11 Moduri dovedite cum să -ți crești Instagram și adepți (2023)

11 Moduri dovedite cum să -ți crești Instagram și adepți (2023)

cu 270,1 milioane de utilizatori activi de socializare În S.U.A. În ianuarie 2022, persoanele fizice și mărcile își mută deciziile de afaceri în social media.

Instagram este una dintre cele mai mari platforme de socializare și acest articol vă va învăța cum să vă creșteți Instagram după acest an.

cu 1,9 miliarde , respectiv 2,4 miliarde de utilizatori, Facebook și YouTube sunt cele mai mari site-uri de socializare de pe Pământ.

Cu toate acestea, Instagram se ocupă de 1 miliard de utilizatori activi lunar .

Să aruncăm o privire mai profundă asupra unor statistici Instagram, deoarece platforma continuă să crească și să se dezvolte.

Instagram este pe punctul de a deveni platforma de socializare numărul unu.

Dacă sunteți un marca sau influencer care doriți să vă construiți brand personal < ) , citiți mai departe pentru câteva sfaturi grozave pentru a vă dezvolta Instagram.

Care sunt cele mai bune modalități de a-ți crește Instagram?

Iată cele mai rapide modalități de a -ți crește Instagram:

1. Începeți să postați tamburi

tambururile sunt o nouă caracteristică pe Instagram, care sunt scurte, care implică videoclipuri de până la 90 de secunde. Tamburele pot fi distractive, creative și informative în același timp.

Dacă nu utilizați încă mulinete, acum este momentul să începeți. tambururile sunt o modalitate excelentă de a obține mai mulți ochi pe conținutul dvs. și de a vă crește următoarele.

O modalitate rapidă de a crea prima tambur Instagram este următoarea.

Storyboard Concept

Știind care va fi conceptul sau tamburul dvs. înainte de timp va face procesul de filmare mult mai neted. nu aveți nevoie de un script întreg , dar a avea o idee generală despre ce puncte doriți să atingeți vă va ajuta să vă mențineți pe cale în timp ce filmați.

Trage Instagram Reel

După ce ai pregătit povestea ta, este timp să începi să filmezi ! Nu uitați să vă mențineți tamburul sub 90 de secunde.

previzualizați și adăugați efecte

După ce terminați filmările, este timp să adăugați orice efecte sau muzică doriți în fundal. Puteți, de asemenea, să vă reduceți tamburul pentru a vă asigura că se află sub limita de 90 de secunde.

Partajează tamburul Instagram

În cele din urmă, este timpul să vă împărtășiți tamburul pe Instagram! Îl puteți împărtăși pe feedul dvs. sau ca o poveste. Puteți utiliza, de asemenea, hashtag -uri relevante și etichetare pentru a obține mai mulți ochi asupra conținutului dvs.

2. Programează postări pentru a-ți crește adepții Instagram.

Când discutăm despre creșterea Instagram -ului dvs., principalul lucru la care ne referim este creșterea numărului dvs. de adepți Instagram. & Nbsp;

Pentru a-ți crește numărul de urmăritori, trebuie să creezi conținut de înaltă calitate pentru postările Instagram. Dar doar crearea de postări nu este suficientă, trebuie să vă extindeți procesele. & Nbsp;

Pentru a face asta, uitați-vă la folosind un instrument de planificare Instagram pentru a vă programa postările în avans și a pune strategia Instagram pe auto-pilot. & nbsp;

Una dintre modalitățile mele preferate de a programa postările Instagram este cu gratuit Combin Scheduler . & nbsp;

Acest instrument vă permite să planificați, să gestionați și să programați postările de pe un tablou de bord. Iată pașii pentru a începe cu ușurință cu instrumentul. & Nbsp;

cu combin, vă conectați la pagina dvs. Instagram (sau profilul de afaceri), adăugați noi postări Instagram, adăugați descrierea postării și hashtag -urile relevante, etichetați locația dvs. și setați o dată și oră pentru postare. & nbsp;

Programând postări, vă puteți angaja cu publicul dvs. Instagram în mod regulat, ceea ce vă ajută să vă îmbunătățiți creșterea adepților în timp. & Nbsp;

3. Concentrați-vă pe calitate peste cantitate.

Unele surse spun că trebuie să postați pe Instagram între una până la trei ori pe zi, cu toate acestea, acest lucru nu poate funcționa cel mai bine pentru dvs.

În timp ce conștientizarea mărcii este bună, potențialii tăi adepți ar putea vedea postări hiper-frecvente ca spam și vor începe să te dezvăluie. în al doilea rând, dacă începeți să postați de mai multe ori pe zi și apoi încetiniți, ratele de implicare a utilizatorilor cu publicul țintă pot scădea. & Nbsp;

dacă nu sunteți capabil să Generați imagini de calitate În fiecare zi, apoi postați mai puțin frecvent. Este întotdeauna mai bine să postezi câteva imagini de calitate pe săptămână decât o mulțime de conținut de calitate scăzută.

Utilizați Instagram Analytics pentru a vizualiza ce postări de tendință și de top au rezonat cu publicul dvs. și cu algoritmul Instagram. Puteți, de asemenea, să vă sporiți postările performante cu anunțuri Instagram, având un apel la acțiune de a vă vizita profilul și de a merge pe site-ul dvs. web. & Nbsp;

4. Utilizați povești Instagram.

Instagram a început ca o rețea socială pentru partajarea imaginilor, cu toate acestea, a crescut mult dincolo de acest punct deja. Există 500 milioane de povești & nbsp; create zilnic la nivel mondial.

Intenția poveștilor Instagram este să -ți împărtășești momentele de viață rapid și ușor. Cea mai bună caracteristică aici este că toate poveștile sunt evidențiate în partea de sus a fluxului de Instagram fără niciun anticipat sau posturi de post.

În ciuda faptului că poveștile durează doar 24 de ore , impactul lor este mult mai lung, în special cu cele mai populare povești pe care le puteți fixa în evidențierea profilului dvs. Pagina Joacă -le din nou și din nou.

Poveștile pot fi sub forma unei imagini, dar pentru o mai bună implicare, vă sugerăm să îi oferiți un aspect mai viu – mergeți pentru videoclipuri. Dacă nu puteți filma sau edita videoclipuri, atunci utilizați ajutorul instrumentelor disponibile.

De exemplu, Renderforest are o bibliotecă mare de șabloane de povești Instagram potrivite pentru orice fel de industrie.

ar trebui să creați, de asemenea, videoclipuri Instagram, videoclipuri live și IGTV ca parte a strategiei dvs. de marketing Instagram. & nbsp;

5. Creați-vă propriile hashtag-uri.

hashtag -urile ajută la construirea unei comunități și să implice persoane care au interese comune. hashtag -ul potrivit vă poate expune imaginea, videoclipul sau povestea Instagram unui public mare și vizat.

Multe mărci își creează propriile hashtag -uri și încurajează oamenii să le folosească – #justdoit, #imlovinit – știm cu toții pentru ce stau.

Știm că ar putea fi dificil să convingem oamenii să-ți folosească hashtag-ul și să înceapă să te urmărească, dar ce zici de a începe cu grupuri mai mici.

Să zicem că găzduiești un virtual sau conferință video și vă gândiți la un hashtag- #Marketingsummit2020. Asigurați -vă că nu este luat și începeți să folosiți hashtag -uri în timpul evenimentului – pe invitații, ca decorațiuni, în garanții de marketing, etc.

puteți chiar să reposteze imagini de la adepții dvs. care au folosit hashtag -ul, arătând cât de mult apreciați fotografiile lor.

6. Socializează și comentează alte conturi.

Să nu uităm că Instagram este o platformă de socializare în care puteți întâlni oameni noi și comunicați cu cei care împărtășesc interese comune.

Începeți să vă placă tone de imagini care sunt legate de subiectul profilului dvs. sau de exemplu, dacă portretizați un stil de viață sănătos sau o nutriție fracțională pentru ca oamenii să vorbească despre asta.

Lasă -ți comentariile sub alte postări , anunță -le că se descurcă grozav sau împărtășește -ți propria opinie pe acest subiect. Nu uitați de propriile comentarii și de inbox DM.

Oferă-le adepților tăi o comunicare în două sensuri. Dacă nu doriți să pierdeți un comentariu la profilul dvs., asigurați -vă că ați pornit notificările.

7. Oferă-le oamenilor un motiv să te urmeze.

Motivul principal pentru care oamenii urmăresc un anumit brand, blogger sau influencer este că au găsit valoare în sine. De obicei, avem tendința de a abona la conținutul care este atractiv vizual și este în mod specific informativ sau chiar motivant.

devin unul dintre acei experți care pot educa sau motiva pe cei care intenționează să schimbe dieta și să piardă în greutate. Spune -le că ai trecut prin toate durerile și provocările care te -au condus la ceea ce ai acum.

Dacă te uiți la Kayla Itsines, poți spune că este pricepută la marketingul influencer, împărtășind antrenamentele sale și planificarea mesei cu o comunitate uriașă: (ghiduri de corp de bikini) și transpira cu utilizatorii de aplicații Kayla.

< IMG Decoding = "async" width = "800" înălțime = "704" src = "date: imagine/svg+xml,%3csvg%20xmlns%3d%22http%3a%2f%2fwww.w3.org%2f2000%2fsvg% 22%20ViewBox%3d%220%200%20800%20704%22%3E%3C%2FSVG%3E "ALT =" KAYLA ITSINES Instagram "Class =" WP-Image-63330 Lazyload "Srcset =" Date: Image/SVG+ XML,%3CSVG%20XMLNS%3D%22HTTP%3A%2F%2FWWW.W3.org%2F2000%2FSVG%22%20ViewBox%3d%220%200%20800%20704%2E 3E%3C%2FSVG %3E 800W "Dimensiuni =" (Max-Width: 800px) 100VW, 800px "data-srcset =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/kayla-itsines-instagram.jpg 800w, https: //www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/kayla-itsines-instagram-300x264.jpg 300w, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/kayla-itsines-instagram-768x676.jpg 768W, https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/kayla-itsines-instagram-555x488.jpg 555w "data-src =" https://www.adamenfroy.com/wp-content/uploads/ Kayla-Itsines-instagram.jpg ">

8. Au o grilă unică.

Nu subestimați puterea comunicării vizuale. Când vine vorba de prezentarea unei mărci, clienții recunosc produsul prin logo -ul său mai întâi sau prin alegerea culorilor. Dacă vedem o băutură răcoritoare și o etichetă de culoare roșie pe sticlă, știm cu toții că reprezintă celebrul Coca Cola.

Faceți același lucru cu propriul profil de Instagram și faceți -vă grila consecventă și atrăgătoare vizual.

Nu este vorba doar despre culoare, ci și despre structura și simetria. Puteți utiliza Un instrument gratuit precum planoly sau Previzualizare care vă permite să previzualizați aspectul imaginii înainte de a posta . Asigurați -vă că rămâneți la un filtru de imagine pentru consistența culorii sau deveniți mai creativi cu poze de colaj și puzzle.

Un alt sfat este să adăugați câteva ghilimele pe un fundal de culoare sau să postați același obiect pe fiecare a treia sau a patra imagine din rând.

 PLANOLY CALENDAR

Cu acest flux al postării foto organizate, puteți începe să spuneți povestea dvs. de marcă. Urmașii tăi vor avea mai multe șanse să rămână în platforma comunitară așa cum vor fi acestea În așteptarea mai multor postări.

9. Geotag-ți pozele.

Când vizitați locuri care sunt super uimitoare – asigurați -vă că le geotag. Utilizatorii Instagram care au fost acolo sau intenționează să viziteze minunatul restaurant sau orașul pe care îl etichetați vă vor observa fotografia – și vă vor urmări, deoarece aveți ceva în comun.

 GoPro Instagram

Puteți chiar să vă creați propriul geotag și să construiți conținut în jurul locației, astfel încât alții să -l poată folosi în viitor. Dacă vedeți că oamenii încep să vă folosească geotagul, începeți să socializați. Scrieți un comentariu, cum ar fi o imagine, începeți să urmați conținutul lor de Instagram – oamenii vor observa și vă vor urmări înapoi.

10. Lucrați cu Instagram Influencers.

se alătură forțelor cu alți bloggeri și influenți celebri, populari și cunoscuți în acest fel schimbând adepți unul cu celălalt. Asigurați -vă că colaborați cu influenți care au interese sau subiecte similare, deoarece publicul va avea mai multe șanse să vă urmeze.

Este dificil să forțezi bărbații care urmează centrele de reparații auto pentru a forța în urma unor artiști de machiaj care vorbesc despre produse de înfrumusețare. Nu numai alți influenți pot face diferența, ci și branduri reale . Dacă mărcile nu vă abordează, puteți avea un scurt e -mail de introducere trimisă echipei lor de marketing.

Nu vă fie frică să cereți o postare promovată. Cheltuiește ceva bani pe impulsul profilului tău pentru a -ți lărgi acoperirea socială și anunță -i pe alții că există.

11. Profitați la maxim de Instagram Bio.

Bio-ul dvs. Instagram va fi prima interacțiune pe care mulți oameni o au cu marca dvs., așa că trebuie să vă asigurați că iese în evidență din mulțime.

mânerul dvs. de Instagram nu este suficient. În contul dvs. de afaceri, trebuie să fiți clar și concis despre ceea ce face afacerea dvs. și să lucrați în cuvinte cheie relevante pentru marca sau industria dvs., astfel încât vizitatorii să știe exact despre ce sunteți >

 Adam Bio

* = « 1 »> Linkgallery -un produs nou din scurtatorul URL popular, rebrandly – Pentru a -ți trimite vizitatorii în mai multe destinații, toate dintr -un singur link.

Modul în care funcționează este că toate linkurile dvs.-indiferent dacă site-ul dvs. web, magazin de comerț electronic < /A>, sau chiar celelalte canale sociale – sunt găzduite pe o pagină care poate fi personalizată pentru a se potrivi cu brandul dvs. și este accesat de la acea legătură mică, dar puternică din bio.

Puteți utiliza, de asemenea, funcția de analiză încorporată pentru a vedea care dintre legăturile dvs. sunt cei mai interesați de clienții dvs. potențiali și utilizați aceste date pentru a optimiza CTA-urile și căile de conversie.

Consultați acest ghid pentru Crearea unei pagini de afaceri Instagram Pentru mai multe sfaturi despre cum să vă optimizați contul și să vă creșteți adepții.

Sfat bonus: Adăugați legendele

Vrei să adaugi un strat suplimentar de implicare la poveștile tale? Adăugați o legendă care să le spună telespectatorilor ce spuneți în videoclip.

în acest fel, oamenii care au auzi greu sau ar putea să nu aibă volumul lor pot să urmeze în continuare . Puteți adăuga chiar și emoji pentru a vă ajuta să vă puneți punctul!

Acest lucru este, de asemenea, excelent pentru utilizarea ca miniatură și pentru postările dvs. Dacă aveți un videoclip cu un mesaj excelent, adăugarea titlului de miniatură nu numai că vă va ajuta să vă puneți punctul de vedere, dar poate fi o modalitate ușoară pentru oameni să știe despre ce este postarea dvs. fără a fi nevoie să faceți clic pe el.

Rezumat

Există multe modalități de a -ți crește profilul de Instagram în acest an. Gândiți -vă la aspectul și aspectul general al profilului dvs., asigurați -vă că postați în mod regulat, există valoare pentru adepții dvs. în conținutul pe care îl partajați. Dacă doriți să vă lărgiți acoperirea, utilizați hashtag -uri Instagram și Geotagging.

Asigurați -vă că oamenii vă pot găsi cu ușurință și vă pot vedea principalele interese și subiecte care coincid cu brandul personal. Lucrați cu alți influenți și mărci la social. Indiferent dacă este vorba de strigăte, promos și cadouri, alte profiluri vă pot spori vizibilitatea.

Urmați câteva dintre aceste sugestii pentru a vă dezvolta contul de Instagram și sunteți sigur că veți câștiga mai mulți adepți anul acesta.

Ne -a lipsit strategiile pentru a vă dezvolta Instagram? Spuneți -ne în comentarii. & Nbsp;

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Pentru a genera vânzări pe social media, consultați articolele mele despre Cum să câștigi bani pe Instagram și Cum se vinde pe Facebook .

În plus, mulți creatori de conținut folosesc acum Instagram pentru a conduce traficul către platforme precum doar FANS.

Dacă doriți să aflați cum să monetizați acest site relativ nou, iată Cum poți câștiga bani pe doar pefani .

***
Post invitat de Roman Daneghyan – directorul de marketing al RENDERFOREST ․ Este un specialist în marketing de conținut și un expert în SEO, marketing de social media și construirea de link -uri. Roman îi place să -și împărtășească experiența câștigată de -a lungul muncii ca marketer și să ajute alți antreprenori să reușească. El are lucrările sale publicate pe unele dintre cele mai renumite bloguri și medii precum Crazy Egg, Forbes, Upwork și Sharethis.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *