Cum să începeți o afacere de amenajare cu bani cu bani de pornire

Cum să începeți o afacere de amenajare cu bani cu bani de pornire

idei de afaceri sunt abundente în lumea de azi, dar singurul lucru care oprește mulți antreprenori ar fi nevoia este nevoia bani de pornire.

Vestea bună este că, prin creativitate și muncă asiduă, se poate începe întreprinderile care necesită investiții semnificative, fără a lua un împrumut sau a scufunda în economii.

O astfel de afacere este amenajarea, ceea ce nu trebuie să coste un braț și un picior dacă știi să devii creativ.

În acest articol, vă voi arăta cum să începeți o afacere de amenajare a teritoriului dacă nu aveți bani de pornire.

până la urmă …

& nbsp;

ITA /Path>

Pași către începerea unei afaceri de amenajare

iată pașii de luat în considerare la începerea unei afaceri de amenajare.

Cercetează afacerea de amenajare a peisajului

Future Landscaping Întreprinderile trebuie să înțeleagă ce servicii oferă în prezent concurenții lor în zona lor pentru a înțelege cu ce vor fi împotriva.

de la contractanții de peisaj până la serviciile de îngrijire a gazonului, analizând ce oferă alții vă pot ajuta să determinați ce servicii puteți oferi și cât de mult ar trebui să percepeți pentru ei.

Începeți mic cu un pachet de amenajare de bază

Începerea propriei afaceri de amenajare a teritoriului nu are nevoie de toate clopotele și fluierele din start.

În schimb, se poate oferi pachete de bază, mai degrabă decât să încerci să fii cel mai bun la toate.

Începând cu partea mai mică a pachetelor de amenajare și îmbunătățirea unui lucru vă poate ajuta să vă scoateți afacerea de pe teren.

Obțineți creative cu eforturile dvs. de marketing

ca proprietar de afaceri de amenajare, marketingul dvs. vă diferențiază de alte companii de amenajare.

Deși a fi propriul tău șef este minunat, înțelegerea modului de a obține (și a păstra) atenția oamenilor într -o lume în care publicitatea și marketingul se schimbă constant este esențială pentru succes.

O afacere de amenajare de succes poate utiliza mai multe căi pentru a -și comercializa serviciile, cum ar fi platformele de socializare și programele de trimitere a clienților – mai multe despre acest lucru mai târziu.

Construiți o bază de clienți solidă

Având proprietarii de case care vă cer în mod repetat să vă faceți întreținerea gazonului pentru ei este esențială pentru succesul pe termen lung.

cu multe companii de amenajare disponibile, furnizarea de servicii excelente de fiecare dată este cheia clienților care se întorc pentru mai mult.

Investiți în echipamente de calitate

Pentru a începe noua afacere de amenajare, veți avea nevoie de câteva instrumente: pesticide, lopeți, greble, cositoare de împingere, foarfece, garnituri, roabe și prune.

Dacă sunteți pasionați de amenajarea peisajului, este posibil să găsiți majoritatea acestor instrumente în garajul dvs.

Cu toate acestea, dacă nu (și nici nu aveți bani), luați în considerare utilizarea unui sistem de barter pentru a furniza consumabilele necesare pentru peluzele clienților dvs.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește, echipamentele de amenajare mai bune vor deveni esențiale pentru a vă asigura că aveți toate instrumentele necesare pentru a finaliza sarcina la îndemână și eficient.

Cu clienți noi, veți avea, de asemenea, mai multe fonduri pentru a investi în produse de îngrijire a gazonului de la nivel superior, cum ar fi mașini de tuns iarba, tunsori și suflante care sunt esențiale pentru locuri de muncă mai mari.

rămâne la curent cu tendințele industriei

O companie de amenajare a teritoriului trebuie să știe ce se întâmplă în industrie pentru a ține pasul cu concurenții și pentru a oferi servicii de prim rang.

A avea propria companie înseamnă a rămâne în mod regulat la curent cu noile tehnici, materiale, servicii și produse și încorporarea acestora în ofertele dvs. de clienți.

Negociază ratele corecte cu clienții

Un plan de afaceri pe termen lung acoperă ceea ce vânzătorul companiei (care poate fi și proprietarul) poate și nu poate oferi în ceea ce privește prețurile.

Găsirea echilibrului corect între ratele rezonabile și ceea ce aveți nevoie pentru a obține un profit este vitală.

Pe măsură ce vă cunoașteți mai bine numerele folosind dreptul software de planificare a afacerilor , veți realiza că o afacere de amenajare profitabilă se referă la furnizarea de servicii de calitate la prețuri care au sens financiar.

Dacă puteți maximiza această situație câștig-câștig pentru dvs. și pentru clienții dvs., veți avea succes pe termen lung.

mențineți un nivel ridicat de servicii pentru clienți

Un nume de afaceri stelar este crucial în orice industrie, iar peisajul nu este diferit.

Asigurați -vă că personalul dvs. acordă întotdeauna atenție promptă și servicii prietenoase fiecărui client care trece prin ușa afacerii dvs. – fie la telefon, personal, fie online.

Când clienții potențiali necesită servicii de amenajare a teritoriului și se gândesc la compania dvs. ca la cea la care trebuie să mergeți, veți dori ca aceștia să -și amintească de serviciul excelent pentru clienți pe care l -au primit.

Serviciul excelent pentru clienți duce, de asemenea, la trimiteri, o modalitate excelentă de a genera mai multe afaceri fără a cheltui bani în campaniile de marketing.

Motive pentru a începe o afacere de amenajare

Iată câteva dintre avantajele începerii unei afaceri de amenajare.

flexibilitate

Dacă urăști să lucrezi pentru altcineva, începerea afacerii de îngrijire a gazonului îți poate permite să fii propriul tău șef și să -ți stabilești orele.

Cu posibilitatea de a decide cu privire la rata dvs. pe oră și la tipurile de servicii pe care le oferiți, puteți crea pachete atractive care să completeze nevoile și cerințele clienților dvs.

costuri scăzute de pornire

În timp ce serviciile dvs. s -ar limita la cosirea peluzelor, puteți începe cu instrumente și echipamente minime.

Puteți începe imediat activitatea de amenajare cu o tuns iarba și o suflantă de frunze.

Drept urmare, costurile dvs. de pornire sunt scăzute în comparație cu alte companii.

Oportunități de rețea

Conectarea cu alți antreprenori din industria de amenajare este o modalitate excelentă de a învăța unul de la celălalt și de a fi la curent cu ultimele tendințe.

De asemenea, în timp ce vă aflați pe un loc de muncă de amenajare, veți întâlni oameni din diverse domenii de viață care pot oferi feedback sau sesizări valoroase.

Un alt lucru minunat despre serviciile de amenajare a teritoriului este că vă permite să construiți relații cu potențiali clienți și să creați afaceri repetate.

Lăsarea cărților de vizită sau a altor mijloace de contact în urmă vă va ajuta să transformați clienții unice în cei fideli.

Creative Freedom

Dacă sunteți creativ, strategia dvs. de marketing poate fi, de asemenea, la fel de creativă pe cât doriți.

Utilizarea unui șablon dovedit a funcționa este esențială, dar păstrați -vă creativitatea curgând pe măsură ce aflați mai multe despre industrie.

După ce înveți frânghiile de a conduce o afacere de succes (și poate avea mai multe resurse cu care să te joci), este timpul să ieșiți în evidență de concurenți prin crearea de materiale și strategii de marketing unice.

independență

ca o nouă structură de afaceri, conducerea propriei companii de amenajare a teritoriului are multe avantaje.

Înseamnă că puteți alege când și unde să lucrați și cât de mult percepeți pentru serviciile dvs.

În timp ce unii văd această independență ca fiind în afara zonei lor de confort, pentru potențialii antreprenori, acesta ar putea fi un avantaj mare – mai ales dacă preferă să se conteste.

Abordarea problemei fără bani de pornire

Începerea în activitatea de amenajare a teritoriului nu trebuie să fie scumpă.

iată câteva sfaturi despre cum să porniți cu bani minime sau fără bani:

 • Obțineți creativitate cu echipamentul dvs. și folosiți ceea ce este disponibil în garajul dvs. (sau al unui prieten) înainte de a investi în instrumente sau utilaje noi.
 • Când oferiți servicii de decorare și proiectare, utilizați materiale naturale, cum ar fi roci, pietre, crenguțe, bușteni, frunze și ramuri.
 • Creează -ți abilitățile prin oportunități de rețea gratuite. Alăturați -vă forumurilor și grupurilor de peisaj local care oferă sfaturi și resurse de la profesioniști cu experiență.
 • Căutați parteneri de investitori care vă pot ajuta să finanțați costurile de pornire, dacă este nevoie.
 • Utilizați resurse online gratuite pentru a ajuta la marketing și management de proiect, cum ar fi site-uri de site-uri , bloguri, social media platforme și forumuri.
 • Luați în considerare serviciile de bartering atunci când este posibil pentru a reduce costurile de pornire.
 • Aflați despre subvenții sau împrumuturi pentru întreprinderile mici din zona dvs. care ar putea acoperi o parte din costurile dvs. de pornire.
 • Cercetează orice tarife reduse disponibile pe costurile de pornire, cum ar fi asigurarea, echipamentele, instrumentele etc.; Furnizorii sau comercianții locali pot oferi acest lucru.

Structura de afaceri a unei afaceri de peisagistică

Structura de afaceri pentru care mergeți depinde de cât de mult control și responsabilitate doriți să vă asumați.

Structura corespunzătoare oferă o protecție împotriva răspunderii variate, beneficii fiscale și flexibilitate organizațională.

De exemplu, un Compania cu răspundere limitată (LLC) Vă poate ajuta să vă protejați activele de orice legal sau Probleme financiare pe care le poate întâmpina afacerea dvs.

Pe de altă parte, un unic proprietate este mai ușor de înființat, dar oferă un nivel diferit de nivel de diferite niveluri Protecția activelor decât un LLC.

Asigurări de afaceri

* > Asigurări de afaceri vă poate ajuta să vă protejați și afacerea dvs. în caz de accident sau neajuns.

licențe

Având o licență de afaceri de amenajare adecvată pentru a opera în zona dvs. este esențială, deci asigurați -vă că cunoașteți toate regulile și cerințele locale.

, de asemenea, va trebui să analizați orice permise sau aprobări necesare pentru anumite tipuri de lucrări, cum ar fi tunderea copacilor, îngrijirea gazonului, etc.

Număr de identificare a angajatorului (EIN)

Dacă intenționați să angajați angajați, veți avea nevoie de un număr de identificare a angajatorului De la IRS, pe care îl puteți obține online.

Acest număr raportează impozite și alte tranzacții financiare legate de salarizări, prestații ale angajaților, etc.

Planul dvs. de marketing

Să ne concentrăm acum atenția asupra marketingului.

Planul dvs. de marketing poate face o mare diferență în a vă ajuta să ieșiți în evidență de competiție și să vă scoateți activitatea de amenajare a teritoriului.

Iată pașii de luat în considerare.

Stabiliți-vă obiectivele

ca profesioniști peisaj, să știi ce vrei să obții cu afacerea ta este esențial pentru succes.

Un plan de afaceri de amenajare ar trebui să includă obiective care pot fi măsurate și urmărite în timp.

În același timp, dacă doriți să vă contestați creativ, adăugați câteva obiective necuantificabile, cum ar fi să deveniți expert într-un tip specific de proiectare a peisajului sau dezvoltarea de practici unice de servicii pentru clienți.

Cunoaște-ți piața țintă

Fie că urcați pe rețelele de socializare și vedeți ce se plâng oamenii (și cum îi puteți ajuta să obțină ceea ce doresc) sau să cercetați zona locală pentru clienții potențiali, înțelegerea cine vizați este esențială.

Știind ce produse de nișă pentru a vinde De asemenea, vă ajută pe măsură ce vă dezvoltați strategia de marketing.

Alegeți canalele de marketing

canale de marketing digital disponibile astăzi sunt numeroase, așa că va trebui să decideți care va fi cel mai eficient pentru dvs. afaceri.

De exemplu, dacă vizați profesioniști ocupați care au nevoie de mai mult timp pentru a căuta un peisagist, LinkedIn ar putea fi cea mai bună modalitate de a le atinge.

Pe de altă parte, dacă doriți să deveniți o autoritate în nișa dvs. și să educați oamenii pe sfaturi de grădinărit, Începerea unui canal YouTube și primirea cărților de vizită cu coduri QR care leagă la ele poate fi incredibil de eficientă.

Setați un buget pentru publicitate și promovare

Aveți nevoie de un cont bancar de afaceri pentru publicitate și promovare, deci configurați-vă înainte de a vă deplasa înainte de a vă deplasa înainte cu orice campanii.

cu lucrările de amenajare a teritoriului atât de vizual, probabil că veți dori să investiți în publicitate sau promovare, cum ar fi reclame tipărite, spoturi radio, panouri publicitare sau campanii online.

Măsurați și ajustați după cum este necesar

Este esențial să urmăriți campaniile dvs. de marketing și să le ajustați atunci când este necesar.

ar trebui să măsurați succesul fiecărei campanii folosind metrici precum vizite pe site -uri web, oportunități generate și conversii de vânzări.

Când aveți datele corecte, puteți împărți diferite elemente pentru a vedea dacă un anumit canal vă oferă rezultatele corecte.

Știind cum Mult pentru a încărca

Prețul este o mare dilemă atunci când începeți o afacere de amenajare, astfel încât cercetarea înainte de stabilirea prețurilor pentru servicii este esențială.

Iată factorii care vor afecta prețurile.

 • zona dvs. : Unele zone solicită taxe mai mari pentru serviciile de amenajare a teritoriului din cauza concurenței sporite și a costului vieții. Asigurați -vă că percepeți suficient pentru a vă acoperi cheltuielile și pentru a obține un profit.
 • Ratele concurenților : Ce se încarcă alții pentru servicii similare din zonă? Nu doriți să le scăpați prea mult, dar trebuie să fiți competitivi sau nu veți atrage clienți.
 • costul consumabilelor și forței de muncă : materialele, echipamentul, forța de muncă necesară pentru job, costurile de transport – toate acestea ar trebui să se adauge înainte de a vă stabili prețurile, astfel încât să fie profitabile.
 • Experiența dvs. : numărul de ani în care ați făcut proiectarea peisajului va afecta cât de mulți oameni sunt dispuși să plătească pentru munca dvs. – peisajele cu experiență pot percepe mai mult decât cei care încep. În industria de îngrijire a gazonului, experiența și reputația vor merge mult.
 • Tipuri de servicii oferite : Asigurați -vă că percepeți un preț corect pentru munca dvs. Evaluați fiecare proiect și stabiliți prețuri care reflectă efortul implicat, terasele sau alte proiecte de construcții având prețuri mai mari decât serviciile obișnuite de cosit de gazon. Făcând acest lucru, vă va asigura că veți fi plătit corect pentru munca grea.

Planificarea creșterii

Odată ce activitatea de amenajare a peisajului a decolat, planificarea creșterii viitoare este esențială.

Iată câteva sfaturi pentru scalarea eficientă a afacerii dvs.

Construiți o identitate de marcă pe termen lung

Construirea brandului dvs. pentru a deveni recunoscut în zona dvs. locală (sau chiar dincolo) va ajuta la menținerea clienților să se întoarcă și să se refere la noi.

Pentru a face acest lucru, creați un aspect constant pentru compania dvs.

Acest aspect include logo -ul, site -ul dvs. web, cărțile de vizită și alte materiale.

producător de logo-uri corect Vă poate ajuta să începeți în acest sens.

angajați personal calificat

Scalarea afacerii dvs. înseamnă adesea să obțineți ajutor suplimentar de la profesioniști calificați care pot asuma sarcini pentru care nu aveți timp sau nu sunt specializați.

Indiferent dacă instalați un sistem de aspersoare, plantați copaci sau creați un design personalizat de peisaj, găsiți membri ai personalului de încredere care să poată asuma aceste sarcini și să reprezinte afacerea dvs. în cea mai bună lumină.

Instruiți -vă angajații conform standardelor din industrie înainte de a le oferi sarcini.

împrumut de afaceri Pentru a cumpăra (sau închiria) echipamente de calitate vor plăti Opriți pe termen lung, deoarece vă va economisi timp și vă va face munca mai eficientă, crescând astfel profiturile.

cu instrumente mai eficiente, puteți prelua și proiecte mai mari.

oferă instruire și utilizează tehnologie

Tehnologia se infiltrează în fiecare industrie în moduri diferite pe măsură ce trece timpul, inclusiv activitatea de amenajare a teritoriului.

de la a lua plăți cu cardul de credit până la asigurarea protocoalelor de siguranță adecvate, afacerea dvs. ar trebui să fie întotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii.

Industria peisagistică a înregistrat, de asemenea, o creștere a designului asistat de computer ( software CAD ) și alte tehnologii care eficientizează procesul de planificare, proiectare și chiar întreținere.

antrenează -ți personalul cu privire la modul de utilizare a acestor instrumente în mod eficient, astfel încât să poți beneficia la maxim de ele.

În plus, să stai la curent cu adoptarea noilor tehnologii este esențial, deoarece acest lucru vă va oferi un avantaj față de concurenții din spatele vremurilor.

Wrap up.

Începerea unei companii de îngrijire a gazonului și a activității de amenajare a teritoriului poate fi atât provocatoare, cât și plină de satisfacții.

Puteți crea o afacere de succes în această industrie în creștere, cu strategie potrivită, prețuri, marketing și abilități de servicii pentru clienți.

pașii de mai sus vă pot începe pe calea către succes.

Pe măsură ce câștigați experiență în industrie și creșteți baza de clienți, puteți continua să vă extindeți serviciile cu investiții adecvate în tehnologie, personal și echipamente.

citirea ulterioară pe Adamenfroy.com: Peisagistica nu este singura industrie care ia în considerare atunci când începeți propria afacere.

Unele cele mai bune work-from-ome Ideile de afaceri includ design grafic, servicii de asistent virtual, scriere, și dezvoltarea web.

Dacă sunteți mai mult în scris, iată cele mai bune locuri de muncă independente să luați în considerare pentru a vă lansa propriul dvs. afaceri.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *