Cum să începeți o afacere Airbnb (cheltuieli și venituri în 2023)

Cum să începeți o afacere Airbnb (cheltuieli și venituri în 2023)

Brian Chesky și Joe Gebbia au avut ideea în 2007.

Cu hoteluri toate în sus, au decis să închirieze saltele de aer din apartamentul lor pentru a oferi oamenilor un loc unde să stea.

puțin cei doi știau că această soluție simplă pentru o problemă comună se va transforma în afacerea masivă pe care airbnb este astăzi.

Dar să vorbim despre tine.

mai poți călări pe unda Airbnb?

Cât va costa în ceea ce privește cheltuielile și veniturile pentru a începe propria afacere?

și cum vă puteți asigura că aventura dvs. este profitabilă?

În acest articol, voi oferi toate informațiile necesare pentru a răspunde la aceste întrebări, astfel încât să puteți decide dacă investiția într -o afacere Airbnb are sens.

Table des matières

Ce este Airbnb și cum funcționează?

Airbnb este un site web și o aplicație mobilă care oferă o platformă peer-to-peer pentru ca oamenii să găsească și să închirieze case de vacanță, apartamente, camere sau alte cazare.

Airbnb permite utilizatorilor să -și enumere proprietatea de închiriere pe site -ul sau aplicația – de la spații partajate la case întregi – iar oaspeții pot face rezervări online.

Ca serviciu, această platformă percepe găzduiește o taxă de serviciu de 3% pe rezervare, iar oaspeții plătesc în jur de 14% din taxa totală de rezervare atunci când fac o rezervare.

Airbnb permite, de asemenea, arbitrajul de închiriere, atunci când oamenii cumpără sau închiriază proprietăți strict pentru a enumera pe Airbnb – astfel, obținând un profit cu fiecare rezervare.

cu capacitatea de a face arbitraj de închiriere, nu trebuie să dețineți o proprietate de închiriere pentru a începe o afacere Airbnb.

Puteți cumpăra (sau chiar închiria) o proprietate și listați -o pe platformă pentru ca alții să rămână, făcând astfel un profit cu fiecare rezervare.

Cum să începeți o afacere Airbnb

a ști cum să începeți o afacere Airbnb este cheia pentru obținerea succesului.

de la înțelegerea modului în care fluxul de numerar funcționează la cercetarea concurenților, iată pașii de făcut atunci când începeți propria afacere Airbnb.

evaluați piața dvs.

Dacă deținerea proprietății în zona dvs. este prea scumpă, luați în considerare spațiul de închiriere din orașul dvs.

ca o afacere de pornire (așa este cum ar trebui să te uiți la un Airbnb Venture), plătește să cerceteze ratele medii de noapte pentru proprietăți.

De exemplu, dacă sunteți proprietar de închiriere de vacanță, uitați -vă la alte proprietăți cu facilități și caracteristici similare și aflați ce percep pe noapte.

De asemenea, luați în considerare regulile de zonare din zona dvs.-este posibil ca unele regiuni să nu permită în mod legal închirieri pe termen scurt sau să necesite licențe sau permise speciale.

Aflați dacă aveți nevoie de permisiune

Piața Airbnb nu trebuie să fie limitată la cei care dețin proprietățile lor.

În calitate de proprietari de afaceri, puteți să vă apropiați de cei care deja închiriază sau închiriază proprietăți și să -și obțină permisiunea de a le enumera pe platformă.

Având propria afacere Airbnb înseamnă să te gândești ca un proprietar de afaceri și să înțelegi ceea ce îi face pe chiriași să aleagă un loc unde să stea peste altul.

Dacă vă sublatați un loc în scopuri Airbnb, asigurați -vă întotdeauna că acordul dintre dvs. și chiriaș beneficiază ambele părți este esențial.

concurenți de cercetare

Înțelegerea peisajului competitiv vă poate ajuta să stabiliți rate pentru afacerea dvs. Airbnb.

cu multe rezervări online, plătește să analizăm modul în care alți proprietari își listează proprietățile, detaliile pe care le menționează în listări și ce le percep pe noapte.

Privind ratele de noapte ale proprietăților din apropiere pot indica faptul că clienții de prețuri sunt dispuși să plătească.

Un alt factor pe care îl puteți învăța de la concurenții dvs. este să înțelegeți ce caracteristici fac o proprietate atractivă pentru oaspeți.

ca gestionare a proprietății, acest lucru va fi esențial în configurarea închirierilor de succes.

O afacere Airbnb de succes poate atrage oaspeții atât cu accesibilitate, cât și cu unicitate – cercetarea concurenților dvs. vă va ajuta să faceți acest lucru.

Alegeți un model de afaceri

Entitatea juridică corectă este esențială la configurarea unei afaceri Airbnb.

a spus altfel, alegerea structurii de afaceri adecvate este esențială pentru succesul pe termen lung.

în urma legilor și reglementărilor locale ale zonei dvs., puteți configura un Companie cu răspundere limitată (LLC) , unic proprietate sau orice alt model de afaceri care are sens.

O afacere de închiriere Airbnb poate fi listată ca un singur proprietar dacă proprietarul o conduce singur sau ca LLC dacă există mai mulți proprietari.

pe termen lung, a avea o găzduire Airbnb de succes înseamnă a ține cont atât de aspecte pe termen scurt, cât și pe termen lung atunci când propunem rate și gestionarea proprietății.

Înregistrați-vă afacerea

Fie că Configurați un LLC sau o proprietate unică, este esențial să vă înregistrați Afaceri airbnb cu autoritățile locale.

Cunoașterea implicațiilor înregistrării unei afaceri în zona dvs. este esențială în scopuri fiscale și legale.

De exemplu, este nevoie de un agent înregistrat Dacă formați un LLC pentru a servi drept legal reprezentant în caz de acțiune în justiție.

Obțineți asigurarea potrivită

Industria Airbnb are o mulțime de povești de groază, variind de la daunele proprietății oaspeților rău intenționați.

În timp ce platforma oferă asigurare pentru gazde, este esențial să înțelegeți ce tip de acoperire este posibil să aveți nevoie pentru afacerea dvs.

După cum merge piața de închiriere, persoanele care stau în cazarea dvs. ar putea să nu fie întotdeauna conștienți de (sau să le îngrijească) responsabilitățile față de proprietatea dvs.

în special cu o închiriere pe termen scurt, acest factor fără griji nu ar funcționa în favoarea dvs., ceea ce înseamnă că este necesară o asigurare adecvată.

ca proprietar de afaceri, cercetează și compară diferite asigurări de afaceri Politici disponibile și se bazează pe una care este cea mai bună se potrivește nevoilor și bugetului.

Creează-ți lista Airbnb

a fi o gazdă Airbnb înseamnă că lista dvs. pe platformă va fi văzută de potențiali invitați.

O închiriere Airbnb are nevoie de fotografii de înaltă calitate reprezentând proprietatea și o notă personalizată cu o descriere unică pentru a ieși în evidență din competiție.

Indiferent dacă enumerați o închiriere pe termen scurt sau o ședere pe termen lung, asigurați-vă că respectă așteptările potențialilor oaspeți.

piață și faceți publicitate în listări

Când vine vorba de găzduirea Airbnb care își anunță proprietățile, este esențial să înțelegeți piața dvs. țintă și ce tip de mesaj rezonează cu ele.

Cercetarea dvs. de piață anterioară vă va ajuta în acest sens.

Puteți atrage potențiali invitați în mai multe moduri, variind de la marketing social media , SEO și publicitate pe alte Platforme de căutare a proprietăților.

Începeți cu Airbnb .

Ecuația valorii prețului

Când stabiliți prețuri pentru activitatea dvs. de închiriere pe termen scurt, este esențial să luați în considerare cererea din zona dvs. și calitatea listei dvs. în raport cu ce este disponibil pe piață.

atrage potențiali chiriași și generează profituri rezonabile folosind o structură atractivă de prețuri.

Găsirea acestui echilibru poate lua încercare și eroare, dar ar trebui să conducă la venituri mai mari pentru proprietatea Airbnb.

cheltuieli de afaceri airbnb < /H2>

Cheltuielile pentru începerea unei afaceri Airbnb se pot adăuga rapid dacă nu este gestionat corect.

Planificarea și asigurarea că înțelegeți costurile asociate cu conducerea unei afaceri de succes este crucială.

Iată cele mai frecvente cheltuieli pentru începerea unei afaceri Airbnb:

  • costuri de proprietate : aceste costuri includ ipoteca, impozitele, asigurarea, etc.
  • Taxe juridice și profesionale : Obținerea unei licențe de afaceri, înființarea unui LLC sau angajarea unui avocat poate fi necesară pentru a rămâne conforme cu legile și reglementările locale. Reprezintă aceste elemente din planul de afaceri înainte de a lansa afacerea.
  • provizii & amp; Mobilier : Va trebui să investiți în mobilier și alte consumabile care îi fac pe oaspeți să se simtă acasă.
  • publicitate & amp; Marketing : Dacă mergeți pe ruta plătită, pot fi necesare diferite medii de publicitate pentru a genera oportunități și a aduce mai mulți clienți în afacerea dvs.
  • Servicii de curățare : în funcție de tipul de proprietate pe care îl gestionați, serviciile profesionale de curățare ar putea fi o modalitate excelentă de a vă menține oaspeții fericiți și de a reveni pentru mai mult.
  • impozite Airbnb : cu colectarea și remiterea impozitelor de ocupare fiind responsabilitatea proprietarului de închiriere, este esențial să rămâneți în fața oricăror impozite aplicabile asociate cu închirierile dvs. Cunoașterea reglementărilor care se aplică afacerii dvs., de la impozitul pe ocuparea locală la orice taxă de vânzare pe care trebuie să o plătiți, este esențială pentru conducerea unei întreprinderi Airbnb de succes.

Airbnb Business Venituri

Știind cum veți prețui serviciile dvs. este vital pentru a genera venituri din închirierile Airbnb.

Este important să ne amintim că ceea ce are sens din punct de vedere financiar nu este întotdeauna strategia potrivită pentru succesul pe termen lung.

Găsirea echilibrului dintre prețuri și atractivitate pentru clienții potențiali este esențială.

Iată câteva aspecte de luat în considerare.

locație

O proprietate Airbnb într-un cartier sau oraș la cerere va atrage, fără îndoială, mai multă atenție decât una într-o locație obscură.

În calitate de proprietari de case sau oameni care listează proprietățile pe Airbnb, este esențial să luăm în considerare piața locală și cererea de proprietăți de închiriere la înființarea magazinului.

Dacă atracțiile locale sunt în apropierea proprietății dvs., acest lucru ar putea crește apelul și mai departe.

anotimp

Venitul Airbnb al unuia poate depinde și de sezonalitate – deoarece sărbătorile de vară sau de iarnă aduc mai multă cerere în unele zone decât altele.

Având proprietatea dvs. într-un loc cu cerere ridicată pe tot parcursul anului, s-ar putea dovedi benefic dacă doriți să vă dezvoltați afacerea de închiriere.

Un viitor proprietar care planifică să conducă o întreprindere mică prin Airbnb ar trebui să ia în considerare persoanele care vizitează o anumită locație atunci când iau o astfel de decizie.

tip de proprietate

O modalitate de a obține venituri suplimentare din Airbnb este de a închiria o proprietate care atrage grupuri specifice de oameni.

De exemplu, închirierea de proprietăți de lux sau vile poate aduce mai mulți bani decât apartamente simple sau case tradiționale de familie.

O casă mobilată și echipată cu o flacără vintage sau de la mijlocul secolului va atrage, de asemenea, mai multă atenție, deoarece oamenii preferă de obicei ceva care arată unic și ieșit din comun.

cu același concept ca piața imobiliară, este esențial să înțelegem piața țintă și să știți ce tip de proiectare, stil și facilități de proprietate vor atrage mai mulți clienți potențiali.

în industria închirierii de vacanță, având o proprietate care face apel la o clientelă bogată înseamnă prețuri mai mari și mai multe profituri pentru gazdă.

calitatea serviciului

În timp ce nu trebuie să vă agitați toată ziua pentru a vă trăi din Airbnb, furnizarea de servicii de top pentru oaspeți este crucială.

Obținerea oamenilor să aibă o experiență excelentă și să se întoarcă la proprietatea dvs. pentru o altă vizită este una dintre cele mai bune metode de a asigura clienții repetiți.

Cum să faceți ca afacerea Airbnb să aibă succes

Acum, după ce am analizat câțiva factori implicați în înființarea unei afaceri Airbnb Să trecem în revistă modalități de a -și asigura succesul.

Ascultă-ți clienții

Cel mai bun mod de a crea o afacere de închiriere pe termen scurt de succes este ascultând îndeaproape ceea ce spun oaspeții despre experiența lor.

cu ceva de învățat din recenzii pozitive și critici constructive, acordarea atenției feedback -ului vă poate ajuta să îmbunătățiți defectele existente sau să valorificați zonele în care excelați.

Puteți implementa în general orice feedback primit atât pe închirieri pe termen lung, cât și pe pe termen scurt, asigurându-vă că mențineți un nivel ridicat de servicii pentru clienți.

De asemenea, dacă apare o problemă înainte sau în timpul șederii unui oaspete, informați -le despre această problemă și despre pașii pe care îi faceți pentru a o rezolva.

Cunoaște-ți competiția

Una dintre cele mai bune modalități de a obține mai mulți bani în contul dvs. de afaceri bancare ca gazdă Airbnb este să stai în fața concurenței pe piața locală.

Industria de închiriere se bazează pe rezervări directe de la clienți repetiți sau vizitatori noi care caută tarife atractive.

Știind ce fac întreprinderile de succes în campaniile lor de marketing vă pot oferi un avantaj față de ceilalți din zonă.

Dacă alte companii oferă ceva unic, este întotdeauna înțelept să luăm în considerare replicarea abordării lor și îmbunătățirea ofertei dvs. și mai bine.

Asigurați-vă că casa este curată și în stare bună

Fie că primiți călători de afaceri care vin la dvs. sau persoane care caută închirieri de vacanță care doresc să se bucure de șederea lor, o casă curată este o necesitate.

După cum puteți, curățarea poate deveni un loc de muncă cu normă întreagă.

Dacă doriți să evitați să o faceți singur, luați în considerare să angajați pe cineva care să vă ajute cu curățarea sau investițiile în servicii profesionale care vă vor economisi timp și efort.

Păstrați-vă prețul competitiv

Când configurați o afacere Airbnb, prețul este unul dintre cele mai importante lucruri de reținut.

Asigurați -vă că oferiți prețuri competitive în comparație cu alte companii din zona dvs.

Cercetarea cu atenție a ceea ce ceilalți se încarcă pentru proprietăți similare vă oferă o perspectivă valoroasă despre cât de mult ar trebui să vă percepeți pentru dvs.

Faceți procesul de check-in neted

O parte din procesul dvs. de gestionare a proprietății Airbnb ar trebui să se concentreze pe asigurarea oaspeților să aibă cea mai bună experiență posibilă.

Începeți prin utilizarea unui șablon care explică procedurile de check-in și de ieșire, precum și orice alte informații pe care trebuie să le cunoască.

Atunci, luați în considerare modul în care vizitatorii își vor primi cheile, pe care le pot contacta dacă au probleme și ce facilități sunt disponibile la sosire.

Un flux de numerar pozitiv net într-o afacere Airbnb începe cu un proces de check-in lin.

au o politică de anulare bine definită

trebuie să vă prezentați în mod clar politica de anulare și proeminent pe site -ul dvs. web.

În acest fel, oaspeții știu termenii înainte de rezervare și pot lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la rămânerea la proprietatea dvs.

ar trebui să specificați, de asemenea, orice politici de rambursare pentru anulări sau sosiri cu întârziere.

Furnizarea acestor informații în avans poate asigura claritatea mai târziu.

mențineți un sistem de control al calității

După recenta pandemie, mulți oameni vor încă să se asigure că iau toate măsurile de precauție necesare atunci când stau într -un Airbnb.

Lăsând oamenii să știe ce măsuri luați pentru a crea un mediu sigur și igienic le poate oferi liniștea sufletească de care au nevoie pentru a rezerva cu voi.

Aceste măsuri ar putea include curățarea profundă între oaspeți, furnizarea de șervețele de dezinfectant sau având un proces de check-in contact fără contact.

oferă o experiență Airbnb

O experiență Airbnb este ceva suplimentar care îți diferențiază închirierea de alții din zonă.

Fie că co-găzduiască această experiență cu altcineva sau o oferiți singur, este sigur că va fi popular cu vizitatorii care caută ceva unic în călătoria lor.

Atâta timp cât cunoașteți costurile de pornire implicate în astfel de experiențe, puteți crește valoarea închirierii dvs. oferind o experiență unică.

Ați putea oferi o clasă de gătit virtuală, turnee ghidate de atracții locale sau evenimente de muzică live.

Aceste experiențe pot adăuga valoare proprietății dvs. și pot face să iasă în evidență printre concurență.

Airbnb Support

Airbnb oferă mai multe modalități de a sprijini gazdele și de a asigura o experiență de închiriere de succes.

Iată câteva dintre caracteristicile disponibile.

Aircover pentru gazde

Folosind tehnologia de verificare a identității și rezervarea oaspeților, Airbnb vă poate ajuta să evitați costurile exorbitante asociate cu daunele cauzate de părțile perturbatoare.

În plus, platforma oferă până la 1 milion USD în asigurarea de răspundere civilă.

Împreună cu 3 milioane de dolari în protecția daunelor gazdă, aceste asigurări acoperă active precum mașini, bărci, artă și alte obiecte de valoare.

Ar ajuta dacă mai ai o asigurare pentru a te proteja de pierderile potențiale, dar acest lucru vă poate ajuta atunci când tocmai începeți.

reguli de bază

Pentru a vă asigura că oaspeții dvs. înțeleg ce comportamente așteptați de la ei, setați -vă regulile de sol pe platformă.

Aceste reguli pot varia de la politicile obișnuite de fumat, la direcții mai specifice, cum ar fi limitarea numărului de persoane permise într-o închiriere la un moment dat.

având orientări simple asigură că toată lumea implicată are o experiență plăcută.

Anulări gazdă

ca gazdă, puteți decide să anulați orice chiriaș care nu respectă regulile de bază sau nu se comportă greșit.

Puteți adapta politica dvs. de anulare pentru a se potrivi cu ceea ce funcționează cel mai bine pentru dvs., de la opțiuni stricte la mai flexibile.

Această caracteristică este utilă și atunci când circumstanțele neprevăzute vă fac imposibil să le continuați să le găzduiți.

calendar și setări de rezervare

de la obținerea unei plăți în avans ca securitate la stabilirea nopților maxime pentru rezervări, Airbnb oferă mai multe caracteristici pentru gestionarea datelor și orelor disponibile pentru închirieri.

Puteți configura, de asemenea, mesaje automate pentru confirmarea rezervărilor și informarea potențialilor oaspeți despre disponibilitate.

instrumente de răspuns

Airbnb oferă instrumente de răspuns, cum ar fi răspunsuri auto și șabloane care facilitează să răspundă rapid și profesional atunci când un oaspete întreabă despre închiriere.

live chat

Pentru întrebări sau dispute mai complexe, Airbnb oferă sprijin live cu echipa lor de experți.

Acest chat live facilitează rezolvarea oricăror probleme care pot apărea rapid și eficient.

Suport dedicat Superhost

Superhost -urile au acces la instrumente unice precum HostCenter, ceea ce le oferă resurse exclusive pentru gestionarea experienței lor de închiriere pe platformă.

o linie de urgență locală

Airbnb oferă o linie directă către forțele de ordine locale din aplicația sa.

Această linie îi ajută pe călătorii care trebuie să ia legătura cu autoritățile locale.

o linie de asistență urgentă

Echipa de servicii pentru clienți este disponibilă 24/7 dacă aveți nevoie de asistență urgentă în timp ce găzduiți sau închiriați proprietatea dvs.

Wrap up.

Începerea unei afaceri Airbnb este o modalitate excelentă de a câștiga bani în plus.

Concentrarea pe furnizarea de servicii excelente pentru clienți și învățare de la fiecare experiență de găzduire vă poate ajuta să aveți o experiență de închiriere de succes.

Indiferent dacă închiriați o cameră single sau o întreagă proprietate, Airbnb are resurse și instrumente pentru a vă ajuta să câștigați bani.

Începeți cu Airbnb .

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Aveți o opinie despre un subiect și doriți să monetizați acest lucru?

a face bani prin blogging este una dintre cele mai bune strategii de a face bani din lumea digitală .

de-a lungul timpului, acest lucru poate deveni unul dintre cele mai bune fluxuri de venituri pasive Puteți folosi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *