Cum să adnotezi la Zoom (Ghidul 2023)

Cum să adnotezi la Zoom (Ghidul 2023)

Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai mari software de conferințe video disponibil pe The the Piața chiar acum, zoom permite utilizatorilor să adnoteze pe ecrane partajate .

* Software -ul de partajare a ecranului devine mult mai ușor.

Se poate folosi adnotări la zoom în mai multe scopuri, cum ar fi brainstorming, prezentare, predare și multe altele.

În această postare, vă voi arăta cum să vă adnotați pe zoom într-o manieră pas cu pas pentru a profita la maximum de această caracteristică.

Să începem.

De ce ar trebui să adnotezi?

ajutând alți utilizatori de zoom să înțeleagă ce se întâmplă în timpul unei întâlniri se poate face în mai multe moduri.

un mod în care poți face acest lucru este prin oferindu -le adnotări .

adnotările sunt desene sau text pe care le puteți suprapune deasupra ferestrei zoom.

Acest lucru poate fi util dacă doriți să evidențiați ceva specific sau să vă faceți punctul mai clar.

Clientul Zoom vine cu câteva instrumente de adnotare diferite pe care le puteți utiliza, dar trebuie să vă asigurați că sunt pornite înainte de a le utiliza.

Cum se activează adnotarea pentru întâlniri

se poate activa sau dezactiva posibilitatea de a se adnota – totul depinde de setările gazdei de întâlnire.

Dacă sunteți gazda ședinței, puteți activa sau dezactiva instrumente de adnotare pentru toți utilizatorii unui cont de zoom specific, după cum urmează:

 • Accesați Portalul Web Zoom
 • Alegeți gestionarea contului și apoi faceți clic pe setările contului.
 • Selectați ședință.
 • În cadrul ședinței, verificați dublu această adnotare este activată.
 • Dacă nu, faceți clic pe caseta de selectare pentru a o activa.
 • Dacă apare un dialog de verificare a pop -ului, faceți clic pe porniți pentru a verifica modificarea.

Puteți activa, de asemenea, opțiunea pentru diferite grupuri pe care le configurați sau chiar doar pentru contul dvs. de utilizator (ca persoană care se încadrează) atunci când prezentați o întâlnire cu zoom.

Cum să adnotezi în timpul unei întâlniri

Acum, după ce ați verificat că opțiunea este acolo și poate fi utilizată, așa îl puteți utiliza.

După ce descărcați clientul Zoom (sau utilizați versiunea web) pentru a începe o întâlnire, va trebui să vă partajați ecranul.

Faceți clic pe butonul „SHARDE” găsit pe bara de meniu din partea de jos a ferestrei și alegeți ecranul pe care doriți să îl partajați.

Dacă alegeți să vă împărtășiți întregul desktop, vă veți împiedica să începeți întregul ecran al computerului, așa că aveți grijă dacă există ceva pe care nu doriți să îl arătați tuturor celorlalți.

Puteți selecta, de asemenea, ferestre specifice de partajat – fereastra de zoom pe care o alegeți va fi singura pe care o pot vedea persoanele din apel.

Acesta ar putea fi diapozitive PowerPoint de la software de prezentare , un cuvânt Microsoft document sau orice altă fereastră relevantă pentru întâlnire.

Odată ce partajarea are succes, veți primi o confirmare vizuală pe care acum sunteți partajare – aceasta se face printr -un cadru verde care înconjoară fereastra sau desktopul pe care îl partajați.

< /a> Afișare instrumente de adnotare

*

Există diverse setări de adnotare și instrumente de adnotare disponibile, după cum urmează:

 • Selectați instrument : mutați lucrurile pe ecran
 • instrument de tastare text : introduceți text astfel încât să apară pe ecranul partajat;
 • instrument de desen : mai degrabă decât tip de text, puteți desena manual pe ecranul partajat; Puteți alege, de asemenea, pictograma pătrată sau cerc pentru a desena forme definite.
 • instrument de timbru : Acest lucru este excelent pentru tutoriale, oferindu -vă capacitatea de a insera pictograme predefinite
 • Spotlight Tool : este utilizat pentru a evidenția locația cursorului dvs.
 • Eraser : Puteți elimina oricare dintre adnotările pe care nu le mai doriți
 • Format : Puteți alege culoarea, lățimea liniei și fontul.
 • un undo/refacerea : mutați înapoi/înainte un pas
 • Salvați : Dacă doriți să faceți o captură de ecran a tuturor adnotărilor pe care le -ați desenat, utilizați acest instrument.

există și opțiunea mouse -ului, pe care puteți face clic pentru a dezactiva instrumentele de adnotare.

Acest lucru vă va permite să vă întoarceți la indicatorul dvs. obișnuit de mouse.

ca gazdă, alegerea opțiunii dezactivare adnotare a participanților va împiedica oricine altcineva să se adnoteze pe ecran.

Aceasta înseamnă că numai gazda de întâlnire va putea utiliza instrumentul de adnotare dacă această opțiune este activată – și niciuna dintre participanții la întâlnire.

Dacă această opțiune este dezactivată, oricine poate adnota și puteți avea, de asemenea, activat „Afișați numele de adnotatori”.

În acest caz, oricine folosește instrumentele de adnotare a zoom -ului va avea ca să apară lângă ceea ce desenează sau scrie.

În mod alternativ, puteți trece comutatorul la „Ascundeți numele adnotatorilor”.

Când ați terminat de adnotat, închideți bara de instrumente pentru a dezactiva desenul de recunoaștere inteligentă și a ascunde instrumentele de adnotare.

< /a> The Zoom Whiteboard

Dacă preferați să aveți un ecran întreg în care puteți adnota utilizarea platformei Zoom, atunci împărtășirea tabloului de zoom este o idee bună.

se poate folosi aceleași instrumente menționate mai sus pe tabla albă partajată.

pentru a -l accesa, Accesați meniul de partajare și apoi faceți clic pe Whiteboard .

Acest lucru va aduce o fereastră nouă cu interfața Whiteboard.

Cum să adnotezi la ZOOM-FAQ

Puteți adnota pe mobil?

Este bine să știți că disponibilitatea instrumentelor de adnotare depinde de dispozitivul utilizat de gazdă.

Opțiunile sunt oarecum limitate în timpul întâlnirilor zoom unde gazda se află pe un telefon mobil (iPhone sau Android) sau chiar pe diverse tablete, cum ar fi un iPad iOS sau o tabletă Android.

Cu toate acestea, funcționalitatea de bază este încă acolo și este posibil să se adapteze utilizarea aplicației mobile.

Puteți adnota în camerele de desfacere?

da, este posibil să se adapteze în camerele de desfacere.

Procesul este același ca și cum ai face -o în camera principală – faceți clic pe instrumentul de adnotare și începeți să desenați sau să scrieți .

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că doar oamenii din aceeași cameră de desfacere vor putea vedea adnotările făcute.

înfășurați.

adnotările sunt una dintre marile soluții Zoom pentru a menține pe toți pe aceeași pagină – mai ales dacă lucrați la un proiect de grup sau la prezentare.

Participanții le pot folosi pentru orice, de la evidențierea informațiilor critice până la atragerea atenției asupra zonelor care au nevoie de îmbunătățiri.

adnotarea la Zoom este o modalitate rapidă și ușoară de a -i aduce pe toți pe aceeași pagină – încercați această caracteristică o încercare data viitoare când sunteți într -o întâlnire sau lucrați la o prezentare și vedeți cum vă poate ajuta productivitatea.

citire ulterioară pe adamenfroy.com : Cunoașterea Cum să alegeți software -ul de conferință video este crucial pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. sunt îndeplinite.

Dacă doriți să aflați mai multe despre software similar cu Zoom care poate oferi alte funcții, consultați postarea mea pe Cele mai bune alternative de zoom chiar acum.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *