7 idei de afaceri mici pentru adolescenți în 2023

7 idei de afaceri mici pentru adolescenți în 2023

adolescența … ce timp este.

ești suficient de bătrân pentru a crede oarecum că știi ce vrei să faci în viață, dar suficient de tânăr pentru a fi în continuare lipsit de griji în legătură cu toate acestea.

Și cu lumea la îndemână, nu există nicio limită la ceea ce puteți obține.

Dacă sunteți un adolescent cu vise mari și un cap plin de idei , de ce să nu începeți propria afacere mică?

cu o mulțime de costuri reduse, ridicate -Profit idei de afaceri , nu aveți nevoie de ani de experiență sau de o cantitate masivă de capital pentru a începe.

Tot ce ai nevoie este un pic de creativitate, determinare și grăsime de cot.

În acest articol, explorez diverse idei de afaceri mici pentru adolescenți .

Aceste idei nu pot doar să vă facă niște bani în plus de buzunar, dar vă oferă și experiență valoroasă în lumea afacerilor.

Unii s-ar putea dovedi chiar a fi eforturi de-a lungul vieții.

Să intrăm corect în ea.

Care sunt cele mai bune idei de afaceri pentru adolescenți?

ca tineri antreprenori, a avea propria ta afacere poate fi atât o perspectivă emoționantă, cât și înfricoșătoare.

Cu toate acestea, nu trebuie să fie.

Fie că doriți să deveniți un proprietar de afaceri cu normă întreagă sau doriți să faceți în timpul orelor în care aveți ceva timp liber , iată cele mai bune idei pentru a vă începe în antreprenoriat. < /P>

1. Business bazat pe consiliere

de la a deveni un îndrumător academic într -un subiect în care excelezi, pentru a oferi lecții de muzică pe instrumentul tău preferat, pentru a arăta companiilor locale cum să -și ducă afacerea la nivelul următor pe rețelele de socializare, a oferi sfaturi este unul dintre Cele mai bune modalități de a începe .

Indiferent de ceea ce cunoașteți sau aveți talente, există o oportunitate de afaceri bazată pe consultanță pentru tine.

[

fiind un Afaceri Puteți începe fără bani , această idee este o opțiune excelentă de luat în considerare.

cu diverse platforme de coaching care pot avea grijă de aspectele tehnice, toate Trebuie să vă concentrați este să vă construiți baza de clienți și să oferiți rezultate.

2. Crearea canalului dvs. de jocuri video

din a merge pe tiktok a De câteva ori pe săptămână, pentru a construi o YouTube Channel , dacă ești pasionat de jocurile video, există o oportunitate de afaceri pentru tine.

cu software care vă poate ajuta să configurați live streaming pe Twitch sau YouTube În timp ce împărtășiți jocul dvs. cu lumea, există mai multe căi de luat în considerare.

* rămâneți în jur, puteți să vă trăiți bine pe canalul dvs.

Nu numai că este o modalitate distractivă de a câștiga bani, dar este, de asemenea, o modalitate excelentă de a -ți scoate numele acolo și de a construi următoarele pentru viitoarele tale proiecte de afaceri.

Iată o listă cu cât de mult Top YouTubers face – doar pentru a vă face o idee despre ce este posibil.

3. Graphic Designer/Web Designer

Dacă sunteți priceput în tehnologie și puteți crea rezultate atrăgătoare vizual, este posibil să fiți într-o poziție excelentă pentru a începe propria afacere de design grafic.

Luând această idee de afaceri de la bun la excelent mijloace cercetarea modului de a vă lua cunoștințele de proiectare grafică și de a deveni un designer web , unde puteți proiecta site -uri web, precum și ajuta întreprinderile cu Optimizarea motorului de căutare (SEO).

Cei care doresc să ducă lucrurile la nivelul următor ar putea, de asemenea, să învețe abilitățile necesare pentru a deveni videograf .

Cu aceste seturi de abilități combinate, veți putea oferi servicii de design grafic care au grijă de nevoile de marketing vizual ale altor companii.

S -ar putea să doriți să luați în considerare furnizarea de asistență tehnologică și orice întreținere necesară.

Acestea ar putea fi mai multe aspecte pe care le considerați oferite, ținând cont că nu trebuie să îndepliniți singur toate serviciile.

4. Devenind un blogger

Configurarea blogului dvs. Termen de afaceri care poate continua să producă un venit.

În timp ce utilizați alte platforme vă poate permite să vă construiți o afacere bună, concentrându -vă pe un site pe care îl numiți propriul dvs. vă va permite anumite libertăți care nu sunt găsite cu diferite tipuri de companii.

astfel de libertăți includ:

 • Capacitatea de a personalizați pe deplin site -ul dvs. în funcție de marca dvs.
 • Nu există reguli sau reglementări care să respecte (în afara celor legale, desigur)
 • Controlul complet asupra monetizării a site -ului dvs.

ca antreprenor adolescent, puteți vorbi despre orice vă pasionați, folosiți Programe de marketing afiliat care se aliniază direct cu marca dvs. și chiar utilizați software de marketing prin e -mail Pentru a începe să construiți o listă de e -mailuri de persoane care rezonează cu mesajul dvs.

toate acestea pot fi realizate printr -un blog.

5. Devenind un podcaster

O altă afacere bună, care merge bine cu câteva dintre cele de mai sus este Devenind podcaster .

Această afacere online poate fi folosită ca un canal suplimentar pentru a comercializa marca dvs., pentru a face bani în plus și pentru a oferi o valoare mai bună, sau poate fi, de asemenea, principala afacere online pe care vă concentrați.

din înregistrarea unui podcast Pentru editarea și publicarea acestuia, întregul proces se poate face din confortul casei dvs. cu foarte puțin capital de pornire.

6. Intrarea în social media marketing

Aproape toate întreprinderile de sub soare pot profita de la o prezență mai bună pe social media.

Cu toate acestea, cu întreprinderile locale neglijând adesea acest aspect al marketingului lor, există o oportunitate suficientă pentru a completa golul și a -i ajuta să se conecteze cu mai mulți clienți.

social media marketing implică crearea de conținut pentru fiecare platformă și analizarea analizelor pentru a vedea ce funcționează și ce nu este .

implică, de asemenea, să stai la curent cu cele mai recente tendințe și modificări pe fiecare platformă și să te implici cu clienții.

Pe măsură ce vă construiți propriile rețele de socializare prin experiența pe care o câștigați, puteți alege, de asemenea, să începeți să puneți baza pentru a deveni un influencer în social media.

Aceasta poate fi o afacere foarte profitabilă în linie , dar va necesita ceva timp pentru a ajunge la bun sfârșit.

7. Construiți o aplicație sau un joc online

aplicațiile fac lumea să se întoarcă și, dacă sunteți în codificare, puteți oferi o soluție pentru diverse nevoi pe care le vedeți în jurul vostru.

a de succes care poate răspunde acestor nevoi mai bune (fie că este mai rapid, mai ieftin, mai convenabil , etc.) decât opțiunile disponibile în prezent pot câștiga mulți bani.

În plus, dacă aveți o idee care se învârte în jurul unui joc online bazat pe tendințele și tehnologiile actuale, există șanse mari să devină populare și să genereze o mulțime de venituri.

Alte idei pe care le puteți explora

În timp ce cele de mai sus sunt câteva idei grozave de explorat, nu uitați că există alte oportunități nesfârșite.

De asemenea, rețineți că ideea corectă poate fi transformată de la online la offline (și invers) și că crearea unei afaceri profitabile se reduce adesea la câteva concepte unice pe care le faceți de mai multe ori.

acestea includ următoarele:

 • Publicul țintă joacă un rol masiv în câți bani câștigați. Să știi pe cine servești este esențial.
 • Prețurile pe care le percepeți depind de valoarea oferită. Dacă puteți arăta oamenilor că obțin mai multă valoare, mergând cu soluția dvs. în fața unui concurent, este mai probabil să fie dispuși să plătească prețuri mai mari și să vă aleagă soluția.
 • Oferta pe care o faceți este o componentă crucială pentru generarea vânzărilor. Aveți nevoie de o ofertă irezistibilă la care oamenii nu pot spune nu!

Având în vedere cele de mai sus, iată câteva alte companii online și offline pe care le puteți lua în considerare atunci când doriți să începeți o afacere online ca adolescent:

 • vânzarea de meșteșuguri handmade : Etsy este o platformă excelentă pentru a obține idei și pentru a vedea cum sunt comercializate mărfurile manuale. De la felicitări care implică modele unice până la adăugarea de aspecte, cum ar fi serviciile de ambalare cadouri, acest tip de afaceri de comerț electronic implică nu până la pornirea low-cost, mai ales dacă vindeți produse digitale.
 • Pet Sitter sau Dog Walker : o afacere care implică mersul câinilor, ședința de pisici sau orice altceva între ele este ideal pentru a câștiga bani în plus și pentru a arde energie. În calitate de antreprenor adolescent, a rămâne într -o formă fizică bună vă va menține mintea ascuțită și vă va insufla obiceiuri fizice pe care le puteți păstra pe viață.
 • Business de spălare a mașinilor : Dacă doriți să puneți echitate de transpirație în afacerea dvs. pentru adolescenți, aceasta este o muncă excelentă pentru tinerii care doresc să câștige bani în plus. De asemenea, este perfect pentru a vă uda picioarele în afaceri în timp ce învățați frânghiile.
 • cosiu peluze : Una dintre cele mai vechi afaceri conduse de adolescenți din jur, îngrijirea gazonului este un lucru obligatoriu pentru mulți proprietari de case care nu au timp să o facă singuri. O afacere de îngrijire a gazonului poate fi profitabilă, iar oferirea unor aspecte care implică diverse servicii de amenajare a teritoriului vă poate crește câștigurile și mai mult. De la un prieten de familie apropiat până la străini aleatori din oraș, toată lumea poate face cu o peluză cu aspect mai bun.
 • Arbitrage : Se întâmplă deseori vânzările de garaj și târgurile de artizanat în cartierul tău? O idee excelentă de afaceri este să ocoliți și să găsiți articole pe care le puteți vinde pentru mai multe pe diverse piețe.
 • Cumpărături personale : Mulți asociază acest loc de muncă cu moda și stilul, cu toate acestea, puteți oferi cumpărături personale pentru aproape orice va avea vreodată cineva în viața de zi cu zi. Un cumpărător personal poate cumpăra orice, de la alimente și produse de curățare, la haine și electronice. În ceea ce privește ideile de afaceri frumoase, aceasta este cu siguranță o idee de luat în considerare.
 • îngrijirea copilului : Dacă sunteți bine în jurul copiilor și fericit să petreceți timp în casele altor oameni, aceasta ar putea fi ideea perfectă pentru afaceri mici pentru dvs. O afacere de succes de babysitting în această privință înseamnă furnizarea unui mediu sigur și hrănitor pentru copiii în îngrijirea ta.
 • Intrarea datelor : O muncă care nu necesită atât de multă abilitate pentru a începe, construirea unei afaceri cunoscute pentru introducerea exactă a datelor poate deschide diverse oportunități pentru dvs. >

Cum se promovează o afacere pentru adolescenți

Iată câteva idei care vă pot ajuta să începeți când vine vorba de a scoate cuvântul acolo:

 • platforme de social media : bazându -se pe o rețea în care majoritatea oamenilor își petrec o tonă din timpul lor poate fi o modalitate excelentă de a răspândi cuvântul despre afacerea dvs. Platforme precum Facebook, Twitter și Instagram vă pot ajuta să ajungeți la o audiență mai mare cu efort minim.
 • Cuvânt în gură : Dacă faceți o treabă excelentă atunci când începeți, veți obține oameni care împărtășesc veștile cu ceilalți în cercul lor social. Aceasta este una dintre cele mai eficiente forme de marketing și este complet gratuit!
 • Flyers : O altă metodă veche, dar eficientă, plasarea pliantelor în locații strategice poate ajuta la atragerea atenției asupra afacerii tale. Doar asigurați-vă că le proiectați cu ochii, astfel încât oamenii să le oprească și să le citească.
 • Colaborări : Echiparea cu alte companii din zona dvs. vă poate ajuta să ajungeți la un nou grup de clienți potențiali.

< /a> Având în vedere oferta

Așa cum am menționat anterior, oferta dvs. către publicul dvs. țintă vă va face sau vă va rupe afacerea.

În timp ce un plan oficial de afaceri ar putea fi excesiv în această etapă, știind valoarea pe care o veți oferi și modul în care veți ambala o astfel de ofertă este esențială.

În timp ce conceptul de a conduce o afacere mică ca adolescent sună fermecător (și mulți oameni admiră agitația arătată de această grupă de vârstă), dacă doriți să vindeți online sau offline, având un solid Oferta este critică.

Unele aspecte ale ofertei dvs. de luat în considerare includ următoarele:

 • valoare : ce valoare oferiți pentru potențialul dvs. client? Acest lucru ar putea fi sub forma unui serviciu, produs sau chiar doar informații.
 • ambalaj : Cum aveți de gând să vă împachetați oferta? Acest lucru va depinde de tipul de afaceri pe care îl conduceți, dar este esențial să luați în considerare modul în care puteți face oferta dvs. să iasă în evidență de restul.
 • preț : Ce punct de preț veți seta pentru oferta dvs.? Este important să luați în considerare ceea ce piața dvs. țintă este dispusă să plătească împreună cu costurile generale și de pornire.
 • Promovare : Cum veți promova oferta dvs.? Aici intră în joc canalele dvs. de marketing.

Înfășurați.

ideea potrivită de afaceri pentru adolescenți nu poate fi doar profitabilă pentru cei din liceu și dincolo , dar vă poate stabili și pentru succes mai târziu în cariera dvs.

Luând timp pentru a lua în considerare toate aspectele de a începe o afacere, vă puteți crește șansele de succes.

În timp ce lista de mai sus a celor mai bune idei de afaceri mici nu este exhaustivă, ar trebui să vă ofere un bun punct de plecare pentru brainstorming ideea perfectă a întreprinderilor mici pentru a începe.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Știați că rămânerea fără bani este a doua cauză principală a eșecului de pornire?

Acest lucru se întâmplă în 29% din întreprinderi care nu o fac.

Înțelegerea aspectului financiar al începerii unei afaceri este esențială pentru creșterea șanselor dvs. de succes.

de la cunoașterea Cum să obțineți un împrumut de afaceri pentru a folosi software de contabilitate , fiind pregătit înseamnă să nu lăsați acest aspect critic al proprietății afacerii să vă extindă.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *