Cum se poate captura pe iPhone (12, 13 și multe altele)

Cum se poate captura pe iPhone (12, 13 și multe altele)

Dacă ați cumpărat recent un iPhone nou și încă nu știți cum să faceți o captură de ecran, nu vă faceți griji.

În plus, chiar dacă aveți un iPhone 12, 13 sau orice alt model , luarea unei capturi de ecran este ușor de făcut.

După ce aveți cunoștințele, puteți captura imagini cu orice, de la conversații la site-uri web în doar câteva robinete.

cu diverse software de gestionare foto Opțiuni disponibile, puteți chiar să editați și să împărtășiți capturile de ecran cu alții.

puteți folosi chiar servicii de stocare în cloud pentru a vă păstra fotografiile în siguranță și sunet.

În acest articol, vă voi arăta cum să faceți o captură de ecran pe iPhone -ul dvs. Apple.

Voi acoperi și ceea ce trebuie să faceți pentru a face o captură de ecran pe un telefon cu un buton de acasă, mai degrabă decât pentru a atinge ID -ul.

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

ITA /Path>

Cum să luați o captură de ecran

pe iPhone 13, iPhone 12, iPhone 11, iPhone SE, sau chiar până la iPhone 6 și nu numai, luarea unei capturi de ecran este super ușoară.

Tot ce trebuie să faceți este:

 1. Apăsați butonul lateral
 2. În același timp, apăsați și eliberați butonul de volum.

Veți vedea un scurt fulger de alb pe ecran, veți auzi un zgomot de obturator al camerei, iar apoi captura de ecran va fi salvată.

asta este tot ce există.

Un lucru cheie de reținut este că nu trebuie să rețineți aceste butoane mai mult de o scurtă perioadă.

Dacă o faceți, s -ar putea să vă opriți telefonul și chiar să intrați în caracteristicile de urgență ofertele telefonului.

Acest lucru este valabil mai ales pentru butonul de pornire.

Deci, doar apăsați și eliberați ambele butoane și ar trebui să fiți bine să mergeți.

Folosind Butonul de pornire

Dacă telefonul dvs. nu are un senzor de identificare tactil sau un ID de față, atunci va trebui să utilizați o combinație de chei ușor diferită pentru a finaliza treaba.

pentru a face o captură de ecran a afișajului dvs. iPhone, apăsați simultan butonul de pornire și butonul de somn/trezire.

Acest lucru va salva o imagine de captură de ecran pe telefonul dvs., pe care o puteți edita sau partaja după cum vedeți potrivit.

Ce se întâmplă după ce luați o captură de ecran?

După ce ați luat ecranul, acesta va fi salvat automat ca imagine în biblioteca foto a telefonului.

Această nouă captură de ecran va fi afișată ca o previzualizare în colțul din stânga jos al ecranului dvs. iPhone, permițându -vă să faceți următoarele:

 • Puteți atinge această previzualizare pentru a deschide întreaga imagine, ceea ce vă va permite să o editați sau să o partajați cu alții.
 • În mod alternativ, puteți glisa previzualizarea pentru a face ca miniatura să dispară .
 • De asemenea, nu faceți nimic timp de câteva secunde, astfel încât miniatura dispare de unul singur.

Dacă doriți să faceți mai multe capturi de ecran în timp ce ecranul anterior se arată în continuare, puteți face acest lucru, deoarece noile capturi de ecran nu vor prezenta miniatura odată ce vor fi salvate.

Găsirea capturilor de ecran

Puteți găsi toate capturile de ecran în aplicația Fotografii.

Accesați fotografiile dvs., apoi accesați albume & gt; Tipuri de media & gt; Capturi de ecran .

s -ar putea să puteți utiliza orice aplicație de fișiere pe care o aveți pe telefon pentru a vedea capturile de ecran pe care le -ați luat.

Alte modalități de a lua o captură de ecran

O metodă despre care majoritatea oamenilor nu știu atunci când fac capturi de ecran pe iPhone este utilizarea funcției asistivetouch .

Aceasta este o opțiune excelentă dacă aveți probleme să faceți o captură de ecran folosind butoanele fizice sau dacă doriți să faceți o captură de ecran într -un mod mai accesibil.

Pentru a configura și utiliza asistivetouch , urmați acești pași:

 1. Accesați aplicația Setări și alegeți Accesibilitate .
 2. Derulați în jos pentru a găsi și selecta asistivetouch .
 3. Porniți AssisTiveTouch .

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "632" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20632%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Activare ASISTENȚĂ TOuch "Class =" WP-Image-207277 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20632%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-256.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-256-3 "

Apoi, puteți atinge dublu sau chiar triplu atingeți pe spatele iPhone -ului pentru a face o captură de ecran.

Această accesibilitate la robinet este excelentă pentru persoanele cu deficiențe de motor – sau chiar pentru cei care, din anumite motive, doresc să facă capturi de ecran fără ca cineva să observe.

O captură de ecran de robinet se comportă, de asemenea, în același mod odată ce este salvat , astfel încât să o puteți găsi în aplicația dvs. Fotografii sau în orice altă aplicație de fișiere pe care o aveți pe telefon.

Folosind un buton AssisTeTouch, puteți înlocui gesturile tradiționale, apăsarea butoanelor și folosind gesturi multi-deget.

puteți chiar să configurați noi gesturi și acțiuni personalizate.

Acest lucru deschide o lume cu totul nouă de posibilități de a lua capturi de ecran iPhone.

Luarea unui ecran complet de ecran

După ce ați făcut o captură de ecran normală de câteva ori, este posibil să doriți să luați în schimb o captură de ecran completă.

O captură de ecran cu ecran complet este utilă pentru capturați o întreagă pagină web a browserului Safari sau chiar un document.

Acest lucru este excelent și pentru tutorialele care arată procese pas cu pas, deoarece se asigură că totul este capturat într-o singură imagine.

Puteți utiliza instrumentul de captură de ecran încorporat pe iPhone pentru a face acest lucru.

Doar deschideți pagina sau documentul pe care doriți să îl capturați de ecran și apoi să luați o captură de ecran obișnuită.

Odată ce ecranul a fost luat, atingeți miniatura în colțul din stânga jos .

Acest lucru va deschide imaginea completă.

Puteți atinge fila completă din colțul din dreapta sus pentru a extinde captura de ecran.

Luând capturi de ecran pe un iPad

Atâta timp cât dispozitivul dvs. rulează iOS 14 sau mai târziu, luarea de capturi de ecran pe un iPad este similară cu luarea lor pe un iPhone.

*

Obținerea capturii de ecran pe Mac

Dacă sunteți un utilizator Apple, poate doriți să faceți ca ecranul dvs. de ecran pentru iPhone să apară automat pe Mac.

Configurarea fluxului foto pe iPhone, puteți să salvați automat toate noile capturi de ecran la iCloud .

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că aveți întotdeauna o copie de rezervă a imaginilor dvs. importante .

Pentru a configura fluxul foto, urmați acești pași:

 1. Accesați setările și selectați iCloud
 2. Alegeți Photo Stream și asigurați -vă că este pornit. Acest lucru înseamnă că orice fotografii noi adăugate la rolul camerei (cum ar fi în cazul capturilor de ecran) vor fi susținute automat la iCloud.
 3. < IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "547" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20547%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Utilizați fluxul foto "Class =" WP-Image-207279 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20547%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-258.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-258-300x219.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-258.jpeg ">

  1. Următorul, activați fluxul foto pe macOS -ul dvs. accesând preferințele sistemului.

  1. Apoi faceți clic pe panoul iCloud Setări și alegeți butonul Opțiuni.
  2. Asigurați -vă că ambele opțiuni sunt activate și apoi după ce ați renunțat la acest meniu pop -up, bifați „Fotografia Cutia de selectare a fluxului pentru a termina procesul.
  3. După ce ați făcut acest lucru, orice capturi de ecran noi luate pe iPhone -ul dvs. vor fi adăugate automat la un album cu flux foto de pe Mac.

   Puteți accesa acest album deschizând aplicația Photos și selectând flux foto din bara laterală din stânga.

   Acum, de îndată ce luați o nouă captură de ecran pe iPhone, va apărea în albumul Photo Stream de pe Mac .

   Cu toate acestea, a mai rămas un mic pas de făcut pentru a asigura ușurința accesului.

   Puteți face acest lucru localizând folderul fotostream pe Mac pentru a vă asigura că puteți găsi rapid toate capturile de ecran iPhone într -un singur folder.

   Iată pașii rămași:

   1. Plasați mouse-ul peste căutătorul , iar după opțiunea-clic pe pe pictogramă, alegeți ‘ mergeți la folder .’
   2. Introduceți în ‘ ~/bibliotecă/‘ și selectați ‘go .’
    1. Treceți prin structura folderului pentru a ajunge la „ asistență pentru aplicație & gt; IlifeassetManagement & gt; Active & gt; Sub
    2. Utilizați câmpul de căutare pentru a căuta „PNG” și alegeți „ Imagine grafică de rețea portabilă ” din pop -up -ul rezultat.
    3. Alegeți ‘salvați . >

     1. Apoi, acest folder va fi salvat în meniul dvs. din partea stângă , permițându -vă accesul ușor la toate capturile de ecran iPhone.

      înfășurați.

      A lua o captură de ecran pe iPhone este o modalitate excelentă de a capta o imagine sau un document important.

      Există multe moduri diferite de a face capturi de ecran și puteți utiliza chiar și instrumentul de captură de ecran încorporat pentru a lua capturi de ecran.

      Dacă aveți un iPhone 7, iPhone 8, iPhone Mini, iPhone X, iPhone XR sau unul dintre celelalte modele iPhone disponibile pe piață, luarea unei capturi de ecran va veni la îndemână mai devreme decât mai târziu.

      lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să îți extind abilitățile de captură de ecran pe alte dispozitive?

      aici este pas cu pas pentru Luând capturi de ecran pe un Mac Și chiar < a href = "https://www.adamenfroy.com/how-to-screen-record-on-mac"> înregistrare ecran pe un Mac .

      În plus, dacă dețineți un Chromebook și doriți să aveți și această abilitate pe acest dispozitiv, iată cum să Screenshot pe Chromebook .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *