Cum se integrează Surfer cu Jasper: cel mai bun combo SEO

Cum se integrează Surfer cu Jasper: cel mai bun combo SEO

Obținerea vizitatorilor site-ului este esențială pentru Începerea unui blog care face bani .

Exploatarea puterii optimizării motorului de căutare (SEO) este una dintre cele mai eficiente metode pentru stimularea vizibilității și conducerea mai mult trafic.

Două instrumente care pot lucra mână în mână pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți SEO sunt surfer și jasper.

Surfer SEO este un instrument de cercetare cheie care utilizează AI pentru a furniza date- Perspective determinate asupra optimizării motorului de căutare, ajutându -vă să identificați cuvintele cheie cele mai relevante pentru publicul țintă.

jasper este un asistent de scriere AI care ajută la crearea seo-optimizată conținut bazat pe intrări specifice adaptate pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Combinând perspectivele furnizate de surferul și capacitățile automate de creare a conținutului Jasper, puteți crea cu ușurință conținut ambalat SEO cu valoare de durată.

În acest articol, vă voi arăta cum să integrați Surfer și Jasper pentru combinația Ultimate SEO, oferind, de asemenea, sfaturi despre cum să obțineți la maxim cele două platforme.

Table des matières

Ce este Surfer SEO?

Surfer SEO este o platformă SEO bazată pe AI care vă ajută să optimizați conținutul pentru clasamentul motorului de căutare.

Surfer oferă informații bazate pe date despre care cuvintele cheie vor avea cel mai mare succes pentru conținutul dvs.

Pe măsură ce paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP) devin mai competitive, urmărirea acestor modificări și ajustarea strategiei de conținut în consecință este esențială pentru a rămâne înaintea concurenței.

Drept urmare, cu Surfer, vă puteți asigura că conținutul dvs. este întotdeauna actualizat și relevant.

Puteți, de asemenea, să vă conectați Surfer la Google Search Console Pentru a furniza Recomandări SEO pe pagină în timp real.

Zona în care Surfer Excels este editorul său de conținut SEO, unde veți vedea cuvintele cheie țintă și numărul de ori pentru a le include pe articol în timp ce încercați să clasificați pentru o anumită interogare.

Când vine vorba de cercetarea cuvintelor cheie, Surfer oferă mai mult decât doar sugestii de cuvinte cheie – vă oferă o viziune generală a concurenței, ce cuvinte cheie pot funcționa și care nu vor.

După ce vă conectați la tabloul de bord Surfer SEO, puteți crea campanii personalizate pentru întrebări specifice și monitorizați succesul lor în timp.

Cu această abordare bazată pe date, puteți face modificări și adapta strategia de conținut.

< /a> Ce este Jasper?

Jasper (fost Jarvis) este un instrument care ajută la marketingul de conținut și crearea automată a conținutului.

Jasper este o alegere excelentă pentru producerea rapidă a conținutului de înaltă calitate, Friendly-Friendly.

Este o platformă intuitivă care face ușor pentru oricine să creeze conținut antrenant fără probleme.

Ca parte a strategiei de conținut, puteți utiliza Jasper pentru a produce conținut pe baza intrărilor specifice pe care le oferiți instrumentului.

Marele lucru este că astfel de intrări sunt similare cu vorbirea cu un prieten – puteți introduce fraze, întrebări și puncte de date pe care Jasper ar trebui să le ia în considerare.

motoarele de căutare adoră să vadă site -uri autoritare care să se scufunde adânc în subiectul pe care îl discută, iar Jasper vă poate ajuta să faceți asta.

Cu un flux de lucru pentru scrierea conținutului care se încadrează chiar în activitatea de operare a unui scriitor, Jasper face ușor să genereze conținut de calitate la scară.

Pentru a optimiza conținutul existent, puteți utiliza, de asemenea, Jasper pentru a adăuga mai multe informații relevante și pentru a vă actualiza conținutul.

Puteți utiliza, de asemenea, folderele lui Jasper pentru a organiza conținut, permițându -vă să faceți idei de brainstorm și să planificați postările viitoare fără a părăsi platforma.

În acest fel, nu veți mai fi blocat niciodată pe generarea de subiecte.

pentru începători, utilizatori avansați și oricine este între ele, Jasper este un instrument puternic pentru îmbunătățirea conținutului site -ului și rămânerea în fața concurenței.

cel mai bun mod de a integra Surfer SEO cu Jasper < /H2>

Iată pașii pentru integrarea cu succes:

 • Va trebui să creați două conturi separate pe ambele platforme-ambele instrumente oferă încercări, astfel încât să le puteți încerca fără riscuri.
 • Deschideți contul Jasper și apăsați pictograma COG pentru a ajunge la setări.

 • Selectați „Integrări”

 Integraturi

 • Veți găsi apoi o rubrică numită Surferseo cu un buton însoțitor pe partea dreaptă. Înainte de a apăsa butonul respectiv, asigurați -vă că v -ați conectat mai întâi la surferseo; În caz contrar, nu va exista nicio legătură între cele două aplicații.

 • Când totul este gata, mergeți mai departe și apăsați în jos pe acel buton albastru pentru a finaliza procesul de integrare!

Pentru a vă asigura că integrarea a avut succes, deschideți un document existent în Jasper sau creați unul nou făcând clic pe „+ semn”. Selectați fie „Începeți de la zero”, fie „Flux de lucru pe blog”.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "536" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20536%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" Alegeți-vă opțiunea "Class =" WP-Image-213142 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20536%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(max-width: 750px) 100vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/choose-your-option.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/choose-y Option-300x214.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/choose-your-option.jpeg ">

Dacă observați pictograma SurfeReSeo din partea centrală a ecranului dvs., înseamnă că integrarea a avut succes. Cu toate acestea, dacă nu, încercați să vă conectați și să vă întoarceți în ambele aplicații cu același browser (în timp ce ștergeți cookie -urile).

Pentru a începe utilizarea modului SEO, faceți clic pe unul dintre documentele pe care le-ați creat mai devreme în fereastra din stânga. Veți găsi toate documentele dvs. începând din acest moment înainte.

Începeți cu jasper .

< Strong> Depanare

Dacă instrucțiunile anterioare nu au funcționat și surferul încă nu apar pe Jasper AI, iată câteva elemente care vă vor ajuta să vă depanați:

 • Asigurați -vă că utilizați Surfer și Jasper AI pe același browser. Pentru a vă asigura că Jasper AI detectează, sunteți conectat la Surfer, permiteți cookie-urilor terțe în browserul crom.
 • Pentru a vă asigura că tot conținutul este afișat corect pe browserul dvs., luați un moment pentru a elimina orice blocante pop-up pe care le puteți rula.
 • Dacă vă bazați pe o rețea privată virtuală și promptul de surfer nu apare în Jasper AI, eliminați VPN -ul dvs. pentru a vedea dacă aceasta rezolvă problema.

Beneficiile utilizării acestei combinații

Iată beneficiile utilizării combinației de SEO Surfer și Jasper AI în scopuri SEO.

Referință rapidă cu privire la cuvintele cheie să țintească

Folosind analizatorul Surfer, puteți obține rapid și precis o analiză cuprinzătoare a cuvintelor cheie pentru a le ținta.

Avantajul utilizării unui instrument de cercetare a cuvintelor cheie în timp real în crearea de conținut este că vă ajută să vă asigurați că conținutul dvs. este actualizat și relevant.

Începeți cu surferseo .

Acces la date din peste 200 de țări

În timp ce utilizatorii văd un scor de conținut, își propun să ajungă cât mai mare atunci când creează conținut, analizele de surfer de date în fundal vă ajută să înțelegeți factorii care contribuie la scor.

Când utilizați Surfer SEO pentru a genera briefuri de conținut, acesta folosește date din peste 200 de țări și regiuni din întreaga lume.

Acest proces vă asigură că conținutul dvs. apelează la o gamă largă de utilizatori interesați de subiect.

Surfer utilizează, de asemenea, cuvinte cheie de procesare a limbajului natural (NLP) în recomandările sale.

Prin aceasta, Surfer poate identifica cu exactitate subiecte legate de interogarea dvs. și sugerează idei de conținut în consecință.

ar fi foarte mult timp și costisitor dacă ar trebui să faci manual acest pas cu pas.

Analizați peisajul SERP cu claritate și precizie

Obținerea rezultatelor dorite în SERP-uri necesită adesea o analiză aprofundată a strategiilor SEO ale concurenților dvs.

Crearea de conținut optimizat se referă la descoperirea intenției de căutare a vizitatorilor web atunci când fac întrebări pe Google.

Peisajul SERP potrivit vă poate ajuta să creați orice, de la rubricile corespunzătoare, structura conținutului și alegerea cuvintelor până la optimizarea conținutului dvs. pentru vizibilitate.

Puteți utiliza Surfer SEO pentru a analiza site-urile web ale concurenților și profilurile de backlink pentru a forma o copie performantă care iese în evidență din competiție.

Crearea de conținut care rezonează cu o audiență

Oricât de ușor este să generați conținut orientat către cuvinte cheie, menținerea în minte publicul țintă este la fel de importantă.

Contul dvs. Jasper AI vă permite să creați conținut orientat către o audiență care se potrivește cu cuvintele cheie prevăzute.

Ambele instrumente oferă o extensie cromată

 Surfer Extension

Surfer și Jasper AI oferă o extensie cromată care își poate duce capacitatea la nivelul următor.

Puteți descoperi rapid ce cuvinte cheie performante pentru a viza și crea conținut care se situează mai sus în paginile de rezultate ale motorului de căutare, fără a fi nevoie să fie pe o platformă specifică.

mod rapid de a genera conținut

Indiferent dacă sunteți un tutorial privind utilizarea produsului sau utilizați șabloane pentru a genera conținut de calitate pe un subiect, puteți utiliza Surfer și Jasper AI pentru a crea conținut rapid.

subliniind crearea rapidă a conținutului, puteți rămâne în joc și nu pierdeți niciodată din cauza lipsei de material.

Puteți utiliza, de asemenea, Jasper pentru a trimite postări pentru oaspeți pentru a construi backlink -uri pe site -ul dvs. web și pentru a vă îmbunătăți vizibilitatea în paginile de rezultate ale motorului de căutare.

Puteți crea titluri, informații, outros, etc.

 Templates

pe pagina, conținutul optimizat SEO este esențial pentru ca site-ul dvs. să se clasifice mai mare în paginile de rezultate ale motorului de căutare.

Cu toate acestea, nimeni nu vă va citi conținutul dacă titlul, subheadlines și conținutul nu sunt atrăgătoare.

Jasper AI vă permite să utilizați ideile potrivite pentru a crea titluri care să vă atragă publicul țintă.

În plus, vă ajută, de asemenea, să generați informații și outros pentru conținutul dvs. care să vă asigure cititorii să se lipească suficient de mult pentru a citi întreaga piesă.

Puteți obține, de asemenea, idei de rescriere

În marketing digital, redactarea este despre scrierea conținutului persuasiv care încurajează cititorii să ia măsuri.

În timp ce Surfer SEO s -ar putea să nu se aplice la fel de mult în acest domeniu, puteți obține în continuare idei de la cuvinte cheie care vă ajută să creați o copie persuasivă.

În ceea ce privește Jasper, tone de șabloane specifice redactării facilitează generarea de copiere.

Asigurați-vă că cercetați concurenții minuțioși

Indiferent dacă adăugați la postările de blog existente sau creați conținut de la zero, este esențial să cercetați temeinic subiecte legate de industria dvs. și de piața dvs. țintă.

Cercetarea manuală a subiectului despre care creați conținut va oferi informații valoroase despre ce fel de conținut caută oamenii, care se poate clasifica foarte mult.

Profitați de recomandările SEO de la Surfer

Surfer oferă mai multe instrumente SEO utile pe care le puteți utiliza pentru a -ți optimiza conținutul pentru motoarele de căutare.

De exemplu, obțineți acces la valori valoroase, cum ar fi numărul de cuvinte pe care ar trebui să le aibă o postare, numărul de rubrici și paragrafe, numărul mediu de cuvinte pentru cuvinte cheie țintă, etc.

O căutare rapidă pe Google și o privire asupra paginilor de top pentru un cuvânt cheie setat va oferi, de asemenea, o perspectivă asupra modului în care acestea sunt optimizate și care elemente funcționează cel mai bine în clasamentul mai mare.

Utilizați Jasper pentru a crea conținut pe baza oportunităților de cuvinte cheie

În timp ce Surfer este excelent în scopuri de optimizare, Jasper poate oferi marketerilor instrumente suplimentare pentru a crea conținut care oferă valoare și se află mai bine în SERPS.

Folosind instrumente și șabloane de scriere, cum ar fi conturul blogului sau ideile de subiect de postare pe blog, marketerii pot genera idei pentru postări pe blog bazate pe cuvinte cheie relevante sau subiecte legate de industria lor.

De asemenea, luați în considerare utilizarea Jasper pentru mai multe cerințe minore cu privire la crearea de conținut.

monitorizează progresul și ajustați strategiile după cum este necesar

După ce ați creat conținutul dvs. optimizat SEO, monitorizarea în mod regulat a performanței sale este esențială.

Această monitorizare vă va ajuta să identificați ceea ce funcționează cel mai bine pentru cuvintele cheie țintă și ce elemente necesită o optimizare suplimentară pentru a obține rezultate mai bune de clasare.

Utilizați surfer pentru a efectua audituri pe site pe conținutul dvs.

În cele din urmă, profitați de funcția de audit a site -ului Surfer care îi ajută pe marketeri să își evalueze configurația SEO actuală, să găsească erori și să le remedieze.

Puteți face acest lucru efectuând un audit SEO pe conținutul dvs. pentru a vă asigura că este suficient de optimizat pentru crawlerele și vizitatorii motoarelor de căutare.

< Strong> integrări

Combinarea puterii acestor două instrumente cu alte software și servicii poate fi o modalitate excelentă de a -ți optimiza conținutul pentru un clasament mai bun.

Iată o privire asupra integrărilor oferite.

surfer seo

Iată câteva dintre integrările Surfer SEO:

 • Google Docs : Integrarea documentelor Google în fluxul de lucru Surfer vă permite să creați și să colaborați cu ușurință la conținut, să urmăriți modificările și să asigurați controlul calității.
 • WordPress : Integrați WordPress cu Surfer pentru a eficientiza procesul de creare a conținutului pentru blogul sau site -ul dvs. web rapid.

jarvis

Pe de altă parte, iată unele dintre cele mai populare integrări Jarvis:

 • copyscape : copyscape este un instrument excelent pentru verificarea plagiatului și pentru a vă asigura că conținutul dvs. este unic.
 • Gramathly : Grammarly ajută la îmbunătățirea gramaticii, ortografiei și clarității conținutului. Puteți verifica rapid erorile și le puteți corecta instantaneu din cadrul editorului de conținut.

< Strong> Preț

Prețul surferului începe de la 59 USD pentru planul de bază, 119 USD pentru planul Pro și 239 USD pentru planul de afaceri.

Prețul lui Jasper începe de la 29 USD/lună pentru planul de pornire și 59 USD/lună pentru modul Boss. Pentru clienții întreprinderii, există un preț personalizat în funcție de cerințele lor.

Jasper oferă, de asemenea, un proces de cont SEO Surfer pentru 1 dolar pentru 30 de zile. Puteți găsi linkul pentru a vă alătura în interfața dvs. Jasper.

cele de mai sus sunt plătite lunar; De asemenea, puteți opta anual pentru ambele instrumente pentru a economisi bani.

înfășurați.

În această recenzie Jasper și Surfer SEO, am revizuit modul în care combinarea celor două instrumente vă poate ajuta să creați conținut optimizat pentru clasamente superioare în SERPS.

cu posibilitatea de a crea informații de conținut, de a monitoriza clasamentele și de a efectua audituri de site folosind SEO-ul Surfer și diferitele instrumente de creare a conținutului Jasper, puteți optimiza cu ușurință conținutul dvs. pentru crawlerele și vizitatorii motorului de căutare.

Folosind aceste instrumente, puteți crea un conținut unic, de înaltă calitate, care se aliniază cu obiectivele SEO.

Începeți cu surferseo .

Începeți cu jasper .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: dreapta Strategia SEO pentru bloggeri vă poate duce blogul la nivelul următor, ajutându -vă să vă clasificați mai bine în SERPS și să atrageți mai mulți cititori.

Mai mult decât atât, știind care instrumente SEO pentru a utiliza și cum să combinați Acestea ca parte a unui flux de lucru productiv vă pot ajuta să creați conținut excelent care vă ajută blogul să atingă noi înălțimi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *