7 cele mai bune suplimente Gmail, extensii și aplicații [2023]

7 cele mai bune suplimente Gmail, extensii și aplicații [2023]

Gmail este cel mai folosit Google Workspace (cunoscut anterior ca G-Suite). Un eșaloning 1,5 miliarde de oameni Folosiți-l pentru gestionarea sarcinilor lor zilnice.

Dar există multe pe care Gmail nu le poate atinge de la sine. Gmail nu este o explozie completă email marketing platformă .

DUMN

De unde începem să alegem din mii de mii de extensii?

Pentru a ajuta la restrângerea acesteia, am mers mai departe și am pus la cale o listă cu cele mai bune suplimente și extensii Gmail pentru tine. Am răspuns, de asemenea, la câteva întrebări comune pe care le -ați putea avea cu privire la aceste instrumente.

Care sunt cele mai bune suplimente și extensii Gmail?

Iată cele mai bune alegeri ale celor mai bune suplimente Gmail și extensii din 2022.

1. drept

Cel mai bun pentru o productivitate sporită

Dacă Gmail este grozav, atunci dreapta Îl face și mai bine cu multitudinea de caracteristici orientate către productivitate. Acest supliment Gmail se integrează perfect cu Gmail și este utilizat de peste 250.000 de profesioniști din întreaga lume.

Puteți adăuga capabilități, cum ar fi setarea sarcinilor și memento -urile la Gmail INBOX. Creați e-mailuri de urmărire automată și programați-le pentru a fi trimise mai târziu. Îmi place în mod deosebit opțiunea de a crea o varietate de semnături care se adaugă la sfârșitul e -mailurilor mele.

Caracteristicile sale sunt foarte intuitive și pot îmbunătăți fluxul de lucru al oricărei organizații, precum și profesioniștii individuali. Dacă doriți să utilizați unele dintre funcțiile pe care le -ați dorit întotdeauna în Gmail, atunci RightInbox este alegerea potrivită.

DrepTinbox de la sine este o piesă excelentă din software de e-mail la rece Și Această extensie Gmail o face mai bună.

caracteristici:

Deschideți și urmăriți e -mailurile cu un singur clic. Configurați e -mailuri recurente pentru a fi trimise automat și aveți opțiunea de a crea note private doar pentru ochi.

Iată o listă a celorlalte caracteristici pe care le oferă această extensie:

 • Programarea prin e -mail și memento -urile
 • Caracteristică de luare a notelor private
 • mai multe semnături personalizate
 • Automatizarea secvențierii prin e-mail de urmărire
 • Șabloane de e -mail personalizate
 • GIF -uri încorporate
 • Integrare cu instrumentele CRM
 • Previzualizări vizuale pentru link -uri partajate
 • Urmărirea și fuziunea e -mailului ușor

prețuri:

DrepTinbox are o structură simplă de prețuri care este împărțită în cinci niveluri. Primul nivel este planul gratuit, care este potrivit pentru profesioniști cu cerințe de e -mail limitate. În cazul în care sunteți un profesionist care caută un serviciu nelimitat, apoi optați pentru planurile plătite.

Următoarea este o listă a planurilor plătite pe care RightInbox le oferă:

 • Plan anual pentru profesioniști la 5,95 USD/lună
 • Planul lunar pentru profesioniști la 7,95 USD/lună
 • Plan anual pentru echipe la 4,95 USD/utilizator/lună
 • Planul lunar pentru echipe la 6,95 USD/lună

2. trello pentru gmail

Cel mai bun pentru managementul de proiect

Pentru acei manageri de proiect care se plâng că crearea de carduri de trello reduce productivitatea lor, am Trello pentru extensie gmail . Este o extensie simplă care vă permite să creați carduri Trello din e -mailurile dvs. cu un singur clic.

Trello este, de asemenea, unul dintre cele mai bune instrumente de management de proiect pentru începători care se udă picioarele cu managementul de proiect. Are o tonă de caracteristici gratuite și folosește un tablou liniar în stil kanban, care este ușor să -ți faci capul.

Doar deschideți e -mailul pe care doriți să îl schimbați într -un card, faceți clic pe pictograma de extensie, alegeți bordul Trello și listați unde doriți să meargă cardul. Subiectul e -mailului devine automat titlul cardului, iar corpul devine descrierea.

Puteți, de asemenea, să editați lucrurile la preferința dvs. înainte de a trimite cardul pe o listă, dacă doriți. Extensia poate instala direct din căsuța de e -mail Gmail, cu condiția să o actualizați deja la cea mai recentă versiune. În caz contrar, va trebui să vizitați piața G-suite și să o descărcați.

caracteristici:

Simplitatea este inerentă pentru adaosul Gmail. Cu câteva clicuri, trebuie să transformați orice e -mail într -un card de Trello complet funcțional, completat cu liste și date scadente.

Iată câteva alte caracteristici ale Trello pentru extensia Gmail:

 • Conversia automată a e-mailurilor în liste de activități
 • Abilitatea de a evidenția și organiza e -mailuri
 • Prioritizarea ușoară a sarcinilor
 • Partajare simplă cu echipele

prețuri:

Trello pentru Gmail este gratuit pentru ca oricine să se descarce și să folosească. Dar trebuie să aveți un cont activ activ pentru a -l utiliza. Lucrul bun este că extensia funcționează chiar dacă utilizați un cont gratuit pe Trello.

Următorul este o despărțire a planurilor de prețuri ale lui Trello:

 • Plan gratuit pentru 0 $/lună
 • Plan de clasă de afaceri pentru 10 USD/utilizator/lună
 • Plan de întreprindere la prețuri personalizate

3. dropbox pentru gmail

Cel mai bun pentru partajarea fișierelor bazate pe cloud

Descărcarea fișierelor stocate pe stocare în cloud doar pentru a le încărca din nou ca Atașamentele prin e -mail este o pierdere de timp și lățime de bandă. Dropbox pentru suplimentul Gmail vă ajută să depășiți această problemă și să vă sporiți nivelurile de productivitate.

Folosind această extensie, puteți accesa instantaneu orice fișiere Dropbox stocate pe cloud și le puteți adăuga ca atașamente prin e -mail. Puteți atașa fișiere, precum și foldere la e -mailurile dvs. cu doar câteva clicuri.

Puteți conecta Gmail la Dropbox folosind două metode: Extensia Chrome Dropbox pentru Gmail sau Dropbox Gmail suplimentar. Diferența este că extensia Chrome funcționează pe acel anumit browser, în timp ce suplimentul funcționează pe orice platformă, chiar și Android.

caracteristici:

Avantajul principal al utilizării Dropbox pentru Gmail este că puteți avea o organizație mai bună în comunicațiile dvs. prin e -mail. De asemenea, din moment ce nu încărcați niciun fișier pe serverul Gmail, acest lucru ajută la păstrarea unei porțiuni semnificative din spațiul dvs. Google Drive gratuit.

Iată câteva alte caracteristici ale Dropbox pentru Gmail care s -ar putea să vă placă:

 • Partajarea și colaborarea ușoară a fișierelor
 • Sincronizarea automată a folderului
 • accesibil pe toate platformele
 • Previzualizări de fișiere

prețuri:

Dropbox pentru Gmail este gratuit pentru a descărca și utiliza. Dar trebuie să aveți un cont activ Dropbox pentru extensia la lucru. La fel ca Trello pentru Gmail, extensia Dropbox este disponibilă și cu planul Dropbox gratuit.

Următoarea este o listă a structurii planului de prețuri Dropbox:

 • plus plan la 9,99 USD/lună
 • Planul familial la 16,99 USD/lună
 • Plan profesional la 16,58 USD/lună
 • Plan standard la 12,50 USD/utilizator/lună
 • Plan avansat la 20 USD/utilizator/lună

4. Zoom pentru gmail

Cel mai bun pentru programarea întâlnirilor zoom

a apel de conferințe video Poate rezolva adesea ceea ce ar putea lua altfel un șir de e -mailuri. Zoom for Gmail suplimentar vă ajută să obțineți doar asta prin adăugarea funcționalității apelurilor video în căsuța de e-mail Gmail.

cu un singur clic pe pictograma de extensie, puteți programa întâlniri, vă puteți conecta cu alți destinatari de e -mail și multe altele. Spre deosebire de alte instrumente de întâlnire convenționale, suplimentele Gmail precum cel pe care îl oferă Zoom, au o invitație tuturor celor din firul dvs. de e-mail.

Obțineți, de asemenea, un rezumat al ședinței odată ce s -a terminat, completat cu data ședinței, ID -ul ședinței și detaliile participanților. Chiar preia informații de contact de la Gmail și vă permite să programați întâlniri fără a deschide App zoom în sine.

caracteristici:

poate cel mai bun lucru despre suplimentele Gmail ca acesta este că aduce simplitatea unui apel/conferință zoom în contul dvs. Gmail. De asemenea, funcționează pe toate platformele, cum ar fi Linux, Windows și Android.

Iată câteva dintre celelalte caracteristici ale Zoom pentru Gmail care s -ar putea să vă placă:

 • captează și salvează automat informațiile de contact de la Gmail
 • Vă oferă o vedere rapidă a tuturor întâlnirilor programate și viitoare
 • Întâlniri video de calitate de întreprindere de la dreapta în cadrul Gmail Intess
 • AES-256 Criptare pentru întâlniri sigure
 • Invitații prin e-mail bazate pe automatizare

prețuri:

Zoom pentru Gmail este o extensie gratuită pentru descărcare, dar trebuie să aveți un cont Zoom înregistrat pentru a-l utiliza. Puteți accesa extensia chiar dacă sunteți pe planul gratuit, care acceptă până la 100 de participanți.

Puteți, de asemenea, să faceți upgrade la unul dintre planurile plătite ale lui Zoom, așa cum este enumerat mai jos:

 • Pro Plan la 14,99 USD/lună
 • Plan de afaceri la 19,99 USD/lună
 • Plan de afaceri unit la 30,00 USD/licență/lună

5. Gmelius

Cel mai bun pentru colaborare și automatizare a fluxurilor de lucru

 GMELIUS HomePage

gmelius este o extensie Gmail care permite e-mailul prin e-mail -Colaborare și automatizare bazată pe. Instrumentul se integrează perfect cu fiecare caracteristică Gmail, permițându -vă să faceți mai mult în mai puțin timp.

Capacitățile sale combinate fac din Gmelius un lucru complet în ceea ce privește funcționalitatea. Indiferent dacă aveți nevoie de funcții de urmărire prin e -mail, căsuțe de e -mail partajate sau șabloane de e -mail personalizate, această extensie v -a acoperit.

încorporează caracteristici de gestionare a proiectului și instrumente de colaborare care permit echipelor dvs. să își sincronizeze datele chiar din căsuța de e -mail. Pe scurt, acesta este unul dintre cele mai importante suplimente Gmail care oferă mai mult decât promite.

caracteristici:

Gmelius este excelent atunci când vine vorba de urmărirea e -mailurilor. Puteți automatiza secvențele de e -mail și le puteți programa pentru trimiterea ulterioară. De asemenea, se integrează cu cele mai populare instrumente de gestionare a proiectului, cum ar fi Asana și Trello. Aceasta este o mare informație sau tonifiată instrument de automatizare de marketing care se integrează cu Gmail.

Următoarea este o listă a caracteristicilor semnificative pe care Gmelius le oferă:

 • COOX și etichete partajate
 • Consiliile Kanban pentru organizarea vizuală
 • secvențe, șabloane și campanii personalizate
 • Read-Recepts într-un inbox partajat
 • Programarea automată a e -mailurilor
 • criptare bazată pe blockchain
 • Analytics Gmail puternic
 • Automatizarea fluxului de lucru
 • Note de e -mail
 • Detectarea coliziunii, ticketing și etichetare
 • complet compatibil cu iOS și Android

prețuri:

Planurile de prețuri Gmelius sunt eșalonate pe patru niveluri, primul fiind complet liber. La 0 $/lună, puteți utiliza serviciul pentru până la trei utilizatori. Pentru o capacitate mai mare, optați pentru oricare dintre planurile plătite.

1. PLIN PLIN la 9 USD/utilizator/lună

 • Fără limite la dimensiunea echipei
 • 10 etichete Gmail partajate și tablouri Kanban
 • Integrarea CRM
 • Suport de chat și e -mail

2. Plan de creștere la 19 USD/utilizator/lună

 • 15 căsuțe de e -mail partajate
 • 50 de etichete Gmail partajate și tablouri Kanban
 • Campanii prin picurare și e -mail Merge
 • Asistență prioritară pentru clienți

3. Plan de întreprindere la prețuri personalizate

 • COOXE NUMIMITATE DIMENTERATE
 • Etichete Gmail nelimitate și tablouri Kanban
 • Acces avansat de admin
 • Suport de la distanță live

6. Todoist pentru gmail

Cel mai bun pentru gestionarea sarcinilor

Todoist este una dintre cele mai populare aplicații de pe planetă și are o interfață bogată în caracteristici care poate oferi oricărui alt Instrument de gestionare a sarcinilor O rulare pentru banii săi. Și acum, puteți aduce avantajul todoist în căsuța de e-mail Gmail cu Todoist pentru gmail extensie.

Todoist face ca gestionarea sarcinilor să fie simplă, oferind acces la toate listele de activități din același loc. Interfața funcționează sub forma unui pop-up Nifty care se află prin proiectele dvs. de e-mail. Drept urmare, puteți gestiona rapid sarcinile chiar din confortul e -mailului dvs. de e -mail.

Vă permite să convertiți listele de activități în e-mailuri, făcând e-mailul un proces mai simplu. De asemenea, puteți eticheta e -mailuri importante cu priorități și adăugați date scadente, precum și memento -uri.

caracteristici:

Todoist a fost clasat în mod constant ca una dintre cele mai bune aplicații de făcut și este utilizat de peste 25 de milioane de oameni din întreaga lume. Este disponibil ca aplicații desktop și mobile, iar suplimentul Gmail este disponibil ca o extensie Google Chrome.

Iată o listă a caracteristicilor esențiale pe care le oferă această extensie:

 • Adăugarea de e -mailuri ca sarcini
 • Memento-uri de urmărire
 • Prioritizarea prin e -mail
 • Finalizarea sarcinii de la Gmail Inbox direct
 • Colaborare bazată pe sarcini
 • Urmărirea progresului
 • se integrează cu ușurință cu aplicații precum Slack, Dropbox și Zapier

prețuri:

Ca de obicei, extensia Todoist for Chrome este disponibilă pentru a fi descărcată gratuit și este utilizabilă de oricine are un cont Todoist. Puteți începe cu planul gratuit la 0 USD, oferindu -vă acces la 80 de proiecte, cu până la cinci membri pe proiect.

În cazul în care optați pentru planurile plătite, iată o despărțire a fiecăruia:

 • Planul premium la 3 USD/lună
 • Plan de afaceri la 5 USD/utilizator/lună

7. Docusign

cel mai bun pentru e-semnături

docucign este liderul industriei în e-semnături, iar acest supliment Gmail vă permite să convertiți platforma de e-mail într-un instrument puternic pentru semnarea digitală. Interfața sa elegantă și ușor de utilizat vă permite să faceți mai multe cu mai puține clicuri.

Pentru a utiliza extensia, trebuie să treceți indicatorul mouse-ului peste orice atașament de e-mail și să semnați documentele necesare din căsuța de e-mail. Acest lucru vă permite să semnați și să editați documente într -un timp scurt.

Puteți adăuga semnături la documentele PDF, semnale de semne sau aproba achizițiile, toate din confortul căsuței de e -mail. Docusign criptează toate elementele de date, iar orice semnături efectuate folosind instrumentul sunt obligatorii din punct de vedere legal.

Nu este interesat de documentign? Iată lista mea verificată de alternative docousign .

caracteristici:

Pe lângă faptul că vă permite să adăugați semnături digitale la documente, DocUSIGN vă permite, de asemenea, să selectați din mai multe șabloane de semnătură. Puteți personaliza semnăturile digitale în orice mod aveți nevoie să utilizați acest instrument.

Următoarea este o listă a caracteristicilor esențiale ale DocUSign:

 • Caracteristici de securitate și confidențialitate la nivel de întreprindere
 • Fluxuri de lucru eficiente și integrate
 • Semnături de document nelimitate
 • până la trei documente pentru semnături externe
 • Notificări instantanee
 • acceptă peste 40 de limbi

prețuri:

În timp ce extensia DocUSign este gratuită pentru a descărca și utiliza cu Gmail, trebuie să aveți un cont DocUSign valid pentru a fi utilizat cu acesta. Serviciul are planuri de semnare electronică răspândite pe patru niveluri, așa cum se explică mai jos.

1. Plan personal la 10 USD/lună

 • un singur plan de utilizator
 • Asistență pentru aplicații mobile
 • Toate câmpurile de bază

2. Plan standard la 25 USD/utilizator/lună

 • Câmpuri de bază
 • Asistență pentru aplicații mobile
 • Branding personalizat

3. Business Pro Plan la 40 USD/utilizator/lună

 • Totul în planul standard
 • Câmpuri avansate
 • Opțiuni de trimitere în vrac

4. Soluții avansate la prețuri personalizate

 • Totul în planul Business Pro
 • Suport API de calitate pentru întreprindere
 • SSO și autentificare

Ce sunt extensiile Gmail?

Extensiile Gmail, numite și suplimente Gmail, sunt instrumente software ușoare care vă permit să îmbunătățiți funcționalitatea Gmail Inbox. Aceste instrumente obțin de obicei caracteristici esențiale Gmail pe care ar trebui să le aibă pentru o mai bună funcție.

Extensiile Gmail permit atât utilizatorilor de e-mailuri existenți, cât și cele noi să creeze fluxuri de lucru în timp real și să se integreze mai bine cu alte instrumente de afaceri și site-uri sociale.

Unde puteți obține extensii Gmail și suplimente?

Unele dintre aceste extensii Gmail suplimentare sunt disponibile de la Google Chrome Web Store, în timp ce puteți descărca altele direct de pe site-urile companiei. Extensiile obișnuite Gmail includ Sortd, MailTrack, Giphy, Checker Plus și Clearbit Connect.

Sunt extensii Gmail și suplimente sigure?

În general, Google nu dezvoltă suplimente și extensii Gmail, astfel încât asigurarea siguranței revine organizației care oferă extensia, iar utilizatorul instalând-o. Cu toate acestea, adăugarea și extensiile oferite de mărci de renume sunt de obicei sigure.

Ce altceva pot face în gmail?

O caracteristică despre care nu știu mulți oameni este posibilitatea de a seta o întârziere cronometrată între când atingeți „Trimite” și când e -mailul este trimis de fapt.

Acest lucru poate fi util dacă doriți să vă asigurați că nu ați făcut greșeli în e -mail înainte de a fi trimis.

Iată cum să reamintim un e-mail în Gmail folosind această caracteristică.

Înfășurați.

Gmail a devenit una dintre puținele aplicații pe care nu ne putem imagina să le lucreze în lumea de azi. Cu toate acestea, mai există loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește funcționalitatea specifică afacerii. Adăugările Gmail vă ajută să depășiți aceste deficiențe și să vă îmbunătățiți experiența Gmail.

În cazul în care doriți să vă îmbunătățiți fluxul de lucru folosind Gmail, luați în considerare adăugarea unuia sau mai multe dintre următoarele suplimente Gmail & amp; Extensii la căsuța de e -mail:

Sunt sigur că cu suplimentele Gmail de mai sus & amp; Extensii, veți începe să obțineți la maxim Gmail.

& nbsp;

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *