor

Dacă instruirea dvs. la distanță a angajaților este legată de obiective specifice pe care doriți să le atingă angajații, puteți urmări aceste obiective pentru a vedea cât de bine se descurcă angajații.

De exemplu, dacă utilizați instruirea pentru a îmbunătăți abilitățile de servicii pentru clienți, puteți urmări numărul de reclamații primite înainte și după instruire.

Un alt mod de a măsura succesul instruirii la distanță a angajaților este de a administra sondaje de satisfacție a clienților.

Acest lucru poate fi util în special dacă instruirea dvs. este concepută pentru a îmbunătăți abilitățile orientate către clienți, cum ar fi vânzările sau serviciul pentru clienți.

Înfășurați.

Când vine vorba de o pregătire la distanță a angajaților, stabilirea așteptării și măsurarea corectă a succesului este esențială pentru a vă asigura că angajații dvs. vor beneficia la maxim de formarea lor .

Deși nu toți angajații ar putea fi inițial la bord cu acest tip de instruire la distanță, este esențial să ne amintim de beneficiile pe care le poate aduce și ROI -ul general către compania care este dispusă să se adapteze timpurilor și tendințelor.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: The proprii Instrumentele de gestionare a schimbărilor și strategiile vă pot ajuta să implementați cu succes modificări în afacerea dvs.

Împreună cu instruirea la distanță, gestionarea schimbărilor poate ajuta la asigurarea faptului că angajații dvs. sunt pregătiți în mod adecvat pentru rolurile lor pe măsură ce se adaptează la schimbările din afacerea dvs.

pe o notă similară cu joburile la distanță, iată câteva dintre cele mai bune locuri de muncă de călătorie care vă permite să câștigați bani în timp ce călătoriți.

Aceste locuri de muncă sunt perfecte pentru cei care doresc să vadă lumea și să fie plătiți în acest proces.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *