Hootsuite vs. Buffer: Ce instrument social este cel mai bun în 2023?

Hootsuite vs. Buffer: Ce instrument social este cel mai bun în 2023?

cu peste 60% din populația lumii Pe social media, faptul este evident că marca dvs. are nevoie de o prezență pe aceste canale.

și cu atât de multe canale sociale de gestionat simultan, este ușor să te simți copleșit.

* în joc.

indiferent dacă sunteți în căutarea Crește-ți numărul de adepți , implicarea implicării, câștigați bani pe Instagram , sau chiar Vindeți produse pe Facebook , aveți nevoie software pentru a vă ajuta să vă duceți acolo.

În acest ghid, examinez și compar două dintre alegerile de top: Hootsuite vs. Buffer.

Să începem.

& nbsp;

< /div>

Hootsuite vs. Prezentare generală a bufferului

Atât Buffer, cât și Hootsuite au apărut ca instrumente de conducere a pieței pentru gestionarea social media < /a> conturi. Aceste instrumente ajută întreprinderile mici și mijlocii să aibă grijă de întreaga lor prezență socială dintr -o singură interfață.

Deși ambele sunt similare, acestea se ocupă de audiențe ușor diferite. De aceea, în cele ce urmează, vă voi oferi o idee clară despre modul în care funcționează fiecare instrument. Dar înainte de asta, să aruncăm o privire rapidă la ce oferă aceste instrumente.

Ce este hootsuite?

Platforma Hootsuite Social Media Management a fost creată și lansată în 2008 de Ryan Holmes. Caracteristicile sale acoperă cele mai multe aspecte ale managementului social media, cum ar fi curatarea de conținut și programarea posturilor. Oferă chiar și caracteristici dedicate analitice pentru măsurarea ROI.

Instrumentul oferă o interfață curată, împreună cu un singur tablou de bord pentru accesarea tuturor datelor campaniei de social media. Include managementul echipei și caracteristicile de colaborare și se poate integra chiar cu multe aplicații terțe.

Unele dintre cele mai proeminente caracteristici ale Hootsuite sunt: ​​

 • Hootsuite oferă opțiuni complete pentru programarea socială și gestionarea conținutului
 • Oferă caracteristici de analiză detaliate pentru urmărirea și îmbunătățirea rețelelor de socializare
 • Hootsuite se integrează cu peste 100 de aplicații terțe, stimulându-și setul de caracteristici

Ce este tampon?

Buffer este un instrument curat și ușor de utilizat, care oferă funcții pentru publicarea conținutului pe canalele de socializare. Este ușor să configurați și să începeți să lucrați cu un cont tampon. Puterea principală a instrumentului este ușurința sa extremă de utilizare.

Buffer oferă multe caracteristici pentru analiza datelor și crearea de raporturi. Oferă chiar și recomandări strategice pentru creșterea atingerii sociale și a implicării. Și se integrează cu cele mai noi caracteristici sociale precum Instagram Stories.

Unele dintre cele mai proeminente caracteristici ale tamponului sunt: ​​

 • are aplicații dedicate pentru publicarea și analizarea conținutului
 • Folosind tampon, puteți planifica vizual campaniile dvs. de social media
 • Oferă, de asemenea, informații aprofundate pentru măsurarea implicării social media

Atât Hootsuite, cât și tampon lucrează cu majoritatea canalelor sociale populare, dar am considerat că accentul lor principal este diferit. Hootsuite este un instrument dedicat de gestionare a rețelelor de socializare și vă permite să gestionați toate canalele sociale dintr -o singură locație.

Buffer se concentrează mai mult pe partea de creare a conținutului lucrurilor. În centrul său, este un instrument pentru coada și publicarea conținutului care se integrează cu site -urile sociale. Desigur, Hootsuite este un instrument mai cuprinzător și oferă mai multe caracteristici decât tampon.

În secțiunile următoare, voi oferi o comparație de caracteristici a celor două instrumente, astfel încât marketerii de social media să poată propria lor decizie pe care este cea mai bună.

hootsuite vs. preț tampon < /span>

hootsuite prețuri

Hootsuite oferă un plan gratuit limitat, cu un singur cont de utilizator, 30 de mesaje programate și 3 profiluri sociale.

Deoarece acest plan nu va fi potrivit pentru majoritatea întreprinderilor, acesta oferă următoarele planuri plătite :

a. Plan profesional

Planul profesional vine la 29 USD pe lună și este cel mai potrivit pentru întreprinderile mici și antreprenorii individuali. Oferă următoarele avantaje:

 • până la 10 profiluri sociale
 • Un cont de utilizator
 • Abilitatea de a programa mesaje nelimitate
 • Caracteristici de analiză în timp real
 • Un număr nelimitat de integrări RSS

b. Team Plan

Planul echipei este cel mai potrivit pentru echipele mici de marketing care doresc să -și extindă prezența socială. Este la 129 USD pe lună și oferă următoarele caracteristici:

 • include până la 20 de profiluri sociale
 • are suport pentru până la 3 utilizatori
 • Analytics Custom
 • 1 fiecare dintre adresele URL de marcă personalizate și certificarea social media
 • Tot ceea ce vine cu planul profesional

c. Plan de afaceri

Acest plan este ideal pentru întreprinderile mai mari și agențiile de marketing digital. Costând 599 USD pe lună , include toate caracteristicile planurilor de mai sus, împreună cu următoarele:

 • Până la 35 de profiluri sociale
 • până la 10 utilizatori
 • Caracteristici de export de date
 • Publicare bazată pe aprobare
 • Integrare cu aplicații premium
 • 24/7 Suport
 • Special la bord și antrenament

d. Planul de întreprindere

Dacă sunteți o corporație mare cu cerințe personalizate și trebuie să gestionați mai multe echipe, optați pentru planul de întreprindere.

Acest plan oferă funcții personalizate, cum ar fi:

 • Soluții de social media personalizate
 • Integrări cu aplicații de afaceri premium, cum ar fi Adobe și Talkwalker
 • API -uri pentru dezvoltatori
 • Servicii de instruire curate

Prețul acestui plan va varia în funcție de caracteristicile cu care alegeți să mergeți.

prețuri tampon

Trecerea la tampon, aici vedem și modelul freemium în acțiune. Buffer oferă seturi separate de planuri de publicare și analiză.

Cu planul gratuit, puteți publica 10 postări programate pe canal pe lună pe 3 canale sociale. În cazul în care acest lucru nu este suficient pentru dvs., puteți opta pentru orice din planurile lor plătite :

a. Pro Plan

facturat lunar la $ 15 , planul pro permite unui utilizator să posteze pe până la 8 canale sociale și să programeze până la 100 de postări pe canal. Obțineți acces la toate integrările și aplicațiile, suportul comunitar complet și opțiunile limitate de planificare și planificare. Singurul lucru pe care îl lipsește acest plan este caracteristicile de gestionare a echipei.

b. Plan Premium

Costând 65 USD pe lună , acest plan vă oferă acces la tot ceea ce oferă planul Pro. În plus, primiți până la 2000 de postări programate pe canal pe lună, completați planificare și programare împreună cu funcțiile de gestionare a echipei.

c. Plan de afaceri

Planul de afaceri este destinat corporațiilor mai mari și oferă acces la 25 de canale sociale cu 2.000 de posturi programate pe canal. Vă permite să includeți până la 6 utilizatori și oferă acces la setul de instrumente buffer complet. Vine la $ 99 pe lună.

În cazul în care doriți să aveți o idee pentru fiecare instrument, puteți opta pentru încercările gratuite. Aici Hootsuite ia mâna superioară cu o perioadă de încercare de 30 de zile, în timp ce Buffer oferă o încercare gratuită de 14 zile.

Câștigător: Hootsuite și Buffer

Compararea planurilor de prețuri ale Buffer și Hootsuite seamănă foarte mult cu merele și portocalele potrivite. Bufferul este în mod decisiv cu atât mai accesibil dintre cele două.

Dar Hootsuite oferă facilități complete de gestionare a rețelelor de socializare la costuri rezonabile. În plus, are o perioadă de încercare mai lungă, astfel încât să puteți testa produsul.

hootsuite vs. buffer: pro și contra

pentru a ajunge rapid la principalele diferențe, iată unele dintre cele mai mari hootsuite vs. pro și contra:

hootsuite

pro:

 • Completează instrumentul de gestionare a rețelelor de socializare
 • Model de plată freemium
 • acceptă cele mai multe canale de socializare
 • publicitate încorporată și managementul conversației sociale

contra:

 • Interfață de utilizator ușor complicată
 • Nu este la fel de robust cu crearea de conținut

tampon

pro:

 • Cel mai bun pentru publicarea conținutului social
 • Interfață de utilizator intuitivă, dar puternică,
 • Caracteristici de colaborare ușoară și de lucru în echipă
 • Securitate integrată a platformei
 • Suport pentru programarea și publicarea socială

contra:

 • Nu are funcții de publicitate plătite
 • Nu este la fel de robust ca Hootsuite

hootsuite vs. buffer: Care este cel mai bun?

1. Interfață de utilizator și ușurință de utilizare

Cea mai vizibilă diferență între Hootsuite și Buffer constă în interfețele lor de utilizator.

Buffer are un tablou de bord curat și elegant, care arată o coadă a tuturor postărilor de socializare programate în prezent. Este minimalist și vă permite să vă concentrați asupra aspectului care contează cu adevărat: conținutul dvs. programat.

Hootsuite, așa cum am menționat deja, este mai bogat în caracteristici. Deci, chiar dacă tabloul de bord Hootsuite nu este la fel de atractiv ca al tamponului, conține capabilități mai mari ambalate.

De exemplu, îl puteți utiliza pentru a urmări toate conturile de social media, a vizualiza calendarul social și chiar pentru a urmări mențiunile pe canale.

Dacă sunt sincer, nu este corect să comparăm interfețele de utilizator ale acestor două instrumente. Deoarece bufferul se concentrează pe crearea de conținut, interfața sa de utilizator este construită pentru a sprijini acea funcție.

Hootsuite trebuie să susțină un număr mai mare de caracteristici, deci, în mod natural, tabloul de bord este mai complicat.

Acestea fiind spuse, tot trebuie să recunosc că interfața Buffer este mai ușor de utilizat și mai modernă. Tabloul de bord minim face ușor gestionarea și editarea tuturor postărilor programate. În comparație, abordarea lui Hootsuite are o curbă de învățare mai accentuată.

câștigător: tampon

În ceea ce privește simplitatea și ușurința de utilizare, tamponul este instrumentul mai bun pentru utilizatorii individuali și echipele mici.

Pe de altă parte, Hootsuite este mai potrivit pentru echipe mai mari, cu planuri de marketing mai elaborate pe social media.

Interfața Hootsuite este mai personalizabilă, în timp ce tamponul este mai intuitiv și mai ușor de învățat.

2. Rețele sociale acceptate

Buffer oferă suport pentru următoarele rețele de social media:

 • Facebook
 • LinkedIn
 • Twitter
 • Instagram
 • Pinterest

Folosind buffer, puteți gestiona paginile și grupurile Facebook, împreună cu paginile și profilurile LinkedIn. Dacă utilizați versiunea Pro, atunci puteți lucra cu până la opt profiluri separate și le puteți gestiona. Bufferul nu oferă suport YouTube, pentru că ar trebui să vă sprijiniți pe Hootsuite.

Hootsuite se integrează cu toate canalele de mai sus, împreună cu WordPress și YouTube . Folosind -o, puteți programa postări și conținut, observați calendarul și monitorizați toate fluxurile de social media. Hootsuite susține chiar și site-uri sociale mai puțin cunoscute, cum ar fi Tumblr, Foursquare, Reddit și Mixi.

câștigător: hootsuite

Dacă trec de numărul mare de site -uri sociale cu care se integrează, Hootsuite ia cu siguranță coroana câștigătorului. Cu toate acestea, Buffer oferă acces la toate site-uri majore de social media < /a>, deci nu veți rămâne în urmă dacă îl utilizați.

3. Programare și publicare

Puteți posta pe conturile dvs. de socializare folosind atât tampon, cât și hootsuite. Ambele platforme vă permit, de asemenea, să programați postări înainte de timp și să le personalizați în funcție de platforma țintă.

În ceea ce privește programarea, aceste aplicații au abordări diferite. Bufferul are coada tampon , care este un program personalizat al tuturor postărilor tale.

Vă permite să programați postări cu o lună înainte de data de publicare efectivă și oferă următoarele avantaje:

 • Să adăugați emoji la postările de socializare
 • permite încărcarea imaginilor
 • acceptă distribuirea aceluiași postare pe mai multe rețele
 • Vă permite să creați infografii profesionale folosind instrumentul Pablo

Hootsuite vă permite să personalizați și să programați postările manual. , dar are și o caracteristică de programare automată care selectează automat cel mai bun moment pentru publicarea unei postări. Cu toate acestea, atunci când mergeți cu această opțiune, nu veți avea flexibilitatea de a decide comanda postărilor.

În cazul în care utilizați conturile gratuite pentru aceste instrumente, va trebui să vă ocupați și de limitările de programare:

 • Contul gratuit al tamponului vă permite doar să programați zece postări pentru fiecare cont de socializare.
 • Hootsuite are o limită de top de 30 de postări programate pe toate canalele de socializare.

În cazul în care doriți să vedeți o previzualizare a postărilor pe care le -ați programat, Hootsuite v -a acoperit. De asemenea, are o funcție de proiect care vă permite să salvați postări incomplete. Buffer oferă o facilitate similară, dar este disponibilă doar cu planurile de afaceri sau pro.

În sfârșit, planificatorul Hootsuite arată doar o săptămână de conținut programat la un moment dat. Buffer, pe de altă parte, oferă vizualizări lunare, săptămânale și chiar liste.

Ambele instrumente vă permit să publicați conținut sindicat colectat din fluxurile RSS și Conținut blog . Și în cazul în care sunteți în căutarea postării ad-hoc, aceste instrumente au pluginuri dedicate browserului pentru a vă ajuta cu asta.

câștigător: hootsuite și tampon

În această categorie, atât Hootsuite, cât și tampon în primul rând. Ambele au o planificare bună și funcții de publicare. În timp ce tamponul este mai ușor de utilizat, Hootsuite oferă un număr mai mare de opțiuni în ceea ce privește flexibilitatea planificării conținutului.

4. Managementul conversației sociale

Hootsuite și Buffer oferă abordări complet diferite ale gestionării conversației în rețelele de socializare. Când utilizați Hootsuite, veți găsi managementul conversației sociale încorporat în produsul în sine.

Deoarece în Hootsuite puteți personaliza tabloul de bord în orice mod doriți, gestionarea mesajelor și comentariilor devine mai ușoară.

* > Streams Hootsuite este o altă caracteristică excelentă. Vă permite să interacționați și să răspundeți la activitatea canalului de socializare tocmai așa cum ați face pe site -ul original.

fluxurile acordă un anumit avantaj acestui instrument în ceea ce mă privește. Pe scurt, Hootsuite oferă toate instrumentele pe care trebuie să le răspundeți publicului dvs. de socializare și să le urmăriți în timp real.

Buffer folosește o aplicație complet separată pentru gestionarea conversațiilor de social media. Aplicația de răspuns tampon vine cu multe caracteristici utile, dar singurul dezavantaj este că este destul de scump. Hootsuite oferă caracteristici de gestionare a conversației chiar și cu versiunea gratuită a instrumentului.

În schimb, aplicația de răspuns tampon costă 50 USD pe lună doar pentru versiunea de bază. Și asta este doar pentru un cont de social media.

În cazul în care doriți să vă extindeți, trebuie să adăugați utilizatori la o rată de 25 USD pe utilizator pe lună. Pentru conturi suplimentare de social media, va trebui să scoateți 10 USD pe cont pe lună.

În ciuda prețului ridicat, aș spune că aplicația merită o gamă largă de caracteristici pe care le oferă. Puteți atribui conversații membrilor echipei individuale și puteți adăuga note de conversație. Aplicația urmărește chiar răspunsurile în timp real.

Aplicația se integrează cu alte instrumente de comunicare de afaceri, cum ar fi Slack. În cazul în care treceți la planul de afaceri, veți primi instrumente pentru monitorizarea cuvintelor cheie, precum și funcțiile de automatizare.

câștigător: hootsuite

Răspunsul tampon oferă multe funcții avansate care sunt suficient de bune pentru mărci mici. În schimb, Hootsuite este ideal pentru întreprinderile mari care doresc să se extindă rapid.

5. Colaborare și muncă în echipă

Numărul de persoane pe care le aveți în echipa dvs. de socializare ar putea determina dacă mergeți cu buffer sau hootsuite. ca instrument de planificare, ambele vă permit să delegați conturi specifice membrilor echipei individuale.

Când utilizați buffer pentru a colabora, va trebui să selectați manual ce conturi de socializare vor gestiona echipele dvs. Pe această platformă, veți primi două tipuri de permisiuni: contribuitor și manager.

Utilizarea acestora puteți acorda contribuabili drepturi complete de postare sau puteți păstra prevederea pentru aprobare înainte de postare.

Acum, acest flux de lucru simplu este potrivit pentru organizațiile mai mici care lucrează cu un număr limitat de profiluri sociale. Pentru corporații mai mari, cu o prezență masivă de social media, Hootsuite are mai multe caracteristici de oferit.

Cu Hootsuite, aveți opțiunea de a vă împărți echipele în membri sau grupuri individuale. Puteți crea chiar și grupuri de echipe la nivel organizațional. În acest fel, devine mai simplu să activezi o scară largă eforturi de marketing .

Câștigător: tampon și hootsuite

Ambele instrumente sunt comparabile în ceea ce privește caracteristicile de colaborare. Singura diferență pe care o pot vedea este că Buffer oferă o abordare mai simplă, care este mai potrivită pentru echipele mai mici. Pentru organizații mai mari, Hootsuite este o alegere mai bună.

6. Publicitate

Conținutul de social media plătit este o parte esențială a oricărei strategii de social media. fără promoții plătite și publicitate, este greu să -ți maximizezi acoperirea.

Cu toate acestea, campaniile plătite necesită personalizări detaliate, plasamente publicitare, audiență și selecții de geolocalizare și multe altele.

Puteți utiliza întotdeauna interfața de publicitate nativă a fiecărei platforme sociale pentru a gestiona campaniile. Problema este că acest lucru ar putea implica comutarea între mai multe tablouri de bord.

Hootsuite vă salvează de probleme, oferind un singur tablou de bord din care puteți crea și gestiona anunțuri pe o serie de site -uri de socializare.

Singurul dezavantaj este că trebuie să cheltuiți pe reclame Hootsuite, managerul de publicitate separat al companiei. Dar dacă doriți o experiență de social media fără probleme folosind același instrument, vă sugerez să mergeți pentru asta.

Buffer, din păcate, nu oferă prevederi pentru gestionarea anunțurilor de socializare. Dacă utilizați instrumentul pentru a vă gestiona conținutul de social media, va trebui să vă respectați interfețele sociale native.

câștigător: hootsuite

În această categorie, Hootsuite câștigă necontestat, deoarece Buffer nu oferă opțiuni pentru gestionarea anunțurilor. De fapt, puteți chiar să combinați ambele: folosiți doar buffer pentru managementul zilnic al rețelelor de socializare în timp ce utilizați anunțuri Hootsuite pentru gestionarea campaniilor plătite.

7. Curarea conținutului

Crearea de conținut antrenant necesită timp. Drept urmare, umplerea fluxurilor sociale în fiecare zi poate deveni provocatoare. Aceasta înseamnă că de multe ori va trebui să vă curatați conținut din alte surse pentru a conduce implicarea continuă.

Atât Hootsuite, cât și Buffer vă ajută în această privință. Buffer oferă un instrument de curat de conținut dedicat numit conținut inbox , care vă permite să gestionați fluxurile RSS din tabloul de bord. Folosind -o, puteți găsi conținut relevant și îl puteți adăuga la cozile dvs. de socializare.

Singurul dezavantaj în acest sens este că instrumentul de e -mail de conținut este disponibil doar pentru planuri profesionale și de afaceri. În cazul în care lucrați cu planuri de nivel inferior, bufferele vă permite să vă integrați cu alte instrumente de curatare a conținutului, cum ar fi buzunar și feedly.

După cum era de așteptat, Hootsuite vă oferă un număr mai mare de instrumente din aplicație pentru a găsi conținut relevant. Folosind Hootsuite, puteți crea hashtag -uri și căutări de cuvinte cheie pe platforme precum Instagram și Twitter. <

Hootsuite și Buffer oferă, de asemenea, extensii de browser care funcționează cu toate browserele majore, cum ar fi Safari, Chrome și Firefox.

Îmi place în mod deosebit Extensia Hootlet , ceea ce face ca găsirea și adăugarea de tweet -uri la cozile dvs. sociale să fie un proces mult mai ușor. Vă oferă chiar și un feed cu cele mai recente tweet -uri pe subiectul care vă interesează.

Câștigător: Hootsuite și Buffer

Când vine vorba de funcționalitatea de curare a conținutului, Hootsuite și Buffer sunt la același nivel. Bufferul este alegerea mai bună pentru monitorizarea fluxurilor RSS. Dar dacă doriți să fiți cu ochii pe căutările sociale și pe cele mai recente tweet -uri/retweet -uri, atunci Hootlet este calea de urmat.

8. Analitică și raportare

Analiza socială și raportarea trebuie să joace un rol semnificativ în strategia dvs. de social media. Cu excepția cazului în care urmăriți ce funcționează și ce nu, nu puteți pierde. Atât Buffer, cât și Hootsuite oferă multe instrumente pentru analizarea răspunsului publicului la activitatea dvs. de social media.

Să vorbim despre Hootsuite mai întâi, care oferă mai multe niveluri de analiză pe baza planului pe care îl utilizați.

Iată o defalcare a analizelor lui Hootsuite:

 • Planul gratuit Hootsuite oferă instrumente de analiză necesare pentru a obține o imagine de ansamblu de implicare largă
 • Planul profesional oferă raportări în timp real și valori de implicare post-înțelepciune
 • Planul întreprinderii are toate cele de mai sus, împreună cu prezentarea generală a performanței la nivel de echipă

Folosind Hootsuite, puteți obține o imagine completă a modului în care se comportă postările dvs. sociale pe toate canalele.

După cum am menționat deja, Buffer este în principal o platformă de publicare a conținutului. Deci, oferă doar analize pe postările publicate prin interfața sa. Drept urmare, nu veți primi rapoarte despre modul în care conținutul postat prin intermediul aplicațiilor sociale native.

Acestea fiind spuse, managerii de social media vor adora Intuitivul lui Buffer App de analiză tampon .

Folosind -o, puteți urmări performanța pe baza implicării, a tipului de post și a atingerii. Buffer are o aplicație mobilă, astfel încât să vă puteți urmări performanța socială din mers. În plus, puteți exporta toate datele pentru analize suplimentare.

câștigător: hootsuite

Din nou, Buffer și Hootsuite oferă ambele funcții de analiză. Dar Hootsuite iese în vârf, deoarece oferă analize chiar și pe planul gratuit și pe toate postările sociale.

În schimb, Buffer este limitat în capacitatea sa și funcționează numai pentru conținutul postat de pe platformă. De asemenea, există faptul că nu oferă caracteristici de analiză pe nivelul lor gratuit.

9. Securitatea platformei

Pentru orice instrument de gestionare a rețelelor de socializare, securitatea joacă un rol semnificativ. Mai ales dacă sunteți o corporație mare care funcționează cu multe conturi sociale, trebuie să oferiți acces controlat la fiecare.

Din fericire, ambele instrumente despre care vorbesc aici au funcții de securitate robuste. Fie aveți nevoie de o adresă de e -mail validă sau de un cont de social media pentru a vă conecta la aceste instrumente. Ambele oferă chiar și controlul bazat pe roluri asupra conturilor de utilizator, ceea ce este util în cazul angajaților în afara bordului și la bord.

Hootsuite acceptă un singur conectare prin conturi corporative. Buffer, pe de altă parte, oferă autentificare cu 2 factori, care adaugă un strat suplimentar de protecție. Menține chiar și jurnalele de activitate în ultimele două săptămâni, astfel încât să puteți păstra file pe orice acces neautorizat.

cu Hootsuite, trebuie să utilizați, de asemenea, un sistem de aprobare dublă, care împiedică utilizatorii să posteze în rețele greșite. În afară de cele de mai sus, oferă acces la protocolul HTTPS, păstrând parolele și datele de acces în siguranță de ochii indurerați.

Câștigător: Hootsuite și Buffer

În ceea ce privește caracteristicile de securitate, atât Buffer, cât și Hootsuite sunt servicii comparabile. Acestea fiind spuse, Hootsuite oferă un nivel mai granular de permisiuni de acces în comparație cu tampon.

Deci, pentru organizații mai mari, Hootsuite este alegerea mai bună. Bufferul este ideal pentru întreprinderi și echipe mai mici.

10. Numărul de integrări

În ceea ce privește numărul de integrări, Hootsuite depășește tamponul printr -o lovitură lungă.

Buffer oferă aproximativ 60 de integrări, iar Hootsuite oferă mai mult de 140.

Hootsuite oferă marketeri digitali cu aplicații pentru managementul publicității, automatizarea marketingului și Marketing influencer, pentru a numi câteva. Cu atât de multe integrări la îndemână, nu puteți face foarte puțin.

câștigător: hootsuite

în mod decisiv, Hootsuite ia coroana în această categorie. Numărul său considerabil de integrări vă asigură că răspundeți nevoilor dvs. de socializare fără un obstacol. Bufferul nu este în urmă, dar totuși nu se ridică la nivelul lui Hootsuite.

11. Resurse pentru instruire

Hootsuite are propria academie în care utilizatorii pot învăța de la cursuri de marketing social gratuit și plătite.

Este un set destul de minunat de cursuri online și peste 550.000 de studenți au trecut prin program.

Hootsuite Academy Oferă cursuri Pentru următoarele subiecte:

 • Cum se folosește Hootsuite
 • Marketing social media
 • Training de vânzare socială
 • Formare avansată de publicitate socială

Există cursuri pentru echipe corporative, precum și persoane fizice. Unele dintre aceste cursuri oferă chiar certificate și pot fi legate cu credite de colegiu.

Site -ul Buffer oferă mai multe resurse, cum ar fi bloguri, ghiduri, întrebări frecvente și tutoriale online pentru a ajuta utilizatorii noi. Ei chiar găzduiesc webinarii periodice prin care experții companiei îi învață pe utilizatori cum să obțină valoare din instrument.

câștigător: hootsuite

Buffer oferă resurse standard pentru instruire care servesc bine scopului. Cu toate acestea, Hootsuite ia bara cu o notă mai mare cu cursurile dedicate Hootsuite Academy. Cursurile sale structurate fac din învățarea social media o experiență excelentă. În plus, oferă certificări profesionale.

12. Asistență pentru clienți

În ceea ce privește asistența clienților, ambele platforme oferă o experiență suficient de pozitivă. Bufferul este activ pe Slack și Twitter și oferă, de asemenea, sisteme de asistență prin e -mail. Hootsuite are o caracteristică de chat live și este activă și pe site -urile de socializare.

Câștigător: Hootsuite și Buffer

Pentru asistența pentru clienți, ambele aplicații sunt comparabile, deși tind să gravitez spre Hootsuite. Funcția sa de chat live oferă o rezoluție în timp real a problemelor. În schimb, răspunsurile la e -mail ale Buffer durează mai mult timp.

înfășurați

Sper că această comparație detaliată a Hootsuite vs. Buffer vă va ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză.

În general, ambele sunt platforme robuste pentru gestionarea conținutului social media.

Dacă sunteți în căutarea unui instrument simplu care vă permite să publicați conținut social, Buffer este cea mai bună alegere.

Cu toate acestea, pentru organizațiile mai mari care au nevoie de o soluție completă de gestionare a rețelelor de socializare, Hootsuite este cel mai bun. Dacă este necesar, puteți folosi chiar și cele două în combinație.

Ce instrumente de socializare intenționați să utilizați? Anunță -mă în comentarii.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *