Cum să descărcați videoclipuri YouTube pentru desktop și mobil (2023)

Cum să descărcați videoclipuri YouTube pentru desktop și mobil (2023)

YouTube este cea mai mare platformă video la cerere din lume.

De fapt, peste 30 de milioane de vizitatori < /A> Urmăriți 5 miliarde de videoclipuri în fiecare zi pe YouTube.

Dacă doriți să salvați videoclipuri pentru a fi vizionate mai târziu, trebuie să aflați cum să descărcați videoclipurile YouTube în mod eficient. Puteți descărca videoclipuri YouTube în formate precum MP4, AVI, MPEG și multe altele. Sau dacă aveți nevoie doar de formatul audio, puteți & nbsp; convertiți videoclipurile YouTube în în Fișiere MP3 .

cu atât de multe moduri de a descărca și accesa videoclipuri la cerere, am creat această resursă cu cele mai recente modalități de a descărca videoclipuri YouTube în acest an.

Să începem.

Disclaimer: Vă rugăm să rețineți, pot primi compensații de afiliere pentru unele dintre linkurile de mai jos, fără costuri pentru dvs. Cu toate acestea, acestea sunt cele mai bune instrumente pe care le -am testat pentru descărcarea și convertirea videoclipurilor YouTube în fișiere MP3. Puteți citi dezvăluirea mea afiliată în .

Care sunt pașii pentru a descărca videoclipuri YouTube?

Descărcarea videoclipurilor de pe YouTube este un proces simplu și simplu. & nbsp;

Primul mod de a descărca videoclipuri YouTube este să folosești un convertor video. & nbsp;

descărcați videoclipuri YouTube folosind un instrument de descărcare video.

Utilizarea unui descărcător YouTube este cel mai rapid mod de a descărca videoclipuri YouTube. Să ne uităm la pas cu pas:

Alegeți un instrument/un convertor de descărcare.

În primul rând, selectați cel mai bun instrument de descărcare YouTube posibil. & nbsp;

În opinia mea, cel mai bun instrument de pe piață este 4K video descărcător .

4K video descărcător funcționează cu Windows, Mac și Linux și oferă funcții excelente, cum ar fi descărcarea de loturi, salvarea listelor de redare și descărcări în 720p, 1080p și 4K. Puteți extrage, de asemenea, subtitrări YouTube și le puteți salva în peste 50 de limbi.

4K video descărcător Încercați să obțineți o garanție de înapoi de 14 zile.

Există alte instrumente acolo și, în timp ce există câteva instrumente gratuite decente, versiunile plătite oferă o calitate mai mare.

Caracteristici de căutat într -un instrument de descărcare YouTube.

  1. Calitatea videoclipului – Fișierul convertit trebuie să aibă o calitate video standard pentru vizionare excelentă. În mod ideal, ar trebui să puteți manipula calitatea videoclipului. Poate varia între joasă, medie sau mare. Este și mai bine dacă puteți alege o rezoluție video specifică precum 360p, 720p, 1080p și multe altele.
  2. subtitrări – ne plac cu toții videoclipuri care se află în diferite limbi. În astfel de cazuri, utilizarea subtitrărilor este esențială în timp ce o joci pe YouTube sau pe YouTube Premium. În mod logic, veți prefera să descărcați acele videoclipuri specifice împreună cu subtitrările.
  3. Descărcarea lotului – Puteți descărca fișierele individual sau în vrac pe baza listelor de redare de pe canalele YouTube. Dacă vă place o anumită trupă, este posibil să doriți să descărcați întreaga lor discografie. Și dacă vă place un regizor de film, poate doriți să descărcați întreaga lor filmografie.
  4. compatibilitate multiplă în format de fișiere – Este posibil să doriți să descărcați și să salvați videoclipuri în mai multe formate din managerul dvs. de fișiere. Având diverse opțiuni din care să alegeți, cum ar fi MP3, MP4, FLAC sau AAC, vă permite să fiți mai flexibili.
  5. editor video încorporat- Poate doriți să vizualizați o anumită melodie în mijlocul unui videoclip. Sau poate doriți să editați o porțiune specifică a unui film. Nevoile de editare video pot apărea în orice moment, ceea ce îl face o caracteristică esențială într -un instrument de descărcare video YouTube. Puteți încerca orice convertor video (AVC) care vine cu un editor încorporat.
  6. viteză – Instrumentul ar trebui să poată descărca și converti videoclipurile rapid. Timpurile de descărcare în mod ideal nu ar trebui să fie foarte afectați de fluctuațiile din internet și conectivitate Wi-Fi.

Copiați URL -ul barei de adrese video de pe YouTube.

Să presupunem că utilizați un instrument de descărcare video online. În acest caz, trebuie să vă îndreptați către YouTube și să deschideți videoclipul pe care doriți să îl descărcați.

Puteți pur și simplu copiați și lipiți linkul video YouTube afișat în casetă.

Puteți deschide instrumentul într -o nouă filă pe aceeași fereastră. Odată ce se va deschide, va afișa o casetă de text pentru a introduce URL -ul.

Iată o captură de ecran de la Y2mate unde puteți descărca videoclipul. Pur și simplu trebuie să lipiți adresa URL în caseta de text de mai sus și să faceți clic pe opțiunea „Start”. Unele site -uri web pot avea, de asemenea, butoane care spun „mergeți” sau „descărcați”.

În cazul în care utilizați un instrument descărcabil, trebuie să îl descărcați și să îl instalați mai întâi pe computer. După ce îl rulați, vă va oferi aceleași opțiuni pentru a copia și lipi adresa URL pentru conversie.

Fii atent la software-ul inutil pe care poate fi necesar să îl descarci. Evitați -le pe acestea ori de câte ori este posibil. Unele alternative bune sunt Keepvid, care vă pot ajuta să descărcați fișiere video cu dispozitive Apple MacOS, iPad, iPhone și Android.

este posibil să fie necesar să analizați aplicațiile alternative YouTube care funcționează în magazinul Google Play sau cu diferite smartphone -uri. Și dacă descărcați de la Vimeo pentru vizionare offline, există o serie de alte opțiuni din care să alegeți.

Alegeți formatul fișierului & amp; Calitatea video.

După ce lipiți URL -ul video YouTube în caseta de căutare, veți primi o serie de opțiuni. De exemplu, Y2mate vă permite să alegeți formatul video pe care doriți să îl descărcați, calitatea video și dimensiunea fișierului.

În cele din urmă, selectați opțiunea dorită și faceți clic pe Descărcare.

Unele dintre instrumente vă permit, de asemenea, să descărcați videoclipuri YouTube în formate precum WMV, MPG, AVI, ASF, M2TS, 3GP, 3G2, FLV, MKV, SWF, WebM, HTML5 WebM, HTML5 OGG, HTML5 și multe altele.

Dacă sunteți în căutarea descărcărilor de loturi, puteți specifica, de asemenea, un folder din computer pentru a salva toate videoclipurile descărcate. S -ar putea să vă confruntați cu o anumită confuzie dacă utilizați un VPN, deoarece instrumentele subliniază de obicei adresa IP prin adresa URL video pe care o introduceți. Deci, dacă sunteți un utilizator VPN, este posibil să doriți să schimbați locația pentru descărcări adecvate.

Odată ce videoclipul va fi descărcat, îl puteți reda oricând și oriunde doriți.

& nbsp;

< /div>

Cum descărcați videoclipuri YouTube direct?

nu trebuie să utilizați întotdeauna un instrument de descărcare video YouTube. Este destul de ușor să descărcați videoclipuri YouTube direct de pe YouTube.

Iată pașii:

1. Mergeți la videoclip.

Deschideți YouTube pe browserul dvs. și mergeți la videoclipul pe care doriți să îl descărcați.

2. Adăugați „SS” în URL.

În continuare, trebuie să editați adresa URL în editorul de text furnizat de YouTube. Pur și simplu, introduceți „ss” după „www”. Dar înainte de „youtube.com”.

După ce ați introdus -o, apăsați pur și simplu butonul „Enter” de pe tastatură.

În continuare, veți fi redirecționat către un site de descărcare gratuită.

3. Accesați site -ul de descărcare

Odată redirecționate, există o mulțime de servicii gratuite pe care să le utilizați pe care nu trebuie să le descărcați sau să le instalați. În momentul în care apăsați butonul „Enter”, veți fi redirecționat către site -ul său web.

Veți vedea că editorul de text are deja adresa URL video, deci nu este necesar să copiați și să lipiți niciun link. Videoclipul dvs. este, de asemenea, gata de descărcare – tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe butonul „Descărcați”.

De asemenea, trebuie să alegeți formatul și calitatea videoclipului. În cele din urmă, faceți clic pe opțiunea „Descărcare” și veți avea videoclipul în câteva secunde.

Cum descărcați videoclipuri YouTube cu suplimente de browser?

s -ar putea să nu doriți să vă plimbați cu adresa URL video YouTube. Și este posibil ca unii dintre voi să nu doriți să utilizați niciun instrument terț pentru a descărca videoclipurile.

În acest caz, utilizarea suplimentelor pe browserul dvs. este doar soluția de care aveți nevoie.

1. Alegeți un supliment.

există un supliment pentru practic tot ce ai putea avea nevoie.

Vestea bună este că există o varietate de opțiuni disponibile pentru a descărca videoclipuri YouTube.

Unele dintre ele sunt cele mai potrivite pentru Firefox , chrome și safari , în timp ce unele sunt instrumente autonome.

Iată un exemplu de supliment similar numit ‘ YouTube video și descărcător audio ‘pentru opera.

2. Descărcați suplimentul.

Procesul este simplu în operă. Și este mai mult sau mai puțin același pentru alte browsere.

În Opera, puteți merge mai departe și faceți clic pe opțiunea „Adăugați la operă” afișată în culoare verde. Mai mult, asigurați-vă că descărcați suplimentul corect cu privire la browserul pe care îl utilizați. Nu vor funcționa altfel.

Odată ce suplimentul este descărcat, instalați-l. Dacă suplimentul nu funcționează după instalare, apoi reporniți computerul.

3. Îndreptați -vă spre YouTube.

Următorul, accesați videoclipul YouTube pe care doriți să îl descărcați. După ce sunteți acolo, veți observa o pictogramă din partea dreaptă sus (pentru utilizatorii de operă).

Când instalați acest supliment, primiți câteva opțiuni:

  • Descărcare rapidă
  • Panoul de descărcare
  • Instrument de conversie
  • Setări

În continuare, faceți clic pe opțiunea „Descărcare rapidă” și veți avea videoclipul instalat în sistemul dvs.

Nu veți primi opțiunea de descărcare directă de pe YouTube, indiferent de browserul pe care îl utilizați, dacă nu utilizați un supliment.

4. Alegeți formatul fișierului.

Majoritatea suplimentelor vă oferă o varietate de opțiuni pentru a salva videoclipul. Opțiunile variază între mai multe formate, precum și diverse calități video. De obicei, un pop-up plutește în timpul alegerii descărcării, cerând preferințele tale.

Cum descărcați videoclipuri YouTube cu un desktop virtual?

Utilizarea unui desktop virtual (VD) este un alt mod ușor de a descărca videoclipuri YouTube.

Iată cum o puteți face.

1. Mergeți la videoclipul YouTube.

În primul rând, vizitați platforma YouTube și tastați numele videoclipului pe care doriți să îl vizualizați și să îl descărcați. După ce faceți acest lucru și apăsați butonul „Enter”, videoclipul începe să se joace.

2. Adăugați „VD” la adresa URL.

Acum, procesul este similar cu momentul în care descărcați videoclipuri direct adăugând „SS” la adresa URL. În acest caz, trebuie să editați adresa video și să adăugați cuvintele „VD” înainte de „YouTube” și după „www”.

verificați acest lucru:

După editare, apăsați butonul „Enter”. În continuare, veți fi redirecționat către site -ul Django pentru videoclipul pe care doriți să îl descărcați.

3. Alegeți formatul video și calitatea.

pe site -ul VDYOutube, derulați în jos pentru a alege calitatea și formatul videoclipului YouTube. Pe baza nevoilor dvs., puteți merge mai departe.

4. Descărcați videoclipul YouTube.

Odată ce faceți clic pe opțiunea „Descărcare”, este doar câteva secunde înainte de a fi instalat în sistemul dvs. de calculatoare.

Dacă nu aveți playerul media VLC în sistemul dvs. de calculator, atunci îl puteți descărca. VLC Media Player este sigur și vă face mai ușor să descărcați videoclipuri YouTube.

iată cum:

1. Mergeți la YouTube Video & amp; Copiați adresa URL.

Mergeți la YouTube și deschideți videoclipul pe care doriți să îl descărcați. Apoi, copiați adresa URL a videoclipului.

2. Deschideți VLC Media Player.

În mod ideal, nu ar trebui să așteptați acest pas pentru a deschide playerul media VLC. Ar trebui să -l mențineți deschis pe bara de activități în beneficiul dvs.

3. Flux de rețea nou.

Când deschideți playerul media VLC, accesați opțiunea „media” și faceți clic pe ea.

În continuare, selectați opțiunea „Deschideți fluxul de rețea”. Desigur, acesta este cazul când utilizați un sistem de operare Windows.

Când utilizați Mac, fluxul este fișier & gt; Deschide rețea .

4. Deschideți media.

În această etapă, veți vedea o pagină cu un editor de text, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați. Aici, lipiți URL -ul copiat al videoclipului YouTube pe care doriți să îl descărcați.

5. Apăsați opțiunea „Play”.

Când faceți clic pe opțiunea „Play”, videoclipul începe să se joace pe VLC.

6. Informații despre codec.

În continuare, faceți clic pe opțiunea „Instrumente” din colțul din dreapta sus. Acolo, veți găsi o opțiune numită „Informații despre codec”. Puteți ajunge și la opțiunea „Informații despre codec” folosind comanda „Ctrl + J”.

Când faceți clic pe „Informații despre codec”, se deschide o nouă fereastră.

7. Locație.

fereastra arată așa ceva:

Trebuie să copiați informațiile videoclipului din caseta de text Locație din partea de jos a paginii. Acest pas este destul de simplu pentru utilizatorii Windows.

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator Mac, trebuie să faceți clic dreapta pe câmp și să faceți clic pe opțiunea „Deschideți URL”.

8. Copiați/lipiți URL -ul.

Dacă sunteți pe un sistem Windows, ați copiat deja adresa URL. Lipiți -l pe browserul dvs. web și faceți clic pe „Enter”. Pasul este redundant pentru utilizatorii Mac.

9. Salvați videoclipul.

În această etapă, videoclipul ar trebui să se joace pe browserul dvs. online. Faceți clic dreapta pe videoclip și selectați opțiunea „Salvați video ca”.

10. Descărcați videoclipul.

Videoclipul va începe acum descărcarea. Formatul implicit este un fișier MP4, iar titlul implicit ar fi „VideoPlayback”. Odată descărcat, salvați -l cu celelalte videoclipuri.

Deși procesul poate părea lung în acest moment, este destul de simplu odată ce îl faci singur.

Cum descărcați videoclipuri YouTube pe mobil?

descărcarea unui videoclip YouTube pe dispozitivul dvs. mobil este un pic mai complicat.

Cu toate acestea, am două modalități simple de a le descărca pe dispozitivele dvs. mobile.

Opțiunea #1: Dacă aveți un telefon Android, puteți utiliza o aplicație numită instube . Această aplicație face ca descărcarea de videoclipuri pe telefonul dvs. să fie super simplă și gratuită.

Opțiunea nr. 2: Dacă aveți un iPhone care rulează pe iOS, nu veți putea folosi Instube pentru a descărca videoclipurile YouTube.

Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin obținerea primei oficiale YouTube. A costat 11,99 USD pe lună, dar merită total. Puteți descărca și viziona videoclipuri chiar la telefon în aplicația YouTube. Personal, asta fac și v -aș recomanda să faceți la fel.

Veți avea acces și la muzica YouTube, astfel încât să puteți începe nu numai să începeți streaming videoclipuri, ci și muzică.

Un hack gratuit pentru a face acest lucru este folosind Apple AirDrop.

Puteți transfera pur și simplu fișierele video de pe computerul Apple pe telefon și le puteți urmări ca un videoclip normal. Tot ce trebuie să faceți este să urmați pașii y2mate.com și veți putea descărca cu ușurință orice videoclip YouTube gratuit și îl veți avea pe dispozitivul dvs. mobil.

Descărcați videoclipuri YouTube legale?

YouTube are un serviciu destul de simplu, care delimitează ceea ce un vizualizator poate sau nu poate face pe platformă.

descărcarea videoclipurilor fără permisiunea prealabilă, vânzarea lor și comiterea încălcării drepturilor de autor sunt încălcări ale condițiilor lor de serviciu. & Nbsp;

În timp ce descărcarea videoclipurilor YouTube este din punct de vedere tehnic un act criminal, YouTube nu a dorit să penalizeze utilizatorii pentru descărcarea videoclipurilor. Anumite videoclipuri fără drepturi de autor pe YouTube cu licențele corecte sunt legale de descărcat. În plus, dacă utilizați doar videoclipul pentru uz personal, acesta poate fi considerat legal. & Nbsp;

State YouTube, „Nu veți copia, reproduce, distribui, transmite, transmite, afișa, vinde, licența sau exploata altfel în orice alte scopuri fără acordul scris prealabil al YouTube sau al licențiatorilor respectivi din conținutul. ”

Cu alte cuvinte, puteți viziona videoclipuri YouTube, dar numai din aplicațiile Google. & nbsp;

Cu toate acestea, aplicațiile terțe vor continua să se încolțească online și vor permite oamenilor să descarce videoclipuri YouTube. Este greu să aplici sau să interzici utilizatorii pentru exploatarea lor – puteți urmări în continuare videoclipuri YouTube atunci când nu sunteți conectat.

În cele din urmă, depinde de dvs. să decideți dacă descărcați videoclipuri de pe YouTube pentru uz personal este ceva ce ar trebui să faceți.

Ce este descărcarea lotului YouTube?

Descărcarea lotului este termenul folosit pentru a descrie descărcarea mai multor fișiere într -o singură sesiune de descărcare de internet. Numărul de fișiere și dimensiunea acestora în Kilobytes (KB) vor determina cât timp va dura pentru ca fișierele (fișierele) să se completeze complet.

Descărcarea lotului YouTube este atunci când oamenii folosesc software sau add-browser web pentru a descărca automat mai multe videoclipuri YouTube într-un folder specific de pe computer sau dispozitiv.

Descărcarea lotului se numește și descărcare în mai multe părți. Principalele motive pentru care oamenii practică descărcarea loturilor se datorează faptului că poate fi o modalitate ușoară de a descărca mai multe fișiere mici dintr -o singură locație și pentru că dimensiunile fișierelor video descărcate nu depășesc limitele impuse de anumite software.

Mulți utilizatori YouTube descarcă videoclipuri folosind software terț, deoarece este nevoie de mai puțin timp pentru a finaliza sarcina.

Ce muzică pot folosi atunci când creez videoclipuri YouTube?

Când înregistrați un videoclip care va fi postat pe YouTube, este cea mai bună practică să folosiți muzică fără regalitate. Aceasta înseamnă că muzica selectată nu ar trebui să încalce drepturile artistului original.

YouTube permite utilizatorilor să utilizeze anumite piese din biblioteca lor YouTube, care pot fi utilizate gratuit.

Întrebări frecvente.

Puteți descărca un fișier video de pe YouTube?

Da, puteți descărca orice videoclip YouTube urmând pașii din acest ghid. Vă parcurg trei moduri de a descărca videoclipuri folosind un descărcător video YouTube, extensie și dispozitiv mobil.

pot descărca videoclipuri YouTube gratuit?

Da, puteți descărca gratuit orice videoclip YouTube. Cu toate acestea, dacă doriți să vă salvați ceva timp, v -aș recomanda mergeți cu 4K video descărcător . Acesta vă va oferi videoclipuri de calitate superioară și vă va păstra dispozitivele libere de viruși și malware.

Care este cel mai bun mod de a descărca videoclipuri YouTube?

pentru desktop, cel mai bun mod de a descărca un videoclip YouTube este prin 4K video descărcător .

pentru mobil, cel mai bun mod de a descărca videoclipuri YouTube este fie Instube, fie YouTube Premium.

Cum descarc videoclipuri YouTube pe Android?

Cel mai bun mod de a descărca videoclipuri pe Android este folosind Instube. Este gratuit și foarte simplu de utilizat.

Rezumatul executiv.

Acolo îl aveți – unele dintre cele mai bune metode de a descărca videoclipuri YouTube. În opinia mea, mergeți cu 4K video descărcător -este cel mai bun instrument pentru calitatea video și conversii MP3.

Acest instrument vă permite să accesați videoclipurile YouTube preferate oricând, chiar și fără o conexiune la internet. Descărcarea videoclipurilor și stocarea lor pe computer sau telefon vă ajută să nu ratați niciodată videoclipurile care vă plac.

Preferiți streaming video sau descărcați videoclipuri YouTube? Ce instrument utilizați? Anunță -mă în comentariile de mai jos.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *