Care sunt cele mai bune state pentru a forma un LLC în 2023?

Care sunt cele mai bune state pentru a forma un LLC în 2023?

O parte uriașă din Începerea unui LLC determină cel mai bun stat pentru a-ți forma afacerea.

În timp ce diverse LLC Services vă pot ajuta să începeți un LLC în orice stat, plătește să știți ce state oferă statele oferte cele mai bune condiții pentru formarea LLC.

În acest articol, discut despre statele de top care trebuie luate în considerare atunci când formează un LLC, beneficiile pe care le oferă și alte considerente de care trebuie să ții cont.

LLC-uri străine Vs. LLC-uri interne

Să începem cu câteva definiții.

formați un LLC domestic atunci când afacerea dvs. funcționează în statul în care locuiți.

Pe de altă parte, formați un LLC străin atunci când această afacere funcționează în afara statului de origine.

Ambele tipuri de LLC au avantaje și dezavantaje pe care ar trebui să le ia în considerare înainte de a lua o decizie.

Regulile de impozitare sunt printre cei mai importanți factori atunci când se decide între un LLC străin sau domestic.

Dacă formați un SRL străin, nu numai că trebuie să plătiți impozite pe veniturile obținute în statul în care îl configurați, dar este posibil să fie necesar să depuneți impozite suplimentare pentru veniturile obținute în alte state.

În schimb, formarea unui LLC intern poate duce la mai puține documente și mai puține declarații fiscale pentru a fi completate.

Un alt factor de reținut atunci când comparăm aceste două tipuri de LLC -uri este protecția împotriva răspunderii personale.

cu entități străine și interne, membrii se bucură de acest tip de protecție.

Cu toate acestea, această protecție este adesea valabilă numai în cadrul statului de înregistrare în ceea ce privește entitățile străine.

Această lipsă de recunoaștere ar putea însemna că creditorii ar putea merge după membri personal în anumite cazuri.

Pe de altă parte, cu entități create pe plan intern, membrii se bucură, în general, de protecții legale mai cuprinzătoare și de protecție limitată de răspundere limitată pentru orice acțiuni pe care compania întreprinde.

Cost de formare a unui LLC variază, de asemenea, în funcție de dacă este o entitate străină sau internă.

Companiile interne necesită, de obicei, mai puține taxe decât omologii lor străini din cauza complexităților legale ale gestionării activelor din mai multe jurisdicții.

În plus, multe state percep taxe suplimentare pentru înregistrarea ca entitate străină, care se poate adăuga rapid.

Aceste costuri depind și de circumstanțe individuale, cum ar fi numărul de membri implicați sau de tipul de operațiuni de afaceri planificate înainte de timp.

Când are sens total să se depună pentru un LLC străin

să presupunem că operați o afacere dintr -un stat, dar vindeți doar produse de la altul.

În acest caz, cel mai bine este să vă creați Corporation cu răspundere limitată (LLC) în statul în care generați activ venituri.

În mod similar, pentru investițiile imobiliare, un LLC străin ar putea avea mai mult sens.

Dacă gestionați active în diferite state, dar trăiți într -un singur stat, este în general înțelept să vă formați LLC în aceeași jurisdicție ca și proprietatea dvs. de investiții.

Ce zici de rezidenți non-SUA?

În general, ar trebui să aleagă dintr -una dintre statele menționate mai jos la formarea unui LLC.

este cel mai bine pentru rezidenții non-americani.

cele mai bune state pentru a începe un llc

Să ajungem acum să vă ajutăm să alegeți o stare prietenoasă pentru afaceri pentru LLC.

Iată cele mai bune state de luat în considerare.

Statul dvs. de origine

se repetă că atunci când începeți o companie cu răspundere limitată (LLC), este de obicei mai avantajos să o stabiliți în starea de origine.

Alte state vizualizează LLC -urile din afara jurisdicției lor ca entități „străine”, necesitând taxe și cerințe suplimentare pentru înregistrare.

Deși stimulentele fiscale specifice pot fi semnificativ benefice dacă creați un LLC într-un stat „fără impozitare”, cum ar fi Nevada, acest lucru se aplică în general dacă toate veniturile generate de companie rămân în cadrul aceluiași stat fără impozitare.

Delaware

A Delaware LLC este una dintre cele mai bune companii de înființat.

Taxele și impozitele de depunere sunt mai mici decât în ​​alte state; Curtea Chancery este exclusiv pentru cazuri de afaceri, astfel încât autoritățile să le poată rezolva rapid și nu trebuie să fiți rezident în Delaware pentru a fi acționar, director sau ofițer.

Nevada

Nevada este unul dintre cele mai atractive state pentru lipsa impozitelor pe venit și a cerințelor minime de hârtie.

În general, întreprinderile nu trebuie să vă faceți griji cu privire la acordurile de partajare a informațiilor cu IRS.

Proprietarii de afaceri trebuie doar să plătească o taxă anuală de licență și o taxă de depunere.

În plus, un Nevada LLC este relativ ușor de format, deoarece statul nu necesită întâlniri anuale lungi sau acorduri detaliate.

wyoming

Wyoming nu necesită impozite pe venituri corporative, personale sau în franciză.

Statul are, de asemenea, rate scăzute de impozit pe vânzări, astfel încât startup -urile și antreprenorii pot aștepta cu nerăbdare un cost mult mai mic al activității în statul egalității în comparație cu alte state.

companiile au mai puține cerințe de hârtie aici, ceea ce face ca operațiunile lor să fie mai simple și mai eficiente decât în ​​alte părți.

În ciuda avantajelor Wyoming oferă LLC -uri, există dezavantaje de luat în considerare.

poate fi costisitor să administrați un Wyoming LLC din afara granițelor sale, iar activele în deplasare se pot bucura de o protecție legală diferită decât cele din interiorul acesteia.

alaska

Începerea unui LLC în Alaska este excelentă dacă sunteți un antreprenor care dorește să economisească bani.

Nu numai că nu trebuie să plătiți pe veniturile statului sau impozitele pe vânzări, dar multe orașe percep, de asemenea, rate scăzute de impozit pe vânzări și ar putea exista chiar anumite credite fiscale pentru tipul dvs. de afaceri dacă funcționează în cadrul statului.

În afară de impozitarea obișnuită, Alaska oferă, de asemenea, numeroase programe de împrumut pentru a ajuta întreprinderile care doresc să facă cumpărături în zona locală.

New Mexico

Pentru persoanele care doresc să formeze o companie cu răspundere limitată (LLC), New Mexico a apărut ca un alt stat de luat în considerare.

Această locație de sud -vest oferă unele dintre cele mai mici taxe de depunere LLC oriunde și nu necesită cerințe anuale de raportare, ceea ce este perfect pentru cei cu timp limitat.

Un bonus este protecțiile îmbunătățite de confidențialitate care permit noilor proprietari de afaceri să -și conducă compania în confidențialitate relativă.

Beneficiile unui străin LLC

Un mediu juridic favorabil afacerilor, taxe de depunere a statului scăzut și nefiind necesară să raporteze veniturile din afara statului poate face din străinătate o opțiune atractivă pentru mulți proprietari de afaceri.

Pe măsură ce veniturile de afaceri crește, poate fi înțelept să -l încorporați într -o jurisdicție străină cu rate de impozitare mai mici sau chiar fără impozite.

În același timp, este esențial să cercetăm jurisdicția străină pe care intenționați să o încorporați și să vă asigurați că răspunde nevoilor dvs. individuale de afaceri.

Este, de asemenea, important să ne amintim că taxele suplimentare de depunere sunt asociate cu stabilirea unui LLC străin și este esențial să rămâneți conforme cu legile și reglementările locale.

Statele perceptiri pe sancțiuni

Un alt aspect de luat în considerare sunt sancțiunile implicate pentru orice infracțiuni.

Statele diferite au reguli diferite cu privire la SRL -uri, iar dacă un LLC nu reușește să se înregistreze ca un LLC străin atunci când desfășoară activități într -un alt stat, riscă să se confrunte cu consecințe severe.

amenzi, penalități, dobândă, cheltuieli de judecată și chiar având capacitatea lor de a tranzacționa întreprinderile în întregime sunt toate măsurile posibile de aplicare.

trebuie să impună pedeapsa unui LLC.

Exercițiul întrebărilor de audit fiscal de stat

Un alt mod de a lua în considerare ce stare să formuleze SRL -ul dvs., luați în considerare cum ar arăta un audit fiscal de stat și ce întrebări v -ar putea pune auditorii.

În această măsură, iată câteva întrebări pe care le puteți pune pentru a face o alegere și mai clară:

 • Vei avea angajați care trăiesc și lucrează într -un singur stat major?
 • Ce tip de impozite trebuie să plătiți în fiecare stat?
 • Aveți un agent înregistrat într -o anumită stare?
 • Există cerințe de licență de afaceri care se aplică în anumite state?

Ce să vă așteptați când depuneți pentru un LLC

Când formați un LLC, este esențial să înțelegeți procesul de depunere.

în funcție de starea în care vă veți stabili afacerea, cerințele, formularele și taxele sunt asociate cu înregistrarea unui LLC.

În general, depunerea pentru un LLC implică depunerea documentelor către secretarul local de stat sau alte agenții desemnate.

Această lucrare trebuie să conțină informații specifice despre companie – cum ar fi numele, adresa, scopul și membrii acesteia – și poate necesita plata unei taxe de înregistrare.

Odată ce documentele necesare sunt prezentate, LLC este format și recunoscut oficial în acea stare.

Pe lângă depunerea unui LLC la un birou de administrație locală, întreprinderile ar putea avea nevoie, de asemenea, să solicite licențe sau permise specifice, în funcție de reglementările statului lor.

În plus, este posibil ca proprietarii de afaceri să fie nevoiți să se înregistreze la departamentul de impozitare al statului lor sau să deschidă un cont bancar de afaceri.

LLC Structura impozitării

ca entitate de afaceri, formarea de afaceri LLC necesită o examinare atentă a multor factori.

nu numai că un proprietar de afaceri trebuie să ia în considerare starea în care formează un LLC, ci și modul în care sistemul va trata LLC -ul lor din punct de vedere fiscal.

LLC -urile oferă avantaje fiscale semnificative și flexibilitate, în funcție de statul în care vă înregistrați afacerea.

În majoritatea statelor, membrii LLC pot alege dintre una dintre cele cinci structuri comune de impozitare care diferă în impozitele plătite de LLC și membrii acesteia.

Cele cinci structuri comune de impozitare pentru LLC-uri sunt un singur membru LLC, impozitul pe parteneriat, impozitul pe corporație C, impozitul pe corporație S și LLC cu membri multipli

LLC Membrii trebuie să selecteze una dintre aceste structuri pentru a plăti impozite pe venit, în funcție de circumstanțele lor și de cea mai bună strategie fiscală pentru activitatea lor.

pro și contra de formare a unui LLC

Iată pro și contra de formare a unui LLC.

pro:

 • Protecția activelor – Un LLC oferă proprietarilor protecția împotriva răspunderii personale, ceea ce înseamnă că sistemul juridic își protejează activele personale de datoriile suportate de afacere.
 • Beneficii fiscale – LLC -urile pot fi tratate ca o corporație sau parteneriat în scopuri fiscale, permițând proprietarilor să profite de anumite deduceri și beneficii fiscale care nu pot fi disponibile pentru alte structuri de afaceri.
 • rămân anonimi – LLC -urile permit proprietarilor să rămână anonimi, deoarece informațiile lor personale și financiare nu sunt ușor accesibile publicului.
 • Business Online -Un LLC poate desfășura eficient afaceri online, permițând proprietarilor să ajungă la o audiență mai largă fără a stabili locații din cărămidă și mortar.

contra:

 • Taxe anuale și depunerea – formarea unui LLC necesită depunerea documentelor la stat, care în general vine cu o taxă. În plus, unele state impun ca LLCS să depună rapoarte anuale sau să plătească taxe anuale pentru a rămâne în stare bună.
 • Taxe de întreținere – Odată stabilit, un LLC are nevoie de întreținere continuă, cum ar fi păstrarea legilor de afaceri și asigurarea tuturor documentelor de afaceri în ordine.
 • Impozit pe afaceri – LLC -urile pot fi supuse dublei impozite în funcție de statul în care sunt înregistrați, ceea ce înseamnă că proprietarii ar trebui să plătească impozit pe profit și individual pe profitul lor de afaceri.

cele mai bune state pentru a forma un LLC-FAQ

Ce state permit proprietarilor de întreprinderi mici să formeze o companie cu răspundere limitată?

toate afirmă toate întreprinderile să formeze un LLC.

Statele din California, Texas, Indiana, Nevada, New York și Florida sunt unii dintre cei mai obișnuiți proprietari de afaceri.

Unele state pot avea cerințe particulare în funcție de tipul de afaceri sau industrie pe care le operează.

Este întotdeauna cel mai bine să consultați un profesionist calificat înainte de a lua decizii cu privire la formarea unui LLC.

Ce este Curtea de Chancery și de ce este important?

Curtea de Chancery este o instanță istorică din Statele Unite care se ocupă de chestiuni de drept corporatist.

De la plata impozitului pe profit la interpretarea acordurilor acționarilor, această Curte este responsabilă pentru soluționarea litigiilor legale între acționari și directorii unei companii.

Curtea de Chancery oferă un serviciu de neprețuit întreprinderilor și este un lucru pe care oricine are în vedere formarea unui LLC.

Care sunt taxele anuale de raportare asociate cu formarea LLC?

Taxele anuale de raportare asociate cu formarea LLC pot varia de la stat la stat.

În general, majoritatea statelor impun LLC -urilor să prezinte un raport anual și să mențină cerințele minime de capital pentru afacere.

Unele state pot necesita, de asemenea, o taxă anuală pentru a rămâne în stare bună.

Care este diferența dintre impozitul pe venit de stat și impozitul pe franciză?

Impozitele pe venit de stat se referă la impozitele impuse persoanelor fizice și întreprinderilor pe baza veniturilor nete din anul precedent.

Când proprietarii formează LLC -uri, sunt de obicei obligați să depună documente la guvernul de stat, care vine în general cu o taxă.

Impozitele de franciză se învârt în jurul cât de mult a investit un capital pe un anumit stat și variază adesea de la stat la stat.

Această taxă este o taxă de franciză separată de impozitele pe venit impuse profiturilor LLCS.

Cerința de depunere anuală pentru LLCS variază de la stat la stat?

Da, cerințele anuale de înregistrare publică ale LLCS variază de la stat la stat.

Deoarece proprietarii LLC sunt adesea obligați să depună documente la guvernul de stat în fiecare an, statele diferite pot avea cerințe suplimentare pentru depunere.

O companie Fortune 500 ar trebui să formeze un LLC?

depinde.

pot exista opțiuni mai bune decât formarea unui LLC pentru o corporație mare, cum ar fi o companie Fortune 500.

pentru proprietarii de afaceri mai mici, cu toate acestea, formarea unui LLC poate oferi protecție legală și beneficii fiscale care nu sunt disponibile cu o altă structură de afaceri.

Impozitele pe venituri ale corporative mai scăzute cu LLCS?

Când proprietarii de afaceri vin să plătească impozite pe venit pe profit, aceștia plătesc în general impozite pe baza profiturilor lor.

În unele cazuri, formarea unui LLC poate duce la mai scăzute rate de impozit pe profit datorită structurii legale ale afacerii.

Pe de altă parte, impozitele pe venit personal pot fi încă aplicabile veniturilor personale ale proprietarului de la LLC.

Wrap up.

Starea dvs. de origine este, în general, cel mai bun loc pentru a forma un LLC.

Cu toate acestea, nu este întotdeauna la fel de alb -negru ca asta.

În funcție de tipul de afaceri și de reglementările statului de origine, puteți forma un LLC din afara statului.

Înainte de a lua decizia, este esențial să cercetați cerințele atât în ​​statul dvs. de origine, cât și în orice state potențiale din afara statului LLC.

În plus, solicitați sfaturi de la un profesionist calificat despre situația dvs. specifică.

Cu cercetarea și planificarea corespunzătoare, orice afacere se poate bucura de numeroasele avantaje ale creării unui LLC.

lectură ulterioară pe adamenfroy.com : diferența dintre o proprietate unică și un LLC poate ajuta proprietarii de întreprinderi mici să stabilească cea mai bună opțiune.

Puteți consulta și acest articol pe conturi de verificare a afacerilor .

aceste conturi sunt esențiale pentru LLC -uri, deoarece oferă o modalitate sigură și eficientă de a gestiona finanțele.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *