Cum să găzduiești un site web: un ghid pentru începători în 2023

Cum să găzduiești un site web: un ghid pentru începători în 2023

știați că 252.000 de site-uri noi Du-te în direct în fiecare zi?

A avea o prezență online este esențial pentru întreprinderile din epoca modernă.

Cu ajutorul unei companii profesionale de găzduire, puteți oferi publicului dvs. informațiile exacte pe care le doresc cu un singur clic.

În schimb, eșecul de a avea un site web vă poate pune afacerea în dezavantaj.

În acest articol, voi discuta despre elementele de bază ale găzduind un site web , inclusiv:

 • Ce tipuri de găzduire web sunt disponibile
 • Cum să selectați gazda potrivită pentru nevoile dvs.
 • Cum să începeți cu configurarea site -ului dvs.
 • și multe altele.

Cum să găzduiești un site web

Iată pașii cheie de făcut la găzduirea site -ului dvs. web:

 • Alegeți și înregistrați un nume de domeniu : & nbsp; Primul pas în configurarea site -ului dvs. web este selectarea numelui de domeniu potrivit. Numele dvs. de domeniu ar trebui să fie ușor de reținut și relevant pentru afacerea sau marca dvs.
 • Selectați un plan de găzduire web : După ce ați ales un nume de domeniu, va trebui să selectați un plan de găzduire web pentru site -ul dvs. web.
 • Configurați sistemul de gestionare a conținutului (CMS): După ce ați soluționat pe designul site -ului dvs. web, trebuie să configurați un CMS. Acest sistem vă permite să creați, să editați și să organizați cu ușurință conținut de site -uri web, cum ar fi postări pe blog, imagini, videoclipuri și alte elemente multimedia.
 • Publicați site -ul dvs. web : Acum, puteți publica site -ul dvs. web. După ce site -ul dvs. web este live, asigurați -vă că toate fișierele necesare sunt încărcate și rulate corect. Este posibil să fie nevoie să conectați numele de domeniu la planul de găzduire web sau să instalați pluginuri pentru funcții adăugate.

Beneficiile alegerii furnizorului de găzduire potrivit

Găzduirea unui site web de afaceri înseamnă a -ți pune fișierele pe un server de internet, astfel încât clienții să le poată accesa de oriunde.

Iată câteva avantaje ale alegerii unui furnizor de găzduire de renume cu o mulțime de platforme și servicii de găzduire.

fiabilitate și uptime

Găzduirea unui site web poate fi un proces simplu pentru orice site web, dar este necesară o atenție atentă atunci când selectați furnizorul de găzduire potrivit.

trebuie să alegeți furnizorul de găzduire de server potrivit dacă afacerea dvs. se bazează pe un site web sau pe o aplicație online.

fiabilitatea și timpul de funcționare sunt printre cele mai semnificative beneficii ale angajării unei companii de găzduire profesională.

nu doriți timp de oprire în timpul funcționării dvs., ceea ce ar putea însemna pierderea clienților sau a vânzărilor.

Cunoașterea faptului că funcționalitatea și viteza pot varia între furnizorii de găzduire este esențială.

Companiile profesionale de găzduire garantează un timp de funcționare ridicat și fiabilitate, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe conducerea afacerii dvs. fără să vă faceți griji cu privire la problemele tehnice sau timpul de oprire.

securitate

Un alt beneficiu semnificativ al utilizării unei companii de găzduire profesională este securitatea.

Majoritatea companiilor de găzduire folosesc servere sigure actualizate în mod regulat cu cele mai noi patch -uri de securitate pentru a se feri de potențiale amenințări precum malware, ransomware, viruși și alte atacuri cibernetice.

Datele dvs. rămân în siguranță și în siguranță – un serviciu de neprețuit pentru orice afacere care dorește să -și ia operațiunile online.

Din fericire, certificatele SSL gratuite sunt acum disponibile de la diverși furnizori de găzduire, oferindu -vă liniștea că site -ul dvs. web este sigur.

Un certificat SSL este o necesitate pentru orice site web, în ​​special cei Începerea unei afaceri de comerț electronic .

Acest certificat ajută la criptarea datelor între serverul web și dispozitivul utilizatorului.

, de asemenea, ajută la crearea încrederii cu clienții dvs., ceea ce poate duce la rate mai mari de conversie.

soluții cost-eficiente

Cele mai bune companii de găzduire oferă soluții rentabile pentru găzduirea unui site web.

Majoritatea companiilor de găzduire oferă planuri și pachete la prețuri accesibile, astfel încât să puteți obține site -ul dvs. și să funcționeze rapid fără a rupe banca.

Mai mult, multe companii oferă și servicii suplimentare, cum ar fi proiectarea și întreținerea site -ului web, ceea ce vă poate ajuta să economisiți bani pe termen lung.

Accesarea serviciilor de găzduire a site -urilor web care oferă valoare pentru bani și servicii de calitate este esențială.

Asigurați -vă că cercetați și găsiți soluția potrivită care cuprinde preț și caracteristici pentru afacerea dvs.

Servicii gratuite de migrare WordPress

Dacă aveți deja un site web existent, dar doriți să treceți la WordPress, serviciile de migrare gratuite oferă o tranziție ușoară fără probleme sau costuri.

Cu aceste servicii, veți putea transfera toate datele de pe vechiul dvs. site – inclusiv postări, pagini, imagini, comentarii și pluginuri – pe un nou site WordPress rapid și ușor.

Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la pierderea conținutului valoros sau la sacrificarea calității la schimbarea platformelor.

Legați cu ușurință numele de domeniu cu gazda dvs. web

După ce aveți un nume de domeniu, îl veți conecta la furnizorul dvs. de găzduire web.

Conectarea gazdei dvs. web cu numele dvs. de domeniu este esențială în dezvoltarea web.

În caz contrar, site -ul dvs. web va fi ascuns de public.

Din fericire, majoritatea gazdelor web fac rapid și ușor să faceți acest lucru cu câteva clicuri.

Primul lucru pe care doriți să îl faceți este să accesați setările pentru DNS (Sistemul de nume de domeniu).

Puteți găsi aceste setări în contul de găzduire web de unde ați achiziționat domeniul dvs.

o dată în aceste setări, căutați zona care vă permite să schimbați informațiile DNS.

În acest moment, înlocuiți ce există cu cei de la cine deține serverul dvs. de site -uri web.

După ce ați introdus aceste setări noi și ați făcut clic pe salvare, totul se va sincroniza perfect.

poate fi necesar să așteptați câteva minute înainte de a vă asigura că totul funcționează corect.

Uneori, poate dura câteva ore pentru a se sincroniza cu toate bazele de date și a actualiza diferitele înregistrări.

Când creați site -ul dvs. web găzduit, veți găsi, în general, un tutorial detaliat despre conectarea numelui de domeniu cu gazda dvs. web.

urmând pașii se va asigura că totul este conectat și gata pentru a începe să construiți un site web.

Cu registratorul de domeniu potrivit, setările DNS și furnizorul de găzduire, este ușor să lansezi o prezență online în cel mai scurt timp.

Alegerea instrumentului potrivit pentru crearea site-ului dvs.

Dacă începeți o afacere și doriți să vă concentrați pe SEO, consultați instrumentele de cercetare a clasamentului și optimizarea motoarelor de căutare (SEO) atunci când găzduiți un site web.

Cu găzduirea site-ului web și SEO, există două căi principale pentru crearea unui site web-alegerea WordPress sau a unui constructor all-in-one.

Să explorăm argumentele pro și contra fiecărei abordări, astfel încât să puteți lua o decizie în cunoștință de cauză când vine timpul să vă construiți site -ul.

wordpress

wordpress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului (CMS).

Acest software open-source oferă opțiuni imense de personalizare, permițând utilizatorilor să dezvolte site-uri web extrem de personalizate și unice de la zero.

plus, cu gama sa de pluginuri, teme și widget -uri, WordPress oferă mai multe caracteristici din cutie decât majoritatea celorlalte soluții CMS.

Cu toate acestea, aceleași caracteristici pot fi, de asemenea, intimidante pentru începători, deoarece necesită o anumită competență tehnică pentru a se configura corect.

site -urile WordPress sunt mai vulnerabile la hacking decât alte site -uri web datorită popularității lor.

Utilizatorii trebuie să rămână vigilenți cu privire la actualizările de securitate pentru a -și proteja site -urile de atacuri.

All-N-One Builders

All-in-One Builders sunt excelenți pentru cei care nu au cunoștințe tehnice cerute de WordPress, dar doresc totuși un site web cu aspect excelent, fără a fi nevoie să plătească un dolar de top pentru lucrări de proiectare personalizate.

All-in-One Builders oferă interfețe de tracțiune și drop și șabloane pre-construite care permit oricui-chiar și începători complete-să se ridice și să funcționeze.

Cu toate acestea, aceste facilități costă.

All-in-One Builders tind să fie mai scumpe decât WordPress, deoarece includ diverse taxe în prețul pachetului.

Top Funcții atunci când alegeți un plan de găzduire web

să zicem că ați decis să mergeți cu WordPress.

Când alegeți planul de găzduire web pentru site -ul dvs. WordPress, ar trebui să luați în considerare următoarele caracteristici înainte de a vă angaja cu un furnizor peste altul.

suport

Asistența clienților este unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când căutați un furnizor de găzduire web WordPress.

Asigurați -vă că aflați ce asistență oferă compania.

un astfel de suport ar putea include telefonul, e -mailul sau chatul live.

ar trebui să vă asigurați, de asemenea, că echipa de servicii pentru clienți este cunoscută și poate răspunde rapid la orice întrebări sau probleme pe care le puteți avea.

domeniu gratuit

Luați în considerare dacă oferă înregistrări gratuite de domeniu sau servicii de instalare cu un singur clic-aceste caracteristici pot economisi timp și bani pe termen lung.

spațiu de stocare

Asigurați -vă că planul dvs. are suficient spațiu de stocare și capacitate pentru nevoile dvs.

Unii furnizori pot percepe taxe suplimentare dacă depășiți aceste limite.

garanții de utilizare

În continuare, uită -te la garanțiile lor de utilizare.

timp de oprire înseamnă pierderea traficului și a potențialilor clienți, astfel încât asigurați -vă că furnizorul ales are o evidență dovedită pentru fiabilitate și performanță.

tipuri de găzduire

Există numeroase opțiuni de găzduire -găzduire în cloud, partajată găzduire, găzduire dedicată serverului și multe altele.

Luați -vă timp pentru a cerceta soluția potrivită pentru nevoile dvs.

Voi acoperi în continuare diferitele planuri de găzduire web din acest articol.

securitate

în funcție de planul dvs. de găzduire, firewall -ul și funcțiile de securitate pot varia.

Asigurați -vă că compania de găzduire web are măsuri pentru a vă proteja site -ul de hackeri și actori rău intenționați.

Alegerea planului potrivit de găzduire web este vitală pentru proprietarii de site -uri care apreciază securitatea și doresc să își păstreze datele în siguranță.

opțiuni cpanel

cpanel face ca gestionarea site -ului dvs. să fie mai accesibilă, de la configurarea conturilor de e -mail la crearea de baze de date și instalarea aplicațiilor software.

Căutați un plan de găzduire care să includă CPANEL și să ofere funcții precum un manager de fișiere de site -uri web, backup -uri, acces FTP și multe altele.

ușurința de utilizare

Una dintre cele mai utile caracteristici este un constructor de site -uri.

Constructorii de site -uri web sunt o modalitate excelentă de a crea și personaliza un site web fără cunoștințe tehnice.

Acești constructori oferă un mod pas cu pas de a configura lucrurile, așa că alegeți o gazdă care oferă o interfață ușor de utilizat.

un singur cllick WordPress Instalare de găzduire

Găzduirea unui site web obișnuit să se simtă ca o experiență intimidantă.

Cu toate acestea, furnizorii de servicii de găzduire au făcut incredibil de simplu să se funcționeze și să funcționeze.

Instalațiile cu un singur clic sunt esențiale pentru găzduirea WordPress, deoarece vă permit să implementați conținut rapid.

Dacă doriți să profitați de puterea WordPress, este esențial să aveți un cont web de găzduire cu o instalație cu un singur clic.

cu o instalare cu un singur clic, nu trebuie să instalați sau să actualizați manual niciun software.

Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe un buton și să lăsați gazda dvs. să facă treaba pentru dvs.

Utilizarea unui panou de control precum Cpanel poate face, de asemenea, instalarea mai accesibilă.

veți putea alege dintre mai multe opțiuni, inclusiv MySQL și PHP, și să instalați rapid WordPress cu câteva clicuri ale mouse -ului dvs.

Cei mai buni registratori de nume de domeniu

Unul dintre primii pași este să alegeți și să înregistrați un nume de domeniu.

Din fericire, multe servicii de înregistrare de domeniu Faceți constatarea și înregistrarea perfectă a dvs. perfectă Numele domeniului ușor.

Alegerea registratorului de domeniu potrivit este esențială, deoarece va determina nivelul serviciului pe care îl primiți și costul înregistrării numelui de domeniu.

Registratorii de domeniu comun includ godaddy , namecheap , Bluehost, și domeniu.com .

Servicii ca acestea oferă tarife competitive pentru cumpărare și gestionare a domeniilor și funcții utile, cum ar fi redirecționarea prin e -mail și găzduirea DNS.

În plus, multe dintre aceste servicii includ reduceri în vrac pentru cumpărarea mai multor domenii de la același furnizor.

indiferent de alegerea dvs., citiți termenii și condițiile lor înainte de a se angaja la orice.

Tipuri de planuri de găzduire a site-urilor web

Când alegeți planurile dvs. de găzduire web, mai multe opțiuni sunt disponibile pentru utilizatorii WordPress.

Să explorăm aceste tipuri principale de găzduire.

găzduire partajată (pentru site-uri și bloguri mai mici)

găzduirea partajată este cea mai ieftină găzduire, deoarece partajați resurse cu alte site -uri web de pe același server.

Este excelent pentru întreprinderile mici și persoanele fizice abia încep, deoarece necesită doar puțină cunoștință tehnică, iar costurile de găzduire sunt menținute scăzute din cauza partajării resurselor.

s -ar putea să aveți acces gratuit la un nume de domeniu gratuit, configurare și suport.

aveți nevoie doar de o adresă IP și un panou de control pentru a vă gestiona site -ul.

Dezavantajul este că, dacă un alt site web de pe același server experimentează o creștere a traficului, acest lucru ar putea afecta negativ performanțele site -ului dvs., deoarece resursele devin mai limitate.

VPS Găzduire (pentru flexibilitate)

găzduirea de server privat virtual oferă mai multă flexibilitate și control decât găzduirea partajată, dar la un cost crescut.

Cu flexibilitatea de a configura propriul server, veți avea acces la mai multe resurse și posibilitatea de a personaliza setările, după cum este necesar.

găzduirea vps permite utilizatorilor pentru a partiția porțiunea serverului lor, oferindu -le acces la RAM și resurse de la CPU dedicate.

Toate acestea îl fac ideal pentru site -urile care se confruntă cu vârfuri bruște în trafic.

cu acest serviciu de găzduire, puteți închiria eficient un Linux sau Windows Server și aveți un control complet asupra acestuia.

Cu un VPS, veți putea instala aplicații precum MySQL, PHP și alte software de care este posibil să aveți nevoie pentru a face site -ul dvs. să funcționeze.

Acest tip de găzduire este ideal pentru întreprinderile mai mari sau pentru cele care au nevoie de mai mult control asupra site -urilor lor web.

Hosting WordPress gestionat (pentru gestionarea fără probleme)

Pentru cei care doresc o experiență fără probleme, gestionarea site-ului lor WordPress, Găzduirea WordPress gestionată merită luată în considerare.

Acest serviciu are grijă de copii de rezervă, actualizări și securitate, astfel încât proprietarii să își poată concentra timpul în altă parte.

Găzduirea WordPress gestionată vine adesea la prețuri mai mari decât alte planuri.

găzduire dedicată (pentru putere & amp; control)

Găzduind un site web cu un furnizor de server dedicat Vă poate oferi un control robust asupra vârfurilor de trafic și capacitatea de a gestiona cerințe cu trafic ridicat.

Cu acest tip de găzduire, veți controla serverul dvs. și veți avea acces la resursele hardware pe care le oferă.

serverele dedicate sunt, de asemenea, ideale pentru cei care au nevoie de propriul spațiu privat, cu opțiuni maxime de securitate și scalabilitate.

În general, găzduirea unui site web a site -ului este esențial pentru a rula pagina web fără probleme.

Înțelegerea diferitelor servicii de găzduire disponibile și beneficiile lor este esențială pentru a decide care este cel mai bun server web pentru site -ul dvs.

Găsirea planului de găzduire potrivit

Fie că începeți sau aveți mai multă experiență, iată sfaturi despre cumpărături pentru cea mai bună potrivire din punct de vedere al costurilor și funcțiilor atunci când selectați un plan de găzduire.

 • Începeți mici: Optarea pentru planurile de găzduire partajate care oferă servicii esențiale este înțelept atunci când lansați site -ul dvs. web. Aceste planuri sunt de obicei cea mai accesibilă opțiune, dar au, de asemenea, limitări în comparație cu metodele mai robuste. Înainte de a investi într -unul dintre aceste planuri mai scumpe, asigurați -vă că site -ul dvs. web are suficient trafic și va beneficia de funcțiile suplimentare oferite de aceștia.
 • Luați în considerare modernizarea pe măsură ce afacerea dvs. crește: Pe măsură ce site -ul dvs. web primește mai mult trafic, luați în considerare modernizarea planului dvs. actual de găzduire sau a furnizorilor de comutare cu totul pentru a accesa funcții mai bune care vă pot ajuta să vă susțineți afacerea în creștere. De exemplu, să presupunem că site -ul dvs. câștigă tracțiune și necesită mai multă putere de calcul decât ceea ce aveți disponibil. În acest caz, s -ar putea să fie momentul să analizăm VPS sau opțiuni dedicate de server care oferă niveluri de putere și viteză mai mari.
 • Combinați opțiunile plătite cu resurse gratuite: În timp ce există o mulțime de opțiuni de găzduire plătite, dacă căutați modalități de a economisi bani, luați în considerare combinarea resurselor gratuite cu opțiunile plătite ori de câte ori este posibil. Există adesea servicii gratuite care oferă servicii esențiale de găzduire web și extensii software gratuite care pot suplimenta instrumente mai scumpe plătite. În plus, unii furnizori oferă reduceri sau coduri promoționale care pot ajuta la reducerea costurilor în continuare, astfel încât să vă asigurați că profitați de orice reduceri disponibile.

auto-găzduirea unui site web pe computerul dvs.

pentru utilizatorii de tehnologie, găzduirea propriului site web poate fi o opțiune atractivă.

poate suna intimidant pentru unii, dar nu trebuie să fie.

cu unele cunoștințe și resurse potrivite, puteți găzdui site-ul dvs. din confortul casei sau biroului dvs.

Iată câteva considerente specifice pe care trebuie să le amintiți pentru a merge mai departe cu auto-găzduit.

24/7 Acces la internet de mare viteză

Una dintre cele mai critice considerente atunci când găzduiești un site web pe computer este să te asiguri că ai acces 24/7 la internet de mare viteză.

Ultimul lucru pe care îl doriți este ca site -ul dvs. să scadă, deoarece conexiunea dvs. la internet a scăzut brusc.

*

Considerații de securitate

Când găzduiți un site web pe computer, sunt implicate mai multe riscuri de securitate.

actorii rău intenționați pot avea acces la informații sensibile stocate pe computer dacă își pot încălca măsurile de securitate.

Rămâneți pe deasupra actualizării tuturor software -ului cu cea mai recentă versiune și patching orice defecte de securitate.

codificarea know-how

Dacă aveți know-how-ul și lucrați confortabil cu HTML și alte limbi de codare, găzduirea unui site web pe computer poate fi o opțiune viabilă.

de multe ori va trebui să faceți modificări sau erori de depanare, astfel încât să aveți experiență cu codificarea poate fi utilă.

În timp ce găzduirea unui site web pe computerul dvs. este posibilă, este esențial să fiți conștienți de riscurile și provocările potențiale ale acestei configurații.

Recomand găzduirea unui site web pe computer doar dacă aveți cunoștințe tehnice și resurse adecvate.

Dacă aveți nevoie de mai multe opțiuni de găzduire robuste, luați în considerare investiția în VPS sau planuri dedicate de server care oferă măsuri de securitate mai bune și performanțe mai fiabile.

Înfășurați.

găzduirea unui site web poate părea provocatoare, dar furnizorul de servicii de găzduire web potrivită poate ajuta procesul să fie ușor și sigur.

Angajarea unei companii de găzduire profesională oferă numeroase beneficii, inclusiv fiabilitate, securitate și soluții rentabile.

Furnizorii de găzduire profesională vă oferă, de asemenea, liniște sufletească știind că site-ul dvs. va rămâne întotdeauna la curent.

Care este opțiunea dvs. preferată de găzduire?

Ați întâlnit vreodată probleme de găzduire?

Vă rugăm să nu ezitați să vă împărtășiți gândurile în secțiunea de comentarii.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: aveți un buget?

Iată cea mai ieftină găzduire web Servicii de luat în considerare.

Această listă oferă cele mai bune generatoare de nume pentru a vă ajuta să găsiți site-ul perfect Nume – Ideal pentru înregistrarea numelui de domeniu.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *