7+ cele mai bune modalități de a vinde pe Amazon în 2023 (Vânzătorul Central, FBA)

7+ cele mai bune modalități de a vinde pe Amazon în 2023 (Vânzătorul Central, FBA)

Piața globală a comerțului electronic se extinde rapid, iar Amazon este în prim plan. Transport de două zile (sau în aceeași zi). Aproape orice produs imaginabil. Un lanț de aprovizionare cu performanță și o centrală logistică. O companie care se asigură să se ocupe de serviciul pentru clienți. Dacă doriți să vă alăturați acestui fenomen și să începeți să învățați cum să vindeți pe Amazon, continuați să citiți.

cum se spune, până la urmă, dacă nu -i poți bate, alătură -te. În 2018, cota Amazon a pieței de comerț electronic din SUA a lovit un 49%de necrezut .

a construit încredere de peste două decenii și amasat 2,5 miliarde de cumpărători în fiecare lună , Amazon , care este cel mai mare retailer online din lume, prezintă noi modalități de a câștiga bani Online Pentru fiecare vânzător care începe o afacere de comerț electronic .

În acest articol, vom discuta despre cum să câștigați bani pe piața Amazon, cum să vindeți produse pe Amazon FBA, cum să prețați produsele și câți bani aveți nevoie pentru a începe.

Vânzarea pe Amazon FBA

amazon fba (Împlinirea de Amazon) este un program care vă permite să vindeți pe Amazon fără a fi nevoie să vă îndepliniți comenzile. Amazon va alege, împacheta și va expedia comenzile pentru dvs.

cu FBA, puteți plăti, de asemenea, pe măsură ce mergeți, fiind taxat doar pentru instrumente de gestionare a stocurilor și spațiu de stocare și comenzi pe care Amazon le îndeplinește. În plus, costurile de transport comercial < /a> sunt incluse în taxele dvs. anuale, fără nicio taxă suplimentară pentru transportul gratuit de două zile Amazon Prime.

Un lucru frumos despre vânzarea pe Amazon este că este scalabil. Puteți începe mic și îl puteți intensifica cu timpul. Cu software -ul de estimare a vânzărilor, vă puteți anticipa vânzările în prealabil.

Pentru a începe, să ne uităm la ceea ce trebuie să faceți pentru a vă ridica și pentru a rula, astfel încât să puteți începe să vindeți pe Amazon.

Cum să vindeți pe Amazon

Primul pas pentru a merge la Amazon Services , unde vă puteți înscrie pentru un cont Amazon Vânzător.

derulați în jos și faceți clic pe linkul pentru a începe.

În acest moment, decideți dacă doriți să „să vindeți ca profesionist” în cazul în care Amazon vă percepe 39,99 USD lunar sau „Vindeți ca individ” în cazul în care Amazon vă costă 0,99 USD pentru fiecare vânzare pe care o faceți. Dacă începeți și nu aveți o mulțime de oferte sub centură, puteți alege să începeți ca individ.

Va ​​trebui să introduceți informații și să introduceți un card de credit cu o companie precum Mastercard sau Visa pentru taxe internaționale.

Dacă sunteți în afara Statelor Unite, Amazon va solicita informațiile bancare locale. Rețineți că tocmai această bancă locală trebuie să sprijine ACH pentru transferuri de sârmă.

Veți avea nevoie și de numărul dvs. de telefon local (purtând prefixul alocat al țării dvs. rezidente), precum și adresa de domiciliu pentru e -mail.

În sfârșit, ai avea nevoie de un număr de identificare a angajatorului din SUA (EIN) dacă conduci un LLC sau un număr de securitate socială (SSN) pentru o proprietate unică.

Acum, după ce ați obținut câteva informații necesare, să discutăm cu exactitate cum funcționează Amazon FBA.

Cum funcționează Amazon FBA?

Ca vânzător, mai întâi trebuie să alegeți tipul de produs pe care doriți să îl vindeți online . După ce aveți în minte produse, adăugați detaliile lor în contul dvs. Amazon, inclusiv titlul produsului, descrierea produsului cu cuvinte cheie relevante, prețuri, imagini de produs și alte informații suplimentare despre produsul Amazon.

În continuare, articolele dvs. enumerate sunt pregătite (în cutie) și expediate la un depozit Amazon FBA.

După ce articolele dvs. sunt ambalate și expediate pe Amazon, acestea vor avea grijă de îndeplinirea comenzii pentru dvs. Amazon trece mai întâi printr -un proces de verificare pentru a vă asigura că articolele dvs. au fost livrate corect și în condiția potrivită.

După această verificare, Amazon vă activează listările. Odată activat, numele vânzătorului este vizibil pe noile paginile de detaliu de produs unde puteți acum să vă vindeți articolele.

Aceste articole sunt apoi stocate în depozitele Amazon până când un cumpărător le comandă.

Când Amazon primește comanda, se ocupă de împlinire și o pot expedia ca prim-amazon de două zile.

În general, Amazon FBA îți rezolvă mai întâi soldul contului la 14 zile de la început și vei fi plătit la fiecare două săptămâni.

Cel mai semnificativ avantaj al programului Amazon FBA este că, în calitate de comerciant, nu trebuie să vă concentrați pe software logistic , returnează și serviciul pentru clienți și se concentrează doar pe generarea de vânzări. În plus, clienții dvs. de afaceri Amazon se bucură de avantajele transportului Amazon Prime de două zile. Este un câștig câștig.

Acum, după ce am discutat cu Amazon FBA este, cum să începem și avantajele aderării, să depășim costul total.

Care este costul vânzării pe Amazon FBA?

Vânzarea pe Amazon FBA este o opțiune destul de ieftină pentru a -ți umezi picioarele în comerț electronic. Dacă sunteți un vânzător profesionist și plătiți 39,99 USD/lună, puteți evita să plătiți taxa de 1,00 USD pe articol. Deci, de obicei, dacă Sunteți Vânzând mai mult de 40 de articole pe lună , ar trebui să vă alăturați Amazon FBA ca vânzător profesionist.

Iată sfatul meu. Dacă intenționați să vindeți 41 de articole sau mai multe lunare, ar fi mai bine să începeți cu contul de vânzători profesioniști. Dar dacă veți vinde lunar mai puțin de 40 de articole, puteți merge cu contul individual al vânzătorului.

Cu toate acestea, există și Taxe de trimitere Amazon , care variază în funcție de tipul de articole vândute. De exemplu, dacă vindeți cărți, Amazon va dura 15%. Dacă vindeți electronice de consum, vor primi o taxă de trimitere de 8%.

Aceste taxe FBA se adaugă în timp, motiv pentru care este esențial să calculăm costurile și cheltuielile pe care le plătiți către Amazon. Deși este minunat să -și folosești baza de utilizatori masivă și să -ți obții produsele în fața mai multor persoane, trebuie să ai un plan de vânzare.

Recomand Utilizarea unei platforme de comerț electronic & nbsp; care sincronizează cu înregistrările Amazon astfel încât să puteți vinde atât de pe Amazon, cât și de pe site -ul dvs. web. În plus, aceste platforme vă ajută Vând pe Instagram , Facebook și alte canale, construindu -vă strategia de marketing omnichannel.

Cum să alegeți produsele pentru a vinde pe Amazon < /Strong>

Într-o mare măsură, rentabilitatea dvs. pe Amazon este legată de categoria de produse pe care alegeți să o vindeți și cât de bine puteți crea o marcă distinctă. Dacă vindeți mărfuri simple, cum ar fi ustensile de bucătărie sau produse din hârtie, va fi greu pentru marca dvs. să iasă în evidență de mulțime.

, de asemenea, trebuie să deveniți bine versat în Amazon SEO și faceți tot posibilul la optimizarea listărilor pentru a clasifica mai sus atunci când oamenii caută.

* Rel = « NooPener » data-wct-parsed = « 1 »> Produse private-label .

Produsele cu etichetă privată sunt bunuri sau servicii făcute de o companie care trebuie vândute și marcate de o altă companie.

cu etichete private < /a>, mărfurile pot fi create de producători terți, care vă permit să le vindeți sub numele dvs. de marcă cu logo-ul dvs. personalizat.

După cum am spus, aș recomanda metoda etichetei private. Dar de ce voi face asta?

Care sunt avantajele produselor de etichetă privată Amazon?

1. Eticheta privată vă scutește de stresul produselor de aprovizionare

Mulți vânzători furnizează mai multe produse de la vânzători terți în cantități mici. Cu etichetă privată, vă puteți concentra pe obținerea unei cantități mai semnificative de produse.

2. Eticheta privată vă permite să controlați prețul

În modelul de etichetă privată, sunteți direct responsabil pentru listarea Amazon. În vânzarea arbitră și cu ridicata, există tendința de a scădea concurența. Dar în eticheta privată, controlați mai mult prețul.

3. Eticheta privată are un ROI mai bun

Cu eticheta privată a Amazon, vă puteți prezice mai bine vânzările în programul Amazon FBA. Când aveți mai mult control cu ​​imaginea de marcă, ajungeți să dictați preț și să vă bucurați de un ROI mai puternic.

Acum, să săpăm mai adânc în modul în care puteți identifica cele mai bune produse de vândut.

O modalitate ușoară de a începe generarea de idei de produse este să alegeți o categorie de care vă interesează și să consultați produsele în care companiile au o listă de produse sponsorizată. În aceste cazuri, știți că mărcile sunt dispuse să cheltuiască bani pentru aceste produse, astfel încât să poată fi un bun indiciu al ROI.

1. Utilizați instrumente de cercetare a produselor

Găsirea produsului potrivit pentru a vinde pe Amazon are, de asemenea, multe de -a face cu alegerea instrumentelor de cercetare a produselor. Aceste instrumente de cercetare a produselor vă permit să filtrați prin produse care să identifice cel mai bine criteriile alese.

Unele dintre cele mai bune instrumente de cercetare a produselor Amazon sunt scout în junglă < /a>, amz scout și unicorn smasher .

Mulți vânzători Amazon fac greșeala de a -și stabili prețurile prea mici sau prea mari.

Dacă prețul dvs. este prea mare, cumpărătorii vor fi opriți și nu vor cumpăra. Dacă prețul este prea scăzut, percepția de calitate a mărcii dvs. poate scădea. În mod alternativ, generați multe vânzări, dar marja de profit este prea mică pentru a menține rentabilitatea.

2. Înțelegeți -vă marja brută și costul mărfurilor vândute (COGS)

Dacă înțelegeți marja brută și costul mărfurilor vândute, înțelegeți mai bine punctul de preț care vă face atât competitiv, cât și profitabil.

brut & nbsp; profit Marja este suma pe care o obțineți atunci când scădeți costul mărfurilor vândute (COGS) din veniturile totale și apoi împărțiți numărul respectiv pe venit total. Numărul de top din ecuație este marja brută – veniturile totale odată ce scădeți costul total al mărfurilor vândute (COGS).

În cazul Amazon, formula arată așa ceva:

marjă de profit brut = Venit total – Costul mărfurilor vândute (COGS) – Taxa de trimitere Amazon

Dacă puteți menține o marjă de 20-30% după toate costurile asociate și taxele de vânzare Amazon, sunteți într-o formă bună. Așadar, asigurați -vă că verificați taxele de trimitere Amazon de produse proprii de produse și înțelegeți -vă COGS atunci când finalizați strategia de prețuri.

3. Fii atent la competiția ta

Dacă vindeți într -un spațiu competitiv, puteți vinde practic la același preț sau puțin mai mic decât principalii concurenți.

un factor pentru care un nou vânzător să ia în considerare este taxele de stocare Amazon. Puteți scădea întotdeauna prețurile în cazuri ca acestea pentru a vă asigura că sunteți bine cu Amazon.

Nu există o strategie de preț „Sfântul Graal” care să se aplice cu exactitate în fiecare scenariu de pe Amazon. De obicei, înainte de a adopta o strategie de prețuri pentru inventarul dvs., este cel mai bine să experimentați într -o fază beta (cu risc minim) înainte de asimilarea sănătoasă. Cheia este să atingeți echilibrul dintre rentabilitate și sustenabilitate.

câți bani aveți Trebuie să vindeți pe Amazon?

nu aveți nevoie de o tonă de bani pentru a începe să vindeți pe Amazon.

Există cinci zone în care este cel mai probabil să cheltuiți bani atunci când începeți să vindeți pe Amazon.

1. Începe cu inventarul dvs.

Până la inventarul dvs. de început, mă refer la articolele pe care le veți începe să le vindeți pe Amazon. Am stabilit înainte acum că inventarul dvs. de început vă poate face sau rupe aventura Amazon. Prin urmare, este esențial să identificați corect produsele potrivite.

Pentru costul inventarului de început, oriunde de la 150 la 500 $, este mișto pentru început. În acest fel, ai avea suficient stoc pentru a te menține pentru o perioadă, mai degrabă decât să -ți epuizezi prea repede inventarul și să pierzi impulsul.

Desigur, inventarul dvs. de început ar trebui să aibă un potențial de profit substanțial. Puteți utiliza calculatorul Amazon FBA pentru a estima cât de valoroasă, astfel de articole ar fi pe termen lung, mai ales după ce Amazon își scoate taxele operaționale. Un alt instrument de utilizat pentru o astfel de anticipare a profitului este aplicația Amazon Seller.

Puteți merge cu două sau trei exemplare de aproximativ 18 articole diferite. Această strategie vă poate ajuta să vă acoperiți investiția, mai degrabă decât să vă turnați tot capitalul într -un singur produs care ar putea să flop.

2. Costul contului dvs. Amazon

După cum am subliniat mai devreme, va trebui să deschideți un cont Amazon unde veți alege între un cont profesionist de distribuitor și un cont individual al vânzătorului. Contul de vânzător profesionist este cea mai bună alegere dacă vindeți peste 40 de produse – spre deosebire de planul individual al vânzătorului, unde Amazon ia 0,99 USD pentru fiecare vânzare. Contul profesionist de distribuitor este de 39,99 USD lunar.

Deci adăugați acest 39,99 USD la bugetul dvs. de pornire.

3. Costul codurilor UPC

Pentru a vinde pe Amazon, trebuie să procurați un cod de bare standard. Acest UPC este fundamental pentru generarea unui „FNSKU”- codul de bare proprietar al Amazonului , care este un cod obligatoriu tipărit pe ambalajul produsului dvs.

pentru a obține FNSKU, TOS-ul Amazon va cere o global Numărul de identificare comercială (GTIN) de la tine.

cu ceva timp în urmă, Amazon a făcut modificări la procedura lor TOS. Aceste modificări au stipulat că codurile de bare pot fi achiziționate doar de la GS1. Acest lucru vine la un cost inițial de înregistrare de 250 USD, pe lângă o taxă de reînnoire anuală de 50 de dolari pentru aproximativ zece coduri de bare.

Există, de asemenea, opțiunea de a cumpăra UPC -uri de la terți. Cu toate acestea, aceasta nu poate fi cea mai bună cale de urmat, deoarece Amazon depune eforturi frenetice pentru a se prinde de o astfel de achiziție UPC terță parte.

4. Fotografie de produse

Nu pot exagera puterea de a avea propriile produse cu fotografii de înaltă calitate pe Amazon. Astăzi, oamenii doresc să vadă imagini de înaltă calitate și să experimenteze ceva cât mai aproape de o experiență de vânzare cu amănuntul Amazon Store.

merită să investești în fotografie de bună calitate, deoarece fotografiile tale sunt unul dintre lucrurile esențiale care pot crește ratele de vânzare și conversie a produselor.

5. Branding de companie, marcă și design de logo

Dacă sunteți un vânzător Amazon cu etichetă privată, va trebui să obțineți o marcă înregistrată.

În plus, brandul dvs. ar trebui să iasă în evidență. Dacă începeți, veți avea totuși nevoie de un designer care să creeze un logo al companiei și active de imagine Amazon pentru dvs., astfel încât să oferiți o prezență profesională.

alți factori de luat în considerare

care rulează o afacere Amazon (fie că este vorba

Începătorii ar trebui să -și facă timp cu siguranță pentru a avea un plan de acțiune pe care se vor concentra atunci când vine vorba de construirea activității lor de pornire, de a adăuga înregistrări, de a expedia ordinul, a verifica nivelurile de inventar, roci.

În timp ce procesul este simplu odată ce va funcționa, există destul de multe variabile pe care va trebui să le faceți manual înainte de a putea automatiza această afacere.

Proprietarii de mărci de afaceri mici trebuie, de asemenea, să înțeleagă că vânzarea Amazon și social media merg mână în mână. De fapt, comercializarea produselor dvs. și creșterea propriului lor conștientizare a mărcii pe diverse rețele asigură că crearea unei noi listări va duce la succes.

În sfârșit, vânzătorii FBA ar trebui să monitorizeze valorile cheie pentru a se asigura că clienții sunt mulțumiți de produsele pe care le obțin. Clienții votează cu portofelele și contul bancar, precum și numărul de rambursări pe care le solicită. Înainte de a expedia produse către cumpărători, asigurați -vă că totul este cât mai bun.

În cele din urmă, când vine vorba de termeni de căutare pe Amazon, asigurați -vă că vă modificați constant listările la cele mai bune abilități. Puteți utiliza, de asemenea, șabloane pentru a face acest proces și mai simplu.

rezumat

Dacă nu -i poți bate, alătură -te Em.

Dacă doriți să începeți să vindeți online, un pariu sigur este să vă alăturați Amazon FBA și să accesați o bază de clienți vastă. Întrucât Amazon tocmai și-a mărit profiturile din Q4 2018 cu 20% an la an și a adus 72,4 miliarde de dolari , piața este mai semnificativă ca niciodată și încă în creștere.

Deci faceți unele cercetări de produse și începeți cu Amazon FBA. Este o modalitate excelentă de a testa ideile de produse cu un risc redus și de a vinde direct clienților dvs. Amazon.

Mai multe resurse pe adamenfroy.com: Consultați articolele mele despre cele mai bune platforme de comerț electronic , cum să Vindeți pe Facebook , și cele mai bune servicii de îndeplinire Pentru a gestiona transportul Amazon

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *