Frase.io vs. Jasper: Care este cel mai bun pentru afacerea dvs.?

Frase.io vs. Jasper: Care este cel mai bun pentru afacerea dvs.?

Două dintre cele mai populare instrumente dintre întreprinderile de astăzi pentru generarea de conținut AI sunt Frase.io și Jasper.

ambele oferă funcții robuste care vă pot ajuta să creați rapid și ușor conținut convingător și captivant, dar ceea ce este potrivit pentru afacerea dvs.?

În acest articol, voi compara frase și jasper astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie pentru Afacerea dvs., oferind în același timp sfaturi despre cum să utilizați fiecare instrument cel mai eficient.

< /a> Ce este Fraza?

Frase este un instrument de inteligență artificială care se concentrează pe o abordare bazată pe cuvinte cheie.

Tot ce trebuie să faceți este să introduceți cuvântul cheie dorit în bara de căutare, iar Frase va avea grijă de restul.

Acesta va căuta pe internet și va extrage rezultatele de top legate de cuvântul cheie, permițându -vă să vedeți ce există deja în subiecte de conținut similare.

De acolo, acesta va curata un brief de conținut pentru dvs. cu sugestii despre cum să scrieți cel mai bine despre subiectul ales sau cuvântul cheie.

După ce ați scris conținutul dvs., Frase permite utilizatorilor să -și compare conținutul scris cu concurenții și să facă modificări în consecință înainte de a -l publica în direct online.

Utilizarea Frase oferă utilizatorilor numeroase beneficii atunci când optimizează conținutul site -ului lor în scopuri SEO.

Pentru început, utilizatorii pot accesa diverse puncte de date atunci când creează conținut original.

Aceste date includ conținutul concurenților și alte subiecte relevante legate de cuvântul cheie ales.

În plus, comparând munca lor cu conținutul concurenților după ce au scris, utilizatorii își pot perfecționa piesele mai departe înainte de a le publica în direct.

Începeți cu frase .

Ce este Jasper AI?

Jasper Ai este o platformă all-in-one care oferă creatorilor digitali cu instrumente și caracteristici pentru a economisi timp și dificultate la crearea de conținut.

permite utilizatorilor să genereze rapid conținut scris pentru proiectele lor, ceea ce îl face ideal pentru antreprenori, agenții și creatori independenți.

se poate folosi, de asemenea, capacitățile sale puternice de inteligență artificială pentru a face idei de brainstorm și pentru a genera automat soluții creative.

Mai mult, Jasper AI face ușor pentru utilizatori să genereze rapid briefuri de redactare care ies în evidență, o caracteristică Frase a fost cunoscută în mod tradițional pentru.

În plus, baza sa de date robustă a conținutului existent permite utilizatorilor să acceseze materiale de înaltă calitate pe care le pot folosi ca inspirație pentru munca lor.

Interfața curată a lui Jasper facilitează utilizatorilor să acceseze toate caracteristicile de care au nevoie într -un singur loc, fără a fi nevoie să comute între mai multe aplicații sau să caute prin mai multe file sau Windows.

Începeți cu jasper .

O comparație cot-by-side

la baza sa, Jasper este un instrument de generare a textului care utilizează OpenAI Model GPT-3 .

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu GPT-3, este un model de procesare a limbajului natural care folosește algoritmi de învățare automată pentru a genera rezultate asemănătoare omului.

A devenit din ce în ce mai popular în rândul dezvoltatorilor, deoarece poate produce rezultate rapid, cu date minime de instruire necesare.

ca atare, este ideal pentru persoanele care doresc să genereze rapid text de înaltă calitate, fără a depune prea mult efort.

Fraza este diferită de Jasper, datorită bazei sale pe un algoritm personalizat.

Acest algoritm permite utilizatorilor să creeze rezultate adaptate pe baza nevoilor lor specifice, deoarece se poate regla algoritmul pentru a se potrivi cu diferite tipuri de conținut.

Frase oferă, de asemenea, capacități de analiză care permit utilizatorilor să își urmărească valorile de implicare în timp – făcându -l ideal pentru marketerii care au nevoie de informații detaliate asupra performanței conținutului lor.

Jasper și Frase oferă avantaje unice în funcție de nevoile dvs. individuale.

Dacă sunteți în căutarea de capacități rapide și ușoare de generare a textului, atunci modelul GPT-3 al lui Jasper ar trebui să fie alegerea dvs.

Algoritmul personalizat al Frase ar trebui să fie opțiunea dvs. preferată dacă căutați mai multe informații adaptate sau analitice asupra performanței conținutului dvs.

simplitate și estetică

Dacă nu aveți nevoie de toate clopotele și fluierele și căutați funcționalități de bază, atunci Jasper AI ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

abordarea sa fără fr. permite utilizatorilor să se concentreze asupra sarcinii fără a fi distras de caracteristici strălucitoare care pot să nu fie nici măcar relevante pentru proiectul lor actual.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "366" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" JASPER AI Interfață "Class =" WP-Image-213039 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20366%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/jasper-AI-interface.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/ja sper-ai-interface-300x146.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/jasper-AI-interface.jpeg ">

Jasper AI ar putea fi cea mai potrivită pentru scriitorii de conținut care doresc tehnologie care să facă treaba.

Indiferent dacă scrieți un prim proiect sau rafinați o piesă existentă, asistentul de scriere AI vă va ajuta să scrieți mai eficient și cu exactitate, fără a compromite calitatea.

Pe de altă parte, dacă preferați un pic mai mult pizzazz în experiența dvs. digitală, Frase ar putea fi biletul.

Cu culorile sale vibrante și interfața prietenoasă cu utilizarea, Frase combină tone de funcționalitate puternică cu un design plăcut din punct de vedere estetic pentru a crea o atmosferă plăcută pentru utilizatori.

Avantajul limbajului Jasper

Dacă compania dvs. face afaceri în mai multe țări cu medii lingvistice diverse, comparația limbajului Frase.io vs. Jasper AI arată că Jasper este o alegere mai bună în ceea ce privește sprijinul limbajului.

până la urmă, cu cât este mai multe limbi pe care platforma aleasă le poate suporta, cu atât conținutul dvs. este mai accesibil pentru clienții potențiali din întreaga lume.

în această privință, Jasper domină piața; O gamă impresionantă de 25 de limbi îi conferă un avantaj față de Frase, cel mai apropiat concurent, cu doar 20 de suport de limbă.

cu Jasper, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la comunicarea eficientă a diferitelor bariere lingvistice, deoarece un conținut mai bun este disponibil la îndemână.

< /a> pro și contra

Iată pro și contra celor două platforme.

frase

PRO

Frase este o opțiune excelentă pentru creatorii de conținut care doresc să încorporeze SEO în munca lor.

Platforma oferă cercetări de cuvinte cheie, capacități de optimizare și analiză cuprinzătoare a conținutului existent.

oferă, de asemenea, o analiză profundă pe subiecte legate de cercetarea cuvintelor cheie, permițându-vă să găsiți rapid informații relevante pentru a vă încorpora în conținutul dvs.

Frase oferă, de asemenea, o serie de șabloane care pot ajuta la accelerarea procesului de scriere, în timp ce încă încorporează principiile SEO în scriere.

Cu alte cuvinte, dacă sunteți în căutarea cuvintelor cheie NLP optimizate, atunci Frase este un instrument excelent.

contra

Fraza lipsește uneori de precizie faptică, rezultând un conținut care oferă o perspectivă discutabilă.

În plus, este limitat în numărul de răspunsuri pe care le oferă motorul de răspuns cu privire la conținutul de pe site -ul dvs.

Deși aceasta este o caracteristică crucială, faptul că oferă doar un număr limitat de răspunsuri poate fi uneori o problemă.

a spus altfel, nu vă oferă contextul complet pe care l -ar oferi un motor de căutare.

jasper

profesioniști

Jasper oferă o platformă excelentă plină de șabloane alături de capacitățile sale de modul Boss, ceea ce o face superioară atunci când curatarea pieselor unice.

Puteți crea postări pe blog, pagini de destinație sau campanii de la zero în timp ce utilizați instrumente pentru a optimiza SEO.

Caracteristica Modului Boss permite utilizatorilor să creeze rețete (o secvență de comenzi reutilizabile) fără experiență de codare sau cunoștințe tehnice.

Această caracteristică o face ideală pentru cei cu timp limitat sau resurse care încă mai au nevoie de o modalitate eficientă de a crea rapid și eficient conținut de calitate.

contra

Unul dintre contra Jasper este că echipa a eliminat planul nelimitat din lista sa, ceea ce înseamnă că clienții nu mai au acces deschis la generarea de conținut.

Cu toate acestea, în ciuda acestei întârzieri, Jasper AI (și sistemul său bazat pe credit) merită încă datorită caracteristicilor sale cuprinzătoare.

Care este cel mai bun pentru SEO?

Ambele instrumente vă pot ajuta să vă optimizați site -ul web și să clasificați mai sus pe paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP).

Cu toate acestea, care este mai bun?

Ca un instrument bazat pe AI, Frase ajută la maximizarea eforturilor de optimizare, oferind perspective privind clarificarea cristalului asupra tendințelor de căutare și a modificărilor algoritmului.

oferă, de asemenea, cercetări automate de cuvinte cheie și optimizare a conținutului pe baza datelor utilizatorilor.

În plus, Frase oferă utilizatorilor un supliment optimizat de NLP, care integrează perfect Copyscape în fluxul lor de lucru, permițându-le să detecteze plagiat în conținut rapid și ușor.

Jasper este un instrument puternic pentru optimizarea site -urilor web pentru SERP -uri prin conținutul creat.

Drept urmare, Frase și Jasper sunt mai mulți aliați decât concurenți, oferind funcții excelente pentru a ajuta la îmbunătățirea clasamentului site -ului dvs. pe SERPS.

Dacă sunteți în căutarea informațiilor cuprinzătoare asupra tendințelor de căutare, Frase preia conducerea datorită caracteristicii sale de optimizare ghidată de AI și a informațiilor de cristal de tendințe de căutare.

apoi din nou, dacă doriți o generare ușoară de conținut, Jasper ar putea fi răspunsul.

Dacă doriți cele mai bune rezultate, de ce să nu încercați ambele?

În cele din urmă, alegerea dintre aceste două instrumente depinde în mare măsură de ce fel de caracteristici doriți într -un dispozitiv pentru optimizarea SEO.

Serviciul Clienți

Serviciul pentru clienți este o parte esențială a oricărei afaceri de succes.

Fie că oferă tutoriale utile, având un centru de ajutor robust sau comoditatea de a depune bilete de asistență, companii precum Frase și Jasper au făcut o treabă excelentă în acest domeniu.

Cu toate acestea, Jasper AI iese în evidență deasupra restului în ceea ce privește implicarea comunității pe social media.

Indiferent dacă doriți ajutor cu privire la tipurile de conținut pe care le puteți crea sau detalii aprofundate despre optimizarea SEO, Jasper AI v-a acoperit prin crearea unei comunități online care permite clienților și membrilor personalului să se conecteze.

Utilizatorii primesc sfaturi rapide de la membrii personalului și alți clienți prin intermediul Grupul Facebook , care are mai mult de șaptezeci de mii de membri.

Grupul este o modalitate excelentă pentru clienți de a pune întrebări, de a primi sfaturi de la alți utilizatori și de a fi la curent cu cele mai recente funcții și actualizări ale produsului.

Echipa Jasper a creat o experiență mai personală pentru cei care caută ajutor, ceea ce poate fi benefic în construirea relațiilor cu clienții și loialitatea mărcii.

În plus, cu bootcamp instruire , Jasper AI duce serviciul pentru clienți la nivelul următor, permițând clienților să primească răspunsuri la întrebările lor direct de la experți – înainte de a -și da seama chiar că au întrebări.

Această pregătire le permite să afle mai multe despre cum funcționează platforma, să rezolve probleme la orice probleme și să se familiarizeze cu utilizarea produselor și serviciilor Jasper AI.

[

< /a> Frase IO Caracteristici

Iată câteva caracteristici de top care fac ca Frase.io să iasă în evidență de concurenții săi.

Recomandare idei

Fraza este cunoscută pentru capacitatea sa de a produce informații de conținut extrem de detaliate și personalizate.

Pe măsură ce generați conținutul potrivit pentru scriitorii dvs., ei pot produce conținut de formă lungă, care rezonează cu cititorii și reușește să obțină rezultatul dorit.

Rescripție de propoziții

Formatarea propoziției este un proces în care puteți rescrie rapid fiecare propoziție a conținutului dvs. pentru claritate, precizie și lizibilitate.

Obținerea propozițiilor dvs. pentru a curge așa cum le doriți poate fi dificilă, dar caracteristica de rescriere a propozițiilor Frase elimină această problemă.

Este un instrument de neprețuit care îi ajută pe scriitori să creeze un conținut mai bun fără a petrece prea mult timp pe el.

auditul seo

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "234" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20234%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" FRASE SEO Tools "Class =" WP-Image-213043 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20234%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/frase-seo-tools.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/frase-seo-tools-300x94.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/frase-seo-tools.jpeg ">

cu analize de conținut aprofundate, puteți urmări cu ușurință performanțele site-ului dvs. web în clasamentul motoarelor de căutare și puteți identifica orice domenii care au nevoie de îmbunătățiri.

Una dintre cele mai importante caracteristici SEO ale FRASE este că folosește instrumentele sale SEO încorporate pentru a analiza conținutul dvs. și pentru a oferi recomandări detaliate despre optimizarea acestuia pentru cele mai bune rezultate.

Drept urmare, Frase este o alegere excelentă pentru agențiile de marketing de conținut care doresc să creeze conținut optimizat SEO, deoarece îi poate ajuta să își atingă obiectivele într-un timp mult mai scurt.

În timp ce acesta este un supliment SEO, învățarea cum să-l folosești corect poate merita greutatea sa în aur.

Analiza concurenților

Pe lângă crearea de conținut SEO, puteți vedea ce fac alții de pe piața dvs. cu caracteristica de analiză a concurenților Frase.

Dacă există câștiguri rapide optimizate SEO pe care le puteți valorifica, acest instrument vă va ajuta să le identificați.

Frase ajută, de asemenea, la crearea de titluri și descrieri mai bune pentru optimizarea motorului de căutare care reflectă ceea ce funcționează pentru cuvântul cheie dat.

Puteți integra Google Căutare consolă cu Frase pentru a viza termenii de interogare de căutare și pentru a îmbunătăți clasamentul site -ului dvs. web în căutări organice.

instruire orientată spre SEO

cu Frase fiind un instrument de optimizare SEO mai specializat, oferă utilizatorilor săi o mulțime de materiale de instruire pentru a se ridica rapid cu toate caracteristicile sale.

dacă doriți să aflați despre volumul de căutare și cum afectează clasamentele de cuvinte cheie sau descoperiți modalități de optimizare a titlurilor de pagini pentru rate mai mari de clic, Frase oferă resursele de care aveți nevoie pentru a deveni un expert SEO.

Jasper Caracteristici

Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici ale lui Jasper.

Generarea de conținut

Crearea conținutului generat de AI este pâinea și untul capabilităților lui Jasper.

cu instrumente de scriere AI și de creare a conținutului de formă lungă, puteți crea cu ușurință conținut de înaltă calitate pentru site-ul dvs. web sau blogul dvs. în cel mai scurt timp.

Jasper ar trebui să fie soluția dvs. de acces, dacă aveți o strategie de conținut care se învârte în jurul creării de conținut de formă lungă.

Parafrazarea

Indiferent dacă doriți să modificați o propoziție existentă sau să o exprimați mai creativ, Jasper oferă instrumente de parafrazare puternice.

Diverse instrumente și șabloane facilitează dezvoltarea mărcii tale de scriere unice.

rețete

Ce se întâmplă dacă ai putea crea comenzi repetitive care ajută la generarea de rezultate previzibile din nou și din nou?

Rețetele duc generarea de conținut AI la nivelul următor, permițând utilizatorilor să creeze și să reutilizeze fluxuri de lucru indiferent de experiența lor de scriere.

Acest instrument AI din Jasper ajută la crearea de descrieri de produse, postări pe blog și articole – mai rapid și mai eficient ca niciodată.

Atâta timp cât există o secvență pentru crearea a ceva, se poate folosi (sau crea) rețete pentru aceasta.

apoi încărcați rețeta pe care doriți să o utilizați în editorul de conținut, iar platforma va genera conținutul dorit.

limbi

În ceea ce privește instrumentele de scriere AI, crearea de conținut în mai multe limbi este una dintre cele mai puternice caracteristici ale lui Jasper.

Cu mai mult de 26 de limbi disponibile, acest scriitor AI va depăși cu siguranță așteptările pentru cei care creează conținut într-o limbă non-engleză.

bloggerii, freelancerii și marketerii găsesc deopotrivă procesul de creare a conținutului pentru orice public din întreaga lume la care trebuie să aștepți cu nerăbdare.

integrări

Două dintre cele mai utilizate integrări cu Jasper sunt Grammarly și Surfer SEO.

cu gramatical , obțineți sugestii exacte de corecție gramaticală și ortografie în timp ce scrieți pe platformă.

Pe de altă parte, Surfer SEO vă ajută să vă optimizați conținutul pentru un clasament mai bun al motorului de căutare.

Concurenți și alternative

Iată câțiva concurenți de conținut AI pe care poate doriți să le luați în considerare.

copie.ai

copy.ai este un instrument de scriere a conținutului AI, care vă ajută să creați copie rapid și ușor.

Acest instrument are o interfață drag-and-drop, ceea ce îl face foarte ușor de utilizat și vine cu diverse șabloane pentru diferite tipuri de conținut, cum ar fi pagini web, e-mailuri, buletine informative, etc.

ryter

ryter este un alt instrument de scriere AI care oferă Optimizarea textului, analiza SEO automată și alte funcții avansate create pentru a ajuta la îmbunătățirea calității conținutului dvs.

analizează, de asemenea, site -urile concurenților, astfel încât să puteți obține o perspectivă asupra strategiei lor de marketing digital și puteți obține idei pentru îmbunătățirea conținutului dvs.

Frase vs. Jasper Preț

Prețul Frase AI este următorul:

  • solo – 14,99 USD/mo
  • de bază – 44,99 USD/mo
  • echipă – 114,99 USD/mo

Planul echipei oferă credite de documente nelimitate, partajare nelimitată de documente, trei locuri pentru utilizatori și multe altele.

Prețul lui Jasper este următorul:

  • starter – 29 USD+ pe lună
  • Boss Mod – 59 USD+ pe lună
  • business – planurile personalizate sunt disponibile

Jasper oferă un plan de vânzări pentru întreprinderi creat având în vedere întreprinderile mari dacă doriți să utilizați acest instrument de redactare AI mai mult decât utilizatorul mediu.

are prețuri personalizate și șabloane AI, diverse caracteristici de administrare și suport dedicat gestionării contului.

Mai mult, rețineți că atât Frase AI, cât și Jasper oferă încercări gratuite, astfel încât să puteți testa platformele înainte de a le angaja pe termen lung.

frase.io vs. jasper-frecvente frecvente

Frase se integrează cu Google Docs?

Da, Frase oferă un supliment Google Docs care permite scriitorilor să-și exporte rapid conținutul de pe platformă într-un document.

are și un plugin WordPress care ajută utilizatorii care lucrează cu acest CMS.

Jasper are mai puține opțiuni de integrare, dar oferă o extensie cromată pe care o puteți utiliza pentru activități de scriere bazate pe browser.

Cum vă asigurați că rubricile dvs. sunt prietenoase cu SEO?

Cel mai bun mod de a vă asigura că anteturile dvs. sunt prietenoase cu SEO este să utilizați un instrument de scriere AI precum Frase sau Jasper.

Ambele instrumente facilitează generarea de cuvinte cheie și fraze legate de subiectul tău și creează conținut în jurul lor.

Este volumul de căutare lunar pentru un cuvânt cheie important atunci când faceți cercetarea dvs.?

Da, volumul de căutare lunar este vital pentru a ști dacă un cuvânt cheie este la cerere.

De exemplu, aceste date furnizate de Frase îi ajută pe scriitori să stabilească ce cuvinte cheie ar trebui să utilizeze pentru a -și optimiza conținutul.

În cele din urmă, efectuarea unei cercetări SERP adecvate este esențială pentru a vă asigura că conținutul dvs. se va clasifica bine pe motoarele de căutare precum Google sau Bing.

Înfășurați

Fie că doriți să eliminați blocul scriitorului, asigurați-vă că SEO-ul dvs. este la punct sau să generați rapid conținut de înaltă calitate, folosind instrumentul de scriere AI potrivit vă poate ajuta să atingeți aceste obiective.

Răspunsul la dezbaterea Frase vs. Jasper depinde de nevoile și bugetul dvs. specific.

Fraza este ideală pentru conținutul bazat pe SEO, deoarece oferă o analiză mai aprofundată și date de cuvinte cheie.

Jasper este o mai bună opțiune de creare și optimizare a conținutului datorită interfeței sale ușor de utilizat și a capacităților de automatizare.

Începeți cu frase .

Începeți cu jasper .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Vrei și mai multe instrumente AI?

Iată cele mai bune instrumente software de scriere AI chiar acum. < /P>

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *