Cum să începeți o afacere de curățare (ghid pas cu pas pentru 2023)

Cum să începeți o afacere de curățare (ghid pas cu pas pentru 2023)

Deși americanii găsesc satisfacție într-o casă curată, ei se tem de sarcina laborioasă a curățării, cu cât mai mulți 73 la sută admitând că nu le place curățarea .

O afacere de curățare poate fi o modalitate excelentă de a valorifica această nevoie de curățenie.

În acest articol, voi împărtăși pașii pentru a începe o afacere de curățare de succes.

Voi explora, de asemenea, tipurile de structuri de afaceri care trebuie luate în considerare și cum să vă extindeți compania de curățare.

Table des matières

Cum să începeți o afacere de curățare

Iată pașii de făcut la începerea unei afaceri de curățare.

Cercetează afacerea de curățare

Cunoașterea companiilor de curățare care există în zona dvs. este esențială.

cercetează serviciile, prețurile și orice produse conexe pe care le oferă.

De asemenea, luați în considerare tipurile de locuri de muncă de curățare pe care le fac și aflați ce tip de bază de clienți au.

Fie că oferă servicii de curățare comercială sau rezidențială, o înțelegere profundă a industriei vă va ajuta să ieșiți în evidență și să reușești.

Alegeți o nișă pentru a vă concentra pe

după ce au cercetat ce fac alte companii de curățare, proprietarii de afaceri care doresc să ofere servicii de curățare trebuie să:

  • Obțineți specific pentru tipul de servicii pe care le vor oferi și
  • Oamenii pe care îi vor servi.

Vei oferi curățare a casei clienților individuali sau întreprinderilor țintă cu servicii de îngrijire?

Alte exemple de specializări pot include curățarea covoarelor, spălarea ferestrelor sau curățarea post-renovare.

Concentrarea pe tipul de servicii de curățare în care doriți să vă specializați este esențial pentru succesul în acest domeniu.

Creează un plan de afaceri

având tone de idei de afaceri este un prim pas excelent, dar asigurarea că sunt practice este următorul. >

Întreprinderile de curățare trebuie să ia în considerare locația afacerii, bugetului și strategiilor de marketing, printre altele.

Dacă configurați o afacere de curățare rezidențială, planul dvs. trebuie să luați în considerare demografia locală, salariile medii și prețurile competitive.

În mod alternativ, dacă doriți să vizați clienții comerciali, știind cum să vizați clădirile de birouri locale și să estimați cât de mult sunt susceptibili să cheltuiască pentru serviciile de consiliere este vital.

Obțineți asigurare și licențe

răspunderea și asigurarea de afaceri vă protejează de riscurile potențiale asociate cu conducerea unei afaceri, cum ar fi taxele legale sau daunele cauzate de angajați în timpul locului de muncă.

În timp ce aveți propria afacere de curățare este o oportunitate excelentă pentru munca independentă, unele reguli și reglementări trebuie respectate.

trebuie să obțineți o licență de afaceri și orice alte permise sau asigurare solicitate de statul dvs. înainte de a putea începe să funcționați.

Înregistrarea unei afaceri în statul sau țara dvs. este esențială pentru orice antreprenor.

Este, de asemenea, o necesitate pentru proprietarii de afaceri mici pentru formează o companie cu răspundere limitată (LLC) pentru a -și proteja activele de cele ale afacerii.

Această entitate îți separă, de asemenea, activele de datorii sau procese care pot apărea împotriva activității de curățare.

A merge pentru o structură de afaceri LLC înseamnă, de asemenea, înființarea unui agent înregistrat Pentru a gestiona documentele legale legat de LLC și asigurați respectarea legilor locale.

echipamente de achiziție și consumabile

Echipamentele și livrările dvs. de curățare permit afacerii dvs. să își îndeplinească serviciile.

A avea instrumentele potrivite este esențial pentru asigurarea satisfacției clienților.

comercializează afacerea dvs.

Multe întreprinderi locale ar putea viza proprietarii de case din zona dvs. și pot oferi curățenie pentru locuințe, dar găsirea unor modalități de a ieși în evidență de competiție este esențială.

Marketing adecvat ajută o întreprindere mică să se ia în evidență de concurenții săi, apelând direct la clienții săi țintă prin campanii de publicitate eficiente.

O afacere de curățare de succes trebuie să investească în materiale de marketing, cum ar fi pliante, broșuri, cărți de vizită și materiale de branding.

Indiferent dacă utilizați marketingul social media pentru a construi conștientizare sau campanii de poștă directă pentru a conduce oportunitățile, posibilitățile sunt interminabile.

tone de metode există pentru comercializarea unei afaceri de curățare.

gestionați-vă operațiunile de afaceri

O nouă afacere trebuie să facă un avocat în operațiuni pentru a -și asigura succesul.

Aceste procese variază de la serviciile pentru clienți și managementul personalului până la contabilitate și contabilitate .

Știind cum să vă gestionați eficient operațiunile de zi cu zi este integrantă succesului pe termen lung ca afacere de servicii.

Investiții în software pentru gestionarea datelor clienților, programarea programărilor și urmărirea plăților pot ajuta la eficientizarea operațiunilor și la creșterea profiturilor. < /P>

Procese fixe ajută, de asemenea, să se asigure că clienții primesc servicii de calitate constantă cu fiecare vizită.

urmăriți rezultatele și faceți ajustări

O afacere de curățare comercială trebuie să analizeze valorile generale de performanță financiară și operațională pentru a asigura rentabilitatea.

ca afacere locală, asigurarea că marjele dvs. sunt sănătoase este deosebit de importantă.

Este posibil să știți dacă eforturile dvs. sunt plătite dacă urmăriți rezultatele cu atenție și vă ajustați la nevoie.

să presupunem că costurile dvs. de avans trebuie reduse.

În acest caz, puteți reevalua modelul de prețuri pentru serviciile dvs. sau luați în considerare alternative mai rentabile pentru dezinfectant, consumabile și echipamente.

angajați angajați

probabil că va trebui să angajați angajați dacă doriți să vă extindeți serviciul de curățare.

Deși acest lucru nu poate fi ceva ce faceți din start-go, este bine să luați în considerare cum să găsiți potențiali angajați în viitor.

din companii peo care ajută la recrutare, la software de bord Acest lucru face ca zilele inițiale și săptămânile să fie mult mai simplificate, scalarea este o mare parte a oricărei afaceri în creștere.

Beneficiile pentru O afacere de curățare

Acum, după ce am analizat provocările de a începe o afacere de curățare, să examinăm beneficiile.

costuri scăzute de pornire

Oricine dorește să-și asume o agitație sau să înceapă propria companie ar prefera, în general, o afacere cu costuri reduse.

cu mai puține bariere de intrare decât în ​​alte industrii, puteți investi în echipamentele și consumabilele necesare fără a rupe banca.

ore flexibile

cu o afacere de curățare, puteți alege orele și zilele care se potrivesc cel mai bine programului dvs.

A fi capabil să lucrezi orele pe care le alegi este una dintre principalele atracții pentru antreprenorii care doresc să -și înceapă afacerile.

Puteți seta, de asemenea, rata pe oră pentru a percepe clienții în funcție de experiența și calificările dvs.

Această abilitate se adaugă și la factorul de flexibilitate.

capacitatea de a se extinde rapid

O afacere de curățare care oferă servicii excelente are o piață țintă mare, aproape fiecare casă și birou care are nevoie de un serviciu profesional de curățare la un moment dat.

Indiferent dacă faceți curățarea ferestrelor, spălarea covoarelor sau lucrări generale de întreținere, există o mulțime de modalități de a câștiga bani în această industrie.

Cu o răspândire a cuvântului-gura între prieteni, familii și asociați, multe întreprinderi au crescut munca cu efort sau cheltuieli minime.

De asemenea, platforme precum Yelp, Google Review și alte site -uri de recenzii online pot ajuta la răspândirea cuvântului despre afacerea dvs.

Satisfacția de a face diferența în viața oamenilor

ca proprietar de afaceri, satisfacția de la a ajuta clienții să -și obțină casele și birourile Spick și Span nu are preț.

Echipamentul dvs. de curățare poate aduce bucurie celor copleșiți de murdărie și aglomerație, deoarece le veți oferi un serviciu de neprețuit.

Alegerea structurii dvs. de afaceri

Să ne uităm acum la tipurile de structuri de afaceri disponibile la începerea unei afaceri de curățare comercială.

unic proprietate

Cel mai simplu mod de a începe în această industrie este să vă înregistrați ca o unic proprietar cu IRS (Serviciul de venituri interne).

O proprietate unică implică înregistrarea dvs. ca fiind independentă și asumarea responsabilității pentru impozitele dvs.

parteneriat

Dacă cunoașteți pe cineva care vă poate completa abilitățile sau este interesat să -și înceapă propria afacere de curățare, atunci formarea unui parteneriat poate fi atractivă.

Un parteneriat implică două sau mai multe persoane care conduc o afacere împreună și împărtășesc orice profituri obținute între ele.

Este esențial să decideți rolurile înainte de a începe și să vă asigurați că toată lumea își înțelege responsabilitățile.

llc

Proprietarii companiilor cu răspundere limitată pot beneficia de protecția oferită de acest tip de corporație.

Există diverse avantaje pentru Configurarea unui LLC .

De exemplu, dacă procesul dvs. de curățare provoacă daune materiale și proprietarul decide să dea în judecată, proprietarul nu poate recupera pierderi de la dvs. personal.

Cu toate acestea, un LLC este mai scump decât un proprietatea unică și vine cu reglementările și documentele sale.

Tipuri de tipuri de tipuri Servicii pentru a oferi

Iată câteva tipuri de servicii pe care le poate oferi o afacere de curățare comercială:

Servicii specializate

Puteți, de asemenea, să vă specializați în anumite domenii, indiferent dacă oferiți servicii de îngrijire a consilierilor clienților corporativi sau un serviciu de servitoare care ajută la rufe și organizare.

Puteți alege, de asemenea, tipul de curățare pe care doriți să îl oferiți.

De exemplu, curățarea verde implică utilizarea produselor ecologice cu substanțe chimice dăunătoare limitate.

În schimb, curățarea profundă implică un efort suplimentar pentru a scăpa de murdărie și grime care s -ar fi putut construi în timp.

Aceste servicii mai specializate pot avea un preț mai mare decât serviciile obișnuite și vă ajută afacerea să iasă în evidență de concurență.

podea și mobilă de lustruire

lustruirea este o modalitate excelentă de a face podelele și mobilierul să arate din nou nou.

Investiția în echipamente de lustruire a calității poate oferi acest serviciu pentru birouri sau case care au nevoie de o strălucire suplimentară.

este, de asemenea, bine să folosiți lacuri cu proprietăți anti-bacteriene și anti-fungice pentru a vă asigura că suprafețele sunt curate scârțâite.

Servicii de întreținere în curs de desfășurare sau proiecte unice

O companie de curățare poate ajuta la dezinfectarea oricărei zone predispuse la bacterii – cum ar fi bucătării și băi – prin efectuarea de procese obișnuite de curățare profundă și de igienizare.

Utilizarea produselor de curățare care conțin proprietăți antiseptice vă va ajuta clienții să își păstreze sediul igienic între vizitele personalului dumneavoastră.

Curățarea ferestrei și covoarelor

Puteți oferi, de asemenea, servicii de curățare a ferestrelor și a covoarelor ca parte a serviciilor de curățare a casei dvs.

Pentru un astfel de serviciu de curățare rezidențială, luați în considerare creșterea diferitelor pachete care ajută clienții să economisească bani în timp ce vă aduc afacerea mai mult profit.

Servicii de curățare post-construcție

Industria de curățare ajută, de asemenea, șantierele de construcții să se pregătească pentru ocuparea oferind curățenie post-construcție.

Acest serviciu poate deveni un loc de muncă cu normă întreagă în sine, deoarece multe companii de dezvoltare necesită aceste servicii pentru a ajuta la păstrarea spațiului în siguranță și sigur înainte de a le preda clientului.

cu clienții noi care vin mereu la bord, acest serviciu poate deveni rapid o sursă profitabilă de venit pentru afacerea dvs. de curățare.

Găsirea clienților ca o afacere de curățare

O companie care nu are clienți va eșua în curând.

ca atare, este esențial să avem metode eficiente de a găsi clienți.

Iată câteva dintre cele de top.

Networking

Networking se referă la utilizarea contactelor și conexiunilor dvs. pentru a vă comercializa afacerea și pentru a găsi mai mulți clienți potențiali.

Asigurați -vă că obțineți mai multe afaceri de trimitere, făcând o treabă excelentă și oferind un serviciu excelent pentru clienți pentru fiecare client.

Înmânarea cărților de vizită și oferirea de stimulente de trimitere vă va ajuta să răspândiți cuvântul despre afacerea dvs. de curățare.

marketing online și publicitate

Având șabloane pe care le puteți utiliza în mod repetat vă poate ajuta să creați materiale de publicitate digitală precum bannere și pliante.

marketing social media și reclame cu motor de căutare plătite pot ajuta, de asemenea, să atragă mai mulți clienți către afacerea dvs. >

Crearea unui site web

Construirea unui site web este una dintre piesele esențiale pentru strategia de marketing a oricărei întreprinderi mici. < /P>

Obținerea numelui de afaceri acolo și utilizarea tehnicilor SEO (optimizarea motorului de căutare) vă vor ajuta să atrageți oamenii, asigurându -vă că vă găsesc în rezultatele motorului de căutare.

În plus, site -ul dvs. web poate arăta numele companiei dvs. în cea mai bună lumină posibilă, explicând tipurile de servicii pe care le oferiți și afișând recenzii de la clienți mulțumiți.

O prezență online face, de asemenea, mai ușor pentru potențialii clienți să vă contacteze sau să rezerve serviciile cu afacerea dvs.

campanii de e-mail țintite

Construirea unei liste de clienți pe care îi puteți comercializa prin e -mail este o modalitate eficientă de a face afaceri.

Pentru a începe să construiți această listă, puteți oferi servicii reduse sau freebies în schimbul datelor de contact.

După ce aveți o listă bună de perspective, utilizați instrumente de marketing prin e-mail pentru a trimite buletine informative și promoționale E -mailuri care evidențiază serviciile pe care le oferiți și orice reduceri sau oferte disponibile.

Scalarea afacerii dvs.

Dacă doriți să creșteți dimensiunea afacerii dvs. (și contul bancar), luarea măsurilor corespunzătoare pentru a vă extinde afacerea de curățare este esențială.

iată câteva sfaturi despre cum puteți face acest lucru.

Asumați locuri de muncă mai mari

Cel mai simplu mod de a -ți extinde afacerea este să faci locuri de muncă mai mari care necesită mai multă forță de muncă și materiale.

În acest fel, veți putea câștiga mai mulți bani cu fiecare loc de muncă și veți avea un impact semnificativ asupra liniei de jos.

Pentru a vă pregăti pentru locuri de muncă mari, asigurați -vă că aveți echipamentele și consumabilele necesare înainte de a începe orice proiect.

Investiția în vehicule fiabile pentru transportul echipamentelor între site -uri este, de asemenea, o idee bună.

luați un împrumut de afaceri și folosiți-l cu înțelepciune

Un împrumut de afaceri vă poate scoate micile afaceri de pe teren și vă poate oferi fondurile de care aveți nevoie pentru a cumpăra echipamente necesare, pentru a angaja personal suplimentar sau pentru a vă construi baza de clienți.

Când acordați un împrumut, asigurați -vă că aveți un plan de rambursare sensibil în loc, astfel încât acesta să fie gestionat.

tehnologia de pârghie pentru a eficientiza operațiunile

Tehnologia din industria de curățare poate însemna utilizarea roboticii și a altor soluții automate pentru a ajuta la sarcinile zilnice.

Fie că folosește software pentru organizație sau automatizează sarcini mundane, acest lucru ar putea crește semnificativ eficiența.

De asemenea, multe companii acceptă doar plățile cu cardul de credit, deoarece merg ușă în ușă.

Investiția în sisteme de plată mobilă vă va permite să acceptați aceste plăți de oriunde.

Dacă puteți oferi clienților modalități mai convenabile de a plăti pentru servicii, cu siguranță îl vor aprecia.

antrenează și angajează mai mulți angajați, după cum este necesar

Pe măsură ce continuați să vă ocupați de locuri de muncă mai mari, este posibil să aveți nevoie de ajutor suplimentar pentru a le completa.

Chiar dacă utilizați contractori, concentrați -vă să le antrenați corect, astfel încât să fie la curent cu cele mai recente tehnici de curățare și protocoale de siguranță înainte de a începe orice loc de muncă.

Cum să începeți o afacere de curățare-FAQ

Curățarea biroului este inclusă în serviciile de curățare comercială?

Da, curățarea de birouri este de obicei inclusă în majoritatea serviciilor de curățare comercială.

În funcție de compania pe care o angajați și de tipul de servicii de curățare necesare, curățarea de birouri poate consta în aspirare, praf, mutare, spălare de ferestre și chiar igienizare a toaletei.

De ce este importantă asigurarea de răspundere civilă pentru curățătorii comerciali?

Având o asigurare de răspundere civilă este esențială pentru curățătorii comercianți, deoarece protejează compania și angajații acesteia în caz de accident, vătămare sau daune aduse bunurilor cauzate de serviciile lor.

asigurări de răspundere civilă protejează, de asemenea, împotriva oricărei acțiuni legale întreprinse împotriva activității de curățare, dacă ceva nu merge bine în timp ce își îndeplinesc îndatoririle.

Serviciile de curățare comercială oferă controlul dăunătorilor?

Nu, de obicei, serviciile de curățare comercială nu oferă controlul dăunătorilor.

Contactați un exterminator local sau o companie de control al dăunătorilor pentru asistență dacă aveți nevoie de servicii de control al dăunătorilor.

Majoritatea companiilor oferă servicii de combatere a dăunătorilor pentru a elimina dăunătorii din casa sau proprietățile dvs.

wrap up.

Desfășurarea unei afaceri de curățare de succes necesită muncă grea, dăruire și tactici potrivite.

În același timp, poate fi o aventură plină de satisfacții și profitabilă dacă îți faci timp pentru a -ți planifica corect strategia.

Folosind sfaturile de mai sus, veți putea să începeți și să vă extindeți afacerea, obținând succesul dorit pe termen lung.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Aveți 10k pentru a investi?

Iată afaceri de top pe care le puteți începe cu acești bani.

puteți, de asemenea, să luați în considerare cumpărarea de afaceri marcate spre vânzare dacă nu doriți să începeți una de la zero.

Iată cele mai bune site-uri care facilitează Cumpărarea unei afaceri online .

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *