Cum să deschideți un fișier de credit de afaceri

Cum să deschideți un fișier de credit de afaceri

Deschiderea unui fișier de credit de afaceri este esențială pentru ca o afacere să se stabilească ca o entitate viabilă și să acceseze finanțare sau alte servicii bazate pe credit.

ca 4,4 milioane de companii sunt începute anual, faptul că un dosar de credit de afaceri bine gestionat devine din ce în ce mai crucial pentru întreprinderile de toate dimensiunile.

În acest articol, revizuiesc pașii pe care trebuie să -l facem la deschiderea unui fișier de credit de afaceri, ajutându -vă să înțelegeți mai bine procesul.

Acopere și tot ce ar trebui să știți despre gestionarea și menținerea unui fișier de credit pozitiv, astfel încât afacerea dvs. poate beneficia de oportunități oferite celor cu un credit bun.

& nbsp;

Cum se deschide un fișier de credit de afaceri

Procesul începe prin deschiderea unui raport de credit de afaceri.

Acest raport de credit de afaceri este ca un raport de credit pentru persoane fizice, dar conține doar informații despre noua dvs. afacere.

Pentru a începe, va trebui să vă înregistrați afacerea cu birouri majore de credit de afaceri și să furnizați informații precum numele de afaceri, numele proprietarului, adresa fizică și informațiile de contact.

Odată înregistrat, veți popula raportul dvs. de credit pentru afaceri cu date precum istoricul plăților cu furnizorii și furnizorii și orice înregistrări publice de credite sau judecăți împotriva afacerii.

Un proprietar de afaceri mici care caută Credit de afaceri va trebui, de asemenea, să deschidă un cont de credit cu o instituție financiară pe numele companiei lor.

Deschiderea unui fișier de credit pentru afacerea dvs. este integrantă pentru crearea de credit, ceea ce vă poate ajuta să securizați conturi de finanțare sau credit.

indivizii își atașează istoricul creditului la cardurile personale, în timp ce întreprinderile își conectează informațiile la cărți de vizită.

Când solicitați un împrumut sau alte opțiuni de finanțare în viitor, se va lua în considerare evidența afacerii dvs., precum și a dvs.

Avantajele de a avea o linie de credit separată pentru afacerea dvs. includ, de asemenea, recompense mai bune și limite de cheltuieli mai generoase decât ceea ce ar fi disponibil cu carduri personale.

Procesul vă permite, de asemenea, să obțineți un card de credit de afaceri, pe care îl puteți utiliza pentru a plăti furnizorii, furnizorii și angajații.

A avea un card de credit de afaceri vă permite să profitați de multe recompense, cum ar fi cashback, avantaje de călătorie și chiar reduceri la rechizite de birou.

vă oferă, de asemenea, acces la limite mai mari de împrumut, ceea ce face mai ușor să achiziționați mai multe articole sau servicii supradimensionate în avans.

În plus, atunci când solicitați împrumuturi sau alte forme de finanțare în viitor, creditorii vor analiza evidența companiei dvs., astfel încât să aveți un istoric de plată pozitiv cu cardul dvs. este esențial.

În cele din urmă, majoritatea cardurilor raportează activitatea direct la toate cele patru birouri semnificative- Experian® , equifax = și Experian® mici afaceri — ceea ce ajută la construirea reputației companiei dvs. cu băncile și creditorii deopotrivă.

structuri de afaceri și profil de credit

Stabilirea unui profil de credit de afaceri de succes poate fi descurajantă și copleșitoare, dar o puteți face cu pașii potriviți.

Înainte de a vă înregistra afacerea, este esențial să înțelegeți diferitele tipuri de entități, cum ar fi proprietățile unice, LLC și corporații.

În timp ce toate cele trei înregistrează afacerea dvs. la stat, numai LLC -urile și corporațiile oferă protecție a activelor în perioadele de greutăți și permit companiilor să își construiască scorurile de credit.

unică proprietate

Un singur proprietate este cel mai de bază tip de entitate de afaceri.

Această entitate nu oferă protecție împotriva răspunderii personale în comparație cu un LLC sau o corporație.

, de asemenea, nu ajută la stabilirea unui scor de credit de afaceri bun, deoarece sunteți tratat ca o singură entitate – ceea ce înseamnă că, dacă afacerea dvs. experimentează dificultăți financiare, activele dvs. vor fi în pericol.

llc vs. Corporation

Principala diferență între un LLC și o corporație este că un LLC oferă mai multă flexibilitate în structura de management și impozitare.

În schimb, o corporație oferă o protecție și credibilitate a activelor mai excelente atunci când solicită capital extern prin investiții sau împrumuturi.

O corporație permite, de asemenea, un număr nelimitat de acționari impozitați separat de companie.

întreprinderile mai mici ar trebui să ia în considerare în general înființarea unui LLC , în timp ce cei care urmăresc să atragă investitori pot găsi mai mult succes înregistrând în conformitate cu legile corporației.

un LLC este de obicei mai rapid și mai ușor de configurat decât o corporație, mai ales dacă utilizați un LLC Service Pentru a finaliza treaba.

Când începeți o companie cu răspundere limitată, primul lucru de făcut este să vă înregistrați afacerea la stat.

Odată înregistrat, va trebui să solicitați un număr de identificare a angajatorului ( Ein ) pe care le puteți utiliza pentru a deschide un cont bancar de afaceri și un profil de credit.

Odată ce afacerea este înregistrată, puteți solicita carduri de credit care raportează tuturor celor patru birouri majore.

În plus, plata tuturor facturilor în întregime și la timp este crucială, deoarece acest lucru va ajuta la construirea unui profil de credit puternic și va stabili un istoric de plată bun cu creditorii.

puterea unui profil de credit de afaceri puternic

A avea un profil de credit de afaceri solid este esențial pentru multe întreprinderi mici.

Pentru a profita la maximum de relațiile dvs. financiare, trebuie să vizați companii care vor raporta datele de plată către unul sau mai multe birouri de credit de afaceri – dincolo de Dun & amp; Bradstreet.

Dacă aveți deja conexiuni bune cu o altă companie, nu ezitați să le întrebați dacă pot ajuta la adăugarea și mai multă putere și potențială creștere în portofoliul dvs.

Primul pas în construirea profilului de credit de afaceri este deschiderea unei linii de credit pentru afaceri.

Asigurați -vă că creditorul este dispus să vă raporteze istoricul de plată, deoarece acest lucru va fi esențial pentru construirea unui profil de afaceri solid.

După ce ați deschis linia de credit, asigurați -vă că efectuați toate plățile la timp.

a face acest lucru este esențial pentru a vă stabili ca un împrumutat de încredere și arată creditorilor că puteți gestiona datoriile în mod responsabil.

, de asemenea, ajută la crearea unui istoric de plată pozitiv, care este esențial pentru orice împrumut viitor sau linie de aplicații de credit.

Scorurile de credit de afaceri sunt esențiale în evaluarea sănătății financiare a unei companii.

cu un LLC, puteți profita de serviciile simplificate de monitorizare a creditului pentru a vă ajuta să urmăriți și să vă îmbunătățiți scorul.

Deschiderea unui fișier de credit de afaceri este primul pas pentru a stabili un rating de credit bun pentru afaceri și pentru a construi credibilitatea companiei dvs. cu creditorii.

În plus, un LLC și o corporație oferă o mai mare răspundere pentru plățile cu întârziere, întrucât proprietarii companiei nu sunt de obicei responsabili pentru datoriile suportate.

Având în vedere cum să deschideți un fișier de credit de afaceri poate fi descurajant și complex, deci este esențial să cercetați și să vă consultați cu un profesionist financiar cu experiență dacă aveți nevoie de asistență.

Consolidarea creditului dvs. de afaceri

construind relații puternice, fiind proactiv cu privire la solicitarea acestora să depună date despre plățile pe care le efectuați și consolidarea conexiunilor interpersonale în industria dvs., vă puteți îmbunătăți rapid poziția în ochii creditorului cu amănuntul.

Înțelegerea modului în care funcționează raportarea datelor de credit este esențială pentru a profita din plin de acestea.

Când un furnizor raportează plățile efectuate de dvs. către un birou de credit de afaceri, aceștia oferă o aprobare a terților a capacității dvs. de a plăti la timp și integral.

Raportarea îi ajută pe creditori să înțeleagă mai bine sănătatea financiară a companiei dvs., ceea ce poate duce la termeni mai favorabili atunci când căutați împrumuturi sau linii de credit.

Cheia pentru a valorifica această formă de stimulare a creditului este dezvoltarea relațiilor pozitive cu furnizorii care raportează informații de plată direct la birourile de credit de afaceri.

O singură etapă de acțiune se adresează vânzătorilor care au fost înființați de cel puțin șase luni și întrebând dacă raportează informațiile de plată.

Dacă nu, întrebați despre ce ar fi nevoie pentru a începe să facă acest lucru; Adesea, tot ce trebuie este un acord simplu între ambele părți.

odată ce s -a terminat, asigurați -vă că plătiți în mod constant și la timp, astfel încât rapoartele lor să reflecte pozitiv în evidența companiei dvs.

abțineți -vă de la presupunerea că vor trimite automat datele de plată în mod independent doar pentru că ați ajuns la un acord cu un furnizor.

ar ajuta dacă ai fi întotdeauna proactiv să te întrebi dacă au făcut acest lucru sau nu.

În plus, este benefic, de asemenea, să vă adresați direct la birourile de credit centrale de afaceri – cum ar fi Equifax și Experian – și să solicitați copii ale oricăror rapoarte depuse de vânzători în numele companiei dvs.

în acest fel, puteți urmări orice modificare în timp și asigurați precizia tuturor celor trei birouri majore.

Credit de afaceri atunci când solicitați un împrumut

Înainte de a solicita un împrumut de afaceri, este esențial să vă verificați fișierul de credit cu agenția corespunzătoare.

A face acest lucru vă va oferi o imagine exactă a locului în care finanțele dvs. se află și liniștea sufletească că nu există discrepanțe în raport.

luarea timpului pentru a verifica fișierul dvs. de credit vă va ajuta să faceți ca aplicațiile ulterioare să meargă mai bine.

Verificarea fișierului dvs. de credit pentru afaceri poate oferi o perspectivă esențială asupra locului în care finanțele dvs. sunt în prezent și reasigurare că nu există discrepanțe în raport care ar putea avea un impact negativ asupra aplicațiilor de împrumut viitoare.

servește, de asemenea, ca sistem de avertizare timpurie; Dacă apare ceva suspect în raport (cum ar fi activitatea frauduloasă sau detalii personale incorecte), puteți lua măsuri imediat înainte ca lucrurile să iasă din mână.

În plus, acest proces ajută la păstrarea înregistrărilor actualizate, care se pot dovedi de neprețuit atunci când se solicită noi linii de finanțare în viitor sau renegocierea termenilor pe cei existenți.

Făcând acest lucru, puteți estima probabilitatea ca împrumutul să fie aprobat și să aveți timp să abordeze orice discrepanțe sau probleme cu agențiile de raportare a creditului de afaceri înainte de a aplica.

Știind ce emitenți de carduri, creditorii și alte entități raportează aceste agenții pot fi, de asemenea, integrante în gestionarea scorului de credit de afaceri al companiei dvs.

Importanța unui număr DUNS

Unul dintre pașii esențiali pentru ca afacerea dvs. să iasă în evidență din competiție este obținerea unui număr DUNS cu dun & amp; Bradstreet .

Acest identificator de nouă cifre este un marker de identitate și fiabilitate recunoscut de industrie pe care creditorii îl folosesc pentru a evalua bonitatea.

Este fundamentul raportării creditului D & amp;

Obținerea acestui număr va ajuta la crearea credibilității pentru afacerea dvs. și vă poate crește șansele de a asigura împrumuturi, contracte sau închirieri.

Puteți crea contul dvs. gratuit cu Dun & amp; Bradstreet online și completați formularul pentru a obține un număr DUNS pentru afacerea dvs.

Procesul de cerere ar trebui să dureze mai puțin de 15 minute, presupunând că aveți toate documentele necesare, cum ar fi identificarea guvernului valid, dovada adresei fizice, detaliile contului bancar etc.

Odată ce trimiteți toate informațiile solicitate și orice documente de susținere solicitate de Dun & amp; Bradstreet, vor începe procesarea aplicației dvs. imediat.

După depunerea cererii, instituția vă va furniza notificarea aprobării dvs. în termen de 1-2 săptămâni.

Beneficiile cardurilor de credit în etaj pentru afacerea dvs.

În timp ce majoritatea cardurilor de credit pentru consumatori prezintă nume individuale, un card de credit de afaceri prezintă numele companiei dvs. în schimb.

cardurile de credit de afaceri vin, de asemenea, cu avantaje suplimentare, cum ar fi înscrierea automată în programe de loialitate și reduceri la produse și servicii specifice.

Cu alte cuvinte, dacă aveți un magazin online, clienții își pot folosi cărțile de vizită pentru a cumpăra de pe site -ul dvs. web fără probleme sau inconveniente.

Accesul la cardurile de credit din magazin este unul dintre cele mai valoroase beneficii pe care le poate bucura întreprinderea dvs.

Cu aceste documente obraznice, puteți deschide noi căi pentru achiziții, în timp ce construiți simultan profilul de credit al afacerii dvs.

Aceste documente vă vor facilita asigurarea finanțării atunci când este nevoie și oferiți creditorilor sau partenerilor potențiali o mai bună înțelegere a încrederii companiei dvs.

În plus, accesul la cardurile de credit din magazin va oferi clienților mai multe opțiuni atunci când cumpără din magazinul sau site-ul dvs. web.

Oferind aceste tipuri de opțiuni de plată, clienții vor putea achiziționa articole cu mai multă flexibilitate ca niciodată – ceea ce este întotdeauna apreciat și de multe ori duce la repetarea vânzărilor în linie.

Cum să vă gestionați creditul de afaceri

Credit bun este esențial pentru orice afacere, iar gestionarea raportului de credit al companiei dvs. ar trebui să fie o prioritate.

Iată câteva dintre cele mai bune metode de gestionare și Construiți credit de afaceri .

Monitorizarea raportului dvs. de credit

O modalitate excelentă de a menține un scor de credit bun pentru afaceri este să vă monitorizați în mod regulat raportul de credit pentru precizie și actualitate.

Toate întreprinderile au dreptul de a -și verifica raportul de credit gratuit cel puțin o dată pe an de la fiecare dintre cele trei birouri majore de raportare a creditului (Experian, Equifax și TransUnion).

Verificarea regulată a raportului dvs. vă permite să surprindeți rapid potențialele inexactități sau o activitate frauduloasă înainte de a vă deteriora grav scorul.

evitând creditorii riscanți

Când căutați opțiuni de finanțare, este esențial să faceți cercetări asupra potențialilor creditori înainte de a încheia orice acorduri.

rechinii de împrumut sunt notorii pentru a profita de întreprinderile mici, prin perceperea unor rate de dobândă exorbitante sau impunerea unor condiții nedrepte la împrumuturi.

a face cercetări înainte de timp vă poate ajuta să evitați aceste tipuri de creditori, în timp ce aveți acces în continuare la capitalul de care aveți nevoie.

pentru a vă ajuta să vă protejați afacerea de creditorii cu risc ridicat, familiarizați-vă cu diferitele componente ale rapoartelor de credit de afaceri.

Evitarea riscului de credit este, de asemenea, esențială, deoarece unii creditori pot fi tentați să vă aprobe pentru credit, chiar dacă este împotriva celei mai bune dobânzi financiare.

separarea conturilor personale

menținerea conturilor personale separate de cele conectate la afacere este, de asemenea, vitală pentru menținerea scorurilor optime.

Nu numai că acest lucru va împiedica scorul dvs. de credit să fie afectat de orice activitate legată de companie, dar, de asemenea, pune bazele unei relații pozitive cu creditorii și vânzătorii.

Dacă utilizați un card personal pentru costurile de afaceri, asigurați -vă că tranzacțiile sunt specificate pentru a reflecta asocierea lor cu compania dvs., mai degrabă decât cu voi înșivă.

Această diferențiere vă poate ajuta să vă protejați scorurile personale și de afaceri de a fi afectate de activități legate doar de o parte.

menținerea rapoartelor de credit personale și de afaceri separate este un pas crucial pentru un proprietar care dorește să gestioneze și să creeze credit de afaceri.

Cum se deschide un fișier de credit de afaceri-FAQ

Ce este un număr D-U-N-S și cum este utilizat pentru gestionarea creditului?

Construirea unui istoric de credit de afaceri este o parte vitală a gestionării de succes a creditului.

Primul pas în gestionarea creditului este efectuarea unui cec de credit, care necesită obținerea unui număr D-U-N-S.

mai multe servicii terțe, precum Equifax Business și Experian Business, oferă acest serviciu.

Ce este un scor de plată și cum afectează scorul de credit al afacerii mele ?

Când vă gestionați creditul de afaceri, este esențial să fiți conștienți de credite, ceea ce poate avea un impact semnificativ asupra scorului de credit al afacerii dvs.

În plus, monitorizarea scorului PayDex este o modalitate excelentă de a păstra filele pe creditul dvs. de afaceri.

Ce este un număr D-U-N-S și de ce este esențial pentru construirea și întreținerea Credit puternic?

Pentru a construi și menține un credit de afaceri puternic, este esențial să aveți un număr de telefon listat cu numărul D-U-N-S și să vă asigurați că nu utilizați numere personale de securitate socială pentru nicio activitate de afaceri.

Care sunt opțiunile pentru gestionarea eficientă a creditului pentru întreprinderile mici?

întreprinderile mici care doresc să -și gestioneze efectiv creditul de afaceri au mai multe opțiuni.

acestea includ achiziționarea de împrumuturi pentru întreprinderi mici, solicitarea unei garanții personale și utilizarea incubatoarelor de afaceri mici sponsorizate de Administrația întreprinderilor mici.

Care sunt avantajele monitorizării scorului de credit de afaceri în mod regulat?

Pentru a menține un credit de afaceri puternic, utilizați în mod corespunzător numerele de securitate socială și monitorizați -vă în mod regulat scorul de credit.

A face acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că aveți cel mai bun istoric de credit pentru afacerea dvs.

sunt conturi de linii comerciale deschise cu furnizorii și furnizorii care raportează istoricul de plată al unui client La birourile de credit?

Da, liniile comerciale deschise cu furnizorii și furnizorii sunt raportate la birourile de credit și pot afecta scorul general de credit al unui client.

Utilizarea cardurilor personale de credit pentru cheltuielile de afaceri afectează scorul de credit de afaceri? < /Strong>

Utilizarea cardurilor de credit personal pentru cheltuielile de afaceri vă poate afecta negativ scorurile de credit personal și de afaceri.

cel mai bine este să separați aceste tranzacții folosind o carte de vizită sau un cont dedicat ori de câte ori este posibil.

De ce utilizarea creditului și limita de credit este importantă la gestionarea creditului de afaceri?

Utilizarea creditului și limita de credit sunt o parte esențială a menținerii unui scor de credit sănătos, deoarece acestea demonstrează potențialilor creditori cât de multă datorie poate gestiona afacerea dvs.

Menținerea ratei de utilizare a creditului la sau sub 30% și cu o limită de credit rezonabilă adecvată pentru dimensiunea și nevoile companiei dvs. arată creditorilor că sunteți responsabil pentru gestionarea datoriei.

IRS solicită companiilor să mențină finanțele financiare și personale de afaceri separat? < /Strong>

În funcție de structura de afaceri, IRS poate solicita unui proprietar de afaceri să mențină separat finanțele personale și de afaceri.

Cu toate acestea, este cea mai bună practică pentru orice afacere să mențină aceste tranzacții separate pentru a evita complicațiile de impozitare sau de gestionare a creditului.

wrap up.

Gestionarea creditului dvs. de afaceri este o parte esențială a conducerii unei afaceri de succes.

Cercetarea și înțelegerea modului de a gestiona eficient scorul de credit al companiei dvs. vă va ajuta să asigurați împrumuturi și termeni mai buni, să vă protejați împotriva creditelor și să deschideți noi oportunități de creștere.

A avea un credit pentru afaceri mici este unul dintre cei mai critici pași în creșterea afacerii dvs. și este esențial să vă asigurați că faceți toate măsurile necesare pentru a menține un scor de credit puternic.

cu cunoștințele și pregătirea corespunzătoare, afacerea dvs. poate beneficia de un credit de afaceri excelent pentru anii următori.

lectură suplimentară pe adamenfroy.com: Opțiuni software vă pot ajuta să reveniți pe traseu și să mențineți un rating impresionant de credit.

În plus, cunoașterea Cât costă să începeți un LLC vă va ajuta să vă gestionați mai eficient finanțele de afaceri.

În cele din urmă, găsind cel mai bun card de credit de afaceri de pornire < /a> poate oferi o modalitate excelentă de a gestiona fluxurile de numerar și recompensele de acces.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *