Link Building 2.0: The LEVERAGE volan

Link Building 2.0: The LEVERAGE volan

Aceasta este partea a 2-a din seria mea din 3 părți scalară-ți influența.

Partea 1: Cercetarea cuvintelor cheie Matrix a acoperit modul în care cercetarea cuvintelor cheie sunt ușoare, adesea învățate incorect și necesită intenție de cumpărare tranzacțională dacă doriți să câștigați bani cu un blog.

Scopul acestei serii este de a schimba radical modul în care vizualizați câștigarea banilor online, astfel încât să vă puteți extinde influența la viteza de pornire și să obțineți orice doriți cu o afacere de blogging.

Să începem.

* /H2>

Link -urile sunt moneda internetului. Ești bogat sau rupt?

Sunt sigur că ați citit o mulțime de articole despre strategiile de construire a legăturilor- invitat Blogging , clădire de link-uri rupte, reclamarea linkurilor, mențiuni necorespunzătoare, comentarii pe blog, Haro Outreach , parteneriate de legătură, etc.

Aceste articole vă spun de obicei cum să efectuați o informare, ce instrumente să utilizați și diferite tactici pentru a începe să construiți legături.

Cu toate acestea, le lipsește o componentă cheie.

levier.

Luați în considerare acest lucru.

legăturile sunt ca moneda. Cu cât aveți mai mult, cu atât este mai mare șansele de a clasifica pe motoarele de căutare. Și cu cât sunt mai mari șansele dvs. de clasare a căutării, cu atât puteți câștiga mai mulți bani potențiali.

Există o valoare intrinsecă în obținerea unui backlink.

Și amintiți-vă, valoarea link-ului este direct legată de Evaluare de domeniu (DR) din site-ul din care câștigi linkul.

DR este o metrică creată de Ahrefs (similară cu Moz DA), care este un număr de la 0 la 100 pe baza profilului de legătură și a capacității de a clasifica pe paginile de rezultate ale motorului de căutare (SERP).

 • Când începeți un nou blog, DR -ul dvs. este zero.
 • Blogurile mici au DRS de la 30-50.
 • DR-ul meu actual este 78.
 • Blogurile majore au DRS în anii 70 și 80.
 • Marile companii SaaS au DRS în anii 80 și 90.
 • Site -urile de top de pe internet precum Google, YouTube și Facebook au DRS de 99+.

Deci, cum se echivalează cu valoarea?

Ei bine, un link de pe un blog mic, de nișă, cu un DR de 25 de ani este mult mai puțin valoros decât o legătură de înaltă calitate de la New York Times sau Wikipedia cu un DR de 90+.

Valoarea link -ului este transmisă de pe site -ul de legătură la al tău. Cu alte cuvinte, cu cât este mai mare DR -ul site -ului care se leagă de dvs., cu atât este mai valoros.

Aceste noi legături sunt voturi de încredere în ochii Google. Ei arată că blogul tău este de încredere.

backlink -urile sunt încă unul dintre cei mai mari factori de clasare Google, deoarece sunt dificil de obținut. Nu apar magic; Trebuie să lucrezi pentru ei.

și sunt valoroase.

Gândiți -vă la asta.

Am văzut că agențiile de marketing digital se încarcă oriunde de la 500 la 3.000 USD pentru un singur Link High DR.

Dacă obținerea câtorva backlink -uri High DR vă poate ajuta să treceți la prima pagină a Google, apoi să faceți bani din postarea dvs., aceste link -uri valoroase au un impact real al pieței.

De ce un site web v -ar oferi această valoare gratuit fără a primi ceva în schimb?

Nu are sens.

Puteți scrie cea mai magnifică postare, demnă de legătură, să efectuați o informare perfectă, cerând plasarea ideală a legăturii-și este posibil să vă mai scăpați.

De ce?

Nu există nimic de valoare pentru cealaltă parte.

În cele din urmă, cereți cuiva să lucreze în numele dvs. (adăugați un link către site -ul lor web) care vă avantajează și nu face nimic pentru ei în schimb.

Deci, ce faci?

utilizați pârghia și oferiți valoare.

creați un parteneriat real, reciproc benefic.

[

Folosind clădirea de link-uri bazate pe pârghie în primii doi ani ai blogului meu, mi-am mărit ratingul de domeniu Ahrefs de la 0 la 78 și am construit link-uri de la 433 Site-uri DR 70+. Dintre aceste 433 de site -uri, 44 dintre ele aveau DRS peste 90.

aceste site -uri sunt unele dintre cele mai înalte site -uri de autoritate de pe internet: Forbes, Business Insider, Entrepreneur, WP Engine, GoDaddy, Weebly, Yahoo!, HubSpot, BigCommerce și multe altele.

Obținerea backlink -urilor de pe toate aceste site -uri a făcut ca Google să mă ia în serios. Mi-au ajutat să-mi cresc traficul de la 0 la 500.000 de cititori lunar și au crescut veniturile blogului meu la peste 80 USD k pe lună .

Nu -mi place să mă laud, dar mă consider unul dintre cei mai buni constructori de legături din lume.

Cum am făcut -o?

construirea legăturilor bazate pe pârghie.

Aceasta nu este o clădire tactică de calitate scăzută sau legături de pălărie neagră. Este o legătură de pălărie albă construind pe steroizi și nu multe mărci sau SEO știu despre puterea sa.

În acest ghid, voi acoperi ceea ce este construirea de link-uri bazate pe pârghie, astfel încât să puteți începe să-l implementați pentru propriul blog.

În primul rând, să acoperim câteva motive psihologice că legăturile sunt active comerciale.

lumea este un schimb de valori.

Conform înregistrărilor istorice, Bartering a început peste acum 8.000 de ani În timp ce fenicienii au început să-și tranzacționeze activele pentru alimente, arme și mirodenii.

și odată cu apariția agriculturii (și îndepărtarea de stilul de viață al vânătorului-culegător), obiectivul a devenit simplu: creează un excedent și îl tranzacționează pentru penurie.

Acest lucru le -a permis fermierilor să hrănească nu numai familiile lor, ci și comunitățile întregi. Și -ar putea schimba culturile excedentare pentru condimente, arme, țesături – orice nu s -ar putea atinge.

Astăzi, sistemul nostru capitalist rulează pe schimburi de valori și se aplică aceleași principii:

 • Vă petreceți timpul la un loc de muncă corporativ, mergeți acasă și cumpărați ceva pe Amazon. Vă tranzacționați banii (abundența) pentru un produs pe care nu îl puteți crea (deficit).
 • schimbați mărfuri pe Facebook Marketplace și Craigslist.
 • Investiți pe piața bursieră pentru a cumpăra acțiuni ale unei companii, oferind bani de astăzi pentru un potențial randament viitor.
 • < Li> La naiba, s-ar putea să-ți cosi chiar iarba socului tău sau să le aduci cina pentru a obține puncte brownie cu soția ta (chiar o faci din bunătatea inimii tale?)

Bartering este aproape înrădăcinat în ADN -ul nostru.

Apreciem securitatea și abundența peste pericol și deficit. comercializăm ceea ce avem din belșug pentru a atinge ceea ce este rar.

este egoist, dar în multe lucruri pe care le facem, de multe ori ne întrebăm:

Ce este pentru mine?

Acest sistem de bartering și valoarea de tranzacționare pentru valoare este exact același atunci când vine vorba de clădirea legăturilor și Creșterea unui blog de succes .

Parteneriatele nu pot fi un schimb unilateral.

trebuie să găsiți modalități de a oferi valoare.

Cum oferiți valoare în construirea legăturilor?

La fel ca tranzacționarea mărfurilor în lumea fizică, puteți tranzacționa și lucruri de valoare în lumea digitală. Pentru a face acest lucru, mai întâi trebuie să înțelegeți ceea ce este de fapt valoros în lumea digitală.

Deci, ce este valoros?

Ei bine, din experiența mea de lucru cu mărci de comerț electronic, agenții, companii SaaS și bloggeri, există un lucru râvnit de toți:

link -uri.

Dacă doriți să formați un parteneriat online și să vă faceți backlink -uri, trebuie să puteți oferi legături bune în schimb.

este atât de simplu.

Din nou, este un schimb de valori-nu o ofertă unilaterală.

Nu pot să vă spun câte e -mailuri de informare primesc în fiecare săptămână, cerându -mi să pun un link într -unul dintre articolele mele pentru a „îmbunătăți calitatea articolului meu, a -mi spori SEO -ul sau„ ajutați -mi cititorii ”.

sau un blog va arunca morcovul „Adăugați acest link pe blogul dvs. și vă voi împărtăși postarea pe rețelele de socializare” ca și cum ar fi partajarea unei postări la câțiva dintre adepții lor este într -un fel la fel ca un backlink extrem de valoros de la Blogul meu.

Nu este – aceste e -mailuri se termină chiar în gunoi. Din nou, ce este pentru mine?

Deci, ce merită o legătură?

Probabil mai mult decât crezi.

Nu există o știință exactă pentru a determina valoarea legăturii. Este o combinație de factori, inclusiv ratingul de domeniu al site -ului, nișa, traficul, capitalurile proprii, etc.

Dacă ar trebui să fac o estimare total și complet non-științifică în toate nișe, aș spune că merită o referință de retracțiune:

 • DR 0-20: 50 $
 • Dr. 21-40: 100 $
 • DR 40-60: 200 $
 • DR 61-70: 400 $
 • Dr 71-80: 500 $
 • DR 81-90: 600 $
 • DR 90+: 1.000 $

Ahrefs a făcut, de asemenea, un studiu privind valoarea unui backlink și a constatat că valoarea medie a cumpărării unui link a fost $ 352.92 .

Cu acest cadru, puteți începe să înțelegeți valoarea legăturilor, astfel încât să le puteți tranzacționa mai ușor și să obțineți mai multă valoare în schimb.

mitul clădirii de legături pasive.

Mulți experți în optimizarea motoarelor de căutare și marketeri de conținut spun că Sfântul Graal al clădirii Link este „construirea de legături pasive” – obținerea de link -uri către un articol fără a face nimic, deoarece postarea dvs. este atât de bună.

Această tactică de construire a legăturilor se poate face prin crearea de cercetări originale, adăugând infografii, videoclipuri, studii de caz și redactare de conținut de calitate.

În timp ce toate elementele de mai sus ar trebui încorporate în unele dintre postările dvs. de oaspeți, construirea de legături pasive este un mit în multe feluri.

source: rangurile superioare

„Construiește -l și vor veni” nu funcționează în 2021. Obținerea de legături de calitate este o volană care răsplătește doar cele mai vizibile site -uri.

De exemplu, să spunem că creați un articol uimitor plin de cercetări originale, infografii și videoclipuri. Este cu mult mai bun decât orice este clasat pe pagina unu din Google.

Cu toate acestea, atunci când creați un articol nou, acesta nu va începe să se clasifice imediat. S -ar putea să fie la pagina 4, pagina 5 sau poate nici măcar să crape primele 100 de rezultate.

cine o va găsi?

Volanta vicioasă a clădirii de legături pasive se bazează pe vizibilitate – site -urile care se clasifică deja obțin mai multe legături, deoarece sunt mai ușor de găsit.

Gândește -te la asta.

Un blog sau un site de știri caută o resursă, așa că o fac pe Google, găsesc răspunsul rapid pe baza unuia dintre articolele de top de rang și se conectează la acesta.

recompensează site -urile din partea de sus.

În timp ce construirea de legături pasive poate funcționa pentru site-uri populare, foarte vizibile, este aproape imposibil pentru noi bloggeri.

linia de jos: Ideea construirii de legături pasive este un mit care menține mulți bloggeri noi.

Deci, ce faci?

Trebuie să luați măsuri și să construiți singuri autoritate de domeniu, deoarece nimeni altcineva nu o va face pentru voi.

Alți factori în determinarea valorii legăturii.

Amintiți -vă, nu toate legăturile sunt create egale. Există câteva mici detalii complicate pe care ar trebui să le cunoașteți înainte de a începe construirea de link -uri.

Bine, așa că știm că un backlink este o bucată de text de ancoră hipertext, care indică un cititor pe site -ul dvs. web.

Cum este acest „suc de legătură” de la un site la altul?

Există o serie de factori de luat în considerare, dar iată principalele șapte.

1. Dofollow sau nofollow.

Link -urile de pe alte site -uri web sunt fie „dofollow”, fie „nofollow”.

legăturile sunt întotdeauna dofollow, cu excepția cazului în care sunt marcate altfel. Dacă un link este dofollow, Google Search Crawlers va „urma” linkul către pagina externă și vor trece valoarea SEO prin ea.

Link -uri nofollow spun Google să nu „urmeze” linkul către pagina externă și să nu treacă nicio valoare SEO. Backlink -urile pot fi marcate manual „nofollow” și această etichetă HTML este folosită în multe moduri diferite (și adesea greșite).

sursa: WordStream

Într -o utilizare corectă, legăturile de afiliere și legăturile sponsorizate care sunt de natură promoțională ar trebui marcate nofollow. Dacă citați o statistică, o imagine sau o resursă utilă, acestea ar trebui să fie de obicei DoFollow.

De multe ori văd că blogurile încearcă să „salveze” echitatea link -ului marcând prea multe link -uri externe ca nofollow. Gândirea este că, dacă marchează toate legăturile externe nofollow și toate legăturile interne către propriile postări, atunci postările lor de pe blog obțin tot sucul de legătură și mai multă autoritate.

Acest lucru nu este complet adevărat.

Există o mulțime de zone gri atunci când vine vorba de legături DoFollow/Nofollow și modul în care acestea trec valoarea.

Semrush a efectuat efectiv Un studiu de caz unde au asistat la o valoare SEO în backlinks nofollow.

În general, este important să cunoaștem diferența dintre cele două tipuri de legături. Obiectivul de a obține legături DoFollow în cea mai mare parte, dar știți că poate exista și valoare SEO în link -uri nofollow.

Este important să aveți un amestec natural de ambele.

2. Ratingul de domeniu al site -ului de legătură.

Un link de pe un site web High DR este mai valoros decât un link de pe un site web mai inferior DR.

Acest lucru este valabil în aproape toate cazurile, cu excepția unor cazuri în care există un site DR mai mic, cu foarte puține legături externe în general. În acest caz, o legătură de pe un site DR mai mic ar putea fi puțin mai valoroasă dacă legătura dvs. externă este una dintre mai puține legături externe totale.

3. Ratingul URL al paginii de legătură.

La fel ca ratingul de domeniu (DR) este autoritatea unui întreg site web, Ahrefs are alte valori care sunt foarte importante în construirea legăturilor. Aceasta este ratingul URL al paginii:

ratingul URL este la fel ca DR, cu excepția faptului că este autoritatea paginii web individuale, nu a întregului site web.

Când publicați o nouă postare pe blog, ratingul URL este de obicei 10. Acest număr crește în timp pe măsură ce construiți mai multe link -uri către această postare individuală.

În timp ce evaluările de domeniu de 70 și 80 sunt considerate mari, evaluările URL de 30 și 40 sunt considerate mari. Evaluările URL sunt de obicei întotdeauna mai mici decât evaluările domeniului.

Deci, în acest caz, obținerea unui link dintr -o pagină cu un rating URL de 20 este mai valoros decât un link dintr -o pagină cu un rating URL de 10.

4. Relevanța site -ului de legătură și a articolului cu nișa dvs.

Un backlink de pe un site legat de nișa dvs. vă poate beneficia adesea mai mult decât un backlink de pe un site complet fără legătură.

De exemplu, dacă ați scris o postare pe blog, cum ar fi postarea mea pe e-mail Software de marketing , un backlink de la MailChimp ar fi mult mai valoros decât un link de pe un blog de marketing aleatoriu.

5. Numărul de link -uri externe din pagina de legătură.

autoritatea de legătură este transmisă de la o pagină la alta. Și numărul de link -uri din pagină contează.

De exemplu, dacă primiți o retrogradare dintr -o bucată de conținut care are alte nouă link -uri pe pagină (pentru un total de 10), atunci obțineți aproximativ 10% din capitalul de legătură.

Dacă sunteți unul dintre cele cinci link -uri de pe pagină, obțineți aproximativ 20% din capitalurile proprii.

6. Plasarea legăturii în articolul Linking.

Link -uri externe care sunt mai mari pe pagină trec mai mult capitaluri proprii decât link -urile mai mici pe pagină.

De exemplu, dacă primiți un link dintr -un articol din primul paragraf, care este de obicei mai valoros decât un link lângă partea de jos.

*

7. Textul de ancoră.

Textul de ancoră, cunoscut și sub denumirea de cuvinte hiperlinkate reale care se leagă de site -ul dvs., este un alt factor în construirea legăturilor.

Cu toate acestea, întrucât algoritmul și PageRank Google devin mai inteligente și pot citi cuvintele contextuale din jurul textului de ancorare, devine mai puțin important.

Ceea ce este important este ca legăturile tale de intrare să pară la fel de naturale ca uman.

De exemplu, dacă primiți un link către postarea dvs. de blog despre „Cum să faceți bani online”, nu doriți ca textul de ancorare să fie „Cum să faceți bani online”.

În schimb, ar trebui să fie un amestec al unuia dintre cele cinci tipuri de text de ancorare:

 • potrivire exactă – Text de ancorare care se potrivește exact cu cuvântul cheie (cum să câștigi bani online). Nu doriți multe dintre acestea, deoarece sunt nefirești și nu s -ar întâmpla atât de des fără aportul dvs.
 • parțial potrivire – text de ancorare care se potrivește parțial cuvântul cheie țintă ( adică modalități de a câștiga bani). Acesta este un tip puternic de text de ancoră de utilizat, deoarece este mai natural decât o potrivire exactă.
 • non-meci -Text de ancorare care nu are nicio legătură cu cuvântul cheie (adică în acest articol). Îmi place să le folosesc destul de des, deoarece sunt cel mai natural textul de ancorare.
 • marcă -text de ancorare care se aliniază cu marca ta (adică, Adam Enfroy). Acestea sunt, de asemenea, bune de utilizat, deoarece poate crește în mod natural autoritatea mărcii.
 • marca + cuvânt cheie – Text de ancoră care include atât marca dvs., cât și cuvântul cheie țintă (adică, Ghidul lui Adam Enfroy pentru a face bani online). Acest tip de text de ancoră este de asemenea bun, deoarece atașează marca dvs. la cuvântul cheie țintă.

Rezumând -o: Toți factorii de mai sus determină valoarea unui backlink individual. Sunt clasate în ordinea mea personală de prioritate și toate ar trebui luate în considerare dacă doriți să înțelegeți cu adevărat cum să construiți link -uri.

Deci, pentru a recapata, cea mai bună legătură posibilă ar fi:

Un link DoFollow de pe un site web High DR legat de nișa dvs. de pe o pagină cu un rating URL ridicat, plasat foarte mult în articol, cu câteva alte link -uri pe pagină, cu text de ancoră natural.

confuz? Nu vă faceți griji prea mult. Aceasta nu este o știință exactă, ci doar câteva lucruri utile de știut înainte de a începe construirea de link -uri și postarea invitaților.

Acum, după ce am acoperit unele dintre elementele de bază, să intrăm în câteva strategii.

Strategii de construcție de legături bazate pe pârghie.

Iată câteva noi strategii de construire a linkurilor bazate pe pârghie pe care am început să le folosesc cu blogul meu.

1. Tradarea link -urilor poștale pentru oaspeți.

Blogging -ul oaspeților este încă unul dintre principalele moduri prin care bloggerii să obțină backlink -uri. Valoarea blogging -ului oaspeților nu primește trafic de trimitere, ci creșterea ratingului de domeniu, astfel încât conținutul dvs. să se poată clasifica.

Acest proces implică accesarea la alte bloguri din nișa dvs., scrierea unui articol de oaspeți pentru site -ul lor web și conectarea la propriul dvs.

Cu toate acestea, pur și simplu scrierea postărilor pentru oaspeți pentru link -uri nu este suficientă. Linkurile de postare pentru invitați sunt, de asemenea, oarecum nefirești – dacă Google vede că fiecare backlink pe care îl obțineți este dintr -o postare de oaspeți pe care ați scris -o, ar putea ridica un steag roșu.

s -ar putea să creadă că ești singurul care leagă blogul tău și nu primești suficiente mențiuni „naturale” din alte articole. Nu doriți să ieșiți ca spammy sau forțat atunci când vă construiți profilul de backlink.

Deci, cum duceți blogurile pentru oaspeți la nivelul următor?

Folosiți postările de oaspeți ca resursă pentru a obține mai multe backlink -uri.

Să luăm un exemplu de pe blogul meu.

În noiembrie 2020, am publicat 12 postări de invitați pe alte site -uri din nișa mea.

sursa: flippa.com

Cum am optimizat legăturile din aceste postări pentru oaspeți?

Ei bine, am adăugat câteva link -uri către site -ul meu, câteva link -uri interne pentru blogul pentru care scriam și câteva statistici utile.

Dar de ce să te oprești acolo? Ce se întâmplă dacă ar fi loc pentru mai multe legături?

Dacă un link valorează în medie 352 USD, de ce nu aș adăuga încă câteva și să folosesc această pârghie pentru a alimenta mai multe link -uri pentru propriul meu blog?

Aici vine tranzacționarea de link -uri pentru oaspeți.

Iată cum funcționează: găsiți alți bloggeri din nișa dvs., care fac și postări de oaspeți pe site -uri de înaltă autoritate și tranzacții comerciale între ele între postările dvs. de oaspeți.

Deoarece aveți deja loc pentru a adăuga câteva link -uri suplimentare, le adăugați în postările lor de oaspeți și le adaugă pe ale voastrelor în postările lor de oaspeți.

este un câștig câștig.

În loc să publicați 12 postări de oaspeți și să primiți backlink -uri de pe 12 site -uri web, puteți utiliza postările dvs. de invitați ca momeală comercială și obțineți backlink -uri de la postările de oaspeți ai altor autori prin parteneriate.

Cu toate acestea, nu doriți să exagerați-acestea trebuie să fie legături de înaltă calitate bazate pe relații reale. Dacă citiți Ghidul Webmaster Google , există o mulțime de lucruri care pot fi considerate o schemă de legături pe care doriți să o evitați.

Vestea bună? Nu este prea complicat să faci acest lucru odată ce începi să faci o mulțime de posturi pentru oaspeți. Aceste parteneriate vin în mod natural în timp ce întâlnești alți bloggeri din nișa ta.

schimb de valori: furnizați link -uri către un alt blogger și primiți link -uri în schimb.

2. Pre-legarea în informarea postului de oaspeți.

Dacă doriți să lucrați cu un blogger de top sau un influencer în nișa dvs., puteți oferi o mulțime de valoare conectându -le la ele în postările dvs. de invitați înainte de a vă contacta chiar.

în acest fel, în e -mailul dvs. de informare pentru oaspeți, puteți prezenta backlink -urile valoroase pe care le -ați trimis deja.

De exemplu, mi-am dorit cu adevărat să lucrez cu Pat Flynn din Venit pasiv inteligent . Așa că, înainte de a -l întinde pe el pentru a face un interviu pentru podcast, m -am asigurat să -i trimit 10 backlink -uri din unele dintre postările mele invitate.

Această strategie de pre-legătură a funcționat.

Echipa sa a văzut valoarea în backlink -urile pe care le -am oferit, a fost realizat interviul podcastului și am primit câteva backlink -uri din pagina episodului podcastului:

sursă: venit pasiv inteligent

Aceasta este o strategie destul de următoare și una care este dificilă. Voi încerca să -l folosesc odată ce aveți un număr decent de postări pentru oaspeți în desfășurare și vreau să câștigați oportunități pe site -uri care nu vă pot răspunde în mod normal.

schimb de valori: furnizând link-uri în avans pentru a obține legături viitoare de înaltă calitate în schimb.

Alte strategii

Nu pot acoperi fiecare tactică de construire a legăturilor bazate pe pârghie pe care o folosesc pentru a obține trafic și pentru a face peste 70 de dolari pe lună cu marketing afiliat.

De fapt, ar fi o prostie pentru mine să ofer aceste informații online gratuit. Pur și simplu nu -mi permit să împărtășesc aceste tactici cu concurenții mei.

Cu toate acestea, le voi acoperi pe toate în profunzime în cursul meu online pe care îl voi lansa la începutul anului 2021.

rezumat

legăturile sunt un schimb de valori bazat pe pârghie.

Este mai puțin despre tehnica individuală de construire a legăturilor și mai mult despre valoarea pe care o puteți oferi.

Dacă nu oferiți valoare, chiar și cele mai bune strategii de construire a legăturilor pot fi scurte.

În loc să creezi e -mailuri de informare pentru oaspeți pe baza obținerii de link -uri, concentrați -vă pe prezentarea valorii și oferirea de link -uri.

În loc să vă faceți griji pentru tactica perfectă, cum ar fi clădirea legăturilor rupte sau recuperarea legăturii, concentrați -vă pe construirea unui parteneriat real, reciproc benefic.

Scalarea autorității dvs. în clădirea de legături creează un efect de bilă de zăpadă:

 • Cu cât obții mai multe link -uri, cu atât te clasifici mai mare.
 • Cu cât clasifici mai mare, cu atât mai mult trafic obțineți.
 • Cu cât obțin mai mult trafic, cu atât mai multe legături pasive primești.

și trebuie să începi de undeva.

Dacă tocmai începeți cu construirea de legături, trebuie să agitați, să construiți relații, să obțineți postări pentru oaspeți, să construiți un excedent de legătură și să folosiți excedentul pentru a face valoarea comercială în lumea digitală.

Ce părere aveți despre această nouă formă de construire a legăturilor bazate pe pârghie? Aveți întrebări cu privire la construirea linkurilor?

anunță -mă în comentariile de mai jos.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *