Cum să minați electroneul: ETN Mining cu un telefon mobil sau un computer

Cum să minați electroneul: ETN Mining cu un telefon mobil sau un computer

cu platforme de tranzacționare cripto permițând utilizatorilor să cumpere și să vândă diverse digitale digitale active și trackers de portofoliu cripto , nu este de mirare că oportunitățile pentru noii investitori de a intra pe piață sunt masive.

pentru cei care nu doresc să speculeze pe piețe sau doresc să adopte o abordare mai practică a strategiei lor de investiții , Crypto Mining oferă o modalitate excelentă de a achiziționa active digitale.

În mod tradițional, bitcoin (BTC) software minier sau chiar Mining Ethereum (ETH) a necesitat platforme și echipamente costisitoare pentru a da rezultate.

în zilele noastre, dacă nu sunteți interesat să investiți în hardware minier, există încă o modalitate de a mina criptocurrency: utilizarea telefonului mobil sau a computerului.

De exemplu, Electroneum (ETN) este o alegere populară pentru mineritul mobil, deoarece se poate face cu mai puțin consum decât alte cripte.

În acest ghid, vă voi arăta cum să minați ETN cu o aplicație mobilă și un computer desktop. Voi oferi, de asemenea, câteva sfaturi despre cum să începeți și ce trebuie să știți înainte de a începe de a mea .

< /a> Ce este Electroneum?

Înainte de a începe, să aruncăm o privire rapidă la ce este electroneul și de ce merită să fie extras. Electroneum is a cryptocurrency that was created to be used in Industria jocurilor de noroc și a jocurilor de noroc online.

se bazează pe blockchain -ul Monero, ceea ce înseamnă că are toate caracteristicile de confidențialitate ale lui Monero.

blockchain Electroneum este, de asemenea, conceput pentru a fi mai ușor de utilizat decât alte cripte, concentrându-se pe adoptarea în masă.

minat printr -un algoritm de dovadă a muncii (POW), minerii sunt răsplătiți pentru contribuțiile lor la rețea prin primirea de noi monede de electroneu.

Cantitatea de electroneu care poate fi extrasă este limitată la 21 miliarde de monede.

cu confidențialitatea fiind o caracteristică cheie a electroneului, soldurile sunt imposibil de privit și toate tranzacțiile sunt complet ascunse.

Acest lucru îl face o alegere excelentă pentru cei care doresc să să își păstreze identitatea și informațiile financiare private .

Algoritmul minier al criptonirii

Electroneum folosește algoritmul minier al Cryptonaight, care este folosit și de alte câteva criptomonede populare, cum ar fi Monero (XMR), Bytecoin (BCN) și Sumokoin (Sumo).

Algoritmul Cryptonaright a fost inițial conceput pentru a rezista ASIC -urilor, platforme specializate concepute special pentru mineritul criptocurrency, deși unii ar putea spune că acest lucru nu a fost niciodată pe deplin realizat.

rezistență asic înseamnă că oricine are un computer poate mina electroneum , spre deosebire de cei cu acces la platforme ASIC scumpe.

Acest lucru face posibilă extragerea electroneului cu un telefon mobil sau tabletă.

descărcând aplicația Electroneum, puteți începe Mining Electroneum cu telefonul mobil.

Aplicația va folosi puterea de procesare a telefonului pentru a mea și veți putea vedea că echilibrul dvs. crește în timp pe măsură ce contribuiți la rețea.

 ETN APP

Beneficiile electroneului minier

Există câteva avantaje pentru Mining Electroneum care merită să fie luate în considerare ca o modalitate de a obține un venit suplimentar.

În primul rând, după cum am menționat anterior, oricine poate mina electroneum doar cu un telefon mobil sau un computer. Acest lucru îl face mult mai accesibil decât alte tipuri de exploatare a criptomonedelor , care necesită adesea platforme costisitoare.

Un alt beneficiu al electroneului minier este că nu necesită multă energie, ceea ce înseamnă că factura dvs. electrică nu va trece prin acoperiș-criptonaritatea este un algoritm extrem de eficient din punct de vedere al puterii, ceea ce înseamnă îngrijorarea pentru costurile dvs. de energie electrică.

Mulți furnizori de telefonie mobilă permit acum, de asemenea, plățile să fie efectuate în electroneum, astfel încât să puteți efectua o plată instantanee folosind monedele minate atunci când plătiți factura telefonului.

Aceasta este o modalitate excelentă de a începe să folosești criptocurrency și să câștigi recompense din lumea reală pentru eforturile tale miniere.

Electroneum are, de asemenea, oferte cu mai mult de un milion de agenți, distribuitori și comercianți din diferite țări, ceea ce înseamnă o mulțime de oportunități de a -ți cheltui monedele minate.

cu un promițător viitor și utilizări din lumea reală, Electroneum este o alegere excelentă pentru cei care doresc să înceapă în exploatarea criptomonedelor.

Puteți cumpăra și ETN de la o varietate de schimburi, astfel încât exploatarea nu este singura modalitate de a obține acest activ.

Electroneum vs. alte monede

În timp ce criptocurrency este considerat în multe locații din întreaga lume, este încă un concept nou și străin în altele.

Electroneum este o monedă care este mai accesibilă pentru utilizatorii noi, parțial pentru că poate fi extrasă cu un telefon mobil.

Această caracteristică unică pe piața crypto este o oportunitate de a introduce multe persoane în această industrie – oameni care ar putea să nu o fi considerat altfel.

În plus, în timp ce beneficiile utilizării platformelor de tranzacționare cripto -sunt numeroase, taxele asociate cu astfel de schimburi pot pune un amortizor pe lucruri.

ETN oferă o oportunitate de a evita aceste taxe, oferind în același timp toate beneficiile criptocurrency.

Electroneum: Mining Block Recompensă vs. Distred

Ca și în cazul altor tipuri de minerit cripto, premisa este simplă.

Minerul care poate rezolva probleme complexe ale computerului este recompensat cu o monedă recent menită.

Valoarea monedelor depinde de cât de multă energie electrică și de calcul a fost folosită pentru a le mina în primul rând – cu atât este mai dificilă a mea, cu atât sunt mai valoroase.

Apoi, aveți bazine miniere de electroneu, unde minerii lucrează împreună pentru a găsi blocurile potrivite.

În acest caz, recompensele sunt apoi împărțite între membrii grupului în funcție de contribuțiile lor.

Lucrurile se pot complica puțin, deoarece diferite bazine miniere de electroneu au reguli diferite cu privire la modul în care sunt distribuite recompense.

a face cercetarea și asigurarea că înțelegeți regulile piscinei înainte de a vă alătura este esențială.

Electroneum Rewards Miners 6.413.56 ETN, aproximativ egal cu 21,21 USD la momentul scrierii.

Mai multă putere de procesare, cunoscută și sub denumirea de rata hash în termeni cripto , vă va crește șansele de a găsi următorul bloc și de a primi recompensa.

Cu toate acestea, este important să ne amintim că dificultatea minieră afectează și cât de mult puteți câștiga.

Dacă dificultatea minieră crește, veți avea nevoie de mai multă putere de procesare pentru a găsi blocuri și pentru a obține recompense.

Dacă doriți să -l minați pe telefonul dvs., ar putea fi o idee bună să vă alăturați unui bazin minier, deoarece puterea hash a unui singur telefon este relativ scăzută.

Cu alte cuvinte, alăturarea unui bazin îți va crește șansele de a găsi blocuri și de a câștiga recompense .

Diverse modalități de a mina electroneum

În timp ce cea mai obișnuită modalitate de a -mi criptocurrency este prin utilizarea unui computer dedicat, există alte modalități de a -mi mina.

Iată câteva dintre cele mai bune metode de a lua în considerare.

GPU Mining

Cel mai bun mod de a mina criptocurrency este utilizarea unui GPU.

A GPU este un hardware dedicat care ar fi aproape exclusiv utilizat pentru minerit în cadrul unei configurații computerizate.

Este important să rețineți că nu toate GPU -urile sunt create egale, iar cele mai bune pentru minerit sunt de obicei mai scumpe decât placa dvs. grafică medie.

Investiția într -un GPU bun este o idee bună dacă sunteți serios în ceea ce privește mineritul.

Acestea fiind spuse, GPU -urile pot fi utilizate și pentru alte lucruri ca parte a unui sistem informatic , unul dintre acestea este jocul, așa că chiar dacă decideți să opriți mineritul la un moment dat, veți fi totuși Utilizați -vă pentru GPU.

CPU Mining

Dacă nu doriți să investiți într -un GPU, puteți în schimb cu CPU.

În timp ce procesoarele nu sunt la fel de bune la minerit ca GPU, ele pot fi totuși utilizate pentru minerit.

Principalul avantaj al exploatării procesorului este că este mai accesibil, deoarece toată lumea are un procesor dacă au un computer ; Cu un GPU dedicat, majoritatea computerelor nu vor avea o componentă suficient de puternică.

Tot ce trebuie să faceți este să descărcați software -ul minier adecvat și veți putea începe exploatarea.

Dezavantajul este că nu veți putea mina la fel de mult ca în cazul unui GPU.

ASIC MINING

asics sunt piese de hardware specializate care sunt concepute special pentru minerit.

sunt mai mult decât GPU -urile, dar sunt, de asemenea, mai puternice .

asics sunt de obicei folosite doar de minerii profesioniști, deoarece sunt atât de scumpi.

Având mai multe platforme miniere pot face cu adevărat minierea electroneului profitabilă pe măsură ce aveți mai multe platforme, cu atât veți avea mai multă putere de hash și cu atât este mai probabil să găsiți blocurile cripto -potrivite.

Mobile Mining

Utilizarea unui miner mobil ca parte a piscinei miniere ETN este posibilă.

se poate face acest lucru descărcând aplicația Electroneum, permițându -vă să utilizați puterea de procesare a telefonului pentru a mea cryptocurrency.

Aplicația vă va permite, de asemenea, să minați cu o piscină, ceea ce este o idee bună dacă doriți să vă creșteți șansele de a găsi blocuri.

Miningul mobil este o opțiune bună dacă doriți să mă mina fără a utiliza niciun hardware suplimentar, dar este important să rețineți că nu veți putea să mă mina la fel de mult ca și alte metode.

Cloud Mining

Dacă doriți să -l minați singur, puteți face acest lucru prin minerit solo – cele de mai sus sunt exemple în acest sens.

cu minerit solo, veți fi singurul minier pentru blocuri, ceea ce înseamnă că aveți o șansă mai mare de a le găsi.

Cu toate acestea, înseamnă că nu veți putea împărtăși recompense cu nimeni altcineva.

O altă opțiune este utilizarea unui proces de exploatare a cloudului, unde închiriere puterea de procesare de la o companie .

Aceasta este o opțiune bună dacă nu doriți să investiți în hardware sau doriți să evitați dificultatea de a configura totul.

Companiile miniere din cloud vor percepe de obicei o taxă lunară și veți putea să mă minați cât doriți.

Doar asigurați -vă că faceți cercetarea și alegeți o companie de renume.

Ce trebuie să începeți Mining Electroneum

Dacă doriți să începeți Electroneum minier, veți avea nevoie de câteva lucruri:

 • În primul rând, veți avea nevoie de un computer cu un procesor bun sau GPU. Un sistem de operare Windows 10 (64 de biți) este recomandat pentru cele mai bune rezultate. În mod alternativ, veți avea nevoie de un dispozitiv mobil care să aibă un procesor bun.
 • va trebui, de asemenea, să descărcați software -ul potrivit pentru dispozitivul dvs. POOL pentru a uni forțele cu alții.
 • În cele din urmă, veți avea nevoie de un loc unde să vă depozitați electroneul. Similar cu utilizarea unui portofel ethereum sau portofel NFT Pentru aceste active specifice, puteți utiliza un portofel Cryptocurrency ETN sau urmați metoda de mai jos pentru a configura un portofel dedicat .

După ce aveți aceste lucruri, veți fi gata să începeți Mining Electroneum.

Cum să extragem electroneul cu un computer

iată pașii de parcurs când începeți să -l mine pe Etn.

Configurați-vă portofelul offline

Iată pașii de urmat pentru a configura portofelul de electroneum și pentru a începe procesul minier:

Descărcați și instalați pool-ul minier

 • Vizitați pagina de descărcare pe Github .
 • Faceți clic pe versiunea din dreapta a software -ului
 • Instalați fișierul Exe descărcabil (dacă sunteți pe Windows) sau formatul TAR pentru Mac. < /li>
 • Deschideți aplicația ETN
 • Introduceți adresa de portofel
 • Alegeți numărul de fire pe baza câte nuclee pe care computerul dvs. le are
 • Introduceți URL -ul adresei de piscină
 • Apăsați Mining Start.

 GitHub Download

Electroneu minier cu un telefon mobil

Iată pașii de luat în considerare dacă doriți să utilizați telefonul mobil pentru a începe exploatarea.

 • Descărcați aplicație de electroneum prin Google Play Store
 • Așteptați să instaleze aplicația
 • accesați < a href = "https://my.electroneum.com/" target = "_ blank" rel = "noreferrer noopener nofollow" data-wct-parsed = "1"> my.electroneum.com și înregistrați-vă pentru un Cont
 • Verificați informațiile contului dvs. făcând clic pe linkul din e -mailul pe care îl primiți
 • Introduceți numărul dvs. de telefon mobil – Acest lucru se face astfel încât să fie creat un singur cont de persoană.
 • Va trebui apoi să creați un cod PIN atunci când lansați aplicația sau efectuați tranzacții specifice.
 • În cele din urmă, puteți începe apoi exploatarea.

Factorii cheie legați de rentabilitatea mining ETN

factori cheie legați de faptul că mineritul este sau nu profitabil sunt următorii.

Prețul electroneum

cel mai semnificativ factor care va afecta modul în care mineritul profitabil depinde de prețul electroneului.

Dacă prețul crește, mai mulți oameni vor dori să -i mei , iar dificultatea va crește.

trebuie să puneți mai multă putere de hashing în rețea pentru a găsi un bloc.

Pe de altă parte, dacă prețul va scădea, mai puțini oameni vor dori să -i mei, iar dificultatea va scădea. Aceasta înseamnă că puteți găsi blocuri cu o putere mai mică de hashing.

Rata de hash a minerului

Un alt factor critic este rata de hash a minerului tău.

cu cât este mai mare rata de hash, cu atât este mai probabil să găsiți un bloc și cu atât mai mulți bani veți face.

Cu toate acestea, ratele de hash mai mari înseamnă, de asemenea, costuri mai mari de energie electrică.

Consumul de energie al minerului

Un alt factor de luat în considerare este consumul de energie al minerului tău.

Mineritul folosește profesional multă energie electrică, așa că trebuie să asigurați -vă că minerul dvs. nu vă va costa mai mult în electricitate decât vă va face în electroneum.

De asemenea, numărul de noduri disponibile ca parte a procesului de exploatare a electroneului poate contribui la consumul de energie al minerului tău.

Taxa minieră a piscinei

Un alt factor care vă va afecta rentabilitatea este taxa de exploatare a grupului.

Majoritatea grupurilor percep o taxă mică , de obicei în jur de 1-2%, pentru a-și acoperi costurile.

va trebui să câștigi mai mulți bani decât asta pentru a se rupe.

Când vine vorba de selecția pool-ului, unele dintre cele mai bune bazine miniere de electroneu care trebuie luate în considerare sunt Spacepools , nanopool , și ni C ehash .

Costul hardware-ului

Ultimul factor de luat în considerare este costul hardware -ului dvs.

Dacă veți face mina profesional și aveți nevoie de multă putere de calcul, trebuie să investiți într -o platformă minieră de bună calitate .

Cu toate acestea, dacă aveți deja un computer puternic, este posibil să îl utilizați pentru minerit cu rezultate bune.

Utilizarea unui calculator minier

Mai multe calculatoare miniere sunt disponibile gratuit pentru a calcula profiturile miniere de electroneu.

O simplă căutare Google pentru „Calculatorul de exploatare a electroneului” vă va oferi o listă de diferite calculatoare miniere din care să alegeți.

>.

Un calculator minier funcționează prin introducerea hashratului, consumului de energie, taxei miniere de pool și prețul curent al electroneului.

Calculatorul va rezulta apoi cât de mult profit vă puteți aștepta să faceți într -o zi, lună sau an.

Rețineți că aceste profituri se bazează pe prețul curent al electroneului și pe dificultatea de a -l extrage.

Prețul și dificultatea pot crește sau scade în timp, astfel încât profiturile dvs. reale pot diferi de ceea ce se calculează.

Cum să mine ETN-FAQ

pot cei cu dispozitive iOS Apple Electroneum?

da, acest lucru este posibil.

cei cu un dispozitiv bazat pe Linux (adică, Android), dispozitiv Apple sau Windows pot mina electroneum.

Ce este un ICO?

un ICO reprezintă o ofertă inițială de monede . Este o modalitate prin care startup -urile de a strânge fonduri prin vânzarea de jetoane în schimbul criptocurrency.

Cum funcționează sistemul de plată a electroneului?

Electroneum oferă diverse modalități de a câștiga, trimite și plăti cu ETN .

Cel mai simplu mod de a câștiga ETN este prin extragerea acestuia cu un telefon mobil sau un computer.

Înfășurați.

Echipa Electroneum a făcut ușor să înceapă să -și extragă moneda, chiar și pentru persoanele fără experiență.

Pentru a face miniscul mobil profitabil, aveți nevoie de un telefon mobil sau un computer cu acces la internet și puteți începe Mining ETN astăzi.

A merge cu aplicația electroneum poate fi o alegere bună dacă doriți să încercați mâna la minerit.

*

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Crypto împrumutând Platformele Oferiți oportunități unice pentru a genera randamente din exploatațiile dvs. de criptocurrency.

Aceasta oferă un alt flux de venituri pe lângă minerit.

Mai mult, dacă doriți să aflați mai multe modalități de a câștiga bani online, inclusiv metode care nu necesită multă experiență sau capital, atunci nu ezitați să consultați postarea mea pe Cum să câștigi bani online .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *