Cum să stabiliți credit de afaceri: Ghidul dvs. pentru succes 2023

Cum să stabiliți credit de afaceri: Ghidul dvs. pentru succes 2023

Stabilirea creditului de afaceri este esențială pentru orice companie.

Într-o realitate în care una din cinci afaceri sunt refuzate împrumuturi din cauza creditului necorespunzător, un scor bun este vital pentru a accesa banii necesari pentru a crește și a extinde o afacere.

În acest post, voi discuta despre modul de a face și importanța stabilirii unui credit de afaceri bun.

Știind acest lucru vă poate ajuta Construiți credit de afaceri rapid și asigurați -vă succesul reputației financiare a companiei dvs.

Table des matières

De ce este important creditul de afaceri?

Similar cu istoricul creditului personal, companiile pot raporta istoricul plăților către diverse agenții de raportare comercială.

Apoi, alte companii folosesc acest lucru pentru a evalua credibilitatea atunci când decideți dacă extindeți sau nu serviciile și produsele pe credit.

O înregistrare stabilită de plăți prompte poate deschide multe uși pentru afacerea dvs. cu privire la furnizorii care oferă condiții mai favorabile.

Unul obține, de asemenea, oportunități de împrumut pentru afaceri mici, cu rate mai bune ale dobânzii.

Noi proprietari de întreprinderi mici trebuie să se stabilească în mod adecvat prin deschiderea corespunzătoare bancă bancă conturi și solicitarea unei linii de credit de afaceri prin intermediul furnizorilor.

Scoaterea împrumuturilor necesare își poate acumula scorul, subliniind în continuare importanța plății facturilor prompt și în mod regulat.

Demonstrarea unei picioare financiare solide va merge mult spre poziționarea în mod favorabil companiei dvs. în rândul potențialilor clienți și creditori.

ajută, de asemenea, cu investitorii care se uită în fondul firmei dvs.

Un început timpuriu pentru stabilirea reputației financiare a companiei dvs. va fi de neprețuit mai devreme decât mai târziu.

Cum funcționează scorurile de credit de afaceri

Configurarea Credit de afaceri De obicei începe cu crearea unei afaceri Profil de credit.

Afacerea ar trebui să creeze rapoarte de credit de afaceri cu birourile majore de raportare, cum ar fi Experian , transunion < /a> și equifax .

Aceste rapoarte includ informații despre demnitatea de credit a unei afaceri – istoricul plăților, obligațiile datoriei și creditorii.

Agențiile folosesc date din situațiile dvs. financiare, istoricul financiar, obiceiurile de plată și alte informații relevante pentru a genera un scor.

Scorul indică cât de probabil este să vă rambursați datoriile.

vânzătorii pot verifica scorul de credit al afacerii dvs. înainte de a decide dacă vă va extinde sau nu o linie de credit.

Acest tip de anchetă evidențiază motivul pentru care un scor bun este crucial, deoarece poate deschide oportunități care altfel nu ar fi disponibile.

investind puțin timp și efort în crearea creditului afacerii dvs., puteți asigura creditul pentru o limită de credit la alegere.

Credit de afaceri bun poate ajuta, de asemenea, o afacere să fie aprobată pentru rate mai mici la împrumuturi, linii de credit și alte produse de la creditori.

Birouri majore de credit pentru afaceri

aceste birouri oferă un raport de credit de afaceri pe care creditorii îl verifică atunci când evaluează credibilitatea unei afaceri înainte de a oferi servicii de finanțare.

Un proprietar de afaceri trebuie să înțeleagă procedurile și criteriile birourilor de credit pentru stabilirea unui scor satisfăcător.

Indiferent dacă conduceți o companie cu răspundere limitată, proprietatea unică, corporația sau orice altă structură de afaceri, având un istoric de credit de afaceri stabilit poate ajuta la asigurarea accesului la capital atunci când fondurile dvs. sunt insuficiente.

Creditul pentru afaceri mici poate fi un instrument puternic pentru antreprenorii în devenire care trebuie să stabilească încredere cu potențiali creditori.

Antreprenorii viitori pot utiliza birourile de credit de afaceri de mai sus pentru a stabili un scor de credit de afaceri fiabil.

un astfel de scor poate ajuta la asigurarea finanțării și la creșterea șanselor unei acțiuni de succes.

site-uri terțe

site-uri terțe, cum ar fi Experian Business Credit Avantaj Permite întreprinderilor să își monitorizeze scorurile de credit într -un singur loc.

Cu aceste servicii, întreprinderile pot accesa notificări ori de câte ori apar modificări la agențiile de raportare primară.

Acest proces permite companiilor să fie la curent cu clasamentul lor financiar, fără a ține evidența mai multor rapoarte de la diferite agenții.

În plus, site-urile terțe oferă întreprinderilor informații suplimentare, cum ar fi tendințele industriei, rapoartele de analiză a concurenților, etc.

agenții individuale de raportare a creditului

O altă opțiune pentru păstrarea filelor pe scorul de credit al afacerii dvs. este să vă conectați direct la agențiile de raportare a creditului pentru afaceri direct pentru actualizări.

Această abordare poate fi benefică dacă căutați o privire mai detaliată asupra modului în care compania dvs. se desfășoară financiar.

agențiile individuale pot oferi informații mai profunde asupra articolelor precum istoricul plăților sau alți indicatori financiari care ar putea afecta ratingul dvs. general.

plus, verificarea cu agenții individuale permite flexibilitate dacă trebuie să schimbați serviciile de raportare.

Construirea scorului de credit pentru afaceri

după angajator Număr de identificare (ein) din irs.

EIN va servi drept „număr de securitate socială” pentru compania dvs.

După ce aveți un EIN în vigoare, începeți să stabiliți linii comerciale cu furnizorii care raportează plățile în mod regulat la una dintre marile agenții de raportare menționate mai sus.

a face acest lucru vă va ajuta să vă construiți scorul, demonstrând că vă plătiți facturile la timp.

În plus, dacă solicitați un împrumut mic sau linie de credit, utilizați doar numele afacerii dvs. (nu cel personal) pentru a demonstra fiabilitate și responsabilitate suplimentară cu gestionarea banilor.

Stabiliți credit de afaceri cu furnizori și furnizori

O modalitate de a stabili creditul de afaceri este prin utilizarea furnizorilor sau furnizorilor care pot achiziționa inventar pe credit.

Acest pas poate spori imediat scorul de credit al afacerii dvs. în cazul în care plățile dvs. vor fi raportate la birourile de credit relevante.

Afaceri cumpără un furnizor din numărul de credit ca stabilind o linie comercială care poate ajuta la construirea scorului de credit al afacerii dvs. în timp.

Efectuarea plăților totale la timp arată că sunteți de încredere și de încredere în ceea ce privește taxele.

În plus, se reflectă și pozitiv asupra vânzătorului tău, care va avea mai multe șanse să facă afaceri cu tine în viitor, datorită fiabilității tale.

listarea furnizorilor ca referințe

Un alt mod eficient de îmbunătățire a scorului de credit al afacerii dvs. este prin listarea furnizorilor sau a furnizorilor mici ca referințe la aplicații pentru împrumuturi sau alte forme de finanțare.

Acest pas oferă creditorilor dovezi că ați stabilit relații cu furnizorii și furnizorii credibili dispuși să vă vină pentru fiabilitatea dvs. în efectuarea plăților în timp util.

Aceste referințe se pot dovedi de neprețuit atunci când este timpul ca creditorii sau creditorii să decidă să extindă finanțarea sau alte servicii financiare.

Importanța ratingului de credit

Fiecare agenție folosește sistemul său de rating pentru a vă evalua afacerea.

Aceste evaluări pot varia de la AAA, urmate de AA, A, BBB și așa mai departe.

Cu cât este mai mare ratingul dvs., cu atât este mai probabil să primiți condiții favorabile de la creditori sau creditori atunci când căutați finanțare.

Demonstrarea unui rating de credit bun este o altă dintre cele mai bune rute către termeni și condiții mai bune pentru finanțare.

Una dintre cele mai eficiente metode de a stabili credit de afaceri este prin construirea unui portofoliu de afaceri cu creditorii, creditorii și alți profesioniști legați de afaceri.

o astfel de declarație este valabilă în special pentru cei dispuși să prezinte împrumuturi de afaceri.

Cum factorii de credit de afaceri în împrumuturi de afaceri

Proprietarii de afaceri pot profita, de asemenea, de diverse împrumuturi, inclusiv cele din cadrul Administrației pentru întreprinderile mici ( SBA ) Program de împrumut.

astfel de împrumuturi oferă condiții favorabile pentru întreprinderile mici.

Obținerea unui împrumut, atunci când este dovedit a fi un împrumutat de încredere, va avea termeni mult mai buni decât să mergi cu un împrumut negarantat.

Din nou, creditul dvs. de afaceri joacă un rol semnificativ în obținerea împrumuturilor și a altor finanțări.

Credit de afaceri bun vă poate ajuta, de asemenea, să securizați condiții mai bune de împrumut, cum ar fi ratele dobânzilor mai mici, perioade de rambursare extinsă și limite mai mari de împrumut.

diferențierea finanțelor personale față de credit de afaceri

Este important să distingem între creditul personal și de afaceri atunci când faceți afaceri.

A avea conturi de verificare a afacerilor și de credit împreună cu metodele de plată în mod special pentru afaceri este esențial.

Mai mult, asigurarea creditului de afaceri este mult diferită de cardurile de credit personale.

Separarea creditului personal și de afaceri facilitează urmărirea financiară, deoarece rapoartele de credit personal nu vor include informații despre finanțele de afaceri.

Istoricul dvs. de credit personal și scorul de credit personal nu vor afecta ratingul de credit al afacerii dvs.

a spus altfel, nu veți fi responsabil pentru nicio datorie anterioară suportate de companie.

Mai mult decât atât, orice recompense în numerar și alte programe de stimulare atașate cardurilor de credit de afaceri vor beneficia adesea compania.

O notă privind utilizarea creditului

Utilizarea creditului este raportul dintre cât de mult credit utilizați la cât de mult credit aveți disponibil.

Este important să nu vă supraîncărcați cu datorii sau să vă extindeți cardul de credit de afaceri disponibil.

Acest proces vă poate reduce scorul de credit pentru afaceri și vă poate fi mai greu să asigurați condiții de împrumut favorabile.

Urmăriți cheltuielile și încercați să plătiți rapid orice datorii.

Menținerea unei rate de utilizare a creditului scăzută va ajuta la îmbunătățirea ratingului de credit pe termen lung al afacerii dvs.

Alte sfaturi pentru a stabili credit de afaceri

Unul dintre factorii esențiali în stabilirea unui istoric de credit bun este să vă asigurați că plătiți toate facturile la timp.

care include facturi de utilități, plăți de împrumut, chiria și alte cheltuieli de afaceri asociate cu conducerea afacerii dvs.

Plata facturilor la timp arată că ești de încredere și de încredere pentru finanțare suplimentară.

În plus, este esențial să plătiți datoriile din trecut cât mai curând posibil.

făcând acest lucru semnale pentru creditorii potențiali pe care sunteți dispuși și capabili să luați decizii financiare solide.

Antreprenorii trebuie să dezvolte, de asemenea, obiceiuri financiare pozitive, cum ar fi bugetarea și economisirea de bani.

Nu numai că aceste obiceiuri vă vor ajuta să vă păstrați datoriile, dar vă vor ajuta să vă gestionați mai eficient fluxul de numerar.

cu asta, nu te vei regăsi într -o situație în care nu poți efectua plăți la timp sau în întregime.

În plus, faptul că un fond de urgență rezervat cheltuielilor neașteptate merge mult în demonstrarea practicilor responsabile de gestionare financiară.

În continuare, este important să vă amintiți check-in-uri obișnuite cu scorul dvs. de credit.

date incorecte sau furtul de identitate pot deteriora grav un antreprenor în picioarele creditorilor.

ar trebui să fiți conștienți de orice modificări care au loc în cadrul industriei care vă pot afecta capacitatea de a asigura condiții de împrumut favorabile.

A rămâne la curent cu tendințele precum creșterea ratei dobânzii sau noile reglementări vă vor permite să anticipați eventualele capcane potențiale în linie.

Cum să stabiliți credit de afaceri-FAQ

ar trebui ca toate întreprinderile să aibă un credit bun?

Răspunsul este da; Toate întreprinderile ar trebui să ia în considerare un credit bun, indiferent de dimensiunea sau tipul afacerii lor.

Stabilirea unui credit de afaceri bun se face în mod ideal înainte de a deschide formal anumite afaceri, cum ar fi un singur proprietate, parteneriat sau corporație.

tipul de credit de care aveți nevoie depinde de tipul de afaceri.

De exemplu, o afacere de pornire are multe de luat în considerare la stabilirea creditului, cum ar fi asigurarea accesului la capital prin împrumuturi și linii de credit.

Stabilirea creditului pentru afacerea dvs. este, de asemenea, esențială pentru creșterea oricărui unica unică Proprietate, llc , parteneriat sau corporație.

permite întreprinderii să acceseze finanțare suplimentară și să valorifice oportunitățile.

În general, o garanție personală este esențială atunci când asigurați un împrumut sau o linie de credit în etapele incipiente ale stabilirii afacerii dvs.

Pe măsură ce vă construiți și vă mențineți creditul de afaceri, potențiali furnizori, creditori și investitori vă vor avea încredere mai mult.

De ce plățile întârziate sunt rele pentru afaceri?

Scoruri de credit bune pentru afaceri și plăți cu întârziere se întâmplă la capetele opuse ale spectrului.

Plățile cu întârziere pot determina creditorii să vă vadă afacerea în mod negativ și să vă refuze accesul la finanțare.

Un scor de credit scăzut din cauza plăților cu întârziere poate îngreuna, de asemenea, întreprinderilor să asigure condiții bune pentru împrumuturi sau alte forme de finanțare.

Veți dori să plătiți toate facturile la timp ca entitate de afaceri.

făcând acest lucru arată creditori potențiali că sunteți de încredere și indică faptul că sunteți responsabil cu finanțele dvs.

Cum ajută un scor de paydex în construirea creditului de afaceri?

Scorul dvs. PayDex este un indicator crucial al demnității de credit a afacerii dvs.

Scorul dvs.

ca entitate juridică, construiți credit obținând împrumuturi, carduri de credit și vânzători care raportează statutul dvs. de plată către birouri de afaceri semnificative.

Ce este un număr de duns și de ce am nevoie de unul?

un dun & amp; Bradstreet (D & amp; b) d-u-n-s număr este un identificator unic care ajută D & amp; B să urmărească și să raporteze cu exactitate tipul de afaceri.

Un număr DUNS este esențial pentru companii, deoarece asigură raportarea de credit exactă către creditori, furnizori de servicii și alți furnizori.

O afacere nouă ar trebui să obțină un număr D-U-N-S de la Dun & amp; Bradstreet.

Cum pot crea un fișier de credit de afaceri?

Pentru a crea un fișier de credit de afaceri, trebuie să stabiliți referințe comerciale și să deschideți un cont bancar de afaceri.

având o înregistrare consacrată a vânzătorilor plătitori la timp vă va ajuta, de asemenea, să vă construiți bonitatea.

, de asemenea, ar trebui să vă asigurați că toate informațiile asociate afacerii dvs., cum ar fi adresa, sunt actualizate și exacte.

pot fi folosite activele personale pentru a construi credit de afaceri?

Utilizarea activelor personale, cum ar fi casa sau mașina dvs. nu este recomandată pentru a construi credit de afaceri.

Acest lucru ar putea duce la consecințe dezastruoase dacă se ratează sau nu sunt implicite plăți.

Ar ajuta dacă vă păstrați separat finanțele personale și de afaceri pentru a le proteja pe ambele.

Cel mai bun mod de a construi credit de afaceri este de a stabili un istoric de plată bun cu furnizorii, de a deschide un cont bancar de afaceri și de a menține înregistrări precise.

are o linie telefonică dedicată de afaceri de afaceri să vă ajute afacerea?

Un număr de telefon pentru afaceri ajută la crearea credibilității afacerii dvs. și facilitează clienții și furnizorii să vă contacteze.

Similar cu modul în care un cont de verificare a afacerii permite creditorilor să confirme că afacerea dvs. este legitimă, având un număr de telefon de afaceri este esențial.

demonstrează potențialilor creditori, furnizori și creditori că sunteți serios în ceea ce privește afacerea dvs.

înfășurați.

de la obținerea unor condiții de împrumut mai bune până la îmbunătățirea relațiilor vânzătorilor, a avea un credit bun este esențial pentru întreprinderi.

Antreprenorii ar trebui să se concentreze pe dezvoltarea unor obiceiuri financiare bune, cum ar fi bugetarea, economisirea de bani și menținerea unui profil de afaceri actualizat.

trebuie să fie, de asemenea, conștienți de schimbările din cadrul industriei care ar putea afecta capacitatea lor de a asigura condiții de împrumut favorabile.

A face acest lucru va ajuta întreprinderile să rămână în siguranță din punct de vedere financiar, crescând în același timp șansele de a obține creditul de care au nevoie pentru a crește și a avea succes.

lectură suplimentară pe adamenfroy.com : Iată informații despre Obținerea unui împrumut de afaceri .

dacă doriți un împrumut de afaceri nesecurat sau un securizat securizat Unul, articolul de mai sus vă poate ajuta să faceți acest lucru rapid și ușor.

În cele din urmă, consultați aceste opțiuni software de reparații de credit pentru a ajuta la restaurarea Creditul dvs.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *