7 cei mai buni furnizori de SSO și software din 2023 (clasat)

7 cei mai buni furnizori de SSO și software din 2023 (clasat)

Un SSO, sau un singur conectare, este un mijloc de autentificare care permite utilizatorilor să acceseze mai multe aplicații software cu un singur cont.

Cu alte cuvinte, dacă au fost autentificate o dată de către furnizorul lor de identitate, pot utiliza aceeași acreditare pentru a accesa orice aplicație pentru care sunt autorizate.

indiferent dacă utilizați software de gestionare a riscurilor în afacerea dvs., încercând Pentru a adera la stabilirea politicilor folosind dreptul software de conformitate sau asigurarea integrității dvs. software de bază de date , o soluție SSO vă va face viața mult mai ușoară.

Problema cu găsirea dreptului SSO este că atât de mulți furnizori și software de autentificare sunt disponibile pe piață.

În timp ce unii oferă servicii mai puțin decât ideale, alții oferă opțiuni deosebite pentru întreprinderi pentru a -și simplifica fluxul de lucru.

pentru a vă ajuta să determinați ce soluție se potrivește cel mai bine nevoilor dvs., am creat o listă cu cei mai buni furnizori și software SSO.

Am folosit următoarele criterii pentru a determina clasamentul acestui software:

 • eficacitate.
 • ușurință de utilizare.
 • suport multi-platformă.
 • Valoare pentru bani.
 • eficacitate.
 • Opțiuni de autentificare.
 • și multe altele.

Să ne aruncăm adânc în acest subiect.

Table des matières

Care sunt cei mai buni furnizori și software SSO?

Următoarele sunt cele mai bune sisteme software de conectare unice, clasate conform criteriilor prezentate mai sus.

1. Microsoft Azure Active Directory.

Cel mai bun pentru cei care caută integrare cu nenumărate software.

Microsoft Azure Active Directory < /A> (cunoscut și sub numele de Azure AD) Serviciul de identitate Enterprise oferă servicii SSO, precum și MFA (autentificare multi-factor), pentru a vă asigura utilizatorii împotriva majorității cyberattacks.

AD Azure este una dintre cele mai influente soluții de conectare unice datorită suportului său multi-platformă, permițând utilizatorilor să se conecteze cu acreditările lor corporative pe orice dispozitiv sau aplicație.

oferă o integrare strânsă cu peste 90 de aplicații și apartamente software diferite, cum ar fi Salesforce, Office 365, Box, Docusign.

Dacă doriți o singură platformă care vă poate proteja compania, permițându -vă să conectați diverse sisteme, anunțul Azure este calea de urmat.

Accesul condiționat și autentificarea multi-factori sunt două instrumente care ajută la securizarea și reglarea accesului, ceea ce vă poate ajuta afacerea să se asigure că numai utilizatorii autorizați pot accesa datele.

Mai mult, dezvoltatorii vor aprecia includerea instrumentelor pentru dezvoltatori care fac simplă integrarea identificării în aplicațiile și serviciile dvs.

Caracteristici cheie:

 • Conectați-vă echipa oferind un singur conectare la mai mult de 90 de aplicații terțe și apartamente software.
 • Obțineți acces la securitate bazată pe identitate, gestionarea politicilor, instrumente de productivitate și servicii de analiză într-un singur loc.
 • Alegeți din mii de aplicații SaaS la furnizarea pentru baza dvs. de utilizatori.
 • Protejați și guvernați accesul la datele corporative cu instrumente de autentificare de acces condiționat și mai multe factori.
 • Integrați identitatea în aplicațiile dvs. pentru a verifica utilizatorii și a oferi SSO.

2. PING IDENTITATE Platforma inteligentă.

Cel mai bun pentru cei care caută o soluție SSO sigură.

platforma de identitate ping combină toate cele instrumente dintr -o singură platformă pentru a vă ajuta să consolidați securitatea și implicarea în afacerea dvs. digitală.

Experiența utilizatorului este o preocupare de vârf în climatul de afaceri de astăzi, astfel încât capacitatea de a oferi un mod sigur și convenabil pentru utilizatori de a -și verifica identitatea este vitală.

Pingone Cloud Platforma vă poate ajuta să vă optimizați experiența utilizatorului cu o platformă cuprinzătoare, bazată pe standarde, potrivită pentru calcul hibrid, multi-generațional și multi-cloud.

Puteți permite acum tuturor utilizatorilor și dispozitivelor să acceseze în siguranță aplicațiile cloud, mobile, saa și locale locale și API.

Pingonul pentru forța de muncă vă ajută să oferiți o experiență de identitate consistentă pentru utilizatorii dvs. în timp ce reduceți costul total al proprietății.

asigură conectarea unică scalabilă a oricărui cloud, local local sau aplicație mobilă, ceea ce îl face sigur și simplu pentru angajații de afaceri să își acceseze toate resursele în timpul programului de lucru.

Dacă doriți angajați mai angajați, mai productivi și în siguranță în afacerea dvs., Pingone ar putea fi calea de urmat.

Caracteristici cheie:

 • Gestionați accesul aplicației și API -ului în siguranță de către utilizator sau dinamic de către dispozitiv.
 • Verificarea identității vă permite să oferiți o experiență consecventă în timp ce îmbunătățiți securitatea.
 • Instrumentele de aprovizionare a contului vă permit să automatizați și să standardizați ritmul schimbării în afacerea dvs.
 • Gestionați în mod central restricții de acces cu granulație fină specifică contextului, pentru a vă asigura că utilizatorii dvs. pot interacționa cu aplicația dvs. în modul exact pe care l-ați intenționat.
 • Prinderea fraudei în timp real pe toate canalele dvs. web și mobile este o necesitate.
 • Inteligența artificială este utilizată pentru a asigura date sensibile și procese de afaceri, asigurându -se că datele dvs. sunt sigure și sigure.

3. Okta Identity Cloud.

Cel mai bine pentru gestionarea tuturor grupurilor dvs. de utilizatori dintr-o singură locație.

okta identitate nor este o platformă autonomă și imparțială care conectează oamenii potriviți la instrumentele corespunzătoare în momentul optim.

un singur conectare de către Okta vă ajută să gestionați accesul oamenilor la aplicații și date, indiferent de dispozitivul sau aplicația pe care o folosesc.

În plus, Okta Identity Cloud permite organizațiilor să -și conecteze utilizatorii cu instrumentele potrivite de pe orice dispozitiv la momentul potrivit.

Cu autentificare flexibilă cu mai mulți factori, cloud de identitate OKTA face ușor pentru angajați să-și folosească telefoanele sau purtătorii ca factori de autentificare suplimentari.

Conform studiilor lor, 81 la sută din încălcările datelor sunt cauzate de acreditări slabe sau furate, ceea ce face esențial să ai acces sigur pentru întreaga companie.

OKTO oferă o locație centrală pentru a gestiona toți utilizatorii, grupurile și dispozitivele dvs. dintr -o singură locație.

Puteți automatiza toate etapele ciclului de viață cu orice proces de companie pentru consumatori externi și interni.

Caracteristici cheie:

 • Aplicațiile personalizate ale OKTA care utilizează un backend API sunt mai actualizate, mai flexibile și inovatoare decât software-ul tradițional.
 • Utilizatorii nu vor trebui să introducă aceleași informații de mai multe ori, ceea ce înseamnă că vor economisi timp în timp ce organizația îmbunătățește securitatea.
 • Automatizarea gestionării ciclului de viață a utilizatorului pentru a facilita aplicarea utilizatorilor, aprobarea și accesarea aplicațiilor potrivite
 • Advanced Server Access Management este o modalitate perfectă de a gestiona și controla datele companiei, inclusiv cele găsite în software -ul CRM, aplicații de finanțare sau baze de date.
 • Sporiți procesul de conectare și înregistrare al aplicației dvs. pentru a oferi o serie de caracteristici care facilitează viața de muncă a angajatului dvs.

4. Platforma de gestionare a accesului unificat OneLogin.

Cel mai bun pentru cei care doresc să profite la maxim de cloud computing.

onelogin platforma de gestionare a accesului unificat se face pentru organizații care gestionează un mediu de aplicații complicat.

Această soluție se adresează celor cu un portofoliu de aplicații SaaS sau aplicații comerciale de pe raft și web personalizate.

Acestea pot fi găzduite local, centre de date la distanță sau chiar în nori privați.

Soluțiile convenționale de identitate și de gestionare a accesului forțează întreprinderile să gestioneze accesul la medii distincte separat, rezultând o abordare fracturată care poate duce la complexitate, deșeuri, redundanță și prețuri.

Cu platforma de gestionare a accesului unificat OneLogin, vă puteți gestiona aplicațiile printr -un administrator principal.

Sistemele de gestionare a accesului care sunt complexe, costisitoare și deconectate de mediile SaaS moderne sunt un lucru din trecut, datorită accesului OneLogin.

OneLogin Unified Access Management vă oferă beneficiile pe care Cloud Computing le oferă: administrare mai simplă, scăderea cheltuielilor IT, securitate îmbunătățită și experiență îmbunătățită a utilizatorului.

Utilizatorii se bucură de o experiență simplă, consecventă, cu accesul cu un singur clic la SAAS și aplicații la fața locului de la orice dispozitiv prin intermediul portalului OneLogin.

Caracteristici cheie:

 • Simplificați gestionarea sistemului dvs. de gestionare a accesului web prin eliminarea complexității inutile.
 • Dintr -un singur tablou de bord, un administrator poate oferi tuturor accesului la aplicațiile potrivite, oferind în același timp o experiență de utilizator unificată.
 • Modernizează gestionarea accesului cu instrumente ușor implementate, configurate și gestionate.
 • Migrați departe de sisteme de gestionare a accesului web a accesului web costisitoare și consumatoare de timp.
 • Îndepărtați nevoia de a vă aminti sute de parole pentru fiecare aplicație și eficientizarea aprovizionării utilizatorului final.

5. Duo Single Don-on (SSO).

Cel mai bun pentru cei care caută un proces de conectare sigură fără pași inutile.

Soluția de autentificare cu doi factori a duo-ului, duo SSO , permite utilizatorilor să se conecteze la orice aplicație folosind doar parola lor.

Este simplu să folosești cu orice software, fie intern sau bazat pe cloud.

duo este ideal pentru oricine are nevoie de securitate fără a încetini angajații cu pași suplimentari.

Este simplu, are un singur tablou de bord pentru acces la aplicații, permite accesul personalizat la diferite servicii și funcționează pe orice dispozitiv.

duo poate fi utilizat atât pentru soluții SSO noi, cât și pentru cele existente, datorită experienței de conectare sigure și simple a Duo.

Caracteristici cheie:

 • Conectați-vă o dată și lucrați de oriunde cu soluția lor de conectare unică.
 • Creșteți securitatea, accesul și productivitatea aplicației cu 2FA Duo Security.
 • Câștigă flexibilitate pentru ca afacerea dvs. să se integreze cu aplicații bazate pe cloud, soluții Enterprise SaaS, aplicații la fața locului sau orice serviciu de rețea.
 • duo oferă SSO pentru forța de muncă modernă și vă permite să gestionați instrumente inovatoare fără a sacrifica securitatea companiei dvs.
 • Orice arhitectură de securitate este compatibilă cu aceasta, făcând Duo cea mai flexibilă soluție SSO de acest fel.

6. Identitatea forței de muncă CybeRARK.

Cel mai bun pentru cei care doresc să elimine nevoia de acces VPN.

identitatea forței de muncă cibernetice < /a> oferă acces ușor și sigur la soluții corporative, permițându -vă să eliberați timp pentru angajații dvs.

Dacă doriți să acordați acces în siguranță aplicațiilor cloud, să evitați extinderea parolei și să eliminați necesitatea unui VPN pe dispozitive, CybeRARK oferă o soluție simplă pentru a vă îndeplini cerințele.

Identitatea forței de muncă Cybeark permite angajaților să lucreze de oriunde fără a compromite securitatea cu conectarea fără fricțiuni.

Nu numai că vă va economisi timp, dar este sigur, cu posibilitatea de a monitoriza și urmări activitatea.

cu controale de acces adaptiv și gestionarea politicilor granulare, mențineți un control strâns și vizibilitate în cine are acces la ce caracteristici.

Puteți face, de asemenea, alegeri inteligente de acces bazate pe analize alimentate cu AI.

Caracteristici cheie:

 • Autentificarea adaptativă cu mai mulți factori înseamnă că angajații se pot autentifica cu parola lor standard sau pot utiliza orice dispozitiv pentru a oferi autentificare multi-factor.
 • Protejați -vă datele sensibile ale afacerii dvs., asigurându -vă că angajații dvs. își pot face locurile de muncă fără probleme inutile.
 • Faceți aplicații cloud sigure și acces simplu, eliminând necesitatea unui VPN pe dispozitive.
 • Managementul ciclului de viață pentru acreditări vă permite să furnizați rapid și ușor utilizatorii de aprovizionare în timp ce sincronizați toate politicile de acces.
 • Gestionarea politicilor granulare vă permite să rămâneți în control cu ​​opinii cu privire la cine are acces la ceea ce.
 • Gestionați numele de utilizator, grupuri și dispozitive locale sau în cloud.

7. JumpCloud Directory-As-A-Service.

Cel mai bine pentru furnizarea unui portal de utilizatori personalizat pentru a face lucrurile.

Directory Jumpcloud-a- As- A-Service oferă acces la diverse resurse ale companiei, inclusiv aplicații web și locale.

Puteți accesa acestea de oriunde prin autentificări criptate în siguranță, care sunt multi-factor.

Directorul JumpCloud vă permite să oferiți utilizatorilor un singur acces la toate aplicațiile web și la fața locului, precum și la orice alte aplicații de care au nevoie, în doar câteva clicuri.

Puteți utiliza SAML JIT și SCIM pentru a genera și gestiona conturile de utilizator în aplicații direct de la JumpCloud și Treceți atributele utilizatorului pentru a permite accesul federat.

O platformă de monitorizare și monitorizare centralizată pentru aplicații SAML este de asemenea inclusă, împreună cu autentificarea multi-factor (MFA), conectată la portalul de utilizator bazat pe SAML.

Caracteristici cheie:

 • Un tablou de bord cu aplicații nelimitate vă oferă acces instantaneu la sute de aplicații cloud și local.
 • Creați conturi de utilizator într -un mod scalabil și flexibil, oferind acces federat cu SAML 2.0.
 • Personalizați experiența portalului dvs. pentru a îndeplini cerințele de afaceri.
 • autentificarea multi-factor (MFA) este utilizată pentru a proteja portalul de utilizator JumpCloud.

Ce sunt furnizorii și software-ul SSO?

SSO reprezintă un singur conectare și permite utilizatorilor să acceseze toate aplicațiile lor cu un singur set de acreditări de conectare.

Acest lucru se face într -un mod sigur și simplu.

În loc să aibă mai multe nume de utilizator și parole, administratorii pot utiliza software SSO pentru a centraliza procesul de acces.

Utilizarea acestui lucru simplifică administrarea prin eliminarea necesității de a gestiona mai multe acreditări pentru fiecare utilizator.

Pe lângă faptul că are o platformă centrală de autentificare, SSO garantează, de asemenea, accesul sigur la aplicații pe platforme și dispozitive.

Unele exemple ale acestor platforme includ aplicații cloud, aplicații locale, servicii SaaS, aplicații mobile și chiar desktop-uri virtuale.

Beneficiile SSO

Următoarele sunt câteva dintre principalele beneficii pe care le oferă SSO.

a redus costurile IT

cu un set de acreditări de conectare, SSO reduce costurile gestionării accesului utilizatorilor la aplicații.

Aceasta include cazuri de utilizare care reduc timpul petrecut de resetare a parolelor în urma unei încălcări a datelor, distribuirea autentificărilor de aplicații între întregul personal și asigurarea fiecărui membru și -a activat contul în diferite sisteme.

Productivitate sporită a utilizatorilor

Utilizatorii pot utiliza doar un set de acreditări pentru a accesa toate aplicațiile, astfel încât productivitatea lor va crește.

Aceasta înseamnă că au mai mult timp pentru a se concentra pe ceea ce contează cel mai mult munca lor.

În plus, departamentul IT se va simți apreciat și apreciat, deoarece o vor primi corect prima dată. Acest lucru ar putea crește moralul și poate reduce cifra de afaceri a personalului.

mai bună securitate & amp; Conformitate

O parte fundamentală a securității este controlul accesului, ceea ce SSO facilitează. De asemenea, asigură respectarea SSO cu HIPAA , ISO 27001 , și Sarbanes Oxley Reglementări.

Aceste reglementări pot fi dificile și necesită timp pentru a menține dacă fiecare angajat are un cont separat pentru fiecare aplicație de care au nevoie la locul de muncă.

În loc să aveți acreditări diferite pentru fiecare aplicație, este logic să standardizăm un set de acreditări de utilizator.

raportare centralizată & amp; Audit

Una dintre principalele caracteristici pe care le oferă software -ul SSO este un loc centralizat pentru a gestiona autentificări și parole.

Acest lucru face ușor să se raporteze la activitatea utilizatorului, inclusiv cine are acces la ce aplicație, atunci când s -au autentificat în ultimul rând și la locația lor.

Dacă trebuie să investigați posibile încălcări de date sau încălcări ale politicii, caracteristica de raportare centrală va fi esențială pentru dvs.

poate ajuta, de asemenea, personalul IT să identifice rapid utilizarea stocării de către utilizatorii individuali, oferindu -le capul în sus atunci când trebuie luate măsuri.

Managementul utilizatorului

Identitățile utilizatorului sunt gestionate în software -ul SSO, o altă piesă crucială a întregului puzzle.

controlează crearea, modificarea și ștergerea conturilor de utilizator în toate aplicațiile care sunt integrate cu software -ul SSO.

Acest lucru asigură standardizarea practicilor de control al accesului prin eliminarea excepțiilor de la politicile de parolă, numele de utilizator de coduri harding sau utilizarea altor mecanisme.

permite, de asemenea, raportarea granulară pe autentificări pe baza identităților individuale ale utilizatorilor.

Autentificare multi-factor (MFA)

Mulți furnizori SSO includ opțiuni de verificare în mai multe etape sau în două etape pentru conectare la portalul lor de utilizator.

Pe deasupra introducerii unui nume de utilizator și a unei parole, utilizatorii vor trebui, de obicei, să introducă un cod unic trimis prin e -mail/SMS pe dispozitivul lor înainte de a avea acces.

Partea multi-factor este concepută pentru a oferi un strat suplimentar de securitate.

Resetarea parolei auto-service

Multe organizații folosesc și software SSO pentru a permite utilizatorilor să își reseteze parolele singure.

Acest lucru se face în general prin portalul utilizatorului și este de obicei combinat cu MFA pentru un plus de securitate.

Unul ar trebui să rețineți că multe soluții SSO nu furnizează capabilități de resetare a parolei auto-service, chiar dacă furnizează alte forme de MFA.

Dacă organizația dvs. necesită acest lucru, va trebui să investigați dacă software -ul SSO special îl acceptă sau nu înainte de a decide să mergeți cu o soluție peste alta.

ușurință de utilizare

Furnizorii SSO oferă portaluri bazate pe web pe care utilizatorii finali se pot automatiza cu o singură trimitere a formularului.

nu este necesară cunoștințe tehnice; Utilizatorii își introduc acreditările o dată și li se atribuie adrese URL de conectare unice pentru fiecare aplicație la care au acces.

este de obicei doar un minut pentru a vă înscrie la o aplicație pe cont propriu după configurarea SSO.

Cu un singur conectare activată, utilizatorii nu sunt obligați să creeze noi parole de fiecare dată când comută între aplicații sau să-și reseteze acreditările atunci când le uită.

Acest lucru îmbunătățește productivitatea și reduce efortul administrativ în departamentele IT.

Capabilități de integrare

Furnizorii SSO oferă capacități de integrare diferite cu alte aplicații de pe piață, în funcție de produsul specific pe care îl alegeți.

De exemplu, se poate configura unele produse pur și simplu prin importul de fișiere XML preconfigurate care conțin nume de utilizator/parole.

În schimb, alții acceptă integrări mai avansate prin conectivitatea API cu sistemul dvs. de gestionare a identității.

Cei mai avansați furnizori SSO au o gamă largă de aplicații cu care se integrează pentru a se asigura că utilizatorii pot accesa orice aplicație dintr -o singură interfață portal.

De asemenea, acceptă cerințele de integrare personalizate și compatibilitatea codului open source.

mai multe produse avansate vor oferi, de asemenea, o experiență bună a utilizatorului în toate browserele, inclusiv dispozitivele mobile.

Acest lucru asigură compatibilitatea indiferent de dispozitivul folosit de angajații dvs.

Portal de asistență autoservică pentru autoservire

Ca parte a portalului lor de utilizatori, majoritatea furnizorilor de SSO oferă acum o caracteristică auto-ajutor în produs care permite utilizatorilor să pună întrebări despre serviciul direct în cadrul produsului în sine, în loc să plece în afara site-ului pentru ajutor tehnic.

Ideea este de a reduce volumul de muncă al personalului IT și de a face asistența tehnică mai ușor disponibilă pentru toți utilizatorii.

UI personalizare

Ca parte a portalului lor de utilizatori, furnizorii SSO oferă, în general, opțiunea de a personaliza UI/UX a paginilor portalului dvs. în funcție de preferințele, marcajul sau cerințele de securitate.

Aceasta include personalizarea fundalurilor, culorilor textului și butoanelor afișate pe ecrane pentru a se potrivi cu identitatea companiei dvs. mai bine.

Dacă nu doriți modificări, puteți opta și pentru a crea o pagină dintr -un șablon în schimb.

Active Directory Federation Services

Autentificarea utilizatorului este cea mai critică parte a conectării unice. Dacă doriți să investiți într -un furnizor SSO, aici ar trebui să începeți cercetarea.

cea mai frecventă formă de autentificare pentru toate produsele SSO este Active Directory Federation Services (ADFS).

Acest lucru permite utilizatorilor să acceseze aplicații fără o parolă prin conectarea la utilizarea acredităților lor Windows.

ADFS este foarte sigur și acceptat pe scară largă, dar este relativ costisitor de configurat.

Dacă nu este configurat corect, poate duce, de asemenea, la o experiență mai proastă a utilizatorului, deci trebuie să selectați un produs cu o soluție ADFS dovedită și fiabilă.

identitate bazată pe cloud

Managementul identității se deplasează rapid în cloud, iar majoritatea furnizorilor de SSO mainstream susțin această tendință.

În loc să fie nevoie să instalați un software terț la nivel local, serviciile de gestionare a identității cloud utilizează API-uri și metode OAuth pentru a autentifica utilizatorii pe mai multe produse, fără a necesita investiții suplimentare de hardware sau infrastructură la sfârșitul dvs.

Majoritatea furnizorilor de SSO vor oferi o serie de planuri cu diferite niveluri de cerințe în funcție de bugetul și nevoile afacerii dvs.

Unul ar trebui să se aștepte să plătească orice de la 5 USD pe utilizator/lună pentru funcționalitate de bază până la 500 USD+ dacă aveți nevoie de caracteristici particulare, cum ar fi SAML Single Conect.

Managementul accesului API

O API permite utilizatorilor să comunice direct cu software -ul de securitate al companiei dvs. fără a parcurge interfața web principală.

Acest lucru are mai multe beneficii, inclusiv timpi de rezoluție mai rapide, reducând o inginerie generală la sfârșitul dvs. și o mai mare flexibilitate pentru utilizatori cu privire la modul în care doresc să acceseze resurse corporative.

Pentru multe companii, o soluție de gestionare a accesului API este unul dintre cele mai critice aspecte ale strategiei lor de aplicații de securitate, deoarece le permite să -și eficientizeze resursele în toată lumea.

O privire asupra accesului de la distanță al utilizatorului

O singură funcționalitate de conectare este doar unul dintre beneficiile pe care le oferă furnizorii de SSO.

Dincolo de acest lucru, majoritatea companiilor caută instrumente de acces la distanță care să le poată ajuta să economisească timp și bani prin eficientizarea strategiei de aplicații.

Unele produse vor oferi, de asemenea, jurnalele de audit dacă trebuie să revizuiți activitatea utilizatorului în rețeaua dvs. în timp real. Acest lucru este util pentru a se asigura că angajații nu -și abuzează privilegiile sau încearcă să utilizeze resursele companiei fără a fi prezenți în birou.

Pentru cine este ideal pentru?

SSO este de obicei utilizat de companiile care doresc să-și îmbunătățească productivitatea și eficiența angajaților, să reducă cererile de asistență pentru utilizatorii finali și să își păstreze datele în siguranță.

În plus, acele companii care angajează instrumente siem pentru a avea timp real Vizibilitatea în cadrul organizației lor poate beneficia și de SSO.

Deși nu este întotdeauna necesar pentru fiecare companie, mai multe sectoare specifice vor beneficia de SSO.

acestea includ cele care sunt furnizor de servicii educaționale, sunt implicate în asistență medicală, instituții guvernamentale sau chiar anumite tipuri de organizații non-profit.

Acest lucru le permite să gestioneze toate aspectele strategiei lor de aplicații într -un singur loc, în loc să gestioneze diferite produse în mod independent.

Alte instrumente furnizor de identitate precum SAML și SCIM sunt excelente pentru gestionarea utilizatorilor pe mai multe platforme.

Totuși, pot deveni costisitoare și dificil de gestionat atunci când scale de afaceri.

În această situație, SSO este o alternativă mai bună care va permite unei organizații să economisească timp și bani prin gestionarea soluției de conectare unice mult mai ușor pentru administratori.

Managementul identității clienților este o parte integrantă a strategiei de aplicații a oricărei companii. Permite persoanelor potrivite să ofere utilizatorilor nivelul potrivit de acces asociat cu conturile lor.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții care să crească productivitatea, atunci SSO este o modalitate de a ajuta angajații dvs. să acceseze rapid resursele corporative fără a fi nevoie de sprijin suplimentar.

Înfășurați.

Pe măsură ce continuăm să vedem progrese în tehnologia cloud, companiile au nevoie de soluții scalabile de conectare unică pentru a răspunde nevoilor lor în schimbare.

Deși este adevărat că gestionarea parolelor este o modalitate ușoară pentru ca administratorii să le ofere utilizatorilor acces la resursele companiei, SSO devine rapid o alternativă populară, deoarece elimină problemele pe care le oferă parole ușor disponibile.

În același timp, toate acestea se face fără a adăuga prea multă complexitate infrastructurii unei organizații.

cea mai bună parte a instrumentelor SSO este că acestea oferă mai multe beneficii care vă vor ajuta să îmbunătățiți securitatea companiei dvs. și să reduceți cererile de asistență pentru utilizatorii finali într-o singură scădere.

pentru recapitulare, cei mai buni furnizori și software SSO în acest moment sunt: ​​

Înțelegerea dacă SSO este soluția potrivită pentru compania dvs. este primul pas către îmbunătățirea productivității angajaților și oferirea unei experiențe mai bune ale utilizatorului.

Ați folosit vreodată SSO ca angajator sau angajat? Există vreun instrument care nu este menționat mai sus să fie pe această listă? Anunță -mă dacă am ratat ceva în comentariile de mai jos.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Dacă confidențialitatea online este crucială pentru dvs., iată o listă cu cele mai bune servicii VPN pentru a lua în considerare în organizația dvs.

În plus, următoarele VPS Găzduirea serviciilor Vă poate ajuta să vă păstrați datele în siguranță, mai ales dacă aveți nevoie să găzduiți informații private sau să vă asigurați anonimatul.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *