Cum să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web în 2023

Cum să alegeți cel mai bun serviciu de găzduire web în 2023

cu atât de multe servicii de găzduire web disponibile astăzi, poate fi greu de determinat care este cel mai bun pentru nevoile dvs.

de la găzduirea vps , Ceea ce vă oferă complet controlul asupra serverului dvs. , la Gazduire gestionată pentru site-urile WordPress are grijă de aspectele tehnice , există multe opțiuni de luat în considerare.

servicii de găzduire web poate varia și la preț, de la Gazduire partajată pentru buget către planuri gestionate mai scumpe disponibile.

ca atare, întrebarea este: cum alegeți un serviciu de găzduire web care să fie potrivit pentru nevoile dvs.?

În acest articol, voi discuta principalii factori de luat în considerare atunci când aleg un serviciu de găzduire web pe baza experienței mele în industrie.

Să intrăm corect în ea.

Ce este găzduirea web?

Un gazdă web este un serviciu care stochează fișierele site -ului dvs. pe un server și le face accesibile vizitatorilor online.

a spus altfel, Puteți închiria spațiu pe un server pentru a publica fișierele site -ului dvs. online cu furnizorul de găzduire web potrivit.

Acest lucru vă permite să aveți o prezență pe internet fără a fi nevoie să dețineți sau să vă gestionați serverul.

În timp ce cele de mai sus este o viziune simplistă a modului în care funcționează totul, având o înțelegerea generală a găzdurii web este esențială , deoarece poate afecta performanța, securitatea și linia de jos a site -ului dvs.

Criterii esențiale pentru a lua în considerare

Iată criteriile esențiale de luat în considerare atunci când alegeți un serviciu web de găzduire.

Cunoașteți tipurile de găzduire web oferită

de la optarea pentru un server privat virtual până la a decide asupra găzduirii în cloud, cunoscând Tipuri de găzduire web oferite este esențial pentru luarea unei decizii informate.

A Compania de găzduire web oferă, în general, diverse planuri care să răspundă diferitelor nevoi , deci este ideal să cunoaștem avantajele și contra de fiecare.

Speed ​​

Există două motive principale pentru care un furnizor de găzduire web care poate oferi timp de încărcare rapidă este esențial.

Actualizarea Core Web Vitals subliniază viteza de încărcare a paginilor, timpul de răspuns la intrare și alți factori care afectează cât de repede un utilizator poate accesa și utiliza conținut web.

Un site web mai rapid vă poate ajuta să clasificați mai sus în paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP), ceea ce duce la mai mult trafic și, în cele din urmă, la mai multe conversii.

De asemenea, oferă o experiență mai bună a utilizatorului , menținând oamenii pe site -ul dvs. mai mult timp și scăderea ratei de respingere.

uptime

Când alegeți găzduirea web, luați în considerare ce procent de timp va fi accesibil de către vizitatori.

Aceasta este una dintre funcțiile de găzduire web care vă pot face sau rupe site -ul.

timpul de oprire este unul dintre cele mai grave lucruri care se pot întâmpla cu un site web, deoarece înseamnă că oamenii care încearcă să vă viziteze site -ul nu vor putea face acest lucru.

Cu pierderea potențială în clasamentul motorului de căutare și pierderea afacerii , este esențială o garanție excelentă.

Majoritatea gazdelor web oferă o garanție de actualizare de 99,9%. Aceasta înseamnă că site -ul dvs. ar trebui să scadă doar cu 0,1% din timp, sau puțin mai puțin de o oră în fiecare lună.

în funcție de afacere, acest lucru ar putea fi încă inacceptabil , întrucât chiar și un minut de oprire poate costa o companie cu drag.

Asistență pentru clienți

Multe servicii de găzduire web oferă asistență pentru clienți pe o bază 24/7 .

Acest lucru este important pentru că înseamnă că, dacă ceva nu merge bine cu site -ul dvs. web, puteți obține ajutor imediat.

securitate

O prezență web care nu este sigură se deschide la diverse riscuri în lumea de afaceri Cutthroat de astăzi.

Caracteristicile de securitate dintr -un serviciu de găzduire web pot varia, , dar unele dintre cele mai frecvente sunt certificate SSL și firewall -uri .

Acest lucru servește la criptarea informațiilor transmise între site -ul dvs. web și vizitatori, asigurându -vă că datele sensibile rămân în siguranță.

Un certificat SSL este esențial dacă rulați un magazin online sau solicitați vizitatorilor să introducă informații personale pe site -ul dvs.

cu găzduirea serverului, este esențial să luăm în considerare și detectarea și prevenirea intruziunilor.

Acest lucru se datorează faptului că, dacă site -ul dvs. este hacked, acesta poate duce la pierderea datelor și a veniturilor, precum și daune aduse reputației dvs., așa că, în mod ideal, este ceva ce este prevenit înainte de a deveni o problemă.

prețuri

Planul potrivit de găzduire web va fi cel care satisface nevoile dvs. fără a rupe banca.

de la gestionat găzduirea la găzduirea dedicată, gazdele web oferă diverse planuri de prețuri .

Asigurați -vă că comparați caracteristicile și prețurile diferitelor gazde înainte de a decide.

scalabilitate

În timp ce s -ar putea să nu credeți că aveți nevoie de un server dedicat sau un spațiu de disc nelimitat atunci când porniți un site web, având opțiuni care vă permit să se extindă atunci când afacerea dvs. mică crește este esențială.

În acest scop, multe servicii de găzduire web oferă diferite niveluri care vă permit să faceți upgrade pe măsură ce nevoile dvs. se schimbă .

spațiu de stocare

ca o scară, nevoile de spațiu de stocare ale unui site web de afaceri pot crește exponențial.

Adăugarea diverselor funcționalități la site-urile dvs. web-cum ar fi pornirea unui blog , adăugarea unui magazin de comerț electronic auto-găzduit, având un forum pentru utilizatori etc., poate să utilizeze rapid orice stocare web gratuită care vine cu pachetul de găzduire .

Dacă este posibil, mergeți pentru o gazdă SSD pentru site -ul dvs. web, deoarece acest lucru va oferi timpi de încărcare mai rapide pentru vizitatorii site -ului dvs.

Limită de lățime de bandă

Similar cu etapa de stocare, s -ar putea să nu realizeze cât de multă lățime de bandă folosește un site web până la atingerea limitei.

mai mulți vizitatori pe care îi ajungeți pe site -ul dvs., cu atât este mai probabil să vă actualizați planul de găzduire pentru a găzdui traficul crescut .

Găsirea unui plan de găzduire cu lățimea de bandă adecvată din start este, prin urmare, o idee bună.

Nume de domeniu

Având pachete de găzduire care includ un nume de domeniu și conturi de e-mail pot fi un economisitor de timp imens.

Numele dvs. de domeniu este fața afacerii dvs. și, prin urmare, acesta este un pas care merită timpul în care investiți în ea.

Este bine să știți că mulți furnizori de găzduire oferă nume de domeniu gratuite atunci când vă înscrieți la un plan anual.

Acestea fiind spuse, în timp ce este posibil să obțineți un nume de domeniu gratuit cu găzduire, nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Pentru început, unii ar putea să nu aibă nevoie de un domeniu nou, deoarece au deja unul cu care sunt mulțumiți.

Unele dintre cei mai buni registratori de domeniu De asemenea, oferă domenii timp de mai mulți ani, deci nu va trebui să utilizați numele de domeniu gratuit pe care îl oferă unele gazde web.

În cele din urmă, unele servicii de găzduire web vă vor oferi un nume de domeniu gratuit pentru primul an, dar apoi vă vor percepe o sumă excesivă la reînnoire.

Cunoașterea acestor potențiale capcane vă va ajuta să luați cea mai bună decizie pentru numele dvs. de domeniu.

Conturi de e-mail

Când vine vorba de conturi de e -mail, este adesea mai ușor să utilizați același cont pentru site -ul dvs. web și e -mail, ceea ce face lucrurile mai simple din perspectiva brandingului.

este, de asemenea, mult mai profesionist să aveți un cont de e -mail referitor la site -ul dvs. web (email@yourdomain.com) decât un cont generic Gmail sau Yahoo e -mail.

User-Friendliness

A server web care nu este ușor de utilizat poate fi o durere de cap semnificativă pentru proprietarul afacerii.

Experiența utilizatorului este esențială pentru persoana care stabilește un nou site web, așa că este bine să consultați ce spun alții despre interfața gazdei înainte de a lua o decizie.

în timp ce mai mult servere avansate de găzduire web vor necesita codificarea într-o oarecare măsură , unele oferă funcții ușor de utilizat, cum ar fi constructorii de site-uri care pot ajuta cu procesul de creare.

garanție de bani sau perioadă de încercare

În timp ce fiecare companie poate picta o imagine excelentă cu privire la opțiunile sale de găzduire, obținerea unei imagini precise se reduce la utilizarea serviciului.

cei mai mulți furnizori de găzduire vor oferi o garanție de returnare a banilor în timpul unei perioade de încercare, astfel încât utilizatorii noi să poată testa serviciul înainte de a se angaja pe deplin.

Instalarea cu un cllick a aplicațiilor

suplimentele sunt o caracteristică vitală a multor servicii de găzduire web.

Acestea vă permit să adăugați funcționalitate pe site -ul dvs. web fără cunoștințe de codare.

În timp ce acestea ar putea să nu fie instalate în față, diverși furnizori de găzduire oferă o instalare cu un singur clic a aplicațiilor populare, cum ar fi wordpress , drupal și joomla .

Aceste sisteme de gestionare a conținutului vă pot economisi mult timp și efort pe termen lung, iar posibilitatea de a le instala rapid este o caracteristică valoroasă.

Cpanel găzduire activată

găzduirea cpanel oferă un panou de control pentru a vă gestiona web-ul server și site -ul web.

de la lansarea serviciului dvs. de e-mail până la gestionarea software de baze de date , Cpanel îl face ușor pentru a vă pune site -ul web.

Majoritatea furnizorilor de găzduire includ cpanel ca parte a serviciilor lor.

instrumente SEO incluse

Dacă doriți mai mulți vizitatori să vă viziteze site -ul, trebuie să vă asigurați că site -ul dvs. este optimizat pentru motoarele de căutare .

de la bloggeri la proprietarii de magazine online, SEO poate face o mare diferență în ceea ce privește traficul și, în măsura în care o linie de afaceri a unei afaceri.

Compatibilitatea cu limbaje și cadre de programare populare

Dacă doriți vreo lucrare personalizată pe site -ul dvs. web, trebuie să vă asigurați că serviciul dvs. de găzduire web este compatibil cu limbajul și cadrele de programare disponibile .

Configurarea unui sistem care nu este compatibil cu astfel de cadre este o problemă și unul cu care nu doriți să vă ocupați.

Dacă utilizați oricare dintre sistemele de gestionare a conținutului de top, veți dori un serviciu de găzduire web compatibil cu PHP , deoarece acesta este limbajul în care sunt scrise majoritatea acestor sisteme. < p>

Bazele de date acceptate

Cu cât adăugați mai multe informații pe site -ul dvs. web, cu atât devine mai critică să aibă un sistem robust de baze de date.

A Sistemul de gestionare a conținutului necesită o bază de date pentru a stochează tot conținutul dvs.

Majoritatea furnizorilor de găzduire acceptă sisteme populare de baze de date, cum ar fi MySQL, MariaDB și PostgreSQL.

Backup-uri obișnuite

Backup -urile zilnice ar trebui să fie norma oricărui furnizor de găzduire.

Acest lucru asigură că, dacă hackerii reușesc să intre în site -ul dvs. web, îl puteți restabili rapid la o stare anterioară.

Unii furnizori de găzduire chiar oferă backup în timp real , așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru a pierde date oricând.

Green Hosting

a fi conștient de mediu atunci când alegeți un serviciu de găzduire web devine din ce în ce mai important.

Gazduirea verde înseamnă că Compania ia măsuri pentru a compensa amprenta de carbon .

Acest lucru se poate face investind în energie regenerabilă sau prin plantarea unui număr stabilit de copaci atunci când mai multe persoane se înscriu la serviciile lor.

a merge cu o gazdă web verde vă poate ajuta să vă simțiți bine știind că site -ul dvs. web nu dăunează mediului.

Soluții de găzduire web Vs. Website Builders

constructori de site-uri Faceți crearea unui site web mult mai ușor și mai rapid decât tradițional Soluții de găzduire web.

The Site Site Builder ar putea veni și cu propria sa găzduire , ceea ce îl face un magazin unic pentru tot ceea ce ai nevoie pentru a crea un site web.

Unii chiar oferă instrumente de construire a site-urilor web, inclusiv software de proiectare web pe care îl puteți utiliza pentru a crea un site web cu aspect personalizat.

* /a> poate fi alegerea potrivită în diferite situații.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de mai mult control asupra site -ului dvs. web sau doriți să puteți adăuga funcții personalizate, va trebui să utilizați un serviciu web de găzduire .

Constructorul de site -uri potrivite va veni, de asemenea, cu găzduirea proprie, astfel încât nu veți avea la fel de mult control asupra securității și performanței.

Sfaturi pentru menținerea site-ului dvs. web și menținerea acestuia funcționează fără probleme

În timp ce aveți un site web în funcție este obiectivul final, există întotdeauna întreținere și întreținere care trebuie făcute .

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă mențineți site -ul care funcționează fără probleme.

Țineți site-ul actualizat

Actualizările site -ului sunt esențiale pentru securitate și performanță.

Asigurați -vă că site -ul dvs. este actualizat la cea mai recentă versiune a oricărui sistem de gestionare a conținutului sau software -ului pe care îl utilizați este crucial.

este, de asemenea, important să păstrați toate pluginurile și temele la zi .

noi actualizări includ adesea patch -uri de securitate și corecții de erori, astfel încât instalarea lor cât mai curând posibil este crucială.

Utilizați o gazdă web fiabilă

În timp ce există o mulțime de Furnizori de găzduire web ieftină disponibili (și există un timp și un loc pentru acestea), fiabilitatea este numele jocului.

Un site web care este în jos vă va frustra vizitatorii și vă va răni afacerea.

Alegerea unei gazde web care s -a dovedit a fi fiabilă merită costul suplimentar.

Aveți un design receptiv

Publicul dvs. țintă va vizita site -ul dvs. pe diverse dispozitive, inclusiv telefonul mobil, deci este esențial să aveți un design receptiv.

Aceasta înseamnă că site -ul dvs. se va regla automat pentru a se potrivi cu orice dimensiune a ecranului .

Asigurați-vă că site-ul dvs. este mobil-friendly vă va ajuta, de asemenea, să vă clasificați mai sus pe paginile de rezultate ale motorului de căutare.

Optimizați-vă site-ul pentru SEO

Vorbind despre rezultatele motorului de căutare, SEO este procesul de optimizare a site -ului dvs. web pentru a se clasifica mai sus atunci când cineva caută cuvinte cheie specifice .

de la cunoașterea fundațiilor SEO pentru bloggeri la adaptarea dreptului potrivit strategii de marketing comerciant , puteți utiliza multe metode pentru a vă îmbunătăți clasamentul.

Luați în considerare sistemul de operare al site-ului dvs.

La fel ca un computer local, sistemul de operare al serverului dvs. va trebui să fie luat în considerare, actualizat și întreținut.

Sistemul de operare este de obicei fie Windows sau Linux , majoritatea gazdelor web care rulează pe acesta din urmă.

Cu majoritatea furnizorilor de găzduire web, nu va trebui să mențineți sistemul de operare, astfel încât să mergeți cu opțiunile implicite de obicei funcționează bine.

Luați în considerare un cdn

Centrele de date care se găsesc mai aproape de locația publicului țintă pot ajuta să îmbunătățească timpii de încărcare .

Contactați mai întâi echipa de asistență a site -ului dacă orele de încărcare sunt încă lente.

Cu toate acestea, s -ar putea să luați în considerare să vă uitați la un CDN, deoarece acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea timpilor de încărcare.

avantajul principal al utilizării unui rețea de livrare de conținut (CDN) este că poate ajuta să îmbunătățească timpii de încărcare prin memoria în cache a conținutului dvs. și livrându -l de la un server mai aproape la locația utilizatorului.

poate ajuta, de asemenea, la reducerea utilizării lățimii de bandă și la protejarea site -ului dvs. de atacurile DDOS și de alte amenințări de securitate.

Înfășurați.

Alegerea serverului de găzduire web potrivită pentru site -ul dvs. poate face diferența între o prezență online de succes și una care nu este.

Există mulți factori de luat în considerare în această situație, dar ținând cont de sfaturile de mai sus, puteți fi sigur că alegeți cea mai bună opțiune posibilă pentru nevoile dvs.

Când alegeți un serviciu de găzduire web, nu uitați că, în general, obțineți ceea ce plătiți – așa că nu vă fie frică să cheltuiți puțin în plus dacă înseamnă să obțineți un serviciu mai bun și mai fiabil . < /P>

Ce factori căutați atunci când alegeți un server de găzduire web?

Ce gazdă web utilizați în prezent?

anunță -mă în comentariile de mai jos!

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : Iată câteva recenzii de găzduire web pe care să le luați în considerare atunci când luați o decizie finală:

De asemenea, iată câteva comparații directe de găzduire web pentru a revizui:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *