7 cele mai bune platforme de date pentru clienți din 2023 (recenzii pentru afaceri)

7 cele mai bune platforme de date pentru clienți din 2023 (recenzii pentru afaceri)

Vrei alegerile mele de top? Cele mai bune platforme de date pentru clienți sunt Oracle CX Marketing și segment < /a>.

Platformele de date pentru clienți (CDPS) Adunați informațiile despre clienți de pe web și le consolidează într -un singur loc. & nbsp;

Acest lucru vă ajută să preziceți mai bine următorul pas în călătoria clientului, astfel încât să puteți trimite mesaje de marketing personalizate potrivite pentru a le hrăni și a le păstra.

Unele dintre principalele instrumente care utilizează Furnizori de integrare a datelor Pentru a integra informațiile cu CDP -uri includ:

În acest ghid, am clasat și revizuit cele mai bune platforme de date pentru clienți bazate pe caracteristici, integrări, ușurință de utilizare, prețuri, suport și multe altele.

Care sunt cele mai bune platforme de date pentru clienți? & nbsp;

Iată cele mai bune platforme de date pentru clienți pe care trebuie să le folosești în acest an. & nbsp;

Să trecem la listă.

1. oracle cx marketing .

cea mai bună platformă generală de date pentru clienți (bazată pe cotație).

oracle cx marketing este o platformă de date pentru clienți bazată pe cloud, care converg datele de la multi-canale într-o singură vedere pentru a vă ajuta să oferiți o experiență personalizată pentru clienți.

Soluțiile sale integrate de date vă ajută, de asemenea, să efectuați teste A/B și să lanseze campanii de marketing încrucișat.

Conectează comportamentul clienților, tranzacțiile și demografia între aplicații de marketing, vânzări, servicii și back-office pentru a uni datele. De asemenea, vă ajută să personalizați marketingul pentru cumpărători din toate punctele de contact ale clienților, cum ar fi e -mail, SMS, mobil, web, social și multe altele.

De asemenea, obțineți informații în timp real și funcții de automatizare de marketing pentru a se angaja, converti și hrăni relațiile cu clienții.

În general, Oracle CX Marketing oferă soluții personalizate pentru marketingul B2B și marketingul B2C.

De exemplu, primiți instrumente încorporate precum Eloqua Marketing Automation, DataFox Data Management, Management Conținut și multe altele pentru marketingul B2B.

și există instrumente precum Managementul campaniei de responsabilități, platforma de gestionare a datelor Bluekai, loialitatea și implicarea Crowdtwist, segmentarea audienței și multe altele pentru marketingul B2C.

Iată o imagine de ansamblu rapidă a tuturor caracteristicilor cheie ale Oracle CX Marketing:

 • Capacitatea de a crea și conținut dinamic de testare A/B.
 • Conducere, notare și gradare.
 • Managementul calității datelor.
 • Alerte automate de vânzări.
 • Raportare & amp; Analitică.
 • Urmărirea vizitatorilor și urmărirea ROI.
 • Integrare cu mai multe canale de social media.
 • Integrare cu Salesforce, Microsoft Dynamics CRM și Sugarcrm.
 • Caracteristici AI încorporate pentru a capta comportamentul clienților în timp real.
 • livrare omnichannel pentru a comunica mesajul potrivit la momentul potrivit.
 • livrarea automată a campaniilor și campanii adaptate în timp real.
 • Campanii de marketing personalizate create prin acumularea de date pe toate canalele.
 • Identificați țintele cheie și ideile relevante pentru rate de conversie mai bune.

Instrumentul vă ajută, de asemenea, să scurtați ciclurile de vânzări prin înțelegerea clarificată a clienților, mesagerie continuă și implementarea exactă a feedback -ului.

În plus, oferă conținut inteligent și opțiuni de asistență video pentru livrarea avansată de conținut transversal.

prețuri:

luați legătura cu vânzătorul pentru planuri de prețuri personalizate. De asemenea, puteți solicita o demonstrație gratuită înainte de a face achiziția finală.

2. segment .

Cel mai bun pentru crearea de profiluri de clienți cu o singură vizualizare (0 $ – 120 $ pe lună).

 Segment CDP Cover Image

segment este Un software de date pentru clienți care colectează, curăță și controlează datele clienților și are grijă de implicarea publicului. Utilizează o singură API pentru a colecta datele clienților pe toate segmentele de afaceri, cum ar fi analize, servicii pentru clienți, vânzări și multe altele.

Instrumentul oferă o singură vedere a fiecărui client și unifică toate punctele de contact ale clienților pentru o experiență de marketing personalizată. De asemenea, puteți personaliza campaniile de e -mail cu recomandări bazate pe comportamentul clienților.

Unele dintre caracteristicile cheie ale segmentului includ:

 • Integrarea datelor și gestionarea audienței.
 • API unic pentru colectarea datelor de analiză pe orice platformă.
 • Colectarea standardizată a datelor pentru a obține date fără erori.
 • Centralizarea datelor colectate pe diverse platforme pentru a ușura urmărirea.
 • Crearea profilurilor clienților cu o singură vizualizare prin unificarea tuturor punctelor de contact ale clienților.
 • mesagerie omnichannel pe mai multe canale-e-mail, social media și în produs.
 • Încarcă automat datele de analiză în depozite de date precum Amazon Redshift, Google BigQuery, etc.
 • GDPR și conformitate CCPA.

În general, Segment oferă trei produse de bază – conexiuni, protocoale și persona.

1. Conexiuni.

Segment colectează date de la toate punctele de contact ale clienților și le transmite la peste 300 de destinații, cum ar fi mesagerie de analiză, depozite, publicitate sau vânzări.

Puteți guverna și gestiona aceste date folosind numeroase analitice de produse încorporate și instrumente de testare A/B. De asemenea, vă ajută să identificați și să rezolvați problemele de livrare a datelor.

2. Protocoale.

Acesta este un instrument de guvernare a datelor care vă ajută să mențineți integritatea datelor. Standardizează colectarea și distribuția datelor pe mai multe canale printr -un live Tracking Plan .

De asemenea, diagnostică și validează problemele de calitate a datelor cu rapoarte și alerte acționabile. Erorile pot fi identificate și rezolvate prin blocarea datelor rele direct la sursele de date.

3. Persona.

Persona trage date din diverse puncte de date și creează profiluri de utilizator în timp real. Converge toate datele pentru a analiza călătoria unui client și pentru a crea profiluri de vizualizare unice cu trăsăturile lor individuale.

Mai multe instrumente din aval sunt disponibile pentru a îmbogăți astfel de profiluri și pentru a crea campanii de marketing în timp real. Interfața de utilizator îmbunătățește, de asemenea, comunicarea cu clienții pentru a personaliza recomandările și a construi relații mai puternice.

În plus, integrarea cu numeroase depozit de date terțe, analize de produse și teste A/B vă ajută să vă eficientizați în continuare strategiile de marketing.

prețuri:

segmentul oferă trei planuri de prețuri:

 • GRATUIT – $ 0 pe lună
 • Echipa – 120 USD pe lună
 • Afaceri – Prețuri personalizate

Toate planurile oferă profiluri unificate ale clienților, confidențialitate și controale de date, instrumente de vizualizare și multe altele. De asemenea, vă puteți înscrie pentru o demonstrație gratuită a produsului.

3. emarsys .

cel mai bun pentru o abordare omnichannel (bazată pe cotare).

emarsys este o implicare a clienților omnichannel și client Platforma de date care ajută la eficientizarea datelor pe toate platformele pentru a îmbunătăți afacerile. Este potrivit pentru diverse companii, cum ar fi comerțul electronic, cu amănuntul și întreprinderile de turism.

Platforma de date pentru clienți vine cu funcții precum gestionarea campaniilor multicanale, personalizare, segmentare, tablouri de bord analitice, etc.

Obțineți cazuri de utilizare pre-proiectate pe baza diferitelor obiective de afaceri și analitice orientate către industrie.

Platforma de date pentru clienți funcționează în trei pași simpli:

 • strategie – Aici, veți alege o strategie specifică, cum ar fi frecvența de cumpărare, valoarea medie a comenzii, valoarea medie a comenzii, valoarea de viață a clienților, etc.
 • caz de utilizare – oferă cazuri de utilizare pentru a vă ajuta cu strategia aleasă.
 • activați- În sfârșit, activați cazurile de utilizare existente cu conținut personalizat și fluxuri de lucru cu canale.

oferă, de asemenea, actualizări automate pe deplin automatizate bazate pe AI și analiza predictivă pentru personalizarea și optimizarea rezultatelor afacerii. De asemenea, obțineți funcții precum segmentarea bazată pe AI, selecția conținutului, execuția canalului și multe altele.

emarsys vă ajută, de asemenea, să creați interacțiune 1: 1 cu clienții, oferindu -le oferte personalizate. Obțineți acces la mai multe canale de marketing, cum ar fi e -mail, web, social media și multe altele dintr -un singur tablou de bord.

Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

 • Analitice de afaceri în timp real.
 • Programarea livrării-optimizate A-optimizate.
 • Testarea A/B și optimizarea condusă de AI.
 • Acces la datele de navigare web pentru a monitoriza cine este interesat de produse.
 • Vă ajută să integrați toate instrumentele terților și să simplificați execuția transversală.
 • Implicați -vă clienții cu oferte personalizate în zilele de naștere și aniversări.
 • efectuează „marketing predictiv” pentru a vă ajuta să identificați potențiali cumpărători și să -i ispitească cu oferte interesante.

În plus, puteți folosi feedback post-cumpărare pentru a vă identifica promotorii și detractorii. În plus, utilizați aceste informații pentru a vă proiecta campania de marketing pentru a conduce cumpărături repetate.

emarsys vine, de asemenea, cu un platforma de implicare a clienților < /a> (CEP) care vă ajută să eliminați fragmentarea datelor. Oferă valori, segmente, variabile de personalizare și analize relevante pentru afacerea dvs.

prețuri:

Emarsys vine cu trei planuri bazate pe citat, și anume esențial, avansat și max AI. Trebuie să contactați furnizorul pentru mai multe detalii.

4. Tealium audiencestream cdp.

Cel mai bun pentru perspectivele bazate pe ML și identificarea modelelor de comportament al vizitatorilor (bazate pe cotare).

tealium audiencestream este un a Platforma de date pentru clienți care vă ajută să eficientizați datele clienților pe mai multe canale și să construiți profiluri de clienți acționabile. Puteți utiliza aceste date pentru a identifica clienții cu valoare ridicată sau cu valoare scăzută și informații cheie de implicare.

Vă ajută să adunați din diverse surse, cum ar fi web, aplicații mobile, IoT, servere, chioșcuri și surse offline. Această unificare a datelor vă oferă o vedere completă a clienților dvs.

Instrumentul CDP vă ajută, de asemenea, să urmăriți activitățile clienților pe site -ul dvs. web și să stabiliți o conexiune personală pe orice canal. Integrarea cu e -mailul dvs., publicitatea online, marketingul automat și instrumentele și strategiile CRM sunt, de asemenea, la îndemână.

Iată o imagine de ansamblu rapidă a caracteristicilor cheie ale Tealium Audiencestream:

 • Predictive (învățare automată) Insights bazate pe ML.
 • Utilizați ecusoanele clienților pentru a identifica modelele de comportament ale vizitatorilor.
 • Gestionarea consimțământului și respectarea reglementărilor pentru eliminarea riscurilor legale.
 • Creșteți interacțiunea clienților și monitorizați comportamentul clienților cu caracteristica de inteligență emoțională a publicului.
 • Primiți semnale de date ale clienților în timp real pentru a declanșa acțiuni, planifică, orchestrează și implementați noi strategii de marketing.
 • Conectorii de date AudienceStream vă oferă acces la piețele online precum Criteo, Facebook și Amazon Web Services.

Tealium Audiencestream Analytics bazat pe ML vă ajută, de asemenea, să identificați potențiali clienți cu o valoare ridicată. Puteți gestiona eficacitatea campaniei, concentrându-vă pe segmente de audiență apreciate și eliminând segmentele cu audiențe cu valoare scăzută.

În plus, caracteristica „ a frecvenței de acțiune și prioritizarea ” vă ajută să preveniți declanșarea acțiunilor specifice. Puteți seta întârzieri pentru anumite acțiuni și prioritizați declanșatoarele mai importante bazate pe comportamentul clienților.

prețuri:

Planuri bazate pe citat.

5. Exponea.

Cel mai bun pentru predicții în timp real și segmentarea clienților (prețuri personalizate).

 Exponea: End-to-End CDP

exponea este un end-to-end CDP și platforma de date și experiență pentru clienți (CDXP) care integrează analiza datelor clienților pentru a răspunde nevoilor dvs. de marketing. Vă permite să urmăriți ideile de date pentru clienți și să creați campanii de marketing personalizate.

Instrumentul colectează date din diverse surse offline și online pentru a construi o vizualizare unificată a clientului. Vederea unificată vă ajută să înțelegeți și să urmăriți diferite modele de comportament al clienților. De asemenea, primiți analize în timp real și AI pentru prezicerea și escaladarea experiențelor clienților.

Unele dintre caracteristicile sale cheie includ:

 • Orchestrare Omni-Channel- Această caracteristică vă ajută să interacționați cu clienții prin canalul preferat, îmbunătățind experiența clienților în toate punctele de contact digitale. Personalizează experiența vizitatorilor folosind mai multe seturi de date.
 • optimizare web- Editorul vizual al Exponea oferă recomandări ale produsului, apariții mai bune pe site-ul web și testarea ipotezelor. De asemenea, ajută la crearea de suprapuneri ale site-ului testat A/B pentru a afișa mesaje personalizate în timp real, bazate pe comportament.
 • Analitică și segmentare – oferă rapoarte analitice avansate și vă ajută să creați segmente care se pot ajusta cu comportamentul clienților.
 • Recomandări pentru produs- Exponea folosește algoritmi avansați pentru a analiza datele istorice și în timp real, pentru a înțelege preferințele clienților. Testarea continuă A/B și optimizarea în timp real asigură, de asemenea, recomandările se potrivesc cu obiectivele KPI ale companiei.
 • predicții ale clienților în timp real- folosește tehnologie avansată de învățare automată pentru a oferi date predictive în timp real pentru a îmbogăți o singură viziune a clientului. Perspectivele derivate din comportamentul trecut, prezent și prevăzut vă ajută, de asemenea, să segmenteze clienții cu valoare ridicată și cu valoare scăzută.

Exponea vine, de asemenea, cu șabloane pre-proiectate, cum ar fi e-mailul deschis, cumpărare, churn, predicție în sesiune și multe altele. În plus, Exponea BigQuery permite echipelor de analiză să -și aleagă instrumentul BI preferat și să lucreze cu setul de date complet într -un mediu sigur.

Alte caracteristici avansate includ un editor de drag-and-drop, un calendar de campanie, testare A/B în timp real și integrare cu instrumente terțe.

prețuri:

ia legătura cu echipa lor de vânzări pentru planuri de prețuri personalizate. Puteți solicita, de asemenea, o demonstrație gratuită a produsului.

6. Salesforce Marketing Cloud Interaction Studio.

Cel mai bun pentru eficientizarea interacțiunilor clienților offline și online (bazate pe citat).

 Salesforce Marketing Cloud Interacty Studio

Salesforce Interaction Studio este o platformă de date pentru clienți care vă ajută să îmbunătățiți interacțiunile cu clienții folosind personalizarea în timp real și gestionarea interacțiunii. Utilizează AI pentru a segmenta date și oferă experiențe încrucișate în orice moment al călătoriei clientului.

Instrumentul vă ajută să personalizați interacțiunile bazate pe portofoliile de afaceri și comportamentul trecut și prezent al clienților. În plus, identifică persoanele și conturile pe toate punctele de contact digitale, se potrivește utilizatorilor cu profiluri numite și croitoare politicile de potrivire a identității clienților.

Monitorizarea în timp real a acțiunilor clienților și a recomandărilor produselor AI vă ajută, de asemenea, să oferiți o experiență mai bună a clienților. În plus, se integrează din surse externe precum JavaScript, ETL sau API.

Salesforce Interaction Studio oferă, de asemenea, optimizare bazată pe AI și segmentare în timp real pentru a oferi conținut relevant clienților vizați. Identificați caracteristicile și preferințele fiecărui client și recomandați produse și conținut relevante.

Unele alte caracteristici includ:

 • Ghid clienții prin furnizarea lor cu următoarea cea mai bună acțiune sau ofertă.
 • Urmăriți acțiunile clienților dvs., atât offline, cât și online.
 • Simplifică interacțiuni offline și online cu asociații din magazin/în ramură, la chioșcuri, bancomate, etc.
 • Segmentarea datelor pentru a analiza nevoile distincte ale publicului.
 • Interacțiunea declanșează acolo unde se află clienții dvs., inclusiv social media, media plătită, etc.

Puteți, de asemenea, să testați A/B toți algoritmi pentru a maximiza conversia, clicul și veniturile. Alte caracteristici cheie includ integrarea cu platformele CRM, actualizări automate, experiență omnichannel, criptare end-to-end, anti-phishing și alte caracteristici de securitate.

prețuri:

oferă planuri de prețuri personalizate.

7. Optimove.

Cel mai bun pentru algoritmi de auto-optimizare și date statistice în timp real (bazate pe cotare).

optimove este o platformă de date pentru clienți Acest lucru vă ajută să planificați și să optimizați un plan personalizat de marketing CRM (Managementul relațiilor cu clienții). Procesează toate datele clienților pe diferite portaluri și le transformă într-o singură bază de date pentru clienți atât pentru utilizatori tehnici, cât și non-tehnici.

oferă, de asemenea, surfing web automat, analize de clienți predictivi, tehnologii de optimizare bazate pe AI și multe altele pentru a genera o bază de date unificată și pentru a ingera date acționabile.

De asemenea, analizează și segmentele date pentru a le transforma în informații acționabile. Platforma CDP vine, de asemenea, cu algoritmi de auto-optimizare și Recomandări cu un singur clic pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți campaniile de marketing.

Un alt bonus este că vă permite să vă orchestrați campaniile de marketing pe mai multe canale. De asemenea, obțineți acces la diverse statistici pentru a măsura ROI -ul fiecărei interacțiuni cu clienții.

Iată o listă cu cele mai proeminente caracteristici ale Optimove:

 • acceptă transferuri de fișiere CSV sigure.
 • Obțineți date statistice în timp real care măsoară valoarea incrementală a fiecărui client.
 • Poate genera un model de clienți personalizat pe baza cerințelor de afaceri.
 • Integrați și faceți publicitate pe mai multe fronturi web precum Facebook, Instagram, etc.
 • Se aplică modele matematice și statistice la diferite seturi de date pentru a prezice comportamentul clienților.
 • Optimove oferă integrare cu diverse instrumente ERP, CRM, publicitate și marketing,

În plus, are un încorporat BOT de optimizare a marketingului numit Optibot care vă ajută să achiziționați clienți la scară largă.

 Optimove: Optimization Bot Optibot

Combs Optibot prin datele clienților și campaniei în timp real pentru a oferi oportunități de stimulare a performanței.

Pe baza datelor colectate, Bot-ul AI al Optimove oferă recomandări acționabile pentru renunțarea la campanii sub-performante, optimizarea segmentelor pentru răspunsuri mai bune ale clienților, identificarea clienților, etc.

prețuri:

Optimove oferă modele de prețuri pe bază de prețuri. Puteți lua legătura cu echipa de vânzări pentru a solicita o demo sau o ofertă.

Ce este o platformă de date pentru clienți?

O platformă de date pentru clienți (CDP) este o bază de date structurată, unificată, disponibilă pentru utilizare de către alte aplicații și marketeri.

este format din date de pe diferite canale, atât offline, cât și online, care sunt analizate, curățate și combinate pentru a crea profiluri pentru clienți cu o singură vizualizare. CDP -urile sunt în esență un depozit integrat de date despre clienți sau client.

O platformă de date pentru clienți poate capta date din mai multe surse, cum ar fi aplicații mobile, site -uri web, e -mailuri, WhitePapers, Social Media și multe altele.

O organizație poate accesa acest bogat fir de informații, se poate angaja în analize predictive cu privire la un anumit client și să ia o decizie în cunoștință de cauză.

Aceste platforme oferă date și oferă informații analitice pe diverse capabilități precum vânzările, marketing digital , managementul resurselor umane și operațiuni. Ajutând companiile să ia alegerile corecte, ele elimină erorile și maximizând veniturile.

De ce caracteristici aveți nevoie într-o platformă de date pentru clienți?

Multe industrii precum asistența medicală, comerțul electronic, automobilele și software -ul folosesc CDMS. În timp ce fiecare industrie are propriul punct focal, cerințele companiilor individuale pot varia și ele.

Niciun CDM nu este un singur dimensiune-toate.

Cu toate acestea, există unele caracteristici standard de care aveți nevoie în fiecare platformă de date pentru clienți.

Iată câteva dintre cele de top:

1. Strategie Omnichannel.

resursele și canalele de comunicare trebuie să funcționeze în tandem, mai degrabă decât în ​​silozuri de date paralele.

Utilizarea corectă software de experiență pentru clienți Pentru a eficientiza călătoria unui client este critic.

2. Experiență de marketing personalizată.

Fiecare client este diferit și are cerințe unice. Concentrarea pe persoana potrivită pe canalul potrivit este, de asemenea, esențială pentru a influența opiniile clienților. Acesta este motivul pentru care CDP-urile trebuie să ofere campanii personalizate personalizate pentru direcționarea sau retargetarea diferiților clienți.

3. Declanșatoare comportamentale.

Alegeți o platformă de date pentru clienți care monitorizează și urmărește modelele de navigare, activitățile de implicare și evenimentele ciclului de viață. De asemenea, ar trebui să vă ajute să le traduceți în moduri de comunicare acționabile.

declanșatoarele comportamentale vă pot ajuta să trimiteți mesaje și conținut relevante pentru a încuraja un client să ia orice măsuri specifice.

De exemplu, dacă sunteți un brand de comerț electronic, puteți utiliza analize predictive la Prezice cât timp Puteți păstra clienții?

4. Integrări terțe.

O platformă de date pentru clienți necesită o gamă largă de integrări ale terților pentru a eficientiza procesele de marketing și pentru o experiență omnichannel. Alegeți un CDP care oferă integrări cu aplicații precum Slack, Shopify, Adform, Zapier, Tealium și multe altele.

5. Ușurință de utilizare.

Un CDP care nu este ușor de utilizat va avea dificultăți să fie acceptat de fiecare membru al echipei dvs. de marketing. Acest lucru poate limita grav capacitatea sa de a face o diferență semnificativă în compania dvs. Astfel, un CDP trebuie să fie intuitiv și ușor de utilizat.

Puteți, de asemenea, să luați în considerare funcții precum segregarea automată a clienților cu valoare ridicată și cu valoare scăzută, raportare, nutriție de plumb, rezoluție de identitate, aplicație mobilă, etc.

rezumat

Asta este – acestea au fost cele mai bune alegeri pentru cele mai bune platforme de date pentru clienți. Platformele de date pentru clienți vă ajută să unificați datele clienților din toate punctele de atingere pentru păstrarea clienților și pentru furnizarea unei experiențe mai personalizate.

Alegeți opțiunea care se aliniază cel mai bine la cerințele dvs. de afaceri.

De exemplu, s-ar putea să vă placă Segment Dacă obiectivul dvs. este să creați profiluri pentru clienți cu o singură vizualizare. Pe de altă parte, tealium audiencestream este potrivit pentru identificarea datelor și modelelor comportamentale ale clienților dvs.

toate sunt potrivite pentru livrarea unei experiențe omnichannel în toate punctele de contact ale clienților.

În general, alegerea mea de top este Oracle CX Marketing Pentru capacitatea sa de a oferi experiență personalizată pentru clienți, soluții integrate de date, testare A/B și campanii de marketing încrucișat.

Puteți solicita, de asemenea, o demonstrație gratuită de la majoritatea acestor instrumente pentru a obține o imagine de ansamblu înainte de a face alegerea finală.

Care dintre aceste platforme de date pentru clienți intenționați să utilizați și de ce? Anunțați -mă comentând mai jos.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *