Cum să începeți o afacere de coaching (online și offline) în 2023

Cum să începeți o afacere de coaching (online și offline) în 2023

Cu toții avem abilități și talente pe care le putem împărtăși cu ceilalți și nu există o modalitate mai bună de a -și câștiga viața decât ajutându -i pe cei din jurul nostru să își atingă potențialul.

Dacă vă gândiți să începeți o afacere de coaching, nu există un moment mai bun pentru a o face decât acum.

cu diverse platforme de coaching Vă permit să vă conectați cu clienții online și platforme de site-uri de membru vizează construirea unei comunități de persoane cu gânduri similare, Există mai multe oportunități ca niciodată să începeți în această industrie plină de satisfacții .

În acest ghid final, voi detalia cum să începeți o afacere de coaching, atât online, cât și offline .

Acest lucru vă va ajuta să decideți ce cale este potrivită pentru dvs. și vă va oferi informațiile și resursele de care aveți nevoie pentru a începe călătoria de coaching.

Pașii de luat în considerare atunci când începeți o afacere de coaching

Iată pașii de luat în considerare atunci când se angajează în acest demers.

1. Învață să antrenezi

O afacere de coaching offline și online implică un proces care îi ajută pe oameni să își atingă obiectivele.

Antrenorii își ajută clienții să identifice ce vor și apoi să -și dea seama de un plan pentru a ajunge acolo.

Coachingul nu înseamnă să oferi cuiva sfaturi teoretice ; Este vorba despre a -i ajuta să găsească soluțiile exacte la problemele lor.

Pentru a face acest lucru, antrenorii pun multe întrebări și folosesc diverse tehnici pentru a -și ajuta clienții să avanseze în viața lor.

pentru a fi un antrenor de succes, trebuie să aveți mai multe abilități :

 • Trebuie să fiți bun la ascultarea și să puneți întrebări . Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți nevoile clientului dvs. și să -i ajute să găsească soluțiile potrivite.
 • Trebuie să empatizezi cu clienții tăi și să înțelegi prin ce trec.
 • Trebuie să fiți pacient și susținător și să vă puteți ajuta clienții să rămână pe cale chiar și atunci când se simt copleșiți sau descurajați.
 • Trebuie să poți să te gândești pe picioarele tale și să vii cu soluții creative la probleme.
 • De asemenea, trebuie să fiți organizat și eficient , urmăriți progresul clientului dvs. și gestionați -vă bine timp.

Cel mai bun mod de a dezvolta aceste abilități este prin practicarea lor.

puteți face acest lucru în mai multe moduri:

 • Alăturați -vă unui grup de coaching online sau forum și oferiți -vă pentru a umbri alți antrenori în timp ce ajută diverși membri. Acest lucru vă va permite să vedeți cum o fac antrenorii mai experimentați și să obțină feedback de la ei.
 • voluntar pentru a antrena o echipă sau o organizație de care ești pasionat. Acest lucru vă va permite să îi ajutați pe ceilalți să își atingă obiectivele în timp ce vă dezvoltați abilitățile de coaching.
 • Participați la Atelierele de Coaching sau la Sesiuni de Coaching . Aceste programe vă vor permite să învățați de la antrenori cu experiență și să vă practicați abilitățile de coaching.
 • Citiți cărți sau articole despre coaching , ascultați podcast -uri sau vizionați videoclipuri despre zona în care doriți să antrenați oamenii. Acest lucru vă va ajuta să aflați mai multe despre procesul de coaching și cum să oferiți cele mai bune sfaturi și soluții posibile.

În esență, a fi capabil să antreneze pe cineva începe cu dorința de a -i ajuta, de a avea răbdare de -a lungul procesului și, cel mai important, de a lua timp pentru a lua în considerare cea mai bună modalitate de a furniza informații într -un mod în care este consumat cu succes .

2. Creați-vă strategia de afaceri

De multe ori, antreprenorii doresc să facă ca mingea să se rostogolească cât mai repede posibil și să plece.

Cu toate acestea, o de succes de antrenament trebuie să aibă strategia potrivită .

Acest lucru vă va ajuta să determinați piața dvs. țintă, ce servicii veți oferi și cum să găsiți clienți.

pentru a începe, răspundeți la următoarele întrebări:

 • Cine este piața dvs. țintă? (Gândiți -vă la vârstă, sex, ocupație, interese, etc.)
 • Ce tip de antrenament doriți să oferiți? (Viață, afaceri, relație, sănătate, etc.)
 • Care sunt punctele tale de vânzare unice? (Ce te face diferit de alți antrenori?)
 • Cum veți ajunge pe piața țintă? (Marketing online, rețea, sesizări, etc.)

cu serviciile de coaching devin din ce în ce mai populare, trebuie să aveți o strategie pentru ca afacerea dvs. să iasă în evidență .

Clienții de coaching devine mai ușor de gestionat atunci când programul dvs. de coaching urmează un plan care a fost gândit și este organizat.

Acest lucru vă va oferi, de asemenea, o idee despre cât timp și energie trebuie să vă puneți în afacerea dvs. de coaching săptămânal și lunar.

Configurarea afacerii dvs. legale și utilizarea instrumentelor potrivite

Configurarea financiară este, de asemenea, esențială atunci când începeți propria afacere.

Servicii LLC vă poate ajuta să vă protejeze activele În cazul în care afacerea dvs. este trimisă în judecată.

Pentru întreprinderile de coaching care oferă potențiali sfaturi despre modul de îmbunătățire a vieții lor, aceasta este o considerație importantă.

Utilizarea software și instrumente de planificare a afacerilor De asemenea, vă poate ajuta Scoate -ți afacerea de pe teren și asigură -te succesul pe termen lung.

Astfel de instrumente îi ajută pe proprietarii de întreprinderi mici să dezvolte un plan de afaceri clar, să -și urmărească progresul și să facă schimbările necesare pe parcurs.

3. Gândiți-vă la marca dvs.

În general, un aspect cheie al începerii propriilor afaceri și călătoriei antreprenoriale se reduce la construirea a ceea ce îmi place să numesc „marca ta” .

credit de imagine: Canalul YouTube al lui Adam Enfroy

indiferent dacă sunteți Construirea unei afaceri de bloguri și oferirea de consultanță de marketing de conținut sau de lansare activități de comerț electronic Practică de consultanță care sfătuiește oamenii Cu privire la modul de utilizare platforme de comerț electronic În avantajul lor, va trebui să vă gândiți la marca ta.

Aceasta include totul, de la numele afacerii dvs. până la culorile pe care le utilizați pe site -ul dvs. web și nu numai.

Este o parte din marketing și construirea unui brand personal care rezonează cu publicul țintă.

Când vă gândiți la marca dvs., puneți -vă următoarele întrebări:

 • ce sunt excelent la și pot oferi ca un serviciu pe care alții nu îl pot?
 • Cine este publicul țintă ?
 • Ce vreau să fie cunoscută afacerea mea pentru ?
 • Cum pot face ca afacerea mea să iasă în evidență pe o piață saturată?
 • ce levier am că alții nu?

Răspunsurile dvs. la aceste întrebări vă vor ajuta să începeți să puneți o bază pentru afacerea dvs.

Pentru noi antrenori, acesta ar putea fi un exercițiu provocator de parcurs, dar va fi benefic să stabiliți aceste elemente cheie mai devreme.

va oferi, de asemenea, indicii despre cum să vă marcați și ce strategii de marketing vor ajunge cel mai bine la publicul dvs. țintă.

Modelul dvs. de coaching

Modelul dvs. de coaching intră în joc și atunci când vă construiți brandul în nișa de coaching.

Cele mai frecvente modele pentru a începe într-o practică de coaching includ unu-la-unu antrenor și coaching de grup .

Marele lucru despre a fi antrenor este că îți poți oferi serviciile în diverse moduri pentru a ajunge la mai multe persoane și de a avea un impact mai semnificativ.

ca atare, nu vă limitați la coaching unu-la-unu sau de grup pentru totdeauna-puteți experimenta întotdeauna cu alte modele pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Cu toate acestea, atunci când tocmai începeți, este esențial să vă concentrați pe un model și să îl perfecționați înainte de a trece la ceilalți.

Acest lucru vă va ajuta să construiți o bază solidă pentru afacerea dvs. de coaching pe care o puteți extinde mai târziu.

Obținerea certificată-sau nu

Ca parte a construirii mărcii dvs. și a obținerii modelului dvs. de afaceri, puteți decide, de asemenea, să vă certificați – dacă nu sunteți deja.

în funcție de tipul de antrenament pe care îl veți livra, acest lucru poate fi sau nu necesar.

De exemplu, dacă doriți să oferiți servicii de coaching de viață, va trebui să fiți certificat printr -un program acreditat de antrenor de viață.

Pe de altă parte, dacă doriți să intrați în coaching de afaceri sau antrenor executiv, atunci certificarea poate să nu fie la fel de mare, deoarece aceste tipuri de coaching nu o necesită neapărat.

În schimb, experiența reală, o înțelegere a afacerilor și alte acreditări relevante pot fi mai critice pe aceste piețe.

Desigur, există întotdeauna excepții de la regulă, așa că este mai bine să cercetați ce este necesar pentru tipul de antrenor în care doriți să intrați.

Planul dvs. de marketing ar trebui să luați în considerare, de asemenea, dacă veți obține sau nu certificat (sau deja) și ce înseamnă asta pentru afacerea dvs.

De exemplu, dacă dețineți certificări specifice, veți dori să o includeți în eforturile dvs. de marketing, deoarece poate fi un punct de vânzare pentru potențialii clienți.

Antrenorii de succes cu acreditările, expertiza sau ambii nu se tem să împărtășească acest lucru atunci când atrag clienți cu plată mare.

4. Creați-vă site-ul online de servicii de coaching online și prezența social media

Atragerea clienților noi ca afacere de coaching de startup poate fi o provocare.

by creând o Coaching site -ul web și dezvoltarea unei prezențe active de social media , puteți scoate rapid cuvântul despre noua dvs. afacere și puteți începe să atrageți clienți.

Când proiectați site -ul dvs. web pentru a atrage clienți, nu trebuie să creați o structură complexă care durează luni sau ani pentru a se dezvolta.

Cu toate acestea, cel puțin, asigurați -vă că includeți informații despre următoarele:

 • O imagine de ansamblu a serviciilor dvs. de coaching
 • O listă a avantajelor de a lucra cu tine ca antrenor
 • Mărturii de la clienți mulțumiți
 • informațiile dvs. de contact

Mai mult, asigurați -vă că site -ul dvs. web este ușor de navigat și apelează într -un mod vizual către publicul țintă.

Folosiți imagini și videoclipuri de înaltă calitate și asigurați-vă că site-ul dvs. web este receptiv, astfel încât să poată fi vizualizat pe toate dispozitivele.

În plus față de site -ul dvs. web, veți dori și să creați conturi de social media pentru afacerea dvs. de coaching pe platforme precum Instagram , tiktok , și LinkedIn .

Alegeți cea mai bună platformă pentru antrenorul pe care îl veți oferi și asigurați -vă că populați acest cont cu conținut care interesează și implică publicul țintă.

Aceasta poate include postări de blog, infografii, imagini, videoclipuri și orice altceva care va forța pe cineva să acorde atenție afacerii tale.

Instrumente de gestionare a rețelelor de socializare Vă pot ajuta cu acest lucru făcând ușor să postați conținut în contul dvs. (și mai multe altele în linie) și vă ajută să urmăriți performanța postărilor dvs.

5. PREȚE PLANUL DE ANAGINARE

Oferirea unei valori deosebite clienților și a face bani este numele jocului pentru o afacere de coaching profitabilă.

Atât un offline, cât și un antrenor online trebuie să ia în considerare prețurile ca parte a conducerii unei afaceri de succes.

În funcție de nișă, costul mediu al unui program de coaching poate varia de la cifre duble pe oră la peste patru cifre.

Cel mai bun mod de a vă determina prețurile de antrenor este să vă cercetați piața țintă și să determinați ce sunt dispuși să plătească pentru serviciile dvs.

Faceți diligența cuvenită și răspundeți la aceste întrebări:

 • Care este costul mediu al serviciilor de coaching din zona/industria mea?
 • Ce trebuie să perceapă pentru a face un profit ?
 • Cum pot să -mi diferențiez serviciile de alții pentru a justifica un preț mai mare?
 • Care sunt beneficiile de a lucra cu mine ca antrenor , beneficii pe care alții nu le pot oferi?

Iată câteva sfaturi suplimentare despre prețuri.

Prețați serviciile dvs. de coaching în mod competitiv

Prețul de a face afaceri astăzi este mai competitiv ca niciodată.

pentru a rămâne în fața curbei, este esențial pentru a -ți prețui serviciile de coaching la o rată care este în conformitate cu piața.

Prețați serviciile dvs. de coaching, astfel încât să faceți un profit

În același timp, este esențial să găsești o nișă de care ești pasionat, dar și unul din pe care îl poți face un profit .

În timp ce doriți să oferiți cel mai bun serviciu posibil, trebuie să câștigați suficienți bani pentru a vă susține pe voi și afacerea dvs.

Prețați serviciile de coaching, astfel încât să oferiți mai multă valoare decât banii pe care îi cereți

Luați în considerare că antrenați pe cineva pe Cum să câștigați bani online de acasă .

Dacă puteți ajuta persoana să facă 10.000 de dolari pe lună prin antrenorul dvs. și cereți doar o taxă unică de 6000 de dolari, aceasta este o afacere pe care toată lumea ar trebui să o spună-de fiecare dată.

din moment ce sunteți în domeniul îmbunătățirii vieții oamenilor, este doar motivul pentru care doriți să oferiți mai multă valoare clienților dvs. decât suma de bani pe care o cereți.

Oferiți beneficii clienților care lucrează cu dvs. ca antrenor

atunci când vă prețuiți serviciile de coaching, oferiți clienților beneficii pe care nu le pot găsi nicăieri în altă parte.

Unele beneficii pot include o garanție de returnare a banilor, o consultație gratuită sau acces la resurse exclusive.

6. Localizați clienții potriviți prin marketing

În timp ce mulți oameni au tone de idei de afaceri, marketingul este căderea a câteva potențiale întreprinderi de coaching.

Ați putea avea cel mai bun produs sau serviciu pe piață, dar clienții nu vor ști niciodată despre asta dacă nu îl comercializați bine.

Vestea bună este că tehnologia a făcut marketingul mai accesibil ca niciodată.

Puteți implementa diverse strategii pentru a ajunge pe piața dvs. țintă, indiferent dacă afacerea dvs. de coaching este online sau offline.

Unele canale populare de marketing includ:

 • platforme de social media precum Facebook, Twitter și Instagram
 • Marketing prin e -mail
 • Marketing de conținut (blogging, infografii, etc.)
 • Optimizarea motorului de căutare (SEO)
 • Pay-per-clic (PPC) publicitate
 • Metode tradiționale de marketing, cum ar fi publicitatea cuvânt-guth și tipărirea

comercializarea afacerii dvs. de coaching vă va permite să obțineți primul dvs. client și fiecare după aceea, urmând un proces similar și făcându -l întotdeauna puțin mai bine.

Vă va ajuta, de asemenea, să vă construiți brandul și obțineți -vă afacerea de coaching în față a persoanelor potrivite.

7. Fii deschis la primirea feedback-ului de la clienții tăi

În timp ce faceți frecvent cercetări de piață și îmbunătățirea competenței dvs. pe cât posibil este esențială pentru o afacere de coaching de succes, trebuie să luați în serios feedback de la clienții dvs. .

nicio afacere nu este niciodată perfectă și există întotdeauna loc pentru îmbunătățiri.

Afacerea dvs. de coaching nu va fi diferită.

Fie că începeți o afacere de coaching online sau una offline, asigurați -vă că sunteți deschis la feedback de la clienții dvs. – bine și rău.

Apoi, utilizați acel feedback pentru a face schimbări în afacerea dvs.

acesta ar putea fi orice, de la schimbarea prețurilor la modificarea modului în care livrați serviciile dvs. de coaching.

a face acest lucru vă va face mult mai probabil să reușiți pe termen lung.

De asemenea, atunci când obțineți feedback pozitiv, utilizați acest lucru ca mărturii pe site -ul dvs. pentru a atrage mai mulți clienți.

Nu are rost să aveți un feedback excelent în căsuța de e -mail când ați putea să -l utilizați pentru a obține mai multe afaceri.

Tipuri de antrenor pe care le puteți livra

cu atât de multe domenii de interes pe care oamenii doresc să le exploreze și să se îmbunătățească, Există multe tipuri diferite de antrenor pe care le puteți livra – atât online, cât și offline.

Iată câteva dintre cele de top.

Coaching pentru sănătate și fitness

Fie că oferiți clase unu-la-many pe zoom sau antrenament persoane în persoană, antrenorii de sănătate și fitness sunt întotdeauna la cerere.

Dacă sunteți pasionați de ajutând oamenii să se potrivească și sănătos , aceasta ar putea fi afacerea perfectă de coaching pentru dvs.

ca antrenor de sănătate, există multe nișe diferite de explorat, așa că asigurați -vă că alegeți unul care vă pasionează.

Fie că îi ajută pe oameni peste 50 de ani să se potrivească sau să învețe noi mame cum să mănânce sănătos, există o nișă pentru tine.

Coaching pentru dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un alt domeniu în care oamenii caută mereu ajutor.

Dacă sunteți bine să ajutați oamenii să depășească provocările și să își atingă obiectivele , atunci antrenorul de dezvoltare personală ar putea fi pentru dvs.

, cum ar fi antrenorul de sănătate și fitness, există multe nișe diferite în industria de coaching pentru dezvoltare personală.

De exemplu, puteți intra în antrenarea de wellness ca sub-nișă și puteți ajuta oamenii cu lucruri precum gestionarea stresului și echilibrul de muncă/viață.

Coaching carieră

cu atât de mulți oameni care se luptă să -și găsească locul de muncă de vis sau să se ridice pe scara carierei, nu este de mirare că antrenorul în carieră este la cerere.

Dacă aveți experiență într -o anumită industrie sau știți cum funcționează piața muncii , puteți folosi cunoștințele dvs. pentru a -i ajuta pe ceilalți.

Coaching de afaceri

Coaching -ul de afaceri este un alt tip popular de coaching, în special odată cu creșterea antreprenoriatului.

Dacă aveți experiență în începerea și derularea unei afaceri de succes, i -ați putea ajuta pe ceilalți să facă la fel.

Subniches -urile din acest domeniu includ lucruri precum coaching de pornire, coaching pentru afaceri mici și coaching de marketing .

Coaching de relații

Când antrenați clienții cu privire la relațiile lor, îi puteți ajuta atât în ​​viața lor personală, cât și în cea profesională.

Dacă vă pricepeți să oferiți sfaturi pentru relații și să ajutați oamenii să comunice mai bine , aceasta ar putea fi nișa dvs. de coaching.

Online Vs. Coaching offline

O decizie mare pe care ar trebui să o luați atunci când începeți afacerea dvs. de coaching este dacă să oferiți servicii online sau offline.

Există avantaje și dezavantaje pentru ambele acestea ; Astfel, este esențial să cântăriți avantajele și contra înainte de a decide care vi se potrivește.

Iată câteva dintre principalele diferențe între coaching online și offline:

coaching offline

Iată aspectele care trebuie luate în considerare cu coaching offline.

Avantaje:

 • Puteți construi relații mai profunde cu clienții dvs.
 • Puteți înțelege mai bine limbajul corporal al clientului dvs., ceea ce poate ajuta la detectarea stării lor emoționale.
 • Nu este nevoie de echipamente scumpe; Ai nevoie doar de o cameră liniștită și un scaun confortabil.

Dezavantaje:

 • Poate fi greu să găsești clienți dacă nu te afli într -un oraș important.
 • Sunteți mai limitat la numărul de clienți pe care îi puteți vedea zilnic.
 • În funcție de tipul de antrenor, poate fi necesar să închiriați spațiu, care poate fi scump.

Coaching online

pe flipside, iată avantajele și contra anti -coaching -ului online.

Avantaje:

 • Puteți ajunge la o audiență mai largă, indiferent unde locuiți.
 • Puteți lucra de oriunde în lume.
 • Tot ce ai nevoie este un laptop și o conexiune la internet.
 • Nu sunteți limitat de timp sau de geografie.
 • Vă puteți extinde afacerea mai ușor.

Dezavantaje:

 • Poate fi mai greu să creezi relații cu clienții online.
 • Există un risc de probleme tehnice, cum ar fi apelurile scăzute sau conexiunea la internet necorespunzătoare.

În cele din urmă, dacă să antrenezi online sau offline depinde de tine.

Există argumente pro și contra pentru ambele, deci este esențial să ne gândim la ceea ce este cel mai important pentru tine.

s -ar putea să doriți să luați în considerare și o abordare hibridă, în care antrenați unii clienți online și alții offline.

Acest lucru poate oferi cele mai bune din ambele lumi și vă poate ajuta să ajungeți la cea mai largă public posibil.

Înfășurați

Deci, așa puteți începe o afacere de coaching, dacă alegeți să mergeți pe ruta online sau pe ruta offline .

Ambele abordări au argumente pro și contra, așa că depinde de dvs. să decideți care este cel mai bine pentru dvs.

urmând pașii de mai sus vă vor ajuta să începeți pe piciorul drept și să vă configurați pentru succes.

nu uitați să învățați și să evoluați în mod constant ca antrenor, astfel încât să puteți continua să vă ajutați clienții să își atingă obiectivele.

Preferi antrenor online sau offline?

În ce zonă vă considerați cunoscuți?

anunță -mă în comentariile de mai jos!

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Mulți antrenori consideră că Crearea unui curs online și Vânzarea cu succes este cea mai bună tranziție la ambalarea experienței obținute de la antrenor și transformarea acesteia într -un produs online.

Aceasta poate fi o modalitate foarte eficientă de a vă monetiza și mai departe afacerea de coaching.

Iată cel mai bun platforme de curs online pentru a lua în considerare dacă Acesta este ceva care te interesează.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *