Cum să vindeți pe Etsy: 7 pași pentru a vă deschide magazinul Etsy în 2023

Cum să vindeți pe Etsy: 7 pași pentru a vă deschide magazinul Etsy în 2023

De la lansarea sa în 2005, Etsy s -a extins într -una dintre cele mai mari piețe online din lume. Există 81,9 milioane de cumpărători activi și 4,1 milioane de vânzători ETSY. În plus, există peste 50 de milioane de articole unice enumerate spre vânzare pe etsy.com.

Învățarea cum să vindeți pe Etsy este unul dintre modurile în care puteți Faceți bani online și poate duce la afaceri mari.

Dacă doriți să începeți o afacere Etsy și să câștigați bani prin vânzarea articolelor către această vastă colecție de potențiali cumpărători, vă rugăm să citiți mai departe.

& nbsp;

< /div>

Ce este etsy?

Etsy este o platformă de comerț electronic, specializată în cumpărarea și vânzarea de mărfuri artistice, livrări de artizanat de colecție și articole de epocă dificil de găsit într-un magazin online tradițional.

Cumpărătorii de pe Etsy își răsfoiesc piața pentru a găsi produse artizanale, mai degrabă decât mărfuri produse în masă.

este, de asemenea, un magazin pentru proprietari de afaceri mici sau cu normă întreagă, cum ar fi magazinele de artă și artizanii cu abilități artistice pentru a-și prezenta bunurile și a vinde unui public mai larg, fără a avea nevoie de propriul site web, precum Shopify.

Este o companie hibridă care combină emoția unui târg de artă cu o piață precum eBay.

Persoanele care caută produse pe Etsy vor găsi articole vintage și handmade, lucrări de artă făcute la comandă, îmbrăcăminte imprimată manual, jucării pentru copii făcute la comandă și multe altele.

Există o categorie majoră de produse vintage de vânzare pe Etsy. Pentru ca articolele să se califice ca vintage, acestea trebuie să aibă minimum 20 de ani.

Există o mare varietate de articole de colecție pe care le puteți obține la un preț rezonabil. Platforma folosește un anumit magazin în care un vânzător Etsy își listează produsele contra cost.

Nișa unică pe care o ocupă Etsy îl face platforma numărul unu pentru articole de artă și colecții din lume.

Este esențial să subliniem că Etsy nu face produsele. În schimb, acționează ca un intermediar care conectează atât cumpărătorul, cât și vânzătorul, aducându -i pe o piață. Etsy are un sediu central în Brooklyn, iar aici efectuează operațiuni zilnice.

Compania are, de asemenea, o clasă de artizanat cunoscută sub numele de Etsy Labs – o clasă în care oamenii își învață și își îmbunătățesc abilitățile artistice.

Cu o aplicație Etsy care este disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, puteți obține, de asemenea, cel mai mult Etsy din mers.

Cât costă să se vândă pe Etsy?

costă 0,20 USD pentru a configura un cont ETSY și a enumera un articol pe piață. Potrivit manualului vânzătorului, o listă va rămâne activă timp de patru luni sau până la vândutul articolului. Odată ce un articol se vinde, o taxă de tranzacție de 5% are loc la prețul de vânzare.

Mulți oameni împachetează magazinul după o lună de doar o lună din cauza vânzărilor mici sau deloc. Și cea mai proastă parte este că continuați să efectuați cheltuieli pe baza listărilor dvs. Prin urmare, este crucial să luăm în considerare raportul pe termen lung al veniturilor/costurilor.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când aveți multe produse de vândut. Deci, cât costă să vă vindeți produsele pe Etsy?

Să aflăm.

1. Costul magazinului Etsy.

Un avantaj al lui Etsy este că nu a costat un vânzător nimic de înființat magazin. Da, deschiderea magazinului pe Etsy este gratuită. Dar de aici se termină lucrurile gratuite – cel puțin deocamdată. Acest lucru se datorează faptului că Etsy are o taxă de listare standard de 0,20 USD pe articol. Această taxă de listare este timp de patru luni. Dar să vorbim despre listă.

Etsy are o listă diferită de alți giganți de pe piața online. Pentru această piață online, o listă și un produs nu sunt aceleași lucruri. Acest lucru se datorează faptului că o listă poate conține mai multe produse.

De exemplu, dacă un vânzător vinde o pălărie, iar pălăria are scheme de culori diferite, vânzătorul este obligat doar să creeze „o listă” pentru a acoperi varietatea de culori diferită, oferind cumpărătorilor alegerea de a selecta o pălărie cu orice a culorilor.

Deci, dacă vânzătorul are 100 de articole din acea pălărie și vin în culori diferite, vânzătorul creează o singură listă pentru a le acoperi pe toate, actualizând cantitatea pe măsură ce vânzările intră.

la fiecare patru luni, validitatea unei liste se termină. Acum depinde de vânzător să reînnoiască lista automată sau manual la același 0,20 USD pe listă. Deși a permite magazinului să se reînnoiască automat poate avea un sens bun pentru un vânzător pentru prima dată care nu a înțeles încă elementele de bază financiare ale conducerii unui magazin online, are și mai mult sens-cel puțin dintr-un unghi financiar-pentru a reînnoi magazinul manual .

În acest fel, puteți studia datele pentru a afla ce produse fac vânzări și dovedesc un profit și ce produse iau o pierdere înainte de a vă reînnoi listarea pentru alta patru luni. Rețineți că costul fiecărei liste rămâne 0,20 USD pe listă.

Aceasta înseamnă că dacă există 100 de listări în magazinul dvs., puteți plăti 20 de dolari la fiecare patru luni. Aceasta devine o problemă dacă nu faceți vânzări, deoarece cei 20 de dolari continuă să se adauge în foaia dvs. de cheltuieli, ceea ce ar putea include și costul creării produsului dvs. în primul rând.

2. Costul de 0,20 USD este tot ce există?

Mulți proprietari de spectacole se confundă cu privire la modul de a remite taxa de 0,20 USD atunci când vin vânzările. Uită de o listă diferă de un produs și că taxa pentru listare și taxa de reînnoire pentru magazin depinde de numărul de articole de vânzare . Consultați aceste exemple pentru claritate:

Exemplul 1:

Un vânzător are un magazin de masă artizanal Etsy. În magazinul respectiv, există o singură masă artizanală de vânzare. Tabelul se vinde, iar vânzătorul optează să nu reînnoiască lista sau să elaboreze din nou un alt tabel.

Vânzătorul plătește este de 0,20 USD pentru a enumera tabelul. Deoarece tabelul s -a vândut, vânzătorul nu mai percepe o taxă de listare (deși există și alte taxe pe care le vom explica mai târziu).

Exemplul 2:

un vânzător Creează pulovere handmade disponibile în cinci culori diferite. Când vânzătorul creează o listă, există șase perechi de pulover în stoc. Deci, pentru următoarele patru luni, vânzătorul va plăti 0,20 USD pentru o listă a celor șase perechi de pulovere.

Dacă nu există vânzări în acea perioadă, vânzătorul primește o altă taxă de 0,20 USD pentru reînnoirea listei.

Dar dacă vânzătorul vinde unul dintre pulovere, totul revine la zero, iar listarea va reînnoi automat pentru un alt „proaspăt” de 4 luni pentru restul de cinci pulovere. Dacă vânzătorul adaugă mai multe pulovere la cantitatea disponibilă sau vânzătorul are culori noi ale puloverului și ar dori să afișeze noi imagini ale acestor culori, vânzătorul poate edita listarea fără costuri suplimentare.

De fiecare dată când vânzătorul face o vânzare, stocul se reînnoiește din nou și din nou până când vând toate puloverele disponibile sau perioada de 4 luni se încheie fără vânzări.

Cu toate acestea, dacă un cumpărător achiziționează trei perechi de pulovere de la vânzător într-o singură comandă, vânzătorul va primi o taxă suplimentară de 0,40 USD, alături de 0,20 USD anterior pentru trei taxe de listare. < /P>

În cele din urmă, reînnoirea automată în sine, chiar dacă trei pulovere au fost plătite într-o singură tranzacție.

3. Care este taxa de tranzacție ETSY?

La fel ca eBay și Amazon, există taxe Etsy pe care un vânzător trebuie să le plătească pentru a -și face afacerea online. În primul rând, un vânzător va plăti Etsy o taxă de tranzacție de 5% din prețul de vânzare ori de câte ori este vândut un articol.

4. Ce costă promovarea pe Etsy?

Utilizatorii

​​Etsy pot alege, de asemenea, să creeze înregistrări promovate și să își publice produsele. Minimul de început este de 1 dolar/zi și se bazează pe un model de cost pe clic. Atunci când un utilizator efectuează o căutare ETSY, există atât înregistrări plătite, cât și non-plătite. Singura diferență pe care cumpărătorii o pot vedea în listările promovate este „anunțul” mic, alb, în ​​colțul din stânga sus al imaginii:

De obicei, este o provocare pentru un nou vânzător să facă valuri pe Etsy din poartă, mai ales atunci când lansează un nou produs. Investiția în reclame ETSY pentru a aduna mai multă vizibilitate poate să nu fie o idee proastă pentru a testa viabilitatea pieței produsului. După ce începeți să promovați, veți avea acces la un tablou de bord unde puteți vizualiza statisticile dvs.

Vă recomand să setați un cost maxim pe clic (CPC) între 0,10 USD – 0,50 USD pe clic pentru a începe rezultatele testării.

5. Care sunt taxele de procesare a plăților ETSY?

Când un cumpărător verifică direct pe Etsy și folosește sistemul de plată ETSY, Etsy percepe o taxă de procesare a plăților de 3% + 0,25 USD pe tranzacție.

De asemenea, în funcție de locația vânzătorului, ar putea exista cheltuieli suplimentare sub formă de impozite, inclusiv costul convertirii monedei locale în care articolele enumerate nu sunt în dolari americani.

6. Ce zici de costurile de transport ETSY?

De obicei, cumpărătorul plătește pentru transport. Costul va depinde de locația cumpărătorului. Adesea, apar probleme în situațiile în care taxa de expediere nu este calculată în mod corespunzător, iar vânzătorul își dă seama că trebuie să plătească mai mult pentru transport maritim decât intenționează inițial.

Dacă acest lucru se întâmplă în mod repetat, ar putea crește semnificativ costul total al desfășurării afacerilor pe Etsy, mai ales atunci când costul asigurării este inclus în taxa de transport, care conduce la costul în continuare.

O soluție este de a face cercetarea și de a afla exact cât de multe articole de transport în diferite locații vor costa. Transportul nu este niciodată gratuit pe Etsy sau pe orice alt magazin online. Vânzătorii Etsy care oferă transport gratuit ar trebui să fie pregătiți să includă costul transportului în prețul de vânzare. Cu o altă notă, vânzătorii pot achiziționa etichete de expediere USPS direct pe Etsy.

7. Gânduri finale despre prețurile Etsy.

Este tentant să crezi că este doar 20 de cenți pentru a începe să se vândă pe Etsy și să te grăbești să deschizi un magazin.

Înainte de a începe un magazin Etsy, este inteligent să înțelegem clar taxele totale necesare atât pentru a enumera cât și pentru a vinde produsele dvs.

Costul total al înființării magazinului pe Etsy include taxa de listare, taxa de tranzacție, taxa de procesare a plăților, taxa de expediere și orice promoții la care participați. << /Strong>

De asemenea, nu amintiți-vă că nimic nu include Costul mărfurilor vândute (cogs) . Așadar, dacă vă prețuiți articolele prea mici pentru a atrage mai mulți cumpărători, puteți mânca în marja de profit și vinde produse online în pierdere.

Există întotdeauna taxe externe de luat în considerare dacă doriți să vă gestionați corect afacerea. Obțineți o foaie de calcul gata să vă urmăriți fluxul și ieșirea pentru a fi informat în mod adecvat cu privire la ceea ce se întâmplă în afacerea dvs.

Încercați să nu vă îndreptați înainte până nu vedeți un randament decent al investițiilor (ROI). Este important să vă extindeți treptat afacerea, mai degrabă decât să vă agresați prea mult cu prețurile imediat.

Pe măsură ce continuați să vindeți pe Etsy, veți primi comisioanele și veți adapta afacerea în consecință.

Cum se vinde pe etsy.

Etsy face ca procesul să înceapă să vândă ușor. Iată pașii despre cum să vindeți pe Etsy și să vă configurați propriul magazin online.

1. Accesați etsy.com pentru a începe.

Vizitați pagina de pornire Etsy, faceți clic pe Vindeți pe Etsy link , apoi faceți clic pe Deschideți -vă magazinul Etsy .

2. Personalizați setările magazinului dvs.

Fiind propriul dvs. manager de magazin, puteți seta preferințele magazinului pentru modul în care doriți să vă vindeți produsele. Selectați limba pentru descrierea produselor dvs. și moneda pentru comerț, includeți locația dvs., etc.

3. Selectați un nume al magazinului.

Aceasta este partea în care creativitatea ta poate intra în joc. Ar trebui să veniți cu un nume de magazin Etsy care reflectă marca dvs. personală . Numele dvs. ar trebui să fie sinonim cu ofertele de produse și ușor de reținut pentru clienți. Numele trebuie să fie între patru și douăzeci de caractere fără spații sau caractere speciale.

4. Începeți să vă listați produsele.

Urmați acești pași pentru a configura listările de produse:

Adăugați fotografii: Vânzătorii Etsy sunt sfătuiți să aibă minimum cinci fotografii pentru fiecare articol, care să fie preluate din unghiuri diferite, astfel încât cumpărătorii să poată avea o idee corectă despre cum arată produsul dvs. Imaginile ar trebui să fie de înaltă calitate și filmate cu un fundal frumos.

Reglați miniaturile: Miniaturile sunt primele imagini pe care un cumpărător le vine atunci când caută sau se poticnește pe produsul dvs. Acestea dictează aspectul magazinului dvs., așa că asigurați -vă că sunt consecvente și se potrivesc cu marca dvs.

Completați informațiile de listare: Descrierea produsului dvs. ar trebui să aibă un titlu și o descriere care să descrie ceea ce este în detaliu.

De asemenea, utilizați cele 13 „etichete” disponibile pentru fiecare produs. Cumpărătorii caută produse pe Etsy pe baza cuvintelor cheie, așa că asigurați -vă că aceste cuvinte cheie se potrivesc cu ceea ce este în etichetele dvs.

Introduceți cantitatea și prețul inventarului: Adăugați prețul pentru fiecare articol și asigurați -vă că luați în considerare toate costurile în prețul dvs. de vânzare. Includeți cantitatea în stoc și, de asemenea, dacă există variante de produse, cum ar fi dimensiunea, culoarea și materialul.

Setați taxa de transport: aici includeți taxe de transport, țară de origine, timp de procesare, greutate și dimensiune. Puteți actualiza întotdeauna aceste informații mai târziu, dacă este nevoie.

Previzualizați listările dvs. Etsy: Uită -te la magazin pentru a vedea dacă există modificări de făcut. Este important să vă simțiți bine în ceea ce privește aspectul magazinului dvs. din perspectiva unui client înainte de a publica pentru prima dată. Faceți clic pe Finalizare și ați terminat de adăugat primul dvs. produs.

5. Selectați metoda de plată.

Există multe tipuri de plăți electronice disponibile pe Etsy. Ați putea oferi plăți PayPal sau Etsy, ceea ce utilizează majoritatea vânzătorilor. Plățile Etsy permit vânzătorilor să -și obțină banii prin diferite opțiuni, cum ar fi cardurile de credit și debit (precum și creditul magazinului) și cardurile cadou Etsy.

6. Includeți informații despre facturare.

Acest lucru va depinde de țara de origine. Etsy poate dori un card de credit pentru autorizare și identificare. Veți furniza, de asemenea, un card în care Etsy vă poate percepe taxe și comisioane.

asta este. Sunteți cu toții configurați și este timpul să începeți să optimizați și să vă promovați produsele.

7. Optimizați -vă magazinul.

Iată câteva moduri de a -ți optimiza magazinul Etsy și de a atrage mai multe vânzări.

Adăugați profilul dvs. de utilizator: Aceasta va include un scurt bio despre dvs. cu o fotografie. Acest lucru va permite vizitatorilor cine sunteți și vă va crește credibilitatea ca vânzător. Puteți utiliza această oportunitate pentru a crea o conexiune personală cu clienții dvs. și pentru a oferi mai multe informații despre produsul dvs.

Adăugați politicile magazinului: Această secțiune include întrebări frecvente pe care clienții le pot întreba despre produs. Puteți adăuga, de asemenea, termene de procesare și transport, astfel încât clienții să poată avea o idee despre cât timp va dura pentru a obține produsul lor. Politicile de returnare (dacă există) se încadrează și în această secțiune.

Adăugați un magazin Bio: Aceasta este secțiunea care vă permite să vorbiți mai mult despre magazinul dvs. de comerț electronic și despre cine sunteți. Vânzătorii Etsy li se oferă 5.000 de caractere pentru a vă scrie biografia. Nu uitați să scrieți cu pasiune și să creați o conexiune cu potențialii dvs. clienți.

oamenii valorizează transparența, așa că încercați să fiți deschiși cu privire la valorile dvs. Puteți să le arătați, de asemenea, cum vă creați produsele introducând fotografii sau videoclipuri ale spațiului dvs. de lucru. Puteți împărtăși și linkurile de socializare ale magazinului dvs. aici.

Utilizați instrumentele de marketing ale Etsy: Acest lucru vă permite să ajungeți la o bază de clienți mai largă prin intermediul rețelelor de socializare. Etsy a făcut acest lucru ușor de făcut cu un nou instrument de marketing pentru a permite vânzătorilor posibilitatea de a -și împărtăși produsele pe platforme sociale precum Pinterest, Facebook, Instagram și Twitter.

Mai multe sfaturi pentru vânzare pe Etsy.

Acum, când aveți magazinul Etsy înființat și optimizat, cum conduceți vânzările în timp? Care sunt unele modalități de a -ți stimula „Etsy SEO” și de a câștiga mai multă vizibilitate ca un nou proprietar al magazinului?

Iată șase sfaturi finale pentru vânzare pe Etsy.

1. Angajați un fotograf profesionist.

oamenii sunt vizuali – vrem să vedem, să atingem și să simțim produse înainte de a le cumpăra. Și există o psihologie în spatele fotografiei de produse excelente.

Principalele tipuri de fotografii de fotografie includ fotografii de eroi și fotografii în stilul de viață.

În primul rând, fotografiile erou sunt apropiate ale produselor dvs. cu un fundal alb simplu. Acestea sunt excelente pentru fotografiile dvs. principale și ar trebui să fie într -o rezoluție înaltă, astfel încât utilizatorii să poată mări și să vadă produsul de la sine.

În continuare, fotografiile de stil de viață arată produsul folosit de o persoană sau cu mai mult context de fond. De exemplu, o imagine a puloverului unei femei poate fi purtată de o femeie zâmbitoare afară într -un parc.

Un sfat final este să folosești o combinație a ambelor aceste stiluri, precum și fotografii între ele. De exemplu, o imagine a unui set de consumabile de artizanat ar putea fi dezasamblată pentru a arăta toate părțile și așezată într -un model frumos.

Etsy permite maxim 10 fotografii, deci le folosește pe toate. Fotografiile de înaltă calitate din magazinul dvs. Etsy vă vor ajuta să conduceți vânzările pentru produsele dvs.

2. Aflați Etsy Seo.

SEO sau optimizarea motorului de căutare vă permite să creșteți vizibilitatea online pe platforme precum Google. Dar Etsy SEO este esențial pentru a conduce vânzările.

Tehnicile SEO depind de platformă. Ebay, Amazon și Google au toate tehnici SEO diferite, la fel și Etsy. Cu toate acestea, elementele de bază sunt aceleași și totul se rezumă la cuvinte cheie.

Ce sunt articolele de pe Etsy care caută persoanele? Încercați să înțelegeți principalele categorii de produse și utilizați cuvinte cheie unice pentru a ieși în evidență. Utilizați cât mai multe cuvinte cheie valoroase, astfel încât utilizatorii să caute să se potrivească cu produsele dvs. și să vă aducă afacerea în rezultatele căutării.

Dacă vă este greu să vă gândiți la cuvinte cheie pentru produsul și afacerea dvs., utilizați un instrument precum eran.com Pentru a înțelege și optimiza cuvintele cheie ETSY. Puteți utiliza, de asemenea, unele dintre cele mai bune instrumente SEO pe piață pentru a înțelege ceea ce oamenii caută activ în nișa dvs. particulară.

3. Optimizați -vă prețurile.

Prețurile au un impact direct asupra cât de mult vindeți pe Etsy. De obicei, este dificil să obții prețul potrivit pentru produsul tău, deoarece scăderea concurenței poate duce la un război al prețurilor, în timp ce vânzarea prea mare poate duce la zero vânzări.

Găsiți modalități de reducere a costurilor de producție, astfel încât marja de profit să fie mai mare. Testați, testați, testați. Vă puteți actualiza în mod regulat prețurile pentru a reflecta factori economici, cum ar fi costul materiilor prime, precum și concurența dvs.

4. Păstrați înregistrări financiare bune.

Contabilitatea corectă vă poate ajuta să înțelegeți direcția în care se îndreaptă magazinul Etsy și afacerea. De asemenea, vă poate ajuta să stabiliți ținte și să știți dacă faceți un profit sau efectuați o pierdere. Cu cât este mai bună înțelegerea numerelor exacte, cu atât sunt mai informate deciziile tale.

dreapta software de contabilitate pentru afaceri poate ajuta cu siguranță Rămâi în vârful financiarului, astfel încât să te poți concentra pe rularea magazinului Etsy.

5. Studiați datele.

Utilizați instrumente analitice pentru a vă ajuta să urmăriți afacerea dvs. Etsy. Unele produse pot vinde mai mult decât altele și poate fi necesar să renunțați la produse neperformante și să creșteți cantitățile de performanță.

6. Există o mare diferență între copierea și utilizarea listărilor altora ca inspirație.

Utilizarea inspirației de la alți designeri poate fi o modalitate excelentă de a -ți construi meșteșugul și de a -ți perfecționa abilitățile fără a fi nevoie să reinventezi roata. Vânzarea de copii ale muncii altcuiva nu este bună și ar putea vedea că magazinul tău Etsy se închide destul de repede.

Copierea este împotriva Etsy TOS, dar inspirația este în regulă. Dacă utilizați o fotografie a lucrării originale a altcuiva ca ghid, creați -vă designul unic și nu pretindeți că este creatorul piesei originale, dacă nu aveți idei originale proprii.

7. Luați -vă timp când alegeți numele magazinului potrivit de produse.

Acesta este primul lucru pe care oamenii îl văd atunci când vă caută produsele și poate fi o modalitate excelentă de a -i interesa de ceea ce vindeți. În plus, dacă cineva este deosebit de bun în a -și aminti numele, s -ar putea să se întoarcă și mai târziu. Deci, alegeți ceva captivant, dar nu nepoliticos sau ofensiv.

Când vă gândiți la un nume pentru magazinul dvs., vă poate ajuta să enumerați câteva cuvinte care descriu stilul dvs. sau tipul de produs pe care îl vindeți. Încercați să obțineți un echilibru între ceva scurt și ușor de reținut, dar și descriptiv, astfel încât să puteți construi cu ușurință pe ceea ce oamenii văd în numele magazinului dvs.

De exemplu – studioul de artă „Nume” – le spune oamenilor ce fel de artă vor găsi acolo, fără a fi prea lungi. Dacă aveți un nume mai lung pentru magazinul dvs., care pare mai potrivit cu produsele sale, dar este puțin mai greu de reținut, luați în considerare crearea unei versiuni mai scurte a acestuia ca o etichetă a magazinului. De exemplu: pictura cu lumină – aluzie la natura produsului, oferind în continuare cumpărătorilor o idee despre ce să vă așteptați de la magazinul dvs. Etsy.

8. Faceți plăți în moduri diferite în magazinul dvs. Etsy.

Sistemul de checkout direct al Etsy este o modalitate simplă și sigură pentru clienții dvs. de a plăti fără a fi nevoie de un cont ETSY. Utilizează sistemul Etsy pentru a colecta plăți, ceea ce s -a dovedit a face cumpărătorii mai susceptibili de a cumpăra de la dvs., deoarece nu există factori externi implicați.

Cu toate acestea, asigurați -vă că primiți și plățile cardului – nu tuturor le place să plătească online cu o metodă specifică, așa că merită să aveți alte opțiuni în magazinul dvs. Etsy. Toate acestea se traduce prin mai mulți bani în contul dvs. bancar.

9. Configurați o bază de date pentru a vă urmări produsele.

O bază de date vă poate ajuta să urmăriți stocul, asigurați -vă că totul este etichetat corect pe pagina de listări și să vă păstrați paginile îngrijite. Există, de asemenea, aplicații disponibile pentru majoritatea tipurilor de telefoane mobile, care vă pot permite să faceți toate acestea ori de câte ori inspirația se lovește în timp ce faceți alte lucruri în timpul zilei.

Pentru crafters sau artiști serioși, cu toate acestea, bazele de date sunt mai mult decât un simplu instrument organizațional-pot fi folosite pentru a crea machete de produse înainte de a le face efectiv, asigurându-se că fiecare articol va arăta exact cum doriți să Timp pentru rezolvarea photos. Unele dintre aplicațiile de baze de date mai avansate vă permit chiar să adăugați prețuri, timpi medii de procesare și costuri de transport, astfel încât magazinul dvs. Etsy să poată fi actualizat automat.

10. Începeți să colectați adrese de e -mail.

Nu presupuneți că vânzările vor veni de îndată ce vă puneți magazinul Etsy online. Chiar dacă oamenii cred că produsele pe care le oferiți sunt grozave, s -ar putea să nu cumpere de la dvs. decât după câteva zile sau săptămâni în linie. Dacă aveți o listă de e -mail, vă se configurați clienții potențiali amintiți de existența dvs., permițându -vă, de asemenea, să construiți relații cu clienții pentru vânzări viitoare.

Obțineți abonați oferind freebies, cum ar fi șabloane, tutoriale și chiar șabloane ale listărilor dvs. Etsy. Uneori, ar putea fi bine să derulați o perioadă promoțională în care oamenii pot obține ceva de valoare decentă gratuit în schimbul adresei lor de e -mail – trebuie doar să vă asigurați că aveți resursele disponibile pentru a continua să faceți acest lucru pe parcursul perioadei promoționale.

Puteți crea, de asemenea, un buletin informativ pe care să -l trimiteți abonaților dvs., oferindu -le știri despre articole noi din magazinul dvs. Etsy și orice alte actualizări, cum ar fi postările de pe blog pe site -ul dvs. Unii oameni chiar le place să creeze buletine informative cu tematică distractivă din când în când, să fii creativ cu procesul.

rezumând-o < /H2>

Amintiți -vă, cei mai mulți proprietari de magazine de pe Etsy au început mici și au crescut cu timpul. Cel mai mare obstacol în calea vânzării pe Etsy este de obicei reticența de a începe. Nu aveți nevoie de o echipă uriașă- 79% din întreprinderile de pe Etsy sunt conduse de persoane singure, cu 97% aleargă de acasă.

cu milioane de potențiali cumpărători și capacitatea de a împărtăși propriile produse unice cu lumea, de ce să nu luați acest sfat despre cum să vindeți pe Etsy și să începeți astăzi?

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: au reușit recenziile mele despre Cele mai bune platforme de comerț electronic și shopify review pentru a vedea dacă există o potrivire mai bună pentru tine.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *