Cum să alegeți cel mai bun constructor de site -uri în 2023

Cum să alegeți cel mai bun constructor de site -uri în 2023

Astăzi, construirea de site -uri nu mai este rezervată pentru designeri și dezvoltatori web.

cu apariția utilizatorului site-uri web în câteva ore (mai degrabă decât săptămâni sau luni) fără experiență prealabilă sau abilități de proiectare.

cu diverse clopote și fluiere care vin cu majoritatea constructorilor de site-uri web, crearea unui site web a devenit o experiență distractivă, înlocuind linii lungi de cod cu constructori de drag-and-drop care permit vizual utilizatorilor să creeze rezultatul pe care îl doresc.

În plus, majoritatea constructorilor de site-uri web prezintă și găzduire web , astfel încât să puteți obține site-ul dvs. online ca imediat ce îl creați, eliminând nevoia de servicii terțe.

În acest articol, discut despre cum să alegi cel mai bun constructor de site -uri pentru nevoile tale, pe baza diferitelor caracteristici pe care le oferă.

ca atare, dacă doriți să creați un site web, dar nu știți de unde să începeți sau pentru ce platformă să mergeți, citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Table des matières

Caracteristici de luat în considerare atunci când alegeți un constructor de site-uri

a ști ce caracteristici sunt necesare în constructorul de site -uri web este esențial pentru a lua decizia corectă atunci când alegeți o platformă.

Pentru a vă ajuta, am enumerat unii dintre cei mai importanți factori de mai jos.

ușurința de utilizare

cei mai buni constructori de site-uri vă permit să Faceți un site web cu un drag- și Editor Drop care este ușor de utilizat.

Cu o curbă de învățare care ar trebui să fie cât mai aproape de zero, veți putea crea un site web în cel mai scurt timp.

flexibilitate și personalizare

Majoritatea constructorilor de site -uri vă permit să creați un site web adaptat nevoilor dvs. în diverse aspecte – de la funcționalitatea până la aspect, ar trebui să fiți în control al produsului finit.

Un site web care se poate adapta nevoilor în schimbare a unuia este, de asemenea, crucial pentru orice afacere care intenționează să evolueze.

* True « > Zyro este un exemplu de constructor de site -uri care permite utilizatorilor săi să profite din plin de funcțiile de personalizare precum drag & amp; Editarea scăderii, controlul creativ, diverse instrumente de blog și multe altele.

cu Zyro, puteți personaliza o gamă largă de setări, inclusiv fonturi, culori și fundaluri, pentru ca pagina dvs. web să pară unică.

Începeți cu zyro .

Funcționalitate de comerț electronic

Magazinele online devin din ce în ce mai populare, iar constructorul de site-uri potrivite vă va permite să vă configurați cu ușurință magazin online de comerț electronic și începe să vândă produse sau servicii .

În plus, pentru ca clienții să poată adăuga articole în coșul lor de cumpărături și să -și introducă informațiile despre cardul de credit fără griji, site -ul dvs. web trebuie să fie sigur.

Veți avea nevoie de un constructor de site -uri cu criptare SSL și funcții de conformitate PCI .

mobil-friendlodeness

Un site web de afaceri receptiv este esențial în vârsta de astăzi.

cu dispozitivele mobile devin din ce în ce mai populare, site -ul dvs. web trebuie să arate bine pe toate dispozitivele , indiferent pe care un utilizator navighează.

În plus, un site web mobil se va încărca mai rapid, ceea ce este esențial atât pentru SEO, cât și pentru experiența generală a utilizatorului.

seo-friendlodeness

Instrumentele de optimizare a motoarelor de marketing și de căutare fac parte din orice constructor de site -uri profesionale.

Cu algoritmii motorului de căutare care evoluează și devin mai inteligenți de -a lungul anilor, alegerea unui constructor de site -uri cu instrumente de marketing și SEO este esențială.

la platformele lor de bază, de construire a site -urilor web, permit utilizatorilor să stabilească titluri și descrieri personalizate, să adauge text alternativ la imagini, să definească o adresă URL personalizată, etc.

Unii permit chiar și unui asistent de optimizare a motorului de căutare încorporat să automatizeze cât mai multe operații legate de SEO.

Având în vedere cât de multă flexibilitate aveți cu SEO este necesară dacă afacerea dvs. depinde de acest tip de trafic.

nume de domeniu

Obținerea unui domeniu gratuit este o caracteristică plăcută de a avea, dar nu este întotdeauna inclusă.

De asemenea, dacă un nume de domeniu vine cu configurarea unui cont pe un constructor de site-uri, opțiunile disponibile ar putea să nu fie la fel de extinse ca cele găsite pe Registratori de domeniu .

Cunoașterea opțiunilor de nume de domeniu pentru un constructor de site -uri , împreună cu cerințele dvs. specifice, vă va permite să faceți alegerea corectă în acest caz.

prețuri

Costul lunar este ceva de luat în considerare atunci când vă construiți propriul site web printr -un constructor de site -uri.

În timp ce un plan de bază vă poate permite să construiți un site web care să arate ok, dar este plin de reclame, planurile plătite vin cu mai multe caracteristici, flexibilitate și asistență mai bună a clienților .

cu diverse niveluri de planuri de prețuri, alegerea unui constructor cu caracteristicile potrivite la un punct de preț care nu va rupe banca este esențială.

suport

Renunțarea la probleme în timp ce utilizați constructorul web este normal și, de așteptat, dacă nu sunteți un designer sau dezvoltator web cu experiență.

În acest caz, asistența clienților este crucială pentru a putea rezolva orice probleme care apar.

cei mai buni constructori de site -uri oferă 24/7 asistență pentru clienți, astfel încât să puteți primi întotdeauna ajutor atunci când aveți nevoie.

Fie prin chat live, asistență prin e -mail sau apeluri telefonice, știind cum să luați legătura cu persoanele potrivite vă pot economisi o mulțime de dureri de cap.

recenzii ale utilizatorilor

Când proprietarii de întreprinderi mici caută cel mai bun constructor de site -uri, recenziile utilizatorilor pot fi o modalitate excelentă de a o idee despre ceea ce spun alții despre o anumită afacere sau chiar unul dintre produsele lor.

Dacă nu puteți găsi recenzii cu privire la o afacere, care ar putea fi considerată un steag roșu în majoritatea situațiilor.

Constructorii de site -uri care au funcționat pentru orice perioadă de timp vor avea oameni care și -au împărtășit public opinia cu privire la serviciul pe care l -au primit – indiferent dacă este bun, rău sau oriunde între ele.

șabloane și teme

în timp ce Majoritatea software-ului de design web va veni cu o selecție de șabloane și teme, cei mai buni constructori de site-uri web Vă va oferi acces la sute, dacă nu mii, din diferite opțiuni.

Acest lucru este important, deoarece vă permite să găsiți un design care să se potrivească perfect afacerii dvs. .

indiferent dacă este un design care corespunde nișei sau publicului dvs. specific pe care îl vizați, acest lucru vă poate ajuta să faceți site -ul dvs. de afaceri mai relatabil cu persoanele care contează.

integrări și suplimente

de la caracteristicile SEO la integrările de marketing social media, fiind capabil să adauge diferite elemente pe site -ul dvs. web este esențial.

Cei mai buni constructori de site-uri web oferă o selecție largă de integrări și suplimente pentru a găsi cele de care aveți nevoie rapid.

Capabilități de bloguri

Dacă vă propuneți să Începeți un blog și câștigați bani din acesta, capacitățile de blogging sunt, de asemenea ceva de luat în considerare.

Bloggerii necesită de obicei funcții specifice care includ posibilitatea de a programează postări, de a crea categorii personalizate și de a adăuga butoane de social media care facilitează partajarea conținutului.

securitate

Un constructor de site -uri profesionale ar trebui să includă certificate SSL gratuite, copii de rezervă zilnice și scanare malware.

Certificatele SSL servesc două scopuri – criptează conexiunea dintre site -ul dvs. web și vizitatori, astfel încât informațiile sensibile să nu poată fi interceptate și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare.

Backup -urile zilnice sunt esențiale dacă ceva nu merge greșit cu site -ul dvs. web și trebuie să -l restaurați la o versiune anterioară.

Scanarea malware ajută la prevenirea injectării codului rău intenționat în site -ul dvs. web, ceea ce vă poate deteriora reputația și poate face ca site -ul dvs. să fie listat negru.

scalabilitate

Constructorul de site -uri potrivite ar trebui, de asemenea, să fie capabil să se extindă pe măsură ce afacerea dvs. crește.

Aceasta înseamnă că ar trebui să ofere funcții precum capacitatea de a adăuga mai multe pagini, utilizatori și stocare atunci când aveți nevoie.

Perioada de încercare și garanția de retragere a banilor

Este vital să aveți o perioadă de încercare gratuită în care puteți încerca produsul înainte de a vă angaja.

În plus, Mulți constructori de site-uri web oferă, de asemenea, o garanție de returnare a banilor dacă nu sunteți mulțumit de produs.

funcții de urmărire

Adăugarea Google Analytics pe site -ul dvs. este esențial pentru a urmări traficul și performanța site -ului dvs. .

dacă doriți să vedeți cât timp stau oamenii pe site -ul dvs., ce pagini vizitează sau de unde provin, funcțiile de urmărire vă pot ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză despre site -ul dvs.

Cei mai buni constructori de site-uri web ar putea avea, de asemenea, funcții de urmărire încorporate care completează informațiile pe care le obțineți de la Google Analytics.

Pro și contra contra celor mai populari constructori de site-uri

Acum, după ce am trecut peste unii dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când aleg un constructor de site -uri, vreau să arunc o privire mai atentă la unele dintre avantajele și contra celor mai populare opțiuni de pe piață.

profesioniști

Iată cele mai importante avantaje de care trebuie să țineți cont atunci când utilizați un constructor de site -uri.

Nu sunt necesare abilități de codificare

În mod tradițional, construirea unui site web a necesitat cunoștințele despre HTML și CSS.

Cu toate acestea, cu un constructor de site -uri, puteți crea un site web fără abilități de codare.

Acest lucru se datorează faptului că constructorii de site-uri web vin cu șabloane pre-făcute și funcții de tracțiune și drop, ceea ce face ușor crearea unui site web fără experiență prealabilă sau cunoștințe tehnice.

ieftin și rapid

Constructorii de site -uri sunt, de asemenea, ieftine și rapide de utilizat.

Utilizarea unui constructor de site -uri este mult mai ieftin decât angajarea unui designer web sau a unui dezvoltator.

În plus, constructorii de site -uri web sunt mai rapide de utilizat, deoarece nu trebuie să așteptați ca altcineva să vă construiască site -ul.

fără taxe de întreținere

Un alt avantaj al utilizării unui constructor de site -uri este că nu există taxe de întreținere.

După ce vă construiți site -ul, îl puteți menține actualizat și rulat fără a plăti taxe suplimentare.

În loc să angajați un designer sau un dezvoltator web pentru a face modificări pe site -ul dvs. web, îl puteți face singur cu un constructor de site -uri.

excelent pentru blogging și comerț electronic

Constructorii de site -uri sunt de asemenea excelente pentru blogging și comerț electronic.

Dacă doriți să porniți un blog, cei mai mulți constructorii de site-uri web vin cu funcții de blog încorporate care fac ușor să înceapă.

În plus, mulți constructori de site -uri web oferă, de asemenea, un plan și caracteristici de comerț electronic, permițându -vă să creați pagini de produse, să adăugați listări și să integrați metodele de plată.

contra

cu profesioniștii din drum, iată câteva dezavantaje de luat în considerare atunci când utilizați un constructor de site -uri.

mai puține opțiuni de personalizare

Una dintre principalele dezavantaje ale utilizării unui constructor de site -uri este mai puține opțiuni de personalizare disponibile.

Deoarece constructorii de site-uri web vin cu șabloane pre-făcute, veți avea mai puțin control asupra modului în care arată site-ul dvs. web decât dacă ați construi site-ul dvs. de la zero.

Lățime de bandă limitată și stocare

Un alt dezavantaj al utilizării unui constructor de site -uri este că de obicei veți fi limitat în lățimea de bandă și în stocare.

Mulți constructori de site-uri web oferă doar o anumită cantitate de lățime de bandă și stocare pentru fiecare plan , deci dacă traficul dvs. crește, este posibil să fie necesar să treceți la un plan cu plată mai mare.

mai puține funcții avansate

Constructorii de site-uri web nu sunt, de asemenea, ideale pentru site-uri web sau site-uri web la scară largă care au nevoie de funcții avansate.

Un constructor de site-uri web nu este probabil cea mai bună opțiune dacă aveți nevoie de un site web cu funcții complexe, cum ar fi un site web cu o zonă numai pentru membri, un forum sau un site web cu multe cerințe de procesare a datelor .

poate necesita unele cunoștințe tehnice

În cele din urmă, este demn de remarcat faptul că, deși nu aveți nevoie de abilități de codificare pentru a utiliza un constructor de site -uri, este posibil ca unele cunoștințe tehnice să fie încă necesare în unele cazuri.

De exemplu, dacă doriți să utilizați un nume de domeniu personalizat pentru site -ul dvs. web, va trebui să știți cum să configurați înregistrări DNS.

Acestea fiind spuse, acest lucru este valabil pentru orice site web pe care l -ați configurat online, iar vestea bună este că multe tutoriale vă pot ajuta cu acest lucru.

Întrebări de pus înainte de a se stabili pe un constructor de site-uri

Iată câteva întrebări care să vă pună pentru a vă ajuta să decideți care constructor ar putea fi alegerea potrivită pentru nevoile dvs. de construcție web.

Care este bugetul dvs.?

Un constructor de site -uri oferă o varietate de opțiuni de preț pentru prețuri .

platforme open-source care vin cu un plan gratuit pot fi de obicei utilizate fără costuri.

În continuare, soluțiile care oferă funcționalitate de bază ar costa puțin mai mult.

În cele din urmă, constructorii de site-uri care vă oferă mai sigur Servicii de găzduire și funcții avansate vor veni în general la cele mai mari puncte de preț.

Veți dori să vă decideți bugetul de la început și să găsiți o platformă care să vă ofere cele mai multe caracteristici pentru banii cheltuiți.

Cât timp sunteți dispus să petreceți construirea site-ului dvs. web?

Designul site-ului pe care îl obțineți cu un constructor de site-uri este de obicei bazat pe șabloane pre-făcute .

În timp ce un site web simplu poate fi construit în câteva ore, unul mai complex va dura mai mult timp pentru a obține exact după dorință.

Aveți abilități de codare?

Veți avea nevoie de anumite abilități de codare dacă doriți să utilizați HTML, CSS și alte funcții avansate .

Deși acest lucru nu este necesar, utilizarea acestor caracteristici vă va oferi mai mult control asupra aspectului site -ului dvs. web.

Aveți nevoie de funcții de comerț electronic?

A fi capabil să configureze un magazin online este un motiv popular pentru utilizarea unui constructor de site -uri.

Cu toate acestea, nu toți constructorii de site-uri oferă funcții de comerț electronic.

Integrarea cu paypal , pătrat , sau orice alt procesor de plată popular este de obicei destul de simplu cu majoritatea constructorilor de site -uri.

Când alegeți un constructor de site -uri de comerț electronic, fiți conștienți de faptul că unii vor avea taxe de tranzacție mai mari atunci când se efectuează tranzacții, așa că știind care sunt acestea vă va permite să vă calculați costurile generale.

În timp ce puteți utiliza, de asemenea, un platforma de comerț electronic Pentru a vă configura înregistrările, un constructor de site-uri care oferă funcționalitate de vânzare va fi de vânzare vă oferă o singură interfață pentru a vă rula afacerea.

Aveți de gând să faceți blog?

Un blog este adesea o caracteristică obligatorie pentru utilizatorii constructorilor de site-uri.

De asemenea, a avea capacitatea de a configura un blog ca subdomeniu al site -ului principal poate fi o modalitate excelentă de a menține lucrurile organizate.

Cât de personalizat doriți să fie suportul tehnic de la constructorul de site-uri?

Unii constructori de site -uri web nu oferă asistență pentru clienți, în timp ce alții vă vor oferi totul, de la asistența telefonică până la chat -ul live.

știind ce fel de suport veți avea nevoie înainte de a alege un constructor de site -uri web este esențial.

Cum să alegeți cel mai bun constructor de site-uri-FAQS

Care sunt cei mai buni constructori de site-uri?

Unele exemple de remarcat includ Squarespace , wordpress , weebly , zyro , Duda , și Shopify .

Mai precis, The GoDaddy Website Builder și Wix ADI sunt două platforme care fac ca crearea site -ului să fie simplă.

Acestea fiind spuse, Sistemul de gestionare a conținutului corect pentru dvs. va fi cel care vă permite să configurați un site web de afaceri care arată excelent și este ușor de utilizat.

Începătorii pot folosi constructori de site-uri gratuite?

Da, începătorii pot utiliza constructorii de site -uri gratuite pentru a începe.

Constructorii de site -uri web gratuite au de obicei unele limitări, cum ar fi să nu poată utiliza nume de domeniu personalizate sau să funcționeze anunțuri pe site -ul dvs., , dar ar putea fi o modalitate excelentă de a vă uda picioarele. p>

După ceva timp, vă sugerez să mergeți cu un plan profesionist de la constructorul de site -uri, deoarece acest lucru va oferi de obicei funcții mai necesare.

Ce este exact un constructor de site-uri drag-and-drop?

Un constructor de site-uri drag-and-drop este o platformă în care puteți adăuga conținut pe site-ul dvs. web, pur și simplu glisând și aruncându-l în loc.

A fi capabil să schimbe fonturile, culorile și alte elemente de design cu un clic al unui buton este de asemenea inclus în funcționalitatea drag-and-drop.

Cât de importante sunt widget-urile într-un constructor de site-uri?

Widget -urile potrivite pot fi esențiale într -un constructor de site -uri web, deoarece acestea vă permit să adăugați funcționalități suplimentare pe site -ul dvs. fără a fi nevoie să -l codificați singur.

De exemplu, puteți adăuga un widget care afișează cele mai recente tweet -uri sau postări Instagram sau unul care permite vizitatorilor să se înscrie la newsletter -ul dvs.

Acest lucru este mult mai ușor decât adăugarea codului pentru aceste caracteristici singure și se poate face cu doar câteva clicuri.

același lucru se aplică atunci când vine vorba de pluginuri, care sunt standard cu diverse planuri premium oferite.

Care sunt unele taxe tipice de tranzacție atunci când utilizați un constructor de site-uri de comerț electronic?

Taxele de tranzacție variază în funcție de constructorul de site-uri de comerț electronic sau de procesorul de plată pe care îl utilizați, , dar sunt de obicei în jur de 2-3% pe vânzare, plus o sumă stabilită pe tranzacție.

Care este diferența dintre WordPress.com și WordPress.org?

wordpress.com este o platformă găzduită, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea WordPress sau la cumpărarea de găzduire web.

wordpress.org este o platformă auto-găzduită, ceea ce înseamnă că va trebui să instalați WordPress pe serverul dvs. web și să cumpărați găzduire de la un furnizor.

cu wordpress.org, veți avea mai mult control asupra site -ului dvs. web , dar necesită mai multe cunoștințe tehnice.

Ce este un constructor de pagini de destinație?

A constructor de pagini de aterizare este un instrument care vă permite să creați pagini personalizate pentru site-ul dvs. web.

paginile de destinație sunt adesea folosite pentru a promova un produs sau serviciu și de obicei au un formular de contact în care vizitatorii își pot introduce informațiile de e -mail în schimbul a ceva de valoare pe care doresc să le obțină.

Utilizarea unei soluții de marketing prin e -mail în combinație cu un constructor de pagini de destinație vă va permite să profitați la maxim de această caracteristică.

Afiliații Amazon pot folosi un constructor de site-uri pentru a-și crea site-ul?

Da, afiliații Amazon pot utiliza un constructor de site -uri pentru a -și crea site -ul web.

De fapt, utilizarea unui constructor de site -uri este una dintre cele mai ușoare metode de a crea un site web afiliat .

Constructorii de site-uri vin cu o aplicație mobilă?

prin intermediul App Store și Google Play, există o serie de aplicații mobile disponibile care vă permit să editați site -ul dvs. din mers.

Cu toate acestea, Nu toți constructorii de site -uri vin cu o aplicație mobilă , deci este ceva de care trebuie să țineți cont atunci când luați decizia dvs.

Wrap Up.

nu numai că un site web vă oferă un spațiu pentru a vă apela pe internet, dar vă permite, de asemenea, să vă controlați prezența online și să vă construiți marca.

site-ul dvs. web este, de asemenea, un loc minunat pentru a vă conecta cu clienții și adepții dvs., iar un site web bine conceput poate fi un instrument de marketing puternic.

Acestea fiind spuse, construirea unui site nu trebuie să fie mai complicată decât ar trebui.

Folosind constructorii de site -uri web, puteți simplifica procesul și vă asigurați că obțineți rezultatele dorite.

Cel mai bun constructor de site -uri este cel care vă va permite să creați site -ul de care aveți nevoie, indiferent dacă este vorba despre construirea de site -uri web personale sau mai multe magazine de comerț electronic avansate.

Care este constructorul tău preferat de site -uri?

Ce caracteristici găsești cele mai importante într -un constructor de site -uri?

Aveți sfaturi pentru alegerea celui mai bun constructor de site -uri?

nu ezitați să vă împărtășiți gândurile și întrebările în comentariile de mai jos.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com: alegerea Cel mai bun serviciu de găzduire web este esențial dacă mergeți pentru o opțiune auto-găzduită.

Cu diverse servicii de găzduire web disponibile, plătește să știe ce opțiuni sunt cele mai bune pentru nevoile dvs.

În cele din urmă, iată câteva recenzii, comparații și alternative ale constructorilor de site -uri web, care vizează să vă ajute să alegeți platforma potrivită pentru nevoile dvs.:

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *