Cursuri de bloguri de top și antrenament pentru a ajunge la 10k USD/mo rapid

Cursuri de bloguri de top și antrenament pentru a ajunge la 10k USD/mo rapid

Ce face un curs excelent de blogging sau un program de coaching?

De unde știți dacă un anumit curs sau antrenor vă va ajuta să atingeți obiectivele de venit dorite?

Merită să plătiți o taxă grea pentru un curs sau puteți învăța suficient din resurse gratuite?

Acestea sunt toate întrebările critice atunci când aveți în vedere înscrierea la un curs de blogging sau un antrenor.

Adevărul este că investiția într -un curs sau coaching poate fi extrem de benefică dacă sunteți serios în ceea ce privește ducerea blogului la nivelul următor.

Cu toate acestea, știind care este potrivit pentru dvs. poate fi provocator cu diverse cursuri și antrenori disponibili.

pentru a ușura lucrurile atunci când Începerea unui blog < /A>, iată o selecție a celor mai buni cursuri de blogging pentru a vă ajuta să ajungeți rapid la 10k/lună cu blogul dvs.

Care sunt cele mai bune cursuri de blogging?

Iată cele mai bune cursuri de blogging care trebuie luate în considerare.

1. Motor de creștere a blogului .

 BLOGGROWTHENGINE PAPAGE

motor de creștere a blogului este un curs cuprinzător care acoperă totul, de la crearea de conținut la monetizarea blogului tău.

în calitate de co-creator, l-am proiectat pentru începătorii care doresc să-și înceapă blogul, dar au nevoie de ajutor să știe de unde să înceapă.

ca curs de bloguri premium, acesta își propune să facă ușor și accesibil pentru oricine să construiască o afacere de blog de succes.

Veți învăța cum să creați conținut, să vă optimizați site -ul pentru motoarele de căutare, să creșteți o audiență și să vă monetizați blogul.

Cursul de motor de creștere a blogului include următoarele:

  • Peste 40 de ore de antrenament.
  • Acces la o comunitate de alți bloggeri.
  • Apeluri de coaching nelimitate cu antrenori de bloguri private.

Indiferent dacă doriți o agitație laterală sau o carieră cu normă întreagă în blogging, acest curs cuprinzător vă va oferi toate instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a avea succes.

Începeți cu Motor de creștere a blogului .

< /a> 2. Academia Ahrefs.

academia ahrefs este un curs de antrenament cuprinzător pentru marketeri digitali, bloggeri și proprietari de site -uri web.

cu tutoriale video, cursuri de certificare și cursuri de formare pe blog disponibile pentru utilizatorii AHREFS, acest program vă va ajuta să vă creșteți vizibilitatea online și să ajungeți la mai mulți clienți ca niciodată.

Cursul de instruire acoperă totul, de la înființarea blogului dvs. până la creșterea acestuia peste 100k de vizitatori lunare și, în final, transformarea cititorilor în clienți plătitori.

Veți învăța, de asemenea, cum să vă optimizați conținutul pentru motoarele de căutare și să construiți relații cu influenți și alte bloguri pentru a conduce traficul pe site -ul dvs.

Pentru începătorii care abia încep cu marketingul digital, cursul gratuit de blogging pe SEO este perfect pentru a face cunoștință cu elementele de bază ale optimizării motoarelor de căutare (SEO).

Acest curs este conceput având în vedere începătorii, astfel încât chiar și cei care nu au experiență anterioară pot începe imediat.

Academia Ahrefs oferă ceva pentru toată lumea – de la marketeri digitali începători interesați să învețe elementele de bază ale SEO către bloggerii cu experiență care doresc să -și crească site -urile într -o prezență autoritară online.

< /a> 3. Autoritatea Hacker.

autoritate hacker este detaliat curs care acoperă toate aspectele construirii unui site de autoritate.

Puteți învăța totul, de la cercetarea cuvintelor cheie și crearea de conținut până la monetizarea site -ului dvs. cu anunțuri, programe de afiliere și multe altele.

Sistemul site -ului autorității include peste 183 de lecții video care acoperă tot ceea ce trebuie să știți despre crearea unui site de autoritate de succes.

plus, vine cu un site web de studiu de caz din viața reală, astfel încât să puteți învăța prin exemplu.

Cursul oferă, de asemenea, șabloane de copiere și paste, astfel încât să puteți începe rapid și ușor pe site-ul dvs. de autoritate.

și cel mai bine, cursul este actualizat în mod regulat cu videoclipuri noi.

4. Lansați blogul dvs. Biz.

Lansați blogul Biz vă poate ajuta să începeți, să lansați și să vă dezvoltați propria afacere online de la zero.

Cursul include mai multe lecții și videoclipuri care vă vor învăța cum să creați conținut care să rezoneze cu oamenii.

Acoperă, de asemenea, subiecte precum crearea unui site web, monetizarea blogului dvs. prin rețele de marketing și anunțuri afiliate, crearea de cărți electronice, vânzarea de produse digitale precum cursuri sau site -uri de membru și multe altele.

Echipa de dezvoltare este experimentată în blogging și a ajutat peste 16.000 de studenți să devină creatori de conținut și să își înceapă afacerile.

5. Food Blogger Pro.

 FoodBloggerPro HomePage

Ești un foodie creativ care caută să -ți scoți rețetele acolo? Ați dorit vreodată să vă transformați pasiunea în numerar?

cu

Acest curs de blogging pas cu pas vă învață cum să construiți un blog alimentar de succes și să câștigați bani făcând ceea ce vă place.

Food Blogger Pro începe cu configurarea domeniului și a contului de găzduire, apoi trece la instalarea și configurația WordPress.

După aceea, este vorba despre personalizarea designului și aspectului blogului dvs. pentru a arăta profesionist și primitor pentru cititori.

De acolo, veți învăța cum să scrieți conținut antrenant care conduce traficul, construiește relații cu clienții și promovează rețete fantastice.

Odată ce blogul dvs. alimentar este în funcțiune, maximizarea vizibilității dvs. online este următorul pas.

Food Blogger Pro oferă strategii testate pentru a obține mai mulți ochi pe rețetele dvs. prin intermediul platformelor de socializare și a motoarelor de căutare.

6. Superstar Business MasterClass.

superstar business masterclass < /A> Autorul este premiat Matthew Kepnes, care își conduce cu succes blogul de peste 14 ani.

În acest curs, își împărtășește strategiile și secretele despre cum să -l facă mare în blogosferă.

Cursul îi învață pe studenți cum să -și monetizeze blogurile prin diferite abordări, cum ar fi marketingul afiliat și postările sponsorizate.

Veți învăța, de asemenea, cum să dezvoltați o comunitate angajată pentru a vă ajuta să atingeți noi înălțimi cu afacerea dvs.

Cu acest program, veți avea acces la o comunitate de peste 1.000 de persoane care vă pot oferi sfaturi valoroase despre cum să reușiți online.

7. Construit pe blog.

construit pe blog Curs va fi curs vă ajută să beneficiați la maxim de experiența dvs. de blog.

Acest curs cuprinzător acoperă toate detaliile neplăcute ale procesului de blogging pas cu pas.

include următoarele:

  • mai mult de 9 ore de lecții video
  • 15000+ cuvinte de instrucțiuni scrise private
  • Cinci ore de interviuri video exclusive.

Creatorii au construit cursul Build to Blog pentru bloggerii începători și profesioniști cu experiență.

În acest program, veți învăța cum să creați o strategie de conținut eficientă care vă va ajuta să ajungeți la publicul țintă.

În plus, veți descoperi cum să vă optimizați postările de pe blog pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO) și marketingul social media (SMM).

Veți învăța, de asemenea, tehnici avansate, cum ar fi blogging -ul oaspeților și construirea listelor de e -mailuri.

În cele din urmă, există 5 ore de interviuri video exclusive cu zece dintre cei mai influenți bloggeri din lume care își împărtășesc ideile despre succesul cu bloggingul.

Cum să găsiți cursurile de blogging potrivite

Iată principalii factori de luat în considerare atunci când căutați cursul de blogging online potrivit.

calitatea conținutului

De la elementele de bază ale bloggingului până la subiecte mai aprofundate, la nivel următor, cursul ar trebui să fie cuprinzător și să acopere toate domeniile bloggingului.

Cursurile online de luat în considerare vor avea instrucțiuni detaliate pas cu pas despre cum să creezi conținut care rezonează cu cititorii și conducerea implicării.

stil de coaching & amp; Strategie

Cel mai bun curs de blog va avea în vedere abilitățile tuturor.

de la bloggerii începători până la cei deja experimentați la blogging, toată lumea ar trebui să găsească ceva ce pot învăța.

În timp ce există multe cursuri gratuite de blogging, acestea nu vă permit neapărat să vă scufundați adânc în anumite subiecte sau să oferiți îndrumări în timp real de la un instructor expert.

În schimb, cu un masterclass de blogging, puteți începe de la zero și apoi puteți învăța strategii avansate pentru a obține mai multă vizibilitate pe blog.

a deveni expert în blogging superstar necesită noi bloggeri să aibă o bază solidă și să se bazeze pe asta.

Strategiile potrivite de coaching vă pot ajuta să atingeți acest obiectiv.

Nivelul de expertiză și experiența instructorului

Cel mai bun curs de blogging este locul în care au fost instructori în tranșee.

ar trebui să poată oferi exemple din proiecte din viața reală la care au lucrat și să ofere cele mai bune practici pentru a-ți scoate blogul de pe teren.

Cu schimbarea conținutului blogului pe baza tendințelor și tehnologiei industriei, un instructor cu experiență este mai probabil să fie la curent cu cele mai noi strategii decât un novice.

Blogging -ul online este diferit de ceea ce era acum câțiva ani, astfel încât să ai acces la un instructor care știe lucrurile lor te poate ajuta să creezi conținut care să iasă în evidență de restul.

Construirea unui blog cu șase cifre se referă la conținut de calitate și la o strategie și o execuție tactică potrivită.

instructorii potriviți vă pot oferi un plan pas cu pas, astfel încât să puteți începe să vedeți rezultatele mai repede.

Structura cursului și formatul

Strategia dvs. de blogging ar trebui să includă mai multe module pentru abordarea diferitelor subiecte.

Indiferent dacă preferați lecții video scurte sau podcast-uri, accesul la diverse stiluri de învățare poate păstra lucrurile interesante și vă poate oferi cunoștințe mai aprofundate pe anumite domenii.

Căutați cursuri care oferă materiale scrise și audio, discuții de grup și sesiuni de coaching individuale cu instructorul.

În timp ce puteți găsi tone de cursuri pe site -uri precum Skillshare și udemy care vă poate începe să începeți cu elementele de bază ale bloggingului, structura unui sistem complet ar trebui să includă și o acțiune planifică implementarea, ceea ce te poate ajuta să reușești mai repede.

Cursul ar trebui să explice, de asemenea, angajamentul de timp necesar pentru completarea acestuia și a cerințelor sale tehnice.

Valoare pentru bani (cost versus beneficiu)

Cel mai bun curs de bloguri ar trebui să vă ofere amestecul potrivit de conținut de calitate, instructori experți și o structură convingătoare la un cost rezonabil.

Căutați cursuri care oferă acces pe viață sau planuri de plată pentru a maximiza investițiile.

Unele cursuri oferă, de asemenea, instrumente de bloguri gratuite care includ foi de calcul, șabloane sau liste de verificare, astfel încât să puteți atinge terenul.

Această valoare pentru bani este ceva ce se oferă doar unele cursuri gratuite, astfel încât menținerea echilibrului între calitate și cost este esențială.

Numărul și tipul de resurse oferite

de la a avea un buletin informativ de marketing prin e-mail care te ține la curent cu cele mai recente tendințe ale industriei către un grup Facebook în care te poți conecta cu bloggeri cu gânduri similare, tipul de resurse oferite de un curs de blogging ar trebui să fie extins.

Materialul de învățare ar trebui să vină în diverse formate, cum ar fi cărțile electronice, audio și lecții video, astfel încât toată lumea să poată beneficia de acesta, indiferent de modul de învățare preferat.

Beneficiile de a avea un blog de succes

Iată principalele avantaje ale unui blog de succes și profitabil.

vizibilitate crescută

Cele mai bune cursuri de bloguri online vă ajută să creați un blog care să iasă în evidență din competiție și să fie observat de publicul dvs. țintă.

Pe măsură ce construiți un blog, oamenii vor începe să -l recunoască ca o sursă de informații fiabile, care îi pot crește vizibilitatea.

Alături de un conținut excelent care atrage cititorii, optimizarea SEO este esențială în creșterea vizibilității blogului tău.

Adunați informații valoroase

cu fiecare înscriere, veți avea mai multe date despre interesele cititorilor dvs. și despre modul în care interacționează cu conținutul dvs.

Aceste informații pot crea postări mai bune adaptate dorințelor publicului tău.

ajustarea strategiei de marketing devine, de asemenea, mai ușoară atunci când aveți analize în timp real.

Cursurile de bloguri online vă ajută să înțelegeți cum să utilizați cel mai bine aceste date pentru a îmbunătăți performanța blogului dvs.

De la vizualizări ale paginii până la tarifele de respingere, cursul corespunzător vă va pune pe cale spre succes.

Construiți credibilitate

Cele mai bune cursuri vă arată, de asemenea, cum să vă folosiți materialul de curs pentru a vă poziționa ca expert în domeniul dvs.

Pentru a face bloguri de bani, trebuie să stabiliți încredere cu cititorii și să vă asigurați că știu la ce se pot aștepta de la blogul dvs.

Având propria afacere de blog nu se referă doar la venituri, ci și la construirea unei reputații.

Generați mai multe oportunități

Călătoria dvs. de bloguri vă ajută, de asemenea, să construiți o listă de e -mail completată cu persoane interesate de conținutul dvs.

de la persoanele interesate de blogging -uri alimentare până la cei care caută cel mai recent material de marketing la înființarea podcast -urilor și nu numai, puteți face blog despre orice subiect care generează interes din partea cititorilor.

ținând cont de acest lucru în timp ce scrieți postări pe blog va ajuta la atragerea mai multor înregistrări și vă va crește lista de abonați.

educația adecvată pentru a crește un blog de succes va începe toate acestea.

Lansați un flux de venituri pasive

Odată ce blogul dvs. va funcționa, traficul pe blog va crește.

Puteți câștiga bani în timp ce dormiți folosind puterea marketingului de conținut și elementele fundamentale ale unei pâlnii de vânzare automatizate.

Cursul de blogging online potrivit ar putea, de asemenea, să detalieze modul de creare a produselor, serviciilor sau descărcărilor digitale care generează venituri pe pilot automat.

Indiferent dacă creați un blog de călătorie sau vânzarea de cărți electronice și programe de membru, această educație este de neprețuit pentru stimularea liniei de jos.

Îmbunătățiți loialitatea clienților

Cel mai bun curs de bloguri de călătorie ajută la construirea unei audiențe de adepți fideli care se întorc la conținutul dvs. în mod repetat.

cu acces pe viață acordat studenților, aceștia pot examina materialul atunci când este necesar și beneficiază de un sprijin continuu pe măsură ce afacerea lor crește.

Ce ai nevoie pentru a construi un blog de succes

În timp ce educația corespunzătoare vă va duce departe, știind că principalele componente necesare pentru a începe să vă poată obține restul drumului.

Iată principalele elemente de luat în considerare.

Acces la experți și profesioniști din industrie

Acces la bloggeri cu experiență care au fost în joc de ceva vreme vă poate ajuta să obțineți mai multe informații despre lumea bloggingului.

Instructorii de cursuri profesionale pot oferi sfaturi valoroase despre ceea ce funcționează și ce nu, precum și să se asigure că vă îndreptați în direcția corectă.

un nume de domeniu & amp; Furnizor de găzduire

Un nume de domeniu și găzduire sunt esențiale pentru configurarea unui blog.

În timp ce există domenii gratuite de blogging, acestea oferă în general funcții limitate.

Asigurați-vă că alegeți registr de domeniu corect Când alegeți un memorabil memorabil Nume.

ar trebui, de asemenea, Alegeți găzduirea lor furnizor pentru a vă asigura că site -ul dvs. este mereu în funcțiune fără timp de oprire.

Platforma ta preferată de bloguri

Alegerea platformei de blogging potrivite este esențială pentru crearea unui site web excelent.

opțiunile populare includ wordpress , wix , blogger , și joomla .

fiecare are punctele sale forte și punctele slabe, așa că va trebui să cercetați înainte de a decide cu privire la unul.

O strategie de creare a conținutului

Crearea unui conținut excelent este vitală pentru a menține cititorii angajați și a reveni pentru mai multe.

Este esențial să aveți o strategie de conținut, astfel încât să puteți planifica și crea postări pe blog de înaltă calitate în mod regulat.

O înțelegere a SEO și a cuvintelor cheie

Dacă doriți ca motoarele de căutare să vă găsească postările, înțelegerea SEO și a cuvintelor cheie este esențială.

Utilizați instrumente SEO Pentru a cerceta cuvintele cheie relevante ale subiectului dvs. și utilizați strategic strategic ele în titluri, rubrici, copie corporală și meta descrieri.

un design atrăgător & amp; Aspect

Un design și aspect atractiv vor menține cititorii pe site -ul dvs. web mai mult timp.

Cercetează ceea ce arată bine pe dispozitivele mobile și computerele desktop sau ia în considerare angajarea unui designer web profesionist.

instrumentele potrivite & amp; Pluginuri pentru a vă ajuta să vă promovați blogul WordPress

Puteți găsi diverse instrumente și plugin -uri care pot ajuta la facilitarea blogging -ului.

Acestea includ managementul social media Instrumente, analitice programe, sisteme de comentarii pe blog și multe altele.

Înfășurați.

Bloggingul este o modalitate excelentă de a vă împărtăși gândurile, interesele și pasiunile.

cursul de blogging și coaching -ul potrivit vă pot ajuta să începeți un blog de succes și să îl transformați într -o afacere profitabilă.

Lista de mai sus a cursurilor, serviciilor și resurselor vă poate ajuta să începeți și pe drumul cel bun cu blogging.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Iată lucruri pe care mi-aș dori să le cunosc ca un blogger începător , astfel încât să puteți evita greșelile comune.

Dreptul strategii de marketing vă poate ajuta, de asemenea, să vă dezvoltați blogul și câștigați bani din ea.

Dar amintiți-vă, bloggingul nu este o schemă de geam-bogăție; Este nevoie de muncă grea, dăruire și consecvență pentru a obține recompensele.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *