Cum să începeți un blog de stil de viață și să faceți bani în 2023

Cum să începeți un blog de stil de viață și să faceți bani în 2023

Aveți o pasiune pentru a scrie, fotografia sau chiar a vă împărtăși experiențele dvs. de viață cu alții?

din viața tâlharului unui influencer de social media până la viața unui setter cu jet, blogging-ul stilului de viață poate fi un mod interesant de a câștiga bani.

Un blog de stil de viață este mai mult decât un alt site web – este o oportunitate de a vă împărtăși și de experiențele pe care le aduceți cu oameni din întreaga lume.

În acest ghid, vă voi arăta cum să începeți un stil de viață de succes Blogging Business care vă poate ajuta să câștigați venituri în timp ce împărtășiți ceea ce sunteți.

Ce este Lifestyle Blogging?

Blogging -ul stilului de viață este despre împărtășirea perspectivei și intereselor tale unice cu lumea.

Cei mai mulți bloggeri de stil de viață și -au cultivat eficient identitatea și prezența mărcii în blogosferă, oferind în mod constant conținut de calitate, rămânând activ pe social media și angajându -se cu publicul lor.

Cunoașterea publicului țintă care rezonează cu tipul de conținut pe care îl creați vă va ajuta să vă asigurați că mesajul dvs. ajunge la persoanele potrivite.

Blogul dvs. de stil de viață vă permite, de asemenea, să BON BLOGGING Prin monetizarea conținutului dvs. prin publicitate sau vânzare de produse/servicii legate de nișa dvs.

De ce sunt blogurile de stil de viață în tendință?

Iată câteva dintre motivele principale pentru care blogurile de stil de viață sunt atât de populare în zilele noastre:

  • pot fi despre orice subiect : Călătoria dvs. de blog este unică pentru dvs., iar un blog de stil de viață se adresează acestui lucru, permițându -vă să vă împărtășiți experiențele, interesele și pasiunile dvs. cu lumea. De la decorul de casă la rețete alimentare, cititorii dvs. țintă vor aștepta cu nerăbdare să descopere ceva nou și antrenant.
  • Este creativ și distractiv: venirea cu idei de postare pe blog și crearea de conținut nou poate fi distractivă și plină de satisfacții.
  • Vă permite să vă exprimați: conținutul blogului dvs. va reflecta perspectiva și personalitatea dvs. unică. Puteți (și ar trebui) să utilizați, de asemenea, canale de socializare pentru a extinde acoperirea conținutului dvs. și pentru a construi o urmărire fidelă.
  • Puteți învăța de la alți bloggeri de stil de viață: luați orice subiect de blog și este posibil să găsiți pe cineva de la care puteți învăța sfaturi valoroase despre cum să faceți un blog de succes. Indiferent dacă sunteți implicat într -un blog alimentar, un blog de călătorie sau alte industrii care implică bloguri de stil de viață, există întotdeauna cineva de la care să atragă cunoștințe și inspirație.
  • Puteți câștiga bani din acesta: Fie că vindeți widget -uri care ajută oamenii să rezolve probleme specifice sau să aibă postări sponsorizate în numele mărcilor în care aveți încredere, există multe modalități de a vă monetiza blogul de stil de viață. Tipul de conținut de blog de stil de viață pe care îl creați va juca un rol semnificativ în determinarea tipurilor de opțiuni de monetizare ar fi cel mai potrivit pentru dvs. Cele mai bune bloguri de stil de viață combină creativitatea, originalitatea și conținutul informativ cu un pic de comercializare.

Cum să începeți un blog de stil de viață

Să parcurgem acum pașii pe care trebuie să -i faceți pentru a începe un blog de stil de viață de succes.

Alegeți un subiect

Cu subiecte practic nelimitate din care puteți alege, este esențial să determinați principalul obiectiv al blogului dvs.

A avea un subiect central și a te scufunda mai adânc în subtopicele sale vă va ajuta să creați conținut care să apeleze la cititorii potriviți.

Cumpărați un nume de domeniu

Domeniul dvs. este numele blogului pe care oamenii îl vor tasta pentru a vă vizita blogul.

ar trebui să fie ușor pentru potențialii cititori și clienți să -și amintească și, de asemenea, ajută la asocierea blogului dvs. cu marca dvs.

Când cumpărați un domeniu, rețineți că o mulțime de registratori de domeniu există .

cei mai buni vor oferi protecție gratuită de confidențialitate, ceea ce vă ajută să vă protejați de spammeri sau hackeri care încearcă să vă acceseze informațiile personale.

Configurați o platformă de găzduire și instalați WordPress

găzduirea web este modul în care site -urile web sunt stocate pe internet, permițând oricui să le acceseze.

Top companii de găzduire web , cum ar fi bluehost , site-ul , și Dreamhost , oferă planuri competitive pentru a găzdui orice buget.

După ce ați cumpărat găzduirea dvs., instalarea unui blog WordPress este relativ ușoară – majoritatea gazdelor vor oferi instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru.

Când alegeți gazda dvs., este important să rețineți că WordPress.com nu este același cu versiunea .org a WordPress, așa că asigurați -vă că o selectați pe cea potrivită.

Alternative la WordPress pe care s -ar putea să doriți să le luați în considerare sunt squarespace , wix și Weebly .

Cu toate acestea, alegerea mea de top este întotdeauna WordPress, care permite o mai mare personalizare și flexibilitate.

Instalați și personalizați WordPress

După ce vă conectați la tabloul de bord WordPress, puteți instala teme și pluginuri care ajută la îmbunătățirea în continuare a aspectului propriului site sau blog.

cu o mulțime de teme premium și gratuite disponibile, găsiți una care să reflecte nișa blogului dvs. de stil de viață.

Găsirea unei teme premium care se potrivește subiectului noului dvs. blog ajută cititorilor să fie cea mai bună experiență posibilă atunci când o navigați.

Designul blogului dvs. va atrage atenția potențialilor cititori, așa că asigurați-vă că arată lustruit, profesional și de înaltă calitate.

Instalați orice pluginuri necesare

Bloggerii folosesc pluginuri pentru a extinde funcționalitatea site -urilor web sau a blogurilor lor.

indiferent dacă doresc să îmbunătățească SEO, să adauge coduri de urmărire sau să creeze formulare personalizate pentru vizitatori – există un plugin pentru aproape orice aveți nevoie.

Creați conținut în jurul subiectului ales al blogului

*

instrumente de conținut AI De asemenea, permite generarea automată a conținutului și optimizarea SEO .

Într -o lume în care cantitatea și calitatea conținutului necesare pentru a rămâne relevante cresc, aceasta este o modalitate excelentă de a merge mai departe.

Mai mult, rețineți că utilizarea categoriilor corecte ajută la descompunerea subiectelor în secțiuni specifice.

Această clasificare facilitează cititorilor să găsească tipul exact de conținut pe care îl caută.

Promovează-ți blogul

Dacă nimeni nu știe despre blogul dvs., nu veți primi vizitatori sau nu veți câștiga bani.

Odată ce aveți conținut pe site -ul dvs., utilizând platforme de socializare precum Twitter, Facebook, Instagram și YouTube este una dintre cele mai bune modalități de a -i face pe oameni să viziteze.

Puteți utiliza, de asemenea, buletine de e -mail și tactici de marketing influencer pentru a ajunge la publicul dvs. țintă.

Monetizează-ți blogul

Există o mulțime de moduri de a monetiza un blog de stil de viață.

De exemplu, înscrierea la rețele de anunțuri care se potrivesc cu anunțurile relevante cu conținutul dvs. poate fi foarte profitabilă.

Pentru mai multe informații despre acest lucru, continuați să citiți, deoarece oferiți informații specifice cu privire la monetizarea unui blog mai jos în acest articol.

Factorii cheie pentru construirea unei afaceri de blogging de viață

Înainte de a începe blogul de stil de viață, există mai mulți factori vitali pe care veți dori să le luați în considerare.

Iată câteva dintre cele de top.

Alegeți un subiect de care sunteți pasionat, dar poate fi monetizat

Mulți antrenori sfătuiesc să aleagă un subiect de care ești pasionat.

Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă lăsați pasiunea să intre în calea succesului potențial.

Blogurile de stil de viață de succes combină, în general, pasiunea și monetizarea cu privire la subiectul principal al blogului.

De exemplu, puteți combina experiența dvs. predând instrumente muzicale pentru a crea un blog de nișă despre învățarea cum să cântați la chitară.

a face acest lucru face ca monetizarea să fie mult mai accesibilă decât un blog despre trupa ta preferată.

Stabiliți-vă ca expert în nișa dvs.

Nu este suficient în aceste zile să aveți conținut pe site -ul dvs.

În schimb, trebuie să vă stabiliți ca autoritate în domeniu dacă doriți ca cititorii să continue să se întoarcă sau chiar să luați în considerare să cumpărați ceea ce oferiți.

În această măsură, conținutul dvs. ar trebui să ofere informații valoroase în care cititorii pot avea încredere.

În plus, a deveni o autoritate în nișa dvs. înseamnă că trebuie să fiți la curent cu cele mai recente știri și tendințe, astfel încât cititorii dvs. să știe că primesc doar cele mai bune informații.

Blogul dvs. poate oferi, de asemenea, o platformă pentru a împărtăși ideile de experți ale altora cu cititorii.

Această formă de curare va oferi, de asemenea, credibilitate blogului dvs.

Implicați-vă cu influenți în sfera de blogging în stilul de viață

În timp ce oamenii aruncă termenul de influencer în jur, găsirea de influenți autentici care au construit relații cu adepții lor și vă pot promova eficient blogul este esențial.

Ajungeți la influenți din nișa dvs. și oferiți -le ceva de valoare în schimbul promovării.

Această valoare ar putea fi în produse, servicii sau alte stimulente gratuite care îți stimulează recunoașterea mărcii.

Urmați cele mai bune practici SEO pentru a vă asigura că blogul dvs. se află la nivel înalt pe motoarele de căutare

Indiferent dacă utilizați platforme de blogging gratuite sau auto-găzduit un site WordPress, este esențial să vă familiarizați cu elementele de bază ale SEO (Optimizarea motorului de căutare).

Unele cele mai bune practici critice SEO includ:

  • Utilizarea cuvintelor cheie potrivite din conținutul dvs.
  • Optimizarea titlurilor de pagini și a descrierilor meta
  • Crearea de legături interne
  • Producând în mod constant conținut de calitate

Pagina dvs. de pornire și alte pagini cheie ar trebui să fie, de asemenea, prietenoase cu SEO și să ofere o experiență ușor de utilizat care să permită descoperirea ușoară a conținutului suplimentar.

O experiență excelentă pentru utilizator ajută la asigurarea atât a cititorilor umani, cât și a crawler -urilor cu motoarele de căutare pot naviga în mod corespunzător pe site -ul dvs.

Câștigarea de bani de pe un blog de stil de viață

Acum, luați în considerare unele dintre cele mai bune metode de a vă monetiza blogul de stil de viață.

Oferte de sponsorizare

oferte de sponsorizare se referă la aranjamente în care mărcile vă plătesc pentru plasarea produsului sau promovarea pe site -ul dvs. web.

Chiar și începătorii își pot transforma site-ul într-o mașină de câștigare a banilor cu sponsorizări plătite și colaborări.

Atâta timp cât puteți contacta sponsorii și să le arătați valoarea pe care o puteți aduce la brandul lor, aceasta este o modalitate excelentă de a genera venituri de pe blogul dvs.

Un site auto-găzduit este o modalitate excelentă de a deschide mai multe oportunități pentru parteneriate de sponsorizare, deoarece nu aveți restricții asupra conținutului pe care îl puteți produce.

Marketing afiliat

O platformă de blogging se acordă, de asemenea, bine marketing afiliat .

Cu pluginuri plătite și gratuite care facilitează capacitatea unui blog de a deveni afiliat, puteți monetiza cu ușurință o parte din conținutul dvs.

Când scrieți postări pentru a genera vânzări de afiliere, nu uitați să oferiți valoare cuiva care caută mai multe informații despre un anumit produs sau serviciu.

Chiar dacă decid să nu cumpere nimic, ar trebui să le oferiți totuși o experiență bună pe blogul dvs.

Vânzarea de cărți electronice, produse digitale sau servicii

Puteți utiliza, de asemenea, site -ul dvs. WordPress pentru a face pe cineva să cumpere produsele dvs. create.

WordPress poate face totul, de la a permite unui vizitator al site -ului să caute cel mai bun produs de la mai multe din magazinul dvs., să citiți despre caracteristicile sale, să -l adăugați la un coș de cumpărături și să completați procesul de plată.

Un alt exemplu este oferirea unui serviciu precum o consultare, un program de coaching sau un curs.

Începerea unei afaceri de coaching nu durează mult mai mult decât configurarea unui blog și apoi utilizarea acestuia pentru a -ți comercializa serviciile.

se poate integra cu ușurință aceste produse și servicii digitale în WordPress cu plugin-uri și suplimente specifice.

Vânzări de mărfuri

Un blog de stil de viață poate fi, de asemenea, o platformă ideală pentru a promova și vinde produsele dvs. dacă vă aflați într -o industrie care permite vânzările de mărfuri.

Pentru a evidenția acest punct, luați în considerare modul în care un blog de modă prezintă adesea haine și accesorii prin postări care includ link -uri în care cititorii pot achiziționa articolele pe care le poartă.

Puteți crea, de asemenea, mărfuri de marcă, cum ar fi tricouri sau căni, pentru a vă promova marca în timp ce generați venituri din vânzări.

Donații de la membrii publicului dvs.

După ce ați construit o bază pasională de adepți, este posibil să fie dispuși să doneze bani pentru a vă sprijini munca în curs.

Puteți configura un sistem de donație online, cum ar fi PayPal sau Patreon, unde oamenii pot face donații în schimbul conținutului exclusiv și alte recompense.

Social Media and Lifestyle Blogging

Deoarece majoritatea platformelor au opțiuni de monetizare încorporate, puteți folosi social media pentru a conduce traficul pe blogul dvs. și pentru a vă crește vizibilitatea în clasamentul motoarelor de căutare.

Puteți utiliza, de asemenea, pentru a comunica direct cu adepții dvs. și pentru a construi relații cu mărci sau influenți cu care doriți să colaborați la proiectele viitoare.

Aceste două domenii sunt strâns legate, deoarece social media a contribuit la creșterea multor bloggeri de stil de viață în ultimii ani.

Cum să începeți un blog de stil de viață-FAQ

fac fonturile pe care le aleg pentru blogul meu?

Pentru majoritatea, fonturile pe care le alege nu vor afecta drastic cum arată blogul tău.

Mai mult, factorii mai importanți sunt de luat în considerare, cum ar fi conținutul, imaginile și aspectul.

Cu toate acestea, fontul dvs. poate seta tonul pentru blogul dvs. atunci când aveți de -a face cu anumite industrii și vă poate ajuta să creați un aspect constant și să vă simțiți în toate paginile.

În industria de modă, artă și design, este mai important să fii atent la tipografie, așa cum ar putea conta cu alegerea fontului.

Puteți începe gratuit un blog WordPress?

Un domeniu gratuit, o temă gratuită și găzduirea gratuită poate părea opțiuni ideale la începerea, dar depinde de câtă funcționalitate aveți nevoie.

De exemplu, o temă WordPress gratuită este mai mult decât suficientă dacă doriți să împărtășiți informații de bază despre dvs. sau despre afacerea dvs.

Cu toate acestea, nu ar trebui să mergeți pentru un domeniu gratuit sau o găzduire gratuită, deoarece s -ar putea să nu ofere suficiente funcții sau fiabilitate pentru a vă sprijini blogul.

Este Google adsense o modalitate bună de a-mi monetiza blogul?

Site -urile care încep să se bazeze pe altceva decât Google AdSense, deoarece acest canal de monetizare necesită un trafic semnificativ pentru a duce la un blog profitabil.

O opțiune mai bună ar putea fi marketingul afiliat, unde puteți promova produse din alte companii și puteți plăti un comision atunci când fac vânzări.

vânzări de mărfuri sau donații de la membrii publicului dvs. sunt alte metode de monetizare adecvate.

Ce tipuri de găzduire web sunt potrivite pentru un blog de stil de viață?

Pentru un blog de stil de viață, mergeți cu găzduirea partajată, deoarece oferă cea mai mare flexibilitate și rentabilitate.

Acest tip de găzduire este ideal pentru blogurile cu cantități mici de trafic sau conținut.

Pentru bloguri cu funcții mai complexe, cum ar fi un magazin de comerț electronic, veți avea nevoie de o găzduire dedicată care oferă mai multe opțiuni de securitate și personalizare.

Care sunt unele alternative WordPress?

cea mai populară alternativă la WordPress este wix , care permite utilizatorilor să-și creeze site-urile fără cunoștințe de codificare.

Fiecare platformă are caracteristicile și beneficiile sale, așa că este esențial să cercetați fiecare pentru a găsi cea mai bună potrivire pentru propriul blog de viață.

Înfășurați.

ca blogger de stil de viață, este esențial să înțelegem procesul implicat în configurarea și monetizarea blogului dvs.

În urma acestui ghid, ar trebui să înțelegeți acum pașii esențiali în configurarea și derularea unui blog de stil de viață de succes.

Următorul pas este să explorați fiecare zonă în continuare și, cel mai important, să luați măsuri.

În timp ce lucrurile nu vor fi perfecte inițial, puteți obține succes cu efort, învățare, muncă grea și răbdare.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Evitarea greșelilor cele mai frecvente atunci când începeți un blog de stil de viață este cheia succesului.

Iată Lucruri pe care mi -aș dori să le cunosc înainte de a -mi începe blogul .

Citirea acestei postări vă poate ajuta să economisiți timp și bani pe termen lung.

Mai mult decât atât, dacă te chinui să găsești o nișă specifică pe care să te concentrezi, iată Formula pas cu pas pentru a alege nișa perfectă .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *