Copiați revizuirea AI: Este cea mai bună opțiune pentru a obține conținut acolo?

Copiați revizuirea AI: Este cea mai bună opțiune pentru a obține conținut acolo?

copie AI este un instrument de scriere AI care promite să simplifice conținutul crearea pentru utilizatorii de toate nivelurile.

promite, de asemenea, să scape de pagina goală o dată pentru totdeauna.

Echipa lor a ridicat recent 11 milioane USD în finanțarea seriei A , permițând instrumentului să continue să crească.

În această revizuire. /P>

Ce este copia AI?

 PAPAGE

copy.ai este un instrument de scriere de inteligență artificială (AI) care poate crea postări de blog de formă lungă, copie web, descrieri de produse și multe altele.

Utilizatorii pot face toate acestea într -o fracțiune din timpul pe care l -a luat acum câteva săptămâni.

Folosind un algoritm de model de limbă GPT-3, copiere AI poate genera practic orice conținut de care aveți nevoie în minute.

De asemenea, dacă intenția de conținut potrivită este o provocare pentru dvs., copia AI vă poate ajuta prin furnizarea de șabloane pre-instruite care fac crearea de conținut de top mai accesibil ca niciodată.

Puteți genera titluri, subtitrări de social media și multe altele cu Copy AI Language Processor (NLP).

oferă chiar și o caracteristică de editare în cadrul diferitelor sale instrumente pentru a vă perfecționa ieșirea finală înainte de a o publica.

Pro de copie ai

Să ne uităm la avantajele utilizării copiilor AI pentru crearea de conținut.

Eliminați blocul scriitorului

Unul dintre cele mai bune motive pentru a genera conținut folosind copie AI este că elimină blocul scriitorului. Scrierea postărilor de pe blog folosind un editor de text tradițional face dificilă dezvoltarea ideilor. Copiere AI vă poate ajuta să dezvoltați subiecte noi și interesante în doar câteva minute.

Planuri de eficiență costisitoare

Cu copie AI, puteți alege dintre diferite planuri de prețuri în funcție de bugetul și nevoile dvs.

Există chiar și un plan gratuit (mai multe despre acest lucru mai târziu).

poate crea conținut în mai multe limbi

copie AI poate fi folosită pentru a scrie conținut în orice limbă, deci este perfect dacă trebuie să vizați o audiență internațională.

O gamă largă de șabloane

Copy AI oferă o gamă largă de șabloane pentru diferite tipuri de conținut, cum ar fi postări pe blog, buletine informative și multe altele.

contra copie AI

ca asistent de scriere, fiecare instrument are negativele sale.

Iată câteva dintre dezavantajele utilizării copiei AI pentru crearea de conținut.

poate rămâne în timp ce generează conținut

În timpul scrierii conținutului, uneori, poate dura câteva secunde pentru a genera idei noi din cauza complexității modelului de limbă GPT-3.

În timp ce construirea de conținut mai lung poate dura mai mult decât crearea unei secțiuni mai mici de postare pe blog, acest timp suplimentar de așteptare se poate adăuga peste mai multe articole.

Această încetinire poate provoca o distragere în fluxul de lucru și să vă facă procesul ineficient.

apare conținut aleatoriu

Crearea conținutului blogului și a copiei web necesită adesea precizie în ceea ce privește utilizarea limbajului și faptele.

Având inserție aleatorie a conținutului în lucrarea dvs. ar putea distrage cititorii de la mesajul principal pe care încercați să îl transmiteți.

În timp ce verificați textul dvs. este întotdeauna recomandat, copiați conținutul aparent aleatoriu al AI poate fi frustrant.

Mai mult decât atât, a avea fapte aleatorii sau dialog care ar putea trece pe lângă tine și să ajungă în versiunea finalizată a unei postări poate duce la o jenă potențială pentru editor.

verificarea faptelor

Precizia este esențială atunci când scrieți un articol de afaceri folosind ghiduri precise.

verificarea faptelor cu surse fiabile este întotdeauna recomandată înainte de a publica un eseu și ar trebui să fie realizat manual de către scriitor.

Construirea copiei de formă lungă poate fi frustrantă

copie AI se poate simți limitată în ceea ce privește conținutul de formă mai lungă, unele opțiuni încă considerate caracteristici beta.

Fie că creați puncte de vorbire pentru următorul dvs. webinar sau utilizați vrăjitorul de postare pe blog pentru a genera o postare întreagă în câteva minute, este esențial să țineți cont de acest lucru înainte de a vă baza doar pe copie AI pentru o scriere mai extinsă.

Caracteristici ale copiei AI

Iată câteva dintre caracteristicile pe care copiați ai oferă pentru a vă ajuta să creați conținut rapid și eficient.

interfață simplă

 Dashboard

software de redactare AI ar trebui să fie simplu și ușor de utilizat. < /P>

Ultimul lucru pe care îl doresc proprietarii de întreprinderi mici este să petreacă ore întregi să -ți dai seama de un nou software.

Fie că scrieți următoarea secțiune de blog sau creați tutoriale, copia AI are o interfață de utilizator intuitivă pentru a vă ajuta să creați rapid conținut.

Meniul de navigare din stânga și spațiul de lucru din partea dreaptă funcționează pentru majoritatea utilizatorilor.

Având interfața principală împărțită în acest fel aduce focalizare pe măsură ce scrieți conținut.

editor de text

Dacă ați lucrat în mod activ cu Google Docs în trecut, atunci editorul de text Copy.ai se va simți familiar.

considerat mai simplu decât să lucrezi în Microsoft Word, poți crea conținut rapid și ușor în cadrul platformei.

Tot ce ai nevoie se întâmplă perfect în ecosistemul Copy.ai, permițând utilizatorilor să genereze o copie de marketing, conținut de formă scurtă, descrieri de produse de ieșire și multe altele.

efortul maxim pe care va trebui să îl faceți implică tăierea și lipirea textului unde trebuie să meargă.

Dacă puteți face asta, sunteți bine să mergeți.

tonuri specifice

Marketing de conținut de succes înseamnă a ști să scrieți pentru diferite audiențe.

De exemplu, ca pornire, utilizarea unui ton de voce casual, dar profesional, ar putea funcționa cel mai bine pentru postările de pe blog.

Când scrieți un articol cu ​​cunoștințe grele în arena B2B, un ton mai profesional va fi de obicei adecvat.

Un ton plin de umor sau persuasiv în conținutul social media ar putea fi ceea ce ai nevoie pentru a -ți angaja adepții și a -i determina să ia măsuri.

Indiferent de tonul aveți nevoie, copia AI oferă tonuri specifice care facilitează vizarea unor audiențe diferite cu fiecare piesă de conținut creată.

tutoriale

producând cel mai bun conținut generat de AI se învârte în jurul unei companii care oferă cât mai multe informații despre utilizarea produsului său posibil.

Pentru un scriitor AI care dorește să-și maximizeze eficiența creării de conținut, copia AI oferă tutoriale și șabloane pas cu pas pentru a vă ajuta să creați conținut antrenant rapid.

Cu cazuri de utilizare suplimentare și exemple de tip de copiere de conținut pe care o poate crea, utilizatorii înțeleg mai bine ce este posibil cu platforma.

Toate aceste tutoriale înseamnă că, fie că utilizați copie AI pentru a crea prezentări de afaceri, proiecte școlare sau orice altceva care are scopuri practice, veți putea să vă atingeți țintele.

a spus altfel, scriitorii de conținut trebuie să vadă rezultatele rapid, iar copia AI face doar asta.

Cereri de caracteristici

Uneori, pe măsură ce generezi idei de blog sau creezi conținut de formă lungă, te gândești la caracteristici care ar face procesul mai ușor și mai rapid.

Puteți să copiați e -mail echipa de asistență a AI și să solicitați funcții noi sau să sugerați modificări la cele existente.

În timp ce echipa probabil va îndeplini doar unele solicitări, ei vor lua în considerare feedback -ul dvs. atunci când planificați actualizări viitoare.

Partajare ușoară a conținutului

Când generați conținut AI, uneori aveți nevoie de introducerea conținutului de la alții înainte de a -l publica.

Împărtășirea cu alții cu o legătură unică face mai ușor și mai eficient să se facă acest lucru.

Fie că aveți clienți, membri ai echipei sau freelanceri care lucrează cu dvs., împărtășirea copiei AI și obținerea feedback -ului lor este mult mai simplu ca niciodată, ajutând la eficientizarea colaborării.

Începeți cu copiați ai .

< /a> Copiați șabloane AI

Iată câteva șabloane pe care le puteți utiliza cu copie AI pentru a genera conținut rapid și eficient.

Copie publicitară digitală

 AD COPIE

Copiere AI poate salva nenumărate ore de scriere.

Instrumentul poate sorta nevoile dvs. de copie digitală, de la crearea unui contur de blog pentru site -ul dvs. web până la generarea copiei de anunțuri digitale pentru platformele de socializare.

În ceea ce privește instrumentele de scriere, copia AI oferă o platformă ușor de utilizat care produce rezultate rapid.

Copie de vânzări

utilizatorii pot genera mai multe tipuri de conținut pentru a -și vinde produsele sau serviciile.

Indiferent dacă doriți să creați pagini de vânzări de formă lungă sau rezumate mai scurte, echipa de la Copy AI a proiectat instrumentele de copiere a vânzărilor pentru a vă ajuta să faceți cel mai bun conținut pentru clienții dvs.

Mai mult, în ceea ce privește cunoștințele utilizatorilor, oricine de la redactori cu experiență până la novici completați poate beneficia semnificativ de acest instrument.

Copy AI oferă diverse șabloane de vânzări care fac ca meșteșugurile să fie convingătoare și o copie persuasivă mai accesibilă ca niciodată.

Conținut de social media

Fie că creați titluri de postare Instagram, generați postări de socializare pentru Twitter, sau creați campanii de e -mail – copie AI vă ajută să faceți treaba rapid și eficient.

Fără a vă revizui constant munca, puteți acum să creați conținut de socializare antrenant și eficient într -o fracțiune din timp.

sunt disponibile diverse șabloane, permițându -vă să deveniți creativi.

Instrumente de blog

 Blog Post2

Când vine vorba de conținut de formă lungă, copia AI ajută la crearea de postări de blog antrenante cu ușurință.

Crearea de conținut de înaltă calitate este esența de a oferi valoare cititorilor dvs., iar copierea AI se asigură că se va întâmpla mai repede ca niciodată.

Gone sunt zilele de gestionare a freelancerilor, de a parcurge procesele obositoare de angajare și de a aștepta conținut de calitate – acum îl puteți genera în câteva minute.

Aida

În ceea ce privește crearea de conținut în scopuri de marketing, AIDA este o formulă de bază care ajută la captarea atenției și la convertirea cablurilor.

Copiați AI vă asigură că profitați de toți pașii cruciali, permițându -vă să creați conținutul care implică rapid și eficient conținutul.

Cu șablonul său AIDA, puteți crea cu ușurință conținut persuasiv pentru a atrage potențiali clienți și a -i convinge să ia măsuri.

Caracteristici la beneficii

Dacă copia site -ului dvs. se concentrează prea mult pe funcții fără a discuta despre beneficii, s -ar putea să pierdeți pe potențialele oportunități și clienți.

Copiere AI asigură că fiecare caracteristică este asociată cu un beneficiu, astfel încât cititorii să fie mai bine informați atunci când iau decizii.

pas

Uneori, puteți elimina blocul scriitorului pur și simplu gândindu-vă la problemele cu care se confruntă piața dvs. țintă și modul în care produsul sau serviciul dvs. le rezolvă-acesta este cunoscut sub numele de probleme-Agitate-Solve (PAS).

Copy AI oferă un cadru pentru crearea conținutului PAS cu ușurință, astfel încât să puteți crea rapid și eficient copierea implicării.

cele de mai sus sunt câteva dintre șabloanele de top pe care copy AI Ofertă pentru a vă ajuta să creați conținutul potrivit.

< /a> Utilizarea copiei AI

Iată principalii pași de utilizare cu succes AI.

Începeți cu o intrare

Utilizarea software -ului, începeți prin stabilirea intrărilor pe care doriți să le utilizați.

Asigurați -vă că aceste intrări sunt clare și concise, astfel încât copia AI să poată genera cu exactitate conținut.

Amintiți -vă, puteți, de asemenea, să vă modificați intrările (și ieșirile) pentru a vă asigura că vocea de marcă vine în copie.

gramatică și ortografie

Cu verificarea gramaticală inclusă în platformă, puteți obține rapid și ușor feedback pe copia dvs.

Deși nu oferă integrare cu un instrument precum Grammarly, are tehnologia sa pentru verificări de gramatică și ortografie.

plagiat

Verificarea plagiatului este esențială și pentru scrierea conținutului online – Copy AI permite utilizatorilor să își verifice rapid conținutul pentru plagiat.

Similar cu caracteristicile sale de verificare gramaticală, oferă un verificator de plagiat pentru a vă asigura că conținutul dvs. este original.

Utilizatori de top ai copiei.ai

Iată cele mai importante tipuri de utilizatori pe care îi pot ajuta AI.

Marketers de conținut

De la crearea de introturi de blog la generarea de articole SEO și meta descrieri care stimulează clasamentele de căutare organică, copia AI oferă marketerilor de conținut un mod puternic și eficient de a produce conținut antrenant.

Mai mult decât atât, cu șabloane care se referă la crearea de titluri de blog SEO-friendly, copia AI vă permite să economisiți timp în timp ce asigurați precizia și calitatea.

Există, de asemenea, o extensie cromată care vă ajută să generați rapid conținut în timp ce navigați pe web.

pentru bloggeri și marketeri de conținut deopotrivă, aceste caracteristici fac din copiere AI un instrument de neprețuit pentru a economisi timp în fluxul lor de lucru.

Copiii

AI Instrumente software de redactare a redactării ajută la brainstorming diverse unghiuri pentru povești și articole.

Puteți crea puncte de glonț pentru paginile dvs. de destinație și puteți explora diverse metode de prezentare a ideilor dvs. în mod coerent, ajutându -vă să creați o copie convingătoare pentru publicul dvs.

manageri de produse

copie AI este un instrument excelent pentru managerii de produse, deoarece îi ajută să creeze rapid conținut pentru a prezenta caracteristicile și beneficiile produsului lor.

Acest instrument poate ajuta la crearea de campanii de marketing eficiente adaptate fiecărui segment de clienți.

Proprietari de afaceri

pentru proprietarii de afaceri, utilizarea diverșilor algoritmi AI pentru a crea conținut le oferă un avantaj suplimentar față de concurența lor.

de la site -urile de comerț electronic la strategiile de marketing digital, învățarea automată oferă informații puternice pe care le puteți utiliza pentru a optimiza experiența clienților.

manageri de social media

În cele din urmă, instrumentele de scriere AI, cum ar fi copia AI, pot ajuta managerii de social media să creeze postări antrenante și subtitrări pentru conturile lor în cel mai scurt timp.

indiferent dacă efectuați marketingul LinkedIn și doriți să creați postări concise care conduc implicarea sau aveți nevoie de ajutor pentru crearea de legende captivante pentru fotografii Instagram, copiați AI vă poate ajuta.

prețuri

 PRICING

Copiere AI oferă două planuri de prețuri:

  • gratuit : $ 0
  • pro : 49 USD pe lună

Versiunea gratuită vă permite să creați conținut și să copiați fără a introduce un card de credit.

Acest plan gratuit vă oferă 2000 de cuvinte pe lună.

Pentru o versiune gratuită, aceasta este o modalitate excelentă de a testa instrumentul și de a înțelege modul în care funcționează.

Al doilea din planurile de prețuri, numit Pro, începe de la rata de mai sus și vă oferă 40000 de cuvinte lunar.

puteți plăti mai mult dacă aveți nevoie de cuvinte suplimentare.

< /A> Copiați AI Alternative

După ce ați citit această recenzie AI, luați în considerare diverse alte instrumente de scriere AI de pe piață.

Puteți citi mai multe despre acești concurenți AI de copiere mai jos:

Înfășurați.

copie AI este un instrument de scriere la îndemână care economisește timp și îmbunătățește precizia conținutului scris.

Marketeri de conținut, redactori, manageri de produse, manageri de social media și proprietari de afaceri au nevoi diferite atunci când creează conținut de calitate.

Totuși, copia AI poate ajuta la simplificarea procesului de generare a conținutului pentru toți.

cu cele două planuri de prețuri – gratuite și pro, există ceva pentru toată lumea.

copie AI este un instrument de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei platforme care utilizează inteligență artificială pentru a ajuta la scrierea unui conținut mai bun.

Începeți cu copiați ai .

lectură suplimentară pe adamenfroy.com: textul AI Generatoarele devin acum o resursă accesibilă pentru creatorii de conținut care doresc să economisească timp și energie pe conținutul lor.

Dacă nu sunteți gata să sari pe un instrument plătit, consultați aceste Opțiuni gratuite de generator de conținut AI Pentru a începe fără a plăti nimic.

În sfârșit, cu inteligența artificială fiind o 15,7 miliarde de dolari industrie Curând, Știind mai multe despre instrumentele de scriere AI vă poate ajuta să rămâneți în fața curbei.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *