7+ Opțiuni despre modul de utilizare AI pentru a câștiga bani (2023)

7+ Opțiuni despre modul de utilizare AI pentru a câștiga bani (2023)

Mulți consideră viața unui artist ca unul de luptă și sărăcie.

Lucrând ore lungi creând piese care pot sau nu să vândă în timp ce obțin un profit foarte mic dacă vând nu sună foarte interesant.

Dar ce se întâmplă dacă ai putea fi un artist care folosește ajutorul unui robot pentru a -ți crea arta?

Și mai bine, ce se întâmplă dacă ai putea crea artă în doar câteva secunde?

Oricine poate folosi AI Art Tools pentru a crea o artă de mare aspect pur și simplu explicându-și viziunea în engleză simplă.

În acest ghid, voi împărtăși diverse modalități prin care puteți utiliza AI Art pentru a câștiga bani.

Dacă simțiți că viața artistică este pentru dvs. (sau chiar dacă sunteți doar curioși), continuați să citiți pentru a afla mai multe.

Cum se folosește AI Art pentru a face bani

Iată câteva dintre cele mai bune metode de a monetiza arta AI.

1. Proiectarea de noi personaje creative pentru a dezvolta povești

oamenii iubesc poveștile.

Arta generată AI poate ajuta la crearea de personaje noi fascinante pe care le poate folosi pentru a dezvolta povești pentru cărți, filme sau jocuri.

Luați în considerare artiștii care creează artă generată de AI și dezvoltă anime.

pot fi plătiți pentru munca lor prin vânzarea personajelor sau a recuzitelor pe care le fac.

În plus, se poate îmbunătăți aceste personaje cu diverse recuzite pentru a le face și mai interesante.

artiștii pot folosi astfel de personaje pentru a scrie o serie de cărți pe care le pot vinde online.

combinat cu generatoare de povești AI , se poate câștiga bani prin dezvoltarea de servicii de scriere creativă folosind instrumente de artă digitală. < /P>

2. Construirea de site -uri web de angajare și aplicații mobile

Lucrări de artă generate AI poate ajuta la dezvoltarea atât a site-urilor web, cât și a aplicațiilor mobile care se ocupă de o serie de audiențe diferite.

Cu imagini generate, artiștii au drepturile comerciale de a le folosi cum consideră că se potrivesc.

Pe măsură ce această nouă tehnologie se dezvoltă, tot mai mulți oameni vor căuta modalități de a crea AI Art.

Mai mult decât atât, cu 1.14+ miliarde de site-uri Pe internet, va exista întotdeauna nevoie de proiecte de site -uri noi și îmbunătățite.

legat de aplicațiile mobile, puteți merge și despre crearea de imagini de fundal mobile pentru diverse dimensiuni de ecran și pe o temă specifică.

Găsirea unei piețe de nișă dispusă să plătească pentru astfel de servicii este cheia succesului.

3. Generarea de materiale de marketing convingătoare

Creativitatea și marketingul merg mână în mână – AI Art vă poate ajuta să oferiți materialelor dvs. de marketing un aspect nou (sau un sentiment complet nou).

, de exemplu, utilizarea imaginilor AI în cadrul unei companii specializate în imobiliare ar putea ajuta la crearea mai mult realistă – și, prin urmare, mai convingătoare – listări de proprietăți.

generatoarele de artă AI pot crea, de asemenea, modele de logo și alte elemente de branding.

tone de întreprinderi pot beneficia de artă AI de înaltă calitate în bannere de site-uri web, reclame de social media, anteturi prin e-mail și multe altele.

4. Scrieți un ebook sau un ghid despre cum să creați AI Art

Când începeți să creați AI Art, începeți să înțelegeți ce generează ieșirea exactă pe care o doriți.

Pe măsură ce câștigi mai mult control asupra tehnologiei, de ce să nu începi să -ți vinzi cunoștințele?

cărțile electronice sunt o modalitate excelentă de a împărtăși expertiza dvs. cu o audiență largă și, deoarece marketerii le pot vinde ca produse digitale, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile de tipărire sau transport.

Crearea de produse ușor de consumat este o modalitate excelentă de a câștiga bani din abilitățile dvs. de artă AI.

5. Oferiți clase sau ateliere private de artă AI privată

În mod tradițional, platformele de vânzare online au ajutat oamenii să -și împărtășească cunoștințele și creativitatea cu lumea.

În plus pentru crearea de cărți electronice, artiștii își pot împărtăși acum ideile de generare de artă și expertiză despre inteligența artificială și învățarea automată în forma tutorial prin platforme de curs online .

cu AI mainstream fiind o zonă relativ nouă, cei care predau AI Art Generation pe platforme precum thintific și udemy Poate intra la parter și să fie unele dintre primele care vor fi primare comercializează abilitățile lor.

Se poate învăța, de asemenea, AI Art Generation, specializată într -un subset al acestei industrii, cum ar fi conceptul de artă, designul personajelor sau pictura peisajului.

artiștii umani pot crea, de asemenea, cursuri care arată cum să folosească AI Art în combinație cu formele de artă tradiționale pentru a crea piese unice.

Un astfel de amestec de creativitate și cunoștințe tehnice este întotdeauna la cerere.

Pentru a câștiga și mai mulți bani, puteți oferi cursuri private sau ateliere învață -le oamenilor cum să folosească instrumente AI pentru a -și crea opera de artă.

6. Vindeți imprimeuri, afișe și alte mărfuri

Instrumentele AI fac ca crearea de imprimeuri, afișe și alte mărfuri să fie ușoare și accesibile.

Fie pentru proiectele dvs. sau pentru altcineva, vânzarea de imprimeuri de artă este o modalitate excelentă de a câștiga bani din arta AI.

de la vânzarea tricourilor pe e tsy Folosind un model de imprimare-pe deplin pentru a utiliza generatoare de artă pentru a crea modele unice, există multe modalități de a vinde imprimeuri de artă AI.

cu diverse sărbători pe tot parcursul anului, puteți crea felicitări, ambalaje cadou, ornamente și alte articole sezoniere.

7. Serviți ca consultant pentru întreprinderile care utilizează AI Art

Pe măsură ce întreprinderile se confruntă cu beneficiile lucrărilor de artă AI pe linia de jos, cererea de consultanți care îi pot ajuta să utilizeze această tehnologie nu va crește decât.

Nu toți oamenii își doresc/au timp să învețe cum funcționează un generator de artă AI.

Drept urmare, artiștii AI pot deveni, de asemenea, consultanți digitali de artă a căror slujbă va fi să ajute întreprinderile să creeze și să implementeze strategii de artă AI.

O afacere cu un magazin online care dorește să creeze artă și să-și maximizeze rata de conversie, împreună cu magazinele de cărămidă și mortar care doresc să utilizeze afișaje de ferestre generate de AI, există o gamă largă de clienți potențiali pentru consultanți de artă digitală. < /P>

ca artist, puteți utiliza, de asemenea, site -uri web precum fiverr Pentru a vă pune piciorul în ușă, enumerați serviciile dvs. și conectați-vă cu întreprinderile care au nevoie de ajutor.

8. Vindeți imagini pe site -urile foto

site -urile de stoc de imagini oferă utilizatorilor fundaluri, ilustrații și fotografii.

Acestea sunt locuri minunate pentru a găsi lucrări de artă fără redevență pentru cei care necesită active online.

cu grafică generată de AI, utilizatorii pot vinde imprimeuri digitale și fizice ale muncii lor.

site -uri precum shutterstock sunt îmbrățișarea imaginilor AI , care deschide noi oportunități pentru artiști.

Cunoașterea termenilor și condițiilor setate pentru fiecare site web este vitală înainte de a trimite imagini.

9. Creați NFTS

NFT-urile (jetoane nefungibile) sunt tipuri de criptocurrency care permit utilizatorilor să cumpere, să vândă sau să tranzacționeze active digitale.

NFT Art implică crearea de lucrări de artă unice și listarea acesteia pe blockchain, folosind diverse NFT Marketplaces Pentru a găsi cumpărători.

Apelul pentru mulți artiști din această arenă este capacitatea de a crea opere de artă unice pe care oamenii le pot vinde la un preț ridicat.

Drepturi de utilizare Cu AI Art

Majoritatea companiilor care permit utilizatorilor să producă imagini bazate pe AI Art State Utilizatorii lor au drepturi comerciale complete de a vinde imagini pe care le creează.

Cu toate acestea, asta ar putea deschide și o lume întreagă de probleme de drepturi de autor.

Dacă rezultatele finale generate seamănă cu orice imagine protejată de drepturi de autor, utilizatorul ar putea fi responsabil pentru încălcare.

a fi conștient de astfel de riscuri este important înainte de a vinde orice artă AI.

Ce a început AI Art Art ?

openai a deschis Dall-E 2 către publicul larg în 2022, deschizând o nouă lume de posibilități pentru artiști.

platforme precum midjourney și Ganbreeder a ajutat, de asemenea, să deschidă calea și să permită utilizatorilor să creeze imagini unice pe care le pot vinde ca operă de artă.

Pe măsură ce calitatea imaginii artei generate de AI continuă să se îmbunătățească, vom vedea și mai multe platforme și instrumente în următorii ani.

platforme precum jasper art și Photosonic sunt considerate acum frontrunners în lumea artei AI.

considerații atunci când câștigați bani cu AI Art

Cunoașterea unui lucru sau două despre pixeli, Photoshop și imagini generate AI vă poate ajuta cu fotografii generate de AI atunci când vă comercializați munca.

Iată cele mai importante considerente atunci când câștigați bani cu AI Art:

Imagini de înaltă calitate și bine realizate sunt cheie

În timp ce există diverse modalități de a câștiga bani cu AI Art, imaginile de înaltă calitate sunt cruciale pentru succes.

Învățarea de a câștiga bani cu AI Art necesită înțelegerea modului de a crea și de a comercializa imagini de înaltă calitate.

Cunoașterea elementelor de bază despre corectarea imaginilor, imaginile de creștere și pregătirea imaginilor pentru imprimare vă poate ajuta să creați fotografii de calitate mai bună.

Gândiți-vă la modul în care vă veți comercializa munca

cu opera de artă generată de AI fiind disponibilă public, factorul de diferențiere pentru cei care reușesc și cei care nu vor fi marketing.

Gândește -te la modul în care îți vei comercializa munca înainte de a începe să o creezi.

De exemplu, veți crea un site web care să vă prezinte munca?

Vei folosi social media?

Cum veți conduce traficul către munca dvs.?

În timp ce multe site-uri vor avea traficul lor, veți avea mai multe șanse să reușiți dacă puteți aplica un Strategia de marketing pentru digital creștere .

Fii pregătit să lucrezi cu clienții

Găsirea clienților prin intermediul rețelelor de socializare, a plăcilor de locuri de muncă online sau a cuvântului-gură este o modalitate excelentă de a începe.

Având șabloane dovedite pentru crearea AI Art poate ajuta, de asemenea, la atragerea potențialilor clienți.

De exemplu, dacă sunteți bine să creați imagini Avatar, puteți crea un șablon pe care potențialul clienți îl pot utiliza pentru a -și crea propriul.

șabloanele vă permit să cereți prețuri mai mari de muncă, deoarece clientul știe că primește un randament mai bun pentru prețul pe care îl plătesc.

Aveți o înțelegere solidă a părții de afaceri a lucrurilor

Gândirea să câștige bani cu AI Art ca și cum ar fi o afacere (care este) este esențială pentru succesul pe termen lung.

Fie că sunteți un blogger, YouTuber sau un artist, înțelegerea părții de afaceri a lucrurilor este esențială pentru a obține un venit durabil.

Astfel de cunoștințe includ înțelegerea modului de a prețui munca, a fi plătit și a gestiona clienții.

Fii dispus să depui timp și efort

Indiferent dacă utilizați un site web de stoc pentru a vă vinde munca sau a face față cu clienții direct, trebuie să fiți dispuși să depuneți timp și efort.

Crearea de imagini generate de AI de înaltă calitate necesită timp.

veți avea succes numai dacă sunteți pregătit pentru încercare și eroare sau doriți să depuneți efortul suplimentar.

Folosiți comenzile corecte de text-la-image

Ieșirea de artă generată de AI depinde de comenzile text-la-imagine pe care le folosesc artiștii.

artiști AI care pot manipula instrumentele disponibile pentru a genera imagini de înaltă calitate vor avea mai mult succes decât cele care nu pot.

Textul solicită instrumentul AI Art joacă un rol semnificativ în producția finală.

Utilizarea prompturilor corecte poate ajuta la crearea de rezultate mai bune.

de exemplu, Jasper Art Vă permite să alegeți sau să adăugați diverse opțiuni, cum ar fi:

  • Cuvinte cheie
  • Stil
  • Inspirație
  • Mediu
  • Mood

Acești îi ajută pe artiști să genereze rezultate mai bune și să personalizeze rezultatele în funcție de nevoile utilizatorului.

wrap up

Pe măsură ce diverse instrumente de generator de imagini AI se îmbunătățesc, există o mină de aur de oportunitate de a câștiga bani vânzând artă generată AI.

Cunoașterea caracteristicilor diverselor instrumente de artă AI, cum să creezi imagini de înaltă calitate și să înțelegi solid al părții de afaceri este esențială pentru succes.

urmând sfaturile din acest articol, veți fi pe cale să câștigați bani cu AI Art.

la ce alte modalități vă puteți gândi pentru a câștiga bani cu AI Art?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

citire ulterioară pe adamenfroy.com: instrumente de scriere AI vă poate ajuta să creați conținut mai repede ca niciodată.

cu diverse opțiuni disponibile, alegerea celei potrivite pentru nevoile dvs. este esențială.

În plus, software de redactare AI Vă poate ajuta să vă vindeți conținutul dvs. optimizând pentru SEO și abordând perspectivele „Nevoie, asigurându -vă că oamenii potriviți vă văd conținutul.

În cele din urmă, dacă căutați idei despre cum să Băncind bani pe bloguri , iată Cel mai bun mod de a construiți o afacere de bloguri .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *