Cum să începeți un blog de călătorie: Călătoriți și faceți bani în 2023

Cum să începeți un blog de călătorie: Călătoriți și faceți bani în 2023

Sentimentul de a sări într -un avion, de a se îndrepta spre o destinație necunoscută și de a explora lumea este de neînlocuit pentru mulți oameni.

Alți oameni preferă să afle mai multe despre locul în care merg, întorcându -se adesea la internet pentru sfaturi.

până la 80% dintre oameni își planifică călătoria în principal în principal Peste internet.

Un blog de călătorie vă permite să vă împărtășiți poveștile cu un public global, inspirându -i pe alții să -i urmeze pe urmele voastre.

Dacă sunteți în căutarea unei noi modalități de a călători și de a câștiga bani, Începerea unui blog ar putea fi oportunitatea pentru tine.

În acest articol, voi oferi un ghid care să vă ajute să faceți acest lucru, așa că dacă sunteți gata să începeți un blog de călătorie și să câștigați bani, citiți mai departe!

Table des matières

De ce bloggingul de călătorie este o modalitate excelentă de a face bani

Iată câteva dintre motivele principale de luat în considerare.

 • Puteți să vă trăiți de pe blogul dvs.: Pentru a face bani pe bani, puteți vinde produse sau servicii legate de călătorii, cum ar fi cărți electronice sau cursuri. De asemenea, puteți câștiga bani prin marketing afiliat, recomandând produse și servicii de la companiile cu care lucrați. Cu strategiile potrivite și puțin de muncă grea, puteți crea cu ușurință un venit constant de pe blogul dvs.
 • Puteți inspira pe alții să călătorească în lume: Bloggingul de călătorie oferă o platformă pentru a împărtăși poveștile, sfaturile și experiențele dvs. cu o audiență de potențiali cititori. Drept urmare, îi puteți inspira pe alții să exploreze noi locuri și culturi.
 • Puteți crea o comunitate globală de călători cu gânduri similare: prin bloguri despre călătoriile dvs., veți putea construi o urmărire angajată și interacționați cu alți călători pasionați.
 • Puteți câștiga bani prin sponsorizări, publicitate și marketing afiliat: După ce ați construit următoarele, puteți începe să vă monetizați blogul lucrând cu sponsori sau companii pentru a -și prezenta produsele și Servicii. De asemenea, puteți câștiga bani prin publicitate și marketing afiliat.

Alegerea The Nume blog drept

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți numele potrivit de blog.

Ar trebui să fie memorabil

Cel mai bun nume de blog de călătorie este captivant și ușor de reținut.

De exemplu, dacă aveți de -a face cu sfaturi de călătorie bugetară, atunci inclusiv „bugetul” în numele blogului dvs. poate ajuta cititorii potențiali să înțeleagă ce conținut pot aștepta de pe blogul dvs.

Un blog de călătorie de succes permite vizitatorilor site -ului să știe ce subiecte pot afla despre.

numele blogului de călătorie potrivit este esențial și în scopuri SEO, așa că încercați să îl faceți cât mai bogat în cuvinte cheie.

Ar trebui să reprezinte tipul de călătorie pe blog despre

ca blogger profesionist de călătorie, trebuie să te uiți la blogul tău ca pe o afacere.

Numele blogului dvs. ar trebui să reflecte ce tip de conținut de călătorie furnizați.

În timp ce comunitatea de bloguri de călătorie prezintă o atmosferă foarte relaxată, nișa de bloguri de călătorie este extrem de competitivă.

un blog WordPress care reflectă cu exactitate identitatea și interesele tale vă va ajuta să ieșiți în evidență.

Ar trebui să fie ușor de scris și de pronunțat

Dacă cineva face o căutare Google pentru numele blogului dvs. sau își trimite prietenii la acesta, având un nume ușor de ortografiat și pronunțat face mai simplu pentru oameni să vă găsească online.

Evitați cratimele în numele dvs. de domeniu, deoarece acest lucru poate îngreuna utilizatorii să -și amintească ce trebuie să tasteze în câmpul de căutare.

Cum să începeți un blog de călătorie

Iată un ghid pas cu pas pentru a deveni un blogger de succes.

Alegeți-vă nișa

să știi unde se află pasiunea ta este critic, mai ales atunci când pornești un site în diferite nișe de bloguri de călătorie.

Dacă aveți o zonă de expertiză sau experiențe de călătorie interesante, acestea vor fi subiecte excelente pe care să vă concentrați pe blogul dvs.

în timp ce mergeți larg și vorbiți despre toate tipurile de călătorii poate fi ușor de scris, dar face dificil să vizați o anumită audiență.

Un anumit subiect poate ajuta la implicarea cititorilor în citirea mai multor conținut.

Alegeți un sistem de gestionare a conținutului

WordPress.org este CMS -ul meu preferat absolut pentru crearea unui blog de călătorie.

Tabloul de bord WordPress oferă o modalitate excelentă de a personaliza designul blogului dvs., de la alegerea fonturilor la reglarea schemelor de culori.

Există, de asemenea, wordpress.com , o versiune gratuită găzduită de WordPress.

Această platformă de blogging are funcții limitate (în comparație cu omologul auto-găzduit), dar poate fi un punct de plecare excelent pentru cei care încep să înceapă în blogging.

Pentru cei care doresc să folosească ceva diferit, wix oferă o platformă ușor de utilizat pentru crearea de site-uri web pentru toate întreprinderile, inclusiv blogurile.

Cu toate acestea, vă recomand să utilizați WordPress, deoarece are mai multe funcții și opțiuni de personalizare decât alte CMSS.

Selectați un nume de domeniu și găzduire web

companii de găzduire precum godaddy și Bluehost sunt un must-have atunci când configurați blogul dvs. de călătorie.

Aceste companii oferă servicii de găzduire fiabile pentru a vă asigura că site -ul dvs. web rulează rapid și eficient, asigurându -se că cititorii nu se frustrați în așteptarea încărcării paginilor.

Companiile de găzduire vă pot oferi, de asemenea, dreptul Plan de găzduire care se potrivește dimensiunii site-ului dvs., Deci plătiți doar ceea ce aveți nevoie.

Cercetează ce este mai bine pentru blogul tău de călătorie.

De la planurile de găzduire partajate până la wordpress-pecific , există diverse opțiuni.

Asigurați-vă că cercetați ce funcționează înainte de Alegerea serviciului dvs. . < /P>

Furnizorul de găzduire potrivit vă poate oferi, de asemenea, un nume de domeniu gratuit, care este excelent dacă doriți să economisiți bani în etapele de început ale blogului dvs.

Proiectați-vă site-ul

În funcție de sistemul dvs. de gestionare a conținutului, puteți începe să vă proiectați site -ul web.

WordPress oferă teme gratuite care se adaugă funcționalității unui blog de călătorie și puteți personaliza cu ușurință diverse elemente precum fonturi, culori și imagini.

de la schimbarea imaginii antetului la pagina dvs. de pornire, faptul că blogul dvs. de călătorie pe WordPress vă oferă posibilități interminabile.

În plus, cu o temă premium WordPress, bloggerii de călătorie de succes pot oferi blogurilor lor aspectul profesional pe care îl doresc.

Folosiți pluginurile WordPress potrivite

Sistemul dvs. de gestionare a conținutului poate găzdui, de asemenea, diverse pluginuri care vă ajută să rulați mai ușor blogul dvs. de călătorie.

De exemplu, yoast seo sau rankmath sunt pluginuri excelente pentru optimizarea paginilor web pentru motoarele de căutare.

Aceste pluginuri se asigură că oamenii au mai multe șanse să o găsească atunci când caută termeni legați de subiecte de călătorie.

În plus, pluginurile de social media vă ajută să vă partajați conținutul în rețele și să creșteți o lectură mai mare.

Scrieți conținut excelent

Călătoria dvs. de bloguri începe oficial când începeți să scrieți conținut.

Pentru un nou blog de călătorie în primul său an de afaceri, conținutul este fundamentul unui site web de succes care îi angajează pe oameni și îi atrage să revină pentru mai mult.

Pe măsură ce creați conținut, amintiți -vă că optimizarea motorului de căutare (SEO) vă poate ajuta să vă faceți postările mai vizibile pe web, astfel încât cititorii să le găsească cu ușurință.

Unele bloguri de călătorie de top se bazează pe SEO dintr -un motiv – merită efortul!

Promove & amp; Comercializează -ți blogul

De la postarea pe forumuri de călătorie până la schimbul de link -uri, marketingul este esențial pentru a avea un blog de succes.

ca blogger de călătorie de succes, veți interacționa cu o mulțime de bloggeri invitați, veți scrie postări pentru oaspeți și rețea cu alte micro-influenceri și media.

Toate aceste surse pot ajuta la promovarea site -ului dvs. web dacă găsesc conținut interesant care rezonează cu cititorii lor.

Monetizează-ți blogul de călătorie

A avea un blog vă oferă o mulțime de oportunități de monetizare și profit.

Monetizarea este un alt motiv pentru care alegerea nișei potrivite este crucială.

De exemplu, se poate folosi mediavine și adsense Pentru a rula reclame pe site -ul dvs. pentru venituri suplimentare.

puteți, de asemenea, să luați în considerare marketingul afiliat pentru a vă ajuta să vindeți orice, de la articole de rucsac la pachete de călătorie de lux.

O platformă precum Amazon poate ajuta cu acest lucru.

Blogul Blogului este un loc excelent pentru a lua în considerare plasarea acestor oferte diferite.

Personalizarea blogului dvs. de călătorie

Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a face propriul blog de călătorie să iasă în evidență din competiție în timp ce îl personalizați pentru a se potrivi stilului dvs.

Alegeți o temă care iese în evidență în nișa dvs.

Platforma dvs. de blogging ar trebui să fie ușor de navigat și să aibă un aspect modern.

pe un cont WordPress-gazdă auto-găzduit, puteți alege o temă premium care să ofere site-ului dvs. web un avantaj în ceea ce privește imaginile, aspectul și ușurința de utilizare.

O mulțime de teme sunt, de asemenea, disponibile dacă utilizați alte CMS -uri precum squarespace sau wix .

Utilizați imagini și grafică excelente

Indiferent de platforma pe care o utilizați, găsirea unui tutorial excelent care vă arată cum să adăugați imagini de calitate la postările dvs. poate fi esențială.

Acestea fiind spuse, puteți găsi mult ajutor cu o căutare rapidă.

Dacă doriți să evitați să vă acordați timp pentru a învăța software de editare foto, upwork și fiverr < /a> sunt locuri minunate pentru a externaliza nevoile dvs. de design grafic.

Optimizați pentru motoarele de căutare

Luați în considerare cele mai bune practici SEO critice atunci când adăugați conținut nou pe blogul dvs. de călătorie.

Aceste practici includ utilizarea cuvintelor cheie relevante pentru subiect, utilizarea meta -descrierilor care descriu cu exactitate conținutul și conectarea internă sau externă, dacă este cazul.

Amintiți -vă că formatarea conținutului dvs. pentru lizibilitate este esențială și pentru SEO, deoarece accentul pe experiența utilizatorului devine mai critic.

Există, de asemenea, o mulțime de plugin -uri care vă pot ajuta la optimizarea postărilor dvs. de blog și la a le face mai vizibile pentru crawlerele web.

Creați conținut care merită partajat

ar ajuta dacă v -ați propus întotdeauna să creați conținut pe care cititorii l -ar găsi informativ, distractiv sau inspirator.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este prin furnizarea de informații și experiențe unice din călătoriile dvs. de care alții ar putea avea nevoie de ajutor pentru a accesa rapid.

Concentrați -vă pe calitate peste cantitate și asigurați -vă că vă angajați cu alți bloggeri de călătorie din comunitate.

Ce trebuie să știți înainte de a începe un blog de călătorie

Următoarele sunt câteva puncte cheie de care trebuie să țineți cont atunci când începeți un blog de călătorie.

este nevoie de timp și răbdare

Construirea unui blog de călătorie de succes va dura timp.

trebuie să depuneți efortul constant necesar pentru ca blogul dvs. să crească și să atragă cititori.

Va trebui să fiți consecvent

ca nomad digital, împărtășirea experiențelor tale de călătorie poate fi o modalitate excelentă de a -i inspira pe alții.

Cu toate acestea, va trebui să mențineți consecvența pentru a construi o audiență.

bloggeri de călătorie precum nomad matt și Kate aventuros Creează conținut de ani buni pentru a -și construi mărcile.

Este nerezonabil să vă așteptați ca poveștile dvs. de călătorie să devină viral și să atragă mulți cititori instantaneu.

Trebuie să aveți conținut remarcabil

Crearea primului dvs. blog și a -l face un succes să se învârtă în jurul producerii de conținut de calitate.

a spus altfel, nu rescrie doar ceea ce scriu toți ceilalți; Fii creativ și încearcă să aduci ceva nou și interesant pe masă.

Dacă acesta este sau nu concertul dvs. cu normă întreagă, asigurați-vă că depuneți efortul necesar pentru succes.

Aspectul tehnic este încă important

Ar ajuta dacă ai învăța multe lucruri pentru a te asigura că blogul tău funcționează fără probleme și optim.

aspectele tehnice fundamentale includ:

 • Luând backup -uri ale conținutului dvs. în mod regulat pentru a evita pierderea dacă ceva nu merge bine cu compania dvs. de găzduire web.
 • Crearea unei pagini de contact (sau a oricărei alte pagini, după cum este necesar), pe care o puteți edita pe măsură ce vizitatorii vă adresează cu întrebări sau comentarii.
 • Știind despre confidențialitatea domeniului dvs. și modul în care acest lucru afectează vizibilitatea site -ului dvs. web în paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP).
 • Având un plugin Google Analytics pe blogul dvs. atunci când instalați WordPress. Acest plugin permite urmărirea valorilor care vă ajută să vă măsurați succesul și de unde provin cititorii.

Trebuie să știți cum să vă comercializați blogul

Indiferent dacă intenționați să creați un curs de blogging sau continuați să oferiți ghiduri de călătorie și sfaturi de călătorie cititorilor dvs., o mulțime de muncă asiduă va fi să -și scoată cuvântul despre munca dvs.

va trebui să dezvoltați o înțelegere a marketingului social media și a optimizării motoarelor de căutare (SEO), astfel încât oamenii să vă poată găsi în căutările lor online.

Dezvoltarea relațiilor cu alți bloggeri, influenți și potențiali sponsori prin rețea și colaborări sunt, de asemenea, esențiale pentru creșterea blogului dvs.

În cele din urmă, a avea o listă de e -mail de cititori și abonați este o modalitate excelentă de a rămâne în legătură cu publicul tău și de a -i anunța despre conținutul nou pe care l -ai publicat.

Construirea unei astfel de liste necesită timp, dar poate fi incredibil de benefic pentru creșterea afacerii dvs. de bloguri de călătorie.

Cum să creezi conținut pentru blogul tău de călătorie

hai să intrăm în ticălosul blogului dvs .: Crearea de conținut.

Conținutul este rege și, dacă nu luați nimic altceva de la acest ghid, nu uitați că crearea de conținut de înaltă calitate ar trebui să fie prioritatea dvs. atunci când rulați un blog de călătorie de succes.

Iată câteva sfaturi despre blogging -ul de călătorie pentru a începe cu crearea de conținut pentru blogul dvs. de călătorie.

împărtășește experiențe personale & amp; Povești

De la postările despre pagina dvs. până la blogul dvs., împărtășiți poveștile călătoriilor și aventurilor dvs., deoarece acestea sunt adesea cele mai interesante lecturi pentru adepți.

pentru începători și bloggeri avansați deopotrivă, fiind autentici și împărtășiți narațiuni personale vor permite cititorilor să se conecteze cu dvs. la un nivel mai profund.

În plus, modul în care personalizați fiecare poveste îl face unic – așa că nu vă fie frică să obțineți creativitate și să folosiți instrumente digitale precum Canva sau Photoshop pentru a vă îmbunătăți conținutul.

Creați ghiduri și sfaturi utile

Pe măsură ce ideile de conținut de brainstorm, gândiți -vă la subiectele pe care le cunoașteți cel mai bine.

De exemplu, dacă sunteți expert în găsirea celor mai ieftine zboruri, compilați toate sfaturile dvs. într -o singură postare pe blog, astfel încât cititorii să poată economisi timp și bani atunci când planificați călătoriile lor.

Faceți poze sau videoclipuri ale călătoriilor dvs.

Videoclipurile devin din ce în ce mai populare în blogurile de călătorie, deoarece oferă adepților o reprezentare vizuală mai bună a unui anumit loc.

Dacă să faci fotografii nu este lucrul tău, încearcă să filmezi un vlog de călătorie pentru a -ți surprinde experiențele.

Oferiți recenzii despre destinații, hoteluri, restaurante etc.

nu uitați să includeți recenzii în strategia dvs. de conținut în timp ce explorați locuri noi.

A face acest lucru va construi încredere cu cititorii.

s -ar putea să aduceți și potențiali sponsori din cauza recenziilor detaliate și precise.

podcast-uri gazdă sau interviuri cu localnici și alți bloggeri

interviurile sunt o modalitate excelentă de a crea conținut unic și antrenant pentru blogul dvs.

plus, conectarea cu oameni cu gânduri similare din comunitatea de călătorii este întotdeauna drăguță.

Încercați să găzduiți conversații cu localnici sau colegi bloggeri despre călătoriile lor – puteți face acest lucru prin înregistrări video sau audio.

Sfaturi pentru a câștiga bani prin blogul dvs. de călătorie

În cele din urmă, dacă doriți să vă monetizați propriul blog, iată câteva sfaturi:

 • vinde spațiu publicitar : Puteți genera venituri vânzând spațiu publicitar pe site -ul dvs. web sau într -un buletin informativ. Cu cât aveți mai mulți vizitatori ai site -ului, cu atât este mai mare suma în dolari pe care o puteți solicita publicitate.
 • oferă postări și colaborări sponsorizate: Un alt mod de a câștiga prin intermediul blogului dvs. de călătorie este lucrând cu mărci pentru conținut și parteneriate sponsorizate. Posibilitățile sunt numeroase – de la utilizarea platformelor de socializare până la crearea de recenzii despre produse, puteți alege ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
 • Promovează serviciile: Dacă aveți cunoștințe și experiență în călătorii, de ce să nu vă oferiți serviciile altora? Puteți oferi itinerarii personalizate, sesiuni de coaching și multe altele pentru a ajuta cititorii să își planifice călătoriile.
 • Scrieți un ebook sau un curs plătit: Dacă aveți o mulțime de informații despre un anumit aspect al călătoriei, luați în considerare să scrieți un curs online sau un ebook pentru a -i învăța pe alții cum să devină experți în același domeniu .

wrap up.

Crearea unui blog de călătorie poate fi o experiență plină de satisfacții și benefică.

Amintiți -vă că toată lumea începe undeva, deci nu vă descurajați dacă blogul dvs. nu câștigă imediat tracțiunea.

Concentrați -vă pe furnizarea de conținut de calitate și implicarea cu cititorii; restul ar trebui să urmeze.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: instrumente AI SEO Ajutor creatori de conținut să scrie Conținut mai bun pentru bloguri cu mai multă eficiență.

Aflați mai multe despre acesta și cum să utilizați instrumente AI SEO pentru a crește traficul organic pe blogul dvs.

Puteți consulta și acest ghid pe marketing prin e-mail ca blogger.

Vă va ajuta să înțelegeți cum să creați o listă de e -mailuri și să o utilizați pentru a ajunge la cititori, pentru a construi relații cu mărcile și pentru a vă dezvolta blogul.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *