Cum să investești în Web3: Top 7 strategii pentru a câștiga bani (2023)

Cum să investești în Web3: Top 7 strategii pentru a câștiga bani (2023)

nu multe zile trec fără o mențiune a web3 sau a descentralizării.

de la Bitcoin la Ethereum, multe proiecte descentralizate au atras atenția marilor companii de tehnologie, investitorilor și utilizatorilor care doresc să investească în active digitale.

Web3 este următoarea fază a internetului, unde utilizatorii controlează datele lor , iar aplicațiile sunt construite pe protocoale descentralizate.

Deși este posibil să fie încă zile de început pentru Web3, există mai multe modalități de a te implica și de a investi în acest ecosistem emergent.

din cumpărarea de jetoane nefungibile (NFT) și plasându-le în nft portofele , pentru a utiliza carduri de credit crypto pentru a cumpăra crypto ira , posibilitățile cresc rapid.

În acest articol, parcurg strategiile de top atunci când investesc în Web3, astfel încât să câștigi bani din această nouă versiune a Webului.

Să intrăm corect în ea.

< /a> Ce este web3?

Web3 este un internet mai centrat pe utilizator, unde dețineți mai multe date proprii, iar aplicațiile sunt construite pe protocoale descentralizate.

Folosind tehnologia blockchain, Web3 permite, de asemenea, un internet mai sigur, unde nu sunt necesari intermediari pentru a verifica tranzacțiile.

Aceasta înseamnă că utilizatorii pot interacționa direct fără a avea nevoie de o terță parte.

Înseamnă, de asemenea, că oportunitățile de investiții pentru cei care doresc să investească Smarter și în activul digital potrivit sunt interminabile.

Cu toate acestea, este esențial de menționat că nu toate activele digitale sunt create egale.

indiferent dacă se ocupă de date de piață din lumea cripto -cripto sau de a descoperi date în ceea ce privește vehiculele specifice de investiții care fac parte din aceste noi lumi virtuale, este esențial să înțelegem cât mai mult din imaginea completă înainte de a investi.

Înțelegerea oportunităților de investiții

Primul pas în investiții în Web3 este înțelegerea a ceea ce este și a modului în care funcționează.

active vs. investiții pasive joacă un rol esențial în procesul de investiții.

Investiția activă este locul în care investitorul adoptă o abordare mai practică , hotărând ce investiții specifice trebuie să facă.

Această investiție necesită mai mult timp și efort și o mai bună înțelegere a activului de bază.

În schimb, investițiile pasive este locul în care investitorul adoptă o abordare mai mare, investind într-un coș de active pe care speră că ar oferi un randament al investițiilor fără prea multă muncă din partea persoanei.

Acest tip de investiții ar putea fi mai simplu și ar putea necesita mai puțin timp și efort.

Apoi, din nou, ar putea fi o idee bună să păstrați ambele opțiuni deschise atunci când vine vorba de această a treia versiune a World Wide Web.

Cheia este înțelegerea diferenței și luarea unei decizii în cunoștință de cauză despre ce tip de investitor doriți să deveniți.

investiții pasive vs. active în web3

Să ne concentrăm acum pe aspectul cel mai crucial al călătoriei dvs. de investiții în web3: alegerea strategiei potrivite.

ai de gând să mergi all-in din start-go?

sau veți adopta o abordare mai prudentă?

Vrei să fii un investitor activ sau unul pasiv?

Nu există niciun răspuns corect sau greșit la aceste întrebări , deoarece depinde de preferințele și obiectivele dvs. personale.

Cu toate acestea, este esențial să înțelegem diferența dintre investițiile active și pasive și pro și contra de fiecare abordare.

Tipuri de investiții web active

Iată cele mai bune tipuri de investiții active pe care le puteți face în Web3.

1. Lucrul în Web3

Găsirea unui loc de muncă în această arenă poate fi una dintre cele mai bune investiții din tine pe care le -ai făcut vreodată.

Nu numai că veți putea afla despre această nouă industrie interesantă din interior, dar veți avea și posibilitatea de a obține un venit bun în timp ce o faceți.

Există mai multe modalități de a găsi de lucru în cripto, iar cel mai bun mod pentru tine va depinde de abilitățile și experiența ta.

Iată câteva idei:

  • Alăturați -vă unui startup : Startup -urile caută întotdeauna persoane talentate care să -i ajute să -și construiască afacerile. Aceasta ar putea fi o opțiune excelentă dacă aveți abilitățile și experiența de care are nevoie o pornire.
  • Căutați postări de locuri de muncă online : Există mai multe site -uri web și forumuri în care startup -urile și întreprinderile postează deschideri de locuri de muncă în industria criptelor.
  • Participă la Crypto Events : Evenimentele cripto -sunt o modalitate excelentă de a întâlni oameni în industrie și de a afla despre noi oportunități de muncă.

prin platforme de dezvoltatori web3 , puteți începe și să vă creați să vă creați DAPPS (aplicații descentralizate).

Multe persoane cu Experiență de codare trecută care sunt noi în această industrie nu își dau seama că au abilitățile și expertiza necesare pentru a construi dapps – totuși obținând cea mai recentă pregătire vor Obțineți -vă o mare parte a drumului acolo.

Cu unele instruiri, cei cu experiență pot începe să construiască dapps care oferă valoare întregii comunități.

2. Câștigă bani pe Web3 de AirDrops

Un alt mod activ de a câștiga bani pe Web3 este prin AirDrops.

un airdrop se întâmplă atunci când un proiect blockchain oferă jetoane gratuite comunității.

Acest lucru se face de obicei pentru a -și promova proiectul și a crește conștientizarea.

AirDrops este o modalitate excelentă de a obține jetoane gratuite și pot fi, de asemenea, profitabile dacă știți cum să le vindeți.

Iată câteva sfaturi pentru participarea la AirDrops:

  • Găsiți airdrops de renume : Există mai multe escrocherii în lumea cripto -cripto, iar airdrops nu fac excepție. Asigurați -vă că participați doar la AirDrops din proiecte de renume.
  • Alăturați-vă grupurilor de telegramă relevante : Telegram este o aplicație populară de mesagerie folosită adesea de Crypto Projects. Mai multe grupuri discută AirDrops, ceea ce este o modalitate excelentă de a fi la curent cu cele mai recente oportunități.
  • Fii pacient : AirDrops poate dura săptămâni sau chiar luni pentru a distribui jetoanele. Nu vă așteptați să vă îmbogățiți peste noapte cu AirDrops.

Odată ce primiți aceste jetoane, le puteți ține sau le puteți vinde pentru un profit.

Amintiți -vă că obținerea de aerodrop -uri potrivite necesită de obicei să îndepliniți anumite criterii pentru a vă califica.

3. Crypto Mining

Deși nu este tehnic o investiție, puteți totuși să vă recompensați bine pentru a parcurge acest proces.

indiferent dacă este prin minerit bitcoin sau Ethereum Mining , Crypto Mining este un proces care vă permite să obțineți recompense pentru verificarea tranzacțiilor pe blockchain.

Mineritul este o parte integrantă a modului în care blockchain -urile generează noi active digitale și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a câștiga un venit.

Acest proces se poate face cu diverse setări de calculator și nu necesită multă experiență.

cu tehnologia Web3 se îmbunătățește cu fiecare iterație atunci când vine vorba de minerit, a devenit mai profitabilă ca niciodată.

Dacă investiți în această oportunitate, asigurați -vă că faceți cercetarea dvs. și înțelegeți atât echipamentul necesar, cât și modul corect de a merge.

În plus, înțelegerea diferitelor modele de plăci grafice (în special știind pentru ce carduri NVIDIA trebuie să fie) vă va permite să vă optimizați platforma pentru rentabilitate maximă.

4. Joacă pentru a câștiga Model

Multe proiecte Web3 implică diverse jocuri care apar.

Multe dintre acestea prezintă un nou model Play-To-Earn, care permite utilizatorilor să câștige criptocurrency în timp ce se joacă.

[

Cele mai populare jocuri care au adoptat acest model sunt axie infinit , zeii neîngrijiti și splinterlands .

Aceste jocuri permit jucătorilor să profite la maxim de Web3 să se distreze și să câștige active digitale atunci când câștigă.

platforme precum sandbox De asemenea, permiteți utilizatorilor să monetizeze activele (cum ar fi imobiliare) și experiențele de joc pentru a returna investiția lor.

Tipuri de investiții pasive pe Web3

Să ne uităm acum la unele dintre diferitele tipuri de investiții Web3 pasive pe care le puteți face.

5. Criptomonede

criptocurrențele sunt un tip de activ digital care poate fi utilizat ca magazin de valoare sau un mediu de schimb.

Bitcoin, Ethereum și Litecoin sunt toate exemple de criptomonede.

Investiții în criptomonede prin intermediul schimburi de cripto și platforme de tranzacționare este un O modalitate excelentă de a câștiga un venit pasiv și o modalitate excelentă de a acoperi inflația.

Acestea fiind spuse, criptomonedele sunt volatile, deci ar trebui să investești doar ceea ce vrei să pierzi.

cu platforme precum Coinbase, Binance și alte ecosisteme Web3, este mai ușor ca niciodată să investești în criptomonede.

Iată câteva recenzii de comparație ale diferitelor platforme cripto -populare care trebuie luate în considerare:

6. Platforme de împrumut cripto

Platformele de creditare sunt platforme online care vă permit să vă împrumutați cripto -ul către debitori în schimbul dobânzii.

Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga un venit pasiv și o modalitate excelentă de a -ți diversifica portofoliul.

Există mai multe platforme de creditare diferite, așa că luați în considerare avantajele și contra de fiecare înainte de a decide cu privire la cel cu care să mergeți.

în timp ce site-uri de creditare peer-to-peer au fost În jur de ceva timp, platformele de creditare cripto -sunt un fenomen relativ nou.

7. NFTS

NFT -urile sunt active digitale care permit deținătorilor să dețină o bucată de imobiliare digitale.

NFT -urile sunt adesea folosite pentru a reprezenta lucruri precum arta, muzica sau chiar imobiliare virtuale.

Puteți cumpăra NFT -uri prin mai multe platforme diferite, iar opțiunile nu au fost niciodată atât de uriașe.

[ Text = plictisit%20Ape%20yacht%20Club%20%237090,-%20Golden%20fur & amp; text = it%20was%20only%20held%20 for, Million%20return%20in%20a%20month!  » Target = « _ Blank » Rel = « NoreFerrer Noopener » Data-WCT-PARSED = « 1 »> 2,25 milioane USD , este clar că sunt mulți bani care trebuie câștigați în acest spațiu.

Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a obține un venit pasiv, atunci investiția în NFT este ceva ce ar trebui să luați în considerare.

Diverse aplicații descentralizate vă permit, de asemenea, să utilizați inteligența artificială pentru a vă crea arta digitală, care se poate transforma apoi în NFTS.

Crearea reprezentărilor digitale ale activelor din lumea reală este o modalitate excelentă de a obține un venit pasiv și poate fi o modalitate excelentă de a investi în Web3.

Există, de asemenea, tone de stocuri nft Puteți investi în, un < Strong> Tactică de investiții care combină investițiile tradiționale de stocuri cu noua popularitate NFT .

Strategii bonus

Să ne uităm la câteva strategii mai bonus pe care le puteți lua în considerare.

cea mai mare parte a următoarei căderi între zonele active/pasive, ceea ce înseamnă că cunoașterea despre ce este vorba despre strategie este esențială înainte de a trage declanșatorul.

staking

mutarea înseamnă să te ții de jetoanele cripto pentru a ajuta la susținerea unei rețele.

Când vă ocupați de jetoanele, sunteți în esență, în esență, la dreptul dvs. de a le vinde, astfel încât să puteți ajuta la verificarea tranzacțiilor pe blockchain.

În schimbul ajutorului dvs., sunteți recompensat cu o parte din taxele de tranzacție.

platforme de miere cripto Oferă o modalitate excelentă de a câștiga unele Venituri pasive și oferă diverse modalități de a sprijini proiectele Web3 în care credeți.

Există mai multe platforme diferite de staking pe care le puteți utiliza și fiecare are propriul set de reguli și cerințe.

jetoane care plătesc dividend

Jetoanele care plătesc dividende sunt un tip de criptocurrency care permite deținătorilor să primească o parte din profiturile generate de proiect.

Acesta este de obicei făcut printr -un contract inteligent , o modalitate excelentă de a câștiga venituri pasive.

Jetoanele care plătesc dividende sunt adesea folosite pentru a recompensa deținătorii pentru participarea la proiect și pot fi, de asemenea, utilizate pentru a strânge fonduri pentru proiect.

Asigurați-vă că cercetați înainte de a investi în orice jeton care plătește dividende, deoarece există mai multe escrocherii.

acțiuni

Cumpărarea stocurilor este o modalitate excelentă de a obține un venit pasiv și este, de asemenea, o modalitate excelentă de a acoperi inflația.

Puteți cumpăra stocuri în diverse companii Web3 prin mai multe platforme și să investiți în stocuri printr-un robo-avizor sau aplicație de investiții .

În plus, a fi conștient de ceea ce se întâmplă la nivel mondial vă poate ajuta să luați decizii de investiții mai bune.

De exemplu, mulți oameni au a cumpărat recent stocuri în Metaverse În ciuda platformei care pare mai puțin decât ideală în starea sa actuală, așa că știind ce se întâmplă cu companiile Web3 în care investiți este esențial.

piețe private

Piețele private sunt o altă modalitate excelentă de a obține venituri pasive prin Web3.

Aceste piețe sunt de obicei platforme online care vă permit să investiți în companii private .

platforme precum Opensesea De asemenea, vă permit să cumpărați și vinde mai multe active digitale diferite.

Acestea includ colectibile cripto, articole de joc și chiar imobiliare virtuale .

În plus, OpenSEA vă permite, de asemenea, să investiți în mai multe protocoale și platforme diferite.

microcipuri

jetoanele sunt echivalentul modern al pick-urilor și lopetelor din Gold Rush și sunt o modalitate excelentă de a obține venituri pasive suplimentare.

Acestea sunt în esență jetoane de computer care sunt folosite pentru a extrage criptomonedele.

Cu Web3 care necesită funcția computerului pentru a funcționa, cererea de cipuri va crește probabil doar în viitor.

Acest lucru face ca jetoanele să fie o investiție excelentă pe termen lung și una pe care ar trebui să o luați în considerare dacă doriți să obțineți un venit pasiv.

Ca întotdeauna, rețineți că acesta nu este un sfat pentru investiții și ar trebui să vă faceți cercetările înainte de a face vreo investiție.

Crearea unei monede personalizate

O altă opțiune de investiții în Web3 vine cu crearea monedei dvs. personalizate.

Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că banii dvs. sunt folosiți într -un mod pe care îl susțineți și este o modalitate excelentă de a sprijini un proiect sau o companie în care credeți.

Acest lucru se poate face cu ICO -uri (oferte inițiale de monede) , un tip de crowdfunding care permite startup -urilor să strângă capital prin vânzarea de jetoane.

un ICO seamănă cu un IPO sau o ofertă publică inițială, unde o companie publică vinde acțiuni de la sine către investitori.

Cu toate acestea, o companie vinde jetoane digitale în loc de acțiuni într -un ICO.

aceste jetoane pot fi utilizate pentru achiziționarea de bunuri și servicii de la companie sau pot fi tranzacționate pe schimburi de criptomonede.

Crearea monedei dvs. este o mare responsabilitate, deoarece va trebui să gestionați oferta și cererea monedei, precum și valoarea acesteia.

Deși nu este o investiție pasivă la început, Crearea monedei dvs. poate fi o modalitate excelentă de a sprijini o companie sau un proiect în care credeți și poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a câștiga bani dacă moneda devine populară.

Defi platforme

platforme financiare descentralizate sunt platforme online care oferă o mare varietate de varietăți Produse și servicii financiare fără a fi nevoie de o terță parte.

platforme precum Decentraland, Ethereum Nume Service și Makerdao sunt doar câteva dintre numeroasele platforme Defi disponibile.

Aceste platforme sunt acolo unde puteți începe să obțineți creativitate cu investițiile dvs. și să profitați de oportunitățile pe care le oferă Web3.

Importanța rămânerii la curent cu investiții Web3

Știați că acum puteți vinde NFT-uri pe Shopify ?

marea platformă de comerț electronic permite acum cumpărarea și vânzarea NFTS, ceea ce este o afacere importantă pentru lumea Web3.

Folosind partenerii aplicației de jocuri de jocuri de jetoane Shopify și prin utilizarea contractelor inteligente, creatorii și artiștii de conținut vor putea să -și vândă munca direct fanilor cu ușurință.

cu ceea ce este acum cunoscut în mod obișnuit sub numele de „comerț cu tokengated”, comercianții Shopify vor putea profita de popularitatea crescândă a NFTS și de venitul potențial care poate fi generat de la ei.

Dacă doriți să investiți în Web3, acesta este un lucru în care ar trebui să vă uitați, deoarece poate deschide o lume cu totul nouă de oportunități pentru dvs.

Este, de asemenea, un bun memento despre importanța de a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și evoluții.

Hot Vs. Portofele rece

Cunoașterea diferitelor portofele disponibile pentru stocarea NFT -urilor și criptocurrency este critică.

Există două tipuri primare de portofele cunoscute sub numele de portofele calde și reci.

Portofelele fierbinți sunt portofele online care sunt conectate la internet.

Acest lucru înseamnă că sunt mai convenabili de utilizat, dar mai vulnerabili la hacking.

Portofelele reci sunt portofele offline care nu sunt conectate la internet.

Acest lucru le face mai sigure, dar și mai puțin convenabile de utilizat.

Cel mai bun mod de a -ți stoca activele digitale este să folosești o combinație de portofele calde și reci.

Portofelele Web3 sunt unul dintre cele mai simple moduri de a investi în Web3.

Tot ce trebuie să faceți este să găsiți un portofel care să sprijine activele în care doriți să investiți și să vă depuneți fondurile.

Odată ce fondurile dvs. sunt depuse, puteți începe să cumpărați și să vindeți active pe schimburile descentralizate încorporate în majoritatea portofelelor Web3.

să stai pe deasupra activelor tale și să urmărești portofoliul este, de asemenea, simplu cu portofele Web3.

Majoritatea portofelelor au caracteristici încorporate care vă permit să vizualizați istoricul tranzacțiilor, soldurile activelor și multe altele.

Acest lucru face ușor să vă urmăriți progresul și să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la când să cumpărați sau să vindeți.

Cum să investești în Web3-FAQ

Cum fac realitatea virtuală și realitatea augmentată în Web 3.0?

Creșterea realității virtuale (VR) și a realității augmentate (AR) sunt două dintre cele mai importante aspecte ale Web 3.0.

Cu ajutorul acestor tehnologii, putem să experimentăm conținut digital într -un mod mai realist și mai imersiv .

Acest lucru va avea un impact semnificativ asupra modului în care interacționăm cu internetul și schimbăm modul în care facem afaceri.

Vând NFTS o modalitate bună de a câștiga bani?

pentru cei care doresc să investească în web3, vânzarea de NFTS este ceva de considerat ca un mijloc de a câștiga bani.

NFT -urile sunt active digitale care permit deținătorii să dețină o bucată de imobiliare digitale .

sunt adesea folosite pentru a reprezenta artă, muzică sau chiar imobiliare virtuale.

Învățarea automată este importantă pentru web 3.0?

Da, învățarea automată este unul dintre cele mai importante aspecte ale Web 3.0.

Blocurile de construcție ale Web 3.0, cum ar fi contractele inteligente și aplicațiile descentralizate, vor fi alimentate de învățarea automată .

Acest lucru înseamnă că putem crea un software mai inteligent și mai eficient, care să învețe din date și să se îmbunătățească în timp.

cu firme de capital de risc gigant, cum ar fi Andreessen Horowitz Investind în această arenă, este clar că această tehnologie este aici pentru a rămâne și va fi o mare parte a viitorului internetului.

Ajută media socială cu Web3?

hype -ul care înconjoară Web3 se datorează în parte rețelelor de socializare.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni devin conștienți de potențialul acestei tehnologii, o împărtășesc cu prietenii și adepții lor.

acest lucru creează un efect de bilă de zăpadă care ajută la promovarea și legitimarea tehnologia.

indiferent dacă este Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), sau chiar monede stabile care sunt legate de USD, o companie sau un proiect de succes este probabil să aibă un social media în urma.

Atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, social media poate fi un instrument puternic pentru promovarea și legitimarea tehnologiilor Web3.

Pe măsură ce apar organizații autonomă mai descentralizate (DAO), social media va juca probabil un rol și mai semnificativ în succesul lor.

Înfășurați.

Web 3.0 este următoarea evoluție a internetului și începe deja să prindă contur.

Cu ajutorul blockchain -ului, al realității virtuale și al învățării automate, putem crea un internet mai descentralizat și mai eficient.

Dacă vă gândiți să investiți în Web3, atunci este momentul să vă faceți cercetarea și să vă implicați.

Oportunitățile emergente sunt spre deosebire de orice am văzut înainte și se vor îmbunătăți doar de aici.

Ce faceți din Web 3.0?

crezi că este ceva în care ar trebui să investești?

anunță -mă gândurile tale în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Web3 oferă una dintre cele mai bune modalități de a Protejați-vă împotriva unui colaps în dolari .

Din păcate, dacă s -ar întâmpla acest lucru, oamenii fără un plan ar putea ajunge să piardă totul.

a fi pregătit este întotdeauna jumătate din luptă.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *