Cum să devii un nomad digital în 2023 (Ultimate Guide)

Cum să devii un nomad digital în 2023 (Ultimate Guide)

schimbările inevitabile ale atitudinilor, tehnologiei și comunicării vor duce la noi comunități de lucrători îndepărtați – aceasta a fost teza centrală a cărții The Digital Nomad & nbsp; lansat în 1997. Rapid înainte până astăzi și comunitatea globală a devenit o realitate.

În cei 22 de ani din 1997, 4,3 miliarde de oameni au venit online cu un alt 3,2 miliarde Pentru a adăuga la acea listă până în 2030. plus, 50% din forța de muncă va fi la distanță până în 2020. < /P>

Tehnologia ne face lumea mai mică. Cu doar o conexiune la internet și o instrument de conferință video , puteți întâlni față -Pe-face cu oricine din lume instantaneu.

și în timp ce apariția automobilelor și a motoarelor cu jet ne -a scurtat în mod convenabil timpul pentru a obține de la punctul A la punctul B , tehnologia elimină nevoia de a fi într -un singur loc la Toate.

ce înseamnă asta?

Nu mai există un motiv pentru a rămâne într -un singur loc.

Acesta este motivul pentru care la șase luni de la lansarea acestui blog, am decis să renunț la jobul meu de șase cifre și să devin un blogger cu normă întreagă și un nomad digital

În iulie 2019, mi-am pus oficial demisia și am început să călătoresc în lume pe 14 august 2019. În timp ce călătoream, am început realizând 35 de dolari/lună și puteți Urmați Instagram-ul meu Pentru ultimele mele fotografii și videoclipuri de călătorie.

Scopul meu este să vă ajut să deveniți un nomad digital dacă acesta este obiectivul dvs.

Pentru a începe, acest ghid nomad digital se va scufunda în ceea ce este un nomad digital, de ce ai alege să fii unul, avantajele și contra acest stil de viață mobil și alte sfaturi care să te ajute să te părăsești cu normă întreagă și Începeți în călătoria dvs.

Să începem.

Ce este un nomad digital?

Un nomad digital este o persoană care este complet independentă de locație și folosește tehnologie pentru a -și îndeplini locul de muncă, fie cu o companie formală, clienți independenți sau în timp ce își desfășoară propria afacere.

Acest stil de viață a fost posibil prin progresele recente ale accesului la internet global, accesibilității smartphone-ului și Voice Over Internet Protocol (VOIP) Pentru a vă conecta cu oamenii oriunde în lume.

Digital Nomads funcționează de la distanță din casele lor, cafenele, spații de cooperare-practic din orice loc care are WiFi. Afinitatea cu acest stil de viață provine din faptul că puteți călători în diferite locații și să lucrați oriunde doriți și să faceți în continuare un venit decent și pasiv – tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet fiabilă.

Conform unui sondaj de către tampon , până la 90% dintre lucrătorii la distanță intenționează să lucreze de la distanță pentru restul carierei lor.

Adevărul este că mulți profesioniști care lucrează se deplasează de joburile lor monotone, de la 9 la 5, șefii lor de pe umăr și obiectivele de venituri nerealiste.

și de multe ori monotonia, șefii răi și așteptările stresante nu sunt singurele motive pentru care ne părăsim locurile de muncă.

Pentru mine, de multe ori au fost lucruri în afara controlului meu: structura departamentului, anumite echipe pe nedrept mai mult resurse decât altele, politica de birou și puțini selectați care compensează mediocritatea altora.

Dacă ideea de a ocoli acest întreg sistem sună interesant pentru dvs., să discutăm pașii pentru a vă deplasa viața profesională tradițională în acest stil de viață îndepărtat.

Cum devin un nomad digital?

1. Eliminați -vă datoria și cheltuielile inutile.

Nu doriți să vă începeți stilul de viață nomad cu tone de datorii de prisos care vă atârnă deasupra capului de dependența anterioară de Candy Crush. Și înainte de a pleca, nu este niciodată o idee bună să vă lăsați pe lucruri de care nu aveți nevoie sau nu puteți trăi fără.

În primul rând, reduceți datoriile inutile ale cardului de credit, plățile auto și orice lucru pe care nu ar trebui să -l luați cu dvs. pe drum.

În continuare, puteți deveni un nomad digital și puteți trăi în mod accesibil în timp ce împachetați lumina.

De exemplu, puteți cumpăra cu ușurință un rucsac de călătorie și împachetați șapte zile de haine, încălțăminte, laptop, cameră și telefon, care se deplasează de la un hotel, Airbnb sau pensiune la următorul.

și ca digital Consultant de marketing , freelancer, sau Muncitor la distanță , este inteligent să vă limitați cheltuielile cât mai mult posibil. HBO a fost destul de grozav pentru o perioadă, dar prețul lunar de 15 dolari doar pentru destul de mici mincinoși s -ar putea să nu merite (niciodată nu -l păstrez în niciun fel). & Nbsp;

2. Găsiți o modalitate de a genera venituri pasive.

este de la sine înțeles că, în timp ce pe drum, veți avea nevoie de o modalitate de a câștiga bani pentru a vă susține noul stil de viață nomad.

Există atât de multe modalități de a câștiga bani online , dar obiectivul este să nu câștigi doar bani online, ci să găsești o modalitate de a face venituri constante, astfel încât să nu trebuie să lucrezi 40 de ore/săptămână, ci mai mult ca 10-15. Este imperativ să vă puteți baza pe un venit constant, astfel încât să puteți călători fără să vă faceți griji pentru următorul dvs. salariu.

Dacă tocmai începeți, acesta trebuie să fie un amestec de consultanță și venituri pasive. Pe măsură ce vă dezvoltați traficul pe blog și sursele de venit pasive, puteți reduce consultanța dvs. practică, dar până atunci, va trebui să călătoriți pentru a călători.

3. Obțineți asigurare de călătorie.

Urgențele și accidentele bruște pot găsi o modalitate de a pătrunde stilul tău de viață nomad nou. Acesta este motivul pentru care este important să obțineți o asigurare solidă de sănătate de călătorie care să vă ajute în toate locurile pe care intenționați să le vizitați.

indiferent dacă călătorești undeva în Africa sau Europa, inclusiv Spania, Germania sau Parisul, Franța, sau mergi până la țări din Asia de Est, precum Vietnam, sau orașe populare precum Bangkok, Thailanda, asigurarea ta ar trebui să te acopere oriunde călătorești.

Asigurați-vă că asigurarea dvs. de călătorie acoperă orice urgență sau incidente legate de sănătate care pot apărea. Aceasta este o preocupare pe care nu o puteți trece cu vederea, deoarece există atât de multe țări din lume care nu vă vor oferi tipul de asistență medicală cu care sunteți obișnuit, deci este o idee inteligentă pentru a vă acoperi înainte de a merge pe drum. Nu sunt expert în asigurări, așa că folosiți cea mai bună judecată aici.

4. Înscrieți -vă la servicii de monitorizare a creditului

Găsiți un serviciu de credit bun care vă va ajuta să urmăriți fondurile înapoi acasă. Este o idee bună să vă înscrieți la un serviciu de monitorizare a cardurilor de credit care să trimită alerte regulate.

Asigurați -vă că contactați banca și anunțați -le despre planurile dvs. de călătorie. Nu doriți să vă aflați într -o țară străină fără capacitatea de a vă accesa banii. Adică imaginați -vă că sunteți la Munchen în timpul Oktoberfest. Fata aceea drăguță de pe brațul tău în dirndl -ul ei vrea să te întâlnească pentru niște Hefe Weissbier, iar buzunarele tale sunt mai goale decât berea ta Stein. Vremuri triste.

În afară de înscrierea la serviciile de monitorizare a creditului, este posibil să doriți, de asemenea, să vă înscrieți la un card de credit internațional și la alte carduri de credit pentru a obține puncte de recompense.

5. Alăturați -vă unei comunități nomade digitale

Trăind în Austin, am întâlnit o tonă de noi nomazi digitali. Și în afara Austinului, unul dintre locurile mele preferate la care m-am alăturat a fost Houston roman Coworking Space . Am întâlnit unii dintre cei mai deștepți oameni de acolo din Houston.

Acum, când ți-ai părăsit locul de muncă convențional de la 9 la 5 pentru o viață mult mai interesantă, este timpul să te conectezi cu oameni cu gânduri similare. Pentru asta, trebuie să vă alăturați online Comunități nomade digitale , inclusiv aplicații precum lista nomad , forumuri sau grupuri de social media pentru a facilita conectarea cu colegii nomazi digitali.

Deoarece sunteți nou la acest stil de viață nomad, aceste comunități vă ajută să găsiți oameni și expați cu gânduri similare care înțeleg cele mai bune țări de vizitat, cartiere cu costuri reduse pentru a rămâne și niveluri de criminalitate, calitatea vieții. Cel mai important, wifi.

Când găsiți unul dintre cele mai bune orașe nomade digitale precum Chiang Mai, Budapesta sau Cracovia, acest rătăcitor vă va forța din zona dvs. de confort. În continuare, preluați joburi part-time sau la distanță în orice, de la Freelancing pe Upwork sau Fiverr, până la a deveni un designer grafic sau blogger.

Alăturarea comunităților nomade digitale înseamnă că veți avea întotdeauna sprijinul persoanelor din acest domeniu al nomadismului digital. Puteți utiliza, de asemenea, pentru a învăța noi abilități și pentru a vă extinde afacerea online, construind o rețea fiabilă.

6. Obțineți telefonul deblocat

Un telefon deblocat este cel care nu este blocat într -un anumit transportator și poate fi utilizat cu orice cartelă SIM cu orice transportator de rețea din lume. Este mai ales la îndemână atunci când călătorești pe tot globul și explorezi o țară după cealaltă.

Un telefon deblocat vă permite, de asemenea, să alegeți un plan mai bun care să se potrivească nevoilor dvs. față de planul dvs. actual, potrivit țării în care vă aflați în prezent.

Dacă treceți cu aceste lucruri, sunteți cu câțiva pași mai aproape de căutarea dvs. de a deveni un nomad digital. Dar ce urmează? Ne pare rău să vă spun, dar încă nu sunteți gata să fiți un nomad digital.

Începerea vieții dvs. ca nomad digital este un joc de minge diferit decât pregătirea pentru a fi unul.

[

5 sfaturi importante pentru a vă ajuta Reușesc ca un nomad digital

1. Găsiți un echilibru muncă-viață.

Oricât de simplu sună, dar lovirea unui echilibru între munca ta și viața socială necesită mult timp atunci când ești nou la acest stil de viață nomad digital. Este ușor pentru liniile să se estompeze și să pună mai multe ore decât sănătos pe noua dvs. aventură online.

Chiar dacă lucrați câteva ore într -o cafenea din Franța sună ca o mai bună decât o grind zilnică într -un cubule, munca este încă de lucru. Așadar, dacă sunteți întotdeauna blocat în fața ecranului laptopului, atunci nu vă bucurați cu adevărat de noua dvs. viață nomadă digitală.

Nu vă lăsați munca să vă preia aventurile de călătorie sau viața socială. Nu numai că este nesănătos, dar și să te înstrăineze de restul lumii.

Cel mai bun mod de a merge este de notând sarcinile Trebuie să finalizați într -o zi. Rămâneți la acest program și dacă credeți că va fi orice ajutor, atunci opriți -vă telefonul, stați departe de rețelele de socializare în timp ce lucrați și stabiliți un termen pentru fiecare sarcină.

Când alegeți să trăiți ca nomad digital, este important să găsiți un echilibru între viața profesională, altfel, s-ar transforma chiar mai stresant decât meseria convențională că ai lăsat în urmă.

2. Faceți un buget.

Când alegeți să trăiți viața unui nomad digital, bugetul dvs. devine puțin mai strict.

Este tentant să te duci cu toate experiențele noi – mâncarea și băutura care pot mânca în contul tău de verificare. Cu toate acestea, dacă creați un buget înainte, știți cât de departe vă puteți întinde cheltuielile fără a rămâne fără bani.

Pentru a crea un buget de succes și fiabil, calculați toate cheltuielile pe care trebuie să le faceți în timp ce călătoriți la fiecare destinație, costul vieții, activitățile de agrement, costul de lucru și multe altele. Asigurați -vă că evaluați dacă veți putea trăi confortabil și veți purta astfel de experiențe în cazul în care nu veți obține un salariu consistent pentru o perioadă.

3. Fii pregătit să te confrunți cu probleme logistice.

Chiar dacă lucrați de la distanță sau ca freelancer, trebuie să fiți disponibili online, astfel încât clientul sau angajatorul dvs. să se poată conecta cu dvs. fără probleme.

găsirea de wifi consistente în junglele din Sri Lanka poate fi imposibilă. Dar există o mulțime de localități îndepărtate cu WiFi puternic. Configurarea întâlnirilor online și a apelurilor de conferință este o altă întârziere cu care te -ai putea confrunta. Diferența dintre zonele de timp este o altă provocare. Cu toate acestea, nu le puteți folosi ca scuze pentru lipsa unei conferințe online sau nu îndeplinește un termen limită.

Pentru a evita dezamăgirea oricărui clienți pe care îi puteți avea, investiți într -un hotspot mobil fiabil și asigurați -vă că cumpărați toate adaptoarele și mufele internaționale de curent alternativ pentru o putere constantă. De asemenea, puteți investi într -un rapel al semnalului telefonului mobil (cunoscut și sub numele de amplificator sau repetor) pentru a vă ajuta să detectați și să amplificați recepția dvs. mobilă.

4. Dezvoltați abilități pentru a lucra de la distanță.

este de la sine înțeles că ai nevoie de abilități digitale pentru a fi un nomad digital. Am avut noroc.

mi s-a întâmplat să intru marketing digital < /A> cu mulți ani în urmă și a învățat suficient de -a lungul timpului pentru ca acest blog să funcționeze. În timp ce voi călători cu beneficiul veniturilor pasive din veniturile afiliate, probabil nu este cazul pentru majoritatea nomadilor digitali.

Pentru a avea succes, ai nevoie de abilități de tehnologie grea – dezvoltare web, SEM, SEO, marketing de conținut – lucruri care plătesc bine la nivel local, precum și de la distanță. Și mulți încearcă să devină nomazi prea curând.

Costul mai mic al vieții în țările în curs de dezvoltare îi face pe oameni să creadă că nu trebuie să câștige la fel de mulți bani. Cu toate acestea, dacă singura dvs. sursă de venit digitală constă dintr-un videoclip YouTube și o pagină de destinație sau un magazin Dropshipping cu vânzări cu o singură cifră, poate doriți să vă gândiți cu adevărat greu înainte de a face saltul. Nu am făcut saltul până când acest blog nu a făcut mult mai mult decât salariul meu cu normă întreagă.

Vestea bună este că abilitățile digitale sunt libere de învățat. Tonuri de locuri de muncă și certificări de marketing digital Oferiți fundalul necesar pe care trebuie să îl începeți Freelancing. Atunci munca ta de freelancing devine experiența din lumea reală pe care o poți construi.

5. Evitați birourile de schimb valutar pe aeroporturi, utilizați bancomate și schimburi locale în schimb

Birourile de schimb valutar din aeroporturi percepe taxe de schimb valutar. Acesta este motivul pentru care este mai bine să evitați această opțiune și să trageți bani din bancomate sau schimburi locale. Va trebui totuși să plătiți o taxă, dar va fi mult mai mică decât ceea ce plătiți la biroul de schimb valutar din aeroporturi.

Începeți cea mai bună viață nomadă digitală: rezumat

Viața unui nomad digital este plină de satisfacții. Nu există șefi, politici de birou sau navete îndelungate cu care să se ocupe.

Cu toate acestea, există provocări.

Locația completă Independența aduce alte probleme: izolare, singurătate, faptul că nu poți construi niciodată o bază de casă sau să te întemeiezi într -un singur loc prea mult timp. Nomade digitali care au fost pe drum de mult timp revin adesea în locațiile prietenoase și acasă cu care sunt obișnuiți după o perioadă de timp.

Adevărul este că nomadismul digital nu este răspunsul la problemele vieții. Indiferent dacă vă răcoriți în Chiang Mai, Budapesta sau în orice alt oraș internațional important, viața continuă. Vestea bună este că trebuie să alegeți. Puteți decide ce fel de viață de călătorie doriți să conduceți.

Imobilitatea cu care te confrunți pe drum merită efortul.

Cheia este să -ți găsești piciorul, să faci un loc confortabil numit acasă și să te bucuri pur și simplu de fiecare moment.

pentru că viața este prea scurtă pentru a -i păsa de un loc de muncă într -o singură locație.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *