Cum să începeți un blog de scriitori: un ghid pas cu pas pentru autori

Cum să începeți un blog de scriitori: un ghid pas cu pas pentru autori

Vă considerați un scriitor care dorește să vă împărtășească gândurile cu alții?

Mulți autori doresc să începe un blog Dar Pur și simplu nu știu de unde să începeți.

Având blogul propriului scriitor pe internet oferă o mulțime de oportunități pentru auto-exprimare și creativitate.

credit de imagine: https://linguagreca.com/

În acest ghid, voi oferi instrucțiuni pas cu pas despre cum să configurați și să rulați blogul unui scriitor de succes.

& nbsp;

< /div>

Table des matières

Cum să porniți blogul unui scriitor: pas cu pas

Iată pașii pe care trebuie să -i faci pentru a pune în funcțiune blogul scriitorului tău.

Alegeți o platformă de bloguri

O platformă de bloguri permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze cu ușurință un spațiu online.

Recomandarea mea de top ar fi un blog WordPress găzduit de sine.

Această platformă oferă cele mai bune caracteristici și instrumente pentru a vă ajuta să creați blogul perfect.

în timp ce squarespace , wix , și alte platforme au instrumente ușor de utilizat care fac crearea unui Blogul relativ simplu, aceste platforme vă limitează, de asemenea, controlul asupra designului și funcționalității blogului.

wordpress este în general ușor de utilizat și vă oferă mai multă libertate de personalizare.

decideți un nume de domeniu de blog și furnizor de găzduire

Numele blogului dvs. este modul în care oamenii vă vor identifica marca online, așa că alegerea a ceva care reflectă cine sunteți este esențial.

Un nume de domeniu de înaltă calitate va face blogul dvs. să pară mai profesionist și vă va ajuta cu SEO (optimizarea motorului de căutare).

Cu toate acestea, alegerea numelui perfect pentru blogul dvs. poate dura timp și efort.

În funcție de tipul de blog pe care doriți să îl începeți ca scriitor, puteți găsi un Generator de nume util.

în termeni de furnizori de găzduire web , bluehost , inmotion , și godaddy sunt unele dintre cele mai populare opțiuni de găzduire pentru blogurile WordPress.

Este esențial să cercetați cu atenție fiecare înainte de a decide ce serviciu este cel mai bun pentru nevoile dvs.

Configurați-vă blogul cu furnizorul de găzduire ales

Următorul pas pentru a începe un blog ca scriitor este configurarea blogului dvs. cu furnizorul de gazdă selectat.

Panoul de control al furnizorului de găzduire (cunoscut și sub numele de CPanel) vă va permite să instalați WordPress și orice alt software sau pluginuri necesare pentru a rula blogul dvs.

Proiectați-vă aspectul blogului dvs.

Tema blogului dvs. va influența modul în care un vizitator al site -ului vă percepe munca, astfel încât să alegeți ceva care să reflecte stilul de scriere și marca dvs. este esențială.

O mulțime de teme WordPress gratuite și plătite sunt disponibile online, așa că ar trebui să puteți găsi una care să se potrivească nevoilor dvs.

Indiferent dacă doriți să pară profesionist și lustruit sau la modă și ciudat, există o temă pentru toată lumea.

Creați categorii de conținut relevante

Categoriile de bloguri WordPress adecvate vă ajută să vă mențineți propriul blog organizat și să vă asigurați că cititorii pot găsi cu ușurință subiectele blogului care le interesează.

Când ideile de postare pe blog, încercați să identificați în ce categorie s -ar încadra (de exemplu, scrierea de ficțiune, scrierea independentă, etc.).

cu cât autoritatea mai actuală aveți în jurul unui subiect specific, cu atât cititorii mai probabil vor fi să vizitați și să vă angajați cu conținutul dvs.

În plus, atunci când configurați categorii de bloguri, o căutare rapidă pe Google vă poate ajuta, de asemenea, să vă asigurați o audiență consacrată pentru subiectele abordate în blogul dvs.

Creați un post de momeală de legătură

Un blog de succes începe cu o primă postare care face ușor pentru oameni să se conecteze la tine.

Un post de legătură de legătură realizează acest lucru.

De exemplu, dacă blogul dvs. oferă sfaturi pentru a deveni de succes ca scriitor, luați în considerare să scrieți o postare „binevenită” care acoperă primele 50 de moduri de a începe cu o carieră de scriere.

Această postare de momeală a link -ului ajută la atragerea oamenilor pe blogul dvs. și face ușor pentru alții să se conecteze la acesta.

Utilizarea corectă instrument de scriere AI poate ajuta în mod semnificativ atunci când creează acest lucru tip de post.

În plus, nu uitați să creați un formular de contact în care enumerați diferitele moduri în care cititorii și potențialii clienți pot lua legătura cu dvs.

Asigurați -vă că vă conectați la această pagină de contact din pagina dvs. de pornire.

Dezvoltați un calendar editorial cu subiecte, termene și obiective

Unul dintre cele mai bune instrumente de blog din arsenalul dvs. este un calendar editorial.

Acest document vă ajută să vă mențineți toate ideile organizate și vă asigură că vă publicați postările la timp.

Știind când prima postare pe blog (și fiecare postare nouă după aceea) va merge live păstrează crearea de conținut simplificată și consecventă.

Luați în considerare setarea datelor de publicare specifice (adică, săptămânal, la două săptămâni etc.) atunci când vă creați calendarul de conținut.

Adăugați pluginuri sau extensii pentru a îmbunătăți funcționalitatea blogului dvs.

din plugin-uri gramaticale care vă ajută să vă asigurați că postările dvs. nu au erori la extensii care facilitează cititorilor să partajeze conținutul dvs. pe rețelele de socializare, pluginurile potrivite oferă ca fiecare conținut să obțină vizibilitate maximă și implicare.

Văzând ce folosesc plugin -urile pe care le folosesc alți bloggeri din nișa dvs. poate fi o modalitate excelentă de a vă inspira pentru tipul de pluginuri pe care ar trebui să le aveți pe blogul dvs.

De exemplu, să presupunem că doriți să optimizați optimizarea motorului de căutare.

În acest caz, un plugin precum yoast seo Vă va ajuta să vă asigurați că fiecare postare are metadatele adecvate, titlul postării pe blog și descrierea pentru a -și crește șansele de a apărea în SERPS.

Dacă doriți să încorporați videoclipuri în postările dvs., pluginul potrivit ar putea furniza instrumentele pentru a insera conținut de pe YouTube sau Vimeo cu ușurință.

Configurați o listă de e-mail pentru abonați

A avea un blog online înseamnă utilizarea strategiilor de marketing eficiente pentru a ajunge la potențiali cititori.

Una dintre aceste strategii de marketing este utilizarea software de marketing prin e-mail Pentru a configura un buletin informativ pe blogul dvs. WordPress.

Cu o temă WordPress adecvată, puteți crea forme pop-up care oferă cititorilor conținut exclusiv atunci când se abonează, cum ar fi reduceri sau rapoarte gratuite.

Promovează-ți blogul prin intermediul platformelor de socializare

Obținerea traficului de bloguri de pe platformele de socializare înseamnă utilizarea platformelor de socializare precum Facebook, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a vă promova conținutul și a atrage cititori noi.

Publicul dvs. țintă este probabil deja prezent pe aceste site -uri, așa că este esențial să vă concentrați pe scrierea de articole care să le atragă atenția și să le obligă să vă viziteze blogul.

fie că partajează fragmente din fiecare postare pe care o scrieți și vă conectați la articolul complet de pe blogul dvs. sau postați imagini relevante asociate cu fiecare postare, implicarea conținutului este o necesitate atunci când promovați blogul dvs. prin intermediul platformelor de socializare.

Utilizați alte canale pentru a vă crește acoperirea

Un blog bun folosește mai multe canale pentru a ajunge la un public mai larg.

Două dintre aceste canale sunt blogging -ul pentru invitați și podcasting.

blogging oaspeți Permite scriitorilor să-și extindă cititorii scriind articole pe alte bloguri și conectarea la site -urile lor.

Podcasting Crește eficient implicarea cu publicul țintă prin producerea producției de producție Conținut audio legat de subiecte discutate în postările dvs. de blog.

Aceste canale oferă o modalitate excelentă pentru scriitori de a câștiga expunere și de a se stabili ca experți în domeniul scrierii.

monitorizați feedback-ul cititorilor și îmbunătățiți continuu conținutul

Oricât de bine ar putea fi fiecare postare, este esențial pentru autori să monitorizeze feedback-ul cititorilor și să utilizeze aceste informații pentru a-și îmbunătăți conținutul.

Urmărirea comentariilor, like -urilor, share -urilor și altor forme de implicare pot oferi o perspectivă valoroasă asupra a ceea ce cititorii consideră interesant și cum puteți îmbunătăți conținutul.

prin evaluarea feedback -ului cititorilor, autorii se pot concentra pe crearea de postări mai relevante și implicate pentru publicul țintă, dezvoltând în continuare atingerea blogului lor.

optimizați posturile pentru clasamentele motoarelor de căutare

Motoarele de căutare își schimbă constant algoritmii pentru a oferi rezultate mai bune ale utilizatorilor.

Urmărirea acestor modificări și optimizarea fiecărei postări este vitală pentru orice scriitor care dorește să crească vizibilitatea în SERPS.

De asemenea, asigurați -vă că fiecare postare are titlul și metadatele potrivite pentru a -și crește șansele de a apărea în SERPS.

urmăriți analitice pentru a măsura progresul blogului dvs.

indiferent dacă utilizați Google Analytics Măsurați performanța blogului dvs. sau a oricărei alte platforme pe care le găsiți mai utile, urmărirea analizelor este esențială pentru orice scriitor care dorește să îmbunătățească performanța blogului lor.

Analytics vă permit să monitorizați vizualizările de pagini, vizitatorii, ratele de respingere și alte valori esențiale care arată cât de bine funcționează fiecare post și unde vă puteți îmbunătăți.

Motive de top pentru a începe blogul dvs. de scriitor

Iată câteva motive de top pentru a lua în considerare începerea blogului tău ca scriitor.

Stabiliți-vă ca expert în domeniul scrierii

Dacă doriți să ieșiți în evidență de toți ceilalți scriitori și să vă stabiliți ca autoritate în domeniul ales, atunci faptul că blogul dvs. este esențial.

Concentrați -vă pe ceea ce vă pricepeți și scrieți un conținut excelent care vă prezentați expertiza.

Drept urmare, puteți să vă construiți încredere cu cititorii și să le stimulați să continue să revină pentru mai multe.

împărtășește-ți experiențele, sfaturile, sfaturile și poveștile cu alții

Fie că scrieți un ghid pas cu pas despre scrierea postării perfecte pe blog sau împărtășiți povești intime din călătoria dvs. de scriere, a avea un blog este modalitatea ideală de a vă conecta cu alții cu interese și experiențe similare.

a face acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă conectați cu alți scriitori din nișa dvs., care ar putea fi interesați să colaboreze la proiecte sau să partajeze idei.

Creșteți vizibilitatea pentru scrierile, cărțile sau serviciile dvs.

Crearea unui blog este o modalitate excelentă de a vă promova pe tine și de munca ta.

având o platformă care vă prezintă scrisul vă poate ajuta să ajungeți la noi cititori și potențiali clienți care ar putea fi interesați de ceea ce aveți de oferit.

câștigă feedback valoros și critici din partea cititorilor & amp; Adepți

Unul dintre lucrurile grozave despre a avea un blog este capacitatea de a primi feedback direct de la cititori.

Revizuind comentariile pe care le primiți, puteți obține o perspectivă asupra a ceea ce publicului dvs. îi place (sau nu), ceea ce vă poate ajuta să modelați postările viitoare și chiar scrierea dvs.

generează venituri suplimentare

Scrierea unui blog este plină de satisfacții în ceea ce privește crearea de conținut, dar poate fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a câștiga bani.

în timp, legături de afiliere , postări sponsorizate și alte metode de monetizare vă pot ajuta să generați un venit pasiv de pe blogul dvs.

Sfaturi de blog pentru a îmbunătăți blogul dvs. de scriere

Luați în considerare următoarele sfaturi pentru crearea unui blog de succes.

Scrieți în mod regulat pentru a vă menține blogul proaspăt și antrenant

Actualizarea unui blog o dată la câteva luni nu este suficientă – trebuie să scrieți în mod activ conținut nou.

Fie că este vorba de actualizări săptămânale, bi-săptămânale sau lunare, a avea un program consistent va ajuta cititorii să revină pentru mai multe.

subiecte de cercetare legate de scrierea și încorporarea lor în postările dvs.

Fii la curent cu cele mai recente tendințe de scriere și subiecte legate de nișa dvs. cercetând în mod regulat aceste subiecte.

De exemplu, dacă sunteți autor de carte, căutați în mod regulat cărți noi, citiți recenzii și interviuri cu autori și scrieți conținut discutând subiectele.

Mai mult, conștientizarea a ceea ce fac concurenții dvs., rubricile și subpozițiile pe care le folosesc și tipul de legături pe care le construiesc pe site -ul lor vă pot ajuta să creați conținut cu o șansă mai mare de a fi văzuți.

Un instrument precum surfeseo vă permite să rămâneți în vârful concurenței, ajută la cercetarea cuvintelor cheie și vă permite să creați conținut SEO-friendly.

Evitați propoziții sau paragrafe excesiv de complexe

Nimeni nu vrea să citească o postare pe blog care să nu ajungă rapid la punct.

Păstrați -vă scrisul concis și simplu, asigurarea fiecărei propoziții adaugă valoare postării generale, fiind informativă sau distractivă.

Fie că creați postări pentru blogurile dvs. sau postarea invitaților pe alte site-uri (pentru a crește traficul de site-uri), evitați în permanență propoziții lungi.

încorporează imagini precum imagini și videoclipuri pentru a rupe text

ca autor de blog, ar trebui să aveți un șablon set care vă ajută să creați postări.

Un astfel de șablon ar trebui să ușureze încorporarea imaginilor în postările tale.

Vizualizările ar putea fi orice, de la imagini cu subiecte relevante până la infografii care explică seturi de date complexe.

Videoclipurile sunt, de asemenea, o parte masivă a conținutului blogului – adăugarea unui scurt videoclip poate ajuta la menținerea cititorilor angajați și interesați de ceea ce aveți de spus.

Utilizați puterea povestirii pentru a capta atenția cititorilor

povestirea poate fi un instrument util pentru postarea lucrurilor pe care oamenii le vor găsi interesante.

Dacă încorporați povestiri în postările dvs. de blog, veți avea o șansă mai mare de a vă observa.

din adăugarea de povești atunci când scrieți tutoriale sau pur și simplu infuzați -vă experiența în conținutul dvs., povestirea oferă cititorilor o idee mai clară a scopului, mesajului și personalității dvs.

AI Generatoare de povești poate ajuta, de asemenea, să creeze povești interesante care să surprindă cititorii „Atenție și face -le mai probabil să vă împărtășească postarea.

Utilizați tehnici de marketing digital pentru a crește traficul și implicarea

Pe lângă crearea de conținut deosebit, este important să ne amintim că bloggingul este și o formă de Marketing digital .

cu tipul corect de promovare, veți primi mai multe persoane care citesc și se angajează cu conținutul dvs.

Uită -te la modalități de a folosi social media, marketing prin e -mail și alte strategii de creștere a traficului și a nivelului de implicare pe blogul tău.

Rescriere vs. scriere de conținut

Pe măsură ce scrieți mai multe bloguri, vă puteți întreba care este diferența dintre redactarea și scrierea conținutului și cum să utilizați cel mai bine ambele stiluri.

Redactarea, cunoscută și sub denumirea de scriere persuasivă, creează materiale promoționale pentru un produs sau serviciu.

Acest tip de scriere se concentrează pe obținerea cititorului să ia o acțiune specifică, cum ar fi efectuarea unei achiziții, înscrierea la un buletin informativ sau vizitarea unui magazin online.

Redactorii consideră psihologia și emoțiile din spatele deciziilor clienților atunci când își creează copia pentru a crea mesaje mai impactante care pot crește conversii.

Scrierea de conținut, pe de altă parte, se referă la furnizarea de informații utile cititorilor pentru a -i menține interesați de site -ul sau blogul dvs.

Scrierea conținutului își propune să adauge valoare și să angajeze cititori, mai degrabă decât să promoveze un anumit produs sau serviciu.

Scriitorii de conținut se concentrează pe subiecte relevante pentru afacerea dvs. și publicul țintă-orice, de la ghiduri și tutoriale, până la articole informative și postări pe blog.

Amazon este un exemplu excelent al cât de puternic poate fi redactarea.

Vânzătorii scriu descrierile produselor Amazon într -un mod captivant și captivant, care atrage clienții să cumpere.

Amazon utilizează, de asemenea, apeluri inteligente la acțiuni pentru a încuraja clienții să cumpere acum și să profite de oferte de transport gratuit, reduceri și alte promoții.

Pe de altă parte, scrierea conținutului este mai concentrată pe furnizarea de informații valoroase și educaționale cititorilor pentru a -i menține angajați cu marca.

ca cineva care conduce blogul unui scriitor, s-ar putea să creezi articole și tutoriale aprofundate pentru a ajuta alți scriitori să-și perfecționeze meșteșugul.

Acest tip de redactare a conținutului nu se concentrează pe promovarea unui anumit produs sau serviciu, ci există în schimb pentru a educa, a distra și a oferi valoare cititorilor tăi.

Apoi, utilizați redactarea pentru a angaja cititorii și motivați -i să ia măsuri.

De exemplu, puteți utiliza apeluri la acțiune sub forma butoanelor „Abonați-vă acum” sau link-uri către pagina dvs. de blog de înscriere la newsletter la sfârșitul fiecărei postări.

În acest fel, puteți captura adresele de e -mail ale cititorilor, astfel încât să poată ține pasul cu blogul dvs. și să primească actualizări pe fiecare nouă postare pe blog.

Importanța consecvenței

Coerența este vitală atunci când vine vorba de un blog de scriitor de succes.

o astfel de consistență ajută la crearea încrederii cu cititorii și motoarele de căutare deopotrivă.

Când oamenii știu că oferiți în mod regulat conținut de calitate, actualizat, cititorii vor avea mai multe șanse să se întoarcă pentru mai mult.

Motoarele de căutare vor începe să vă recunoască autoritatea pe un anumit subiect și să vă răsplătească blogul cu clasamente superioare în rezultatele motorului de căutare.

Cum să începeți blogul unui scriitor-FAQ

Începătorii ar trebui să înceapă cu un blog sau un site web?

depinde de obiectivul tău. Pentru a stabili o prezență online și a construi următoarele, a începe cu un blog poate fi cel mai bun traseu.

Bloggingul vă permite să interacționați cu cititorii dvs. răspunzând regulat la comentarii și publicând conținut.

Pe de altă parte, un site web poate fi o alegere mai bună dacă doriți să vă prezentați portofoliul sau să oferiți o platformă de comerț electronic pentru a vinde produse.

Cum puteți promova blogul scriitorului dvs.

Utilizarea rețelelor precum LinkedIn, Twitter și Facebook poate ajuta la răspândirea cuvântului despre blogul dvs. și la construirea unui public.

În plus, forumurile despre subiectul dvs. sunt un loc minunat pentru a vă angaja cu oameni care ar putea fi interesați de cuvintele dvs.

Ce ar trebui să includă bara laterală a blogului dvs.?

bara laterală a blogului dvs. ar trebui să includă elemente care facilitează cititorilor să navigheze conținutul dvs.

Acest lucru ar putea consta din categorii, arhive și funcționalități de căutare care pot ajuta cititorii să găsească ceea ce caută mai repede.

este o temă premium care merită investită în?

Pentru a începe, o temă gratuită poate fi o alegere excelentă.

Odată ce sunteți gata să vă angajați, investiția într -o temă premium vă poate oferi mai mult control asupra aspectului site -ului dvs.

Înfășurați.

Începerea blogului unui scriitor astăzi este o modalitate excelentă de a vă prezenta abilitățile de scriere și de a vă stabili ca expert în industrie.

urmând aceste sfaturi, veți fi pe cale să creați un blog personal de succes, cu niveluri ridicate de trafic și implicare.

citire ulterioară pe adamenfroy.com: Cunoașterea Cum să faci bani pe bloguri se reduce la înțelegerea modului de a scrie eficient, a utilizării Tacticii SEO și de marketing digital și creând constant conținut excelent.

Stăpânirea acestor abilități vă va ajuta să creați un succes BLOGGING Business care poate aduce suplimentar suplimentar venituri și fă -ți scrisul să strălucească.

Când utilizați instrumente specifice, consultați acest jasper ai revizuire pentru Mai multe informații despre unul dintre cele mai bune instrumente de generare AI.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *