Cum se înregistrează ecranul pe un iPhone (Ghid 2023)

Cum se înregistrează ecranul pe un iPhone (Ghid 2023)

O înregistrare a ecranului poate fi o modalitate utilă de a arăta cuiva cum să facă ceva pe iPhone sau să capteze un moment într -un joc sau aplicație.

În plus, puteți înregistra ecranul fără probleme de utilizare a unui computer și a unui software de înregistrare complicat.

Procesul de înregistrare a ecranului pe un iPhone este ușor și durează doar câteva secunde pentru a începe.

În acest articol, vă voi arăta cum să înregistrați ecranul pe un iPhone și câteva sfaturi și trucuri pentru a beneficia la maxim de înregistrările dvs.

Voi vorbi, de asemenea, despre diverse aplicații terțe pe care poate doriți să le luați în considerare dacă aveți nevoie de mai multe funcții decât ceea ce este disponibil încorporat pentru iOS.

Să intrăm corect în ea.

Creați o înregistrare a ecranului

Ca și alte dispozitive Apple iOS, puteți crea o înregistrare a ecranului și chiar (opțional) să capturați sunet pe iPhone.

Pentru a începe și a activa înregistrarea ecranului, atingeți butonul Setări din ecranul de pornire, apoi alegeți Control Center .

În continuare, derulați în jos și atingeți pictograma Green Plus de lângă înregistrarea ecranului.

Când este timpul să înregistrați, deschideți centrul de control trăgând în jos din centrul de sus al ecranului dvs. și veți vedea butonul de înregistrare a ecranului.

Dacă doriți să adăugați audio microfon, apăsați și apăsați acest buton și atingeți butonul audio microfon când apare.

Dacă în schimb, doriți doar să înregistrați ecranul, puteți atingeți butonul de înregistrare a ecranului pentru a obține o numărătoare inversă de trei secunde înainte de începerea înregistrării.

pictograma de înregistrare a ecranului va apărea când începeți să înregistrați ecranul iPhone pe unele versiuni pentru iPhone.

În acest moment, iPhone -ul dvs. va capta orice faceți înainte – până când opriți înregistrarea.

Veți obține, de asemenea, o bară roșie pe unele dispozitive (diverse modele de iPhone, iPad sau iPod), astfel încât puteți căuta, de asemenea, acest lucru pentru a vă asigura că înregistrați.

până la opriți înregistrarea , deschiderea de control deschis și atingeți butonul ecran de înregistrare sau bara de stare roșie din partea de sus a ecranului.

ar trebui să primiți o notificare conform căreia înregistrarea a fost finalizată.

După aceea, Deschideți aplicația Photos pentru a găsi videoclipul de înregistrare a ecranului salvat.

Și exact așa, ați creat o înregistrare a ecranului pe iPhone în doar câteva apăsări.

< /a> aplicații terțe

Deci, ce se întâmplă dacă începeți înregistrarea și vă dați seama că trebuie să faceți mai mult decât ceea ce este disponibil prin intermediul instrumentelor încorporate Apple?

mai multe opțiuni mari ale terților pot ajuta cu asta.

diverse aplicații vă oferă funcționalitate suplimentară și caracteristici pentru înregistrarea ecranului pe iPhone.

Unele dintre cele mai frecvente includ:

techsmith capture.

O caracteristică excelentă a acestui Techsmith Capture Partajează direct de la mobil la alte produse TechSmith (cum ar fi Camtasia) pentru o editare video ușoară.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "455" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20455%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" TechSmith Capture HomePage "Class =" WP-Image-207213 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG++ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20750%20455%22%3E%3C%2FSVG%3E 750W " Size = "(Max-Width: 750px) 100VW, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-252.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-ima GE-252-300x182.jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-252.jpeg ">

înregistrează-l.

mulți ca înregistrează -l , deoarece le permite să adauge reacții video (inclusiv comentarii audio) pentru a capta mai bine experiența de înregistrare a ecranului.

Recorder web.

* 1 « > Recorder web este una dintre cele mai bune aplicații pentru înregistrarea jocurilor de browser web.

De asemenea, face ușor să partajați videoclipurile dvs. cu ecran înregistrate cu alții.

Airscr ecran Recorder.

cu tone de caracteristici incluse, Airscr vă permite să înregistrați ecranul cu o singură înregistrare, să adăugați reacții cu came de față și să adăugați voce la videoclipurile dvs.

vine și cu un editor video puternic pe care îl puteți folosi pentru a edita videoclipurile dvs.

reacție & amp; Recorder de ecran.

Cu tendința videoclipurilor de reacție, reacție & amp; Ecran Recorder Aplicația vă permite să înregistrați ecranul și camera cu fața frontală, astfel încât să puteți adăuga reacțiile la videoclip.

Acesta este un instrument excelent pentru a adăuga comentariile sau vocea dvs. la videoclipurile dvs. de înregistrare a ecranului.

Tipuri de conținut pe care le-ați putea înregistra

Există multe tipuri diferite de conținut pe care le puteți înregistra pe iPhone. Unele dintre cele mai populare includ:

jocuri video.

jocurile video sunt unele dintre cele mai multe tipuri de conținut cele mai înregistrate , iar înregistrările de ecran sunt o modalitate excelentă de a-ți arăta abilitățile sau de a surprinde un moment amuzant în joc.

Dacă joci un joc popular în prezent, atunci există șanse mari ca oamenii să fie interesați să vadă cum îl joci.

Demosuri video

O demo video este o modalitate excelentă de a arăta altcuiva cum să folosească o aplicație sau un serviciu.

Dacă încercați să promovați o astfel de aplicație sau serviciu , atunci o înregistrare demo -ul video poate fi o modalitate excelentă de a o face.

video-la modul în care sunt videoclipuri sau tutoriale.

Videoclipurile și tutorialele sunt unele dintre cele mai populare tipuri de conținut de pe Internet.

oamenilor le place să le privească pentru că sunt de obicei scurte și până la punct .

Dacă aveți o abilitate sau cunoștințe de care credeți că alții ar beneficia, o înregistrare a ecranului ar putea fi modalitatea de a o împărtăși.

experiențe interactive sau imersive

Înregistrarea ecranului este, de asemenea, o modalitate excelentă de a surprinde experiențe interactive sau imersive.

Acest lucru ar putea fi orice, de la un joc de realitate virtuală pe care îl transmiteți la telefon la o aplicație de realitate augmentată.

Dacă doriți să vă împărtășiți experiența cu alții, înregistrarea ecranului este calea de urmat.

FAQ

Este mai dificil să înregistrați pe un iOS sau un Android?

Nu există un răspuns simplu la această întrebare, deoarece înregistrarea ecranului pe un dispozitiv iOS sau Android poate varia destul de mult în funcție de aplicația sau instrumentul specific pe care îl utilizați.

Cu toate acestea, majoritatea aplicațiilor de înregistrare a ecranului pentru iOS și Android vor fi destul de similare în funcționalitate și experiență de utilizator.

Unii ar putea oferi câteva caracteristici mai avansate decât altele, dar ambele platforme ar trebui să aibă toate instrumentele esențiale de care aveți nevoie pentru înregistrarea ecranului.

Puteți înregistra un videoclip cu microfonul pe?

Da, puteți înregistra videoclipuri cu microfonul în majoritatea aplicațiilor de înregistrare a ecranului.

Cu toate acestea, rețineți că calitatea audio -ului dvs. poate varia în funcție de ce dispozitiv utilizați și de ce setări ați selectat pentru înregistrarea dvs.

Dacă este posibil, de obicei este cel mai bine să folosiți un microfon extern sau căști la înregistrarea audio pentru videoclipurile dvs.

Acest lucru va ajuta la asigurarea unei coloane sonore de calitate superioară pentru conținutul dvs.

Care sunt unele caracteristici standard de înregistrare a ecranului?

Unele dintre cele mai comune caracteristici pe care le veți găsi de obicei într -o aplicație sau instrument de înregistrare a ecranului includ instrumente de editare video și de editare audio, funcții de adnotare, opțiuni de export și capabilități de partajare .

Multe aplicații vor oferi, de asemenea, funcții avansate suplimentare, cum ar fi apeluri, vocale și multe altele.

În cele din urmă, caracteristicile specifice de care aveți nevoie vor depinde de ce tip de conținut încercați să creați cu înregistrările de ecran.

Ar trebui să primesc notificări când termin înregistrarea?

Da, ar trebui să primiți o notificare pop-up atunci când terminați înregistrarea.

în acest fel, puteți verificați dublu munca dvs. pentru a vă asigura că totul arată și sună așa cum doriți.

Ar trebui să descarc o aplicație terță parte pentru înregistrarea ecranului?

Răspunsul este că depinde.

În timp ce aplicația Setări oferă toate controalele necesare pentru înregistrarea ecranului de bază, unele aplicații terțe găsite în App Store ar putea oferi o funcționalitate mai specifică .

Acest lucru este de obicei disponibil într -o locație la îndemână – de obicei în partea de sus a ecranului sau chiar la colțul ecranului.

Această funcționalitate ar putea include capacitatea de a personaliza controalele incluse și de a facilita efectuarea de sarcini precum Zoom, PAN, Split și mai multe în timp real.

s -ar putea să obțineți mai multe controale în funcție de aplicația pe care o alegeți.

este procesul de înregistrare pe un iPad la fel ca pe un iPhone?

Da, procesul este mai mult sau mai puțin același.

Singura diferență este că, dacă utilizați o aplicație terță parte, va trebui să vă asigurați că, în primul rând, este compatibil cu dispozitivul dvs. specific și, în al doilea rând, că controalele sunt plasate în aceeași locație .

În general, fie că înregistrați pe un telefon sau o tabletă mobilă, există multe moduri diferite de a finaliza procesul cu succes.

Înfășurați.

O înregistrare a ecranului iPhone este o modalitate excelentă de a crea și partaja cu ușurință conținut de înaltă calitate.

Fie că doriți să faceți un tutorial video, să înregistrați o sesiune de joc sau să capturați ceva amuzant pe dispozitivul dvs., multe instrumente diferite sunt disponibile pentru utilizatorii iOS.

Utilizatorii de iPhone pot utiliza instrumentul de înregistrare a ecranului încorporat care vine cu dispozitivul lor sau descărcați o aplicație terță parte din App Store.

Când selectați un instrument de înregistrare a ecranului, este esențial să luați în considerare nevoile și cerințele dvs. specifice.

Unele aplicații oferă caracteristici mai avansate decât altele, deci selectați cea potrivită pentru dvs. Cu instrumentul potrivit în mână, veți putea crea conținut excelent în cel mai scurt timp.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: dacă sunteți pe un Mac și sunteți interesat să luați fotografii de pe ecranul dvs., iată Cum se înregistrează ecran pe desktop sau laptop.

Mai mult, dacă utilizați un Chromebook, este bine să știți Cum să luați capturi de ecran pe acest dispozitiv. Acest lucru vă va ajuta să partajați întregul ecran al computerului, o regiune sau chiar ferestre specifice.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *