9 moduri de a face o captură de ecran pe un Mac (Ghid actualizat pentru 2023)

9 moduri de a face o captură de ecran pe un Mac (Ghid actualizat pentru 2023)

dacă trebuie să faceți o captură de ecran pentru design grafic , foto-editing sau doar pentru a împărtăși imagini cu prietenii și Coworkers, Mac face ușor.

Iată câteva dintre cele mai bune metode de a lua cu ușurință o captură de ecran pe un Mac:

Table des matières

A. Screenshot pe pre-mojave Mac.

Apariția actualizării Mojave a schimbat o mulțime de lucruri pentru utilizatorii Mac. S -a schimbat cu adevărat modul în care luăm capturi de ecran pe Mac.

Cu toate acestea, dacă nu puteți face upgrade -ul Mac -ului la Mojave din cauza lipsei de spațiu în SSD sau a oricărei alte probleme, puteți utiliza câteva comenzi rapide MAC pentru a face capturi de ecran.

Iată cum puteți face capturi de ecran pe Mac-ul dvs. pre-Mojave cu ușurință:

1. Captură de ecran a unui întreg ecran (⌘ + Shift + 3).

Pur și simplu apăsați „ Command + Shift + 3” pentru a lua o captură de ecran a întregului ecran. Lucrul bun este că va fi nevoie de capturi de ecran ale tuturor ecranelor simultan. De exemplu, dacă utilizați mai multe ecranuri, va lua ecranul fiecărui ecran unul câte unul.

2. Faceți captură de ecran dintr -o zonă selectată (⌘ + Shift + 4).

Apăsați „Command + Shift + 4” pentru a lua ecranul unei porțiuni selectate.

Mac -ul dvs. vă va cere să selectați zona de pe ecranul pe care doriți să îl capturați. Apoi, apăsați bara de spațiu după comandă + schimb + 4.

Veți vedea pe ecran o pictogramă mică a camerei. Vă va permite să selectați fereastra din care doriți să faceți o captură de ecran. Apoi, selectați zona pe care doriți să o capturați.

Aici, am selectat fereastra din stânga de pe ecran. Aceasta este captura de ecran pe care am primit -o:

3. Faceți captură de ecran a unei porțiuni selectate folosind Crosshair (⌘ + Shift + 4).

Mac vă permite să luați o captură de ecran nu doar din zona selectată, ci și a unei porțiuni selectate.

Veți vedea diferența în doar un minut.

după apăsarea „comandă + shift + 4”, cursorul mac -ului dvs. se va transforma într -un crosshair.

Iată cum va avea grijă de Crosshair după ce apăsați combinația de taste:

Vă va permite să trageți și să selectați partea ecranului pe care doriți să o capturați. După ce eliberați mouse -ul, trackpad -ul va lua automat ecranul.

oferă, de asemenea, o mulțime de alte opțiuni pentru a face selecții mai precise.

Iată câteva dintre ele:

 • Apăsați și mențineți apăsat spațiul – apăsați și mențineți apăsat bara spațială imediat după selectarea zonei evidențiate. Încheie forma și dimensiunea zonei de pe ecran. Cu toate acestea, îl puteți repoziționa în continuare pe ecranul Mac -ului. Este o caracteristică utilă pentru a ajusta selecția în cazul în care ratați unele elemente.
 • Apăsați și eliberați SpaceBar – Când apăsați și eliberați bara spațială, Crosshair -ul de pe ecran se transformă într -o pictogramă CAM în miniatură. Puteți muta rapid această pictogramă pe orice fereastră de pe ecran pentru a lua o captură de ecran. Capturile de ecran preluate prin această metodă conțin o bordură albă în jurul ferestrei împreună cu o umbră de picătură.
 • țineți tasta Shift – După selectarea zonei de evidențiere, mențineți tasta „Shift” pentru a bloca toate părțile zonei de selecție. Acum puteți muta marginea de jos în sus sau în jos pentru a regla selecția. De asemenea, puteți repoziționa marginile din partea dreaptă apăsând tasta Shift de două ori fără a elibera butonul mouse -ului.
 • Shift + Opțiune – Apăsați „Shift + Opțiune” după selectarea zonei pentru captură de ecran. Vă va ajuta să blocați atât constrângerile orizontale, cât și cele verticale. Mai mult, poate modela și selecția cu ușurință.

Sursa: < em> macworld.com

Aceste comenzi vă vor permite să luați cu ușurință o captură de ecran. Cu toate acestea, aceste funcții de ecran nu se integrează îndeaproape cu mașina. Mai mult, aceste caracteristici nu au fost ușor accesibile până când Apple a decis să le facă mai ușor de utilizat și mai accesibil.

4. Comandă + control + Shift + 4.

Pur și simplu apăsați „ comandă + control + shift + 4” simultan pentru a salva captura de ecran la clipboard.

După ce utilizați comandă + control + shift + 4 , veți vedea crosshair -ul pe ecran. Trageți încrucișarea pentru a evidenția zona pe care doriți să o capturați și eliberați cursorul.

Acum accesați aplicația în care doriți să introduceți ecranul, cum ar fi e -mail, notă cheie sau pagini.

De exemplu, doriți să -l lipiți în paginile Apple. După ce deschideți aplicația, așezați cursorul în punctul în care doriți să lipiți ecranul. Acum apăsați „ comandă + v” în același timp, iar captura de ecran va apărea automat.

B. Screenshot pe post-mojave Mac.

cu MacOS 10.14 Mojave Update , Apple a introdus o serie de noi funcții de captură de ecran, inclusiv un înregistrator de ecran .

noul său panou de captură de ecran vă permite să luați mai multe tipuri de capturi de ecran fără probleme. O altă caracteristică unică este că acum le puteți edita înainte ca fișierul final să fie salvat în mașina dvs.

Iată cum puteți lua diferite tipuri de capturi de ecran în mai multe moduri pe Mac-ul dvs. post-Mojave.

1. Comandă + Shift + 5.

După ce apăsați Command + Shift + 5, un panou mic va apărea în partea de jos a ecranului Mac -ului dvs. cu toate opțiunile de captură de ecran.

are trei butoane de captură de ecran pentru a îndeplini următoarele funcții:

 • capturați o fereastră
 • Selectarea ecranului
 • Selectați cu ușurință întreaga fereastră

Iată cum ar arăta panoul de captură de ecran.

Iată detaliile butoanelor de pe panoul de captură de ecran:

sursa: Macrumors.com

oferă, de asemenea, 2 butoane de înregistrare video pentru a înregistra întregul ecran sau o parte din acesta.

Există un buton X în partea stângă a panoului pentru a închide panoul de ecran. De asemenea, puteți ieși din panou apăsând tasta Escape de pe tastatură.

Există, de asemenea, un buton „Opțiuni” în partea dreaptă a panoului pentru a vă ajuta să alegeți destinația „Salvați” a capturilor de ecran.

Puteți salva capturile de ecran în documente, desktop, e -mail, mesaje sau previzualizare. De asemenea, vă permite să setați o întârziere de 5 sau 10 secunde pentru a alinia elementele care ar putea dispărea în timp ce implicați instrumentul de ecran.

2. Comandă + Shift + 6.

Această comandă vă permite să luați ecranul celui de -al doilea afișaj al MacBook Pro – bara de atingere. Puteți face o captură de ecran pe un MacBook Pro de 16 inci sau orice alt model cu o bară tactilă.

Pur și simplu apăsați „comandă + shift + 6” pentru a lua ecranul ecranului barei tactile.

În afară de asta, dacă doriți ca ecranul să fie copiat în clipboard, atunci trebuie să apăsați „Control + comandă + shift + 6.”

sursa: Howtogeek.com

În continuare, salvați captura de ecran în orice editor de imagini pe care îl doriți.

3. Miniaturi de ecran.

De când Mac a lansat MacOS 10.14 Mojave, luarea unei capturi de ecran este mai ușoară, mai flexibilă și distractivă.

După ce luați captura de ecran (folosind orice tip de metodă), în colțul din dreapta jos al ecranului apare o miniatură pentru câteva momente.

Scopul aspectului miniaturii este de a vă ajuta să editați o captură de ecran înainte de a fi salvată ca fișier .png în folderul de destinație.

Iată cum ar apărea miniatura după ce luați ecranul:

Doar faceți clic pe miniatură, iar ecranul se va deschide în aplicația Editor de imagini a Mac -ului dvs. De acolo, puteți roti, adnota, recolta sau partaja cu ușurință captura de ecran. Puteți deschide, de asemenea, captura de ecran în orice aplicație de editare foto pe care doriți. Pur și simplu trageți și aruncați miniatura în aplicația la alegere și se va deschide automat.

4. Adnotarea capturilor de ecran.

După ce faceți clic pe miniatură, captura de ecran se va deschide în previzualizare în mod implicit.

Aici, puteți adnota ecranul dvs. în mai multe moduri. Vă permite instantaneu Adnotați ecranul înainte de a -l trimite prietenilor sau colegilor.

includ:

 • Puteți desena simboluri
 • Adăugați text la imaginea dvs.
 • include bule de vorbire
 • Recoltați imaginea
 • Adăugați semnătura dvs.
 • Rotiți imaginile
 • și mult mai mult

C. Capturi de ecran cu aplicații de ecran macOS terțe.

Chiar și după ⌘ + SHIFT + 5 Mac Ecran Capting Meniul de captare, aplicația de ecran nativă a Mac oferă funcții destul de de bază. Și dacă rămâneți dorit pentru mai multe, nu este nevoie să vă faceți griji. Puteți utiliza întotdeauna o aplicație terță parte drăguță, cu funcții mai avansate.

Un terț vă poate ajuta să capturați:

 • întregul ecran
 • Fereastră, zonă
 • Conținut de defilare
 • Ecran de înregistrare
 • Captura videoclipuri
 • și mai mult

Puteți, de asemenea, să ștergeți dezordinea de pe desktop ascunzând fișiere nedorite și dezactivați notificarea printr -un singur clic. După ce reușești să obții captura de ecran perfectă, o poți edita adăugând adnotări, estompând piesele esențiale sau desenând pe ea pentru o personalizare mai mare.

puteți, de asemenea, să folosiți organizatorii încorporați pentru a urmări toate capturile de ecran. Este o caracteristică utilă dacă trebuie să luați o mulțime de capturi de ecran în mod regulat.

Iată câteva capacități cheie pe care ar trebui să le analizați într-o aplicație de ecran Mac terță parte.

 • Interfață de utilizator – Luarea unei capturi de ecran este un proces simplu. Dar o aplicație cu o interfață de utilizator aglomerată (UI) ar putea să o complice. Astfel, căutați o aplicație care oferă o complexitate minimă. În același timp, trebuie să ofere caracteristici esențiale pentru a face capturi de ecran în câteva secunde.
 • Integrări ale terților- Dacă trebuie să luați o mulțime de capturi de ecran, integrare solidă cu cloud și alte aplicații precum Evernote vor veni la îndemână. Aceste aplicații terțe te ajută să rămâi organizat cu ușurință. Puteți salva cu ușurință și împărtăși capturile de ecran peste cloud și îl puteți organiza organizat în Evernote sau în orice altă aplicație de organizator. Mai mult, integrările cu instrumente precum Github, Trello, Slack și Jira vă vor ajuta cu depanarea și identificarea erorilor.
 • Capacitate de editare – Există momente în care trebuie să explicați ceva printr -o captură de ecran folosind text, imagini, desene, bule de text, link -uri, etc. din ecran. Aici, o aplicație cu funcții de editare eficiente vă poate salva ziua. Astfel, căutați o aplicație de captură de ecran care vă permite să editați direct ecranul înainte de a o salva sau de a o împărtăși cu alții.
 • Secure – Securitatea datelor este esențială pentru toată lumea. Devine și mai important atunci când permiteți unei aplicații să vadă totul pe ecranul computerului. Asigurați-vă că aplicația de ecran terță parte oferă funcții puternice de securitate a datelor pentru a vă ajuta să salvați și să partajați capturi de ecran în siguranță.
 • Self-Timer- O aplicație terță parte ar oferi, de asemenea, funcții precum fixarea capturii de ecran, auto-cronometru și cloud intern. Un auto-cronometru vă permite să faceți capturi de ecran în momente perfecte și să-l fixați pe desktop pentru o vizibilitate mai mare. Unele aplicații oferă, de asemenea, stocare în cloud . Acest lucru vă permite să salvați ecranul de pe cloud și să îl partajați folosind un link simplu.

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de ecran pentru macOS:

 1. loom .
 2. monosnap .
 3. skitch
 4. snapndrag
 5. Lightshot
 6. snagit
 7. snapz pro x

1. Faceți o captură de ecran cu țesut.

Pentru a face acest lucru, va trebui să aveți aplicație loom Instalată pe Mac.

Accesați fila de capturi de ecran și veți vedea comanda rapidă pe care trebuie să o apăsați pentru a accesa această caracteristică în aplicația Loom.

Există, de asemenea, posibilitatea schimbării acestei comenzi rapide în ceva care este mai bun pentru nevoile dvs.

După ce luați ecranul, îl puteți partaja prin linkul pe care îl oferă țesutul.

puteți, de asemenea, să apăsați descărcați ecranul pentru a descărca această imagine pe computer.

2. Faceți o captură de ecran cu Monosnap.

Pentru a vă ajuta să înțelegeți funcționarea aplicațiilor de ecran terță parte, am demonstrat procesul pas cu pas folosind monosnap aplicație

Cum să începeți?

După lansarea aplicației, puteți găsi pictograma Monosnap în bara de stare. După ce faceți clic pe pictogramă, acesta va deschide meniul de bază.

Opțiunile includ:

 • Zona de captare
 • Capturați ecranul complet
 • Capturarea zonei anterioare
 • Înregistrați video
 • Deschis de la clipboard
 • Deschideți ultima imagine
 • și mai mult

сapture Area vă va permite să capturați zona de ecran selectată sau o fereastră separată. Trebuie doar să trageți peste zona pe care trebuie să o capturați. De asemenea, puteți activa cronometrul, mutați zona selectată ținând bara spațială, utilizați ⌘+с pentru a copia culoarea și așa mai departe.

cu capturați ecran complet , puteți captura întregul ecran cu doar un clic. Dacă utilizați mai multe monitoare, Capture Fullscreen va lua capturile de ecran ale tuturor ecranelor de monitorizare.

Pe de altă parte, сapture Area anterioară poate recaptura din nou aceeași zonă.

 Funcții Monosnap

Astfel de aplicații vă ajută să vă deplasați mai repede prin automatizarea sarcinilor redundante, oferindu -vă în același timp aceeași zonă de ecran. Mai mult, monosnap vine cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici, inclusiv cu alte caracteristici Hotkeys, editori de imagini și stocare în cloud.

3. Faceți o captură de ecran cu Apple’s Grab.

puteți, de asemenea, să folosiți un program de utilitate nativă în Mac, numit „Grab”.

acceptă capturarea:

 • O selecție specifică de marcă
 • o fereastră întreagă
 • întreg ecran
 • capturi de ecran cronometrate
 • și mai mult

Iată cum îl puteți utiliza cu ușurință pentru a lua ecran-grab:

Căutați cuvântul cheie „Grab” în bara de căutare situată în colțul din dreapta sus. Acum, selectați „Aplicație” din bara laterală din stânga pentru a restrânge căutarea.

Deschideți pictograma Grab. Iată ce va apărea pe ecranul dvs.:

Puteți trage marșul pentru a capta partea pe care o doriți. În continuare, selectați „Capture” din meniul de navigare.

Puteți selecta, de asemenea, tipul de captură de ecran pe care doriți să îl luați, inclusiv ecranul cronometrat sau fereastra din meniul derulant.

Iată câteva dintre opțiunile pe care le puteți alege:

 • Opțiunea „Selecție” va capta partea selectată a ecranului.
 • Opțiunea „ecran” va capta ecranul complet.
 • Opțiunea „Fereastră” va lua o captură de ecran dintr -o anumită parte a ecranului.
 • Captura de ecran „cronometrată” va da o fereastră de 10 secunde înainte de a lua ecranul final.

De ce ai nevoie de o captură de ecran?

În lumea conectată de astăzi, întreprinderile au devenit digitale. De la împărtășirea oricăror detalii pe site -ul dvs. corporativ la o idee revoluționară, nimic nu bate eficiența ecranului. Vă ajută să împărtășiți informațiile în formatul precis, după cum doriți.

capturile de ecran au devenit, de asemenea, adevărul dovadă în lumea corporativă. Dacă informațiile sunt sub forma unei capturi de ecran, este cel mai probabil să fie corecte.

Prin urmare, șansele sunt că trebuie să luați mai multe capturi de ecran în mod regulat pentru o multitudine de motive.

Unde găsiți capturi de ecran salvate pe un Mac?

Dacă sunteți nou la Mac, vă puteți întreba, unde capturile de ecran merg implicit. De obicei, capturile de ecran sunt salvate ca fișiere PNG pe desktop. Formatul lor implicit de nume este – data curentă și timbru de ora. Prin urmare, numele unei capturi de ecran ar dori „ecran 2020-07-15 la 12.25.36.png.”

Iată cum ar apărea:

Cu toate acestea, dacă schimbați destinația de salvare din setarea în clipboard, puteți lipi ecranul direct la document fără a salva pe Mac.

Ce faceți dacă captura de ecran pe un Mac nu funcționează?

COMPTURTUL DE PĂTURI SCURTĂ S -ar putea să funcționeze cândva din motive multiple. Sau ar putea fi pur și simplu dezactivat.

Folosiți acești pași pentru a rezolva cu ușurință această problemă:

 • În primul rând, se îndreaptă spre meniul Apple și deschide „Preferințe de sistem”.
 • În continuare, faceți clic pe opțiunea „tastatură” .

 • O nouă fereastră va apărea. Aici, faceți clic pe opțiunea „scurtături” .
 • Accesați opțiunea „ecran” din meniul din stânga.
 • Verificați dacă toate comenzile rapide sunt active sau nu cu aceleași combinații.
 • Faceți clic pe opțiunea „Restaurați implicite” în partea dreaptă jos pentru a activa toate opțiunile de captură de ecran.
 • Puteți schimba, de asemenea, comanda rapidă și aveți noi combinații de chei.

s -ar putea să vă confruntați și cu o problemă în care funcționează scurtătura de ecran, dar nu puteți salva captura de ecran. În acest caz, s-ar putea să se întâmple din cauza problemelor privind drepturile de autor ale aplicației terțe. Puteți rezolva această problemă folosind o aplicație de ecran terță parte pentru Mac.

WRAPPING-UP.

Am acoperit aproape totul când vine vorba de a lua o captură de ecran pe Mac -ul tău. Actualizarea Mojave face ca procesul de a lua capturi de ecran și mai intuitiv și mai antrenant.

Puteți acum să vă personalizați capturile de ecran, să selectați zona de ecran și chiar să editați după ce ați luat ecranul. Lista de caracteristici este suficientă pentru un utilizator normal.

Dacă sunteți în căutarea unor funcții mai avansate, este posibil să doriți să utilizați o aplicație de ecran terță parte. Astfel de aplicații oferă un control mai bun asupra capturii de ecran cu funcții suplimentare de editare, stocare în cloud și mai multe opțiuni de partajat cu alți utilizatori.

Deci, ce aplicație terță parte intenționați să utilizați? Sau funcțiile de ecran ale Mac -ului dvs. sunt suficiente pentru dvs.? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Vrei să înveți cum să faci același lucru pe un Chromebook? Vedeți articolul meu despre cum să ecranizați pe chromebook .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *