Cum să începeți o afacere de distribuție (10k USD+/lună)

Cum să începeți o afacere de distribuție (10k USD+/lună)

Cât va merita industria vendinorării globale în câțiva ani?

Răspunsul este o 147 miliarde de dolari până în 2027 .

O afacere de distribuție poate fi o modalitate excelentă de a obține venituri suplimentare și de a -ți crește valoarea netă.

În acest articol, voi discuta despre pașii pe care trebuie să -i faceți pentru a începe într -o afacere de distribuție, împărtășind câteva sfaturi și trucuri utile pe parcurs.

pași către pornirea unei afaceri automate

Iată ceilalți pași pentru ca afacerea dvs. de distribuție să funcționeze și să funcționeze.

cercetează industria automată

a ști ce funcționează în industria automată este esențială pentru un proprietar de afaceri.

Cercetarea dvs. de piață ar trebui să se concentreze pe ceea ce cumpără oamenii și de unde îl cumpără.

a fi o afacere mică, a privi modul în care operatorii de vânzări reușesc (sau eșuează) ar putea să vă ofere o perspectivă valoroasă asupra a ceea ce trebuie să faceți.

Dezvoltați un plan de afaceri

Proprietarii de afaceri care nu au un plan au șanse mai mari de a eșua în cele din urmă.

Un plan de afaceri eficient este esențial pentru înființarea unui magazin și pentru a deveni profitabil.

Fie că deveniți francizor sau începeți aventura de la zero, înțelegerea riscurilor, costurilor asociate fiecărei opțiuni și potențialelor profituri, vă pot ajuta să vă ghidați procesul de luare a deciziilor.

Planul dvs. ar trebui să includă, de asemenea, obiective și strategii pentru comercializarea serviciilor și metodelor dvs. pentru urmărirea succesului afacerii dvs.

O afacere de distribuție de succes necesită un plan cuprinzător pentru a obține rezultate.

Configurați-vă afacerea în mod legal

Configurarea afacerii dvs. ar trebui să fie unul dintre primii pași atunci când începeți o nouă afacere de distribuire a mașinilor.

a Compania cu răspundere limitată Vă poate ajuta să vă protejați activele de datoriile dvs. de afaceri și este adesea necesar dacă dvs. doriți să primiți leasing sau contracte cu proprietarii de proprietăți.

Dacă proprietarii de proprietăți sau oricine altcineva decide să -și dea în judecată afacerea din cauza oricărei daune cauzate de distribuitoare, având o entitate juridică să vă protejeze de implicații financiare personale.

Selectați tipul potrivit de distribuitor automată

Un model de afaceri de distribuție implică, de asemenea, cunoașterea a ceea ce vindeți clienților.

Opțiunile mașinii pentru care puteți merge variază de la a avea mașini de băuturi, o mașină de mâncare și băuturi, o mașină de gumball sau mașini de bomboane.

Gândiți -vă la ce tip de produse ar putea găsi clienții dvs. țintă valoroși și convenabili, apoi uitați -vă la ce mașină ar satisface cel mai bine aceste nevoi.

Alegeți o locație

Următorul aspect de luat în considerare este locația locului în care vă veți plasa mașinile.

mai mult trafic de picior în distribuitorul dvs. de vânzare va asigura mai multe vânzări de produse.

De exemplu, spălătorii îi determină pe oameni care așteaptă adesea să se facă hainele lor, astfel încât să aibă o distribuitoare cu gustări sau băuturi se poate dovedi benefic.

Clădirile de birouri au oameni care vin și ies toată ziua și ar putea beneficia de a avea mașini de gustare la îndemână.

Mai mult decât atât, a avea mai multe mașini într -un spațiu de birou poate însemna, de asemenea, venituri constante, deoarece angajații sunt probabil în incintă de mai multe ori pe săptămână.

Un alt loc de luat în considerare este stațiile de tren, oamenii care așteaptă transportul lor căutând să cumpere ceva în timp ce așteaptă.

ca o nouă afacere de distribuitoare automată, cercetarea și găsirea locațiilor pentru mașinile dvs. vă poate ajuta să creșteți vânzările și să maximizați profiturile.

În cele din urmă, locațiile cu trafic ridicat pot însemna diferența dintre succes și eșec.

Cumpărați sau închiriați mașinile

Achiziționarea unei mașini poate fi o investiție excelentă pe termen lung.

Cu toate acestea, începând cu opțiuni mai puțin costisitoare, cum ar fi mașinile de închiriere sau închiriere, ar putea avea mai mult sens.

Cu opțiuni de finanțare disponibile pe unele dintre mașinile mai costisitoare, acest lucru ar putea fi viabil pentru cei care încep.

Puteți merge, de asemenea, cu un distribuitor renovat, care vă poate costa semnificativ mai puțin în avans, dar poate necesita reparații suplimentare mai târziu.

În mod alternativ, puteți găsi o companie de distribuție care oferă automate personalizate care se potrivesc nevoilor dvs. unice.

asigură licențele și permisele necesare

în funcție de afacerea dvs., luați în considerare ce tipuri de licențe aveți nevoie în funcție de legile locale.

În multe cazuri, întreprinderile de distribuție nu au neapărat cerințe de licențiere specifice, dar știind ce dictează statul dvs. înainte de timp este esențial.

Este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să -mi pare rău – deci cercetarea legilor și reglementărilor aplicabile înainte de a continua.

Puteți verifica, de asemenea, cu autoritățile locale pentru a vă asigura că respectați cerințele de reglementare.

Stocați-vă mașinile cu produse

Fie că vindeți băuturi calde sau gustări, jucării sau electronice, stocarea automatelor dvs. ar trebui să vină în procesul de configurare.

A avea mașini umplute cu articole pe care oamenii le pot cumpăra este esența unei afaceri de distribuție.

fără produse de vândut, nu există venituri.

Pentru o afacere nouă, aceasta ar putea însemna cercetarea furnizorilor de articole populare din zona dvs. și stocarea în consecință.

Promovează-ți afacerea

Publicarea afacerii dvs. de distribuire a mașinilor dvs. poate crește gradul de conștientizare și, în final, să câștige mai mulți clienți.

În funcție de piața și produsul țintă, puteți utiliza materiale promoționale offline, cum ar fi pliante și afișe pentru a ajunge la potențiali clienți.

Pe de altă parte, implicarea în campanii de marketing online este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă promova afacerea și de a construi o bază de clienți.

mențineți-vă mașinile în mod regulat

în timp ce plasați automate în locația potrivită este un început excelent, acesta depășește cu mult peste asta.

va trebui să vă asigurați că mașinile dvs. funcționează fără probleme pentru a continua vânzările.

Dacă mașinile dvs. nu funcționează așa cum ar trebui, clienții vor deveni nemulțumiți și își vor lua afacerea în altă parte.

În timp ce costul automatelor este relativ scăzut în comparație cu alte companii, asigurați -vă că luați în considerare costurile de întreținere la bugetare.

Urmăriți veniturile și efectuați ajustări la nevoie

Odată ce afacerea dvs. este în curs de desfășurare, este esențial să urmăriți veniturile generate de mașinile dvs.

Puteți maximiza profiturile prin monitorizarea tendințelor de vânzări pentru a determina ce articole se vând cel mai bine și faceți ajustări necesare.

Când vă cunoașteți numerele, puteți lua în considerare diversificarea selecției produsului dvs. pe baza preferințelor clienților.

Păstrarea filelor pe performanța afacerii dvs. de vânzare este esențială pentru asigurarea succesului pe termen lung.

Beneficiile unei afaceri automate

Acum, după ce m -am uitat la pașii necesare pentru a începe, iată principalele avantaje ale propriilor dvs. afaceri de distribuție.

Costuri de pornire scăzute

În timp ce costurile generale nu sunt neglijabile, proprietarii de afaceri de distribuitori pot începe cu o singură mașină și cheltuieli relativ mici.

Puteți vinde și articole imediat cu o afacere de distribuție.

Spre deosebire de alte companii care necesită mult mai multe costuri de pornire și perioade prelungite pentru a fi plătit, proprietarii de mașini de vânzare au un cost inițial mult mai mic și pot genera profituri rapid.

marjele cu profit înalt

Obținerea mai multor bani în contul dvs. bancar de afaceri este relativ ușor odată ce stabiliți mai multe automate în locații strategice.

cu marje mari între costul dvs. și prețul a ceea ce vindeți, generarea de profituri cu o afacere de distribuție este realizabilă.

De exemplu, vânzarea de băuturi pe piața dvs. țintă ar putea însemna o marjă de profit de 70-80%.

Cu întreprinderile de distribuție consacrate, adesea văzând marje de profit de până la 90%, este ușor de observat de ce este o aventură atât de atractivă.

flux de venituri pasive

Tipurile de produse pe care le vindeți în locațiile dvs. de distribuție necesită adesea o întreținere sau întreținere mică odată ce sunt instalate și stocate corespunzător.

După ce externalizați acest lucru, potențialul de venit pasiv poate fi foarte benefic pe termen lung.

scalabilitate și potențial de creștere

În cele din urmă, este relativ simplu să vă extindeți activitatea de distribuție cu mai multe mașini în diferite locații.

Tipuri de autovehicule pentru a alege dintre

Există, de asemenea, o mulțime de tipuri diferite de automate disponibile astăzi.

Iată unele dintre cele mai frecvente.

autovehicule de băuturi

Cine nu are nevoie de o băutură rece atunci când sunt în mers într -o zi caldă?

Un distribuitor de băuturi oferă consumatorilor băuturi populare, cum ar fi sodă, suc, băuturi energetice și multe altele.

Există, de asemenea, distribuitoare de băuturi calde care oferă cafea și ceai pentru cei care doresc ceva cald.

snack vending automines

oamenii le este foame pe parcursul zilei, astfel încât să aveți distribuitoare de gustări umplute cu chipsuri, bomboane și alte gustări poate fi o modalitate excelentă de a valorifica această nevoie.

specialitate automate

de la articole de lux, cum ar fi ceasuri și bijuterii până la necesitățile cotidiene, cum ar fi detergentul de rufe și articole de toaletă, o distribuitoare de specialitate oferă o varietate de produse pe care oamenii le pot achiziționa fără să -și părăsească vreodată casele sau birourile.

aceste mașini devin rapid foarte populare pe multe piețe din întreaga lume.

vening machinere congelate

distribuitoare congelate oferă clienților delicioase tratamente de înghețată și alte gustări congelate.

aceste distribuitoare sunt excelente pentru magazinele convenabile, terenurile alimentare, cinematografe și multe altele.

cele mai bune locații automate

am menționat importanța locației mai devreme în acest articol, dar să ne aruncăm mai adânc în factorii de luat în considerare atunci când alegeți site -ul pentru autovehicule.

populație

Locațiile de afaceri care găzduiesc adesea mii de oameni zilnic în școli, universități și clădiri de birouri pot fi locuri minunate pentru a începe.

Alte locuri de luat în considerare includ cele din afara magazinelor alimentare, magazinelor convenabile și centrelor comerciale.

Dacă vă puteți asocia produsele cu o locație care se potrivește bine pe piața țintă, clienții vor observa și vor face achiziții.

De exemplu, vânzarea de gustări sănătoase în afara unei săli de sport sau de centru de fitness ar fi excelentă.

flux de clienți

Antreprenorii trebuie să ia în considerare și fluxul clienților atunci când își aleg locația de distribuție a mașinii.

Un exemplu rău în acest sens ar fi punerea unei distribuitoare într -o zonă cu un trafic mic de picior.

cu diverse locații potențiale, luați în considerare câți oameni vor trece pe lângă mașină în fiecare zi și dacă există suficient interes pentru produsele dvs. pentru a face să merite să se înființeze magazin.

concurență

este esențial să luăm în considerare și alte afaceri similare în jurul locației exacte.

Acest tip de cercetare ar putea însemna analizarea dacă concurenții din proximitate oferă aceleași produse sau similare ca tine.

Dacă da, investițiile într -o astfel de locație ar putea să nu fie în valoare, deoarece vânzările dvs. pot suferi din cauza unei afaceri de distribuție existentă.

securitate

vandalismul este un alt factor la care să vă gândiți atunci când configurați o distribuitoare.

Căutați locații cu acces la camerele CCTV și la agenții de securitate, deoarece acest lucru poate ajuta la descurajarea vandalismului sau a furtului conținutului mașinii.

De asemenea, găsiți un loc bine luminat, astfel încât mașinile dvs. de distribuție să fie întotdeauna vizibile.

Calcularea dvs. Costuri de pornire

iată câteva costuri de luat în considerare la configurarea unei afaceri de distribuție:

licențe și permise

În funcție de statul dvs., poate fi necesară o licență de afaceri pentru a conduce afacerea dvs. de distribuție.

Există, de asemenea, costul de configurare pentru a începe afacerea dvs., cum ar fi înregistrarea numelui de afaceri și configurarea structurii de afaceri adecvate.

[ , asigurați -vă că cercetați ce trebuie să faceți înainte de a începe.

plutitor de numerar

Mașinile trebuie, în general, să dea schimbări înapoi celor care fac achiziții, așa că trebuie să aveți suficienți bani pentru asta.

Luați în considerare cât de mulți bani trebuie să puneți în fiecare mașină, în funcție de locație și de tipul de produs pe care îl vindeți.

întreținere și reparații

În industria de distribuție, întreținerea este o mare parte din păstrarea mașinilor dvs. în stare de funcționare și asigurarea că vor rămâne profitabile.

Trebuie să luați în considerare orice costuri de reparație care pot veni cu vandalism sau întreținere regulată în timp.

Dacă primiți o mașină nouă, garanția dvs. va acoperi unele reparații, dar este întotdeauna cel mai bine să puneți deoparte niște bani.

asigurări

Ar ajuta dacă veți primi asigurări de afaceri Pe echipamentul dvs. de distribuție pentru a vă proteja în caz de furt de furt sau defecțiune.

Cercetează exact ce tip de asigurare ai nevoie pentru afacerea ta și pentru a face cumpărături pentru oferte de la diferiți furnizori pentru a găsi cea mai bună ofertă.

De asemenea, merită să vă uitați dacă sunt disponibile reduceri în funcție de numărul de mașini pe care le aveți.

Ajutor de angajare pentru creșterea imperiului dvs. de distribuție

După ce aveți una (sau chiar câteva) mașini de distribuție în funcțiune, va deveni din ce în ce mai dificil să faceți toată munca singur.

Scalarea afacerii dvs. poate implica angajarea de ajutor pentru gestionarea diferitelor aspecte ale companiei.

Iată câteva poziții posibile pentru care ai putea lua în considerare angajarea.

șoferi de camioane pentru repornirea mașinilor

Una dintre cele mai frecvente întrebări în acest sens în ceea ce privește logistica este: „Cât de des ar trebui să -mi reîncărc mașina?”

Răspunsul depinde de diverși factori, cum ar fi locația, tipul de produse oferite și cererea. Cel mai bine este să începeți cu reîncărcarea pe termen scurt și să creșteți treptat frecvența în funcție de cât de repede vindeți stocul.

, de asemenea, nu doriți să continuați să vă deplasați singuri aparatele dvs.-consumă timp și ineficient.

În timp ce acest lucru este realizabil dacă aveți câteva mașini de distribuție, veți avea nevoie de mâini suplimentare pentru reîncărcare atunci când cererea crește.

tehnicieni de întreținere pentru a menține mașinile în stare bună

de la asigurarea ecranelor tactile de pe mașina dvs. funcționează corect până la rezolvarea oricăror probleme mecanice care pot apărea, tehnicienii de întreținere vă pot ajuta să vă mențineți echipamentul de distribuție în funcție de orice moment.

tehnicienii sunt vitali pentru menținerea mașinilor dvs. – pot ajuta la diagnosticarea problemelor mai rapid, sugerează noi caracteristici sau upgrade -uri, efectuarea regulată și multe altele.

repetări de vânzări pentru a face noi oferte cu potențiali clienți

O parte a scalărilor implică, de asemenea, obținerea mai multor mașini în locații mai bune.

Un reprezentant de vânzări cu normă întreagă (sau mai multe după cum este necesar) poate ajuta la acordarea tranzacțiilor profitabile cu clienții potențiali și să negocieze cei mai buni termeni pentru plasarea automatelor dvs. în diferite locații.

Considerând potențialele parteneriate locale care au sens pentru afacerea dvs. este esențial să se extindă.

Iată câteva opțiuni posibile pe care le -ați putea lua în considerare:

  • întreprinderi locale
  • Școli
  • Centre și biserici comunitare
  • Cafeterii sau restaurante
  • evenimente sau târguri
  • mall -uri și magazine.

Aceste parteneriate pot fi extrem de benefice pentru afacerea dvs. și pentru parteneri.

Cum să vă prețuiți produsele și să faceți un profit

Marjele dvs. de profit joacă un rol masiv în succesul afacerii dvs.

acești factori intră în alegerea strategiei de prețuri potrivite.

Analizați prețurile în zona în care veți opera

cu distribuitoare în vrac, posibilitatea de a putea avea prețuri care reflectă tendințele actuale ale pieței este vital.

O parte din agitația inițială de a vă înființa afacerea ar trebui să includă cercetarea a ceea ce alți furnizori încarcă pentru articole similare cu ale voastre.

Atunci, va trebui să găsiți un punct de preț adecvat care vă permite să rămâneți competitivi fără a sacrifica profiturile.

Stabiliți un preț competitiv pentru produsele dvs.

Deși acest lucru depinde de tipul de produs pe care îl oferiți, de obicei, este mai bine să vă concentrați pe furnizarea de articole de înaltă calitate, la prețuri mai mari, dar de înaltă calitate.

utilizați tehnologia

diverse opțiuni de plată și afișaje digitale pot ajuta experiența clienților dvs. să devină mai perfectă și mai eficientă.

de la cititorii de carduri care permit plăți prin card de credit sau card de debit la utilizarea codurilor QR pentru un acces mai ușor, rămânerea la curent cu cele mai noi tehnologii este esențială pentru a rămâne competitiv.

Wrap up.

O afacere de succes implică mai mult decât doar mașini de stocare cu gustări și sodă.

necesită gândire, planificare și dăruire înainte pentru a vă asigura că creați o afacere profitabilă.

Asigurați -vă că țineți pasul cu tendințele din industria de distribuție și rămâneți organizați atunci când vine vorba de comanda de livrări, de mașini de service și de colectare a plăților.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: dacă nu doriți să începeți o afacere de la zero, Brokerii de afaceri vă pot ajuta să vă conectați cu o oportunitate de franciză.

În plus, instrumente de plan de afaceri Vă pot ajuta să vă structurați gândurile și să creați un plan de afaceri ucigaș.

În cele din urmă, consultați acest ghid pe Începerea unei afaceri fără bani dacă doriți să obțineți mai multe idei de afaceri.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *