5 cele mai bune opțiuni de detectare a conținutului AI în 2023

5 cele mai bune opțiuni de detectare a conținutului AI în 2023

ca inteligență artificială (AI) continuă să devină mai avansată, De asemenea, poate ajuta la detectarea conținutului pe care l -au creat alte instrumente AI.

În timp ce acest lucru ar putea părea un meta-concepție ( inception, oricine? ), folosind AI pentru a detecta conținutul creat de alte instrumente AI servește un scop valoros.

În calitate de proprietar de afaceri, doriți să puteți avea încredere în producția instrumentelor AI și de aici vin detectoarele de conținut.

În acest articol, voi analiza cele mai bune detectoare de conținut AI disponibile în prezent, ajutându -vă să determinați care este potrivit pentru nevoile dvs.

Care este cel mai bun detector de conținut AI?

Iată cele mai bune opțiuni de detectare a conținutului AI de luat în considerare.

1. conținut la scară.

Cel mai bun detectare generală de conținut AI.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "330" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20330%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" CONȚINUT AT SCAL "CLASS =" WP-IMAGE-213119 LAZINELD "SRCSET =" DATE: IMAGINE/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20330%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/content-at-scale.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/content-at-scale-300 x132.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/content-at-scale.jpeg ">

Conținut la scară Oferă un instrument gratuit de detectare a conținutului AI pentru a vă rula conținutul.

lipiți în conținutul dvs., iar AI îl va analiza pentru conținut bazat pe inteligență artificială.

În mod alternativ, dacă sunteți în căutarea unui mod fără efort de a genera conținut rapid și exact, conținutul la scară oferă un instrument de scriere AI care revoluționează modul în care întreprinderile creează conținut.

Acest instrument poate genera câteva postări pe blog de mii de cuvinte în minute.

plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la penalități costisitoare, deoarece această tehnologie produce articole de înaltă calitate, fără plagiat și alte erori.

cu capacități avansate de optimizare SEO, conținutul la scară oferă o modalitate fără efort pentru companii de a câștiga autoritate topică rapid, economisind timp și bani.

Instrumentul introduce, de asemenea, un tabel de conținut și fragmente care facilitează cititorilor să găsească rapid informațiile de care au nevoie.

Caracteristici cheie:

 • Construit pentru marketeri de conținut SEO, produsul finalizat beneficiază clasamentul motorului dvs. de căutare.
 • Un set de motoare AI care utilizează procesarea limbajului natural (NLP) pentru a genera conținut de calitate în minute
 • Tweet Box și Tweet Takeaways la sfârșitul fiecărei postări, astfel încât cititorii dvs. să poată înțelege rapid punctele principale.
 • Lista de verificare pe pagină pentru a vă asigura că conținutul dvs. este prietenos cu SEO și optimizat pentru o atingere maximă.

prețuri:

Instrumentul de detectare AI este gratuit.

Când vine vorba de crearea de conținut, conținutul la planurile de prețuri ale scării variază de la 500 USD la 1500 USD pe lună.

De asemenea, primiți un credit suplimentar de 20% atunci când vă înscrieți prin acest link.

Începeți cu conținut la scară .

2. Originality.ai

Cel mai bun pentru editorii web.

originality.ai este o soluție de conținut pentru Editori web serioși.

Acest instrument prezintă managementul echipei, scanarea completă a site-ului, factura automată și multe altele.

oferă, de asemenea, un algoritm avansat de detectare a scrierii AI care identifică munca plagiată.

Platforma are instrumente puternice pentru gestionarea echipelor și proiectelor, oferindu -vă puterea de a gestiona mai multe site -uri simultan.

Puteți adăuga membri ai echipei nelimitate la planul dvs., astfel încât toată lumea își primește conectarea.

Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, orice număr de site -uri web pentru a scana doar pennies un cuvânt, făcând să înceapă ușor.

Caracteristici cheie:

 • API ușor de utilizat vă ajută să integrați rapid instrumentul în mediul dvs. existent.
 • Puteți utiliza, de asemenea, API -ul pentru a urmări și monitoriza modificările.
 • Introduceți o adresă URL și scanați site -ul pentru orice potențial plagiat sau instrumente de scriere AI Suspiciune de utilizare.
 • Utilizați funcțiile puternice de gestionare a echipei pentru a gestiona mai multe site -uri web rapid și perfect.

prețuri:

originalitate.ai costă 0,01 USD pe credit.

Un credit scanează 100 de cuvinte, astfel încât un document de 10.000 de cuvinte ar costa 100 USD.

< /a> 3. Copyaks ai.

Cel mai bun pentru scanarea web.

copileks ai oferă capacități de scanare web profundă și o bază de date cuprinzătoare pentru a evalua cu exactitate orice conținut verificat.

Copyaks folosește un sistem de analiză a textului alimentat de algoritmi de inteligență artificială pentru a scana documente, text brut, cod și adrese URL pentru a detecta plagiat potențial.

Platforma căută pe 60 de trilioane de site -uri web, 15.000+ jurnale academice, 20+ depozite de date de cod și documente interne de 1m+ pentru a descoperi asemănări cu conținutul scanat.

Copyaks oferă, de asemenea, o modalitate ușoară pentru utilizatori de a -și integra software -ul în sistemele existente.

Indiferent de sistemul de management al învățării pe care îl utilizați, integrările lor API sunt ușor de configurat.

Caracteristici cheie:

 • Copyaks pentru educație îi ajută pe profesori și profesori să detecteze plagiat în lucrările sau misiunile studenților rapid și exact.
 • Copyaks pentru muncă pot ajuta organizațiile să-și protejeze conținutul proprie de utilizarea neautorizată sau reutilizarea de către concurenți.
 • Copyaks pentru studenți & amp; Indivizii pot oferi o verificare dublă fiabilă a lucrărilor scrise.
 • Copyaks folosește algoritmi de criptare avansați pentru a proteja tot conținutul scanat pe platforma lor și pentru a respecta cele mai înalte standarde din industrie pentru gestionarea datelor confidențiale.

prețuri:

Copyaks oferă un plan de încercare de 10 pagini gratuit, astfel încât să puteți testa funcțiile și să vedeți dacă este potrivit pentru dvs.

Apoi, un plan de 1.200 de pagini este disponibil pentru 9,16 USD/lună, facturat anual, economisind utilizatori cu 16% pe omologul lunar.

4. Writer.com.

Cel mai bun pentru funcțiile SEO.

scriitor.com scoate toate problemele din crearea de conținut și vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult – creând conținut excelent.

Indiferent dacă aveți nevoie de un articol pentru site-ul dvs. web sau un anunț pentru social media, Writer v-a acoperit cu șabloanele sale ușor de utilizat.

Writer.com oferă, de asemenea, o varietate de alte caracteristici concepute pentru a vă asigura că conținutul dvs. iese în evidență.

De exemplu, modulul lor de cuvinte cheie automat ajută la asigurarea faptului că textele dvs. includ cuvinte cheie relevante pentru a se clasifica mai sus în paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP).

oferă și o caracteristică de detector AI, care oferă un scor de conținut uman fiecărui text pe care îl creați.

În timp ce instrumentul de detectare AI este limitat la 350 de cuvinte, îl puteți utiliza gratuit.

Caracteristici cheie:

 • Caracteristica Cowrite permite echipelor să utilizeze mai mulți scriitori și editori care lucrează împreună la articole, postări pe blog sau tipuri de conținut.
 • ReWrite oferă corecții automate de detectare și scriere a stilului.
 • Repere permit evidențierea textului pentru clarificare atunci când detectează inteligența artificială.
 • Documentația de ghid de stil permite companiilor să își documenteze stilul de scriere personalizat în cadrul instrumentului.
 • Gestionarea terminologiei permite echipelor să asigure consecvența în tot conținutul lor.

prețuri:

Planul echipei costă 18 USD/lună pentru cinci membri.

Apoi, platforma oferă un plan de întreprindere, cu prețuri în funcție de cerințe.

5. GlTr.

Cel mai bun pentru testarea științifică.

glTr (a.k.a. ), creat de MIT-IBM Watson AI Lab și Harvard NLP, folosește analiza criminalistică a textului pentru a determina dacă este real sau fals.

În esență, GLTR folosește un algoritm bazat pe probabilitatea fiecărui cuvânt dat de contextul său.

Sistemul atribuie culori de fundal – verde (top 10 cuvinte), galben (top 100 de cuvinte), roșu (top 1000 cuvinte) sau violet altfel – astfel încât utilizatorii pot detecta rapid conținut artificial.

Acest proces permite utilizatorului să verifice dacă un text a fost construit din surse preexistente sau generat cu tehnici AI.

Cu toate acestea, de când dezvoltatorii au instruit GLTR pe GPT-2, acesta este mai mult un instrument științific și academic decât unul practic.

Caracteristici cheie:

 • Autentifică -ți scrisul și asigură originalitatea muncii tale
 • Analiza criminalistică a textului identifică documente autentice și false
 • schimbarea culorii de fundal în timp real pentru a detecta conținutul fabricat
 • Vizualizator interactiv prezentat cu toate cuvintele utilizate în text

prețuri:

glTR este liber de utilizat.

Ce este un detector de conținut AI?

Un detector de conținut AI este software alimentat de inteligență artificială (AI) care poate detecta plagiatul și generarea de conținut artificial.

Un instrument de detectare a conținutului AI folosește procesarea limbajului natural (NLP) pentru a analiza textul și a -l compara cu sursele existente, inclusiv articole publicate, baze de date și alte site -uri web.

Instrumentele de detectare AI pot identifica asemănările în fraze și structură, precum și cuvinte copiate, pentru a vă oferi o evaluare exactă a textului.

Odată ce instrumentul găsește un potențial duplicat, aceste instrumente pot oferi rapoarte detaliate cu surse pentru conținutul scris AI.

Aceste informații ajută la identificarea părților originale și care nu sunt.

Care este modelul de limbă GPT-3?

OpenAI a revoluționat procesarea limbajului natural cu creșterea sa gpt-3 (Model de transformare pre-instruită generativă 3).

A fost instruit pe o cantitate mare de date și poate genera text asemănător omului cu o precizie impresionantă.

Multe generatoare de conținut AI Utilizați GPT-3 pentru a genera conținut din Scratch, cum ar fi articole, postări pe blog și e -mailuri.

astfel de generatoare de text folosesc capacitatea modelului de înțelegere a limbajului natural, oferind date despre un subiect sau idee și permițând GPT-3 să genereze text conex.

Caracteristici ale unui mare detector de conținut AI

Iată câteva caracteristici care creează un detector de conținut AI excelent.

Detectarea plagiatului în timp real

rulând o scanare rapidă, un instrument de detectare a conținutului ar trebui să poată detecta rapid și cu exactitate orice plagiat din text.

interfață ușor de utilizat

Nimeni nu vrea să petreacă ore întregi prin meniuri sau să -și dea seama cum funcționează un program atunci când ar putea scrie în schimb.

Un detector excelent de conținut AI ar trebui să aibă o interfață de utilizator intuitivă care să faciliteze utilizatorii de toate nivelurile de experiență – de la începători la experți – să se ridice și să funcționeze rapid.

Capacitatea de a detecta manipularea conținutului subtil

Multe instrumente SEO pot roti text prin înlocuirea cuvintelor cu sinonime sau rearanjarea propozițiilor.

Ieșirea are ca rezultat de obicei propoziții care sună nefiresc, care nu sună ca un om să scrie.

Instrumentele inteligente de detectare a conținutului AI ar trebui să poată detecta modificări subtile aduse textului, chiar dacă nu sunt evidente la prima vedere.

Generarea de raporturi cuprinzătoare cu referințe sursă

Capacitatea unui detector de conținut AI de a oferi rapoarte cuprinzătoare cu privire la concluziile sale este esențială.

rapoartele ar trebui să includă citări și referințe pentru orice material copiat descoperit și orice probleme sau erori din textul original.

Instrumentele pot utiliza, de asemenea, filigranarea textului pentru a găsi sursa atunci când detectează plagiat.

Această caracteristică este utilă atunci când lucrați cu cantități mari de date sau texte din mai multe surse.

Utilizați cazurile unui detector de conținut AI

În afară de detectarea conținutului AI, multe instrumente pot genera, de asemenea, conținut unic și original.

Acest concept poate părea prea bun pentru a fi adevărat.

Cu toate acestea, aceasta este generarea de conținut de cale.

Iată câteva dintre cele mai frecvente cazuri de utilizare pentru un detector de conținut AI.

Detectarea automată a plagiatului

În timp ce utilizați un verificator de plagiat nu este un concept nou, acum este posibil să detectați și mai fin ieșiri de text generate de AI.

Chiar dacă există asemănări între două documente sau piese de scriere, detectarea este de asemenea posibilă.

instrumentele potrivite ar putea detecta modificările chiar dacă scriitorii ar face modificări minore ale documentelor.

Pe măsură ce marketingul de conținut devine din ce în ce mai popular, este esențial să vă asigurați că tot conținutul este unic și fără plagiat folosind cea mai recentă tehnologie de învățare automată.

Corecția stilului de scriere

În timp ce detectarea conținutului este funcția principală a unui detector de conținut AI, instrumentul de alegere ar trebui să poată face recomandări pentru îmbunătățirea stilului de scriere general și să corecteze orice erori gramaticale sau de sintaxă care pot fi prezente în text.

Unul ar trebui să verifice orice conținut generat de AI pentru a se asigura că citește în mod natural și are tonul potrivit pentru publicul intenționat.

Optimizarea automată a cuvintelor cheie

Cuvintele cheie sunt în centrul oricărei strategii SEO de succes.

detectorul de conținut AI potrivit va avea caracteristici pentru a identifica și optimiza orice cuvinte cheie utilizate într -un text.

ca text scris de oameni poate conține adesea cuvinte cheie irelevante sau depășite (având în vedere că SEO este o industrie în continuă evoluție), un detector de conținut AI poate ajuta să se asigure că orice text generat este relevant.

AI-generat de conținut

Instrumentele de detectare a conținutului AI ar trebui să poată da un scor fiecărei piese de conținut generat de AI, bazat pe cât de atent seamănă cu scrierea naturală.

Utilizarea textului generat de AI clasat pentru lizibilitatea și precizia poate ajuta la asigurarea faptului că tot conținutul produs este consecvent și respectă standardele specifice.

Managementul terminologiei

O altă utilizare a unui instrument de detectare a conținutului AI este să se asigure că terminologia utilizată într -o bucată de material scris respectă standardele pe care o companie sau o organizație se stabilește.

De exemplu, site -urile dvs. de cumpărături preferate pot avea un limbaj specific și prescurtări pe care trebuie să le utilizeze.

Alternativ, un site web care colectează articole de știri din mai multe surse poate avea nevoie să aibă același stil de scriere în toate piesele de conținut.

Configurare și personalizare a stilului de scriere

Textul scris de oameni respectă reguli și convenții specifice care îl fac lizibil și de înțeles pentru cititori.

Pe de altă parte, ar trebui să se poată configura textul generat de AI pentru a se potrivi cu același nivel de calitate pentru a fi luat în serios.

Un detector de conținut AI ar trebui să fie capabil să detecteze potențialul de scriere AI, ci și să poată personaliza stilul de scriere al oricărui conținut generat.

Această caracteristică poate ajusta lungimea și complexitatea propozițiilor și structura propoziției folosită în întregul text.

Cum Chatgpt a pus AI disponibil public

Openai a lansat chatbot-ul gratuit pe 30 noiembrie , 2022, permițând oamenilor să se integreze rapid AI în fluxurile lor de lucru.

Acest chatbot permite oamenilor să creeze conținut generat de AI adaptat nevoilor lor, permițându-le să genereze text și să economisească rapid timp și resurse.

După lansare, Utilizarea chatgpt a devenit norma în rândul dezvoltatori, întreprinderi și marketeri.

Cu multe organizații care oferă platforme open-source folosind acest algoritm, utilizarea principală a conținutului generat de AI a devenit din ce în ce mai popular.

Multe companii oferă acum o extensie Chrome pentru integrarea cu ușurință chatbots GPT-3 < /a> în site -urile lor web.

Conținutul generat de AI este acum atât de răspândit încât mulți îl folosesc pentru a crea pagini de site întregi, descrieri de produse și chat-uri automatizate de servicii pentru clienți.

Un detector de conținut AI poate combate riscurile asociate cu conținutul generat de AI, asigurându-se că textul este relevant, actualizat și de înaltă calitate.

Dacă companiile se bazează pe optimizarea motoarelor Google și de căutare, detectoarele de conținut AI se pot asigura că articolele sunt prietenoase cu SEO, iar conținutul generat nu face mai mult rău decât bine.

Conexiunea dintre chatgpt și gpt-3.5

Multe generatoare de conținut AI folosesc GPT-3 pentru a genera conținut de la zero, cum ar fi articole, postări pe blog și e-mailuri.

astfel de generatoare de text folosesc capacitatea modelului de înțelegere a limbajului natural, oferind date despre un subiect sau idee și permițând GPT-3 să genereze text conex.

Cu toate acestea, acest model oferă încă limitări în ceea ce privește conținutul generat.

Dezvoltatorii de date utilizate pentru a antrena modelul are acum câțiva ani, ceea ce poate produce rezultate învechite.

În ceea ce privește o platformă de scriere AI, OpenAI a lansat GPT-3.5 în noiembrie 2022, bazând Chatgpt pe acest model.

GPT-3.5 oferă rezultate mai rapide și mai precise, cu o editare manuală mai mică necesară.

Diferența de timp dintre momentul în care versiunea 3 (11 iunie 2020) și 3,5 au fost lansate, de asemenea, oferă utilizatorilor acces la modele de limbă actualizate care reflectă cele mai recente tendințe în procesarea limbajului natural.

Înfășurați.

cu un detector de conținut AI, întreprinderile pot asigura că conținutul lor respectă standardele pe care le stabilesc.

În funcție de industria dvs., capacitatea de a detecta conținutul AI și de a o personaliza ar putea fi critică.

Pe măsură ce tot mai multe companii se bazează pe conținutul generat de AI, cunoașterea capcanele și beneficiile utilizării acestuia este esențială, iar detectoarele de conținut AI vă pot ajuta să rămâneți în fața curbei.

citire ulterioară pe adamenfroy.com: conținut AI Opțiuni de platformă Permite întreprinderilor să genereze conținut de calitate rapid și exact.

indiferent dacă doriți să utilizați instrumente de creare a conținutului care vă educă publicul sau instrumente de redactare < /A> Pentru a vinde produsele și serviciile dvs., generatoarele de conținut AI devin o parte de neprețuit a unui plan de marketing digital.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *