Cum să începeți un blog sportiv (pas cu pas la $ în plus în 2023)

Cum să începeți un blog sportiv (pas cu pas la $ în plus în 2023)

Care este cea mai grea parte despre parașutism?

pământul!

În timp ce mulți oameni adoră să stea în fața televizorului și să vadă pasiunea și divertismentul, învățând Cum să pornești un blog poate fi intimidant.

Cu toate acestea, cu cunoștințele potrivite, un astfel de blog ar putea fi o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus.

În această postare, voi parcurge pașii pe care trebuie să -i faceți pentru a începe un blog sportiv de succes.

Fie că vă concentrați pe un sport specific sau faceți mai mult un blog general, acești pași vă vor ajuta să începeți.

Pași pentru a începe un blog sportiv

Iată pașii pe care trebuie să -i faci pentru a -ți pune propriul blog sportiv.

Alegeți o nișă pentru blogul dvs.

Un blog de înaltă calitate se învârte în jurul unui anumit sport sau subiect legat de sport.

Când creați postări noi, aveți în minte un public țintă vă va ajuta să rămâneți concentrat pe subiectele care sunt cele mai relevante pentru cititorii dvs.

nișa dvs. aleasă permite, de asemenea, noului blog sportiv să construiască autoritate cu cititorii și potențialii săi parteneri.

În plus, face ca abonații să fie mai ușoară, concentrându -se exclusiv pe un subiect specific.

Vino cu un nume captivant pentru blogul tău

Numele dvs. de domeniu reprezintă marca și identitatea dvs. online.

Dacă doriți să câștigați bani de pe blogul dvs., având un nume de domeniu cu aspect profesional, va permite oamenilor să vă ia în serios ca autoritate în nișa dvs.

În timp ce un nume de domeniu gratuit poate funcționa, de asemenea, funcționalitatea oferită de unul plătit în ceea ce privește optimizarea și implicarea motorului de căutare este de neprețuit pentru succesul cu bloggingul despre sport.

top gazdele site-ului ar putea include, de asemenea, nume de domeniu gratuite, platforme ușor de utilizat de construire a site-urilor web și multe alte funcții.

gazde ca bluehost , godaddy , namecheap și Siteground < /a> sunt câteva dintre cele mai populare opțiuni pentru bloggerii sportivi.

În caz contrar, iată cei mai buni registratori de domeniu pentru a verifica.

Instalați WordPress pe site-ul dvs.

A avea un blog online necesită un sistem de gestionare a conținutului, cum ar fi WordPress.

Această platformă gratuită de blogging vă ajută blogul sportiv să obțină tracțiune prin publicarea conținutului.

a self-hosted WordPress Website vă permite, de asemenea, să instalați pluginuri și să personalizați teme în funcție de nevoile dvs.

Astfel de pluginuri pot ajuta cu diverse, inclusiv Construirea unei liste de e -mail a cititorilor fideli care continuă să revină pentru mai mult conținut pe subiecte specifice.

Cu tone de informații și tutoriale disponibile, configurarea WordPress pentru blogul dvs. poate fi făcută în câțiva pași simpli.

Alegeți o temă adecvată

din modul în care arată pagina dvs. de pornire până la designul aspectului postărilor dvs., tema dvs. este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți alege pentru blogul dvs. WordPress.

Fiind pielea blogului tău, tema WordPress pe care o alegeți ar trebui să se potrivească cu tipul de site pe care doriți să îl construiți.

Dacă blogul dvs. este despre fotbal, având un site tematic care reflectă acest lucru va atrage mai mulți cititori.

Un blog bazat în jurul unei echipe specifice va beneficia, de asemenea, de o temă care reflectă logo -ul, culorile și mascota echipei.

cu teme WordPress gratuite și plătite disponibile, alegerea temei adecvate necesită mult timp pentru a alege prin caracteristicile și accesibilitatea acesteia.

Creați conținut pentru blogul dvs.

propriul dvs. conținut de blog va atrage oamenii pe site-ul dvs. web, așa că luați ceva timp pentru a crea postări interesante și captivante, de înaltă calitate, este vital.

Pe măsură ce creați pagini esențiale (mai multe despre acest lucru mai târziu) și postați despre subiecte legate de nișa aleasă, este de asemenea necesar să utilizați dreptul instrumente SEO .

Având blogul dvs. vizibil pentru motoarele de căutare depinde foarte mult de tipul de conținut pe care îl creați.

Utilizarea cuvintelor cheie, a imaginilor și conectarea internă în conținutul dvs. este o modalitate excelentă de a ajuta cu SEO pentru motoarele de căutare precum Google.

comercializați blogul dvs. pentru a atrage cititorii

Un blog sportiv popular este, de asemenea, unul bine comercializat.

Activitățile de marketing ajută la atragerea cititorilor și să îi mențină să se întoarcă pentru mai mult.

Puteți utiliza diverse strategii de marketing pentru a vă promova blogul.

Există multe posibilități, de la optimizarea motorului de căutare până la găzduirea unor evenimente sportive specifice care atrag atenția asupra site -ului dvs.

Puteți crea, de asemenea, tutoriale care le arată oamenilor cum să facă anumite activități sportive și să le posteze pe site -urile de socializare sau chiar să scrie postări pentru oaspeți pentru alte site -uri sportive.

Opțiunile de a -ți comercializa blogul sunt numeroase – singura limită este imaginația ta!

Pagini esențiale pentru blogging-ul dvs. sport

pentru a începe, iată paginile principale pe care ar trebui să le aibă blogul sportiv.

Pagina de pornire

Prima pagină a unui nou domeniu este pagina principală.

Pentru blogurile sportive, această pagină ar trebui să arate fanilor sportului despre ce este vorba despre site -ul dvs. web, ce se pot aștepta de la citirea acesteia și cât de des se pot aștepta să vadă conținut nou.

Având unele istorice sportive sau informații despre nișele sportive pe care le acoperă blogul poate ajuta potențialii cititori să înțeleagă mai multe despre obiectivele tale ca blogger.

Despre noi pagina

Fie că vorbiți despre un sport sau multe, având o pagină despre noi care vă introduce pe voi înșivă și alți membri ai echipei (dacă aveți) este esențial.

Pagina despre noi ar trebui să includă o scurtă istorie a site -ului și scopul acesteia, precum și să evidențieze experiențele și experiențele membrilor în sport.

Pagina de contact

Un formular de contact care arată cititorilor cum să ajungă direct este esențial pentru orice site sau blog de succes.

Un site web sportiv are nevoie și de unul.

Pagina de contact ar trebui să furnizeze următoarele:

  • O adresă de e -mail.
  • Adresa fizică (dacă este cazul).
  • Număr de telefon.
  • Alte informații relevante pentru cititorii care au nevoie de mai multe detalii despre blogul dvs. sau doresc să ia legătura cu dvs.

Politica de confidențialitate pagina

mai ales dacă intenționați să colectați informații personale de la vizitatorii dvs., având o pagină de politică de confidențialitate clar conturată este o necesitate.

Această pagină ar trebui să explice modul în care colectați informații, măsuri pentru a le proteja și alte detalii legale relevante.

O pagină de bloguri pe blog

Pagina dvs. de blog va fi punctul de plecare pentru tot conținutul dvs. scris.

ca blogger, crearea de conținut excelent este esențială pentru atragerea cititorilor, astfel încât să ne asigurăm că această pagină se evidențiază din restul ar trebui să fie o prioritate maximă.

Organizarea postărilor de pe blog după subiect sau data poate ajuta cititorii să găsească conținutul de care sunt interesați mai rapid și mai ușor.

Utilizarea imaginilor, cum ar fi imaginile prezentate, cu fiecare postare va ajuta, de asemenea, să atragă atenția asupra conținutului tău.

Alegerea unei teme bune

am atins anterior câteva elemente esențiale atunci când aleg o temă pentru site -ul dvs. de nișă de pe blogul sportiv.

Cu toate acestea, să ne aruncăm mai adânc în unii dintre principalii factori pe care să ne concentrăm.

Design curat și intuitiv

Găsirea unui design curat și intuitiv este esențiale, cu teme gratuite și cele premium disponibile prin WordPress.

cu planul potrivit de găzduire web, puteți accesa uneori teme și pluginuri personalizate care creează un aspect unic pentru site -ul dvs. web.

O temă curată ajută utilizatorii și motoarele de căutare să identifice rapid conținutul de pe fiecare pagină, făcând mai ușor să găsești ceea ce caută.

Optimizat pentru dispozitive mobile

Mulți utilizatori vor accesa site -ul dvs. de nișă pentru blogul sportiv prin telefoanele sau tabletele lor, astfel încât alegerea unei teme optimizate pentru aceste dispozitive este critică.

șablonul corespunzător va asigura că site -ul web arată excelent pe toate dispozitivele, ceea ce face mai ușor pentru cititori să răsfoiască conținut fără probleme.

Opțiuni de personalizare

wordpress.org este un site extrem de personalizabil care vă permite să editați aproape fiecare aspect al designului site -ului dvs. fără a avea nevoie de abilități extinse de codificare.

Multe teme oferă, de asemenea, un ghid pas cu pas pentru personalizarea aspectului site-ului dvs. web, precum și tutoriale pentru adăugarea de funcții suplimentare.

seo prietenos

din prima postare pe blog pe care o publicați, o temă SEO-friendly vă poate ajuta conținutul să se ridice mai sus în rezultatele motorului de căutare, ceea ce face mai ușor pentru cititori să vă găsească online.

cu mulți oameni care găsesc site -ul dvs. printr -o căutare Google, o temă care încurajează practicile SEO adecvate este esențială.

Suport oferit de dezvoltatori de teme

Dacă ceva din tema dvs. s -ar rupe sau aveți întrebări despre cum să utilizați anumite funcții, accesul la asistența clienților de la dezvoltator este de neprețuit.

În timp ce temele gratuite nu primesc în general acest tip de ajutor, temele premium vin adesea cu asistență extinsă pentru clienți.

Compatibil cu diverse pluginuri

O platformă de blogging facilitează integrarea pluginurilor care pot adăuga funcționalități suplimentare pe site -ul dvs. web.

pluginuri precum Google Analytics < ) >, integrările social media, formularele de abonament prin e -mail și multe altele sunt esențiale pentru succesul oricărui blog.

Asigurați -vă că tema pe care o alegeți este compatibilă cu aceste pluginuri populare este critică.

Modalități de promovare a blogului dvs. sport

Iată primele șase strategii pe care le puteți utiliza pentru a vă promova blogul sportiv.

Partajează-ți postările pe blog pe social media

Când adăugați conținut nou pe blogul dvs., împărtășirea acestuia pe profilurile dvs. de socializare este întotdeauna utilă.

Pe măsură ce creați postări, inclusiv capturi de ecran de pe blogul dvs. sau alte imagini, pot ajuta, de asemenea, să atrageți cititori.

Utilizați cuvinte cheie în titluri post și conținut pentru a maximiza potențialul SEO

Cuvintele cheie facilitează identificarea și afișarea conținutului dvs. în căutările corecte.

combinat cu conținut bun, cuvintele cheie vor ajuta cititorii să vă găsească mai eficient.

În plus, utilizarea vedetelor sportive cu nume mari, a canalelor sportive populare și a altor termeni înrudiți vă poate ajuta să obțineți mai multă vizibilitate în nișa dvs.

Dacă vorbiți despre ceva care s -a întâmplat pe ESPN, nu vă fie frică să includeți acele cuvinte sau fraze în titluri și conținut.

Atâta timp cât este relevant și adaugă valoare postărilor dvs. de blog, cuvintele cheie populare pot ajuta boturile motorului de căutare să clasifice mai bine blogul dvs. pentru clasamente superioare.

Aceste cuvinte cheie se aplică și la diverse tipuri de sport; De la NBA la NFL, se poate folosi o mulțime de termeni populari în jurul fiecărui sport.

Implicați-vă în forumuri sportive și comentați subiecte legate de nișa dvs.

pentru începători și cei mai avansați în blogging -ul sportiv, implicarea în forumuri poate ajuta la construirea relațiilor cu alți fani pasionați.

De exemplu, dacă sunteți un blog de baseball specializat în baseball fantezie, fanii și profesioniștii au construit o mulțime de forumuri în jurul subiectului.

Crearea blogului dvs. să iasă în evidență într -o mare de bloguri sportive de succes este, de asemenea, esențială; Conectarea cu utilizatorii activi pe aceste site -uri poate fi de neprețuit pentru a obține atenție.

Scrieți postări pentru oaspeți pentru alte bloguri și site-uri web relevante

Postarea invitați se referă la scrierea de conținut pe site -ul sau blogul altcuiva pentru a vă promova marca.

Această strategie de marketing digital vă permite să ajungeți la noi audiențe și să vă prezentați cunoștințele și expertiza în industria sportivă.

Construirea backlink -urilor pe blogul dvs. este esențială și pentru SEO.

se deschide, de asemenea, marketing afiliat Oportunități, deoarece mai mulți oameni devin conștienți de dumneavoastră Blog.

cu o mulțime de programe de afiliere disponibile în cadrul în cadrul acesteia Sports World, scrierea despre subiecte potrivite pe alte site -uri poate ajuta la conducerea mai multor vânzări și comisioane.

Asigurați -vă întotdeauna că faceți cercetarea corectă a cuvintelor cheie înainte de a vă apropia de site -uri de postare pentru oaspeți cu gropile dvs. pentru a oferi valoare.

Executați concursuri, cadouri sau promoții pentru a crește implicarea și creșterea adepților

Dacă doriți ca numele blogului dvs. să devină mai recunoscut în cadrul comunității sportive, atunci desfășurarea concursurilor sau cadouri este una dintre cele mai bune strategii pentru a -l promova.

Cu diverse opțiuni de servicii de găzduire cadou disponibile, puteți crea cu ușurință campanii unice care oferă premii râvnite, cum ar fi tricouri și bilete de echipă.

cu această strategie, puteți aduce rapid cititori noi.

nu numai că, dar oferirea de cadouri interesante ajută, de asemenea, la crearea de loialitate între adepții existenți!

Ajungeți la persoane influente din nișa dvs. și cereți să colaborați

Influenții pot face blogul dvs. mai vizibil și vă pot ajuta să fiți observați rapid.

De exemplu, cei cu cursuri online legate de blogging -ul sportiv ar putea să -și trimită elevii calea dvs. dacă scrieți conținut legat de nișa lor.

Puteți, de asemenea, să vă asociați cu o echipă sportivă sau un sportiv și companii mari care sponsorizează evenimente sportive.

Această expunere vă poate ajuta să construiți o bază de date cu cititori și adepți fideli.

Sfaturi pentru crearea de postări de blog sportive excelente

Iată câteva sfaturi finale de care trebuie să țineți cont atunci când începeți un blog sportiv.

  • Faceți cercetarea dvs. – Înainte de a începe să scrieți orice postări de blog sportive, este esențial să vă asigurați că aveți suficiente cunoștințe despre acest subiect. Cercetarea termenilor cheie și a faptelor legate de sport este o necesitate înainte de a se scufunda în scris. Cel mai bine ar fi să citiți despre ce postează alți bloggeri sportivi. Toate acestea asigură că conținutul dvs. este original și valoros.
  • Creați un titlu atrăgător -crearea unui titlu captivant pe blog poate fi dificil, dar este esențial pentru desenarea cititorilor. Asigurați -vă că orice titluri cu care veniți cu exactitate conținutul postării, în timp ce este încă suficient de interesant pentru a atrage oamenii să citească.
  • păstrați -l interesant – blogurile sportive bune au mai mult decât doar statistici. Adăugați anecdote și povești interesante care vă vor menține cititorii angajați. Punerea de întrebări poate, de asemenea, să promoveze comentarii și conversații în jurul postării.
  • facilitează citirea – oamenii tind să deguleze prin postările de pe blog. Structurați -vă postările într -un mod care le este ușor de digerat.
  • includ imagini relevante și multimedia – imaginile sunt întotdeauna un plus excelent la orice postare de blog sportiv, deoarece pot ajuta la implicarea cititorilor mai repede decât un text simplu. Orice, de la fotografii sau ilustrații până la videoclipuri încorporate sau clipuri audio poate stimula implicarea cititorului și le poate atrage atenția mai mult timp.

Înfășurați.

Bloggingul sportiv poate fi o modalitate excelentă de a vă împărtăși cunoștințele și pasiunea pentru sport.

cu tone de concurență, este esențial să ieșiți în evidență și să vă diferențiați de restul.

urmând sfaturile prezentate mai sus, puteți crea postări de pe blog de înaltă calitate, care vor aduce mai mulți cititori și vă vor ajuta să vă dezvoltați publicul.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : sport și Site -urile de nișă pot funcționa bine împreună.

cu fanii hardcore care doresc să cunoască cele mai recente știri, un blog dedicat sportului poate fi un mod excelent de a oferi acest lucru.

Puteți învăța, de asemenea, cum să câștigați bani pe tiktok Și folosiți acest lucru pentru a vă ajuta să vă monetizați blogul sportiv.

Dacă vă concentrați pe calitate și creați conținut antrenant, puteți crește o urmărire mare și puteți deveni un blogger sportiv influent.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *