7 Cel mai bun randament înalt‌ Business‌ Economii‌ Conturi din 2023 (clasat)

7 Cel mai bun randament înalt‌ Business‌ Economii‌ Conturi din 2023 (clasat)

Găsirea contului de economii cu randament ridicat drept poate fi una dintre cheile pentru a avea o afacere înfloritoare.

cu o rată de economii de de 20 până la 25 de ori mai mare decât un cont tradițional de economii, puteți obține un randament mult mai bun asupra investiției dvs.

Cu cele mai multe conturi cu randament ridicat care oferă transferuri electronice super simple către și din conturile dvs. curente, puteți muta rapid fonduri între cele două, fără să vă faceți griji cu privire la documente sau taxe.

Multe dintre aceste randament ridicat conturi bancare de afaceri De asemenea, nu au solduri minime necesare, precum și taxe de contabilitate reduse.

În această postare, trec peste toate cele mai bune conturi de economii cu randament ridicat, care permit unei întreprinderi mici să câștige cei mai mulți bani, asigurând în același timp că banii câștigați cu greu sunt în cele mai sigure mâini.

Să sărim direct în ea.

Table des matières

Care sunt cele mai bune conturi de economii de afaceri cu randament ridicat?

Următoarele sunt cele mai bune conturi de economii de afaceri cu randament ridicat în acest moment.

1. CapitalOne .

Cel mai bine pentru a începe cu un cont în cel puțin 5 minute.

Capital One vă permite să creați un cont de economii de performanță 360 în cel puțin 5 minute, ceea ce îl face unul dintre cele mai rapide procese pentru a începe.

fără taxe lunare de întreținere și fără cerințe minime de sold, puteți profita la maximum de economiile dvs. fără să vă faceți griji cu privire la taxele străine.

cu includerea instrumentelor de economisire digitală, puteți îndeplini cu ușurință sarcinile de care aveți nevoie fără a sări prin cercuri suplimentare.

Caracteristicile disponibile includ posibilitatea de a -ți muta fondurile între conturi, de a efectua transferuri automate, de a obține alerte de cheltuieli și de acces la o aplicație care te pune în control în orice moment.

Caracteristici cheie:

 • Un randament procentual anual de 0,40% vă oferă rate mari de economii de afaceri și un randament foarte bun.
 • cerința lor de sold minimă vă ajută să evitați taxele și să acordați mai multă libertate pentru a folosi fondurile dvs., după cum este necesar.
 • Urmăriți -vă activitatea și economiile personale din mers cu cele 360 ​​de aplicații și primiți alerte de economii automate care vă ajută să economisiți și mai mult.
 • Începeți rapid cu o aplicație online care durează mai puțin de 5 minute până la finalizare.

2. salliemae .

Cel mai bine pentru o rată a dobânzii compusă, care compune zilnic și plătește lunar.

salliemae < /A> oferă un randament anual de 0,50% la economiile dvs.

Banii pe care îi depuneți vor fi compuși zilnic și plătiți lunar, oferindu -vă un randament excelent al investițiilor în timp.

fără cerințe minime de sold, proprietarii de întreprinderi mici pot pune la fel de mulți bani cât este necesar în afaceri, fără să -și facă griji pentru dobânda sau taxele pierdute.

Posibilitatea de a scrie cecuri direct din contul dvs. facilitează efectuarea tranzacțiilor fără a fi nevoie să mutați bani.

Caracteristici cheie:

 • Gestionarea ușoară a contului online vă oferă posibilitatea de a transfera fonduri între conturi și de a scrie verificări fără ajutorul unui bancher.
 • Politica taxelor lor de tranzacții vă ajută să economisiți mai mulți bani în timp, păstrându -vă banii în contul de economii cu randament ridicat cât mai mult timp posibil.
 • Protecția securizată FDIC este disponibilă în cazul în care banca dvs. nu reușește, oferindu -vă liniște sufletească atunci când economisiți bani.
 • O rată a dobânzii anuală de 0,50% vă oferă unele dintre cele mai mari randamente ale economiilor dvs.

3. Cit .

Cel mai bine pentru a avea un cont bancar care nu percepe taxe bancomate.

* 1 « > cit nu oferă taxe lunare de serviciu la deschiderea unui cont de economii cu randament ridicat.

Nu numai că nu percep taxe lunare, dar și CIT nu percepe nici o taxă ATM, plus oferă până la 30 de dolari lunar înapoi atunci când utilizați bancomatele altor bănci.

Cu un APY de 0,5% și o cerință de sold de deschidere minimă de 100 USD, puteți decide să creșteți rata din contul dvs. de economii, introducând 200 USD (sau mai mult) în contul de depozit în perioada inițială de evaluare și în fiecare lună după aceea pentru a câștiga o rată a dobânzii mai bună.

cu un cont de eșantionare legat, puteți muta cu ușurință fondurile între conturi gratuit, permițându -vă să economisiți mai mulți bani.

Caracteristici cheie:

 • Furnizați o adresă, e -mail, telefon, SSN și veți fi pe cale să economisiți bani eficient.
 • Un randament procentual anual de 0,50% îți câștigă unul dintre cele mai bune randamente ale investițiilor.
 • Cu un randament de 8x mai mult decât media națională, veți obține mai mult un randament pe banii dvs. atunci când economisiți cu CIT.

4. LendingClub.

Cel mai bine pentru obținerea uneia dintre cele mai mari rate de randament disponibile.

lendingclub Oferă un APY de 0,6% atunci când aveți mai mult de 2500 USD sau mai mult în soldul contului dvs.

cu zero taxe lunare cu acest tip de cont, puteți economisi bani fără să vă faceți griji cu privire la pierderea dobânzii în timp.

Veți primi un card bancomat gratuit atunci când vă deschideți contul, astfel încât să puteți avea acces la banii dvs. la orice bancomat atunci când aveți nevoie.

LendingClub vă asigură, de asemenea, banii dvs. în mâini sigure cu asigurare FDIC pentru până la cea mai mare sumă permisă de lege.

Caracteristici cheie:

 • Sunteți protejat pentru până la 250.000 USD pe depozit cu asigurare FDIC; Acest lucru vă garantează că banii dvs. vor fi în siguranță, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pierderea economiilor.
 • Accesați contul dvs. în orice moment al zilei cu aplicația mobilă LendingClub și cecurile de depozit din mers.
 • Câștigați până la 0,6% APY la economiile dvs. cu un sold de cont suficient de mare.
 • Asistența pentru clienți este disponibilă prin chat online, e -mail sau chiar telefon pentru a vă ajuta cu orice întrebări pe care le -ați putea avea.

5. Aliant.

Cel mai bine pentru a avea o soluție de economii simplă în contul dvs. de randament ridicat.

Alliant Oferte de economii un cont de randament ridicat cu un APY de 0,55%, care este 11x rata medie a industriei bancare.

Folosiți aplicația lor pentru a depune cecuri și urmăriți cheltuielile dvs. oriunde mergeți, făcând ușor să economisiți mai mulți bani în timp ce vă deplasați.

prin înscrierea la declarații electronice, puteți avea acces la contul dvs. de economii fără a fi nevoie să faceți nimic cu poștă de hârtie.

Dacă doriți să utilizați serviciile bancare mobile pentru a depune cecuri, atunci pur și simplu conectați-vă folosind ID Touch (pentru a vă asigura securitatea de top) și gestionați-vă banii fără a rupe o transpirație.

Caracteristici cheie:

 • Un APY de 0,55% vă oferă una dintre cele mai bune rate ale dobânzii din contul dvs. de economii
 • Alegeți opțiunile de esttare pentru a vă asigura că nu există taxe lunare de cont implicate în contul dvs. de economii.
 • Cu o echipă de servicii pentru clienți care este deschisă 7 zile pe săptămână, puteți obține acces ușor la orice informație de care aveți nevoie 24/7.
 • Nu există rate de nivel în conturile dvs. de economii, ceea ce înseamnă că obțineți aceeași rată a dobânzii pe contul dvs., indiferent de câți bani aveți.
 • Un sold minim de deschidere de 5 dolari este pus în aplicare, dar Alliance face depozitul real pentru dvs.

6. Descoperiți.

Cel mai bine pentru că nu trebuie să plătești niciodată o taxă pentru fonduri insuficiente.

Descoperiți are o politică de 0 USD atunci când vine vorba de taxe lunare, taxe de fonduri insuficiente sau chiar un depozit de deschidere minim.

Acest lucru înseamnă că, oricât de mulți bani aveți în contul dvs. de economii, nu veți fi niciodată taxați deloc taxe lunare. Pe partea de flip, dacă contul dvs. ajunge sub un sold minim specific, nu veți fi taxat, de asemenea, taxe.

cu un randament de 0,4% (care este 5x media națională), veți primi una dintre cele mai bune rate din contul dvs. de randament ridicat.

veți putea vedea cu ușurință câți bani puteți economisi pe baza oricărei sume pe care le introduceți pe calculatorul site -ului lor. Acest calculator vă permite să comparați astfel de economii cu alte bănci care oferă servicii similare.

Caracteristici cheie:

 • Fără taxă lunară și nicio taxă pentru fonduri insuficiente deloc, astfel încât contul dvs. de economii nu vă va costa niciodată bani.
 • Calculatorul online ușor de utilizat vă arată cât puteți economisi cu Discover.
 • 24/7 Serviciul pentru clienți din SUA face ușor să luați legătura în orice moment al zilei, dacă aveți întrebări cu privire la contul dvs. de economii sau la un alt serviciu bancar.
 • Fără taxe ascunse și niciun nivel de rate ale dobânzii înseamnă că veți putea vedea cu ușurință cât de mult dobândă veți câștiga pentru o anumită sumă de bani depusă în contul dvs.

< /a> 7. American Express.

Cel mai bun pentru a avea cele mai bune caracteristici prietenoase pentru consumatori.

 AmericanExpress HomePage

* parsed = « 1 »> American Express S -a dovedit că are unele dintre cele mai mari evaluări de satisfacție a clienților din industria bancară.

făcând simplu să transfere și să efectueze depozite auto, American Express face foarte ușor să vă gestionați banii. Oferind declarații digitale pe contul dvs. de economii, American Express face, de asemenea, ușor să vă vedeți câștigurile la un moment dat.

Cu un APY de 0,4% care se compune zilnic, veți putea vedea că contul dvs. de economii cresc în fața ochilor voștri.

Caracteristici cheie:

 • Creditul dvs. nu va fi afectat la deschiderea unui cont nou, permițându -vă să obțineți cu ușurință un cont cu randament ridicat, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la ratingul dvs. de credit.
 • Oferindu -vă o educație despre cum să economisiți mai bine, American Express oferă diverse articole pe site -ul lor pentru a vă ajuta să economisiți mai mulți bani și să vă ușurați mai ușor unde se duc banii.
 • Permiteți -vă până la 9 retrageri sau transferuri pe lună din contul dvs. de economii, American Express vă face ușor să vă puneți în considerare banii atunci când aveți nevoie.
 • Cu una dintre cele mai bune politici bancare favorabile consumatorilor din industrie, American Express oferă niveluri de servicii de neegalat pentru clienții săi.

Alte conturi de economii de afaceri cu randament ridicat de înaltă randament, care nu sunt menționate în acest post, sunt Axos Bank, First Internet Bank și Live Oak Bank.

Ce sunt mari ‌yield‌ business‌ economii‌ conturi?

Un cont de randament ridicat de afaceri oferă un APY procentual anual de randament, care este mult mai mare decât cel al unui cont tradițional de economii.

Acest tip de cont este conceput pentru întreprinderile care caută să economisească bani fără a face compromisuri la nivelul serviciului furnizat de banca lor. De fapt, cea mai obișnuită utilizare pentru un cont de economii de afaceri cu randament ridicat este să economisiți bani care sunt necesari pe termen scurt.

Un cont de economii de afaceri cu randament ridicat este foarte convenabil, deoarece puteți accesa cu ușurință banii și puteți depune fonduri suplimentare ori de câte ori doriți, deci nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca banii din acest cont să fie inutilizabile.

Cu taxele lunare de întreținere, de obicei, sunt mai mici decât cele stabilite de conturile tradiționale de economii, afacerea dvs. poate obține cu ușurință un cont de economisire cu randament ridicat pentru a vă ajuta să economisiți bani, după cum este necesar.

În plus, cele mai bune conturi de economii de afaceri nu vor avea cerințe minime de sold, ceea ce face și mai ușor să economisiți bani cât și când puteți.

Pentru a beneficia la maxim de un cont de economii de afaceri cu randament ridicat, ar trebui să vă asigurați că puteți profita de orice oferte introductive sau de înscriere care pot fi disponibile cu acestea Conturi.

Cum funcționează un cont online de economii cu randament ridicat?

cu un cont de economii cu randament ridicat, de obicei veți avea acces direct la banii dvs. atunci când aveți nevoie, deci nu există niciun motiv să nu profitați de acest tip de cont dacă este disponibil în zona dvs. >

va dura doar câteva minute pentru a deschide un cont online de economii cu randament ridicat și, odată ce va fi configurat, pur și simplu depuneți suma de bani pe care doriți să o economisiți în noul dvs. cont bancar.

Dacă există modificări ale ratelor dobânzii sau a altor taxe asociate cu aceste conturi, majoritatea băncilor oferă o notificare prin intermediul portalului lor bancar online, astfel încât să puteți rămâne la curent.

Conturile online de economii cu randament ridicat oferă, de obicei, dobândă de compunere zilnică, ceea ce înseamnă că banii din contul dvs. vor câștiga dobândă din prima zi.

Acest lucru vă ajută să vă asigurați că aveți mai mulți bani economisiți în contul dvs. în timp și, deși creșteri zilnice pot părea mici, acestea se vor adăuga după câteva luni și vor deveni un factor major atunci când vă retrageți banii.

Importanța securității într-un cont de economii de afaceri

Furnizorii de conturi de economii de afaceri online oferă de obicei o gamă largă de funcții de securitate pentru a vă ajuta să urmăriți banii și să rămâneți în siguranță online.

Mulți furnizori de conturi online de economii cu randament ridicat oferă autentificare cu doi factori, care este utilizarea verificării suplimentare de conectare, pe lângă numele de utilizator și parolele.

Acest lucru poate fi sub formă de FOB -uri cheie sau coduri de verificare speciale care sunt trimise prin mesaj text atunci când încercați să vă accesați contul de pe un dispozitiv necunoscut.

, de asemenea, veți găsi adesea contoarele de forță a parolei, precum și întrebări și răspunsuri aleatorii aleatorii cu privire la unele conturi de economii de afaceri, așa că ar trebui să luați în considerare alegerea unui furnizor care oferă măsuri de securitate puternice ca acestea pentru a vă păstra banii în siguranță. /P>

O singură ofertă de cont de economii de avantaje de afaceri este asigurarea FDIC. Aceasta înseamnă că contul dvs. bancar poate fi asigurat până la suma maximă de 250.000 USD, în cazul în care ceva nu merge bine cu banca în sine.

Acest lucru vă oferă liniște sufletească și vă poate ajuta să vă simțiți mai confortabil știind că banii dvs. nu vor fi în pericol dacă s -ar întâmpla ceva rău.

Întrebări de pus la deschiderea unui cont de economii bancare online

Să aruncăm acum o privire la câteva dintre cele mai importante întrebări de luat în considerare și să vă puneți atunci când deschideți un cont online de economii de afaceri cu randament ridicat.

Ce fel de rată a dobânzii vă puteți aștepta?

veți constata de obicei că aceste conturi oferă rate de dobândă de compunere, mai mari decât alte bănci. Acesta este unul dintre principalele avantaje ale utilizării unui cont de economii pe orice alt tip de cont bancar.

Ce fel de taxe sunt implicate?

Atunci când alegeți un cont de economii de randament ridicat online, trebuie să aflați dacă există sau nu alte tipuri de taxe asociate cu contul.

Aceste tipuri de taxe se pot adăuga în timp și pot mânca în interesul dvs., așa că merită întotdeauna să vă asigurați că căutați un cont fără nicio taxă lunară.

În unele cazuri, vor exista taxe lunare asociate cu aceste tipuri de conturi dacă vi se cere să le utilizați în alt scop, cum ar fi utilizarea aplicații de investiții Conectat direct la contul dvs. bancar.

În plus față de taxele lunare, ar trebui să încercați, de asemenea, să evitați orice taxe de configurare dacă și când este posibil. Acești bani vor fi mai bine utilizați prin depunerea acestuia în contul dvs. pentru a începe economisirea.

Ce fel de cont veți avea nevoie?

Există, de obicei, trei tipuri de conturi pe care le puteți alege atunci când decideți dacă deschideți sau nu un cont de economii cu randament ridicat de afaceri. Acestea includ contul de piață monetară, contul de verificare a afacerii și conturile dvs. standard de economii online.

Conturile de piață monetară sunt de obicei conturi de dobândă mai mari și vă permit să scrieți cecuri împotriva banilor dvs. din cont. Veți constata că aceasta este o opțiune bună pentru întreprinderi și persoane care doresc să -și crească economiile pentru a plăti cheltuieli mai mari la o dată ulterioară.

Conturile de verificare a afacerilor sunt o altă opțiune bună pentru întreprinderile care caută să economisească bani pentru a plăti cheltuielile. Aceste conturi vă permit să scrieți cecuri împotriva soldului contului dvs. și să obțineți acces instantaneu la numerar, dacă este necesar.

Conturile dvs. standard de economii online sunt cele mai potrivite persoanelor care doresc pur și simplu dobânda generată de banii lor, minus orice taxe suplimentare care pot fi percepute pe parcurs.

Aceste tipuri de conturi câștigă de obicei mai multă dobândă decât orice alt tip de cont bancar tradițional, dar nu oferă altceva în afară de facilitatea de economisire efectivă în sine.

Cât de ușor este să mutați bani între conturi?

Mutarea fondurilor dvs. între conturile dvs. se poate face, de asemenea, instantaneu și fără nicio problemă cu majoritatea serviciilor, ceea ce este un beneficiu frumos dacă încercați să vă echilibrați economiile pe baza a ceea ce puneți în fiecare cont. < /P>

Pot accesa contul meu de la orice dispozitiv?

A avea acces la conturile dvs. de economii de afaceri online de oriunde în lume este un avantaj uriaș față de faptul că trebuie să coborâți la o sucursală fizică pentru a vă gestiona banii.

Dacă mergeți pentru un cont cu randament ridicat, atunci încercați să alegeți unul care oferă și aplicații mobile sau chiar asistență bancară telefonică, dacă este posibil, deoarece aceste funcții vă vor permite să vă accesați contul ori de câte ori aveți nevoie-fără niciun plus Cost.

Cele mai bune conturi de economii de afaceri cu randament ridicat-Întrebări frecvente

Ce este un echilibru zilnic mediu?

Soldul mediu zilnic se referă la suma de bani din contul dvs. pe parcursul unei anumite perioade de timp. În cele mai multe cazuri, soldul mediu zilnic minim este cuprins între 1.000 și 5.000 USD, în funcție de tipul de cont pe care îl alegeți și de cine îl furnizează.

Este ușor să obțineți împrumuturi de afaceri cu conturi de economii cu randament ridicat?

Majoritatea conturilor cu randament ridicat vor oferi doar facilități de economisire online, ceea ce înseamnă că probabil nu veți putea obține un împrumut de afaceri cu aceste tipuri de servicii la ofertă. < /P>

Ce sunt certificatele de depozit?

O instituție financiară va oferi un certificat de depozit ca opțiune de investiții pentru cei care doresc să câștige mai mult dobândă decât ceea ce pot oferi conturile de economii standard.

Aceste conturi vin cu un termen fix și, de obicei, necesită să investești fondurile în ele pentru durata specificată, ceea ce înseamnă că nu poți accesa acești bani până la sfârșitul termenului.

Proprietarii sau corporațiilor plătesc impozite?

Valoarea veniturilor de afaceri pe care le primiți este considerată a fi venitul și activele dvs. personale, cu excepția cazului în care aveți o corporație. Puteți utiliza o structură de răspundere limitată pentru a menține profiturile în conturile companiei.

Deși proprietățile unice și corporațiile sunt impozitate separat, ele trebuie să fie entități separate dintr -un punct de vedere legal.

Puteți utiliza un LLC ca o modalitate de a vă separa legal propriile active de profiturile afacerii, astfel încât să nu fie necesar să vă puneți în pericol finanțele personale dacă ceva nu merge bine. Această structură devine din ce în ce mai populară în rândul întreprinderilor mici, datorită simplității și ușurinței sale de utilizare.

Cât de important este lichiditatea fluxului de numerar în afaceri?

În timp ce cardurile de credit (și uneori chiar și un card de debit) pot fi o modalitate excelentă de a gestiona fluxul de numerar, veți constata că poate deveni rapid dificil să vă accesați banii dacă vă bazați puternic pe aceste opțiuni. < p>

trebuie să aveți acces rapid și ușor la banii din contul dvs., astfel încât să nu vă confruntați cu probleme atunci când plătiți cheltuieli de afaceri sau chiar să acoperiți salariile.

Dacă ați ales instituția financiară potrivită, atunci veți putea să vă gestionați contul rapid și ușor, unele oferind chiar și transferuri de fonduri în timp real pe măsură ce apare nevoia.

Înfășurați.

economii de afaceri cu randament ridicat de afaceri‌ Conturi-vă poate oferi‌, o mulțime de beneficii și, dacă sunt alese corect, vă poate ajuta să vă faceți banii să funcționeze pentru dvs.

După ce ați stabilit nevoile dvs. și ați găsit contul care le îndeplinește cel mai bine, deschideți contul și apoi urmăriți pur și simplu banii dvs. crescând pe baza celui mai mare APY disponibil.

pentru recapitulare, acestea sunt cele mai bune conturi de economii de afaceri cu randament ridicat:

 • CapitalOne : Cel mai bun pentru a începe cu un cont în cel puțin 5 minute.
 • Salliemae : Cel mai bun pentru o rată a dobânzii compusă care se compune zilnic și plătește lunar.
 • cit : Cel mai bun pentru a avea un cont bancar care nu percepe taxe bancomate.
 • LendingClub : Cel mai bun pentru obținerea uneia dintre cele mai mari rate de randament disponibile.
 • Alliant : Cel mai bun pentru a avea o soluție simplă de economii pe contul dvs. de randament ridicat.
 • Descoperiți : Cel mai bun pentru că nu trebuie să plătiți niciodată o taxă pentru fonduri insuficiente.
 • American Express : Cel mai bun pentru a avea cele mai bune caracteristici prietenoase pentru consumatori.

Aceste conturi pot veni, de asemenea, cu o mulțime de funcții suplimentare, permițându -vă să vă gestionați banii mai ușor ca niciodată. Alegerea contului potrivit poate face o diferență mare față de soldul bancar, în special în timp.

Care credeți că sunt cele mai bune conturi de economii cu randament ridicat? Există bănci grozave pe care le -am ratat în lista de mai sus? Anunță -mă în comentariile de mai jos.

citire ulterioară pe Adamenfroy: să te gândești la deschiderea unui cont de verificare a afacerilor? Iată cel mai bun verificarea conturilor Pentru a alege pentru un LLC .

Puteți citi, de asemenea, postarea mea pe cele mai bune împrumuturi și rate imobiliare comerciale Dacă sunteți interesat de cum să obțineți o ipotecă pe proprietatea dvs. comercială.

În cele din urmă, iată o postare pe cele mai bune uniuni de credit pentru întreprinderile mici pe care s -ar putea să doriți să le verificați.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *