Cum se monetizează Instagram în 11 moduri unice

Cum se monetizează Instagram în 11 moduri unice

Căutați modalități de a vă monetiza contul de Instagram?

În timp ce s -ar putea să fi auzit că monetizarea pe această platformă nu este la fel de ușoară ca acum câțiva ani, există încă o mulțime de oportunități pentru cei serioși despre a profita la maxim de Instagram.

my cont propriu de Instagram este o dovadă a acestui lucru, având a crescut adepții mei Pe măsură ce m-am concentrat mai mult pe producerea de conținut de calitate și implicarea cu publicul meu .

Monetizarea Instagramului vă poate deschide mai multe uși pentru dvs. online.

Fie că sunteți în căutarea de sponsorizări terestre, colaborați cu mărci, sau chiar utilizați un Platforma de curs online Pentru a lansa propriile produse digitale, strategia de monetizare potrivită poate ajuta.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "699" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20699%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" ADAM IG Profil "Class =" WP-Image-209529 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20699%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/adam-ig-profile.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/adam-ig-profile-300x280.jp de exemplu 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/adam-ig-profile.jpeg ">

În această postare, voi împărtăși modalități unice de a monetiza Instagram, toate acestea fiind testate și dovedite că funcționează, așa că dacă sunteți în căutarea modalităților de a vă monetiza contul de Instagram, aici sunt cele mai bune idei pe care le puteți încerca .

& nbsp;

< /div>

Cele mai bune modalități de a monetiza Instagram.

Iată cele mai bune metode de a vă monetiza contul de Instagram.

1. Deveniți un afiliat

Pagina dvs. de Instagram vă oferă o oportunitate excelentă de a promova produsele în care găsiți valoare și pentru a fi plătit pentru eforturile dvs.

Tot ce trebuie să faceți este să găsiți programe de afiliere care se potrivesc nișei dvs. și că adepții dvs. ar fi interesați și folosiți linkul dvs. de afiliere unic pentru a le împărtăși cu adepții dvs.

În funcție de acordul dvs. cu furnizorul, veți câștiga de obicei o comisie ori de câte ori cineva face clic pe linkul dvs. și faceți o achiziție.

Aceasta este una dintre cele mai ușoare metode de a vă monetiza pagina și poate fi destul de profitabil dacă alegeți produsele potrivite pentru a promova.

ca marketer afiliat, puteți utiliza și software de marketing prin e -mail pentru începe să construiești o listă de abonați prin e -mail , astfel încât să poți promova produse viitoare.

2. Creați un magazin Instagram

Instagram Influenceri cu o urmărire mare își pot crea magazinul online folosind Funcția de cumpărături a platformei .

Aceasta este o modalitate excelentă de a monetizarea paginii dvs. dacă aveți produse de care adepții dvs. ar fi interesați , cum ar fi haine, bijuterii sau artă.

Vânzarea propriilor produse pe Instagram este, de asemenea, o modalitate excelentă de a -ți construi marca și de a obține mai multă expunere pentru afacerea ta.

3. Colaborează cu mărci pe postările Instagram sponsorizate

Conținutul sponsorizat este unul dintre cele mai populare moduri de a monetiza un cont Instagram.

Aici, veți fi plătit de mărci pentru a -și promova produsele sau serviciile pe pagina dvs.

puteți contactați direct mărcile sau lucrați cu o agenție de marketing influencer pentru a găsi oportunități de postări sponsorizate.

A avea parteneriate cu alte mărci care oferă produse sau servicii relevante este, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține mai multă expunere pentru marca dvs.

De exemplu, dacă sunteți un blogger de călătorie, puteți lucra cu un brand hotelier la o postare sponsorizată pentru a vizita una dintre proprietățile lor, pentru a vă prezenta experiența pe pagina dvs. și pentru a oferi un link către site -ul hotelului.

În schimb, marca hotelului vă va plăti pentru postare, ședere sau orice aranjament cu care puteți veni.

4. Vindeți colecții vintage

Dacă publicul dvs. țintă este interesat de articole de epocă, puteți utiliza Instagram pentru a vinde astfel de lucruri.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă monetiza pagina dacă aveți o mulțime de adepți care sunt în modă, antichități sau alte colecții .

Pentru a începe, faceți poze cu articolele pe care doriți să le vindeți și să le postați pe feedul dvs.

Utilizarea instrumente de redactare a AI Pentru a crea descrieri atrăgătoare pentru produsele dvs. De asemenea, ajută la creșterea vânzărilor.

Aceasta este una dintre cele mai populare metode, deoarece nu necesită multă muncă grea și poate fi profitabilă.

Aici, puteți utiliza arbitraj pentru produse sursă la un preț scăzut și să le vindeți la un preț mai mare pe Instagram.

Puteți găsi astfel de produse pe site-uri precum alibaba , AliExpress, or ebay .

Puteți testa, de asemenea, diverse idei de dropshipping fără a începe un magazin de comerț electronic plin .

5. Deschideți-vă propriul magazin de comerț electronic

Trimiterea de oameni de pe Instagram la magazinul dvs. online găzduit pe un platforma de comerț electronic Un mod fantastic de a câștiga bani.

Pentru a începe, creați un magazin pe o platformă precum shopify sau bigcommerce și începe să adăugați produse.

Apoi, utilizați Instagram pentru a sensibiliza pentru magazinul dvs. online și a conduce traficul către acesta.

Este, de asemenea, o idee bună să folosiți povești Instagram și Instagram în direct pentru a oferi oamenilor un aspect din spatele scenei la afacerea dvs. și ce intră în alegerea produselor dvs.

Acest lucru vă va ajuta să vă conectați cu adepții dvs. și să le faceți mai multe șanse să cumpere de la dvs.

6. Monetizează-ți conținutul

Când vedeți crearea unor lucruri valoroase ca creator de Instagram, probabil că veți avea mult conținut excelent pe care adepții dvs. le -ar plăcea să vadă mai mult.

O modalitate de a monetiza acest conținut este prin înființarea unui cont pe un site-ul de membru platformă .

Aceste platforme vă permit să percepeți oamenilor o taxă lunară pentru a vă accesa conținutul .

Aceasta este o modalitate excelentă de a obține venituri pasive de la adepții tăi Instagram, care ar dori să obțină mai mulți dintre voi și conținutul dvs.

Veți putea, de asemenea, să vă creșteți conștientizarea mărcii în acest proces.

7. Oferiți coaching online

Marketing Influencer deschide, de asemenea, ușile pentru un alt mod minunat de a vă monetiza abilitățile prin coaching online.

Aceasta este o opțiune excelentă dacă sunteți expert într -o anumită nișă și aveți sfaturi valoroase de împărtășit cu ceilalți.

pentru a începe, diverse platforme de coaching Permiteți-vă să creați un profil și Începeți să vă oferiți serviciile.

Indiferent dacă sunteți implicat în industria de fitness, coaching de afaceri sau altceva în întregime, există o audiență care poate beneficia de sfaturile dvs.

8. Oferiți servicii de marketing Instagram

Când creați conținut valoros pentru afacerea dvs., puteți să vă transformați abilitățile într -un serviciu pe care îl oferiți altora .

Dacă puteți utiliza instrumente de gestionare a rețelelor de socializare și sunteți interesați de marketing, puteți începe să oferiți serviciile dvs. întreprinderilor mici.

Posibilitățile de aici sunt interminabile, dar unele idei includ dezvoltarea și gestionarea unei campanii de marketing Instagram , contribuind la creșterea unei pagini Instagram sau la furnizarea de analiză și raportare.

Puteți utiliza, de asemenea, abilitățile dvs. de rețea pentru a vă marca în alte rețele de socializare în care mărci specifice doresc să -și crească conturile.

9. Utilizați IG Live Rooms

o strategie de monetizare Instagram pe care nu mulți par să o ia în considerare este IG Camere live .

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "420" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20420%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" IG Camere live "Class =" WP-Image-209532 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20420%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " Size = "(Max-Width: 750px) 100VW, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ig-live-rooms.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/ig-live-rooms-300x168.jpeg 300w "Date- src = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ig-live-rooms.jpeg">

Această caracteristică relativ nouă vă permite să co-gazdă un flux live cu până la alte trei persoane .

Puteți colabora cu alți creatori de Instagram, interviu cu oaspeți sau panouri gazdă și Q & UMP; ca aici.

Furnizarea de conținut de top și aducerea altor persoane cu lucruri interesante de spus vă va ajuta să faceți mai mult succes camerele IG.

veți putea apoi să monetizați acest lucru, oricum considerați că este potrivit.

10. Deveniți un ambassador de marcă

Fie prin povești Instagram sau postări tradiționale, puteți utiliza platforma dvs. pentru a deveni un ambasador al mărcii.

Aceasta implică promovarea produselor sau serviciilor în care credeți și utilizarea influenței dvs. pentru a genera vânzări.

Deși acest lucru este similar cu colaborările, a deveni un ambasador al mărcii este un angajament pe termen lung .

Este esențial să vă aliniați cu mărci care se potrivesc esteticului dvs. și v -ar folosi.

Acestea fiind spuse, este, de asemenea, mai profitabil, deoarece puteți negocia o taxă mai mare și produse potențial gratuite.

Multe mărci caută întotdeauna noi ambasadori, deci aceasta este o modalitate excelentă de a monetizarea Instagram dacă sunteți creativ și să aveți o urmărire puternică.

11. Reels Magazin Tags

tambururile Instagram sunt o caracteristică relativ nouă care vă permite să creați videoclipuri scurte, de 90 de secunde.

tambururile sunt o modalitate excelentă de a -ți arăta creativitatea și de a te angaja cu adepții tăi.

Și acum, cu posibilitatea de a etichetați produse în tamburi , vă puteți monetiza conținutul.

Acest lucru va permite spectatorilor să facă clic pe produsele etichetate și să fie duși într -o pagină unde pot afla mai multe despre produs și să -l achiziționeze.

Câți adepți Instagram aveți nevoie pentru a câștiga bani?

Social Media a creat o cultură a influențatorilor, unde oamenii cu urmăriri mari își pot folosi publicul pentru a câștiga bani.

dar Câți adepți aveți nevoie pentru a câștiga bani pe Instagram?

Aceasta este o întrebare comună, fără răspuns ușor.

depinde de nișa, conținutul și publicul tău.

Ca parte a strategiei dvs. de marketing, creșterea adepților ar trebui să fie unul dintre obiectivele dvs., , dar nu este singura metrică pe care ar trebui să o concentrați pe .

De fapt, ar trebui să utilizați alte măsuri pentru a vă măsura succesul.

Dacă aveți un mic, dar angajat, există multe oportunități pentru dvs. de a vă monetiza contul de Instagram.

Când Creatorii de conținut pot apela și crea conținut de înaltă calitate pe care adepții lor le iubesc, ei deschid portierele pentru noi oportunități.

Ce înseamnă cu adevărat influențarea?

a fi capabil să influențeze pe cineva înseamnă a avea capacitatea de a schimba comportamentul acelei persoane și de a spune în acțiunile pe care le iau.

am văzut cu toții așa-numiții influenți cu milioane de adepți care nu pot vinde un produs pentru a-și salva viața.

Motivul este că nu au reușit să creeze o conexiune cu adepții lor sau să se stabilească ca o cifră de autoritate.

Cheia este să construiți o relație cu adepții dvs. oferind valoare , fie că este vorba prin conținut distractiv, conținut educațional sau ambele.

Când câștigați bani pe Instagram (și alte platforme de socializare), marca dvs. personală și nivelul la care oamenii se raportează la acesta sunt mai importante decât numărul dvs. de adepți.

Antreprenorii ar trebui să se concentreze pe crearea de conținut de calitate, construirea unei conexiuni personale și să lucreze continuu la creșterea ratei de implicare a acestora.

Pentru a rezuma această secțiune, un număr mare de următori este unul dintre cele mai puțin eficiente moduri de a câștiga bani pe Instagram ; Dacă aceasta este singura metrică pe care o luați în considerare, s -ar putea să ajungeți foarte dezamăgit.

Care este o rată de implicare bună pe Instagram?

Instagram Analytics arată că orice între 1% și 3% semnifică o implicare rezonabilă rata pe Instagram.

Dacă obțineți în jur de 5% -6% rata de implicare, aceasta este o rată de implicare solidă pentru platformă, ca să vă apropiați de sau peste o implicare cu două cifre, nu este ceva pe care multe mărci atinge.

Cu toate acestea, dacă ajungeți la 10%+ implicare, conținutul dvs. va fi probabil viral din cauza rezonării cu un public vast.

Desigur, rata de implicare va diferi în funcție de diverși factori.

Unele mărci din industrii extrem de competitive ar putea fi mulțumite de orice peste 1%.

Premise pentru Monetizarea Instagram

Iată câteva considerente pe care trebuie să le îndeplinească pentru a -și putea monetiza contul.

ar trebui să aibă un loial & amp; Public logodit

Conținutul dvs. Instagram ar trebui să apeleze la publicul dvs. și să ofere valoare.

[

indiferent dacă vindeți sponsorizări, produse digitale, conținut exclusiv, tutoriale sau orice lucru între ele, implicarea loială este esențială pentru monetizarea Instagram -ului dvs.

ar trebui să aibă influență asupra următoarelor dvs.

Odată cu creșterea micro-influencerilor și a competiției pe care le aduce acest lucru, influența este acum mai critică ca niciodată.

Influența clădirii necesită timp și trebuie să fii dispus să te ocupi de muncă.

Acestea fiind spuse, puteți face lucruri pentru a accelera procesul, cum ar fi:

  • Crearea de conținut excelent
  • Implicarea cu adepții dvs.
  • Răspundeți la întrebări și oferiți ajutor
  • Efectuarea unor cadouri oferind produse gratuite sau parteneriate plătite
  • Colaborarea cu alți influenți din nișa dvs.

Dacă puteți influență în nișa dvs. , veți putea să vă monetizați mai eficient contul de Instagram.

ar trebui să aibă un cont de afaceri Instagram

Marketingul de social media pe Instagram fără un cont de afaceri este posibil, dar vă limitează sever opțiunile.

cu un cont de afaceri, veți putea accesa mai multe funcții de monetizare Instagram .

Veți avea, de asemenea, un panou de analize și valori aprofundate care pot arăta cât de bine funcționează conținutul dvs.

ar trebui să utilizeze o legătură bio bio eficientă

Instagrammers de succes profită la maximum de un singur link din bio și îl folosește pentru a conduce traficul pe site -ul lor sau pe blogul lor.

Puteți utiliza acest imobiliare valoroase pentru a conduce traficul către o proprietate web la alegere, unde vă puteți monetiza traficul în diverse moduri.

Profilul dvs. de Instagram ar trebui să fie public

Obținerea utilizatorilor activi să se angajeze cu dvs. este esențială, dar dacă profilul dvs. este setat la privat, nu vor putea să vă vadă conținutul decât dacă vă vor urmări.

A avea un profil public face posibilă pentru Instagram să vă recomande vă pentru alți utilizatori.

Fie că faceți un Instagram Live, difuzați anunțuri Instagram sau orice lucru între ele, este esențial să aveți un profil public.

Conținutul trebuie să respecte orientările comunitare ale Instagram

Nu vă puteți aștepta să spargeți Instagram-ul Orientări comunitare și puteți să vă monetizați monetizarea dvs. cont cu succes.

Nerespectarea acestor reguli poate obține contul dvs. Banned sau Shadowbanned, astfel încât postările dvs. nu vor apărea tuturor utilizatorilor Instagram.

Trebuie să îndeplinească cerințele de eligibilitate pentru unele caracteristici

Instagram are cerințe de eligibilitate Când vine vorba de vânzare.

Dacă nu îndepliniți aceste cerințe, nu veți putea profita de această oportunitate de monetizare .

Cunoașterea cerințelor în avans vă poate ajuta să vă economisiți timp și frustrare pe drum.

Brandurile trebuie să respecte orientările FTC

Când vindeți produse digitale sau fizice prin reclame video, promos, reclame IGTV sau orice lucru între ele, mărcile trebuie să respecte ghidurile FTC.

Asigurarea că conținutul dvs. respectă aceste orientări este crucială dacă doriți să evitați orice problemă legală pe drum.

De exemplu, dacă faceți recomandări de marketing afiliat, trebuie să vă asigurați că vă dezvăluiți relația cu compania în cauză.

Nu face acest lucru ar putea duce la probleme legale grave pentru brandul tău.

Cum să monetizezi Instagram-FAQ

Puteți vinde abonamente pe Instagram?

da! Puteți vinde abonamente pe Instagram.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a vă monetiza contul dacă aveți o urmărire mare.

Există câteva moduri diferite prin care puteți face acest lucru, dar cel mai simplu este să utilizați native Caracteristici de abonament Instagram oferă .

Rețineți că acest lucru este disponibil numai în SUA.

În mod alternativ, puteți utiliza Instagram pentru a posta despre serviciul dvs. de abonament și puteți include un link pentru a vă înscrie printr -o altă platformă.

sunt hashtag-uri încă cruciale pe Instagram?

este încă o idee bună să folosiți hashtag -uri pe Instagram, deoarece acestea vă pot ajuta să ajungeți la o audiență mai largă și să obțineți mai mulți ochi asupra conținutului dvs. .

Când alegeți hashtag -uri, asigurați -vă că le selectați relevanți pentru nișa sau afacerea dvs.

Puteți utiliza, de asemenea, hashtag -uri populare care sunt specifice industriei dvs.

Ce sunt ecusoanele vii pe Instagram?

Insigne vii sunt o nouă caracteristică pe Instagram care vă permite să vă arătați sprijinul pentru un streamer live.

Dacă aveți un cont de afaceri pe Instagram, puteți utiliza această caracteristică pentru a vă monetiza fluxurile live.

prin Google Play (Android) sau App Store (iOS), utilizatorii pot achiziționa ecusoane și le pot afișa în timpul vieții lor.

Înfășurați

Există o mulțime de moduri de a monetiza Instagram, iar cele de mai sus sunt unele dintre cele mai eficiente atunci când vine vorba de rezultatele conducerii.

Construirea monetizării pe termen lung necesită o abordare?

Vestea bună este că, dacă sunteți dispus să lucrați în lucru, puteți găsi succes în monetizarea contului dvs. Instagram.

ce idee îți place cel mai mult?

Aveți alte sfaturi despre cum să monetizați Instagram?

împărtășește -le în comentariile de mai jos!

citire ulterioară pe adamenfroy.com: Dacă doriți să construiți o platformă pe care o puteți apela și va dura testul timpului, Începerea unui blog și a câștiga bani cu acesta este cel mai bun mod de a face acest lucru.

Mai mult, atunci când construiți proprietăți online, utilizarea cunoștințelor obținute de pe Instagram se poate transfera și pe YouTube.

Aceasta înseamnă că puteți construi o a doua platformă și vă puteți diversifica sursele de trafic și venituri.

iată tot ce trebuie să știți despre pornirea unui YouTube Channel și a câștiga bani această platformă.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *