Cum să obțineți un împrumut de afaceri în 7 pași simpli (2023)

Cum să obțineți un împrumut de afaceri în 7 pași simpli (2023)

Începerea propriei afaceri este o propunere interesantă.

Ce ar putea fi mai bine decât să devii propriul tău șef, să -ți stabilești programul de lucru și să decidă cum să mergi cel mai bine compania înainte?

Cu toate acestea, mulți noi proprietari de afaceri se găsesc blocați în etapele de început atunci când își dau seama ce este necesar pentru Construiți credit de afaceri rapid și, în cele din urmă, începeți să vedeți o revenire a eforturilor lor de afaceri.

În etapele inițiale, startup Credit Business Credit Carduri , sau chiar un llc verificare cont , ar putea fi calea de urmat.

Cu toate acestea, aceste tipuri de carduri de credit sau conturi bancare nu sunt întotdeauna suficiente.

Adevărul este că multe întreprinderi mici (până la 82%) nu reușesc din cauza Gestionarea necorespunzătoare a fluxului de numerar , caz în care ar putea avea nevoie de un împrumut de afaceri pentru a menține o afacere înainte.

Un împrumut de afaceri ar putea fi singurul lucru care transformă o afacere care nu reușește într -unul înfloritor.

În acest articol, voi vorbi despre cum să obțin un împrumut de afaceri într-un format pas cu pas, astfel încât cei interesați să poată lua decizia corectă pentru compania lor. Să intrăm corect în ea.

Table des matières

pas cu pas la obținerea unui împrumut de afaceri

Iată pașii pe care ar trebui să -l faceți pentru a decide dacă obținerea unui împrumut pentru întreprinderi mici este alegerea potrivită pentru compania dvs.

& nbsp;

< /div>

Pasul 1: Definiți motivele pentru care doriți să acordați un împrumut

În ciuda faptului că oferă o injecție de numerar atât de necesară, nu ar trebui să ia împrumuturi de afaceri ușor.

Înainte de a merge la o bancă sau la un alt tip de creditor, ar trebui să aveți o înțelegere solidă a problemelor de bază cu care se confruntă compania dvs. și modul în care un împrumut de afaceri vă va ajuta să le depășiți.

De exemplu, dacă este doar faptul că noile carduri de credit de afaceri nu poartă suficientă greutate în departamentul de fluxuri de numerar, atunci pot exista și alte opțiuni de împrumut pentru obținerea mai multor fonduri până când profiturile pot acoperi cheltuielile.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai mulți bani pentru a ajuta la continuarea operațiunilor de la o zi la alta, un împrumut de afaceri ar putea avea sens imediat.

Numai atunci când sunteți sigur că luarea unui împrumut de afaceri este cel mai bun curs de acțiune, dacă mergeți mai departe cu procesul de a aplica efectiv pentru unul.

s -ar putea să rambursezi împrumuturi pentru afaceri mici pentru o lungă perioadă de timp, așa că vei dori să te asiguri că un astfel de împrumut este decizia corectă înainte.

Pasul 2: Înțelegeți profund ce vor băncile să vadă

Dacă ați luat împrumuturi personale înainte, este posibil să constatați că este necesară o schimbare de gândire atunci când comparați ceea ce este necesar în ambele cazuri.

Indiferent dacă optați pentru creditorii online sau băncile tradiționale, procesul va diferi de obținerea unui împrumut personal.

Băncile și alți creditori vor să vadă că compania dvs. este sănătoasă și are șanse mari de a reuși pe termen lung.

cele de mai jos sunt câțiva factori cruciali de care trebuie să țineți cont:

Cât timp a fost afacerea dvs. operațională?

Dacă sunteți încă în primele etape ale unei startup -uri, creditorii vor dori să vadă dovezi puternice că afacerea dvs. va reuși probabil.

Acest lucru poate însemna să le arătați orice înregistrări de profituri și pierderi sau chiar să le oferiți acces la rapoartele dvs. de credit personal.

În orice caz, dacă compania este complet nouă, ar putea fi cel mai bine să economisiți bani sau să vă dați seama de un alt mod în jurul problemei dvs. curente.

Finanțarea întreprinderilor mici nu este întotdeauna ușoară. Asigurați -vă că vă angajați să acordați un împrumut înainte de a solicita unul.

Care este scorul dvs. de credit actual?

Scorul dvs. de credit de afaceri este adesea un indicator excelent al câtă dobândă veți plăti pentru un împrumut de afaceri.

Băncile tradiționale folosesc scoruri FICO din gama 300-850, iar furnizorii online pot utiliza un sistem bazat pe factori similari.

Dacă istoricul creditului dvs. nu este ideal sau scorul dvs. este prea mic, este posibil să nu fiți capabil să vă calificați pentru un împrumut și/sau va trebui să plătiți o rată procentuală mai mare decât cineva cu un mai mare scor.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți primi un împrumut de afaceri dacă aveți un credit necorespunzător sau scorul dvs. de credit nu este la fel de mare pe cât ar putea fi.

Înseamnă doar că unii creditori pot necesita unele lucrări suplimentare din partea dvs. înainte de a finaliza acordul.

Puteți îmbunătăți scorurile de credit de afaceri cu timpul și aveți grijă bună de scorul dvs. de credit personal simultan, de aceea este important să nu renunțați prea curând.

Câți bani câștigați și care sunt situația dvs. actuală de flux de numerar?

aceasta va fi cel mai probabil una dintre primele întrebări pe care un creditor le pune atunci când inițial solicitați un împrumut.

Proiecțiile dvs. de venituri și fluxuri de numerar vor juca un rol masiv pentru a afla dacă vă veți califica sau nu pentru linii specifice de credit.

Dacă afacerea dvs. nu face prea mult în acest moment, acest lucru ar putea crea probleme dacă banca dorește să vadă venituri constante înainte de a vă aproba pentru un împrumut pentru întreprinderi mici.

Aplicația dvs. de împrumut pentru afaceri va fi mult mai puternică dacă arătați că afacerea dvs. câștigă deja bani și are loc pentru creștere, chiar dacă este lentă.

Aveți potențiale garanții?

Dacă aveți alte suporturi financiare aliniate, acest lucru va influența eligibilitatea dvs. și valoarea împrumutului de sprijin financiar pe care o bancă ar putea să o ofere.

garanția nu înseamnă doar a avea o mașină scumpă ca garanție de împrumut; Ar putea fi și lucruri precum stocurile sau titlurile de proprietate.

Cu cât trebuie să oferiți mai multe garanții, dacă este necesar, cu atât este mai mare șansele de a obține linia de credit dorită și de a o rambursa la timp, fără a întâmpina probleme.

În ce industrie sunteți implicat?

împrumuturile specifice industriei devine din ce în ce mai frecventă pentru proprietarii de întreprinderi mici.

Multe bănci oferă linii de credit specializate, care sunt mai potrivite pentru anumite industrii.

Aceasta înseamnă că creditorul știe deja care sunt nevoile afacerii dvs. în avans și este și mai probabil să vă aprobe dacă îndepliniți condiții particulare.

Este important să ne amintim că atunci când solicitați un împrumut într -o industrie necunoscută, va trebui să oferiți informații despre operațiunile dvs. de afaceri alături de finanțele dvs.

De exemplu, dacă solicitați un împrumut imobiliar comercial < /A>, va trebui să arătați bancii că aveți o mulțime de experiență în imobiliare.

dacă nu, s -ar putea să nu dorească să aibă o șansă cu afacerea dvs.

ca un alt exemplu, dacă solicitați un împrumut de afaceri prin intermediul unui lider al industriei marine, banca va dori să vadă copii ale facturilor din reparațiile bărcii în ultimii ani, împreună cu celelalte documente.

Care sunt obiectivele dvs. pentru acest împrumut?

intenționați să vă extindeți afacerea, echipamentele de achiziție, etc.?

Este esențial să faceți furnizorul dvs. de împrumut să înțelegeți de ce solicitați un împrumut atunci când solicitați unul.

O greșeală comună pe care oamenii o fac este să folosească fondurile afacerilor lor ca garanție, fără a fi în întregime sigur cum le vor folosi.

Crearea de obiective inteligente vă poate ajuta să evitați această greșeală și să mențineți un control financiar mai bun asupra afacerii dvs.

Odată ce știi ce ai nevoie de bani pentru specific, echilibrarea generarii anuale a veniturilor alături de furnizarea de servicii sau produse diferite va deveni mult mai gestionabilă.

Unde vă aflați și există ceva unic în ceea ce privește locația dvs.?

În funcție de tipul de industrie, întreprinderile găsite într -o locație strategică tind să aibă o șansă mai favorabilă de a -și atinge obiectivele.

Cu toate acestea, dacă afacerea dvs. se bazează dintr -un oraș mic sau în mijlocul nicăieri, acest lucru nu o descalifică automat de la obținerea asistenței financiare.

Multe bănci sunt dispuși să lucreze cu întreprinderi izolate geografic dacă pot vedea valoarea potențială în acest sens.

De exemplu, dacă sunteți singurul magazin de vânzare cu amănuntul în decurs de o oră, atunci unele bănci ar putea fi mai dispuse să vă aprobe împrumutul din cauza oportunităților de expunere sporite.

Pasul 3: Faceți cercetarea inițială

Căutarea informațiilor corecte este doar începutul de a fi aprobat pentru un împrumut.

După ce aveți o idee de bază despre ce tip de oportunități de creditare ar fi cel mai potrivit pentru afacerea dvs., este timpul să vă dați seama ce tipuri de împrumuturi bancare ar trebui să solicitați.

Primul pas este să cercetăm diverse tipuri de împrumuturi și cerințele acestora.

American Bankers Association (ABA ) oferă resurse excelente care vă pot ajuta să restrângeți opțiunile de creditare în funcție de nevoile dvs.

Alegerea tipului potrivit de împrumut pentru a solicita vă va plasa într -o poziție mai bună posibilă prin evidențierea a ceea ce este exact pe care îl doriți din împrumut.

Să ne uităm la diferitele tipuri de împrumuturi pe care ar putea să le doriți.

împrumuturi bancare tradiționale

Instituțiile financiare, cum ar fi băncile și uniunile de credit oferă împrumuturi cu diverși termeni, dar toate împărtășesc în general cerințele exacte.

O comunitate între împrumuturile bancare tradiționale este că ratele dobânzilor pot varia în funcție de cât de riscantă pare a fi afacerea dvs.

Cu cât pare să fie mai stabilă și mai sigură, cu atât este mai bună șansele de a asigura o rată favorabilă.

Alte motive pentru a vedea rate ale dobânzii mai mari includ:

 • Plată scăzută (sau deloc deloc)
 • Exercitarea de precauție sau neîncredere față de creditori
 • Istoric scurt ca proprietar de afaceri

Solicitanții de împrumuturi bancare tradiționale trebuie să îndeplinească calificări specifice în funcție de uniunea lor bancară locală pentru a se califica pentru finanțare.

Solicitanții ar trebui să se asigure că au detalii suficiente despre ce tipuri de fonduri sunt disponibile și pentru ce tipuri de afaceri sunt utilizate de obicei.

împrumuturi pe termen mediu (peste 1 an)

Împrumuturile pe termen mediu pot fi o alegere excelentă pentru proprietarii de întreprinderi mici care intenționează să utilizeze banii pentru a achiziționa active pe termen lung, cum ar fi imobiliare sau echipamente.

Aceste tipuri de împrumuturi vin de obicei cu rate ale dobânzii mai mici decât altele, dar de obicei vor exista și alte condiții care trebuie îndeplinite pentru a primi una.

Solicitanții ar trebui să-și amintească că împrumuturile pe termen mediu ar trebui să fie utilizate numai pentru achiziții care vor genera venituri pe o perioadă stabilită, mai degrabă decât ca injecții de numerar pe termen scurt.

Instituția financiară va dori să se asigure că investiția este solidă și să genereze suficiente plăți de dobândă și rambursare principală.

În timp ce aceste împrumuturi sunt considerate mai puțin riscante, este important să ne amintim că credibilitatea dvs. cu un Bank sau Credit Union poate fi afectat definitiv dacă nu efectuați rambursări în timp util în timpul programului convenit.

împrumuturi SBA

Administrația pentru întreprinderile mici din SUA (SBA) poate oferi asistență financiară sub diferite forme, în funcție de tipul de afaceri.

În general, oferă trei tipuri de împrumuturi de afaceri concepute pentru a ajuta companiile mici să reușească în diferite etape ale ciclului lor de viață: pornire, creștere sau stabilită.

Dacă începeți o companie cu totul nouă de la zero, atunci programul de împrumut 7 (a), care oferă finanțare de până la 5 milioane de dolari, ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

Pe măsură ce compania dvs. începe să crească, puteți profita de alte opțiuni de asistență financiară, cum ar fi împrumuturi de 7 (m), concepute pentru a oferi până la 50.000 USD în capital pentru împrumuturi pe termen scurt, care oferă nevoile de capital de lucru.

împrumuturile SBA au de obicei cerințe mai restrictive decât alte tipuri de finanțare.

Cu toate acestea, acestea tind să poarte rate ale dobânzii mai mici și pot ajuta la construirea și îmbunătățirea scorului de credit de afaceri în timp.

Un dezavantaj potențial este că poate exista o limită pentru câți bani puteți împrumuta sau califica, în funcție de cât de reușită este afacerea dvs. generală.

micro finanțare

la capătul opus al spectrului de la împrumuturile bancare tradiționale este microfinanțarea, o tendință în creștere în rândul proprietarilor de întreprinderi mici care au nevoie de sume mai mici de capital pentru afacerile lor.

Orice finanțare care se încadrează sub marca de 100.000 USD ar putea fi considerată ca microloan și poate proveni din diverse surse, cum ar fi organizații non-profit, corporații sau agenții guvernamentale.

În unele cazuri, poate fi chiar posibil să obțineți un microloan de la sucursala bancară locală dacă au acordat cu succes fonduri în acest mod înainte.

Cu un microloan, probabil că veți avea cerințe mai flexibile decât alte forme de împrumuturi bancare tradiționale.

De exemplu, proprietarii nu trebuie să ofere întotdeauna garanții cu privire la opțiunile de finanțare a întreprinderilor mici.

De asemenea, perioadele de rambursare tind să fie mai scurte, ceea ce poate fi util în special în perioadele de afaceri mai lente.

Avantajele micro-finanțării în comparație cu alte opțiuni de finanțare a întreprinderilor mici:

 • Ratele dobânzii sunt adesea mai mici decât alte opțiuni de finanțare.
 • Pe măsură ce mai puține restricții cu privire la ce tipuri de afaceri pot primi finanțare, este mai accesibil pentru companiile mici.

Dezavantaje ale micro-finanțării în comparație cu alte opțiuni de finanțare a întreprinderilor mici:

 • Multe microloane au rate de dobândă mai mari decât împrumuturile bancare tradiționale.
 • Partea provocatoare cu privire la obținerea unui microloan este găsirea corectă a non-profitului sau a unei organizații care vă poate oferi unul.

Linii de credit de afaceri

Dacă aveți nevoie de mai multă flexibilitate atunci când vă apropiați de finanțare, o linie de credit de afaceri este probabil cea mai benefică soluție de finanțare a întreprinderilor mici disponibile.

O linie de credit vă permite să împrumutați bani de la o bancă sau o altă instituție financiară în orice moment în timpul mandatului său.

Acest lucru poate fi oriunde de la o lună la cinci ani – și, în esență, îl plătiți înapoi după cum este necesar.

De exemplu, dacă vă calificați pentru un împrumut de doi ani cu o bancă, iar la sfârșitul acelei perioade, soldul contului dvs. nu a trecut niciodată pe un teritoriu negativ (adică, sub zero), atunci nu ar mai exista plăți suplimentare datorat.

Mai mult decât atât, dacă terminați să vă plătiți mașina după doi ani și acest moment este perfect pentru achiziționarea unuia nou, puteți utiliza linia dvs. de credit pentru a ajuta la finanțarea achiziției – fără a fi nevoie să vă luați Un alt împrumut.

Cu o protecție asupra descoperirii outului mai ușor de gestionat atunci când vine vorba de la o bancă sau un creditor decât alte surse, de obicei, aveți mai multă libertate în câți bani retrageți de la lună la lună.

liniile de credit sunt de obicei relativ ieftine în comparație cu împrumuturile tradiționale.

Finanțarea echipamentelor

Dacă aveți nevoie de mai mult capital pentru a vă actualiza echipamentul sau tehnologia, puteți lua în considerare o soluție de finanțare a echipamentelor.

Acest tip de finanțare pentru întreprinderile mici poate ajuta proprietarii să achiziționeze instrumentele de care au nevoie la o rată a dobânzii competitivă și termeni de rambursare flexibili.

Asigurați -vă că ratele dobânzilor competitive fac parte din soluția de finanțare a echipamentelor pe care o alegeți.

avansuri în numerar

Dacă vă aflați într -un vârf, încercați să asigurați avansuri în numerar comercial pe cardurile dvs. de credit.

poate fi posibil ca proprietarii de întreprinderi mici să asigure un avans față de contul lor de card de credit.

întreprinderile pot face acest lucru contactând departamentul de servicii pentru clienți pe site -ul companiei lor de carduri de credit.

Progresele de numerar sunt de obicei oferite la rate ale dobânzii mai mari decât împrumuturile tradiționale; Cu toate acestea, ele pot fi perfecte pentru întreprinderile care au nevoie de bani rapid.

Există unele dezavantaje de luat în considerare cu avansuri în numerar: taxele de dobândă se acumulează rapid, dacă nu sunt plătite la timp.

În plus, multe întreprinderi vor avea dificultăți în a fi aprobat pentru un avans în numerar, deoarece de obicei necesită scoruri de credit excelente și înregistrări de creanțe sănătoase.

împrumut peer-to-peer

O altă strategie excelentă pentru găsirea finanțării pentru întreprinderile mici este să profitați de platformele de creditare peer-to-peer.

cea mai semnificativă diferență între împrumuturi peer-to-peer Și alte tipuri de finanțare este că aveți posibilitatea de a fi finanțat de o rețea extinsă în loc de o singură instituție financiară.

împrumutând bani printr-un creditor peer-to-peer are, de asemenea, câteva avantaje suplimentare față de forme mai tradiționale de împrumut:

 • Procesul este rapid.
 • Nu este necesară o garanție.
 • Creanțele de conturi pot ajuta la consolidarea cazului dvs. pentru asigurarea unui împrumut.
 • Costurile sunt în general mai mici decât cele asociate cu împrumuturi convenționale.

Există unele, cu toate acestea, dezavantajele de reținut: Împrumutații trebuie să aibă scoruri de credit puternice și o evidență dovedită de afaceri.

În plus, ratele dobânzilor pot fi mari dacă nu vă calificați pentru reduceri de origine standard sau dacă creditorul consideră compania dvs. ca un risc mai mare din cauza situației dvs. financiare.

Companii de dezvoltare de afaceri (BDC)

O altă sursă potențială pentru finanțarea întreprinderilor mici este printr -un BDC. Un BDC este o firmă de investiții tranzacționată public, care operează precum capital privat sau fond de capital de risc.

Cu alte cuvinte, face investiții în companii private, care, de obicei, nu au reușit să asigure finanțarea de la creditorii mai tradiționali, cum ar fi băncile și uniunile de credit.

pot fi disponibile achiziții de capital de risc, finanțare mezzanină și alte tipuri de finanțare.

BDC -urile pot fi o opțiune excelentă pentru întreprinderile cu un palmares puternic, care au nevoie de finanțare pentru a cumpăra sau crește întreprinderi mici.

Rețineți că acest tip de finanțare nu este ieftin – costul împrumutului de la un BDC tinde să aibă rate de dobândă mai mari decât împrumuturile convenționale.

Pasul 4: Alegeți creditorul care oferă cei mai buni termeni pentru afacerea dvs. « >

Una dintre cele mai bune strategii de luat în considerare dacă doriți să asigurați un împrumut pentru întreprinderi mici este să cercetați și să comparați diferiți creditori înainte de a decide care este cea mai bună opțiune pentru dvs.

creditorii vor avea politici, proceduri și cerințe de eligibilitate diferite – nu presupuneți că vor fi dispuși sau capabili să vă ofere finanțare.

Puteți afla de obicei mai multe despre practicile lor de creditare, analizând site -urile web și citind recenzii de la alți proprietari de întreprinderi mici care au fost într -o poziție similară.

merită să se verifice și cu surse alternative de finanțare, deoarece circumstanțele se pot schimba în timp.

De exemplu, ratele ar putea crește sau scădea în funcție de ceea ce fac ratele dobânzilor în general.

Comparați și contrastați creditorii de afaceri mici pentru a găsi cel mai bun tip de împrumut, termeni și rată pentru afacerea dvs.

De asemenea, asigurați-vă că primiți ghilimele personalizate de la diferiți furnizori atunci când comparați ratele și împrumuturile.

Uneori, având un cont bancar de afaceri online cu o instituție de creditare specifică ar putea însemna că obțineți o rată lunară mai mică atunci când acordați un împrumut.

Pasul 5: Asigurați-vă că aveți toate documentele dvs. în ordine.

Acum, după ce ați ales un creditor, va trebui să finalizați detaliile împrumutului dvs. înainte de a putea fi aprobat și dezactivat.

Acest lucru include de obicei o conversație cu un reprezentant al companiei pentru a efectua un proces de verificare – aceasta ar putea consta în verificarea informațiilor, cum ar fi numele și adresa dvs. de afaceri legale.

, de asemenea, va trebui să vă asigurați că aveți toate documentele și documentele dvs. în ordine.

Conform experților financiari, de obicei aveți nevoie de următoarele documente la îndemână atunci când solicitați un împrumut de afaceri.

declarații de impozitare personală și personală.

Acest lucru este necesar deoarece creditorii vor să se asigure că veți rambursa împrumutul așa cum este promis.

La fel ca atunci când solicitați un împrumut bancar personal, cererea dvs. trebuie să fie exactă și completă.

Aceasta include furnizarea tuturor informațiilor de care creditorul are nevoie pentru a prelucra solicitarea dvs.

Dacă există erori sau omisiuni, ar putea însemna că cererea ar putea să nu fie aprobată deloc.

Asigurați -vă că păstrați copii ale a tot ceea ce trimiteți în caz că întrebările apar mai târziu pe drum.

În acest fel, nu veți avea probleme dacă trebuie să se schimbe ceva mai târziu în aplicația dvs.

Declarații bancare de afaceri și personale.

creditorii doresc, de asemenea, să se asigure că aveți o sursă stabilă de venit și suficienți bani în contul dvs. bancar pentru a rambursa împrumutul.

Acesta este motivul pentru care probabil vor solicita orice declarații bancare disponibile din conturile dvs. de afaceri și personale.

În plus, dacă dețineți o locație din cărămidă și mortar sau un alt tip de proprietate, creditorii pot solicita, de asemenea, dovada proprietății, cum ar fi o faptă de titlu sau o declarație din biroul funcționarului județean.

ar putea dori, de asemenea, înregistrări de evaluare a impozitelor din anul curent.

Situații financiare de afaceri.

După ce te -ai uitat la declarațiile de impozitare în ultimii doi ani, un subscriptor va stabili dacă va aproba sau nu cererea de împrumut pe baza veniturilor și a altor documente necesare.

În plus față de declarațiile fiscale, creditorii vor dori, de asemenea, să furnizați o situație financiară de afaceri pentru afacerea dvs., care este o declarație care arată toți banii care vin și ieși din companie într -o anumită perioadă. < /Strong>

Acest lucru ar trebui să includă venituri din vânzări, cheltuieli, active și pasive.

Acestea pot fi pregătite de contabili sau de alți profesioniști specializați în acest domeniu, astfel încât vor avea numere exacte în funcție de performanțele anului curent.

Documente legale de afaceri

creditorii ar putea solicita articole precum încorporarea, contractul de închiriere comercială, acordul de franciză, etc.

toate acestea ar putea fi solicitate de creditori pentru a verifica structura dvs. de afaceri legale.

În plus, ar putea cere o copie a contractului de închiriere comercial, astfel încât să poată vedea de unde operați.

trebuie să rețineți că aceste documente pot varia în funcție de tipul de împrumut pe care îl solicitați (de exemplu, împrumuturile SBA necesită de obicei documentație suplimentară).

Plan de afaceri.

, uneori, va trebui să furnizați un plan de afaceri complet și detaliat ca parte a pachetului dvs. de cereri de împrumut bancar.

Aceasta este o imagine de ansamblu a ceea ce intenționați să faceți cu banii și include câți bani aveți nevoie, de ce aveți nevoie și de programul de rambursare proiectat.

Folosind software de plan de afaceri corect vă permite să vă ajutați Creditorii vă evaluează situația actuală și văd cât de bine vă descurcați în ceea ce privește obiectivele, planurile și prognozele dvs. de afaceri.

Creditorii vor dori, de asemenea, să știe dacă ați fost refuzat de alte surse sau cum este scorul dvs. de credit înainte de a-și face timp să vă revizuiți cererea.

În general, atunci când te uiți la cererea de împrumut, subscriitorii vor lua în considerare dacă există sau nu suficiente date din toate aceste documente pentru a lua o decizie.

Dacă totul verifică și se pare că îți vei putea permite plățile lunare la împrumut, atunci cererea ta are șansa de a fi aprobată bine.

Pasul 6: Aplicați pentru un împrumut de afaceri.

După ce ați strâns toate documentele și informațiile necesare, este timpul să solicitați împrumutul dvs. de afaceri.

Dacă aplicați cu un creditor intermediar, cum ar fi o bancă sau un sindicat de credit, atunci va trebui să le contactați direct și să completați cererea lor online sau pe hârtie.

Alți creditori, cum ar fi companiile de factoring, ar putea prefera să trimiteți totul prin e -mail, astfel încât să poată imprima materialele și să le transmită la departamentul lor de subscriere pentru revizuire.

ar trebui să dureze oriunde de la 4-8 săptămâni pentru ca aceștia

Pasul 7: Obțineți fondurile.

După finalizarea aprobării, creditorul intermediar vă va trimite cecul împrumutului dvs. pentru a începe să vă desfășurați afacerea.

Cu toate acestea, există o captură: pe lângă taxele de rambursare, fiți gata pentru costuri suplimentare, cum ar fi taxe de origine sau taxe de servicii administrative, care pot fi necesare în timpul procesului de cerere.

În orice caz, odată ce totul va fi complet, veți avea bani care vor permite companiei dvs. să crească și să înflorească.

Sfat bonus: Nu încetați să vă construiți profilul financiar după aprobarea împrumutului.

este de la sine înțeles că cu cât profilul de afaceri arată mai bine și funcționează, cu atât este mai probabil să puteți achiziționa finanțare suplimentară în viitor.

Chiar și după ce ați primit împrumutul, continuați să vă construiți profilul financiar, plătiți în mod constant datoria la timp și construiți un scor de credit bun.

[ >

Mai mult, obținerea unui împrumut de afaceri este doar un pas al ecuației.

Pentru ca compania dvs. de pornire să aibă cele mai excelente șanse de succes, va trebui să vă gestionați banii în mod eficient și să mențineți o stare financiară sănătoasă în orice moment.

Urmăriți tot ceea ce este esențial, cum ar fi:

 • Proiecții ale fluxurilor de numerar.
 • Proiecții lunare.
 • Urmăriți orice plăți pendinte folosind software de factură .
 • Monitorizează programele de plată și reperele de rambursare a datoriilor pentru a rămâne pe cale.

Toate acestea vă pot ajuta să păstrați filele despre cum face compania dvs. la fiecare pas.

În plus, dacă apare ceva neașteptat sau dacă nu sunteți sigur dacă proiectul dvs. va fi sau nu suficient de profitabil în viitor, atunci poate doriți să luați în considerare alte opțiuni de finanțare în linie.

Cum să obțineți un împrumut de afaceri-FAQ

Ce sunt împrumuturile de afaceri negarantate?

Împrumuturile de afaceri negarantate sunt cunoscute și sub denumirea de împrumuturi semnături.

nu necesită active sau garanții pentru a fi utilizate pentru plăți. Aceasta înseamnă că nu vi se cere să utilizați niciun element ca mijloc de rambursare a ceea ce datorați.

Ce este o garanție personală?

O garanție personală este un acord în care semnatarii promit personal să ramburseze suma împrumutată dacă afacerea nu poate.

Să presupunem că solicitați un împrumut de afaceri nesecurat .

În acest caz, este posibil să solicite această garanție ca o modalitate de a -și proteja investițiile în cazul în care se vor întâmpla evenimente neprevăzute și afacerea dvs. încetează să mai existe.

Astfel, este foarte recomandat să evitați garanțiile personale, dacă este posibil.

Ce înseamnă refinanțarea?

Când refinanțați, luați un nou împrumut pentru a plăti datoriile existente sau pentru a finanța cheltuieli suplimentare pentru compania dvs.

Acest lucru înseamnă că este posibil să primiți mai multe împrumuturi de afaceri negarantate sau să scoateți o refinanțare a împrumuturilor de afaceri negarantate.

folosind profilul și istoricul financiar, veți putea achiziționa toate fondurile de care aveți nevoie pentru succes.

Înfășurați.

Obținerea unui împrumut de afaceri nu este ușoară – mai ales când tocmai începeți.

urmând pașii de mai sus, veți putea obține un împrumut de afaceri care vă va ajuta să vă extindeți compania în ceva mai mare și mai profitabil.

Aștept cu nerăbdare și știind ce urmează în proces, vă asigură că rămâneți pe cale și sunteți întotdeauna gata să procedați când va veni momentul.

Ați mai primit vreodată un împrumut de afaceri? Ce metodă ați folosit pentru a aplica? A fost plăcutul simplu? Anunță -mă în secțiunea de comentarii de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Vrei să găsești o afacere de succes pentru vânzare, mai degrabă decât să începi de la zero? Iată o postare care discută principalele platforme care oferă întreprinderi online de vânzare < /a>.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *