Cum se folosește Zoom: un ghid complet pentru începători (2023)

Cum se folosește Zoom: un ghid complet pentru începători (2023)

fiind unul dintre cei mai buni instrumente de conferință video care a crescut la popularitate În timpul recentei pandemii, mulți oameni au mai auzit despre Zoom înainte.

Cu toate acestea, mulți se întreabă dacă folosesc zoom la potențialul său maxim.

Dacă sunteți începător sau pur și simplu sigur că utilizați unele dintre caracteristicile sale, acest ghid vă va învăța tot ce trebuie să știți despre utilizarea Zoom.us .

Știind ce vă poate permite contul dvs. de zoom în timpul ședințelor virtuale, vă va asigura că toată lumea din ședința dvs. este pe aceeași pagină și poate apărea o comunicare clară cristalină.

Continuați să citiți pentru a afla despre zoom și ce poate face pentru afacerea dvs. (sau chiar personală) comunicarea ca software de gestionare a întâlnirii .

Table des matières

Alăturarea unei întâlniri Zoom

Puteți utiliza browserul dvs. web și linkul de invitație pe care gazda vă trimite pentru a începe.

Pur și simplu faceți clic pe linkul de întâlnire și urmați prompturile pentru a vă alătura unei întâlniri.

Gazda va găsi acest lucru în colțul din stânga sus al ferestrei zoom atunci când vor începe sau programează întâlnirea.

O caracteristică excelentă despre ID -urile de întâlnire este că, odată ce o gazdă stabilește o recurență recurentă ca opțiunea de întâlnire, participanții vor putea întotdeauna să se alăture aceleiași săli de ședințe introducând același număr de ID de întâlnire personală.

navigare de bază în servierea de bază

Unele dintre aceste articole depind de faptul că sunteți administrator sau participant la o întâlnire.

ca administrator, veți putea să controlați anumite caracteristici pe care participanții nu le pot, cum ar fi mutarea altor persoane, pornirea/oprirea videoclipurilor și înregistrarea ședinței.

Cu toate acestea, ca standard, există caracteristici pe care toată lumea atunci când le -au prezentat în timpul unei întâlniri în sala de ședințe Zoom:

 • Pictograma mute definește computerul sau dispozitivul mobil și sursele sale de intrare audio utilizate pentru înregistrarea audio. Puteți utiliza, de asemenea, această pictogramă pentru a vă muta/dezactiva microfonul dacă este deja pornit.
 • Pictograma video a camerei este utilizată pentru a porni camera web și a schimba fundalul setărilor contului dvs.

 • Puteți chat și trimiteți fișiere la anumite persoane sau tuturor celor în timpul ședințelor de grup.
 • Pictograma de partajare a ecranului vă permite să partajați ecranul cu ceilalți participanți la întâlnire. Acest lucru este util pentru prezentări sau dacă trebuie să arătați ceva specific pe ecran.
 • Puteți, de asemenea, să activați o tablă albă în meniul de partajare a ecranului, care este excelent pentru cei care doresc să facă brainstorming, să adnoteze sau să ia note în timpul întâlnirii lor.
 • Pictograma de înregistrare este utilizată pentru a începe/opri înregistrarea sesiunii. Acest lucru va fi salvat ca fișier video pe computerul local sau chiar în cloud (când unul este pe un membru plătit).
 • Se poate activa, de asemenea, Subtitrări închise în timpul ședinței, ceea ce este util pentru cei care sunt surzi sau greu de auzit – sau chiar dacă încercați să înțelegeți pe cineva cu accent greu.

 • În continuare, se poate să folosească camere de rupere pentru a crea camere suplimentare pentru a se despărți de participanții la grupuri mai mici.
 • solicitați telecomanda – permiteți participanților să controleze computerul altcuiva dacă au nevoie de ajutor cu ceva.
 • Apps Zoom – Se poate folosi diverse integrări de pe piața zoom pentru a îndeplini mai multe sarcini.
 • butonul de întâlnire final – Acest lucru este utilizat pentru a încheia întâlnirea pentru toți (sau toți) participanți.

Zoom în chat și reacții de meseare

Feedback -ul nonverbal este o modalitate excelentă de a -ți arăta reacția la ceva spus în întâlnire fără a întrerupe persoana care vorbește.

Zoom oferă câteva opțiuni diferite pentru aceasta, pe care le puteți găsi în bara de instrumente de jos a ferestrei zoom.

 ZOOM IN-MEETING CHAT ȘI REACȚII

puteți să scrieți diverse emoji sau „reacții” pentru a arăta cum vă simțiți în chat.

Puteți utiliza, de asemenea, pictograma corespunzătoare pentru a „ridica mâna” practic, ceea ce este util dacă doriți să puneți o întrebare, dar nu doriți să întrerupeți ședința până când puteți întreba.

Dacă găzduiți o întâlnire, puteți modifica setările în timpul sesiunii pentru a activa/dezactiva reacțiile sau pictograma de ridicare a mâinilor.

Vorbind despre chat, este bine să știm că cineva poate trimite/primi fișiere în timpul ședinței (dacă este activat).

Cu toate acestea, deschiderea unui fișier nu este să -l descarce automat , deci va trebui să faceți clic pe „Salvați ca” mai întâi dacă doriți să păstrați acest fișier local pe computer.

Mai multe despre partajarea ecranului, video sau audio

Dacă doriți să colaborați cu alții în cadrul ședinței, va trebui să vă partajați ecranul.

Partajarea ecranului este utilă pentru prezentări, care arată ceva pe ecran sau chiar co-navigarea unui site web.

pe un apel video:

 • Faceți clic pe Green Up Arrow pentru ecranul de partajare.
 • Alegeți ecranul pentru a partaja dispozitivul Android, Mac sau Windows.
 • Puteți opri întotdeauna partajarea făcând clic pe butonul de oprire roșie.
 • Puteți partaja și fișiere audio pentru a reda muzică sau alte sunete în timpul ședinței.

Dacă împărtășiți întregul desktop, luați în considerare închiderea tuturor programelor care ar putea genera notificări sau includ informații confidențiale, deoarece toți cei de la un apel vor putea să le vadă pe ecran.

Pe o notă separată, este bine să știți că puteți partaja și ecranul dvs. iPhone Apple iOS dacă găzduiți o întâlnire pe un iPhone.

același lucru se aplică dacă utilizați un telefon Android.

Puteți, de asemenea, să partajați diapozitive ca fundal virtual , să partajați o porțiune din ecranul dvs. și să partajați conținut dintr -o a doua cameră.

În sfârșit, puteți partaja și fișiere din integrări terțe, cum ar fi dropbox și < a href = "https://www.google.com/drive/" data-wct-parsed = "1"> Google unitate .

ca gazdă, există diverse setări pe care le puteți controla despre cine poate / nu poate partaja ecrane – acestea pot fi restricționate în setările contului, grupului sau utilizatorului.

participanți la fixare și la lumina reflectoarelor

în timp ce se află la zoom, puteți să vă concentrați asupra unuia/mai multor persoane în timpul întâlnirii prin „fixarea” sau „spotlighting” .

Faceți clic pe camera video, alegeți cele trei puncte și selectați „Pin” pentru a începe.

Dacă o persoană este fixată, va fi încă arătată chiar dacă nu vorbesc .

Gazda de întâlnire poate să pună până la 9 persoane, în timp ce participanții pot fixa o persoană în mod implicit.

Pe de altă parte, funcția Spotlight permite videoclipului cuiva să fie afișat cel mai mare de pe ecran, chiar dacă vorbesc alți oameni.

Spotlighting poate fi realizat doar de către gazdă/co-host și o suprascrie în PIN-ul individului.

Pentru a elimina funcția Spotlight, gazda poate face clic pe opțiunea care apare pe cadrul camerei atunci când acest lucru nu mai este necesar.

Zoom Aspect și vizualizări de întâlnire

diverse machete de întâlnire și vizualizări zoom vă permit să personalizați modul în care vedeți oameni pe ecran.

Vizualizările principale sunt vizualizarea galeriei și vizualizarea difuzorului, care poate fi accesată făcând clic pe pictogramele din bara de instrumente corespunzătoare.

Vizualizarea galeriei va afișa a afișa toate fluxurile video ale participanților în plăci mici , în timp ce vizualizarea vorbitorului va arăta doar persoana care vorbește în prezent.

Este bine să știți că dacă înregistrați întâlniri în galerie, înregistrarea va arăta doar vizualizarea vorbitorului, nu vizualizarea galeriei alese în timpul ședinței live.

Este, de asemenea, interesant de menționat că vizualizarea galeriei poate afișa până la 49 de participanți.

Mai mult, puteți alege să vedeți doar fluxuri video ale altor participanți la întâlnire care au camerele lor pornite, ceea ce înseamnă că nu veți vedea un feed negru al nimănui care are aparatul foto oprit.

Programează o întâlnire de pe web sau desktop

Pentru a programa întâlniri de pe portalul zoom sau de la aplicația Zoom Desktop, începeți prin deschiderea aplicației Zoom și conectarea.

După ce ați conectat, faceți clic pe „ Programați o întâlnire ” din pagina principală.

Introduceți toate informațiile relevante, cum ar fi subiectul de întâlnire, data și ora, durata și dacă necesită sau nu o parolă.

se poate descărca, de asemenea, clientul Zoom pentru acces ușor.

Utilizarea aplicației zoom înseamnă că nu va trebui să parcurgeți browserul dvs. web de fiecare dată când doriți să începeți sau să vă alăturați unei întâlniri.

Iată mai multe informații despre cum să Programarea întâlnirilor zoom < /a> pentru nevoile dvs. specifice.

invitând participanții înainte și în timpul întâlnirilor zoom

În timpul unei sesiuni, puteți invita participanții de la portalul web, aplicația desktop sau bara de instrumente de întâlnire.

Când utilizați portalul web, faceți clic pe invitație de copiere pentru a partaja adresa URL cu participanții.

s-ar putea să aveți și parola inclusă în informații, așa că asigurați-vă că căutați acest lucru și verificați dublu, este inclusă atunci când invitați oamenii la ședințele dvs.

Puteți adăuga, de asemenea, invitația de întâlnire la Microsoft Outlook , Google calendar , sau yahoo calendar .

Puteți apoi să invitați pe alții din calendarul specific, așa cum ați face în mod normal pentru orice alt eveniment.

Dacă invitați pe cineva de la clientul desktop, faceți clic pe ședințe, alegeți fila de întâlniri viitoare, copiați invitația și lipiți informațiile într -un e -mail sau trimiteți -o direct către persoana dorită a invita.

În timp ce o întâlnire este live, puteți utiliza meniul de informații pop-up pentru a invita oamenii să folosească linkul de alăturare în ședința de zoom.

Puteți deschide, de asemenea, fereastra participantului și veți vedea diverse opțiuni referitoare la invitarea oamenilor să se alăture ședinței.

< /a> Bazele de securitate zoom

Zoombombing este un cuvânt care a fost creat pentru a descrie actul rău intenționat al cuiva care întrerupe sau perturba o întâlnire de zoom live – de obicei o întâlnire la care gazda nu a invitat persoana.

În timp ce se poate prăbuși o întâlnire sau poate împărtăși imagini sau cuvinte ofensive și necorespunzătoare, zoom se concentrează pe trei măsuri pentru a asigura securitatea întâlnirilor lor.

preveniți

Când începeți o nouă întâlnire, utilizarea unei săli de așteptare înseamnă că toată lumea va vedea un mesaj până când sunteți gata să începeți.

Puteți utiliza, de asemenea, un cod de acces la care oamenii vor trebui să intre sau să se asigure că oamenii trebuie să se conecteze la un cont specific înainte de a se alătura.

Acest lucru vă poate ajuta să împiedicați oamenii să se alăture ședinței dvs. neinvitate – puteți refuza, de asemenea, intrarea la orice persoană pe care nu o recunoașteți.

act

gazdele pot utiliza pictograma scut în timpul întâlnirii zoom pentru a bloca sesiunea, astfel încât nimeni altcineva să nu se poată alătura.

Puteți utiliza, de asemenea, această pictogramă pentru a elimina un participant sau chiar a suspenda toate activitățile participanților în cazul în care lucrurile ies din mână.

raport

făcând clic pe pictograma Shield, puteți găsi și butonul Raport, pe care îl puteți utiliza pentru a raporta un utilizator (sau mai mulți utilizatori de zoom) pentru un comportament necorespunzător.

Va ​​trebui să alegeți ce participant să raporteze, introduceți detalii specifice ale întâlnirii despre ceea ce s -a întâmplat , apoi trimiteți raportul.

Puteți raporta și participanții după terminarea zoom -ului.

Folosind camere de breakout în timpul unei întâlniri

se poate folosi principalele opțiuni de cameră pentru a crea sesiuni de desfacere în timpul unei întâlniri.

se poate face acest lucru prin făcând clic pe pictograma corespunzătoare și selectând camere de breakout .

veți putea alege câte camere zoom doriți, iar apoi puteți muta manual oamenii în cameră sau le puteți atribui automat.

Gazda va putea să se deplaseze între diferite camere și, de asemenea, va transmite un mesaj în toate camerele simultan.

< IMG Decoding = "async" width = "750" înălțime = "542" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20Viewbox%3d%220%200%20750%20542%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" difuzat un mesaj "Class =" WP-Image-207440 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3D%220%200%20750%20542%22%%3C%2FSVG%3E 750W " dimensiuni = "(Max-width: 750px) 100Vw, 750px" data-srcset = "https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-275.jpeg 750w, https: // www. Adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-275-300x217 .jpeg 300w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/word-image-275.jpeg ">

Când sesiunea de rupere s -a terminat, toată lumea va fi readusă în ședința principală.

înfășurați.

rularea unei întâlniri sau a unui webinar prin zoom este un proces relativ simplu, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le țineți cont.

Asigurați -vă că vă testați audio și video înainte de a începe întâlnirea pentru a vă asigura că totul funcționează corect.

Dacă invitați oamenii să se alăture ședinței dvs., asigurați -vă că le trimiteți informațiile înainte de timp, astfel încât să poată fi pregătiți.

și, în sfârșit, fiți conștienți de riscurile de securitate care s -ar putea întâmpla și luați măsuri pentru a le preveni.

În sfârșit, dacă doriți mai multe funcții decât cele oferite pe un cont gratuit, luați în considerare versiunea Zoom Enterprise (Pro) pentru a obține cea mai bună experiență posibilă cu unul dintre cele mai puternice instrumente de conferință video din jur.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Știați că Există diverse alternative de zoom care ar putea oferi o soluție mai bună pentru nevoile dvs. specifice?

Mai mult decât atât, dacă doriți o comparație mai aprofundată între zoom și unii dintre cei mai buni concurenți, iată câteva articole de verificat:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *