Cum să câștigi bani pe doar pe Fanuri (Opțiuni în 2023)

Cum să câștigi bani pe doar pe Fanuri (Opțiuni în 2023)

doarfans este o platformă de socializare care permite creatorilor de conținut să se conecteze cu fanii lor prin partajarea conținutului exclusiv .

Mulți oameni folosesc doar Fanuri pentru a împărtăși conținut pentru adulți care implică nuditate, , dar platforma poate fi utilizată pentru orice tip de conținut .

De la antrenamente de fitness la tutoriale de cosplay și tot ce este între ele, există o audiență pentru aproape totul pe doar pe FANS.

În acest articol, voi împărtăși cu voi câteva dintre diferitele moduri în care puteți câștiga bani pe numai pe Fanuri, astfel încât să puteți decide ce opțiune se aliniază cel mai bine cu obiectivele dvs. .

Să intrăm corect în ea.

& nbsp;

< /div>

Cele mai bune modalități de a câștiga bani pe doar pe

de la influenți la creatori de conținut profesionist, oamenii obțin un venit cu normă întreagă de la OnlyFans.

Există mai multe modalități de a câștiga bani pe doar pe Fans , iar cea mai bună metodă pentru tine va depinde de conținutul, publicul și obiectivele tale.

Iată câteva metode populare pentru a câștiga bani pe această platformă.

< /a> Serviciu de abonament plătit

Unul dintre principalele moduri principale pe care o pagină numai FANS face bani este prin abonamente plătite de la fani.

Fanii se pot abona la pagina dvs. pentru o taxă lunară și vor avea acces la tot conținutul dvs. exclusiv.

 Promitional Campania

Puteți oferi, de asemenea, reduceri potențialilor fani pentru a -i determina să se aboneze.

de la utilizarea reducerilor promoționale care dau un 5% până la 100% Off prețul abonamentului, la crearea unui pachet de abonament pentru a atrage membrii să se înscrie pentru o perioadă mai prelungită, există multe modalități de a încuraja fanii să se aboneze la dvs. Pagina doar FANS.

Posturi plătite

Platforma Singurele le permite creatorilor de conținut să câștige bani prin perceperea postărilor individuale.

având un cont gratuit care oferă câteva postări în spatele unui perete de plată poate fi în continuare profitabil .

Dacă aveți conținut de calitate pe care fanii dvs. sunt dispuși să -l plătească, acesta este o modalitate excelentă de a arăta ce puteți oferi prin lucrurile dvs. gratuite și apoi aveți un alt conținut mai exclusiv (pentru care fanii vor trebui să plătească). < /P>

Mesaje plătite (Mesaje PPV)

Utilizarea platformei Pay-Per-View Pentru a ajunge la fani peste mesaje directe este un alt mod excelent de a câștiga bani doar pe fani.

Această opțiune este disponibilă atât pentru conturile de abonament gratuit, cât și pentru a plăti și este o modalitate excelentă de a vă monetiza baza de fani.

Construirea unei fanbase prin această metodă poate crea, de asemenea, o audiență mai mare pentru celelalte metode de monetizare, cum ar fi postările plătite și abonamentele plătite.

Se poate permite, de asemenea, opțiunea de a avea abonați sfaturi pentru a putea trimite un mesaj creatorului , ceea ce adaugă o altă metodă de monetizare a contului dvs. doar.

Streaming live

Going Going Going Live On Onstfans este un alt mod de a face o sumă bună de bani pe platformă.

Prețurile biletelor încep cu 5 USD și permit fanilor să plătească pentru a urmări fluxul live.

cu capacitatea de a Du -te în direct cu un alt creator doar creatori , această metodă de monetizare poate fi folosită pentru a ajunge la o audiență mai mare și pentru a câștiga și mai mulți bani.

Aceste fluxuri închise de plată permit creatori să interacționeze cu fanii lor și să construiască relații mai puternice , ceea ce poate duce la mai multe conversii și vânzări pe termen lung.

Tipping

a determina oamenii să se prezinte /a> Pentru conținut este un alt mod minunat de a câștiga bani pe doar pe Fans.

Dacă sunteți un influencer sau un creator de conținut care împărtășește conținut din spatele scenei, fotografii exclusive sau videoclipuri, , atunci a avea o opțiune de basculare poate fi o modalitate excelentă de a obține o revenire mai bună Contul dvs.

Având un meniu de basculare pentru abonații dvs. singuri pot ajuta, de asemenea, la creșterea numărului de sfaturi pe care le primiți, deoarece oamenii vor cunoaște serviciile pe care le oferiți.

De la conținut personalizat la strigăte și tot ce este între ele, puteți oferi o varietate de servicii pentru care fanii vă pot sfătui.

Fundraising

În timp ce serviciul bazat pe abonament vă oferă o mulțime de modalități de a câștiga bani, există și momente în care poate doriți să utilizați Numai pentru strângerea de fonduri .

indiferent dacă doriți să strângeți bani pentru o cauză bună sau doriți să vă finanțați crearea de conținut pentru a putea cumpăra echipamente mai bune și a crește calitatea producției , utilizarea numai a unor FONS pentru strângerea de fonduri poate fi o modalitate excelentă de a obține suportul de care aveți nevoie.

Creați o listă de dorințe Amazon pentru a partaja cu alții

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a -i determina pe oameni să doneze articole de care aveți nevoie pentru crearea de conținut, cum ar fi camerele, trepiedele și software -ul de editare.

în funcție de tipul de afaceri pe care îl derulați, pot exista și alte opțiuni disponibile pentru dvs. .

De exemplu, dacă sunteți un model de fitness, puteți crea o listă de alimente sănătoase și suplimente pe care fanii dvs. le pot cumpăra pentru a vă ajuta cu dieta și rutina de exerciții fizice.

Dacă sunteți blogger, puteți crea o listă de articole pe care trebuie să le ajutați cu blogul dvs., cum ar fi un laptop nou, un software sau echipamente pentru camere.

Posibilitățile sunt interminabile, așa că obțineți creativitate și vedeți ce funcționează cel mai bine pentru dvs. și pentru afacerea dvs.

< /a> Vânzarea produselor fizice

Un alt mod de a câștiga bani online pe doar pe FANS este prin vânzarea de produse fizice.

Acest lucru ar putea fi orice este legat de industria dvs., de la haine până la carcase de telefon la calendare .

În timp ce puteți utiliza platforma pentru a vă promova produsele, plățile directe nu pot fi încă efectuate pe ea.

Aceasta înseamnă că va trebui să configurați un cont de comerț electronic printr-o platformă terță parte pentru a face vânzarea produselor fizice mai accesibile.

de exemplu, Shopify este o platformă de comerț electronic care poate fi utilizată pentru a crea și gestiona un magazin online.

Este ușor de utilizat și poate fi configurat în câteva minute, ceea ce îl face ideal pentru cei care doresc să înceapă să vândă produse fizice, dar nu au timp sau cunoștințe pentru a -și construi propriul site web.

< /a> Maximizarea veniturilor dvs.

Iată câteva sfaturi de top de luat în considerare pentru a -ți maximiza câștigurile lunare.

Încărcați conținut de înaltă calitate

Obținerea cuiva să continue să plătească lunar pentru conținutul numai pentru Fanuri înseamnă că trebuie să oferiți conținut de înaltă calitate în schimb.

în mod ideal, ar trebui să fie, de asemenea, mulțumit pe care nu îl pot găsi nicăieri în altă parte .

Crearea de conținut nou și unic care vă va menține abonații angajați.

pe partea de flip, dacă oferiți ceva care nu este unic în timp ce percepeți o taxă lunară de abonament, va fi greu să mențineți oamenii abonați pentru mult timp.

Obțineți creativitate

doar conturile de pensiuni permit multă creativitate în crearea de conținut.

Dacă puteți deveni creativ cu materialul pe care îl produceți , veți putea să mențineți oamenii abonați mai mult timp.

De exemplu, artiștii care folosesc doar Fanuri pot oferi acces exclusiv la noi lucrări de artă care implică abonații lor singuri.

modelele de fitness pot oferi rutine de antrenament și planuri de masă care sunt exclusiv abonat.

Opțiunile sunt interminabile, așa că obțineți creativitate cu conținutul pe care îl produceți.

Ascultă feedback

de la a permite mesaje private care oferă feedback cu privire la idei de conținut pentru a urmări și crea tipul de conținut solicitat de fanbase, doar Fans oferă o modalitate excelentă de a asculta feedback și apoi acționa asupra acestuia . < /P>

Acest lucru ajută la menținerea conținutului variat și le oferă oamenilor ceea ce vor să vadă.

cuplat cu conținut creativ, aceasta este o rețetă pentru succes care va ajuta la menținerea oamenilor abonați pe termen lung.

Folosiți conturi de social media

de la utilizarea tambururilor Tik Tok pentru a vă spori ratele de abonament lunare la utilizarea Snapchat pentru a vă ajuta să vă promovați contul, social media vă poate crește semnificativ câștigurile.

Pe lângă utilizarea site-urilor de social media pentru a conduce traficul către contul lor unic, câștigătorii de top folosesc și aceste platforme pentru a posta conținut din spatele scenei, oferind potențialilor abonați un gust din ceea ce se pot aștepta dacă semnează sus .

Beneficiul numai a unor Fanuri pe platformele de socializare este că tipul de conținut care poate fi distribuit este mult mai sugestiv, ceea ce ajută în cele din urmă la creșterea veniturilor lunare.

Oferiți reduceri

doar utilizatorii care oferă reduceri la abonamentele lunare își pot crește, în general, câștigurile.

cu declanșatori psihologici, cum ar fi deficitul și urgența în joc, oferirea unei reduceri pentru un timp limitat poate ajuta la îndemnul persoanelor să se aboneze cine ar fi putut fi pe gard.

Este important să rețineți că reducerile nu ar trebui oferite tot timpul , deoarece acest lucru va instrui abonații să se înscrie doar atunci când va avea loc o vânzare.

Folosiți funcția de trimitere

Programul de afiliere doar FANS permite utilizatorilor doar FANS să câștige bani referindu-se la referință alți utilizatori să se înscrie la platformă.

Împărtășirea legăturii dvs. de trimitere cu ceilalți le va permite să se alăture și să -și creeze propriul cont, câștigându -vă un randament de 5% din câștigurile creatorului menționat pentru primul an .

Pur și simplu invitând pe cineva să creeze un cont care să le permită să câștige bani, puteți să vă stimulați și linia de jos.

Postează în mod regulat

Dacă doriți să câștigați bani pe doar pe Fanuri, trebuie să postați în mod regulat.

Aceasta înseamnă că trebuie să aveți un program de încărcare consistent, astfel încât oamenii să știe când se pot aștepta la conținut nou .

Dacă sunteți sporadic cu conținutul dvs., oamenii vor fi mai puțin susceptibili să se aboneze (și să rămână în continuare), deoarece nu vor ști când se pot aștepta la conținut nou.

Implicați-vă cu fanii dvs.

Implicarea cu fanii tăi este esențială pentru a câștiga bani pe doar pe FANS.

[

Cu cât te angajezi cu fanii tăi, cu atât vor rămâne mai multe probabili.

Cum să câștigi bani pe doar pe FAQ

Cât de mult câștigă doar creatorii?

doar FANS păstrează 20% din toate câștigurile pe care creatorii le obțin.

Acest lucru înseamnă că creatorii obțin 80% din câștigurile depuse în contul lor bancar.

Având în vedere toate caracteristicile pe care numai Fans le oferă creatorilor săi, acesta este un procent destul de bun.

Puteți utiliza un nume fals pe doar pefani?

În timp ce puteți utiliza un nume de scenă pe profilul dvs. public, trebuie să utilizați numele dvs. real atunci când conectați contul dvs. bancar și încărcați documentele de verificare , deoarece numai Fanii vor trebui să vă verifice identitatea.

Aceasta este pentru a proteja atât platforma, cât și utilizatorii acesteia de fraudatori.

Înfășurați.

Când vine vorba de gândurile mele finale despre doar FANS, cred că este o platformă excelentă pentru cei care caută să câștige bani în plus ca creatori de conținut.

În timp ce conținutul explicit este primul lucru care îmi vine în minte atunci când mulți se gândesc la un cont doar pentru FANS, o gamă largă de conținut poate fi postată pe platformă .

pentru cei care caută un hustle lateral care poate genera venituri pasive, acest lucru Platforma vă oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a începe și a vă construi publicul.

oferă, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă conecta cu publicul țintă potrivit, care este fericit să plătească pentru conținutul dvs.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: Platforma comunitară potrivită poate face sau rupe o afacere, oferindu-vă funcții precum un flux de știri de socializare, camere de chat de grup și capacitatea de a vă alătura sau creați subcomunități.

Dacă doriți mai multe caracteristici decât poate oferi un cont doar FANS, cercetând cele mai bune platforme comunitare < /a> vă poate ajuta să alegeți soluția perfectă pentru dvs.

În plus, cu diverse instrumente de pe site-ul de membru care vă pot ajuta Construiți site -ul potrivit pentru afacerea dvs., nu există niciun motiv să nu începeți să vă construiți site -ul comunitar astăzi.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *